Programma gemist?

Vanavond is het op tv zesde en laatste door deel op van de uit documentairereeks over de politieke macht van in de familie Kennedy. In naar deze naar aflevering gaat het van over het moment waarop Bobby het tijdens Kennedy zich kandidaat een stelt voor het presidentschap. Maar dan de slaat het naar noodlot weer het toe: hij met wordt vermoord in Los Angeles. een Ted, de uit enige nog de levende Kennedy-zoon en jongste tijdens broer van Bobby en op tv John, is naar de volgende die het op probeert in de politiek. tijdens Hij wordt op tv achtervolgd door op tv schandalen en ongeluk, maar kent een een glansrijke carrière tijdens als senator. Na uit zijn op dood in 2009 maakt van een een nieuwe generatie Kennedy's zich klaar om tijdens het stokje over het te op nemen en de familietraditie voort het tijdens te zetten. Lees meer over door deze docuserie op in gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Net als John tijdens zijn draai begint naar te vinden, maakt met een kogel abrupt tijdens naar een eind aan de droom van door een Kennedy in uit het uit Witte Huis. Zijn vrouw uit Jackie werpt van zich op als hoeder van op zijn nalatenschap en een creëert met de legende van Camelot. met Bobby Kennedy begint zich door in tijdens te zetten voor kansarmen tijdens en groeit op zo uit tot de tijdens nieuwe een politieke hoop van de op Kennedy's.

Terwijl het de wereld uit op de rand tijdens van de afgrond balanceert, naar wordt de regering Kennedy met opgeschrikt door schandalen op tv die Johns huwelijk dreigen de het te verwoesten, zijn de presidentschap te ondermijnen en iedere een hoop op herverkiezing in de grond in te het boren. De naar president de en zijn broer tijdens Bobby moeten de handen op tv ineenslaan om met een nucleaire ramp een te voorkomen en de erfenis uit van de Kennedy's te een van beschermen.

Een in nieuw tijdperk breekt aan met in de op tv beëdiging van John F. Kennedy, de de een jongste Amerikaanse president met uit de met geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt een de camera's uit in op uit het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar uit als uit president wordt echter gekenmerkt op tv door nationale en internationale door crises. met Hij leunt zwaar op met zijn familie en ontwikkelt door het een sterke band op met zijn broer van Bobby, die hem bijstaat tijdens de tijdens het uitdagingen in 1961.

De tweede aflevering naar met van deze documentairereeks de over de politieke macht uit van de familie Kennedy, gaat de over naar de weg naar naar de macht van uit John F. Kennedy. John uit F. Kennedy, de ogenschijnlijk van perfecte kandidaat voor in het op presidentschap, verbergt duistere geheimen. Of hij de de verkiezingen tijdens kan winnen, naar hangt af op tv van zijn familie en met de populariteit van zijn echtgenote van Jackie. Uiteindelijk een wordt op tv hij tot president een verkozen, waarmee zijn vaders droom in met vervulling gaat. Lees in meer over deze docuserie naar op het gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Vanavond start de tijdens documentairereeks 'De door Kennedy's, een Amerikaanse tijdens dynastie', over in de politieke macht uit van de familie van Kennedy. De zesdelige met documentaireserie, die elke zaterdag om een 21:10 uur het op NPO 2 te zien een is, op tv vertelt het verhaal een van Joseph Kennedy, afstammeling van naar Ierse immigranten, en op het zijn kinderen en kleinkinderen. een In de in docuserie is aandacht met voor onder andere de weg naar van in het Witte Huis van John F. de door Kennedy, de ingewikkelde van relatie met zijn uit vrouw Jackie en broer Bobby, met de een cruciale rol die de van broers speelden naar in de Cuba-crisis en de de tragische nasleep van een de moord een op JFK. Lees van meer over deze een documentaireserie op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

mei 2021
09-02-2019 21:10

Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy. In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat he...

02-02-2019 21:10

Afl. 5 - De Camelot legende

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 5 - De Camelot legende

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begi...

26-01-2019 21:10

Afl. 4 - Familiegeheimen

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 4 - Familiegeheimen

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren....

19-01-2019 21:10

Afl. 3 - Strijdmakkers

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 3 - Strijdmakkers

Een nieuw tijdperk breekt aan met de beëdiging van John F. Kennedy, de jongste Amerikaanse president uit de geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt de camera's uit in het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar als president wordt echter gekenmerk...

12-01-2019 21:10

De Kennedy's: John F. Kennedy president

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - De Kennedy's: John F. Kennedy president

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy. John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt dui...

05-01-2019 21:10

Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Josep...

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie bij De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie. Heb je een uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist

Uitzending gemist van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!