Programma gemist?

Seizoen 1 de - Aflevering in 7 - tijdens Realityreeks. Op Curaçao nemen de deelnemers op tv afscheid van hun tijdelijke met partner en volgt met op tv er een emotioneel weerzien met een de eigen met partner. Allemaal gaan ze vol door goede moed een en in energie terug naar Nederland. Maar met het in praktijk tijdens brengen met van alle goede het voornemens valt niet mee. Ze in komen uit nog één keer een terug bij de therapeuten en geven tijdens een daar antwoord op die ene belangrijke in vraag: uit blijven ze bij elkaar of door scheiden door hun wegen door voorgoed?

Seizoen de 1 - Aflevering 6 van - Realityreeks. Deze tijdens week staat groepstherapie een op het programma. in De mannen leren de door controle over uit te geven en uit op een ander een te vertrouwen. De vrouwen leren van juist in zelfverzekerder te zijn en over uit hun grenzen te het gaan. Daarna schrijft het op iedereen een brief aan de naar echte partner: van een emotioneel proces. Goede voornemens op tv worden plechtige een beloftes, vastgelegd op in papier. tijdens Maar is de ander tot het dezelfde conclusies door gekomen?

Deze door week staat groepstherapie op het op programma. De mannen door leren de het controle het over te geven op tv en op een ander te tijdens vertrouwen. De vrouwen met leren met juist zelfverzekerder te zijn en met over hun grenzen van te gaan. Daarna schrijft op iedereen een brief naar aan de de echte partner: op tv een emotioneel proces. in Goede voornemens worden met plechtige beloftes, vastgelegd op papier. in met Maar is de ander tot dezelfde op tv conclusies een gekomen?

Deze week staat de uit groepstherapie op het programma. De mannen door leren de controle op tv over te geven naar en het op een door ander te vertrouwen. De vrouwen op tv leren naar juist zelfverzekerder te zijn en met over hun in grenzen te gaan. Daarna van schrijft iedereen een brief met aan de uit echte naar partner: een emotioneel naar proces. Goede voornemens worden plechtige het beloftes, vastgelegd van op papier. naar Maar is de door ander tot dezelfde conclusies met gekomen?

Na zo lang door leven zonder hun een eigen partner hunkeren op tv de met deelnemers naar informatie over een hen. uit Maakt hun geliefde net zulke grote tijdens op tv stappen als zijzelf? Ze van krijgen foto's te zien een van hun partner. Jaloezie van uit ligt op de loer: heeft de de op tv partner het niet té leuk de met door de ander? Daarom ontmoeten ze in de tijdelijke switchpartner de van hun partner, en van dat levert het verrassende op tv inzichten op.

Na zo lang naar leven zonder hun in eigen partner hunkeren het de deelnemers naar een informatie de over hen. Maakt hun in geliefde net uit zulke grote stappen in als zijzelf? Ze uit krijgen foto's uit te zien van hun partner. Jaloezie op tv ligt op de een naar loer: heeft de de partner het niet té leuk met een de ander? in Daarom ontmoeten ze de met tijdelijke switchpartner van uit hun partner, naar en dat levert verrassende de inzichten van op.

Na zo lang op leven zonder hun op tv de eigen partner hunkeren de deelnemers naar tijdens op tv informatie over hen. op Maakt hun geliefde net zulke uit grote stappen als op zijzelf? Ze krijgen tijdens foto's te van zien van hun partner. Jaloezie van ligt tijdens op de loer: met heeft de door partner het niet té leuk tijdens met de met ander? Daarom de ontmoeten ze de op tv tijdelijke switchpartner van door hun partner, en dat levert de verrassende inzichten uit op.

Het door is de bedoeling uit dat de geswitchte partners tijdens met elkaar met praten over hun manieren en een problemen. Bij de Roval en op Monique loopt dat de stroef. Hun echte partners, Melanie tijdens in en Marcel, hebben het juist uit goed in met elkaar. Met een met ritueel nemen van ze plechtig afscheid van de hun slechte gewoontes en maken een grote van beloftes voor de toekomst. uit Vaak zijn op tv de rollen binnen een in relatie ongelijk uit verdeeld. Inge moet een leren minder afhankelijk in te zijn en zelf beslissingen op tv te nemen. van Haar tijdelijke het partner Jimmy, die juist een geneigd op tv is zijn eigen een weg te gaan, een moet het initiatief volledig aan uit haar met overlaten.

Het met is de bedoeling dat uit de geswitchte partners naar met elkaar praten een over door hun manieren en op problemen. Bij Roval en Monique met loopt dat op stroef. Hun echte partners, Melanie op en naar Marcel, hebben met het juist goed op met elkaar. Met een op tv ritueel nemen ze plechtig op tv afscheid van hun tijdens slechte gewoontes en maken op tv grote beloftes met voor de op toekomst. Vaak zijn de een rollen binnen een met relatie ongelijk verdeeld. Inge op tv tijdens moet leren minder afhankelijk te het zijn en zelf tijdens beslissingen uit te nemen. Haar tijdelijke naar partner Jimmy, die op tv juist geneigd is zijn eigen de de weg te gaan, moet het op tv initiatief op volledig aan haar op tv overlaten.

Het is de op tv bedoeling dat de door geswitchte op partners met elkaar praten over door tijdens hun manieren en problemen. Bij Roval een en Monique loopt met de dat stroef. Hun naar echte partners, Melanie en Marcel, op hebben het juist goed tijdens met tijdens elkaar. Met een een ritueel nemen ze plechtig afscheid een van de hun slechte gewoontes tijdens en maken grote beloftes in voor de toekomst. Vaak door het zijn de rollen naar binnen een relatie ongelijk verdeeld. met Inge moet leren door minder afhankelijk te zijn in en zelf uit beslissingen in te nemen. Haar tijdelijke tijdens partner Jimmy, die naar juist geneigd is naar zijn eigen weg te naar gaan, moet de het initiatief volledig aan haar door naar overlaten.

Na een paar tijdens dagen samen de vallen de maskers af een en door zijn de deelnemers de niet alleen maar met beleefd tegen elkaar. De eerste het confrontatie is het dan een ook een feit. Therapeut en van seksuoloog Irma van heeft het een in de therapiesessie over naar een van van de lastigste thema´s in naar de relatie: seks. tijdens Waar bij het ene stel van intimiteit het tijdens enige tijdens is dat nog goed gaat in van op tv de relatie, is voor de ander door het liefdesleven in nooit goed van geweest.

Na op tv een paar dagen samen de vallen de maskers af de en de zijn de deelnemers niet alleen door maar beleefd tegen naar elkaar. De van eerste confrontatie is dan op tv ook de een feit. de Therapeut en seksuoloog Irma heeft het uit in de therapiesessie naar over door een van de de lastigste thema´s het in de relatie: tijdens seks. Waar bij het ene stel van uit intimiteit het enige is dat het nog goed van gaat in de relatie, op tv is voor de ander een het liefdesleven nooit de goed in geweest.

Na een op tv paar dagen samen uit vallen de maskers op tv af de en zijn de deelnemers naar niet alleen maar het beleefd tegen elkaar. De van eerste confrontatie is dan naar door ook een feit. Therapeut en het seksuoloog Irma op heeft het in met de therapiesessie naar over een van in de lastigste thema´s in in de relatie: seks. van Waar bij het ene stel tijdens intimiteit het op tv enige is dat met nog goed gaat van in de relatie, tijdens is de voor de ander naar het liefdesleven nooit goed de geweest.

De de stellen leren elkaar beter tijdens kennen en praten op tv met tijdens elkaar over de problemen door in hun relatie. In de tijdens eerste therapiesessie krijgen op de uit deelnemers fragmenten te op tv zien van het gesprek tussen op hun partner en door de van therapeut in Nederland. Voor uit de meeste uit deelnemers is dat erg op confronterend op en emotioneel.

De met stellen leren elkaar beter met kennen de en praten met elkaar uit over de problemen in in hun de relatie. In de eerste een therapiesessie krijgen de deelnemers het fragmenten te het zien van het van gesprek tussen met hun partner en de naar therapeut in Nederland. Voor op tv de meeste uit deelnemers is dat uit erg confronterend uit en emotioneel.

februari 2019
18-02-2019 20:33

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks. Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het...

18-02-2019 00:09

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks. Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. ...

12-02-2019 16:00

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 20:34

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 00:01

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

05-02-2019 16:00

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 20:33

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 00:08

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

29-01-2019 16:07

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 20:32

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 00:14

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

22-01-2019 16:01

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

21-01-2019 20:33

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

21-01-2019 00:10

Afl. 2

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 2

De stellen leren elkaar beter kennen en praten met elkaar over de problemen in hun relatie. In de eerste therapiesessie krijgen de deelnemers fragmenten te zien van het gesprek tussen hun partner en de therapeut in Nederland. Voor de meeste...

15-01-2019 16:16

Afl. 2

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 2

De stellen leren elkaar beter kennen en praten met elkaar over de problemen in hun relatie. In de eerste therapiesessie krijgen de deelnemers fragmenten te zien van het gesprek tussen hun partner en de therapeut in Nederland. Voor de meeste...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? bij Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?. Heb je een uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist

Programma waarin vier stellen een allerlaatste poging doen om hun relatie te redden. De koppels vertrekken naar Curaçao voor een radicale relatietherapie, waarin ze tijdelijk wisselen van partner. Het is de bedoeling dat ze zich hierdoor weer bewust worden van hun eigen behoeftes, wensen en interesses en wat ze juist waarderen aan hun eigen partner. Ontdekken ze dankzij de tijdelijke partner wat er misgaat in hun eigen relatie? Wordt het na de 'switch therapy' blijven of scheiden?

Uitzending gemist van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord