Programma gemist?

Robbert het Dijkgraaf behandelt in een van drieluik tijdens de toekomst. Die toekomst is er uit al, door alleen niet in onze het huiskamers, maar in naar laboratoria en universiteiten. Vroeger op een stuurde je elkaar af met en toe een brief, de nu zijn we door de hele dag online. het En we staan in niet met alleen continu in de contact met elkaar, maar op ook met het bedrijven, instellingen uit en de overheid. Met uit elkaar produceren we een naar oceaan aan op tv data. Zelflerende in computers gebruiken die data om meer op tv en naar meer beslissingen voor ons op tv te in maken. Big data en algoritmes helpen tijdens ons enorm door maar lopen we van ook met gevaar? Als we niet door uitkijken bepalen ze ons de hele op tv leven. Of doen ze dat in al? Hoe op vrij zijn we in in de keuze voor uit een hypotheek? Een de baan? Of een naar ziekenhuis? Hoe een zit het met met onze privacy en wat als het computers met slimmer worden dan de wij?

Robbert op tv Dijkgraaf behandelt in in een drieluik de toekomst. Die met toekomst is van er al, alleen een niet in onze door huiskamers, maar in laboratoria uit en universiteiten. Ooit tijdens van vonden we het op tv wiel uit, nu vliegen we naar op de door maan en daar voorbij. De een mens heeft altijd op technologie op tv ontwikkeld om verder in te komen. En al lijkt de het of naar alles steeds groter met wordt en ons een verder weg door brengt, de belangrijkste verandering vindt uit plaats op de op tv allerkleinste het schaal. We werken aan in nanorobotjes om tijdens medicijnen op de op tv juiste plek het in ons lichaam van te brengen, we op tv ontwikkelen nieuwe, slimme materialen en bouwen uit aan de de allersterkste computer: de kwantumcomputer. uit Wat gebeurt een er als we een zelfs atomen gaan manipuleren, tijdens uit kunnen we dan alles maken de wat we op tv willen? Verdwijnt het op verschil tussen technologie en naar leven?

De met komende drie woensdagen het geeft Robbert Dijkgraaf in op tv DWDD University colleges waarin tijdens hij in de toekomst de behandelt. In drie delen geeft door hij uitleg het over de toekomst van leven, technologie uit en informatie. Het met eerste op tv deel gaat over op tv het leven. We het zijn inmiddels zover dat we op tv alle genetische informatie in van ons in lichaam begrijpen, we kunnen het van lezen en het zelfs naar ook al beschrijven. En daarmee kunnen op tv we met een verbeterde versie van tijdens onszelf produceren. Wat van gaat dat het betekenen? Kom er een op wereld zonder ziekten? met Hoe ziet het leven op in de de toekomst de eruit? Worden we onsterfelijk? Waar de liggen de grenzen van de met wat kan en mag? Lees van meer over met DWDD University presenteert: De Toekomst op een met gids.tv/programma/dwdd-university-presenteert-de-toekomst-door-robbert-dijkgraaf.

oktober 2019
16-01-2019 21:25

Informatie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Informatie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Vroeger stuurde je elkaar af en toe een brief, nu zijn we de hele dag online. En we staan...

09-01-2019 21:25

Technologie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Technologie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Ooit vonden we het wiel uit, nu vliegen we naar de maan en daar voorbij. De mens heeft al...

02-01-2019 21:25

Nieuw: DWDD University - De Toekomst

DWDD University presenteert: De Toekomst - Nieuw: DWDD University - De Toekomst

De komende drie woensdagen geeft Robbert Dijkgraaf in DWDD University colleges waarin hij de toekomst behandelt. In drie delen geeft hij uitleg over de toekomst van leven, technologie en informatie. Het eerste deel gaat over het leven. We...

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: De Toekomst bij DWDD University presenteert: De Toekomst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: De Toekomst. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: De Toekomst? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: De Toekomst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!