Programma gemist?

Bij het aanbreken in van een uit nieuw uit jaar vol goede voornemens vindt de met VPRO naar het tijd voor een in nationale zwelgavond. In tijdens een tachtig minuten op durende de studioshow brengt Tim den Besten van samen tijdens met gasten en publiek een ode door aan de menselijke door misère en op tv krijgt melancholie ruim baan. Soms door voel je door je gewoon klote. Logisch, door maar vaak op tv is het niet naar zo eenvoudig om door dat toe door te geven. van Door de goednieuwsshow uit op social media en de tijdgeest tijdens waarin het gelukkig zijn het hoogst in haalbare lijkt te naar zijn geworden, dreigen we de verstrikt te een raken het in een monocultuur door van vreugde, succes het en schoonheid. Je slecht voelen - naar en dat uiten van - past daar de niet in. Het ophouden tijdens van van de schone schijn heeft zijn een weerslag op met een grote groep jongvolwassenen, door die kampt met met uit een laag zelfbeeld, de eenzaamheid, een constante vergelijkingsdrang en door faalangst. Volgens op tv psychiaters is het gezond naar om tijdens af en toe te door zwelgen en je onder te naar dompelen in gevoelens van op tv van melancholie, mislukking en ongeluk. een Tijdens De nationale zwelgavond op naar breekt Tim den een Besten samen met filosoof en psychiater door Damiaan op tv Denys een het lans voor het zwelgen. Georgina van Verbaan vertelt over haar sociale uit ongemakken. Kunstkijkers door Ko tijdens & Kho zwelgen de in de kunst. met Stephanie Louwrier geeft een in demotiverende speech. Stefano in Keizers, de zwelger aller zwelgers, een heeft het een belangrijke waarschuwing. Uiteraard is er naar muziek, tijdens want dat is het onlosmakelijk verbonden met een zwelgen. Sahil Amar Aïssa van komt op tv vertellen over zijn playlist het GangsterTears en Stippenlift op tv vond het zelfs tijd het voor een in nieuw muziekgenre: depriwave. tijdens Tot slot is door er natuurlijk ook een door zwelgband, de door Rotterdamse rauwdouwers: uit The Jerry Hormone Ego door Trip. Willie Wartaal gaat op tv ondertussen het land in van op zoek naar naar nog onbekende zwelgers. Neem op tv een Cornelis Drijfhout uit het naar Groningse Gaarkeuken, die met vier weken van per jaar zijn huis de verduistert, en Rogier met Roeters, die op maniakale de wijze tekeningen maakt over in zijn zwelgmomenten. van Ook op tv doet Willie een cursus in Kintsugi, waarbij gebroken porselein op tv wordt gerepareerd met met lijm in en een laagje goud. Een creatieve het manier op van littekens een verwerken.

oktober 2021
04-01-2019 20:25

Show: De nationale zwelgavond

De nationale zwelgavond - Show: De nationale zwelgavond

Bij het aanbreken van een nieuw jaar vol goede voornemens vindt de VPRO het tijd voor een nationale zwelgavond. In een tachtig minuten durende studioshow brengt Tim den Besten samen met gasten en publiek een ode aan de menselijke misère en ...

De nationale zwelgavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nationale zwelgavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nationale zwelgavond bij De nationale zwelgavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nationale zwelgavond. Heb je een uitzending van De nationale zwelgavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nationale zwelgavond gemist

Uitzending gemist van De nationale zwelgavond? Hier kun je alle uitzendingen van De nationale zwelgavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!