Programma gemist?

The Day It de All Came Together het in - Ex-Navy SEAL Thomas naar Magnum keert terug het uit Afghanistan een en gebruikt zijn militaire vaardigheden een om privé-detective naar te worden door op Hawaii. In deze met aflevering: Hannah, Magnum's ex naar en de voortvluchtige een die in verantwoordelijk zijn voor hem en op zijn de SEAL-teambroers die al jarenlang krijgsgevangenen tijdens zijn, komt bij hem uit op tv thuis opdagen met een schotwond. Zij op wil zijn hulp van om haar de vermiste CIA-vader te vinden het wiens leven in op tv gevaar is. het Ook doet van Magnum een oprecht voorstel de aan Higgins om op tv zijn privé-onderzoekspartner te op worden.

Blood in the met Water - tijdens Ex-Navy SEAL Thomas op tv Magnum naar keert terug uit Afghanistan en in gebruikt zijn naar militaire vaardigheden om privédetective het te op tv worden op Hawaii. de In deze aflevering worden Magnum en het Higgins tijdens hun van jacht van overrompeld. Higgins wordt op neergeschoten en ze eindigen de op zee. Ze proberen op tv in land te bereiken de voordat ze doodbloedt en de daders tijdens de terugkeren om het af te in maken.

A een Kiss Before Dying in - Ex-Navy SEAL Thomas uit Magnum keert terug uit met Afghanistan en een gebruikt in zijn militaire vaardigheden om privé-detective uit te worden op naar Hawaii. In deze met aflevering: op wanneer de Dobermanns een iets opgraven wat tijdens op een menselijk bot lijkt, uit helpen de Magnum en Higgins Katsumoto de de moord op zijn voormalige naar mentor te het onderzoeken.

Black Is met The Widow - in Ex-Navy SEAL de Thomas Magnum keert terug uit op Afghanistan en gebruikt op het zijn militaire vaardigheden om door privé-detective te worden op door Hawaii. In deze aflevering: op nadat in een man is vermoord, poseert naar Magnum op als arts door in dezelfde dating-app die het slachtoffer de gebruikte door om de moordenaar tijdens te vinden.

Murder de Is Never Quiet - Ex-Navy van op tv SEAL Thomas Magnum uit keert terug uit Afghanistan en het gebruikt tijdens zijn militaire vaardigheden om een privédetective te worden op Hawaii. het uit In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd op naar door een vrouw een om te bewijzen dat haar tijdens zoon uit zijn vriendin niet tijdens heeft vermoord. Ze hebben slechts 24 tijdens uur in om dit te doen voordat van tijdens de verdachte een in pleidooi overeenkomst accepteert. Ook proberen Rick in en TC gestolen tijdens apparatuur terug met te halen die tijdens zijn geschonken aan een een gewonde uit veteraan.

Day The tijdens Past Came Back de - Ex-Navy SEAL Thomas op tv Magnum keert het terug uit Afghanistan op tv en naar gebruikt zijn militaire vaardigheden uit om privé-detective te worden het op op Hawaii. In deze op aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt op tv van hij dat zijn ex van Hannah op het het eiland is. Zij was een degene die de hen naar het het krijgsgevangenenkamp heeft uit gebracht en is van een plan om van een fortuin in goud te een stelen.

I, The naar Deceased op - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum op keert terug uit naar Afghanistan en gebruikt zijn de militaire vaardigheden om door privé-detective op tv te worden op Hawaii. een In deze het aflevering onderzoekt het Magnum de moord op een tijdens man met die vóór zijn dood Thomas inhuurt op tv om zijn moordenaar tijdens te uit vinden. Ook in komt Kumu opnieuw in contact op tv met uit een oude vriend.

Day tijdens of the Viper - met Ex-Navy SEAL Thomas Magnum door keert naar terug uit Afghanistan en gebruikt tijdens zijn militaire van vaardigheden om uit privé-detective te de worden op Hawaii. In uit deze aflevering: Magnum en Higgins van met zijn geschokt als een een van haar voormalige MI6-teamgenoten verschijnt met met met een nieuwe door revolverschotwond. Ze komt van met het nieuws dat "de op tv Viper", de moordenaar die tijdens Higgins' met ware liefde heeft vermoord, is de het opgedoken in Oahu. Terwijl Magnum met en Higgins uit bezig zijn met het in opsporen van de met Viper vraagt naar hij Rick met om een zaak van over te nemen, een taak naar waarvan Rick houdt totdat in de deze zijwaarts gaat.

Winner door Takes All - Ex-Navy SEAL in Thomas naar Magnum keert terug uit de Afghanistan en gebruikt zijn de militaire vaardigheden met om privé-detective te worden in uit op Hawaii. In deze aflevering door krijgt Magnum een op tv emotionele connectie met het een uit zaak wanneer hij, door elke andere privédetective in en een huurmoordenaar op Oahu het de in taak krijgen om een het man op te op sporen die tijdens verdacht wordt van het moord.

Nowhere met to Hide - met Ex-Navy SEAL Thomas het Magnum keert een terug uit Afghanistan uit en gebruikt zijn militaire met vaardigheden om van privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl de Magnum naar een vrouw helpt haar verdwenen tijdens van neef te vinden, worden Sergei, een tijdens Russische voortvluchtige, de van levens van tijdens Higgins en uit Kumu in van gevaar gebracht als ze uit te dicht bij op de zaak tijdens komen.

Bad Day van To Be A in Hero uit - Ex-Navy SEAL Thomas tijdens Magnum keert terug uit met Afghanistan uit en gebruikt zijn militaire vaardigheden om door privé-detective het te worden op van Hawaii. Magnum moet Rick van zijn crush, Toni met helpen. Na haar de deelname aan een illegaal op pokerspel, georganiseerd met om een met schuldenlast terug te op betalen, wordt zeberoofd van door gemaskerde een schutters.

The Ties That het Bind - uit Ex-Navy SEAL Thomas Magnum van keert terug naar uit op tv Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden het om privé-detective het te worden op Hawaii. met In op deze aflevering ontsnapt uit Amanda na een een ontvoering van maar door liefst zestien het jaar aan haar ontvoerders. Haar uit ouders huren Magnum met in, om de te ontdekken wie haar de heeft met gepakt.

Die He Said in met - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert van het terug uit Afghanistan en gebruikt zijn op tv militaire vaardigheden om uit privé-detective te worden de op uit Hawaii. In naar deze aflevering: Een van man die lijdt aan een agressieve uit vorm van naar kanker huurt Magnum het in om zijn vervreemde, de beenmerg-compatibele naar broer te tijdens vinden.

The Cat Who van van Cried Worl - Magnum de neemt de zaak aan uit van de vermiste kat de van het een klein tijdens meisje en stuit daarmee op de op tv vermoorde eigenaar naar van een tijdens andere kat die uit toevallig ook een op tv FBI-agent is.

Death Is Only op tv tijdens Temporary - Ex-Navy SEAL door Thomas Magnum keert terug uit de Afghanistan en met gebruikt uit zijn militaire vaardigheden om op privé-detective te worden naar op Hawaii. In deze uit aflevering een vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren met liefde te een vinden waarvan hij de zegt een dat ze recent nog op contact met hem heeft opgenomen. met door Het enige probleem op is dat ze 30 jaar op geleden van stierf.

maart 2020
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!