Programma gemist?

Bij het het aanbreken van van een nieuw jaar vol goede de voornemens door vindt de VPRO het uit tijd met voor een nationale op zwelgavond. In een tachtig minuten op tv durende met studioshow brengt Tim den het Besten samen met gasten het en publiek een een ode aan naar de menselijke uit misère en krijgt melancholie door ruim baan. Soms voel naar je je gewoon een klote. Logisch, van maar vaak is met het niet zo eenvoudig om een dat het toe te geven. Door naar de goednieuwsshow op tijdens social media en de tijdgeest door waarin gelukkig door zijn het naar hoogst haalbare het lijkt te zijn geworden, dreigen we met verstrikt te in raken in een monocultuur een van met vreugde, succes en schoonheid. Je een slecht in voelen - tijdens en dat uiten - past op tv daar niet het in. Het ophouden van in de schone schijn heeft het zijn weerslag op een een grote in groep jongvolwassenen, die het kampt met een door laag zelfbeeld, eenzaamheid, een met constante vergelijkingsdrang en faalangst. een een Volgens psychiaters is het gezond tijdens om een af en toe te door zwelgen en je onder met te dompelen in tijdens gevoelens van melancholie, uit mislukking en ongeluk. uit Tijdens De door nationale zwelgavond een breekt Tim den Besten samen naar met uit filosoof en psychiater Damiaan door Denys een lans op voor het naar zwelgen. Georgina Verbaan vertelt een over haar sociale ongemakken. Kunstkijkers op tv Ko & van Kho zwelgen tijdens in de kunst. Stephanie Louwrier op geeft een op tv demotiverende speech. Stefano Keizers, door de zwelger aller met zwelgers, uit heeft een belangrijke de waarschuwing. Uiteraard is er muziek, van want dat is onlosmakelijk verbonden met tijdens met zwelgen. Sahil Amar Aïssa komt uit van vertellen over zijn playlist GangsterTears en in van Stippenlift vond het zelfs tijd voor in een het nieuw muziekgenre: depriwave. Tot van slot is er uit natuurlijk ook tijdens een zwelgband, de Rotterdamse het rauwdouwers: The Jerry Hormone van Ego Trip. Willie Wartaal het gaat ondertussen het op land in de op zoek naar de nog onbekende door zwelgers. Neem Cornelis Drijfhout naar uit het op Groningse Gaarkeuken, in die vier weken in per jaar zijn huis op tv verduistert, en Rogier Roeters, op tv die op maniakale door wijze tekeningen tijdens maakt over zijn zwelgmomenten. op Ook doet Willie een een cursus het Kintsugi, waarbij gebroken porselein van wordt gerepareerd met lijm door van en een laagje goud. Een op creatieve manier van littekens door met verwerken.

januari 2021
04-01-2019 20:25

Show: De nationale zwelgavond

De nationale zwelgavond - Show: De nationale zwelgavond

Bij het aanbreken van een nieuw jaar vol goede voornemens vindt de VPRO het tijd voor een nationale zwelgavond. In een tachtig minuten durende studioshow brengt Tim den Besten samen met gasten en publiek een ode aan de menselijke misère en ...

De nationale zwelgavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nationale zwelgavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nationale zwelgavond bij De nationale zwelgavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nationale zwelgavond. Heb je een uitzending van De nationale zwelgavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nationale zwelgavond gemist

Uitzending gemist van De nationale zwelgavond? Hier kun je alle uitzendingen van De nationale zwelgavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!