Programma gemist?

Vanavond naar is het zesde en uit laatste op deel van de documentairereeks over de tijdens politieke in macht van de familie Kennedy. In tijdens deze op tv aflevering gaat een het over het moment waarop Bobby naar Kennedy zich kandidaat naar een stelt voor het presidentschap. de Maar dan slaat het noodlot tijdens weer toe: hij het wordt vermoord in in Los Angeles. Ted, van de de enige nog levende uit Kennedy-zoon en jongste broer het van Bobby en op John, is met de volgende die het het probeert uit in de politiek. met Hij wordt achtervolgd van door schandalen en ongeluk, maar de kent op een glansrijke carrière als op tv senator. Na tijdens zijn dood in 2009 op tv maakt een van nieuwe generatie Kennedy's zich een klaar om naar het stokje over tijdens te nemen en de een familietraditie voort het te zetten. Lees meer over de deze docuserie op op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Net als John de zijn draai een begint te vinden, van maakt op een kogel abrupt een uit eind aan de de droom van op een Kennedy in het Witte door Huis. Zijn vrouw Jackie in werpt zich naar op als hoeder van de zijn nalatenschap het en op tv creëert de legende van van Camelot. Bobby uit Kennedy begint zich in te uit zetten voor kansarmen op tv en van groeit zo uit tot de naar nieuwe politieke hoop op van de tijdens Kennedy's.

Terwijl de wereld de op de rand tijdens op tv van de afgrond balanceert, wordt de naar regering Kennedy opgeschrikt door een door schandalen die Johns in huwelijk dreigen op tv te verwoesten, zijn presidentschap op te ondermijnen en iedere naar hoop op de herverkiezing de op grond in te boren. De op tv president en tijdens zijn broer in Bobby moeten de uit handen ineenslaan om een nucleaire ramp in te voorkomen en met de erfenis van het de op Kennedy's te de beschermen.

Een de nieuw tijdperk breekt aan met in van de beëdiging van met John F. Kennedy, de op jongste Amerikaanse president uit de het geschiedenis. Zijn vrouw een Jackie nodigt op de camera's uit in op tv het Witte Huis. een Kennedy's met eerste jaar als president wordt uit in echter gekenmerkt door uit nationale en internationale crises. met Hij leunt het zwaar op zijn familie van en ontwikkelt een met sterke band met zijn de broer het Bobby, die hem bijstaat de tijdens de op tv uitdagingen in 1961.

De uit tweede aflevering van deze op documentairereeks uit over de politieke macht met van de familie Kennedy, gaat uit over de weg door naar de macht op van John in F. Kennedy. John F. Kennedy, met de de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het het presidentschap, verbergt duistere naar de geheimen. Of hij de een verkiezingen kan winnen, hangt in af van zijn familie op tv en de populariteit in van van zijn echtgenote Jackie. Uiteindelijk het wordt hij tot president door verkozen, tijdens waarmee zijn vaders droom in met vervulling gaat. Lees meer tijdens over deze het docuserie op op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Vanavond start de van documentairereeks 'De Kennedy's, de een naar Amerikaanse dynastie', over de de politieke macht van het de familie Kennedy. De uit zesdelige documentaireserie, van die elke zaterdag om een 21:10 uur op naar NPO 2 te zien het is, vertelt het door verhaal van Joseph van Kennedy, afstammeling van het Ierse het immigranten, en zijn kinderen en naar kleinkinderen. In de de docuserie van is aandacht voor door onder andere de weg een naar het Witte Huis in van op John F. Kennedy, de naar ingewikkelde relatie in met zijn met vrouw Jackie en door broer Bobby, de cruciale een rol die de naar broers speelden in de Cuba-crisis het en met de tragische met nasleep van de moord op JFK. Lees uit meer over deze uit in documentaireserie op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

januari 2021
09-02-2019 21:10

Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy. In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat he...

02-02-2019 21:10

Afl. 5 - De Camelot legende

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 5 - De Camelot legende

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begi...

26-01-2019 21:10

Afl. 4 - Familiegeheimen

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 4 - Familiegeheimen

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren....

19-01-2019 21:10

Afl. 3 - Strijdmakkers

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 3 - Strijdmakkers

Een nieuw tijdperk breekt aan met de beëdiging van John F. Kennedy, de jongste Amerikaanse president uit de geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt de camera's uit in het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar als president wordt echter gekenmerk...

12-01-2019 21:10

De Kennedy's: John F. Kennedy president

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - De Kennedy's: John F. Kennedy president

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy. John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt dui...

05-01-2019 21:10

Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Josep...

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie bij De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie. Heb je een uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist

Uitzending gemist van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!