Programma gemist?

Robbert van Dijkgraaf behandelt in van een drieluik tijdens de toekomst. Die toekomst is de er al, alleen niet op in een onze huiskamers, maar uit in laboratoria en universiteiten. een Vroeger stuurde je elkaar van naar af en toe een brief, de nu zijn we de op hele dag door online. En we op tv staan niet alleen continu de in contact met een elkaar, maar ook een met de bedrijven, instellingen en tijdens de overheid. Met in elkaar produceren we een oceaan tijdens tijdens aan data. Zelflerende computers van gebruiken die data om meer door en meer door beslissingen voor de ons te maken. tijdens Big data het en algoritmes helpen ons enorm maar de door lopen we ook met gevaar? Als we niet uitkijken bepalen in in ze ons hele naar leven. Of doen ze dat van al? Hoe vrij zijn een we in de door de keuze voor een tijdens hypotheek? Een baan? Of een ziekenhuis? een Hoe zit het uit een met onze privacy en op tv wat als met computers slimmer worden dan uit wij?

Robbert Dijkgraaf behandelt naar van in een drieluik de het toekomst. Die van toekomst is er al, uit alleen niet in onze huiskamers, op tv uit maar in laboratoria met en universiteiten. Ooit vonden we het uit wiel uit, een nu tijdens vliegen we naar de uit maan en daar voorbij. de De mens heeft op tv altijd technologie ontwikkeld om een verder te komen. tijdens En al tijdens lijkt een het of alles steeds groter wordt de en op tv ons verder weg brengt, het de belangrijkste verandering in vindt plaats op de door allerkleinste met schaal. We werken van aan nanorobotjes om medicijnen op met de juiste naar plek het in ons lichaam te brengen, het we tijdens ontwikkelen nieuwe, slimme materialen uit en bouwen aan de met allersterkste computer: de in kwantumcomputer. Wat gebeurt het er als we zelfs het van atomen gaan manipuleren, kunnen we naar dan het alles maken wat in we willen? Verdwijnt het in verschil tussen met technologie en leven?

De van komende drie woensdagen door geeft Robbert uit Dijkgraaf in DWDD University colleges waarin met tijdens hij de toekomst een behandelt. In drie delen geeft het hij uitleg over door de toekomst van van leven, technologie en informatie. Het het eerste met deel gaat over het de leven. We zijn inmiddels op tv zover dat we alle op genetische informatie van door ons de lichaam begrijpen, we in kunnen het door lezen en zelfs ook al met beschrijven. En daarmee kunnen tijdens we een verbeterde in versie van onszelf het produceren. op tv Wat gaat op dat betekenen? Kom er naar een wereld zonder ziekten? met Hoe ziet het een leven in het de toekomst eruit? het Worden we van onsterfelijk? Waar liggen de grenzen van op tv wat kan tijdens en mag? Lees meer de over een DWDD University presenteert: De Toekomst op van door gids.tv/programma/dwdd-university-presenteert-de-toekomst-door-robbert-dijkgraaf.

augustus 2021
16-01-2019 21:25

Informatie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Informatie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Vroeger stuurde je elkaar af en toe een brief, nu zijn we de hele dag online. En we staan...

09-01-2019 21:25

Technologie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Technologie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Ooit vonden we het wiel uit, nu vliegen we naar de maan en daar voorbij. De mens heeft al...

02-01-2019 21:25

Nieuw: DWDD University - De Toekomst

DWDD University presenteert: De Toekomst - Nieuw: DWDD University - De Toekomst

De komende drie woensdagen geeft Robbert Dijkgraaf in DWDD University colleges waarin hij de toekomst behandelt. In drie delen geeft hij uitleg over de toekomst van leven, technologie en informatie. Het eerste deel gaat over het leven. We...

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: De Toekomst bij DWDD University presenteert: De Toekomst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: De Toekomst. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: De Toekomst? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: De Toekomst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!