Programma gemist?

Aflevering 1 - het 'Wat eten tijdens we?' is één de van in de meest op tv gestelde vragen in Nederland. met Dankzij het nieuwe uit programma Wat Eten We? van hoeven we daar de niet langer ons van hoofd over te breken! uit TV-kok door Roberta Pagnier zet van elke werkdag een lekkere, een makkelijk te bereiden en de de gezonde maaltijd op tafel. met Ze maakt tijdens bekende klassiekers met een twist, en op iedereen kan het direct - stap voor op tv van stap - meekoken! Van het moment door dat de boodschappen in van naar Jumbo op op tv het aanrecht staan, tot de tijdens volle borden op tv op tafel. van Binnen een half het uur maakt heel een Nederland samen met Roberta tijdens in een handomdraai een inspirerende op tv op maaltijd.

oktober 2021
06-01-2020 18:00

Wat Eten We?

Wat Eten We? - Wat Eten We?

Aflevering 1 - 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk t...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wat Eten We? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat Eten We? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat Eten We? bij Wat Eten We? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat Eten We?. Heb je een uitzending van Wat Eten We? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat Eten We? gemist

Uitzending gemist van Wat Eten We?? Hier kun je alle uitzendingen van Wat Eten We? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!