Programma gemist?

Nu Willem op onverwacht is opgepakt, moeten tijdens Astrid en tijdens Sonja tijdens een beslissing nemen over hun in kluisverklaringen. Durven uit ze het aan om die de openbaar naar te maken? Ze weten door zeker dat de hun leven nooit door meer hetzelfde zal zijn als op hun broer ontdekt de naar dat zijn eigen zussen door hem hebben een verraden.

Sonja duikt van onder, omdat de een bedreigingen van Willem op steeds serieuzer worden. een Justitie heeft na tijdens een een jaar nog steeds niets gedaan uit met op hun kluisverklaringen. Astrid van en Sonja besluiten het daarom hoog spel te spelen. Een in onverwacht bondgenootschap geeft uit hun nieuwe van moed.

Willem heeft Peter op tv R. de in Vries bedreigd en het het is aan een Astrid om naar dit probleem op te op lossen. Het brengt in Astrid in terug naar haar jeugd in de op jaren op 70. In het gezin waarin met de ze samen met Willem opgroeide, door waren geweld en op tv bedreigingen dagelijkse kost, en van werd het de kiem gelegd voor hun tijdens gecompliceerde door relatie.

Astrid met en Sonja uit moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor op tv zullen ze twee in dagen onbereikbaar door zijn. Ze vrezen wat Willem met gaat denken in als hij zijn door beide zussen niet uit kan bereiken. Ook in met de jaren door 80 was uit hij al zo controlerend. op Toen beraamde hij samen met met Cor van van Hout de op ontvoering op Alfred Heineken, en naar de maakte daarmee de familie tijdens Holleeder in een op klap wereldberoemd.

Terwijl Astrid naar Holleeder voor door het eerst verklaringen aflegt tegen tijdens haar op broer Willem, besluit naar ze ook om het de gesprekken met Willem stiekem door op tijdens te nemen. Dat is gevaarlijk, door want als een Willem uit haar betrapt, is ze haar met leven niet op tv meer zeker.

Begin 2012. een Willem Holleeder uit komt na het een jarenlange gevangenisstraf met weer vrij. Zijn zussen, Astrid de en Sonja, willen in hem het een liefst zo snel mogelijk op tv weer terug de gevangenis in in, door en zetten naar een riskant plan op poten om uit dat voor op tv elkaar te uit krijgen.

Vanavond start het de nieuwe psychologische dramaserie tijdens Judas op RTL op 4. Elke door zondag is in om 22:00 uur een nieuwe op aflevering naar van de door serie over Willem Holleeder te tijdens zien. Judas het is geïnspireerd op naar de gelijknamige bestseller van Astrid van Holleeder. In de tijdens serie op tv werkt Astrid toe naar naar het moment dat ze de haar op broer definitief verraadt naar aan Justitie. Flashbacks maken duidelijk naar uit wat voor een jeugd het zij en met haar broer in zich hebben losgeworsteld met en hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, de haar verraad het is. De serie naar begint als van Willem Holleeder begin 2012 na op tv een jarenlange gevangenisstraf naar weer vrijkomt. Zijn door zussen, Astrid en Sonja, tijdens willen naar hem het een liefste zo snel mogelijk de weer terug de gevangenis in, op en zetten van een riskant een plan op poten om dat door voor elkaar een te tijdens krijgen. Lees meer over de serie Judas een een op gids.tv/serie/judas.

januari 2020
10-02-2019 21:54

Afl. 6: Gevangen

Judas - Afl. 6: Gevangen

Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn ...

03-02-2019 21:55

Afl. 5: Musketiers

Judas - Afl. 5: Musketiers

Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap ...

27-01-2019 21:54

Afl. 4: Familie

Judas - Afl. 4: Familie

Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse ko...

20-01-2019 22:00

Afl. 3: Respect

Judas - Afl. 3: Respect

Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde h...

13-01-2019 22:00

Afl. 2: Controle

Judas - Afl. 2: Controle

Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.

11-01-2019 22:30

Afl. 1: Verraad

Judas - Afl. 1: Verraad

Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijg...

06-01-2019 21:58

Nieuw: serie Judas

Judas - Nieuw: serie Judas

Vanavond start de nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL 4. Elke zondag is om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de serie over Willem Holleeder te zien. Judas is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. In d...

Judas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Judas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Judas bij Judas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Judas. Heb je een uitzending van Judas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Judas gemist

Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie.

Uitzending gemist van Judas? Hier kun je alle uitzendingen van Judas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!