Programma gemist?

Een met bandenhandelaar is op veroordeeld tot het betalen van een achterstallig salaris aan naar een oud-werknemer. Daarom heeft in gerechtsdeurwaarder op tv Ben Smolders beslag gelegd een op door zijn gehele inventaris, die vandaag op tv wordt tijdens geveild. Miranda Knobbe heeft een ontruiming een het bij een garagebox in van Venlo. Bij een Oost-Europees op tv gezin houdt de vader in van een twee kinderen door zich niet aan zijn de afspraken. Het gezin door heeft een oude huurachterstand van de 6300 euro. Jurgen uit Zuurman tijdens is onderweg tijdens naar de woning van een naar vrouw waar tijdens illegale prostitutie heeft op plaatsgevonden.

Ben en het Melanie gaan naar naar een jongen op die zijn een sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van op tv Beest het bezoekt een Poolse dame, met omdat ze nog een door flink bedrag met verschuldigd is aan haar het voormalige van huurbaas. Ben de Smolders gaat bij een met vrouw op bezoek die uit een keuken heeft aangeschaft een met in vele gebreken van en haar geld terug door wil.

Jurgen Zuurman naar legt een beslag op een van auto die hij een de week later door verkoopt. Henk van Beest van gaat per helikopter beslagleggen de op een van aantal boten van bootbezitters naar die tijdens hun rekeningen niet betalen. Miranda met Knobbe gaat de langs bij een afgebrande naar caravan. Ben Smolders op tv gaat het beslagleggen op een aantal voertuigen tijdens van uit een debiteur die zijn ex vrouw een nog op tv een groot bedrag verschuldigd een is. van Jurgen bezoekt de eigenaar van op een sportcomplex met die zijn tijdens zaal heeft verhuurd naar voor een groot boksgala, maar nog het steeds niet in is van betaald. Henk van Beest uit ontmoet een schilder die van tijdens de financiële tijdens crisis alles is met kwijtgeraakt.

Jurgen Zuurman legt de beslag op een op tv auto die hij uit uit een week later verkoopt. Henk op tv van Beest gaat het per helikopter beslagleggen op op een op aantal boten van bootbezitters op die in hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe tijdens gaat langs op bij op een afgebrande caravan. Ben Smolders gaat het beslagleggen op de een aantal voertuigen tijdens van een debiteur op tv die van zijn ex vrouw nog een groot op tv bedrag door verschuldigd is. in Jurgen bezoekt de eigenaar van van een sportcomplex die zijn tijdens naar zaal heeft verhuurd voor een een groot boksgala, maar tijdens nog door steeds niet is betaald. Henk van door Beest tijdens ontmoet een schilder door die tijdens de financiële crisis met alles is uit kwijtgeraakt.

Miranda Knobbe gaat in een loods door ontruimen. Ben en het Melanie leggen beslag een op de tijdens inboedel van een woning. tijdens Ben Smolders heeft een tijdens beslag met politie naar en een slotenmaker van gepland. De op tv debiteur woont in op tv een appartement en heeft naar een tijdens vordering van inmiddels meer door dan in 6000 euro openstaan uit aan bouwmaterialen. Henk van het Beest helpt een oudere man van zijn geïnvesteerde op geld terug door te krijgen. Jurgen van Zuurman gaat langs bij een tijdens in verhuurder van een een kamer, in verband op tv met een studerende op tv wanbetaler.

Henk in van Beest op tv gaat naar een tijdens vrouw met een eigen van massagesalon die een op schuld heeft van de 25000 euro. naar Zij heeft bij van een bekende geld geleend. naar Jurgen Zuurman wordt van ingeschakeld om een openstaande met schuld tijdens te innen. Het is met een andere deurwaarder niet gelukt met dat door voor elkaar te krijgen. op tv Ben Smolders en Melanie op van van Beers houden naar een executieverkoop van eerder in een beslag de genomen autobussen. Daarna uit wordt er beslag op het de inboedel op tv van de schuldenaar tijdens gelegd en een met betalingsregeling getroffen.

Henk van Beest door het gaat naar een vrouw met de een eigen massagesalon van die het een schuld heeft van 25000 op tv euro. Zij heeft bij van een bekende het geld op tv geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld op tv om een openstaande schuld een uit te innen. Het is een de andere deurwaarder niet een gelukt dat voor elkaar op te krijgen. uit Ben Smolders de en Melanie van Beers houden naar een het executieverkoop van door eerder in beslag genomen uit autobussen. Daarna wordt er beslag de op de inboedel in van op de schuldenaar het gelegd en een uit betalingsregeling getroffen.

Ben door Smolders en Melanie op van Beers zijn onderweg het naar een debiteur die een in België met nog een fors van bedrag bij een uit autogarage van heeft openstaan. Ze gaan op vandaag beslagleggen op de inboedel. het Henk van met Beest heeft een opdracht tijdens binnengekregen met voor het incasseren van niet-betaalde met alimentatie. Als Henk een bij de debiteur in aankomt, wordt door al door snel duidelijk dat er veel de meer op aan de hand is. een Miranda Knobbe is onderweg van naar van twee beslagleggingen. Het eerste de bezoek gaat over met een ziekenhuisrekening op tv in België die naar niet betaald is. Vervolgens gaat het Miranda naar een debiteur een het met een huurachterstand.

Ben door Smolders en Melanie van op tv Beers het zijn onderweg naar een debiteur in die in België op nog het een fors bedrag de bij een autogarage heeft openstaan. de Ze gaan vandaag met beslagleggen op de inboedel. met uit Henk van Beest op heeft een opdracht binnengekregen voor het naar incasseren van op niet-betaalde het alimentatie. Als Henk bij de een debiteur aankomt, het wordt al snel op duidelijk dat er veel tijdens meer van aan de hand in is. Miranda Knobbe is de onderweg naar twee beslagleggingen. de Het eerste bezoek met gaat tijdens over een ziekenhuisrekening tijdens in België die niet met betaald is. een Vervolgens gaat Miranda naar een debiteur in met tijdens een huurachterstand.

Ben Smolders en op tijdens Melanie van Beers zijn op zoek het naar een ondernemer naar die uit moeilijk te traceren is. de De man in kwestie van heeft het al een tijd tijdens een factuur openstaan van tijdens zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder op Jurgen op tv Zuurman is onderweg uit om een auto in beslag van te in nemen. Als hij in er bijna is, tijdens ziet Jurgen die auto op nét wegrijden. De een debiteur wordt op de hielen het gezeten voor tijdens een met bedrag van 4.000 euro. De tijdens rechter heeft met bepaald dat door een oldtimer naar zijn naar rechtmatige eigenaar terug moet. op De garagehouder met heeft er zo'n potje een van gemaakt dat de er verschillende zaken van tegen hem op lopen.

Realityprogramma een waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens van op tv hun dagelijkse werkzaamheden. Ze op tv gaan op pad voor op beslagleggingen, in executieverkopen of ontruimingen. op En wanbetalers vertellen hun vaak uit schrijnende door verhalen.

Realityprogramma in waarin deurwaarders worden gevolgd een tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. de tijdens Ze gaan op pad van voor beslagleggingen, executieverkopen uit of ontruimingen. En tijdens wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende van een verhalen.

Realityprogramma waarin deurwaarders naar naar worden gevolgd tijdens hun van dagelijkse werkzaamheden. van Ze gaan op van pad voor beslagleggingen, executieverkopen of een ontruimingen. En wanbetalers vertellen tijdens hun vaak schrijnende het met verhalen.

Een bandenhandelaar is naar veroordeeld tot het van betalen van in achterstallig salaris de aan een oud-werknemer. naar Daarom heeft tijdens gerechtsdeurwaarder Ben Smolders op beslag gelegd op zijn tijdens gehele inventaris, die vandaag wordt naar geveild. in Miranda Knobbe op heeft een ontruiming bij een op tv garagebox in Venlo. Bij tijdens het een Oost-Europees gezin houdt op tv de vader van op tv twee kinderen door zich niet aan zijn afspraken. naar Het gezin het heeft een naar oude huurachterstand van 6300 naar euro. Jurgen Zuurman in is onderweg naar de woning de van het een vrouw waar de illegale prostitutie heeft door plaatsgevonden.

Vanavond start op tv een nieuw seizoen op van het realityprogramma waarin uit deurwaarders worden het gevolgd tijdens een hun dagelijkse tijdens werkzaamheden. Op tv De afleveringen van De deurwaarders uit zijn van elke dinsdag uit om 20:30 uur te zien op naar RTL 5. Wanbetalers Ze op tv gaan op pad een voor beslagleggingen, executieverkopen of door door ontruimingen. En wanbetalers met vertellen hun vaak schrijnende op verhalen.

april 2020
02-01-2020 20:30

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

22-10-2019 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

18-10-2019 21:33

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

15-10-2019 20:33

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

11-10-2019 21:28

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

04-10-2019 21:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

01-10-2019 20:32

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

27-09-2019 21:29

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

24-09-2019 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

20-09-2019 21:30

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

17-09-2019 20:33

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

13-09-2019 21:31

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

10-09-2019 20:32

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

06-09-2019 21:31

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

03-09-2019 20:32

Terug: De deurwaarders

De Deurwaarders - Terug: De deurwaarders

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Op tv De afleveringen van De deurwaarders zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Wanbetalers...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!