Programma gemist?

Bij tijdens het aanbreken het van een nieuw door jaar vol goede voornemens vindt het de VPRO door het tijd tijdens voor een nationale zwelgavond. In door een tachtig minuten durende in studioshow brengt Tim een met den Besten samen met het gasten en publiek op tv een ode de aan de menselijke misère met en krijgt de melancholie ruim baan. Soms tijdens voel je je gewoon klote. Logisch, van maar vaak de is in het niet zo eenvoudig om het dat toe een te geven. Door de van goednieuwsshow op op social media en de naar tijdgeest waarin van gelukkig zijn het met hoogst haalbare lijkt te zijn de geworden, het dreigen we verstrikt te naar raken in met een monocultuur van vreugde, van succes uit en schoonheid. Je op slecht voelen - een en dat uiten - van past daar niet in. Het ophouden door van de schone op schijn heeft op zijn weerslag op een naar grote van groep jongvolwassenen, die kampt met op een naar laag zelfbeeld, eenzaamheid, een constante tijdens vergelijkingsdrang door en faalangst. Volgens door psychiaters is door het gezond om af de en toe te zwelgen en naar je onder van te dompelen in de gevoelens van melancholie, in mislukking en ongeluk. Tijdens tijdens De door nationale zwelgavond breekt Tim den op Besten een samen met filosoof en psychiater op het Damiaan Denys een tijdens lans voor het zwelgen. Georgina Verbaan vertelt het over in haar sociale ongemakken. Kunstkijkers van Ko & uit Kho zwelgen in op de kunst. Stephanie Louwrier op tv geeft een demotiverende speech. met Stefano Keizers, in de in zwelger aller zwelgers, heeft een een belangrijke waarschuwing. Uiteraard is een er het muziek, want dat de is onlosmakelijk verbonden met zwelgen. Sahil naar op Amar Aïssa komt vertellen het over zijn playlist GangsterTears en de Stippenlift op vond het zelfs op tijd voor een nieuw een muziekgenre: depriwave. Tot door slot is er natuurlijk door een ook een zwelgband, de Rotterdamse rauwdouwers: een The Jerry Hormone naar Ego Trip. Willie naar Wartaal op tv gaat ondertussen het land een in op zoek naar door nog onbekende tijdens zwelgers. Neem tijdens Cornelis Drijfhout uit in het Groningse Gaarkeuken, die met vier weken op tv per jaar zijn huis verduistert, uit en Rogier Roeters, die met op tijdens maniakale wijze tekeningen maakt het over zijn zwelgmomenten. uit Ook doet Willie een een uit cursus Kintsugi, waarbij het gebroken porselein wordt gerepareerd met lijm naar op tv en een laagje door goud. Een creatieve manier van littekens door de verwerken.

mei 2021
04-01-2019 20:25

Show: De nationale zwelgavond

De nationale zwelgavond - Show: De nationale zwelgavond

Bij het aanbreken van een nieuw jaar vol goede voornemens vindt de VPRO het tijd voor een nationale zwelgavond. In een tachtig minuten durende studioshow brengt Tim den Besten samen met gasten en publiek een ode aan de menselijke misère en ...

De nationale zwelgavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nationale zwelgavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nationale zwelgavond bij De nationale zwelgavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nationale zwelgavond. Heb je een uitzending van De nationale zwelgavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nationale zwelgavond gemist

Uitzending gemist van De nationale zwelgavond? Hier kun je alle uitzendingen van De nationale zwelgavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!