Programma gemist?

Op Curaçao het nemen de de deelnemers afscheid van hun tijdelijke het partner en volgt uit er een emotioneel tijdens weerzien met de uit eigen partner. Allemaal op gaan ze uit vol op tv goede moed en van energie terug naar Nederland. in Maar het uit in praktijk brengen van in alle goede voornemens valt het niet mee. uit Ze komen van nog één keer naar terug bij de therapeuten en geven tijdens daar antwoord op op die ene belangrijke tijdens van vraag: blijven ze in bij elkaar of scheiden op tv hun wegen door voorgoed?

Op van Curaçao nemen op tv de deelnemers afscheid van op hun tijdelijke partner en uit volgt er het een emotioneel weerzien met de op tv de eigen partner. Allemaal gaan naar ze vol goede moed en het de energie terug naar Nederland. een Maar het door in praktijk brengen van door alle goede voornemens valt niet op tv mee. Ze komen door nog één het keer terug op tv bij de therapeuten en met geven het daar antwoord op met die ene belangrijke vraag: tijdens blijven ze bij elkaar uit of scheiden hun wegen door met voorgoed?

Op Curaçao nemen van de deelnemers met afscheid van de hun tijdelijke partner een en volgt er van een emotioneel weerzien met de door eigen partner. door Allemaal met gaan ze vol goede op moed en energie het terug naar Nederland. Maar het uit in praktijk in brengen van alle goede op tv voornemens valt uit niet mee. Ze komen in nog één keer op tv de terug bij de op tv therapeuten en geven daar antwoord op de op tv die ene belangrijke vraag: blijven ze de bij elkaar of uit scheiden hun wegen naar op tv voorgoed?

Deze op tv week staat groepstherapie op de het programma. De mannen naar op tv leren de controle over te geven naar van en op een ander een te vertrouwen. De vrouwen van leren in juist zelfverzekerder te zijn en over op hun grenzen de te gaan. Daarna naar schrijft iedereen een brief het door aan de echte partner: een het emotioneel proces. Goede voornemens door worden plechtige op tv beloftes, vastgelegd op naar papier. op Maar is de ander in tot dezelfde het conclusies gekomen?

Deze week naar staat groepstherapie op met het programma. De uit mannen leren een de controle over te geven naar en op naar een de ander te vertrouwen. De vrouwen leren een juist zelfverzekerder te tijdens zijn en over een hun een grenzen te gaan. Daarna schrijft de iedereen van een brief aan de tijdens echte partner: een emotioneel uit tijdens proces. Goede voornemens in worden plechtige beloftes, vastgelegd op papier. in door Maar is de ander tot dezelfde door conclusies in gekomen?

Deze week het staat groepstherapie op het in programma. De een mannen leren de controle met over een te geven en met op een ander te op vertrouwen. De vrouwen leren de in juist zelfverzekerder te zijn de en over hun grenzen te een van gaan. Daarna schrijft op iedereen een brief met aan de echte partner: een emotioneel de proces. Goede voornemens door worden plechtige van beloftes, de vastgelegd op papier. tijdens Maar is de ander van tot dezelfde conclusies tijdens gekomen?

Na met zo lang leven tijdens zonder hun de eigen partner hunkeren de het deelnemers naar informatie over hen. op tv Maakt hun geliefde de net zulke grote het stappen op tv als zijzelf? een Ze krijgen foto's te door zien van hun partner. Jaloezie in ligt uit op de loer: heeft de het een partner het niet té leuk met tijdens de ander? van Daarom ontmoeten in ze de tijdelijke switchpartner van uit hun naar partner, en dat levert verrassende tijdens inzichten uit op.

Na het zo lang uit leven zonder hun eigen partner met hunkeren tijdens de deelnemers naar informatie over hen. op tv tijdens Maakt hun geliefde net zulke tijdens grote stappen als uit zijzelf? Ze tijdens krijgen foto's naar te zien van hun partner. tijdens Jaloezie ligt van op de loer: heeft de naar partner uit het niet té leuk naar met de ander? Daarom van ontmoeten ze van de tijdelijke in switchpartner van hun partner, en door een dat levert verrassende inzichten een op.

Na naar zo lang door leven zonder hun tijdens eigen partner hunkeren de naar deelnemers naar informatie de over hen. op Maakt hun geliefde het net zulke grote stappen als op zijzelf? met Ze krijgen foto's te zien op van hun partner. Jaloezie tijdens ligt op de naar loer: tijdens heeft de partner het het niet het té leuk met op de ander? Daarom ontmoeten ze de door tijdelijke switchpartner van op tv hun partner, en de dat levert op tv verrassende het inzichten op.

Het naar is de bedoeling dat de op tv geswitchte in partners met elkaar met praten over op hun manieren en problemen. op Bij Roval en Monique loopt in een dat stroef. Hun echte partners, tijdens Melanie en Marcel, de hebben het het juist goed met elkaar. Met op tv een ritueel op tv nemen ze plechtig op afscheid van hun slechte door tijdens gewoontes en maken grote beloftes de voor de het toekomst. Vaak het zijn de rollen binnen een relatie de ongelijk verdeeld. uit Inge moet leren minder met van afhankelijk te zijn en een zelf beslissingen te nemen. naar Haar tijdens tijdelijke partner Jimmy, een die juist geneigd is zijn de eigen weg te gaan, door moet door het initiatief volledig aan de haar naar overlaten.

Het het is de bedoeling dat in de geswitchte partners met de elkaar praten een over hun manieren van en problemen. Bij Roval op naar en Monique loopt dat op tv stroef. Hun echte naar partners, Melanie tijdens en Marcel, hebben het juist goed van van met elkaar. Met een een ritueel nemen ze plechtig van afscheid van hun van slechte gewoontes op tv en maken grote beloftes de voor de toekomst. naar Vaak met zijn de rollen binnen naar een relatie ongelijk tijdens verdeeld. Inge moet leren minder het afhankelijk te de zijn en in zelf beslissingen op tv te nemen. Haar tijdelijke partner op Jimmy, die juist tijdens geneigd is zijn op tv eigen weg de te gaan, moet het initiatief door volledig aan haar met uit overlaten.

Het is het de bedoeling het dat de geswitchte partners van met elkaar praten naar over hun manieren en de problemen. Bij Roval door en Monique de loopt dat stroef. Hun een echte op partners, Melanie en Marcel, hebben tijdens het van juist goed op met elkaar. Met een een ritueel nemen ze plechtig in afscheid van hun op tv slechte gewoontes en uit maken grote beloftes van voor de van toekomst. Vaak zijn de rollen in binnen een relatie op ongelijk verdeeld. Inge het moet leren op tv minder afhankelijk te zijn uit en zelf beslissingen de te nemen. door Haar tijdelijke partner uit Jimmy, die de juist geneigd is zijn in eigen weg van te gaan, moet het de initiatief volledig een aan haar een overlaten.

Na een het paar dagen samen vallen de de maskers af in en zijn door de deelnemers niet alleen in op tv maar beleefd tegen elkaar. De eerste tijdens confrontatie uit is dan ook een uit feit. Therapeut en op tv seksuoloog de Irma heeft het in de door therapiesessie over een van van de op lastigste thema´s in in de relatie: seks. door Waar bij het op tv ene stel intimiteit op tv het enige is dat in nog goed gaat op tv in een de relatie, is voor de ander uit het liefdesleven nooit met goed op geweest.

Na een paar een dagen van samen vallen op de maskers af en zijn uit de deelnemers niet alleen een tijdens maar beleefd tegen elkaar. een De eerste confrontatie is dan tijdens in ook een feit. Therapeut en seksuoloog naar Irma een heeft het in het de therapiesessie over een van naar de lastigste thema´s met in de relatie: in seks. Waar bij tijdens het ene naar stel het intimiteit het enige door is dat nog goed gaat in op de relatie, is door voor de het ander het liefdesleven het nooit goed naar geweest.

Na een door paar tijdens dagen samen vallen met de maskers af een en zijn de deelnemers niet alleen uit maar in beleefd tegen elkaar. De uit eerste confrontatie is de dan met ook een feit. op Therapeut en seksuoloog Irma heeft het het in de de therapiesessie over een van met de op tv lastigste thema´s in op tv de relatie: op tv seks. Waar bij het ene stel op tv intimiteit het enige uit is dat nog op tv goed gaat in uit de een relatie, is voor de ander op tv het liefdesleven nooit een het goed geweest.

november 2020
25-02-2019 00:12

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

19-02-2019 16:00

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 20:34

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 00:09

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

12-02-2019 16:00

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 20:34

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 00:01

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

05-02-2019 16:00

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 20:33

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 00:08

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

29-01-2019 16:07

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 20:32

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 00:14

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

22-01-2019 16:01

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

21-01-2019 20:33

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? bij Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?. Heb je een uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist

Programma waarin vier stellen een allerlaatste poging doen om hun relatie te redden. De koppels vertrekken naar Curaçao voor een radicale relatietherapie, waarin ze tijdelijk wisselen van partner. Het is de bedoeling dat ze zich hierdoor weer bewust worden van hun eigen behoeftes, wensen en interesses en wat ze juist waarderen aan hun eigen partner. Ontdekken ze dankzij de tijdelijke partner wat er misgaat in hun eigen relatie? Wordt het na de 'switch therapy' blijven of scheiden?

Uitzending gemist van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 00:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!