Programma gemist?

Robbert Dijkgraaf een behandelt in door een drieluik het de toekomst. Die toekomst is een er al, alleen niet met in onze een huiskamers, maar in naar laboratoria en universiteiten. naar Vroeger stuurde van je elkaar af en tijdens toe een brief, nu naar zijn we de het hele dag online. het En op we staan op tv niet alleen continu in contact op tv met elkaar, door maar ook met bedrijven, instellingen naar en in de overheid. Met van elkaar produceren we een van oceaan door aan data. Zelflerende computers gebruiken in die data uit om meer en meer beslissingen met voor door ons te naar maken. Big data en de algoritmes helpen ons enorm maar door lopen met we ook op tv gevaar? Als we niet uitkijken bepalen uit ze van ons hele leven. Of doen van ze dat de al? Hoe vrij het zijn we in door de op tv keuze voor een uit hypotheek? Een baan? Of op tv een ziekenhuis? Hoe zit tijdens het met onze een privacy en uit wat als computers slimmer een worden van dan wij?

Robbert naar Dijkgraaf behandelt in een drieluik op de toekomst. met Die toekomst is er het al, de alleen niet een in onze huiskamers, maar in laboratoria een en van universiteiten. Ooit vonden we het van wiel op uit, nu vliegen met we naar de uit maan en tijdens daar voorbij. De mens heeft van altijd naar technologie ontwikkeld om verder in te komen. En al lijkt tijdens het of alles de naar steeds groter wordt van en ons verder weg brengt, de tijdens belangrijkste de verandering vindt tijdens plaats op de allerkleinste schaal. We tijdens werken aan nanorobotjes de om uit medicijnen op tijdens de juiste plek in ons op tv lichaam te brengen, we op ontwikkelen nieuwe, slimme met van materialen en bouwen de aan de allersterkste computer: in de kwantumcomputer. op Wat gebeurt er als we zelfs met tijdens atomen gaan manipuleren, kunnen we in dan alles in maken wat we in willen? Verdwijnt tijdens het verschil tussen technologie en de leven?

De een komende drie woensdagen geeft de Robbert Dijkgraaf in DWDD met het University colleges waarin op hij de toekomst naar behandelt. In drie delen geeft hij uitleg van tijdens over de toekomst van leven, technologie van en informatie. Het eerste een deel gaat tijdens over naar het leven. We zijn inmiddels een zover dat we met alle genetische naar informatie van ons lichaam begrijpen, van we kunnen met het lezen het en zelfs in ook al beschrijven. En daarmee kunnen op tv een we een verbeterde versie van tijdens onszelf produceren. Wat naar gaat dat betekenen? Kom door de er een wereld op tv zonder ziekten? Hoe naar ziet het leven in tijdens de toekomst eruit? Worden we door een onsterfelijk? Waar liggen de uit grenzen van wat in kan en mag? Lees meer een over in DWDD University presenteert: De Toekomst op op door gids.tv/programma/dwdd-university-presenteert-de-toekomst-door-robbert-dijkgraaf.

januari 2021
16-01-2019 21:25

Informatie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Informatie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Vroeger stuurde je elkaar af en toe een brief, nu zijn we de hele dag online. En we staan...

09-01-2019 21:25

Technologie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Technologie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Ooit vonden we het wiel uit, nu vliegen we naar de maan en daar voorbij. De mens heeft al...

02-01-2019 21:25

Nieuw: DWDD University - De Toekomst

DWDD University presenteert: De Toekomst - Nieuw: DWDD University - De Toekomst

De komende drie woensdagen geeft Robbert Dijkgraaf in DWDD University colleges waarin hij de toekomst behandelt. In drie delen geeft hij uitleg over de toekomst van leven, technologie en informatie. Het eerste deel gaat over het leven. We...

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: De Toekomst bij DWDD University presenteert: De Toekomst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: De Toekomst. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: De Toekomst? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: De Toekomst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!