Programma gemist?

The Day naar It All door Came Together - op Ex-Navy SEAL Thomas Magnum uit keert terug uit Afghanistan met en de gebruikt zijn militaire een vaardigheden om privé-detective tijdens te worden op Hawaii. In op tv met deze aflevering: Hannah, Magnum's ex op en de het voortvluchtige die verantwoordelijk op zijn voor hem en zijn tijdens SEAL-teambroers door die al naar jarenlang krijgsgevangenen zijn, komt bij het hem in thuis opdagen met een het schotwond. Zij wil naar zijn hulp om haar vermiste uit tijdens CIA-vader te vinden wiens leven in in gevaar een is. Ook doet Magnum de een met oprecht voorstel aan Higgins om zijn met privé-onderzoekspartner te in worden.

Blood in met the Water van - Ex-Navy SEAL de Thomas Magnum keert op terug uit Afghanistan en met gebruikt zijn met militaire vaardigheden door om privédetective te worden op van Hawaii. In deze aflevering op worden Magnum en tijdens Higgins tijdens naar hun jacht overrompeld. het Higgins wordt neergeschoten en met ze eindigen tijdens op tijdens zee. Ze proberen land te het bereiken voordat ze doodbloedt met en de daders op op tv terugkeren om het af te een maken.

A Kiss Before het van Dying - Ex-Navy SEAL met Thomas Magnum keert terug uit naar Afghanistan uit en gebruikt zijn met militaire vaardigheden tijdens om privé-detective te door worden op Hawaii. naar In deze aflevering: wanneer de Dobermanns uit iets opgraven het wat op een tijdens menselijk bot de lijkt, helpen op Magnum en Higgins Katsumoto de moord op op zijn voormalige naar mentor van te onderzoeken.

Black naar Is The Widow - in Ex-Navy SEAL Thomas uit Magnum keert terug het uit Afghanistan naar en gebruikt zijn militaire de vaardigheden om privé-detective op tv te van worden op Hawaii. op In deze aflevering: het nadat een man is vermoord, poseert van Magnum als tijdens arts door in dezelfde dating-app die met het slachtoffer gebruikte om de op moordenaar te uit vinden.

Murder op Is Never Quiet - Ex-Navy tijdens SEAL Thomas uit Magnum keert terug de uit Afghanistan en naar gebruikt zijn een militaire vaardigheden om op tv privédetective te het worden op Hawaii. In de deze aflevering wordt Magnum ingehuurd het door een vrouw naar om te naar bewijzen naar dat haar zoon zijn van vriendin niet heeft vermoord. naar Ze op tv hebben slechts 24 uur om op tv dit te doen voordat naar een de verdachte een pleidooi overeenkomst het accepteert. met Ook proberen Rick en TC gestolen naar apparatuur terug te een halen die met zijn geschonken aan een door uit gewonde veteraan.

Day The van Past Came tijdens Back - Ex-Navy de SEAL Thomas met Magnum keert terug uit op tv Afghanistan en gebruikt zijn militaire het vaardigheden om privé-detective met naar te worden op Hawaii. In deze op tv aflevering: nadat Magnum het is gekidnapt, met ontdekt het hij dat zijn ex Hannah met op het tijdens eiland is. Zij was tijdens degene naar die hen naar het krijgsgevangenenkamp heeft met gebracht en is op van tijdens plan om een een fortuin in goud te uit stelen.

I, op tv The Deceased - Ex-Navy het SEAL een Thomas Magnum keert terug uit door Afghanistan en gebruikt zijn in militaire vaardigheden tijdens om privé-detective te uit worden op Hawaii. uit In deze aflevering met onderzoekt Magnum de het moord op een tijdens man tijdens die vóór zijn dood Thomas in inhuurt om zijn moordenaar met van te vinden. Ook komt Kumu opnieuw de in het contact met een oude uit vriend.

Day tijdens of the Viper naar - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum uit keert met terug uit Afghanistan het en gebruikt op zijn militaire vaardigheden op om privé-detective te worden op door Hawaii. In deze op aflevering: het Magnum en Higgins zijn geschokt een als met een van haar voormalige MI6-teamgenoten een verschijnt van met een nieuwe revolverschotwond. een Ze komt met het nieuws naar dat het "de Viper", de moordenaar door die Higgins' ware liefde het het heeft vermoord, is opgedoken in met Oahu. Terwijl Magnum uit en van Higgins bezig zijn met de het opsporen van de een Viper vraagt hij Rick op tv in om een zaak over naar te nemen, een taak een waarvan met Rick houdt totdat deze zijwaarts op gaat.

Winner Takes het All - Ex-Navy van SEAL Thomas op Magnum keert terug uit Afghanistan van en het gebruikt zijn militaire vaardigheden om de privé-detective te op worden op Hawaii. de In deze aflevering krijgt de met Magnum een emotionele connectie met uit een zaak wanneer tijdens hij, in elke andere privédetective en naar een huurmoordenaar op Oahu de de taak krijgen naar om een man van op te sporen de die verdacht door wordt van het moord.

Nowhere to Hide met van - Ex-Navy SEAL Thomas met Magnum keert terug uit in Afghanistan een en gebruikt zijn militaire vaardigheden om een privé-detective te worden een door op Hawaii. Terwijl Magnum een door vrouw van helpt haar verdwenen neef te vinden, met worden Sergei, een in Russische voortvluchtige, de met levens van op Higgins tijdens en Kumu in door gevaar gebracht als ze te dicht op tv door bij de zaak naar komen.

Bad het Day To Be A tijdens Hero - Ex-Navy in SEAL Thomas van Magnum keert tijdens terug uit Afghanistan en in gebruikt zijn militaire de vaardigheden om privé-detective te worden van op Hawaii. van Magnum moet Rick zijn het crush, van Toni helpen. Na haar op deelname aan een illegaal op tv pokerspel, in georganiseerd om tijdens een schuldenlast terug een te betalen, wordt in zeberoofd door gemaskerde het schutters.

The door Ties That Bind - Ex-Navy uit SEAL Thomas Magnum door keert terug van uit Afghanistan en met gebruikt op zijn militaire vaardigheden om privé-detective op te worden op Hawaii. met In deze aflevering uit ontsnapt op tv Amanda na tijdens een ontvoering van maar liefst door zestien jaar van aan haar ontvoerders. Haar ouders een huren Magnum in, de om te door ontdekken wie haar heeft naar met gepakt.

Die He naar Said - Ex-Navy SEAL een een Thomas Magnum keert terug uit tijdens Afghanistan en gebruikt met zijn militaire vaardigheden om op tv privé-detective op tv te worden met op Hawaii. In deze het aflevering: Een man die lijdt op het aan een agressieve vorm van kanker naar door huurt Magnum in in om zijn vervreemde, beenmerg-compatibele op tv broer te op vinden.

The op Cat Who Cried op Worl - Magnum op neemt de naar zaak aan van de de vermiste kat van een klein op meisje op tv en stuit op daarmee op de de vermoorde eigenaar van een andere naar kat die uit toevallig ook de een FBI-agent is.

Death het Is Only Temporary - het Ex-Navy op tv SEAL Thomas Magnum keert terug in uit Afghanistan en naar gebruikt zijn militaire vaardigheden met om privé-detective op te worden op tv op Hawaii. op In deze aflevering vraagt uit Henry Brown op tv Magnum zijn verloren liefde van te vinden het waarvan hij zegt dat een ze recent nog contact met met door hem heeft opgenomen. Het enige probleem van is op tv dat ze 30 jaar het geleden tijdens stierf.

juli 2019
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord