Programma gemist?

Bij het aanbreken uit van van een nieuw jaar de vol goede voornemens vindt naar de tijdens VPRO het tijd voor een een nationale zwelgavond. in In een op tachtig minuten durende studioshow brengt Tim een een den Besten samen met een gasten en publiek een van ode in aan de menselijke misère en naar krijgt melancholie ruim van baan. Soms voel tijdens je je gewoon in klote. Logisch, met maar vaak is het niet zo op tv eenvoudig om op dat toe te geven. tijdens Door de van goednieuwsshow met op social media en de tijdgeest op tv waarin gelukkig zijn op het hoogst de haalbare lijkt te het zijn uit geworden, dreigen we verstrikt met te raken in een monocultuur het van vreugde, succes het en schoonheid. het Je op tv slecht voelen - en dat uiten op tv - past op daar niet een in. Het ophouden van de schone van schijn op tv heeft zijn weerslag in op een op tv grote groep jongvolwassenen, die op kampt met een laag zelfbeeld, het van eenzaamheid, een constante het vergelijkingsdrang en faalangst. Volgens psychiaters uit is het tijdens gezond om af en toe de te in zwelgen en je onder te op dompelen in uit gevoelens van melancholie, mislukking in en ongeluk. Tijdens op een De nationale zwelgavond breekt tijdens Tim den Besten samen met het filosoof op en psychiater in Damiaan Denys een lans met voor het zwelgen. Georgina het Verbaan vertelt over de haar sociale ongemakken. Kunstkijkers Ko in & Kho van zwelgen in de op tv kunst. Stephanie tijdens Louwrier geeft een met demotiverende speech. Stefano tijdens Keizers, de zwelger uit aller zwelgers, heeft een uit belangrijke van waarschuwing. Uiteraard is er muziek, want een dat is op onlosmakelijk verbonden met zwelgen. met Sahil de Amar Aïssa komt vertellen over op tv zijn playlist met GangsterTears en Stippenlift uit vond het zelfs tijd voor door een nieuw van muziekgenre: op tv depriwave. Tot slot op is er natuurlijk ook een zwelgband, de de Rotterdamse rauwdouwers: van op tv The Jerry Hormone Ego Trip. Willie Wartaal met gaat van ondertussen het land het in op zoek naar nog een onbekende zwelgers. Neem op Cornelis Drijfhout uit op tv het Groningse op tv Gaarkeuken, die vier weken door per jaar zijn een huis verduistert, tijdens en op Rogier Roeters, die op maniakale een wijze tekeningen maakt tijdens over zijn met zwelgmomenten. Ook doet Willie een uit cursus de Kintsugi, waarbij gebroken porselein wordt door een gerepareerd met lijm en een van laagje goud. op tv Een creatieve manier van littekens de naar verwerken.

oktober 2020
04-01-2019 20:25

Show: De nationale zwelgavond

De nationale zwelgavond - Show: De nationale zwelgavond

Bij het aanbreken van een nieuw jaar vol goede voornemens vindt de VPRO het tijd voor een nationale zwelgavond. In een tachtig minuten durende studioshow brengt Tim den Besten samen met gasten en publiek een ode aan de menselijke misère en ...

De nationale zwelgavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nationale zwelgavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nationale zwelgavond bij De nationale zwelgavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nationale zwelgavond. Heb je een uitzending van De nationale zwelgavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nationale zwelgavond gemist

Uitzending gemist van De nationale zwelgavond? Hier kun je alle uitzendingen van De nationale zwelgavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!