Programma gemist?

Nu Willem naar onverwacht is opgepakt, van moeten Astrid en Sonja met een beslissing nemen met over de hun kluisverklaringen. op tv Durven ze het aan om die met openbaar te maken? met Ze weten het zeker dat hun door leven met nooit meer hetzelfde zal met zijn als hun broer ontdekt het dat zijn eigen tijdens zussen op hem hebben naar verraden.

Sonja tijdens duikt onder, omdat de bedreigingen tijdens in van Willem steeds serieuzer worden. Justitie het heeft na op een jaar nog een steeds niets gedaan met op door hun kluisverklaringen. Astrid in en Sonja besluiten daarom met hoog spel te naar spelen. Een onverwacht op tv bondgenootschap geeft hun nieuwe op moed.

Willem een heeft Peter R. de de Vries bedreigd en het de het is aan Astrid om naar dit probleem door op te lossen. Het tijdens brengt Astrid op tv terug naar haar jeugd in de een jaren 70. uit In het gezin uit waarin ze tijdens samen met Willem opgroeide, waren van op geweld en bedreigingen dagelijkse de kost, en naar werd de kiem gelegd voor door hun gecompliceerde naar relatie.

Astrid in en Sonja moeten kluisverklaringen naar afleggen. Daardoor zullen ze tijdens het twee dagen onbereikbaar zijn. Ze van vrezen wat Willem gaat door denken op tv als hij zijn uit beide zussen niet door kan bereiken. de Ook in de jaren 80 was tijdens op hij al zo controlerend. Toen beraamde op hij samen met tijdens Cor van Hout in de ontvoering op van Alfred naar Heineken, en maakte het daarmee de door familie Holleeder in op een klap wereldberoemd.

Terwijl op tv Astrid Holleeder voor het het eerst verklaringen naar aflegt tegen op haar broer Willem, besluit ze met ook om de het gesprekken met Willem stiekem op op naar te nemen. het Dat is gevaarlijk, want als door Willem van haar betrapt, is tijdens ze haar leven niet door meer zeker.

Begin tijdens 2012. Willem Holleeder komt na op tv de een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. uit Zijn zussen, door Astrid en tijdens Sonja, willen hem het liefst zo een snel mogelijk weer op tv terug op de gevangenis op in, en zetten in een riskant plan op door poten om dat voor elkaar de te naar krijgen.

Vanavond een start de nieuwe psychologische de dramaserie Judas op RTL op 4. Elke zondag in is om 22:00 het met uur een nieuwe aflevering het van de uit serie over Willem Holleeder te zien. Judas met is geïnspireerd het op de de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. uit In de de serie het werkt Astrid toe naar op het moment dat ze de haar broer van definitief verraadt aan een Justitie. Flashbacks maken duidelijk in uit wat voor een uit jeugd zij en haar door broer zich hebben het losgeworsteld en uit hoe pijnlijk, tijdens maar noodzakelijk, haar door verraad is. De serie begint als de Willem Holleeder begin door de 2012 na een jarenlange uit gevangenisstraf weer naar vrijkomt. Zijn zussen, Astrid en op tv Sonja, willen hem tijdens het liefste zo snel tijdens mogelijk weer op tv terug de gevangenis met in, en op zetten een riskant plan in op poten om dat op in voor elkaar te krijgen. Lees meer over op tv tijdens de serie Judas op de gids.tv/serie/judas.

november 2020
10-02-2019 21:54

Afl. 6: Gevangen

Judas - Afl. 6: Gevangen

Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn ...

03-02-2019 21:55

Afl. 5: Musketiers

Judas - Afl. 5: Musketiers

Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap ...

27-01-2019 21:54

Afl. 4: Familie

Judas - Afl. 4: Familie

Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse ko...

20-01-2019 22:00

Afl. 3: Respect

Judas - Afl. 3: Respect

Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde h...

13-01-2019 22:00

Afl. 2: Controle

Judas - Afl. 2: Controle

Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.

11-01-2019 22:30

Afl. 1: Verraad

Judas - Afl. 1: Verraad

Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijg...

06-01-2019 21:58

Nieuw: serie Judas

Judas - Nieuw: serie Judas

Vanavond start de nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL 4. Elke zondag is om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de serie over Willem Holleeder te zien. Judas is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. In d...

Judas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Judas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Judas bij Judas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Judas. Heb je een uitzending van Judas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Judas gemist

Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie.

Uitzending gemist van Judas? Hier kun je alle uitzendingen van Judas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!