Programma gemist?

The Day in It All Came Together tijdens - met Ex-Navy SEAL Thomas een Magnum keert op terug uit Afghanistan en gebruikt door zijn militaire de vaardigheden om privé-detective te op worden op in Hawaii. In naar deze aflevering: Hannah, Magnum's ex met en de voortvluchtige de die op verantwoordelijk zijn voor met hem en zijn SEAL-teambroers die al in jarenlang krijgsgevangenen een zijn, komt bij de hem op tv thuis opdagen met een door schotwond. Zij wil een zijn hulp om op haar vermiste CIA-vader te op vinden wiens door leven in gevaar is. tijdens Ook doet Magnum van een oprecht het voorstel aan Higgins om zijn door privé-onderzoekspartner te op worden.

Blood in the de Water de - Ex-Navy SEAL met Thomas Magnum keert tijdens terug uit Afghanistan en gebruikt met het zijn militaire vaardigheden om op privédetective te worden op tv op Hawaii. In deze aflevering met worden Magnum van en Higgins tijdens hun uit op tv jacht overrompeld. Higgins de wordt neergeschoten en ze eindigen tijdens op zee. Ze proberen naar land te bereiken een voordat ze met doodbloedt en een de daders naar terugkeren om het af in te maken.

A Kiss Before met Dying - een Ex-Navy uit SEAL Thomas Magnum keert het terug uit Afghanistan in en gebruikt zijn militaire vaardigheden uit om privé-detective met te van worden op Hawaii. in In deze aflevering: wanneer de Dobermanns door iets opgraven wat een op een menselijk tijdens bot lijkt, helpen op Magnum en Higgins in Katsumoto van de moord op tijdens zijn voormalige mentor te van onderzoeken.

Black Is naar The een Widow - Ex-Navy SEAL een Thomas Magnum keert terug op uit in Afghanistan en gebruikt zijn naar militaire vaardigheden om op privé-detective te worden van op Hawaii. In deze aflevering: met nadat een door man uit is vermoord, poseert Magnum met als arts in dezelfde met dating-app die het door slachtoffer gebruikte om de op moordenaar op tv te vinden.

Murder uit Is Never Quiet - Ex-Navy met SEAL Thomas Magnum in het keert terug uit Afghanistan en gebruikt tijdens zijn militaire in vaardigheden uit om privédetective te worden op Hawaii. op In deze tijdens aflevering wordt op Magnum ingehuurd door door een vrouw om te de bewijzen dat haar een zoon zijn vriendin door niet heeft vermoord. naar Ze het hebben slechts 24 uur de om dit te doen met voordat de naar verdachte een pleidooi van overeenkomst accepteert. uit Ook proberen Rick en TC gestolen tijdens apparatuur terug de te de halen die zijn geschonken het aan een het gewonde veteraan.

Day door The Past Came van Back - Ex-Navy naar SEAL Thomas Magnum keert met terug uit Afghanistan en het gebruikt zijn militaire naar vaardigheden om privé-detective een te op tv worden op het Hawaii. In deze aflevering: op tv nadat Magnum is op gekidnapt, ontdekt hij dat in zijn ex Hannah op naar het eiland is. de op Zij was degene die het hen naar de het krijgsgevangenenkamp heeft gebracht en is door op van plan om een uit fortuin in goud te door stelen.

I, The Deceased door - Ex-Navy uit SEAL Thomas op tv Magnum keert terug door uit Afghanistan en met gebruikt zijn militaire van vaardigheden om privé-detective te worden het op naar Hawaii. In deze de aflevering onderzoekt Magnum de uit moord op uit een man die het vóór zijn dood Thomas tijdens inhuurt om tijdens zijn moordenaar in te vinden. Ook komt de Kumu opnieuw in contact op tv met een oude naar vriend.

Day of in the Viper door - Ex-Navy SEAL naar Thomas Magnum in keert terug uit Afghanistan en naar gebruikt zijn militaire vaardigheden naar uit om privé-detective te worden op Hawaii. van In deze uit aflevering: Magnum en een Higgins zijn op geschokt als een van van haar voormalige MI6-teamgenoten uit verschijnt met tijdens een nieuwe revolverschotwond. Ze uit komt met op het nieuws van dat "de Viper", de door moordenaar die Higgins' ware door liefde heeft vermoord, het is opgedoken in het Oahu. tijdens Terwijl Magnum en Higgins bezig een zijn de met het opsporen van uit de Viper vraagt hij op tv Rick om tijdens een zaak over te naar nemen, een uit taak waarvan Rick houdt in totdat deze zijwaarts naar gaat.

Winner Takes All van - in Ex-Navy SEAL door Thomas Magnum keert op tv terug uit Afghanistan en gebruikt zijn tijdens van militaire vaardigheden om privé-detective te worden een op de Hawaii. In naar deze aflevering krijgt Magnum een emotionele een connectie de met een zaak wanneer uit hij, elke andere privédetective op en een huurmoordenaar op tv op Oahu de tijdens taak door krijgen om een man op van te sporen die de verdacht de wordt van het moord.

Nowhere to Hide op tv - met Ex-Navy SEAL Thomas Magnum door keert terug uit tijdens Afghanistan en uit gebruikt zijn militaire vaardigheden naar om privé-detective te van worden op Hawaii. Terwijl op uit Magnum een vrouw helpt het haar verdwenen met neef te vinden, worden Sergei, met een Russische door voortvluchtige, de levens van op tv Higgins en Kumu in tijdens gevaar gebracht als een ze op tv te dicht bij de zaak tijdens tijdens komen.

Bad in Day To Be A Hero de - een Ex-Navy SEAL Thomas het Magnum keert terug uit Afghanistan uit door en gebruikt zijn militaire vaardigheden om het privé-detective met te worden op Hawaii. op tv Magnum moet Rick zijn de crush, Toni helpen. naar Na op tv haar deelname aan een illegaal in pokerspel, op georganiseerd om een schuldenlast terug in het te betalen, wordt op tv zeberoofd door gemaskerde met schutters.

The Ties That van Bind - Ex-Navy door SEAL Thomas Magnum op tv keert terug uit uit Afghanistan en naar gebruikt zijn militaire de vaardigheden om privé-detective op tv te worden op met Hawaii. In deze aflevering naar ontsnapt Amanda na door een een ontvoering van maar op liefst zestien jaar het aan haar ontvoerders. het Haar ouders door huren Magnum in, om met te ontdekken wie haar de heeft door gepakt.

Die He Said het - Ex-Navy een SEAL een Thomas Magnum keert een terug uit Afghanistan en gebruikt zijn van door militaire vaardigheden om privé-detective naar te worden op in Hawaii. In deze aflevering: naar Een man naar die lijdt aan een agressieve op naar vorm van kanker huurt van Magnum in om zijn vervreemde, door beenmerg-compatibele broer uit te in vinden.

The met Cat Who Cried Worl - op tv Magnum neemt in de het zaak aan van de vermiste het kat van op een klein meisje de en stuit naar daarmee op de de vermoorde eigenaar van een andere kat de het die toevallig ook een FBI-agent tijdens is.

Death Is de Only Temporary - het Ex-Navy SEAL tijdens Thomas Magnum keert terug uit op Afghanistan en van gebruikt zijn naar militaire vaardigheden door om privé-detective te worden op het Hawaii. In deze aflevering een vraagt uit Henry Brown Magnum door zijn verloren liefde te op tv vinden uit waarvan hij zegt dat ze door recent nog van contact met hem naar heeft opgenomen. Het enige in probleem is dat met ze 30 uit jaar geleden in stierf.

oktober 2019
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!