Programma gemist?

Robbert Dijkgraaf behandelt uit door in een drieluik op de toekomst. Die toekomst uit is er al, alleen het niet in onze huiskamers, naar maar in laboratoria in de en universiteiten. Vroeger uit stuurde je elkaar de af en toe een brief, nu uit zijn een we de hele dag een online. En we staan met niet alleen uit continu een in contact met elkaar, maar op tv ook met bedrijven, op tv instellingen en de overheid. in Met van elkaar produceren we de een oceaan aan data. met Zelflerende computers gebruiken die de data met om meer en meer van beslissingen voor ons te naar de maken. Big data en het algoritmes helpen ons met enorm maar lopen we op ook gevaar? Als we uit niet op uitkijken bepalen ze ons op hele het leven. Of doen ze dat al? de Hoe in vrij zijn we uit in de keuze voor een de hypotheek? Een in baan? Of een ziekenhuis? door Hoe zit door het uit met onze privacy en tijdens wat als computers slimmer worden op tv dan uit wij?

Robbert met Dijkgraaf behandelt in een drieluik de op tv de toekomst. Die toekomst is er op tv al, uit alleen niet in onze door huiskamers, maar op in laboratoria en universiteiten. Ooit naar vonden we op het wiel uit, nu uit vliegen we met naar de uit maan en daar voorbij. van De mens heeft een altijd technologie ontwikkeld in om verder te komen. uit En al tijdens lijkt het of tijdens alles steeds groter de wordt en ons verder het van weg brengt, de belangrijkste verandering tijdens vindt plaats op de van op allerkleinste schaal. We werken aan het nanorobotjes van om medicijnen op de juiste op tv plek in tijdens ons lichaam te het brengen, we in ontwikkelen nieuwe, slimme materialen met en bouwen aan de allersterkste de computer: de de kwantumcomputer. Wat gebeurt er van als we zelfs naar uit atomen gaan manipuleren, tijdens kunnen we dan alles maken de wat we willen? in Verdwijnt het verschil naar tussen technologie en tijdens leven?

De in komende drie in woensdagen geeft Robbert Dijkgraaf naar in DWDD een University colleges waarin hij de de toekomst een behandelt. In drie delen met geeft hij uitleg over naar de toekomst van leven, technologie naar en informatie. Het op tv eerste deel gaat op tv over het leven. op We het zijn inmiddels zover dat we een alle van genetische informatie van ons tijdens lichaam begrijpen, we tijdens kunnen het lezen op tv en zelfs uit ook al beschrijven. En van daarmee kunnen we een verbeterde de tijdens versie van onszelf produceren. het Wat gaat dat betekenen? Kom het er een wereld een zonder het ziekten? Hoe ziet in het leven in de toekomst door eruit? Worden uit we tijdens onsterfelijk? Waar liggen in de grenzen van wat op kan en van mag? Lees meer over DWDD door University presenteert: De Toekomst op op uit gids.tv/programma/dwdd-university-presenteert-de-toekomst-door-robbert-dijkgraaf.

juni 2020
16-01-2019 21:25

Informatie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Informatie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Vroeger stuurde je elkaar af en toe een brief, nu zijn we de hele dag online. En we staan...

09-01-2019 21:25

Technologie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: De Toekomst - Technologie door Robbert Dijkgraaf

Robbert Dijkgraaf behandelt in een drieluik de toekomst. Die toekomst is er al, alleen niet in onze huiskamers, maar in laboratoria en universiteiten. Ooit vonden we het wiel uit, nu vliegen we naar de maan en daar voorbij. De mens heeft al...

02-01-2019 21:25

Nieuw: DWDD University - De Toekomst

DWDD University presenteert: De Toekomst - Nieuw: DWDD University - De Toekomst

De komende drie woensdagen geeft Robbert Dijkgraaf in DWDD University colleges waarin hij de toekomst behandelt. In drie delen geeft hij uitleg over de toekomst van leven, technologie en informatie. Het eerste deel gaat over het leven. We...

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: De Toekomst bij DWDD University presenteert: De Toekomst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: De Toekomst. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: De Toekomst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: De Toekomst gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: De Toekomst? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: De Toekomst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!