Programma gemist?

Vanavond is het in zesde en laatste op deel naar van de documentairereeks over met de politieke macht van met de tijdens familie Kennedy. In deze de aflevering gaat het over op het in moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat tijdens stelt voor het de presidentschap. Maar uit dan slaat het noodlot de weer toe: hij uit wordt uit vermoord in Los Angeles. Ted, met de enige tijdens nog uit levende Kennedy-zoon en jongste broer van de Bobby de en John, is de volgende uit uit die het probeert in tijdens de politiek. op tv Hij wordt achtervolgd tijdens door schandalen en ongeluk, uit maar kent een een glansrijke carrière als senator. op tv Na zijn dood in met op tv 2009 maakt een nieuwe generatie op tv Kennedy's zich klaar om naar het tijdens stokje over te tijdens nemen en de familietraditie in voort het te zetten. Lees meer over naar deze docuserie op het gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Net als John de zijn draai tijdens begint te door vinden, maakt een kogel abrupt door een eind aan het de droom van uit in een Kennedy in een het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie op tv werpt zich op de als van hoeder van zijn naar nalatenschap en met creëert de legende op van Camelot. Bobby Kennedy begint zich in in te uit zetten naar voor kansarmen en groeit zo in uit op tot de nieuwe politieke hoop van door in de Kennedy's.

Terwijl in de wereld van op de rand van naar de afgrond balanceert, tijdens wordt de door regering Kennedy opgeschrikt door schandalen een die Johns huwelijk naar dreigen te tijdens verwoesten, zijn presidentschap te naar ondermijnen en iedere hoop van op herverkiezing een de grond in in te boren. De in president en in zijn broer Bobby moeten door de handen ineenslaan naar om een nucleaire op tv ramp te voorkomen en tijdens de erfenis van naar een de Kennedy's te het beschermen.

Een nieuw door tijdperk de breekt aan met de beëdiging uit van John F. Kennedy, uit de jongste Amerikaanse een tijdens president uit de geschiedenis. Zijn het vrouw Jackie nodigt de op camera's de uit in het in Witte Huis. Kennedy's eerste uit jaar in als president wordt echter het gekenmerkt door nationale en op internationale de crises. Hij leunt zwaar op zijn de familie op tv en ontwikkelt een sterke een band met zijn broer het Bobby, die hem naar tijdens bijstaat tijdens de uitdagingen in in 1961.

De in tweede aflevering van deze het documentairereeks over de politieke in macht van de uit familie van Kennedy, gaat over de van weg naar in de macht van John naar F. Kennedy. John F. door Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte uit kandidaat voor in het presidentschap, verbergt duistere een geheimen. Of van hij de verkiezingen kan van winnen, hangt het af van uit zijn familie en de de populariteit van zijn echtgenote het Jackie. Uiteindelijk op wordt hij tot president een in verkozen, waarmee zijn een vaders droom in met vervulling gaat. Lees meer over deze docuserie tijdens op het gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Vanavond start een de uit documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', tijdens over de op tv politieke macht tijdens van de familie met Kennedy. De zesdelige documentaireserie, op die elke met zaterdag om 21:10 uur het op NPO 2 op te zien is, vertelt op het verhaal het van Joseph Kennedy, afstammeling tijdens van van Ierse immigranten, en zijn het kinderen en kleinkinderen. een In de tijdens docuserie is aandacht voor onder uit andere de weg naar naar het Witte Huis naar van een John F. Kennedy, de een ingewikkelde relatie met in zijn vrouw Jackie en uit door broer Bobby, de cruciale van rol die het de broers speelden in de Cuba-crisis op tv en de door tragische nasleep naar van de moord op JFK. Lees op tv meer over deze van documentaireserie op in gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

oktober 2019
09-02-2019 21:10

Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy. In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat he...

02-02-2019 21:10

Afl. 5 - De Camelot legende

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 5 - De Camelot legende

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begi...

26-01-2019 21:10

Afl. 4 - Familiegeheimen

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 4 - Familiegeheimen

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren....

19-01-2019 21:10

Afl. 3 - Strijdmakkers

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 3 - Strijdmakkers

Een nieuw tijdperk breekt aan met de beëdiging van John F. Kennedy, de jongste Amerikaanse president uit de geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt de camera's uit in het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar als president wordt echter gekenmerk...

12-01-2019 21:10

De Kennedy's: John F. Kennedy president

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - De Kennedy's: John F. Kennedy president

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy. John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt dui...

05-01-2019 21:10

Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Josep...

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie bij De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie. Heb je een uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist

Uitzending gemist van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!