Programma gemist?

Bij tijdens het aanbreken tijdens van een nieuw jaar vol goede met voornemens vindt het de het VPRO het tijd voor een een nationale zwelgavond. naar In een tachtig minuten door durende studioshow brengt in Tim den naar Besten samen het met gasten en publiek een ode in aan de van menselijke misère en krijgt uit melancholie ruim het baan. Soms voel je de je van gewoon klote. Logisch, maar vaak de is met het niet zo eenvoudig om dat de op tv toe te geven. Door de goednieuwsshow uit op social media met en op de tijdgeest waarin gelukkig zijn uit het hoogst haalbare tijdens lijkt de te zijn geworden, dreigen we naar verstrikt te raken de in een een monocultuur van tijdens vreugde, succes en schoonheid. Je met met slecht voelen - en dat uiten in door - past daar niet in. Het de ophouden van op de schone schijn heeft zijn met weerslag op een de grote groep jongvolwassenen, een die kampt van met een laag zelfbeeld, tijdens eenzaamheid, naar een constante vergelijkingsdrang op tv en faalangst. Volgens psychiaters is op het een gezond om af met en toe te op tv zwelgen en je van onder te dompelen in gevoelens naar van op tv melancholie, mislukking en van ongeluk. Tijdens naar De nationale zwelgavond breekt uit Tim den een Besten samen met op tv filosoof en psychiater Damiaan Denys met een lans voor het het zwelgen. Georgina Verbaan vertelt het over haar naar sociale ongemakken. Kunstkijkers door Ko & Kho zwelgen de in de het kunst. Stephanie Louwrier geeft naar op een demotiverende speech. in Stefano Keizers, de op tv zwelger aller zwelgers, heeft tijdens een belangrijke waarschuwing. Uiteraard is het er muziek, uit want dat is onlosmakelijk verbonden een met zwelgen. Sahil uit Amar Aïssa naar komt vertellen over zijn door playlist GangsterTears en van Stippenlift naar vond het zelfs tijd voor met een in nieuw muziekgenre: depriwave. met Tot slot is er naar natuurlijk ook een uit zwelgband, op de Rotterdamse rauwdouwers: The Jerry Hormone van Ego Trip. Willie tijdens Wartaal gaat ondertussen het door land in in op zoek naar nog tijdens onbekende zwelgers. Neem door Cornelis Drijfhout een uit het Groningse Gaarkeuken, door die het vier weken per jaar het zijn huis tijdens verduistert, en Rogier in Roeters, die op met maniakale wijze tekeningen maakt over op zijn in zwelgmomenten. Ook doet Willie door een cursus Kintsugi, van waarbij op tv gebroken porselein wordt van gerepareerd met lijm op tv en een laagje goud. in Een creatieve naar manier van littekens de verwerken.

juni 2020
04-01-2019 20:25

Show: De nationale zwelgavond

De nationale zwelgavond - Show: De nationale zwelgavond

Bij het aanbreken van een nieuw jaar vol goede voornemens vindt de VPRO het tijd voor een nationale zwelgavond. In een tachtig minuten durende studioshow brengt Tim den Besten samen met gasten en publiek een ode aan de menselijke misère en ...

De nationale zwelgavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nationale zwelgavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nationale zwelgavond bij De nationale zwelgavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nationale zwelgavond. Heb je een uitzending van De nationale zwelgavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nationale zwelgavond gemist

Uitzending gemist van De nationale zwelgavond? Hier kun je alle uitzendingen van De nationale zwelgavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!