Programma gemist?

Vanavond op tv is het zesde de en laatste deel van een de van documentairereeks over de politieke macht naar van de een familie Kennedy. In deze aflevering tijdens gaat het over het in van moment waarop Bobby Kennedy zich naar kandidaat in stelt voor het presidentschap. in Maar dan op slaat het noodlot weer met toe: hij wordt vermoord in in op tv Los Angeles. Ted, de de enige nog levende tijdens Kennedy-zoon en op jongste broer van met Bobby en John, is tijdens de volgende die door het probeert in de op tv politiek. Hij wordt achtervolgd op door schandalen tijdens en ongeluk, maar kent het op tv een glansrijke carrière als senator. Na een zijn met dood in 2009 maakt met een nieuwe generatie op tv Kennedy's zich klaar van om het stokje over tijdens naar te nemen en de familietraditie voort naar te door zetten. Lees meer over naar deze docuserie op op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Net naar als John het zijn draai begint te het vinden, maakt een de kogel abrupt een op eind aan de droom met van een Kennedy op in op het Witte Huis. Zijn vrouw uit Jackie werpt op zich op als hoeder op tv van zijn nalatenschap en uit creëert op tv de legende het van Camelot. Bobby Kennedy begint zich een door in te zetten een voor kansarmen en groeit zo het uit tot de nieuwe door politieke de hoop van de een Kennedy's.

Terwijl de wereld naar op de de rand van de afgrond op balanceert, wordt de van regering Kennedy opgeschrikt op door schandalen tijdens die op Johns huwelijk dreigen te verwoesten, de zijn presidentschap te ondermijnen op in en iedere hoop uit op herverkiezing de grond in op te boren. De president op en zijn broer met Bobby de moeten de tijdens handen ineenslaan om een nucleaire ramp op tv te voorkomen en naar de erfenis van de de Kennedy's van te het beschermen.

Een met nieuw tijdperk breekt met aan met de beëdiging van van John F. in Kennedy, tijdens de jongste Amerikaanse op president uit de geschiedenis. Zijn vrouw met Jackie tijdens nodigt de camera's op tv uit in van het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar met als op tv president wordt echter gekenmerkt met door nationale en op internationale van crises. Hij leunt zwaar van op zijn naar familie en ontwikkelt een sterke in band met zijn op tv broer Bobby, die hem van van bijstaat tijdens de op uitdagingen in 1961.

De de tweede aflevering van deze een documentairereeks over door de politieke macht van de uit familie in Kennedy, gaat over de een weg het naar de macht van tijdens John F. Kennedy. John op tv F. Kennedy, de ogenschijnlijk naar perfecte kandidaat door voor het presidentschap, verbergt duistere uit door geheimen. Of hij de van verkiezingen kan winnen, uit hangt af van tijdens zijn familie van en de populariteit tijdens van zijn echtgenote Jackie. Uiteindelijk de wordt hij tot president op verkozen, het waarmee zijn vaders een droom in het vervulling gaat. Lees meer de over deze docuserie op van gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Vanavond start in de documentairereeks 'De tijdens Kennedy's, een Amerikaanse het dynastie', over naar de politieke macht van de de familie Kennedy. De zesdelige in op documentaireserie, die elke van zaterdag om 21:10 uur op NPO van 2 te zien tijdens een is, vertelt het tijdens verhaal van Joseph Kennedy, afstammeling door van Ierse met immigranten, en zijn kinderen en naar kleinkinderen. In de naar het docuserie is aandacht voor onder in andere de door weg naar het Witte het Huis uit van John F. Kennedy, de op ingewikkelde in relatie met zijn van vrouw Jackie en broer Bobby, tijdens de cruciale tijdens rol die het de broers speelden in de Cuba-crisis naar en de tragische het nasleep door van de moord de op JFK. Lees meer over deze naar documentaireserie op uit gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

september 2021
09-02-2019 21:10

Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy. In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat he...

02-02-2019 21:10

Afl. 5 - De Camelot legende

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 5 - De Camelot legende

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begi...

26-01-2019 21:10

Afl. 4 - Familiegeheimen

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 4 - Familiegeheimen

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren....

19-01-2019 21:10

Afl. 3 - Strijdmakkers

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 3 - Strijdmakkers

Een nieuw tijdperk breekt aan met de beëdiging van John F. Kennedy, de jongste Amerikaanse president uit de geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt de camera's uit in het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar als president wordt echter gekenmerk...

12-01-2019 21:10

De Kennedy's: John F. Kennedy president

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - De Kennedy's: John F. Kennedy president

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy. John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt dui...

05-01-2019 21:10

Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Josep...

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie bij De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie. Heb je een uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist

Uitzending gemist van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!