Programma gemist?

Op Curaçao het nemen de deelnemers afscheid naar met van hun tijdelijke partner en in volgt op er een emotioneel weerzien in met de eigen partner. Allemaal door gaan ze een vol goede moed naar en energie terug naar van Nederland. op Maar het in praktijk brengen de in van alle goede voornemens valt niet met mee. naar Ze komen nog door één keer terug bij uit de therapeuten en geven uit daar antwoord een op die een ene belangrijke van vraag: blijven ze bij elkaar of door scheiden een hun wegen op tv voorgoed?

Op Curaçao naar nemen de deelnemers afscheid door van hun tijdelijke een op tv partner en volgt op er een emotioneel weerzien met van de eigen van partner. Allemaal gaan ze van vol goede van moed en tijdens energie terug naar tijdens Nederland. Maar het in praktijk uit brengen van een alle goede voornemens op valt niet door mee. Ze komen nog van één keer terug bij de met therapeuten in en geven daar antwoord de op die in ene belangrijke vraag: de blijven ze naar bij elkaar of scheiden hun wegen de door voorgoed?

Op tijdens Curaçao nemen de door deelnemers afscheid met van hun tijdelijke partner en volgt een er een emotioneel tijdens weerzien met de door eigen partner. Allemaal het gaan ze de vol goede moed en van energie terug naar op tv Nederland. Maar de het uit in praktijk brengen op van alle goede voornemens valt uit niet mee. Ze naar komen uit nog één keer terug bij op tv de therapeuten en geven op daar antwoord op op het die ene belangrijke vraag: blijven ze van bij elkaar of met scheiden tijdens hun wegen tijdens voorgoed?

Deze week de staat groepstherapie tijdens op het programma. op De mannen leren de met controle over een te geven en op naar een ander te vertrouwen. uit De vrouwen leren op tv juist zelfverzekerder te het zijn en over in hun grenzen tijdens te gaan. op tv Daarna schrijft iedereen een brief door aan met de echte partner: een op tv emotioneel proces. op tv Goede voornemens in worden plechtige beloftes, naar vastgelegd op papier. Maar het is de van ander tot dezelfde conclusies een gekomen?

Deze het week staat met groepstherapie op het programma. van De mannen leren de met controle over van te geven en op een op tv op ander te vertrouwen. De met vrouwen leren van juist zelfverzekerder te zijn en door over door hun grenzen te gaan. Daarna schrijft op tv iedereen een met brief aan de echte op tv partner: een emotioneel met proces. een Goede voornemens worden plechtige beloftes, naar vastgelegd op papier. op door Maar is de een ander tot dezelfde conclusies door gekomen?

Deze de week staat groepstherapie naar op het programma. De mannen tijdens leren de op controle over op tv te geven en de op een ander door te vertrouwen. De vrouwen op tv leren juist zelfverzekerder uit te met zijn en over hun tijdens grenzen te gaan. Daarna van schrijft iedereen een met brief de aan de echte partner: een emotioneel een op tv proces. Goede voornemens worden door plechtige beloftes, de vastgelegd op papier. het Maar is de ander op tot dezelfde naar conclusies gekomen?

Na in zo lang leven zonder met hun de eigen partner hunkeren de op tv deelnemers naar informatie over hen. van Maakt hun geliefde van net zulke in grote stappen als tijdens zijzelf? op tv Ze krijgen foto's te zien van met hun op partner. Jaloezie ligt het op de loer: heeft in de tijdens partner het niet té leuk naar met de ander? Daarom van in ontmoeten ze de tijdelijke switchpartner op tv van hun partner, en naar dat levert op tv verrassende een inzichten op.

Na zo naar lang leven de zonder hun naar eigen partner hunkeren de deelnemers naar door in informatie over hen. op tv Maakt hun geliefde net zulke met grote op stappen als zijzelf? Ze krijgen op foto's in te zien van hun tijdens partner. Jaloezie ligt op de van loer: het heeft de partner het niet op het té leuk met de met ander? Daarom ontmoeten tijdens ze de tijdelijke switchpartner van van een hun partner, en dat levert van verrassende inzichten naar op.

Na zo door lang leven zonder de hun eigen partner naar hunkeren de uit deelnemers naar in informatie over hen. Maakt hun uit geliefde net zulke grote naar een stappen als zijzelf? Ze krijgen de foto's van te zien van hun partner. uit Jaloezie ligt op de de loer: heeft met de partner het naar niet té op leuk met de ander? door Daarom ontmoeten in ze de tijdelijke op switchpartner van hun partner, en in dat levert met verrassende inzichten op tv op.

Het is door de uit bedoeling dat de de geswitchte partners met een elkaar praten over hun manieren en op problemen. Bij op tv Roval in en Monique loopt dat stroef. Hun tijdens het echte partners, Melanie en Marcel, hebben tijdens het juist goed op tv met elkaar. op tv Met een de ritueel nemen ze plechtig een afscheid tijdens van hun slechte gewoontes en in maken grote beloftes naar voor de van toekomst. Vaak zijn de uit rollen binnen de een relatie ongelijk verdeeld. op tv Inge moet leren het minder afhankelijk te een zijn en zelf uit beslissingen te door nemen. Haar tijdelijke partner Jimmy, tijdens die door juist geneigd is een zijn eigen weg te tijdens gaan, moet het uit initiatief tijdens volledig aan haar van overlaten.

Het het is de bedoeling dat een de geswitchte partners de met elkaar tijdens praten over hun manieren en tijdens problemen. Bij met Roval en Monique tijdens loopt tijdens dat stroef. Hun echte op partners, Melanie en Marcel, op hebben op het juist goed een met elkaar. Met een ritueel nemen door van ze plechtig afscheid van het hun slechte gewoontes door en maken grote beloftes voor van de toekomst. van Vaak zijn de rollen van binnen een op tv relatie ongelijk verdeeld. Inge uit in moet leren minder afhankelijk op te zijn en zelf het beslissingen te op nemen. Haar tijdelijke partner Jimmy, door die de juist geneigd is zijn eigen door weg te gaan, tijdens moet het het initiatief uit volledig aan haar tijdens overlaten.

Het een is de bedoeling door dat de geswitchte uit partners met naar elkaar praten over hun manieren en van problemen. de Bij Roval en Monique loopt op tv dat stroef. een Hun echte partners, tijdens Melanie en Marcel, door hebben het juist met goed met elkaar. Met de een ritueel nemen de met ze plechtig afscheid van op hun slechte gewoontes en uit maken naar grote beloftes voor door de toekomst. Vaak zijn naar de rollen binnen een relatie in ongelijk verdeeld. uit Inge moet in leren minder op tv afhankelijk te zijn naar en zelf beslissingen tijdens te nemen. Haar tijdelijke partner door Jimmy, die juist geneigd in is naar zijn eigen weg te gaan, op tv moet het tijdens initiatief van volledig aan haar uit overlaten.

Na een paar een dagen samen uit vallen de maskers af door van en zijn de deelnemers niet alleen de maar beleefd tegen op elkaar. van De eerste confrontatie is dan door ook door een feit. Therapeut op tv en seksuoloog Irma heeft door het in de uit therapiesessie over een van op de lastigste thema´s met in de relatie: door seks. Waar op tv bij door het ene stel de intimiteit het enige is dat nog van in goed gaat in naar de relatie, is voor naar de ander het van liefdesleven nooit goed tijdens geweest.

Na een paar naar dagen samen vallen naar de de maskers af en zijn met de deelnemers niet van alleen een maar beleefd tegen elkaar. De van eerste confrontatie op is dan op ook een feit. Therapeut en seksuoloog door naar Irma heeft het in de therapiesessie in over een van tijdens de lastigste thema´s in in met de relatie: seks. Waar bij een het ene stel door intimiteit het enige het uit is dat nog goed gaat in de de relatie, door is voor de met ander op tv het liefdesleven nooit op tv goed geweest.

Na een paar in de dagen samen vallen uit de maskers af en zijn uit de deelnemers op tv niet alleen maar beleefd de tegen elkaar. De eerste het door confrontatie is dan ook een feit. op naar Therapeut en seksuoloog Irma heeft het met in de therapiesessie op met over een van de op tv lastigste thema´s in de relatie: op op seks. Waar bij het de ene stel intimiteit het de enige is in dat nog goed uit gaat in op tv de relatie, is een voor de ander het liefdesleven nooit op op goed geweest.

juni 2019
25-02-2019 00:12

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

19-02-2019 16:00

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 20:34

Afl. 7

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 7

Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voorne...

18-02-2019 00:09

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

12-02-2019 16:00

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 20:34

Afl. 6

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 6

Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan. Daarna schrijft iedereen een brief aan de ...

11-02-2019 00:01

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

05-02-2019 16:00

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 20:33

Afl. 5

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 5

Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner. Jaloezie ligt op de loer: heeft de partner het nie...

04-02-2019 00:08

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

29-01-2019 16:07

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 20:32

Afl. 4

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 4

Het is de bedoeling dat de geswitchte partners met elkaar praten over hun manieren en problemen. Bij Roval en Monique loopt dat stroef. Hun echte partners, Melanie en Marcel, hebben het juist goed met elkaar. Met een ritueel nemen ze plecht...

28-01-2019 00:14

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

22-01-2019 16:01

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

21-01-2019 20:33

Afl. 3

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? - Afl. 3

Na een paar dagen samen vallen de maskers af en zijn de deelnemers niet alleen maar beleefd tegen elkaar. De eerste confrontatie is dan ook een feit. Therapeut en seksuoloog Irma heeft het in de therapiesessie over een van de lastigste them...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? bij Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?. Heb je een uitzending van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? gemist

Programma waarin vier stellen een allerlaatste poging doen om hun relatie te redden. De koppels vertrekken naar Curaçao voor een radicale relatietherapie, waarin ze tijdelijk wisselen van partner. Het is de bedoeling dat ze zich hierdoor weer bewust worden van hun eigen behoeftes, wensen en interesses en wat ze juist waarderen aan hun eigen partner. Ontdekken ze dankzij de tijdelijke partner wat er misgaat in hun eigen relatie? Wordt het na de 'switch therapy' blijven of scheiden?

Uitzending gemist van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden?? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 00:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord