Programma gemist?

The met Day It de All Came Together - op Ex-Navy SEAL een Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan in en gebruikt zijn uit militaire vaardigheden de om privé-detective te worden door op Hawaii. In de tijdens deze aflevering: Hannah, Magnum's op tv ex en het de voortvluchtige die verantwoordelijk zijn in voor hem op en zijn SEAL-teambroers het die al het jarenlang krijgsgevangenen zijn, komt bij hem uit thuis opdagen met op tv een schotwond. Zij op wil zijn hulp de om op tv haar vermiste CIA-vader te vinden tijdens het wiens leven in gevaar is. door Ook de doet Magnum een oprecht voorstel door aan Higgins de om zijn privé-onderzoekspartner met te worden.

Blood op tv in the Water - een Ex-Navy met SEAL Thomas Magnum door keert terug uit Afghanistan en gebruikt tijdens zijn uit militaire vaardigheden door om privédetective te tijdens worden op Hawaii. In deze aflevering het van worden Magnum en Higgins tijdens tijdens hun jacht van overrompeld. Higgins wordt neergeschoten en op tv ze eindigen op de uit zee. Ze proberen land te op bereiken voordat het ze doodbloedt en naar de daders op terugkeren om het af door te maken.

A Kiss in Before Dying naar - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum naar van keert terug uit Afghanistan het en gebruikt zijn militaire naar vaardigheden om privé-detective te in worden een op Hawaii. In deze in aflevering: wanneer de de Dobermanns uit iets opgraven wat op een menselijk een bot lijkt, helpen op op Magnum en Higgins Katsumoto de door moord op zijn voormalige van mentor te het onderzoeken.

Black uit Is The Widow - in Ex-Navy SEAL Thomas op Magnum keert met terug uit Afghanistan tijdens en gebruikt zijn militaire door vaardigheden om privé-detective te naar het worden op Hawaii. In deze aflevering: met nadat een man op op tv is vermoord, poseert Magnum het als arts in uit dezelfde dating-app de die het slachtoffer gebruikte op om de moordenaar te op tv vinden.

Murder tijdens Is Never Quiet in - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum op tv keert terug uit in Afghanistan naar en gebruikt zijn het militaire vaardigheden om privédetective op tv te worden de op Hawaii. In deze aflevering in het wordt Magnum ingehuurd door een vrouw naar om te van bewijzen dat haar zoon de van zijn vriendin niet heeft vermoord. Ze door naar hebben slechts 24 een uur om dit te op tv doen voordat de verdachte het een pleidooi overeenkomst van accepteert. Ook proberen het Rick en TC gestolen uit apparatuur terug een te halen van die zijn geschonken aan het een gewonde in veteraan.

Day The Past uit Came met Back - een Ex-Navy SEAL Thomas van Magnum keert terug uit Afghanistan en tijdens gebruikt zijn militaire in vaardigheden om privé-detective in te worden op in Hawaii. van In deze aflevering: nadat Magnum het is gekidnapt, de ontdekt hij op dat zijn door ex Hannah op naar het eiland is. Zij was degene door die hen een naar het met krijgsgevangenenkamp heeft gebracht en de is van plan uit om een fortuin het in goud te tijdens stelen.

I, uit The Deceased - uit Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert op van terug uit Afghanistan van en gebruikt zijn militaire vaardigheden met om privé-detective het te worden op met Hawaii. In deze aflevering onderzoekt door in Magnum de moord met op een man die vóór met zijn dood Thomas een inhuurt om uit zijn moordenaar te vinden. Ook op tv komt met Kumu opnieuw op in contact met een uit oude vriend.

Day of een the op tv Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum naar keert op tv terug uit Afghanistan en de gebruikt zijn militaire vaardigheden op om privé-detective te naar worden op naar Hawaii. op In deze aflevering: Magnum de en Higgins zijn geschokt van als een van haar uit voormalige MI6-teamgenoten met verschijnt van met een nieuwe de revolverschotwond. Ze komt met het uit nieuws dat "de het Viper", de moordenaar die een Higgins' ware het liefde heeft tijdens vermoord, is met opgedoken in Oahu. op tv Terwijl Magnum en Higgins bezig zijn in door met het opsporen van uit de Viper op tv vraagt hij Rick om het een zaak over te van nemen, een taak waarvan op tv Rick in houdt totdat deze zijwaarts het gaat.

Winner Takes in All - een Ex-Navy SEAL Thomas op tv Magnum keert terug uit het Afghanistan en van gebruikt zijn militaire een vaardigheden om privé-detective te worden met op Hawaii. In uit deze van aflevering krijgt Magnum uit een emotionele connectie door met een zaak wanneer van hij, elke in andere privédetective en een huurmoordenaar het het op Oahu de het taak krijgen om een tijdens man op te sporen die uit van verdacht wordt van in moord.

Nowhere op to Hide het - Ex-Navy SEAL Thomas een Magnum keert terug uit de Afghanistan op tv en gebruikt zijn militaire vaardigheden om in privé-detective te worden met op Hawaii. Terwijl de van Magnum een vrouw helpt haar verdwenen uit neef te in vinden, op tv worden Sergei, een Russische naar voortvluchtige, de levens van door Higgins uit en Kumu in gevaar gebracht als op tv ze te door dicht bij de het zaak uit komen.

Bad naar Day To naar Be A Hero - Ex-Navy naar SEAL Thomas Magnum uit keert terug uit Afghanistan de op tv en gebruikt zijn militaire vaardigheden om op tv privé-detective te naar worden op Hawaii. Magnum het moet Rick zijn tijdens in crush, Toni helpen. Na het haar deelname aan een illegaal in pokerspel, georganiseerd op om een schuldenlast een terug te betalen, wordt naar zeberoofd door gemaskerde op tv door schutters.

The Ties de That Bind - Ex-Navy het SEAL Thomas op tv Magnum keert terug uit tijdens Afghanistan en in gebruikt zijn militaire vaardigheden tijdens om privé-detective te door worden op naar Hawaii. In van deze aflevering ontsnapt in Amanda na een ontvoering van een maar liefst zestien de jaar aan haar van met ontvoerders. Haar ouders huren Magnum uit in, om te ontdekken het het wie haar heeft de gepakt.

Die He Said naar de - Ex-Navy SEAL naar Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan uit en gebruikt met zijn militaire uit vaardigheden om privé-detective het te worden op Hawaii. uit In deze aflevering: Een met in man die lijdt aan een naar agressieve vorm op van kanker huurt Magnum uit in van om zijn vervreemde, beenmerg-compatibele in broer te van vinden.

The Cat het Who Cried Worl een - Magnum neemt de een met zaak aan van de vermiste kat de door van een klein met meisje en stuit daarmee tijdens op de vermoorde een eigenaar van een andere uit kat die toevallig uit ook in een FBI-agent is.

Death Is op Only Temporary in - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum van een keert terug uit het Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden op tv om privé-detective te op worden op Hawaii. in In deze aflevering naar vraagt Henry van Brown Magnum zijn met verloren in liefde te vinden uit waarvan hij zegt dat op tv ze recent nog contact met de hem heeft opgenomen. uit Het het enige probleem van is dat ze 30 jaar geleden in het stierf.

augustus 2020
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!