Programma gemist?

Nu de Willem onverwacht naar is opgepakt, moeten Astrid het en Sonja een door beslissing nemen tijdens over hun kluisverklaringen. Durven ze op het aan om die het openbaar door te maken? Ze weten van zeker dat tijdens hun leven nooit meer hetzelfde met zal op zijn als hun broer in ontdekt dat zijn een eigen zussen hem hebben op van verraden.

Sonja van duikt onder, omdat de naar bedreigingen van het Willem steeds tijdens serieuzer worden. Justitie heeft na met een het jaar nog steeds niets gedaan op tv met hun kluisverklaringen. een Astrid en Sonja besluiten met daarom hoog tijdens spel te spelen. tijdens Een onverwacht bondgenootschap tijdens geeft hun nieuwe in moed.

Willem in heeft Peter R. het de Vries bedreigd en naar het is aan het Astrid om dit uit probleem het op te lossen. door Het brengt Astrid terug naar haar uit jeugd in de naar jaren van 70. In een het gezin waarin ze samen naar met Willem op opgroeide, waren in geweld en bedreigingen uit dagelijkse kost, en werd de van kiem gelegd voor hun tijdens gecompliceerde naar relatie.

Astrid de en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. op Daardoor zullen de ze twee op dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen het het wat Willem gaat uit denken als hij zijn op tv beide zussen niet kan naar bereiken. Ook door in de uit jaren 80 was hij de al zo van controlerend. Toen beraamde hij samen met van Cor het van Hout op tv de ontvoering op Alfred Heineken, naar en maakte daarmee de het door familie Holleeder in een op klap wereldberoemd.

Terwijl Astrid Holleeder in op voor het eerst verklaringen aflegt naar tegen haar broer op tv Willem, besluit ze ook naar om tijdens de gesprekken met Willem stiekem de op op te nemen. Dat door is gevaarlijk, tijdens want als Willem haar in betrapt, is ze op tv haar leven niet meer door zeker.

Begin 2012. het Willem Holleeder komt op tv na een jarenlange gevangenisstraf op tv weer vrij. Zijn het door zussen, Astrid en Sonja, op tv willen hem een het liefst zo in snel mogelijk weer terug de uit gevangenis in, en zetten de een riskant een plan op poten tijdens om dat uit voor elkaar te tijdens krijgen.

Vanavond uit start de nieuwe op tv psychologische dramaserie Judas op op RTL het 4. Elke zondag is om 22:00 het uur een nieuwe op aflevering van door de uit serie over Willem Holleeder te door zien. Judas is met geïnspireerd op de gelijknamige van bestseller van met Astrid Holleeder. In de serie naar uit werkt Astrid toe naar het door moment dat ze haar tijdens van broer definitief verraadt aan naar Justitie. Flashbacks maken duidelijk door uit wat de voor een jeugd zij en haar de broer op tv zich hebben losgeworsteld en hoe in pijnlijk, maar noodzakelijk, het haar op tv verraad is. De serie uit begint als door Willem Holleeder begin 2012 uit na een jarenlange gevangenisstraf het weer de vrijkomt. Zijn zussen, Astrid en uit Sonja, willen hem met het liefste met zo snel mogelijk weer op tv terug de de gevangenis in, en zetten op een riskant de plan op poten om dat tijdens met voor elkaar te krijgen. Lees meer over op de serie van Judas met op gids.tv/serie/judas.

juli 2021
10-02-2019 21:54

Afl. 6: Gevangen

Judas - Afl. 6: Gevangen

Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn ...

03-02-2019 21:55

Afl. 5: Musketiers

Judas - Afl. 5: Musketiers

Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap ...

27-01-2019 21:54

Afl. 4: Familie

Judas - Afl. 4: Familie

Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse ko...

20-01-2019 22:00

Afl. 3: Respect

Judas - Afl. 3: Respect

Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde h...

13-01-2019 22:00

Afl. 2: Controle

Judas - Afl. 2: Controle

Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.

11-01-2019 22:30

Afl. 1: Verraad

Judas - Afl. 1: Verraad

Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijg...

06-01-2019 21:58

Nieuw: serie Judas

Judas - Nieuw: serie Judas

Vanavond start de nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL 4. Elke zondag is om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de serie over Willem Holleeder te zien. Judas is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. In d...

Judas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Judas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Judas bij Judas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Judas. Heb je een uitzending van Judas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Judas gemist

Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie.

Uitzending gemist van Judas? Hier kun je alle uitzendingen van Judas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!