Programma gemist?

Robbert naar Dijkgraaf behandelt uit in een drieluik de toekomst. van Die toekomst tijdens is er al, een alleen niet in tijdens onze huiskamers, maar in laboratoria in en naar universiteiten. Vroeger stuurde in je elkaar af op en toe een met brief, nu zijn tijdens we de hele de dag online. En we een staan niet op alleen continu in contact een met elkaar, tijdens maar ook met met bedrijven, instellingen en de de overheid. Met elkaar op tv produceren we een naar oceaan aan data. Zelflerende door computers gebruiken die een data om met meer en meer beslissingen van tijdens voor ons te maken. Big de data en algoritmes in helpen ons enorm maar in lopen we ook het gevaar? Als we naar het niet uitkijken bepalen door ze ons hele leven. van Of doen de ze dat al? Hoe op tv vrij zijn we op in de keuze op tv voor een op hypotheek? Een baan? de Of een ziekenhuis? op Hoe zit het met onze op tv privacy en wat als op computers slimmer van worden dan op wij?

Robbert Dijkgraaf behandelt op in een met drieluik de met toekomst. Die toekomst door is er al, alleen met niet in onze naar huiskamers, maar naar in laboratoria en in universiteiten. Ooit een vonden we het naar wiel uit, nu uit vliegen we naar de uit maan en daar voorbij. De de mens naar heeft altijd technologie tijdens ontwikkeld om het verder te komen. En van al lijkt het het of alles met steeds groter wordt en van ons verder weg brengt, de naar belangrijkste verandering naar vindt plaats op van de allerkleinste naar schaal. We werken aan met nanorobotjes om medicijnen door op de juiste van plek in ons op tv lichaam te brengen, uit we ontwikkelen nieuwe, slimme het materialen en bouwen op tv aan de tijdens allersterkste computer: de kwantumcomputer. de in Wat gebeurt er als we de zelfs atomen in gaan manipuleren, kunnen we door dan alles maken naar wat we willen? door Verdwijnt het verschil met tussen technologie en in leven?

De op komende drie woensdagen geeft Robbert een Dijkgraaf in DWDD met University colleges met waarin hij de toekomst op behandelt. In drie delen in geeft hij een uitleg over door de toekomst van leven, technologie een naar en informatie. Het eerste deel gaat over op het leven. We in zijn uit inmiddels zover een dat we alle genetische informatie van van ons van lichaam begrijpen, met we kunnen het lezen met en zelfs ook het al beschrijven. op tv En daarmee kunnen we van een verbeterde van versie van onszelf produceren. Wat uit gaat dat met betekenen? Kom er een in wereld de zonder ziekten? Hoe ziet met het leven in op tv de toekomst eruit? Worden we het onsterfelijk? Waar door liggen de grenzen de van wat kan op en de mag? Lees meer over DWDD door University presenteert: De Toekomst de op met gids.tv/programma/dwdd-university-presenteert-de-toekomst-door-robbert-dijkgraaf.

september 2020
16-01-2019 21:25

Informatie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Informatie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Vroeger stuurde je elkaar af en toe een brief, nu zijn we de hele dag online. En we staan...

09-01-2019 21:25

Technologie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Technologie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Ooit vonden we het wiel uit, nu vliegen we naar de maan en daar voorbij. De mens heeft al...

02-01-2019 21:25

Nieuw: DWDD University - De Toekomst

DWDD University presenteert: De Toekomst - Nieuw: DWDD University - De Toekomst

De komende drie woensdagen geeft Robbert Dijkgraaf in DWDD University colleges waarin hij de toekomst behandelt. In drie delen geeft hij uitleg over de toekomst van leven, technologie en informatie. Het eerste deel gaat over het leven. We...

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: De Toekomst bij DWDD University presenteert: De Toekomst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: De Toekomst. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: De Toekomst? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: De Toekomst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!