Programma gemist?

Op Curaçao het nemen de deelnemers afscheid met van de hun tijdelijke partner en volgt met er op tv een emotioneel weerzien met de het eigen partner. Allemaal van gaan ze door vol goede moed en het energie terug naar met Nederland. Maar het op in tijdens praktijk brengen van alle goede tijdens voornemens valt het niet mee. in Ze komen nog in één keer terug bij de op therapeuten en door geven daar door antwoord op op tv die ene belangrijke vraag: door blijven ze de bij elkaar of scheiden uit hun wegen op voorgoed?

Op Curaçao nemen in op tv de deelnemers afscheid van het hun tijdelijke partner en in volgt er tijdens een emotioneel weerzien met de door van eigen partner. Allemaal de gaan ze vol goede moed en door in energie terug naar met Nederland. Maar het in praktijk brengen het van alle naar goede voornemens valt op tv niet met mee. Ze komen op tv nog één keer door terug bij de op tv therapeuten en geven daar met antwoord op die ene door belangrijke vraag: blijven het ze bij elkaar van of scheiden hun van wegen uit voorgoed?

Op Curaçao nemen in de op tv deelnemers afscheid op van hun tijdelijke partner en tijdens volgt er een op tv emotioneel weerzien met de met op eigen partner. Allemaal gaan de ze vol goede moed het en energie naar terug naar Nederland. naar Maar het in naar praktijk brengen van alle in goede voornemens het valt niet mee. de Ze komen het nog één keer terug in bij de therapeuten en geven in daar antwoord het op die ene met belangrijke vraag: blijven ze de bij elkaar of door met scheiden hun wegen door voorgoed?

Deze week staat in groepstherapie de op het programma. De uit mannen leren de van controle op over te geven en op in een ander te door vertrouwen. De een vrouwen leren juist zelfverzekerder door te zijn en uit over hun grenzen te de naar gaan. Daarna schrijft iedereen een door brief door aan de echte partner: tijdens een emotioneel proces. Goede op voornemens worden plechtige door beloftes, vastgelegd op papier. naar Maar door is de ander tot het dezelfde conclusies een gekomen?

Deze week staat het groepstherapie op tv op het programma. in De mannen van leren de controle met over te geven de en op een naar ander te vertrouwen. De door vrouwen leren juist zelfverzekerder naar te de zijn en over het hun grenzen te het gaan. Daarna schrijft iedereen een in brief aan het de echte partner: een met emotioneel uit proces. Goede voornemens worden plechtige beloftes, het vastgelegd een op papier. Maar is een de ander tot op tv dezelfde conclusies de gekomen?

Deze naar week staat groepstherapie op met het met programma. De mannen leren de de controle over te op geven en de op een ander te op tv vertrouwen. tijdens De vrouwen leren juist zelfverzekerder te het in zijn en over van hun grenzen te naar gaan. Daarna schrijft iedereen een tijdens brief aan op tv de echte partner: de een emotioneel proces. door Goede voornemens de worden plechtige beloftes, vastgelegd op papier. door Maar door is de ander op tot dezelfde van conclusies gekomen?

Na zo het lang leven zonder hun met eigen partner in hunkeren de tijdens deelnemers naar in informatie over hen. Maakt op tv hun geliefde net zulke een grote stappen als zijzelf? van het Ze krijgen foto's te naar zien van hun partner. tijdens Jaloezie een ligt op de in loer: heeft de partner het niet met té leuk met op tv de op tv ander? Daarom ontmoeten in ze de tijdelijke op switchpartner van hun uit partner, en dat levert verrassende van inzichten door op.

Na door zo lang leven zonder door hun eigen partner door hunkeren de van deelnemers naar informatie over hen. op tv Maakt van hun geliefde net zulke een grote stappen als zijzelf? een Ze in krijgen foto's op tv te zien van hun partner. Jaloezie van ligt op de het loer: heeft op tv de partner het niet een té leuk met een de ander? naar Daarom ontmoeten ze de met in tijdelijke switchpartner van hun partner, door en dat levert uit verrassende inzichten op tv op.

Na zo een lang leven de zonder hun eigen partner hunkeren op tv de deelnemers van naar informatie over door hen. Maakt hun geliefde het net zulke grote een stappen als zijzelf? door Ze tijdens krijgen foto's op te zien van hun uit partner. Jaloezie ligt op de tijdens een loer: heeft de partner naar het niet een té leuk met de ander? Daarom uit door ontmoeten ze de tijdelijke switchpartner met van uit hun partner, en dat levert van verrassende inzichten met op.

Het de is de bedoeling dat de tijdens geswitchte op tv partners met elkaar de praten over hun manieren en door problemen. Bij Roval uit en Monique loopt het dat tijdens stroef. Hun echte van partners, Melanie naar en Marcel, hebben naar het juist goed met elkaar. uit Met een ritueel met nemen in ze plechtig afscheid van in hun slechte een gewoontes en maken grote beloftes voor met de met toekomst. Vaak zijn het de rollen binnen een uit relatie ongelijk verdeeld. tijdens Inge van moet leren minder afhankelijk te zijn op tv en zelf beslissingen met te door nemen. Haar tijdelijke uit partner Jimmy, die juist geneigd in het is zijn eigen weg op tv te gaan, moet het een initiatief een volledig aan haar naar overlaten.

Het tijdens is de bedoeling uit dat de geswitchte partners het met in elkaar praten over met hun manieren en problemen. Bij van Roval en Monique loopt het dat stroef. Hun op echte partners, Melanie op en Marcel, hebben de het juist in goed met tijdens elkaar. Met een ritueel met nemen ze plechtig afscheid een de van hun slechte gewoontes en maken op grote beloftes voor op de de toekomst. Vaak zijn tijdens de rollen binnen een relatie door ongelijk verdeeld. uit Inge moet het leren minder afhankelijk het te zijn en zelf van beslissingen te van nemen. Haar van tijdelijke partner Jimmy, die uit juist geneigd is zijn de eigen door weg te gaan, moet met het initiatief op tv volledig aan haar een overlaten.

Het is de door tijdens bedoeling dat de geswitchte partners op tv met tijdens elkaar praten over op hun manieren en van problemen. Bij Roval en Monique in loopt dat stroef. Hun door echte door partners, Melanie en in Marcel, hebben het juist goed een met een elkaar. Met een ritueel nemen tijdens ze plechtig afscheid op de van hun slechte gewoontes en maken een de grote beloftes voor de toekomst. Vaak naar zijn de op rollen tijdens binnen een relatie ongelijk op verdeeld. Inge moet leren minder van naar afhankelijk te zijn en zelf de beslissingen te nemen. Haar een tijdelijke partner Jimmy, naar die juist geneigd de een is zijn eigen weg te gaan, uit moet uit het initiatief volledig aan uit haar op tv overlaten.

Na met een paar dagen met samen vallen de maskers het af naar en zijn de deelnemers naar niet alleen door maar beleefd tegen elkaar. De uit eerste confrontatie is dan op ook een feit. het van Therapeut en seksuoloog Irma heeft op tv het tijdens in de therapiesessie over op een van de lastigste in thema´s de in de relatie: seks. met Waar bij het ene op stel intimiteit door het enige is dat nog door goed gaat op in de door relatie, is voor de naar ander in het liefdesleven nooit goed tijdens geweest.

Na uit een paar dagen op samen vallen de uit maskers af het en zijn de met deelnemers niet alleen maar beleefd tegen door op tv elkaar. De eerste confrontatie met is dan ook een feit. met door Therapeut en seksuoloog in Irma heeft het in de therapiesessie tijdens over door een van de lastigste met thema´s in op de relatie: het seks. Waar bij uit het ene stel van intimiteit het enige uit is dat nog goed op gaat in de relatie, is in voor uit de ander het het liefdesleven nooit goed van geweest.

Na een een paar een dagen samen vallen de met maskers af en zijn op de deelnemers een niet alleen maar een beleefd tegen met elkaar. De eerste confrontatie is van dan ook een feit. de Therapeut en seksuoloog tijdens Irma heeft het met in uit de therapiesessie over een het van de lastigste naar thema´s in de op tv relatie: van seks. Waar bij een het ene stel intimiteit van het enige naar is dat nog goed door gaat in de relatie, uit is voor de ander tijdens het liefdesleven nooit uit uit goed geweest.

januari 2020
25-02-2019 00:12

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

19-02-2019 16:00

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 20:34

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 00:09

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

12-02-2019 16:00

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 20:34

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 00:01

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

05-02-2019 16:00

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 20:33

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 00:08

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

29-01-2019 16:07

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 20:32

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 00:14

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

22-01-2019 16:01

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

21-01-2019 20:33

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? bij Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?. Heb je een uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist

Programma waarin vier stellen een allerlaatste poging doen om hun relatie te redden. De koppels vertrekken naar Curaçao voor een radicale relatietherapie, waarin ze tijdelijk wisselen van partner. Het is de bedoeling dat ze zich hierdoor weer bewust worden van hun eigen behoeftes, wensen en interesses en wat ze juist waarderen aan hun eigen partner. Ontdekken ze dankzij de tijdelijke partner wat er misgaat in hun eigen relatie? Wordt het na de 'switch therapy' blijven of scheiden?

Uitzending gemist van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 00:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!