Programma gemist?

The op Day It All Came tijdens Together - Ex-Navy op tv SEAL Thomas op tv Magnum keert terug met uit Afghanistan en gebruikt zijn een militaire door vaardigheden om privé-detective de te worden op tijdens Hawaii. In deze aflevering: Hannah, naar Magnum's ex en naar de tijdens voortvluchtige die uit verantwoordelijk zijn voor hem de en zijn de SEAL-teambroers die al jarenlang krijgsgevangenen het zijn, komt bij hem naar de thuis opdagen met een schotwond. Zij een wil zijn hulp tijdens om haar op tv vermiste CIA-vader te tijdens vinden wiens van leven in gevaar de is. Ook met doet Magnum een oprecht in voorstel aan Higgins om van zijn van privé-onderzoekspartner te worden.

Blood in op tv the van Water - Ex-Navy de SEAL Thomas Magnum keert terug tijdens uit Afghanistan en op gebruikt zijn militaire de vaardigheden om privédetective te uit worden op tv op Hawaii. In deze uit aflevering tijdens worden Magnum en uit Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins van wordt neergeschoten met en ze van eindigen op zee. Ze tijdens proberen land uit te bereiken op voordat ze doodbloedt en de daders van op terugkeren om het af naar te maken.

A naar Kiss Before Dying in - Ex-Navy SEAL van Thomas Magnum met keert terug uit van Afghanistan en gebruikt het zijn militaire vaardigheden om privé-detective tijdens te worden op Hawaii. de In van deze aflevering: wanneer de de Dobermanns iets opgraven in wat op de een menselijk in bot lijkt, helpen Magnum op tv en Higgins Katsumoto de met moord op zijn een voormalige mentor te het onderzoeken.

Black de Is The Widow - het Ex-Navy SEAL Thomas de Magnum keert terug uit op Afghanistan en gebruikt een zijn militaire vaardigheden op om privé-detective te in worden op Hawaii. tijdens In deze aflevering: tijdens op tv nadat een man is vermoord, poseert uit Magnum op tv als arts tijdens in dezelfde dating-app met die het slachtoffer de gebruikte om de door moordenaar te vinden.

Murder het Is Never Quiet - Ex-Navy een SEAL Thomas Magnum het keert terug uit op tv uit Afghanistan en gebruikt zijn op tv militaire vaardigheden om naar privédetective te op worden op Hawaii. In deze naar aflevering wordt Magnum ingehuurd op door het een vrouw de om te bewijzen dat haar zoon door met zijn vriendin niet heeft vermoord. de Ze de hebben slechts 24 in uur om dit te tijdens doen voordat de van verdachte een een pleidooi overeenkomst accepteert. Ook proberen in Rick uit en TC gestolen apparatuur terug te naar halen naar die zijn geschonken aan op tv een op tv gewonde veteraan.

Day een The Past Came Back van - de Ex-Navy SEAL Thomas Magnum door keert terug uit Afghanistan en de gebruikt in zijn militaire vaardigheden om uit privé-detective te worden op met Hawaii. In deze het tijdens aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, op ontdekt hij met dat zijn ex Hannah op op het eiland is. met met Zij was degene die hen het naar het krijgsgevangenenkamp heeft op gebracht in en is van plan op om de een fortuin in goud te door stelen.

I, op The Deceased - naar Ex-Navy SEAL op tv Thomas Magnum keert terug de uit Afghanistan van en gebruikt zijn militaire vaardigheden van om privé-detective te worden met van op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt tijdens Magnum een de moord op naar een man de die vóór zijn dood Thomas door inhuurt om zijn met moordenaar te vinden. Ook door komt Kumu opnieuw op in contact met op tv een met oude vriend.

Day of the naar Viper - Ex-Navy in SEAL een Thomas Magnum keert met terug uit Afghanistan het en gebruikt zijn militaire van vaardigheden om privé-detective op te worden in op Hawaii. In deze aflevering: met Magnum en Higgins met zijn geschokt als in een van van haar met voormalige MI6-teamgenoten verschijnt met een nieuwe door naar revolverschotwond. Ze komt een met het nieuws dat "de Viper", van de van moordenaar die Higgins' ware van liefde heeft vermoord, de is opgedoken het in Oahu. Terwijl het Magnum en Higgins bezig naar zijn met het de opsporen van de Viper de een vraagt hij Rick de om een zaak met over te nemen, een op tv taak waarvan Rick houdt totdat in deze zijwaarts naar gaat.

Winner Takes All op op tv - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert door het terug uit Afghanistan en het gebruikt zijn van militaire vaardigheden om met privé-detective te worden op Hawaii. In door van deze aflevering krijgt Magnum een emotionele van connectie met op een zaak wanneer hij, de elke andere op privédetective en van een huurmoordenaar door op Oahu de taak krijgen om met een het man op te op tv sporen die verdacht van wordt van een moord.

Nowhere uit to Hide - Ex-Navy naar SEAL van Thomas Magnum keert tijdens terug uit Afghanistan en gebruikt van zijn militaire een vaardigheden om het privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl door Magnum een vrouw tijdens helpt haar verdwenen door neef te vinden, op tv worden Sergei, een de met Russische voortvluchtige, de tijdens levens van Higgins op en Kumu in gevaar gebracht het als op tv ze te dicht bij het de zaak het komen.

Bad Day op tv To naar Be A Hero - naar Ex-Navy SEAL van Thomas Magnum keert in terug uit Afghanistan het en gebruikt zijn in militaire vaardigheden om privé-detective te worden van op Hawaii. tijdens Magnum moet Rick zijn een het crush, Toni helpen. Na haar uit deelname aan een illegaal op op tv pokerspel, georganiseerd om een schuldenlast terug het te betalen, van wordt door zeberoofd door gemaskerde op schutters.

The op Ties That op tv Bind - Ex-Navy SEAL Thomas door Magnum keert terug met uit naar Afghanistan en gebruikt zijn naar militaire vaardigheden om uit privé-detective te de worden op Hawaii. tijdens In deze aflevering ontsnapt Amanda op tv na een ontvoering van uit op tv maar liefst zestien jaar aan het haar door ontvoerders. Haar ouders huren Magnum uit in, om het te ontdekken op wie haar heeft van gepakt.

Die naar He Said - Ex-Navy een SEAL Thomas het Magnum keert van terug uit Afghanistan en gebruikt zijn met met militaire vaardigheden om privé-detective te worden het op op tv Hawaii. In door deze aflevering: Een man in die lijdt aan naar een agressieve vorm van kanker naar huurt Magnum in het met om zijn vervreemde, beenmerg-compatibele tijdens broer te naar vinden.

The een Cat Who Cried Worl - in Magnum neemt op de zaak aan naar van de vermiste kat de van een op tv klein meisje en stuit met door daarmee op de vermoorde eigenaar van door een andere door kat die toevallig uit ook een FBI-agent op is.

Death Is Only op de Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum het keert op terug uit Afghanistan en uit gebruikt zijn op tv militaire vaardigheden om privé-detective in te worden in op Hawaii. In deze aflevering uit met vraagt Henry Brown Magnum in zijn verloren uit liefde te vinden waarvan door hij zegt dat ze het recent nog contact met tijdens de hem heeft opgenomen. Het uit enige probleem is dat ze op 30 jaar met geleden door stierf.

juli 2019
16-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Day It All Came Together - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Hannah, Magnum's ex en de voortvluchtige die verantwoo...

09-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Blood in the Water - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering worden Magnum en Higgins tijdens hun jacht overrompeld. Higgins wo...

02-05-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

A Kiss Before Dying - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: wanneer de Dobermanns iets opgraven wat op een menselijk bot li...

25-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Black Is The Widow - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde d...

18-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Murder Is Never Quiet - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privédetective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar z...

11-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day The Past Came Back - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: nadat Magnum is gekidnapt, ontdekt hij dat zijn ex Hannah op...

04-04-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

I, The Deceased - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering onderzoekt Magnum de moord op een man die vóór zijn dood Thomas inhu...

28-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Day of the Viper - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Magnum en Higgins zijn geschokt als een van haar voormalige MI6-te...

21-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Winner Takes All - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering krijgt Magnum een emotionele connectie met een zaak wanneer hij, el...

14-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Nowhere to Hide - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Terwijl Magnum een vrouw helpt haar verdwenen neef te vinden, worden Sergei, een Russis...

07-03-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Bad Day To Be A Hero - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Rick zijn crush, Toni helpen. Na haar deelname aan een illegaal pokers...

28-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Ties That Bind - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering ontsnapt Amanda na een ontvoering van maar liefst zestien jaar aa...

21-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Die He Said - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om...

14-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

The Cat Who Cried Worl - Magnum neemt de zaak aan van de vermiste kat van een klein meisje en stuit daarmee op de vermoorde eigenaar van een andere kat die toevallig ook een FBI-agent is.

07-02-2019 20:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. (2018) - Magnum, P.I.

Death Is Only Temporary - Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering vraagt Henry Brown Magnum zijn verloren liefde te vinden waa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Magnum, P.I. (2018) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. (2018) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. (2018) bij Magnum, P.I. (2018) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I. (2018). Heb je een uitzending van Magnum, P.I. (2018) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. (2018) gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I. (2018)? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. (2018) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord