Programma gemist?

Nu Willem onverwacht tijdens een is opgepakt, moeten Astrid en een Sonja een op beslissing nemen over hun kluisverklaringen. uit op tv Durven ze het de aan om die openbaar te maken? door op Ze weten zeker dat hun door leven nooit door meer hetzelfde zal door zijn als naar hun broer ontdekt dat naar zijn eigen uit zussen hem hebben door verraden.

Sonja duikt uit onder, een omdat de bedreigingen van Willem naar steeds van serieuzer worden. Justitie heeft na een op tv jaar met nog steeds niets gedaan met met hun de kluisverklaringen. Astrid en Sonja de besluiten daarom hoog spel naar te spelen. het Een onverwacht bondgenootschap door geeft hun nieuwe een moed.

Willem de heeft Peter R. de op tv Vries bedreigd door en het is aan Astrid van tijdens om dit probleem op te lossen. naar Het op tv brengt Astrid terug naar haar uit jeugd het in de jaren 70. de In het gezin uit waarin naar ze samen met Willem op tv opgroeide, waren geweld en bedreigingen van uit dagelijkse kost, en werd uit de kiem gelegd de voor hun naar gecompliceerde relatie.

Astrid en Sonja met moeten de kluisverklaringen afleggen. Daardoor uit zullen ze twee dagen een onbereikbaar zijn. Ze vrezen met wat op tv Willem gaat een denken als hij zijn tijdens beide zussen niet kan bereiken. van Ook in de uit jaren met 80 was in hij al zo tijdens controlerend. Toen beraamde hij samen met de met Cor van Hout de het ontvoering op Alfred Heineken, en tijdens maakte daarmee de de familie Holleeder uit in op tv een klap wereldberoemd.

Terwijl Astrid Holleeder in voor het eerst met verklaringen op aflegt tegen haar van broer Willem, van besluit ze ook om de gesprekken naar met Willem stiekem in op te nemen. in naar Dat is gevaarlijk, want door als Willem een haar betrapt, is door ze haar leven niet meer de zeker.

Begin naar 2012. Willem Holleeder komt na het met een jarenlange gevangenisstraf tijdens weer vrij. Zijn zussen, door Astrid en door Sonja, willen hem op tv het liefst zo snel mogelijk weer door terug de gevangenis tijdens naar in, en zetten een riskant tijdens plan op poten het om dat met voor elkaar te de krijgen.

Vanavond van start de nieuwe tijdens psychologische dramaserie Judas op tijdens RTL 4. Elke door zondag is met om 22:00 uur een tijdens nieuwe aflevering van tijdens de serie over Willem in Holleeder door te zien. Judas met is geïnspireerd op tijdens de gelijknamige bestseller naar van Astrid Holleeder. In van de serie het werkt Astrid toe naar op tv het moment dat ze haar het broer op tv definitief verraadt aan Justitie. Flashbacks maken op tijdens duidelijk uit wat naar voor een jeugd zij door en haar broer zich in hebben losgeworsteld en hoe op tv pijnlijk, maar uit noodzakelijk, in haar verraad is. De serie begint met als Willem Holleeder begin naar 2012 na een een jarenlange gevangenisstraf het weer vrijkomt. door Zijn zussen, Astrid en door Sonja, op willen hem het liefste zo het snel mogelijk weer het terug de gevangenis in, uit naar en zetten een riskant plan op door poten om tijdens dat voor elkaar de te krijgen. Lees in meer over tijdens de serie Judas op de gids.tv/serie/judas.

april 2020
10-02-2019 21:54

Afl. 6: Gevangen

Judas - Afl. 6: Gevangen

Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn ...

03-02-2019 21:55

Afl. 5: Musketiers

Judas - Afl. 5: Musketiers

Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap ...

27-01-2019 21:54

Afl. 4: Familie

Judas - Afl. 4: Familie

Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse ko...

20-01-2019 22:00

Afl. 3: Respect

Judas - Afl. 3: Respect

Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde h...

13-01-2019 22:00

Afl. 2: Controle

Judas - Afl. 2: Controle

Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.

11-01-2019 22:30

Afl. 1: Verraad

Judas - Afl. 1: Verraad

Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijg...

06-01-2019 21:58

Nieuw: serie Judas

Judas - Nieuw: serie Judas

Vanavond start de nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL 4. Elke zondag is om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de serie over Willem Holleeder te zien. Judas is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. In d...

Judas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Judas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Judas bij Judas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Judas. Heb je een uitzending van Judas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Judas gemist

Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie.

Uitzending gemist van Judas? Hier kun je alle uitzendingen van Judas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!