Programma gemist?

Vanavond is het in zesde en laatste met deel van het de documentairereeks in over de politieke macht van door de familie van Kennedy. In de deze aflevering gaat de het over het een moment waarop Bobby in Kennedy zich kandidaat stelt op voor het presidentschap. Maar het dan slaat het het noodlot uit weer toe: hij wordt vermoord met in Los Angeles. Ted, van op de enige nog levende van Kennedy-zoon en jongste broer van het uit Bobby en John, is de volgende de die het een probeert in de op tv politiek. Hij op wordt achtervolgd door schandalen en op tv ongeluk, maar een kent een op glansrijke carrière als senator. door Na in zijn dood in 2009 maakt naar een door nieuwe generatie Kennedy's uit zich klaar om het stokje over in op te nemen en de van familietraditie voort met te zetten. Lees meer tijdens over deze docuserie op naar gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Net als John een zijn draai op begint te door vinden, maakt een naar kogel abrupt een eind van aan de droom van in een Kennedy in uit de het Witte Huis. Zijn vrouw tijdens Jackie naar werpt zich op als hoeder van in tijdens zijn nalatenschap en creëert uit de legende uit van Camelot. Bobby Kennedy begint door zich in te zetten de het voor kansarmen en in groeit zo uit op tv tot de nieuwe politieke hoop van op tv de van Kennedy's.

Terwijl de in wereld op met de rand van de op tv afgrond balanceert, wordt een de regering het Kennedy opgeschrikt met door schandalen die met Johns huwelijk dreigen te op tv verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen door en iedere hoop het op herverkiezing de van grond in te op tv boren. De op tv president door en zijn broer Bobby moeten tijdens de handen ineenslaan op om een het nucleaire ramp te een voorkomen en de erfenis de van naar de Kennedy's te uit beschermen.

Een nieuw tijdperk de uit breekt aan met uit de beëdiging van John van F. Kennedy, de jongste op Amerikaanse op president uit de op tv geschiedenis. Zijn vrouw Jackie de nodigt de het camera's uit in het van Witte Huis. Kennedy's een eerste jaar als president wordt naar echter uit gekenmerkt door door nationale en internationale crises. Hij leunt door zwaar op tv op zijn familie en ontwikkelt in een sterke band naar met zijn broer het Bobby, die de hem bijstaat tijdens op tv de uitdagingen in door 1961.

De met tweede aflevering van deze op tv documentairereeks over de politieke een macht op van de familie met Kennedy, gaat over uit de weg naar de macht op tv van tijdens John F. Kennedy. John van F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte het met kandidaat voor het presidentschap, verbergt uit duistere geheimen. Of hij door naar de verkiezingen kan winnen, hangt af uit naar van zijn familie en de populariteit in van zijn echtgenote tijdens Jackie. Uiteindelijk tijdens wordt hij de tot president verkozen, waarmee van zijn vaders een droom in vervulling gaat. Lees uit meer over deze docuserie naar op op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Vanavond start in de documentairereeks tijdens 'De Kennedy's, een Amerikaanse uit dynastie', van over de politieke macht van de tijdens familie uit Kennedy. De zesdelige naar documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uit de uur op NPO 2 te zien het is, vertelt het de verhaal een van Joseph Kennedy, op tv afstammeling van op tv Ierse immigranten, en zijn kinderen naar en kleinkinderen. In de de docuserie op tv is aandacht door voor onder andere de weg naar uit het Witte van Huis van het John F. Kennedy, de met ingewikkelde naar relatie met zijn vrouw Jackie in en broer Bobby, op tv de op cruciale rol die de broers speelden op in met de Cuba-crisis door en de tragische tijdens nasleep van de in moord op JFK. Lees op meer over deze een documentaireserie op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

oktober 2020
09-02-2019 21:10

Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Slot: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy. In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat he...

02-02-2019 21:10

Afl. 5 - De Camelot legende

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 5 - De Camelot legende

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begi...

26-01-2019 21:10

Afl. 4 - Familiegeheimen

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 4 - Familiegeheimen

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren....

19-01-2019 21:10

Afl. 3 - Strijdmakkers

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Afl. 3 - Strijdmakkers

Een nieuw tijdperk breekt aan met de beëdiging van John F. Kennedy, de jongste Amerikaanse president uit de geschiedenis. Zijn vrouw Jackie nodigt de camera's uit in het Witte Huis. Kennedy's eerste jaar als president wordt echter gekenmerk...

12-01-2019 21:10

De Kennedy's: John F. Kennedy president

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - De Kennedy's: John F. Kennedy president

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy. John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt dui...

05-01-2019 21:10

Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie - Nieuw: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy. De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Josep...

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie bij De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie. Heb je een uitzending van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie gemist

Uitzending gemist van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!