Programma gemist?

Nu Willem met onverwacht in is opgepakt, moeten Astrid en naar Sonja een beslissing nemen in over in hun kluisverklaringen. uit Durven ze het de aan om die de openbaar te maken? Ze weten op zeker dat hun leven tijdens op tv nooit meer hetzelfde zal zijn als de hun broer op ontdekt dat zijn op tv eigen uit zussen hem hebben op verraden.

Sonja op tv duikt onder, tijdens omdat de bedreigingen van met Willem steeds uit serieuzer worden. Justitie heeft na een in jaar nog de steeds niets gedaan met op hun kluisverklaringen. Astrid naar en Sonja op tv besluiten op daarom hoog spel te spelen. door Een onverwacht tijdens bondgenootschap geeft een hun nieuwe moed.

Willem in heeft Peter op tv R. de Vries bedreigd en de het is aan met Astrid naar om dit probleem de op te lossen. Het brengt in Astrid van terug naar haar jeugd op in de jaren 70. in In het op gezin waarin ze samen tijdens met Willem op tv opgroeide, waren het geweld en bedreigingen het dagelijkse kost, en werd de kiem uit in gelegd voor hun gecompliceerde het relatie.

Astrid en met Sonja moeten kluisverklaringen in afleggen. tijdens Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar in zijn. Ze vrezen naar wat Willem het gaat denken als de hij zijn beide naar zussen uit niet kan bereiken. Ook uit in de op tv jaren 80 was uit hij al zo van controlerend. Toen beraamde hij uit samen met Cor van Hout het het de ontvoering op Alfred Heineken, en op maakte daarmee de door op tv familie Holleeder in een in klap wereldberoemd.

Terwijl Astrid op tv Holleeder voor het eerst uit op verklaringen aflegt tegen haar broer van Willem, besluit een ze ook om de gesprekken tijdens met Willem stiekem op tv op te nemen. van Dat is een gevaarlijk, want naar als Willem op haar betrapt, is ze op haar leven niet tijdens meer zeker.

Begin 2012. Willem uit Holleeder komt een na met een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. de Zijn zussen, Astrid met en Sonja, het willen hem het liefst zo uit snel in mogelijk weer van terug de gevangenis op tv in, en zetten een riskant plan de op poten om van dat tijdens voor elkaar te in krijgen.

Vanavond start naar de nieuwe psychologische dramaserie op tv Judas de op RTL 4. een Elke zondag is om uit 22:00 uur door een nieuwe aflevering op van de serie over Willem in Holleeder te op tv zien. Judas is geïnspireerd op op de gelijknamige bestseller met van Astrid op tv Holleeder. In de het serie werkt een Astrid toe naar het tijdens moment tijdens dat ze haar broer definitief verraadt naar de aan Justitie. Flashbacks maken duidelijk uit naar wat voor een op tv jeugd zij en op tv haar broer zich hebben de losgeworsteld en hoe in pijnlijk, maar noodzakelijk, een door haar verraad is. De serie begint een als Willem met Holleeder begin 2012 de na een op tv jarenlange gevangenisstraf weer vrijkomt. tijdens Zijn zussen, naar Astrid en Sonja, willen hem het van liefste op zo snel mogelijk weer van terug de gevangenis in, met door en zetten een riskant plan op op poten een om dat voor met elkaar te uit krijgen. Lees meer over in de serie Judas op het gids.tv/serie/judas.

oktober 2019
10-02-2019 21:54

Afl. 6: Gevangen

Judas - Afl. 6: Gevangen

Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn ...

03-02-2019 21:55

Afl. 5: Musketiers

Judas - Afl. 5: Musketiers

Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap ...

27-01-2019 21:54

Afl. 4: Familie

Judas - Afl. 4: Familie

Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse ko...

20-01-2019 22:00

Afl. 3: Respect

Judas - Afl. 3: Respect

Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde h...

13-01-2019 22:00

Afl. 2: Controle

Judas - Afl. 2: Controle

Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.

11-01-2019 22:30

Afl. 1: Verraad

Judas - Afl. 1: Verraad

Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijg...

06-01-2019 21:58

Nieuw: serie Judas

Judas - Nieuw: serie Judas

Vanavond start de nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL 4. Elke zondag is om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de serie over Willem Holleeder te zien. Judas is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. In d...

Judas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Judas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Judas bij Judas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Judas. Heb je een uitzending van Judas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Judas gemist

Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie.

Uitzending gemist van Judas? Hier kun je alle uitzendingen van Judas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!