Programma gemist?

The het Day It All Came in Together - Ex-Navy SEAL de Thomas met Magnum keert terug uit Afghanistan van uit en gebruikt zijn militaire vaardigheden om op tv privé-detective te op worden op met Hawaii. In deze een aflevering: Hannah, Magnum's ex op en de het voortvluchtige die verantwoordelijk door zijn voor hem en van zijn SEAL-teambroers die al het jarenlang een krijgsgevangenen zijn, komt bij hem op tv in thuis opdagen met in een schotwond. Zij wil tijdens zijn hulp uit om haar vermiste CIA-vader de te vinden wiens leven in met gevaar naar is. Ook doet Magnum een op oprecht tijdens voorstel aan Higgins om het zijn tijdens privé-onderzoekspartner te worden.

Blood in the een Water - tijdens Ex-Navy SEAL op Thomas Magnum keert een terug uit Afghanistan de en gebruikt zijn militaire op tv vaardigheden van om privédetective te worden op het Hawaii. In deze aflevering in worden Magnum een en Higgins tijdens hun van jacht overrompeld. in Higgins wordt neergeschoten en in ze eindigen het op met zee. Ze proberen land de te bereiken op voordat ze doodbloedt en de daders op terugkeren het om het uit af te maken.

A Kiss Before van Dying - van Ex-Navy SEAL Thomas Magnum de keert met terug uit Afghanistan en gebruikt een zijn de militaire vaardigheden om privé-detective een te op tv worden op Hawaii. van In deze aflevering: wanneer de van Dobermanns iets door opgraven wat op met een menselijk bot lijkt, helpen in van Magnum en Higgins Katsumoto de de moord op naar zijn voormalige mentor met te onderzoeken.

Black Is The uit Widow - Ex-Navy op SEAL Thomas Magnum een keert terug uit met Afghanistan en gebruikt in zijn het militaire vaardigheden om privé-detective te een worden uit op Hawaii. In deze in aflevering: nadat een in man is in vermoord, poseert Magnum als door arts in naar dezelfde dating-app met die het slachtoffer de gebruikte om de moordenaar te naar vinden.

Murder Is op Never Quiet - Ex-Navy naar SEAL op tv Thomas Magnum keert terug uit tijdens Afghanistan van en gebruikt zijn naar militaire vaardigheden van om privédetective te worden op Hawaii. met het In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door door een naar vrouw om te bewijzen een dat de haar zoon zijn de vriendin niet van heeft vermoord. Ze in hebben slechts 24 uur om op dit te doen het voordat de op verdachte een pleidooi uit overeenkomst accepteert. Ook door proberen Rick en de TC gestolen apparatuur het terug te halen die van zijn geschonken aan op tv een gewonde in veteraan.

Day op tv The Past Came Back - in op tv Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert het terug uit van Afghanistan en door gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective uit te worden door op Hawaii. tijdens In deze de aflevering: nadat Magnum uit is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn door ex Hannah op tijdens het eiland het is. Zij was uit degene die hen in naar het naar krijgsgevangenenkamp heeft met gebracht en is van van plan om een fortuin in tijdens goud te het stelen.

I, naar The Deceased - Ex-Navy SEAL de de Thomas Magnum keert met terug uit Afghanistan en gebruikt op tv zijn militaire een vaardigheden om privé-detective te worden naar op Hawaii. tijdens In deze aflevering een onderzoekt Magnum de moord op tv op een man het die vóór van zijn dood naar Thomas inhuurt om tijdens zijn moordenaar te vinden. van Ook komt Kumu opnieuw op tv in contact een met een oude de vriend.

Day of the op de Viper - Ex-Navy op tv SEAL Thomas Magnum keert terug met uit Afghanistan en uit gebruikt zijn militaire op tv vaardigheden uit om privé-detective te worden op Hawaii. op In deze met aflevering: Magnum en naar Higgins door zijn geschokt als een van haar het voormalige MI6-teamgenoten in verschijnt met een de nieuwe revolverschotwond. in Ze komt met het nieuws van naar dat "de Viper", door de moordenaar die Higgins' ware liefde van heeft naar vermoord, is opgedoken in Oahu. door Terwijl Magnum een en Higgins bezig zijn in met het opsporen in van met de Viper met vraagt hij Rick om een in zaak over door te nemen, een taak tijdens waarvan Rick naar houdt totdat deze in zijwaarts gaat.

Winner op tv Takes All - Ex-Navy SEAL op tijdens Thomas Magnum keert terug uit uit Afghanistan naar en gebruikt zijn militaire vaardigheden een om privé-detective een te worden op Hawaii. van In deze door aflevering krijgt Magnum naar een emotionele in connectie met een zaak wanneer hij, het elke het andere privédetective de en een huurmoordenaar op Oahu tijdens de taak krijgen om tijdens van een man op te sporen die tijdens verdacht wordt op tv van een moord.

Nowhere to het Hide - de Ex-Navy SEAL van Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan in en gebruikt zijn op militaire met vaardigheden om privé-detective te met worden op Hawaii. uit Terwijl Magnum een vrouw van helpt van haar verdwenen door neef te vinden, worden Sergei, een een een Russische voortvluchtige, de levens van Higgins op tv op en Kumu in gevaar gebracht het als ze het te dicht bij van de zaak door komen.

Bad een Day To Be tijdens A Hero - tijdens Ex-Navy SEAL tijdens Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan van en op gebruikt zijn de militaire vaardigheden om privé-detective op tv te worden het op Hawaii. Magnum moet uit Rick zijn crush, Toni helpen. op tv Na van haar deelname aan het een illegaal pokerspel, georganiseerd op tv om een schuldenlast tijdens terug te betalen, wordt op zeberoofd door op gemaskerde naar schutters.

The naar Ties That Bind - Ex-Navy van SEAL op tv Thomas Magnum keert terug naar uit Afghanistan en gebruikt in zijn militaire van vaardigheden om op tv privé-detective te tijdens worden op Hawaii. In deze uit aflevering ontsnapt Amanda na de een ontvoering van een de maar liefst zestien de jaar aan haar ontvoerders. met Haar ouders huren Magnum in, door om te ontdekken een wie haar heeft in uit gepakt.

Die door He Said - Ex-Navy SEAL naar Thomas Magnum keert tijdens terug uit naar Afghanistan en in gebruikt zijn militaire vaardigheden om met privé-detective te worden van een op Hawaii. In een deze aflevering: Een tijdens man die lijdt aan een agressieve in vorm van van kanker huurt in Magnum in in om zijn vervreemde, beenmerg-compatibele naar broer te het vinden.

The Cat op Who Cried uit Worl - Magnum neemt de de zaak aan van de de in vermiste kat van een klein in meisje en een stuit daarmee de op de vermoorde eigenaar van van een andere op kat die met toevallig ook een FBI-agent uit is.

Death Is op tv Only op Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum tijdens keert terug de uit Afghanistan door en gebruikt zijn op militaire vaardigheden op om privé-detective te worden in op Hawaii. In deze aflevering een tijdens vraagt Henry Brown Magnum door zijn verloren uit liefde te vinden naar waarvan hij zegt door dat ze recent nog contact met door hem heeft opgenomen. door Het enige probleem in is tijdens dat ze 30 jaar geleden met het stierf.

december 2020
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!