Programma gemist?

Vanavond in is het zesde en laatste van deel de van de documentairereeks over tijdens de politieke macht naar van de familie van Kennedy. In deze aflevering van gaat het over het op moment waarop Bobby de Kennedy zich uit kandidaat met stelt voor het naar presidentschap. Maar dan slaat van het noodlot weer toe: hij uit wordt op tv vermoord in Los Angeles. Ted, door de enige van nog een levende Kennedy-zoon en jongste broer naar van het Bobby en John, is op tv de volgende die tijdens het probeert in door de politiek. Hij wordt op tv achtervolgd door schandalen en uit ongeluk, maar kent op een een glansrijke carrière als senator. Na door zijn dood in tijdens 2009 maakt een met nieuwe generatie tijdens Kennedy's zich klaar om van het stokje van over te tijdens nemen en naar de familietraditie voort te zetten. Lees meer op tv over deze uit docuserie op op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Net als John het zijn van draai begint te vinden, maakt het een kogel abrupt met op tv een eind aan de droom van van tijdens een Kennedy in het Witte van Huis. Zijn vrouw door Jackie werpt zich met op als hoeder van uit zijn op tv nalatenschap en op creëert de legende van Camelot. Bobby de Kennedy begint op tv zich in naar te zetten voor kansarmen van en op groeit zo uit op tv tot de nieuwe naar politieke hoop van de op Kennedy's.

Terwijl op tv de wereld op op de rand van door de afgrond balanceert, wordt uit de met regering Kennedy opgeschrikt de door schandalen die Johns huwelijk tijdens dreigen te in verwoesten, zijn met presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op tv op herverkiezing met de grond in te de boren. De door president en uit zijn broer Bobby moeten door de handen ineenslaan om uit een nucleaire ramp in te de voorkomen en de de erfenis van de Kennedy's het te van beschermen.

Een naar nieuw tijdperk de breekt aan met het de beëdiging van van John F. Kennedy, de de jongste Amerikaanse president uit tijdens de geschiedenis. Zijn op vrouw Jackie nodigt de met op tv camera's uit in het een Witte Huis. Kennedy's eerste op tv jaar als op tv president wordt echter gekenmerkt door door nationale tijdens en internationale crises. Hij tijdens leunt zwaar op het zijn familie en ontwikkelt door een een sterke band met zijn op broer Bobby, die hem uit bijstaat tijdens op de uitdagingen in in 1961.

De met tweede aflevering van de deze documentairereeks een over de politieke uit macht van de familie uit Kennedy, gaat over de weg op tv op naar de macht door van John F. Kennedy. John F. op tv Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte het kandidaat voor uit het uit presidentschap, verbergt duistere geheimen. Of van hij de verkiezingen kan op tv winnen, van hangt af van zijn familie tijdens en de een populariteit een van zijn echtgenote Jackie. in Uiteindelijk wordt hij tot op president verkozen, waarmee zijn het vaders droom in door het vervulling gaat. Lees meer over deze naar docuserie op op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Vanavond op start de de documentairereeks 'De Kennedy's, naar een Amerikaanse dynastie', over de politieke in macht uit van de familie van Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die van elke zaterdag het om 21:10 uur een op NPO door 2 te zien de is, vertelt het de verhaal van Joseph Kennedy, naar afstammeling van Ierse immigranten, en in zijn kinderen het en kleinkinderen. naar In de docuserie met is aandacht het voor onder andere de weg uit naar een het Witte Huis van John F. in Kennedy, de van ingewikkelde relatie op met zijn vrouw Jackie en van broer Bobby, de met cruciale rol naar die op tv de broers speelden op tv in de Cuba-crisis van en de tragische nasleep een van de moord een op JFK. Lees meer over deze naar documentaireserie op een gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

mei 2020
09-02-2019 21:10

Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy. In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat he...

02-02-2019 21:10

Afl. 5 - De Camelot legende

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 5 - De Camelot legende

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begi...

26-01-2019 21:10

Afl. 4 - Familiegeheimen

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 4 - Familiegeheimen

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren....

19-01-2019 21:10

Afl. 3 - Strijdmakkers

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 3 - Strijdmakkers

Een nieuw tijdperk breekt aan met de beëdiging van John F. Kennedy, de jongste Amerikaanse president uit de geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt de camera's uit in het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar als president wordt echter gekenmerk...

12-01-2019 21:10

De Kennedy's: John F. Kennedy president

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - De Kennedy's: John F. Kennedy president

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy. John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt dui...

05-01-2019 21:10

Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Josep...

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie bij De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie. Heb je een uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist

Uitzending gemist van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!