Programma gemist?

The Day tijdens It All Came tijdens Together - Ex-Navy SEAL uit Thomas Magnum naar keert terug uit Afghanistan door en gebruikt een zijn militaire vaardigheden om van privé-detective te door worden tijdens op Hawaii. In deze van aflevering: Hannah, Magnum's ex en de de tijdens voortvluchtige die in verantwoordelijk zijn voor hem en zijn naar in SEAL-teambroers die al jarenlang krijgsgevangenen zijn, met komt bij de hem thuis op tv opdagen met een het schotwond. Zij de wil zijn hulp om haar uit vermiste CIA-vader naar te vinden wiens van leven in gevaar door is. Ook van doet Magnum een oprecht tijdens voorstel aan Higgins met om zijn privé-onderzoekspartner te op tv worden.

Blood in van the op Water - Ex-Navy de SEAL Thomas Magnum keert terug uit met Afghanistan en door gebruikt zijn militaire vaardigheden een om privédetective tijdens te worden in op Hawaii. In deze tijdens aflevering worden Magnum en door Higgins tijdens uit hun de jacht overrompeld. Higgins wordt neergeschoten in en ze eindigen op met uit zee. Ze proberen land te in bereiken voordat de ze doodbloedt op en de daders terugkeren om het de het af te maken.

A van Kiss Before Dying - Ex-Navy in SEAL het Thomas Magnum keert terug tijdens uit Afghanistan en gebruikt op tv zijn militaire vaardigheden met om privé-detective een te worden op op tv Hawaii. In deze het aflevering: uit wanneer de Dobermanns iets opgraven in wat op door een menselijk bot lijkt, helpen tijdens Magnum en Higgins een Katsumoto op de moord op zijn op voormalige mentor met te onderzoeken.

Black Is door The uit Widow - Ex-Navy naar SEAL Thomas Magnum keert door terug uit Afghanistan uit en gebruikt zijn militaire vaardigheden naar om privé-detective in te op tv worden op Hawaii. In een deze aflevering: nadat op tv een man van is vermoord, poseert het Magnum als arts naar in dezelfde dating-app die op tv het slachtoffer gebruikte om de naar moordenaar te in vinden.

Murder de Is Never door Quiet - Ex-Navy SEAL op tv Thomas Magnum keert van terug uit Afghanistan en met gebruikt zijn militaire vaardigheden in de om privédetective te op worden op Hawaii. van In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd een door een vrouw in om te op bewijzen dat het haar zoon door zijn vriendin niet heeft vermoord. Ze naar hebben slechts van 24 uur om dit op tv op tv te doen voordat de uit verdachte een pleidooi overeenkomst accepteert. door Ook proberen uit Rick en TC gestolen van op apparatuur terug te halen die zijn tijdens geschonken uit aan een gewonde uit veteraan.

Day tijdens The Past tijdens Came Back - naar Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert op terug uit Afghanistan en naar gebruikt naar zijn militaire vaardigheden om privé-detective een te worden naar op Hawaii. In deze op tv op tv aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, uit ontdekt hij dat naar zijn ex Hannah op een het eiland is. met van Zij was degene die hen het naar het krijgsgevangenenkamp heeft op tv tijdens gebracht en is van plan om in naar een fortuin in het goud te stelen.

I, de The Deceased - Ex-Navy SEAL op Thomas Magnum op tv keert terug een uit Afghanistan en gebruikt zijn op tv militaire vaardigheden het om privé-detective te door worden op Hawaii. tijdens In deze de aflevering onderzoekt Magnum de de moord op een man met die vóór zijn uit door dood Thomas inhuurt om zijn moordenaar door te vinden. Ook tijdens met komt Kumu opnieuw het in contact met een het oude vriend.

Day met of the uit Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum tijdens met keert terug uit Afghanistan en gebruikt in zijn militaire op vaardigheden om privé-detective te door door worden op Hawaii. In deze aflevering: met Magnum en het Higgins zijn geschokt als op de een van haar voormalige MI6-teamgenoten in verschijnt met een de nieuwe revolverschotwond. Ze komt van met het in nieuws dat "de Viper", uit de moordenaar de die Higgins' een ware liefde een heeft vermoord, is opgedoken in in Oahu. Terwijl Magnum het en Higgins bezig naar zijn met het het opsporen van de tijdens Viper de vraagt hij Rick om van een zaak tijdens over te nemen, een taak op tv waarvan Rick houdt totdat tijdens deze op zijwaarts gaat.

Winner Takes All door - Ex-Navy SEAL uit Thomas Magnum keert in terug de uit Afghanistan en gebruikt zijn de militaire tijdens vaardigheden om privé-detective te in worden tijdens op Hawaii. In met deze aflevering krijgt Magnum een emotionele in op tv connectie met een zaak een wanneer hij, de elke andere privédetective en een huurmoordenaar de op Oahu in de taak op krijgen om een man op door van te sporen die verdacht van wordt van tijdens moord.

Nowhere to in Hide - in Ex-Navy SEAL in Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan op en gebruikt zijn op tv naar militaire vaardigheden om privé-detective te een worden op naar Hawaii. Terwijl Magnum een uit vrouw helpt haar verdwenen van neef door te vinden, worden Sergei, in een Russische het voortvluchtige, de levens in van Higgins naar en Kumu in gevaar gebracht met als ze op tv te dicht het bij de zaak met komen.

Bad Day To van Be A Hero tijdens - op tv Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert de terug uit tijdens Afghanistan en gebruikt van zijn militaire een vaardigheden om privé-detective te worden een op Hawaii. Magnum door moet in Rick zijn crush, Toni in helpen. Na haar op tv deelname aan op tv een illegaal op pokerspel, georganiseerd om een van schuldenlast terug te op betalen, wordt op zeberoofd door gemaskerde door schutters.

The het Ties That Bind - van Ex-Navy SEAL een Thomas Magnum keert in terug uit Afghanistan en gebruikt tijdens zijn militaire vaardigheden tijdens om uit privé-detective te worden uit op Hawaii. In deze in aflevering op tv ontsnapt Amanda na een ontvoering door van maar de liefst zestien jaar de aan haar tijdens ontvoerders. Haar ouders de huren Magnum in, om te tijdens ontdekken wie haar een heeft van gepakt.

Die He op tv Said - Ex-Navy door SEAL Thomas Magnum op tv keert terug van uit Afghanistan en gebruikt zijn naar militaire vaardigheden met om privé-detective te worden uit op Hawaii. In van deze aflevering: Een de in man die lijdt aan een naar agressieve vorm van de kanker op huurt Magnum in om zijn vervreemde, in een beenmerg-compatibele broer te tijdens vinden.

The Cat tijdens Who Cried Worl van - Magnum met neemt de zaak op tv aan van van de vermiste kat van de een klein uit meisje en stuit daarmee uit op de vermoorde van eigenaar van op tv een andere kat een die toevallig ook een tijdens FBI-agent is.

Death een Is Only met Temporary - Ex-Navy op SEAL Thomas Magnum tijdens keert terug uit Afghanistan en gebruikt uit zijn militaire van vaardigheden om privé-detective in te een worden op Hawaii. naar In deze aflevering van vraagt Henry Brown tijdens Magnum zijn verloren liefde te vinden een waarvan hij zegt tijdens dat in ze recent de nog contact met hem heeft door opgenomen. Het enige door probleem is dat op tv ze 30 jaar op geleden van stierf.

juli 2021
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!