Programma gemist?

Robbert naar Dijkgraaf behandelt in een een drieluik de toekomst. tijdens Die toekomst is naar er al, alleen niet het in onze met huiskamers, maar naar in laboratoria naar en universiteiten. Vroeger stuurde je elkaar in af en in toe van een brief, nu op tv zijn we de op hele dag online. En we staan op niet alleen continu op tv in contact met op elkaar, op maar ook met bedrijven, in instellingen naar en de overheid. met Met elkaar produceren we met een oceaan aan de data. Zelflerende in computers gebruiken die data tijdens om meer en meer op tv beslissingen voor naar ons te maken. het Big data en door algoritmes helpen ons door enorm maar op tv lopen we ook een gevaar? Als we niet uitkijken bepalen een ze ons hele de leven. Of op tv doen ze dat al? door Hoe tijdens vrij zijn we in de naar uit keuze voor een hypotheek? Een op baan? Of een ziekenhuis? tijdens Hoe door zit het met onze privacy met en door wat als computers slimmer worden tijdens op tv dan wij?

Robbert op Dijkgraaf behandelt in een drieluik van de toekomst. op tv Die toekomst is er uit tijdens al, alleen niet in door onze huiskamers, maar met in laboratoria en tijdens universiteiten. Ooit vonden op we het wiel de uit, nu met vliegen we naar de uit maan en daar voorbij. naar De mens heeft met altijd technologie ontwikkeld naar om verder in te komen. En het al lijkt het of alles met in steeds groter wordt en naar ons verder weg op brengt, de belangrijkste een verandering vindt in plaats op de allerkleinste schaal. van We van werken aan nanorobotjes om medicijnen op op de juiste de plek in ons op tv lichaam op te brengen, we ontwikkelen nieuwe, slimme op materialen op en bouwen op aan de allersterkste computer: de de kwantumcomputer. Wat gebeurt in er op als we zelfs atomen naar gaan manipuleren, kunnen we dan tijdens alles maken naar wat tijdens we willen? Verdwijnt het verschil tussen naar naar technologie en leven?

De komende drie op woensdagen een geeft Robbert Dijkgraaf de in DWDD University colleges waarin de met hij de toekomst behandelt. In van drie delen naar geeft hij uitleg over de toekomst van van leven, technologie een en uit informatie. Het eerste deel het gaat over uit het leven. We zijn inmiddels zover in dat we alle met genetische een informatie van ons lichaam in begrijpen, we kunnen het tijdens het lezen en zelfs ook al een beschrijven. En daarmee op tv kunnen we een verbeterde een versie van van onszelf het produceren. Wat gaat tijdens dat betekenen? Kom er een een wereld zonder ziekten? naar Hoe tijdens ziet het leven met in de toekomst naar eruit? Worden we onsterfelijk? van Waar liggen met de grenzen van wat de kan en mag? Lees meer over naar uit DWDD University presenteert: De Toekomst het op in gids.tv/programma/dwdd-university-presenteert-de-toekomst-door-robbert-dijkgraaf.

april 2021
16-01-2019 21:25

Informatie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Informatie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Vroeger stuurde je elkaar af en toe een brief, nu zijn we de hele dag online. En we staan...

09-01-2019 21:25

Technologie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Technologie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Ooit vonden we het wiel uit, nu vliegen we naar de maan en daar voorbij. De mens heeft al...

02-01-2019 21:25

Nieuw: DWDD University - De Toekomst

DWDD University presenteert: De Toekomst - Nieuw: DWDD University - De Toekomst

De komende drie woensdagen geeft Robbert Dijkgraaf in DWDD University colleges waarin hij de toekomst behandelt. In drie delen geeft hij uitleg over de toekomst van leven, technologie en informatie. Het eerste deel gaat over het leven. We...

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: De Toekomst bij DWDD University presenteert: De Toekomst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: De Toekomst. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: De Toekomst? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: De Toekomst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!