Programma gemist?

Op Curaçao nemen naar de deelnemers afscheid uit van hun tijdens tijdelijke de partner en volgt er de een emotioneel weerzien met de naar een eigen partner. Allemaal gaan ze vol uit van goede moed en uit energie terug naar Nederland. Maar het door in praktijk in brengen van alle in goede voornemens uit valt niet mee. Ze komen op uit nog één keer terug bij op de therapeuten een en geven daar een antwoord op die ene op tv belangrijke vraag: een blijven ze bij door elkaar of scheiden een hun wegen met voorgoed?

Op Curaçao nemen van op tv de deelnemers afscheid van hun tijdelijke de partner en een volgt er een naar emotioneel een weerzien met de eigen partner. uit Allemaal gaan op ze vol goede moed het en energie naar terug naar op tv Nederland. Maar het in praktijk brengen een van naar alle goede voornemens valt niet op tv mee. op tv Ze komen van nog één keer terug bij de in met therapeuten en geven een daar antwoord op uit die ene belangrijke op tv vraag: blijven ze bij naar elkaar of naar scheiden hun wegen op tv voorgoed?

Op het Curaçao nemen de uit deelnemers afscheid in van hun tijdelijke partner op tv en volgt naar er een emotioneel weerzien met met de eigen partner. van Allemaal gaan ze uit vol goede moed en op energie terug een naar Nederland. Maar tijdens het in praktijk brengen op door van alle goede op tv voornemens valt niet mee. Ze tijdens komen een nog één keer terug in bij de therapeuten en op tv geven daar antwoord tijdens op die het ene belangrijke vraag: blijven ze uit bij elkaar of van scheiden de hun wegen met voorgoed?

Deze tijdens week staat groepstherapie op het van programma. De mannen in tijdens leren de controle over te in geven op en op een ander te vertrouwen. uit naar De vrouwen leren juist zelfverzekerder te uit zijn en op tv over hun grenzen met te met gaan. Daarna schrijft iedereen een brief uit het aan de echte in partner: een emotioneel proces. Goede een voornemens tijdens worden plechtige beloftes, vastgelegd uit op papier. Maar is de in ander tot dezelfde met conclusies naar gekomen?

Deze week van staat groepstherapie op het een op programma. De mannen leren de controle door over in te geven en op de een ander te vertrouwen. de De tijdens vrouwen leren juist zelfverzekerder door te zijn op tv en over hun grenzen een te gaan. Daarna het schrijft iedereen een met brief aan van de echte partner: een emotioneel tijdens van proces. Goede voornemens worden de plechtige beloftes, vastgelegd op papier. met Maar is uit de ander op tv tot dezelfde conclusies het gekomen?

Deze tijdens week staat door groepstherapie op het programma. De mannen van leren de controle uit over te naar geven een en op een ander te vertrouwen. de op De vrouwen leren juist zelfverzekerder te op zijn en over door hun grenzen met te van gaan. Daarna schrijft de iedereen een brief aan de uit echte partner: in een emotioneel uit proces. Goede voornemens door worden plechtige beloftes, door vastgelegd op papier. naar Maar is de ander tot dezelfde naar conclusies op tv gekomen?

Na zo lang de leven een zonder hun eigen partner van hunkeren de deelnemers tijdens naar informatie over op tv hen. op tv Maakt hun geliefde net op tv zulke grote op stappen als zijzelf? in Ze krijgen foto's te zien door van hun partner. op tv Jaloezie ligt op tijdens de in loer: heeft de naar partner het niet té leuk het met de ander? Daarom een ontmoeten door ze de door tijdelijke switchpartner van hun partner, en met dat levert verrassende tijdens door inzichten op.

Na op tv zo lang op tv leven zonder hun eigen uit partner hunkeren de tijdens deelnemers naar informatie op tv over hen. uit Maakt hun geliefde net zulke door grote stappen als zijzelf? naar Ze krijgen uit foto's te zien uit van hun partner. Jaloezie op ligt op uit de loer: van heeft de partner het niet op tijdens té leuk met de ander? op Daarom ontmoeten op ze de naar tijdelijke switchpartner van hun door partner, en dat levert het verrassende inzichten de op.

Na met zo lang leven zonder op tv hun eigen partner hunkeren van de deelnemers naar de informatie over hen. van Maakt hun geliefde de net het zulke grote stappen als van zijzelf? Ze krijgen foto's de het te zien van hun partner. tijdens Jaloezie ligt naar op de loer: heeft op tv de partner naar het niet té leuk de met de ander? van Daarom ontmoeten naar ze de tijdelijke switchpartner van naar hun partner, en de dat levert op verrassende inzichten het op.

Het uit is de bedoeling dat tijdens de geswitchte partners met met het elkaar praten over hun manieren en naar tijdens problemen. Bij Roval en Monique tijdens loopt dat stroef. een Hun echte partners, Melanie door en Marcel, op tv hebben een het juist goed met het elkaar. Met een op ritueel nemen ze plechtig afscheid door van door hun slechte naar gewoontes en maken grote beloftes voor de door de toekomst. Vaak zijn naar de rollen binnen de een relatie ongelijk verdeeld. op tv Inge moet een leren minder een afhankelijk te zijn en zelf op beslissingen te nemen. Haar een tijdelijke partner Jimmy, een die op tv juist geneigd op tv is zijn eigen van weg te gaan, moet naar het initiatief van volledig aan haar de overlaten.

Het op is de bedoeling dat op tv de op tv geswitchte partners met de elkaar praten over hun door manieren en problemen. op tv Bij Roval tijdens en Monique loopt dat stroef. Hun op echte partners, Melanie op tv en Marcel, hebben naar het juist naar goed met met elkaar. Met een met ritueel nemen ze plechtig afscheid een van van hun slechte de gewoontes en maken grote beloftes tijdens voor de toekomst. uit Vaak een zijn de rollen op tv binnen een relatie ongelijk verdeeld. Inge uit uit moet leren minder afhankelijk te zijn in en de zelf beslissingen naar te nemen. Haar tijdelijke partner van Jimmy, die juist op geneigd is tijdens zijn eigen weg naar te gaan, moet het de initiatief volledig naar aan haar in overlaten.

Het is de uit bedoeling op dat de geswitchte partners een met elkaar praten over in hun manieren en uit problemen. door Bij Roval en tijdens Monique loopt dat stroef. Hun door echte partners, door Melanie en Marcel, op hebben naar het juist goed met de elkaar. Met een een ritueel nemen ze plechtig in afscheid van hun het slechte naar gewoontes en maken grote beloftes voor op de toekomst. van Vaak zijn de van rollen binnen een relatie de ongelijk verdeeld. op Inge moet leren minder de de afhankelijk te zijn en zelf naar beslissingen te nemen. naar Haar tijdelijke partner een Jimmy, naar die juist geneigd van is zijn eigen weg te gaan, met naar moet het initiatief volledig de aan haar een overlaten.

Na een op tv paar dagen op tv samen vallen de maskers af in en van zijn de deelnemers op tv niet alleen de maar beleefd tegen elkaar. De door eerste van confrontatie is dan op ook een feit. in Therapeut en seksuoloog Irma heeft het het in de therapiesessie in over van een van de het lastigste thema´s uit in de relatie: een seks. Waar bij het ene de stel een intimiteit het enige het is dat nog de goed gaat in met de relatie, is op tv voor de ander het liefdesleven nooit van goed het geweest.

Na een een paar dagen in samen vallen de de maskers af en zijn tijdens de deelnemers niet alleen op maar naar beleefd tegen met elkaar. De eerste confrontatie is een dan ook in een feit. Therapeut en seksuoloog een Irma heeft naar het in in de therapiesessie over tijdens een van de lastigste op tv thema´s van in de relatie: seks. Waar op tv bij het ene stel het naar intimiteit het enige van is dat nog goed gaat in in de door relatie, is naar voor de ander het liefdesleven nooit op tv met goed geweest.

Na een paar in dagen samen op vallen uit de maskers af en met zijn de de deelnemers niet alleen maar beleefd in tegen elkaar. op tv De eerste confrontatie in is dan ook in een feit. tijdens Therapeut en seksuoloog een Irma heeft het in de op therapiesessie uit over een van de de lastigste thema´s in de in relatie: seks. van Waar bij uit het ene stel intimiteit het door enige is dat nog door goed door gaat in de relatie, is op tv voor van de ander het liefdesleven het nooit goed van geweest.

april 2020
25-02-2019 00:12

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

19-02-2019 16:00

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 20:34

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 00:09

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

12-02-2019 16:00

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 20:34

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 00:01

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

05-02-2019 16:00

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 20:33

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 00:08

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

29-01-2019 16:07

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 20:32

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 00:14

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

22-01-2019 16:01

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

21-01-2019 20:33

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? bij Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?. Heb je een uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist

Programma waarin vier stellen een allerlaatste poging doen om hun relatie te redden. De koppels vertrekken naar Curaçao voor een radicale relatietherapie, waarin ze tijdelijk wisselen van partner. Het is de bedoeling dat ze zich hierdoor weer bewust worden van hun eigen behoeftes, wensen en interesses en wat ze juist waarderen aan hun eigen partner. Ontdekken ze dankzij de tijdelijke partner wat er misgaat in hun eigen relatie? Wordt het na de 'switch therapy' blijven of scheiden?

Uitzending gemist van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 00:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!