Programma gemist?

Vanavond het is het zesde en een laatste deel op tv van de documentairereeks van over de politieke macht uit van op de familie Kennedy. In deze aflevering gaat op naar het over het moment waarop het Bobby met Kennedy zich kandidaat stelt op voor het presidentschap. van Maar dan in slaat het noodlot weer toe: hij tijdens wordt vermoord in in tijdens Los Angeles. Ted, een de enige nog levende Kennedy-zoon en uit jongste tijdens broer van Bobby en John, van is de een volgende de die het probeert in in de politiek. Hij het wordt achtervolgd door schandalen door en ongeluk, maar de kent met een glansrijke carrière met als senator. Na zijn dood van in 2009 op tv maakt een nieuwe generatie op tv Kennedy's zich klaar om van het stokje uit over te nemen door en de familietraditie voort het met te zetten. Lees meer over deze naar docuserie op tijdens gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Net als met John zijn draai begint op tv te vinden, maakt uit uit een kogel abrupt een eind naar aan de droom op tv van een Kennedy in de het Witte Huis. op Zijn vrouw Jackie het werpt zich op op tv als hoeder uit van zijn nalatenschap naar en creëert de tijdens legende van Camelot. in Bobby Kennedy het begint zich in te zetten op tv voor kansarmen het en op tv groeit zo uit tot de van nieuwe politieke de hoop van de van Kennedy's.

Terwijl met de wereld op een de rand van de een afgrond balanceert, wordt tijdens de regering de Kennedy opgeschrikt door tijdens schandalen die de Johns huwelijk dreigen te verwoesten, tijdens zijn presidentschap te ondermijnen in en iedere van hoop op op tv herverkiezing de grond in te op boren. De een president en zijn met broer op Bobby moeten de handen in ineenslaan om op een nucleaire ramp te voorkomen en uit de erfenis door van de Kennedy's te tijdens het beschermen.

Een naar nieuw tijdperk breekt uit aan met de beëdiging op van op tv John F. Kennedy, de jongste uit Amerikaanse president uit tijdens de tijdens geschiedenis. Zijn vrouw een Jackie nodigt de camera's een uit in het Witte Huis. een Kennedy's naar eerste jaar als door president wordt echter gekenmerkt door uit nationale en van internationale crises. een Hij leunt zwaar op op zijn familie uit en ontwikkelt een tijdens sterke band met de zijn broer Bobby, die uit hem bijstaat tijdens tijdens de uitdagingen een in 1961.

De een tweede aflevering met van deze documentairereeks over de politieke in macht van de de familie Kennedy, uit gaat op tv over de weg naar het de macht van John F. van Kennedy. John F. Kennedy, op tv tijdens de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor door het van presidentschap, verbergt duistere geheimen. op Of hij de verkiezingen kan van winnen, met hangt af van zijn op tv familie op tv en de populariteit van op zijn echtgenote Jackie. met Uiteindelijk wordt hij tot naar president verkozen, tijdens waarmee zijn vaders op tv droom in tijdens vervulling gaat. Lees meer over deze docuserie een op het gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Vanavond het start de documentairereeks 'De van Kennedy's, een Amerikaanse van dynastie', over de politieke van een macht van de familie naar Kennedy. De zesdelige documentaireserie, naar die elke zaterdag de om 21:10 uur op in NPO 2 te op tv zien is, naar vertelt het verhaal van een Joseph Kennedy, met afstammeling van Ierse immigranten, op en zijn kinderen en de kleinkinderen. In het de op docuserie is aandacht voor onder andere naar de weg van naar tijdens het Witte Huis uit van John F. Kennedy, in de ingewikkelde relatie met van zijn de vrouw Jackie en broer Bobby, van de het cruciale rol die de broers speelden van in de Cuba-crisis op naar en de tragische de nasleep van de moord een op JFK. Lees meer over de deze documentaireserie uit op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

oktober 2020
09-02-2019 21:10

Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy. In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat he...

02-02-2019 21:10

Afl. 5 - De Camelot legende

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 5 - De Camelot legende

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begi...

26-01-2019 21:10

Afl. 4 - Familiegeheimen

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 4 - Familiegeheimen

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren....

19-01-2019 21:10

Afl. 3 - Strijdmakkers

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 3 - Strijdmakkers

Een nieuw tijdperk breekt aan met de beëdiging van John F. Kennedy, de jongste Amerikaanse president uit de geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt de camera's uit in het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar als president wordt echter gekenmerk...

12-01-2019 21:10

De Kennedy's: John F. Kennedy president

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - De Kennedy's: John F. Kennedy president

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy. John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt dui...

05-01-2019 21:10

Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Josep...

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie bij De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie. Heb je een uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist

Uitzending gemist van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!