Programma gemist?

Bij door het aanbreken met van een nieuw jaar vol de goede voornemens tijdens vindt de VPRO het naar tijd voor van een nationale zwelgavond. de In een tachtig het minuten durende studioshow de brengt Tim door den Besten samen met gasten met en publiek een een ode aan de menselijke met misère en krijgt met naar melancholie ruim baan. Soms de voel je je gewoon het klote. Logisch, naar maar vaak is het uit niet zo eenvoudig om uit dat toe te geven. uit Door de goednieuwsshow de op social met media en naar de tijdgeest waarin gelukkig zijn in in het hoogst haalbare lijkt te zijn met geworden, dreigen we naar verstrikt van te raken in een monocultuur met van vreugde, naar succes en schoonheid. Je het slecht op tv voelen - en door dat uiten - past daar de niet in. Het ophouden naar van de een schone schijn op tv heeft zijn weerslag op door een grote groep jongvolwassenen, de die van kampt met een laag uit zelfbeeld, het eenzaamheid, een constante vergelijkingsdrang en faalangst. een Volgens psychiaters is met het gezond om uit af uit en toe te op tv zwelgen en tijdens je onder te de dompelen in gevoelens van melancholie, op tv mislukking tijdens en ongeluk. Tijdens tijdens De nationale zwelgavond breekt Tim op den Besten in samen met filosoof en de psychiater Damiaan Denys een de lans het voor het zwelgen. Georgina een Verbaan vertelt over haar van sociale ongemakken. Kunstkijkers Ko in & Kho zwelgen naar in in de kunst. Stephanie Louwrier van geeft op een demotiverende speech. Stefano van Keizers, de zwelger een aller zwelgers, uit heeft een belangrijke waarschuwing. Uiteraard op is er muziek, want uit dat is door onlosmakelijk verbonden met op zwelgen. Sahil Amar naar Aïssa komt naar vertellen over zijn in playlist GangsterTears en door Stippenlift vond het de zelfs tijd voor een nieuw uit muziekgenre: depriwave. Tot slot het op tv is er natuurlijk ook een tijdens zwelgband, de uit Rotterdamse rauwdouwers: The Jerry tijdens Hormone tijdens Ego Trip. Willie Wartaal gaat ondertussen tijdens het land in op op zoek met naar nog onbekende zwelgers. Neem naar Cornelis in Drijfhout uit het Groningse het Gaarkeuken, die vier in weken per jaar tijdens zijn huis verduistert, en naar Rogier een Roeters, die op maniakale met wijze tekeningen maakt de over op tv zijn zwelgmomenten. Ook doet Willie een een cursus Kintsugi, waarbij uit gebroken door porselein wordt gerepareerd met de lijm en naar een laagje in goud. Een creatieve manier tijdens van littekens een verwerken.

december 2019
04-01-2019 20:25

Show: De nationale zwelgavond

De nationale zwelgavond - Show: De nationale zwelgavond

Bij het aanbreken van een nieuw jaar vol goede voornemens vindt de VPRO het tijd voor een nationale zwelgavond. In een tachtig minuten durende studioshow brengt Tim den Besten samen met gasten en publiek een ode aan de menselijke misère en ...

De nationale zwelgavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nationale zwelgavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nationale zwelgavond bij De nationale zwelgavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nationale zwelgavond. Heb je een uitzending van De nationale zwelgavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nationale zwelgavond gemist

Uitzending gemist van De nationale zwelgavond? Hier kun je alle uitzendingen van De nationale zwelgavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!