Programma gemist?

Nu Willem met onverwacht is opgepakt, een moeten Astrid en Sonja tijdens een tijdens beslissing nemen over op tv hun kluisverklaringen. de Durven ze het aan op om die openbaar te op tv maken? Ze in weten zeker dat van hun leven het nooit meer hetzelfde zal zijn als tijdens hun van broer ontdekt dat zijn eigen in zussen hem het hebben de verraden.

Sonja duikt onder, met omdat de de bedreigingen van Willem steeds de uit serieuzer worden. Justitie de heeft na een jaar nog steeds in niets gedaan in met hun kluisverklaringen. Astrid uit en Sonja besluiten door daarom hoog een spel te spelen. Een het de onverwacht bondgenootschap geeft hun op tv nieuwe moed.

Willem met heeft Peter R. de Vries het een bedreigd en het is aan Astrid door door om dit probleem op het te lossen. Het brengt Astrid naar terug naar naar haar jeugd in in de jaren de 70. In het gezin op waarin ze samen met uit Willem opgroeide, waren uit geweld en door bedreigingen dagelijkse kost, uit en werd tijdens de kiem gelegd op voor hun gecompliceerde door relatie.

Astrid en van Sonja moeten naar kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen tijdens ze twee dagen met onbereikbaar zijn. een Ze vrezen wat Willem gaat door denken naar als hij zijn beide met zussen niet kan bereiken. in op Ook in de jaren op tv 80 was hij door al zo controlerend. Toen van beraamde hij samen van met Cor de van Hout de ontvoering tijdens op Alfred Heineken, naar en maakte de daarmee de familie op tv Holleeder in in een klap wereldberoemd.

Terwijl Astrid Holleeder op voor het eerst het verklaringen aflegt een tegen haar in broer Willem, besluit een ze ook in om de gesprekken met Willem met stiekem op te naar nemen. Dat de is gevaarlijk, want door als Willem haar op tv betrapt, is ze haar leven het met niet meer zeker.

Begin tijdens 2012. Willem Holleeder met komt na de een jarenlange gevangenisstraf weer op tv vrij. Zijn uit zussen, Astrid en met Sonja, willen hem het liefst zo op tv snel door mogelijk weer terug de op gevangenis in, en op tv zetten een de riskant plan op op poten om dat voor de elkaar te een krijgen.

Vanavond op tv start de het nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL op tv 4. uit Elke zondag is van om 22:00 uur een nieuwe met aflevering van in de serie op over Willem Holleeder te zien. Judas met is geïnspireerd met op de gelijknamige met bestseller van Astrid een Holleeder. uit In de serie werkt Astrid op toe uit naar het moment dat ze haar de broer van definitief verraadt aan tijdens Justitie. Flashbacks maken duidelijk naar uit wat voor een jeugd op de zij en haar broer zich hebben uit uit losgeworsteld en hoe tijdens pijnlijk, maar noodzakelijk, haar verraad naar is. De serie begint een als Willem Holleeder begin door 2012 op tv na een jarenlange gevangenisstraf een weer vrijkomt. Zijn zussen, van Astrid en Sonja, het tijdens willen hem het liefste zo een snel mogelijk met weer terug de naar gevangenis in, en zetten een door door riskant plan op poten om dat door voor met elkaar te krijgen. Lees door meer over de een serie Judas op in gids.tv/serie/judas.

april 2021
10-02-2019 21:54

Afl. 6: Gevangen

Judas - Afl. 6: Gevangen

Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn ...

03-02-2019 21:55

Afl. 5: Musketiers

Judas - Afl. 5: Musketiers

Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap ...

27-01-2019 21:54

Afl. 4: Familie

Judas - Afl. 4: Familie

Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse ko...

20-01-2019 22:00

Afl. 3: Respect

Judas - Afl. 3: Respect

Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde h...

13-01-2019 22:00

Afl. 2: Controle

Judas - Afl. 2: Controle

Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.

11-01-2019 22:30

Afl. 1: Verraad

Judas - Afl. 1: Verraad

Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijg...

06-01-2019 21:58

Nieuw: serie Judas

Judas - Nieuw: serie Judas

Vanavond start de nieuwe psychologische dramaserie Judas op RTL 4. Elke zondag is om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de serie over Willem Holleeder te zien. Judas is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. In d...

Judas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Judas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Judas bij Judas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Judas. Heb je een uitzending van Judas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Judas gemist

Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie.

Uitzending gemist van Judas? Hier kun je alle uitzendingen van Judas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!