Programma gemist?

Bij door het aanbreken van een een nieuw jaar in vol goede de voornemens vindt de VPRO het de tijd op tv voor een nationale zwelgavond. In een de in tachtig minuten durende studioshow brengt Tim in den Besten samen in met naar gasten en op tv publiek een ode naar aan de menselijke misère en krijgt het melancholie ruim de baan. Soms voel je je een gewoon klote. Logisch, de maar in vaak is het niet door zo eenvoudig om met dat toe tijdens te geven. Door de een goednieuwsshow op tijdens social media en het de tijdgeest waarin gelukkig zijn de het hoogst naar haalbare lijkt te zijn van geworden, dreigen tijdens we verstrikt naar te raken in de een monocultuur van vreugde, succes door en schoonheid. door Je slecht voelen - een en dat uiten tijdens - past op tv daar niet in. Het ophouden van van de schone tijdens schijn heeft zijn uit weerslag op de een grote groep jongvolwassenen, tijdens die kampt met van tijdens een laag zelfbeeld, eenzaamheid, een een constante vergelijkingsdrang en faalangst. door Volgens psychiaters door is het gezond om de af en op toe te tijdens zwelgen en naar je onder te dompelen door in gevoelens het van melancholie, mislukking de en ongeluk. Tijdens De op tv nationale zwelgavond een breekt Tim den Besten samen in met filosoof naar en psychiater Damiaan Denys met een lans voor het van zwelgen. Georgina Verbaan vertelt met over haar met sociale de ongemakken. Kunstkijkers Ko & Kho door zwelgen met in de kunst. naar Stephanie Louwrier geeft van een demotiverende speech. uit Stefano Keizers, de door zwelger aller zwelgers, heeft een op belangrijke waarschuwing. Uiteraard de is er naar muziek, want dat is onlosmakelijk met verbonden met op tv zwelgen. Sahil Amar het Aïssa komt vertellen over zijn uit playlist GangsterTears naar en Stippenlift vond het het zelfs tijd van voor op tv een nieuw muziekgenre: depriwave. Tot slot uit is er het natuurlijk ook een op tv zwelgband, de tijdens Rotterdamse rauwdouwers: The Jerry Hormone het met Ego Trip. Willie Wartaal gaat ondertussen met het met land in op zoek naar op nog onbekende zwelgers. Neem het Cornelis Drijfhout uit door het Groningse met Gaarkeuken, die van vier weken per jaar op tv zijn huis verduistert, en het Rogier Roeters, die tijdens op maniakale tijdens wijze op tv tekeningen maakt over zijn zwelgmomenten. de Ook doet Willie een uit cursus Kintsugi, waarbij naar met gebroken porselein wordt gerepareerd naar met lijm en een laagje de op tv goud. Een creatieve tijdens manier van littekens de verwerken.

september 2020
04-01-2019 20:25

Show: De nationale zwelgavond

De nationale zwelgavond - Show: De nationale zwelgavond

Bij het aanbreken van een nieuw jaar vol goede voornemens vindt de VPRO het tijd voor een nationale zwelgavond. In een tachtig minuten durende studioshow brengt Tim den Besten samen met gasten en publiek een ode aan de menselijke misère en ...

De nationale zwelgavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nationale zwelgavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nationale zwelgavond bij De nationale zwelgavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nationale zwelgavond. Heb je een uitzending van De nationale zwelgavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nationale zwelgavond gemist

Uitzending gemist van De nationale zwelgavond? Hier kun je alle uitzendingen van De nationale zwelgavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!