Programma gemist?

Nu Willem onverwacht op is opgepakt, moeten de Astrid en Sonja uit een van beslissing nemen op tv over hun kluisverklaringen. van Durven ze het aan om die de openbaar het te maken? Ze op tv weten zeker dat in hun leven met nooit meer hetzelfde door zal zijn als hun broer tijdens ontdekt dat zijn door eigen zussen met hem hebben op verraden.

Sonja duikt onder, de tijdens omdat de bedreigingen van Willem op tv steeds serieuzer worden. naar Justitie in heeft na een jaar nog steeds op tv tijdens niets gedaan met hun naar kluisverklaringen. Astrid en Sonja van besluiten het daarom hoog spel te spelen. Een op het onverwacht bondgenootschap geeft hun nieuwe op tv moed.

Willem op heeft Peter een R. de Vries bedreigd en naar het is naar aan Astrid om dit probleem op op te lossen. in uit Het brengt Astrid terug naar haar de jeugd door in de jaren 70. In de de het gezin waarin ze samen met van door Willem opgroeide, waren geweld met en bedreigingen met dagelijkse kost, en werd de van kiem gelegd voor hun het het gecompliceerde relatie.

Astrid in en Sonja moeten kluisverklaringen met afleggen. Daardoor zullen het ze met twee dagen onbereikbaar zijn. Ze het vrezen wat Willem gaat in denken als op tv hij zijn beide met zussen niet kan bereiken. van Ook in de van jaren 80 was naar het hij al zo tijdens controlerend. Toen beraamde hij samen met in Cor van op Hout de van ontvoering op in Alfred Heineken, en door maakte daarmee de de familie Holleeder in een klap een wereldberoemd.

Terwijl Astrid Holleeder een voor het in eerst in verklaringen aflegt tegen uit haar broer Willem, besluit een ze ook de om de gesprekken met Willem stiekem door op te op tv nemen. Dat is met gevaarlijk, want een als Willem een haar betrapt, is ze haar naar leven met niet meer zeker.

Begin 2012. met Willem Holleeder komt het na tijdens een jarenlange gevangenisstraf met weer vrij. Zijn zussen, Astrid en een Sonja, door willen hem het liefst zo in op tv snel mogelijk weer op tv terug de gevangenis in, en zetten met een riskant plan uit op poten om door dat voor op elkaar te tijdens krijgen.

Vanavond een start de nieuwe psychologische dramaserie in Judas op een RTL op tv 4. Elke zondag is om 22:00 op tv door uur een nieuwe een aflevering van de met serie over Willem het Holleeder te zien. Judas naar is geïnspireerd op op tv de gelijknamige bestseller van Astrid tijdens Holleeder. In de tijdens serie werkt een Astrid toe door naar het moment dat ze haar tijdens broer definitief verraadt in aan van Justitie. Flashbacks maken duidelijk uit wat tijdens voor een uit jeugd uit zij en haar broer zich naar hebben losgeworsteld en op tv hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, een haar verraad is. De op serie het begint als Willem op Holleeder begin 2012 na op tv een jarenlange gevangenisstraf weer de vrijkomt. uit Zijn zussen, Astrid en op tv Sonja, willen hem een het in liefste zo snel mogelijk van weer terug de gevangenis in, uit en tijdens zetten een riskant in plan op poten om dat uit voor elkaar tijdens te met krijgen. Lees meer over de serie van Judas op het gids.tv/serie/judas.

augustus 2020
10-02-2019 21:54

Afl. 6: Gevangen

Judas - Afl. 6: Gevangen

Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn ...

03-02-2019 21:55

Afl. 5: Musketiers

Judas - Afl. 5: Musketiers

Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap ...

27-01-2019 21:54

Afl. 4: Familie

Judas - Afl. 4: Familie

Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse ko...

20-01-2019 22:00

Afl. 3: Respect

Judas - Afl. 3: Respect

Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde h...

13-01-2019 22:00

Afl. 2: Controle

Judas - Afl. 2: Controle

Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.

11-01-2019 22:30

Afl. 1: Verraad

Judas - Afl. 1: Verraad

Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijg...

06-01-2019 21:58

Nieuw: serie Judas

Judas - Nieuw: serie Judas

Vanavond start de nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL 4. Elke zondag is om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de serie over Willem Holleeder te zien. Judas is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. In d...

Judas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Judas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Judas bij Judas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Judas. Heb je een uitzending van Judas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Judas gemist

Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie.

Uitzending gemist van Judas? Hier kun je alle uitzendingen van Judas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!