Programma gemist?

Op Curaçao een nemen de in deelnemers afscheid van hun tijdelijke tijdens partner op en volgt er in een emotioneel weerzien met de de tijdens eigen partner. Allemaal gaan ze vol met goede moed en het energie terug naar het Nederland. Maar van het in praktijk op brengen van alle goede in voornemens valt van niet mee. van Ze komen nog uit één keer terug tijdens bij de therapeuten en van geven daar antwoord op van die ene belangrijke op vraag: blijven door ze bij elkaar of op tv scheiden hun wegen van het voorgoed?

Op Curaçao op nemen de deelnemers het afscheid op tv van hun tijdelijke partner en volgt van er door een emotioneel in weerzien met de op tv eigen partner. Allemaal uit gaan ze vol goede van moed en met energie terug naar Nederland. het Maar het in praktijk de brengen met van alle goede voornemens valt van niet mee. Ze komen op tv op tv nog één keer door terug bij de therapeuten en geven op tv daar antwoord in op die ene belangrijke de vraag: het blijven ze bij het elkaar of scheiden hun wegen het in voorgoed?

Op uit Curaçao nemen de deelnemers van afscheid van hun het tijdelijke partner in en volgt de er een emotioneel weerzien naar met de eigen naar partner. Allemaal met gaan ze vol goede moed op tv en energie terug naar door Nederland. Maar het het in een praktijk brengen van alle goede met voornemens valt niet op tv mee. een Ze komen uit nog één keer terug uit bij de therapeuten en geven in daar antwoord op op die ene door belangrijke vraag: blijven ze het bij tijdens elkaar of scheiden hun wegen van door voorgoed?

Deze door week staat groepstherapie met op het programma. van De mannen leren de controle tijdens over met te geven en op op tv een in ander te vertrouwen. De vrouwen op tv leren juist zelfverzekerder te door zijn op en over hun een grenzen te naar gaan. Daarna schrijft iedereen een brief naar aan tijdens de echte partner: met een emotioneel proces. met Goede voornemens worden met plechtige beloftes, het vastgelegd op papier. Maar van is de ander tot dezelfde op conclusies tijdens gekomen?

Deze naar week staat groepstherapie naar op het op programma. De mannen uit leren de controle over uit te geven en in op een op ander te vertrouwen. van De vrouwen leren juist zelfverzekerder op tv te zijn en over met hun grenzen te tijdens gaan. Daarna schrijft de uit iedereen een brief uit aan de echte partner: een emotioneel op tv proces. met Goede voornemens worden plechtige met beloftes, vastgelegd het op papier. Maar is de op met ander tot dezelfde op tv conclusies gekomen?

Deze week het staat groepstherapie de op het het programma. De mannen leren de door controle een over te geven en door op een ander te naar vertrouwen. De naar vrouwen leren tijdens juist zelfverzekerder te zijn en over een hun grenzen het te gaan. Daarna schrijft uit op iedereen een brief aan de in echte partner: een op emotioneel proces. Goede tijdens voornemens worden plechtige in beloftes, op vastgelegd op papier. Maar is de de ander op tv tot dezelfde conclusies op gekomen?

Na zo lang van leven op zonder hun eigen partner in hunkeren de door deelnemers naar informatie de over hen. naar Maakt hun geliefde net naar zulke grote stappen als het zijzelf? Ze in krijgen foto's te zien tijdens van hun partner. uit Jaloezie ligt in op de loer: heeft de door partner op tv het niet té tijdens leuk met de de ander? Daarom ontmoeten ze op de tijdens tijdelijke switchpartner van hun het partner, en dat het levert verrassende inzichten door op.

Na zo door lang het leven zonder hun van eigen partner hunkeren de deelnemers naar op tv informatie over hen. tijdens Maakt hun geliefde op in net zulke grote stappen tijdens als zijzelf? Ze op krijgen foto's op tv te zien van hun in partner. Jaloezie ligt op het de een loer: heeft de partner op het niet uit té leuk met de ander? op tv Daarom ontmoeten door ze de tijdelijke in switchpartner van hun partner, naar en dat van levert verrassende tijdens inzichten op.

Na zo naar lang op leven zonder hun eigen partner op tv hunkeren de door deelnemers naar informatie over hen. met Maakt hun in geliefde net uit zulke grote stappen als het zijzelf? Ze krijgen op tv foto's te zien van uit hun partner. uit Jaloezie in ligt op de loer: op tv heeft de partner het niet uit té leuk met uit met de ander? Daarom op tv ontmoeten ze de tijdelijke switchpartner de van het hun partner, en dat levert verrassende op inzichten in op.

Het is de de bedoeling dat het de geswitchte met partners met elkaar van praten over naar hun manieren en problemen. Bij Roval in en Monique loopt tijdens dat stroef. Hun uit echte door partners, Melanie en Marcel, op tv hebben het juist goed het met elkaar. uit Met een de ritueel nemen het ze plechtig afscheid van naar hun slechte gewoontes een en maken grote beloftes naar voor de het toekomst. Vaak zijn met de rollen binnen naar een relatie ongelijk verdeeld. Inge een moet leren van minder in afhankelijk te zijn en op tv zelf beslissingen te nemen. Haar naar tijdelijke partner Jimmy, op die juist van geneigd is zijn op tv eigen in weg te gaan, met moet het initiatief uit volledig aan haar door overlaten.

Het naar is de bedoeling in dat de geswitchte partners met op het elkaar praten over hun uit manieren en het problemen. Bij Roval en Monique loopt op tv dat stroef. een Hun echte partners, Melanie de en Marcel, hebben op tv van het juist goed uit met elkaar. Met een ritueel nemen van met ze plechtig afscheid van hun op slechte gewoontes op en maken grote in beloftes voor de toekomst. op tv Vaak naar zijn de rollen binnen een relatie van ongelijk van verdeeld. Inge moet een leren minder afhankelijk te door zijn en zelf beslissingen de te tijdens nemen. Haar tijdelijke partner door Jimmy, die juist geneigd het in is zijn eigen weg te de gaan, moet het een initiatief volledig aan haar van met overlaten.

Het is de in bedoeling dat de een door geswitchte partners met elkaar praten over uit op hun manieren en tijdens problemen. Bij Roval en Monique loopt in dat op tv stroef. Hun echte partners, van Melanie en Marcel, naar hebben het de juist goed met elkaar. Met door een ritueel nemen op tv ze plechtig afscheid van van hun op tv slechte gewoontes en uit maken grote de beloftes voor de toekomst. Vaak tijdens zijn een de rollen binnen door een relatie ongelijk het verdeeld. Inge moet op tv leren minder afhankelijk te het zijn en in zelf beslissingen te nemen. uit Haar tijdelijke partner Jimmy, van op die juist geneigd is zijn eigen het weg te in gaan, moet het naar initiatief volledig tijdens aan haar op tv overlaten.

Na een het paar in dagen samen vallen de maskers uit af en zijn de naar deelnemers uit niet alleen maar beleefd de tegen elkaar. De eerste met van confrontatie is dan ook een feit. naar Therapeut de en seksuoloog op Irma heeft het in in de therapiesessie over een op van op de lastigste thema´s in de relatie: op seks. op tv Waar bij het ene naar stel intimiteit het door enige is een dat nog naar goed gaat in de relatie, is het met voor de ander het door liefdesleven nooit goed in geweest.

Na door een paar dagen tijdens samen vallen de tijdens maskers af en zijn op tv de door deelnemers niet alleen maar beleefd tegen met elkaar. op De eerste uit confrontatie is dan ook door een feit. Therapeut naar en seksuoloog op tv Irma heeft het op tv in de therapiesessie over een van uit een de lastigste thema´s in de relatie: in seks. de Waar bij op tv het ene stel een intimiteit het enige is het dat nog de goed gaat in de relatie, in is voor de ander van het liefdesleven nooit naar goed een geweest.

Na een paar de dagen door samen vallen in de maskers af en zijn de tijdens deelnemers niet alleen naar maar beleefd met tegen met elkaar. De eerste confrontatie is dan op tv ook met een feit. Therapeut op en seksuoloog Irma heeft op het in de therapiesessie een over een van een de door lastigste thema´s in de relatie: naar seks. het Waar bij het ene een stel intimiteit het op enige is dat nog op met goed gaat in de relatie, is van tijdens voor de ander het liefdesleven nooit tijdens goed tijdens geweest.

april 2021
25-02-2019 00:12

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

19-02-2019 16:00

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 20:34

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 00:09

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

12-02-2019 16:00

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 20:34

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 00:01

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

05-02-2019 16:00

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 20:33

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 00:08

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

29-01-2019 16:07

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 20:32

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 00:14

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

22-01-2019 16:01

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

21-01-2019 20:33

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? bij Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?. Heb je een uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist

Programma waarin vier stellen een allerlaatste poging doen om hun relatie te redden. De koppels vertrekken naar Curaçao voor een radicale relatietherapie, waarin ze tijdelijk wisselen van partner. Het is de bedoeling dat ze zich hierdoor weer bewust worden van hun eigen behoeftes, wensen en interesses en wat ze juist waarderen aan hun eigen partner. Ontdekken ze dankzij de tijdelijke partner wat er misgaat in hun eigen relatie? Wordt het na de 'switch therapy' blijven of scheiden?

Uitzending gemist van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 00:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!