Programma gemist?

The Day It door All op Came Together op tv - Ex-Navy SEAL in Thomas Magnum keert terug tijdens uit Afghanistan en de gebruikt zijn in militaire vaardigheden om privé-detective te worden een op tv op Hawaii. In deze aflevering: met Hannah, naar Magnum's ex en de voortvluchtige op die in verantwoordelijk zijn voor hem op en zijn tijdens SEAL-teambroers die al jarenlang met krijgsgevangenen zijn, komt bij uit hem de thuis opdagen met een schotwond. Zij een wil zijn hulp van om haar tijdens vermiste CIA-vader met te vinden wiens leven met in gevaar is. naar Ook tijdens doet Magnum een oprecht op tv voorstel aan Higgins om op zijn privé-onderzoekspartner in te worden.

Blood in in the Water - in Ex-Navy SEAL Thomas op Magnum keert in terug uit Afghanistan tijdens en gebruikt zijn militaire vaardigheden uit om privédetective de te worden op naar Hawaii. In deze aflevering naar worden Magnum de en Higgins tijdens hun het jacht naar overrompeld. Higgins wordt uit neergeschoten en ze eindigen op door zee. Ze proberen in land de te bereiken op voordat ze doodbloedt en met de daders op tv terugkeren om het af te door maken.

A met Kiss Before Dying - het Ex-Navy SEAL naar Thomas Magnum keert terug uit het met Afghanistan en gebruikt tijdens zijn militaire vaardigheden naar om privé-detective te worden op Hawaii. van op In deze aflevering: wanneer het de Dobermanns iets naar opgraven wat op in een menselijk bot lijkt, door helpen Magnum en de Higgins Katsumoto het de moord op zijn uit voormalige mentor in te onderzoeken.

Black Is met The Widow uit - Ex-Navy SEAL Thomas op Magnum keert terug in uit Afghanistan tijdens en gebruikt zijn op tv militaire vaardigheden om in privé-detective te worden op naar Hawaii. In een deze aflevering: nadat in een man is tijdens vermoord, poseert Magnum als arts uit in het dezelfde dating-app die het slachtoffer op gebruikte om van de moordenaar te in vinden.

Murder de Is Never Quiet - het Ex-Navy SEAL uit Thomas Magnum keert terug uit op Afghanistan in en gebruikt zijn militaire op vaardigheden uit om privédetective te op worden op Hawaii. In deze tijdens aflevering een wordt Magnum ingehuurd door een uit vrouw om te uit bewijzen van dat haar zoon zijn vriendin niet de heeft vermoord. met Ze hebben van slechts 24 uur om dit een te tijdens doen voordat de verdachte met een de pleidooi overeenkomst accepteert. Ook proberen Rick op tv en in TC gestolen apparatuur terug te van halen die zijn uit geschonken aan tijdens een op tv gewonde veteraan.

Day The Past van Came door Back - Ex-Navy in SEAL Thomas Magnum keert terug door uit van Afghanistan en tijdens gebruikt zijn militaire een vaardigheden om privé-detective te worden op door Hawaii. tijdens In deze uit aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt in hij dat zijn in ex Hannah op naar in het eiland is. Zij was op tv degene die hen het naar het krijgsgevangenenkamp het heeft gebracht en op is van de plan om in een fortuin in goud te op stelen.

I, The Deceased tijdens - op Ex-Navy SEAL Thomas de Magnum keert terug uit Afghanistan het het en gebruikt zijn militaire vaardigheden om met privé-detective de te worden op in Hawaii. In deze aflevering onderzoekt naar Magnum op de moord op een man met die vóór een zijn met dood Thomas inhuurt om van zijn moordenaar te vinden. Ook een van komt Kumu opnieuw in naar contact met een oude tijdens vriend.

Day naar of the de Viper - Ex-Navy SEAL de Thomas Magnum keert terug uit door Afghanistan naar en gebruikt tijdens zijn militaire vaardigheden om privé-detective uit te worden op Hawaii. op tv In deze aflevering: de Magnum en van Higgins zijn geschokt als het een van een haar voormalige tijdens MI6-teamgenoten verschijnt met een nieuwe uit revolverschotwond. Ze uit komt met een het nieuws dat "de in Viper", de naar moordenaar die Higgins' het ware liefde heeft vermoord, is van opgedoken in de Oahu. Terwijl Magnum op en Higgins uit bezig zijn met het het opsporen van de uit Viper met vraagt hij Rick om een zaak het de over te nemen, op tv een taak waarvan naar Rick houdt totdat deze zijwaarts op gaat.

Winner uit Takes All - Ex-Navy SEAL een met Thomas Magnum keert een terug uit Afghanistan en gebruikt zijn het militaire vaardigheden in om privé-detective te worden het de op Hawaii. In een deze aflevering krijgt Magnum een emotionele op tv connectie met een op tv zaak wanneer hij, op elke naar andere privédetective in en een huurmoordenaar het op Oahu de taak krijgen om de een op tv man op de te sporen die verdacht wordt de van een moord.

Nowhere to tijdens Hide - Ex-Navy SEAL in Thomas uit Magnum keert terug het uit Afghanistan en op gebruikt zijn tijdens militaire vaardigheden om privé-detective te de worden op Hawaii. Terwijl het Magnum op een vrouw de helpt haar verdwenen neef te vinden, in worden Sergei, uit een Russische voortvluchtige, de door op levens van Higgins het en Kumu in gevaar van gebracht als ze te dicht van bij de van zaak het komen.

Bad Day het To Be A Hero het - het Ex-Navy SEAL Thomas op tv Magnum keert terug uit op Afghanistan en gebruikt een zijn op militaire vaardigheden om privé-detective te worden op op van Hawaii. Magnum moet in Rick zijn crush, op tv Toni helpen. Na op haar deelname aan een illegaal een pokerspel, georganiseerd om met met een schuldenlast terug te betalen, in wordt zeberoofd door gemaskerde in een schutters.

The Ties tijdens That Bind - naar Ex-Navy SEAL Thomas Magnum naar naar keert terug uit Afghanistan en gebruikt uit een zijn militaire vaardigheden om privé-detective te op tv worden op Hawaii. op In door deze aflevering ontsnapt Amanda na van een ontvoering op tv van op tv maar liefst zestien jaar aan haar op tv tijdens ontvoerders. Haar ouders de huren Magnum in, om door te ontdekken wie haar heeft in uit gepakt.

Die door He Said - Ex-Navy SEAL naar in Thomas Magnum keert tijdens terug uit Afghanistan en gebruikt tijdens zijn in militaire vaardigheden om privé-detective te worden tijdens op Hawaii. uit In naar deze aflevering: Een het man die lijdt in aan een agressieve op tv vorm van kanker uit huurt Magnum in om in zijn vervreemde, beenmerg-compatibele op broer te van vinden.

The Cat Who met uit Cried Worl - Magnum de neemt de zaak op aan van door de vermiste kat van een een klein meisje de en stuit daarmee op op tv de vermoorde eigenaar van tijdens een andere kat met die de toevallig ook een FBI-agent met is.

Death Is tijdens Only Temporary met - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum de in keert terug uit Afghanistan naar en gebruikt zijn militaire een vaardigheden om privé-detective te de worden op een Hawaii. In een deze aflevering vraagt het Henry Brown van Magnum zijn verloren liefde te met vinden waarvan hij door zegt dat ze recent de nog contact met met met hem heeft opgenomen. Het enige het probleem is tijdens dat ze 30 jaar de geleden naar stierf.

april 2021
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!