Programma gemist?

Ben op tv en Melanie gaan naar uit een een jongen die zijn naar sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van op tv uit Beest bezoekt een Poolse dame, omdat tijdens ze nog met een naar flink bedrag verschuldigd tijdens is aan haar uit voormalige huurbaas. Ben Smolders met gaat bij op tv een vrouw op bezoek de die een keuken het heeft aangeschaft op tv met vele gebreken en de haar geld terug op tv wil.

Ben en een Melanie gaan van naar een jongen op tv die zijn sportschoolabonnement niet op tv heeft betaald. Henk een van Beest bezoekt een het door Poolse dame, omdat door ze nog een flink bedrag verschuldigd door met is aan haar voormalige huurbaas. Ben met naar Smolders gaat bij naar een vrouw op bezoek het die een keuken heeft het aangeschaft met vele het gebreken en haar geld op tv terug in wil.

Jurgen op tv Zuurman legt op beslag op een auto in die hij een week door later verkoopt. Henk van met Beest op gaat per tijdens helikopter beslagleggen op een op aantal boten van het bootbezitters die hun rekeningen op tv niet betalen. Miranda Knobbe in gaat langs bij naar een afgebrande caravan. van Ben Smolders gaat de beslagleggen op op tv een naar aantal voertuigen van een debiteur die op zijn ex op vrouw nog een in groot bedrag tijdens verschuldigd is. Jurgen bezoekt de een eigenaar van de een sportcomplex die zijn een zaal heeft verhuurd tijdens tijdens voor een groot boksgala, maar door nog de steeds niet is betaald. Henk van op tv Beest ontmoet een het schilder die tijdens tijdens de tijdens financiële crisis alles is met kwijtgeraakt.

Jurgen het Zuurman legt uit beslag op een auto die tijdens hij een week met later verkoopt. Henk tijdens van Beest gaat per op helikopter beslagleggen met op een aantal boten met uit van bootbezitters die hun rekeningen niet op met betalen. Miranda Knobbe met gaat langs bij een de afgebrande caravan. Ben Smolders met gaat beslagleggen naar op een aantal voertuigen een van een debiteur op tv die zijn ex vrouw de nog een groot de bedrag een verschuldigd is. Jurgen bezoekt een de eigenaar van in een van sportcomplex die zijn zaal naar heeft verhuurd voor de een groot naar boksgala, maar nog steeds niet uit is betaald. naar Henk van Beest ontmoet met een schilder die tijdens met de door financiële crisis alles is in kwijtgeraakt.

Miranda Knobbe gaat naar de een loods ontruimen. Ben en tijdens Melanie leggen beslag op op de inboedel van door een woning. in Ben uit Smolders heeft een beslag met in politie en een tijdens slotenmaker de gepland. De debiteur door woont in een appartement een en heeft een vordering van een inmiddels meer dan een van 6000 euro openstaan aan een bouwmaterialen. Henk van Beest uit helpt een oudere naar man van zijn geïnvesteerde geld de terug te krijgen. Jurgen Zuurman gaat de langs bij een in op verhuurder van een kamer, in verband door met een door studerende de wanbetaler.

Miranda met Knobbe gaat een loods het ontruimen. Ben en de Melanie leggen beslag uit op de inboedel van naar een woning. Ben in Smolders heeft op een beslag met politie op en een slotenmaker het gepland. De op debiteur woont in van een door appartement en heeft naar een vordering van naar inmiddels meer dan op tv 6000 euro openstaan uit aan bouwmaterialen. Henk van de Beest helpt een oudere man op tv de zijn geïnvesteerde geld terug te krijgen. van Jurgen Zuurman uit gaat langs bij uit een verhuurder van uit een kamer, in verband op met een een studerende op tv wanbetaler.

Henk van de Beest gaat naar een naar een vrouw met een eigen massagesalon op tv die met een schuld heeft van 25000 euro. uit Zij heeft van bij een bekende tijdens geld het geleend. Jurgen Zuurman het wordt ingeschakeld om met een openstaande schuld met te innen. Het is een andere naar deurwaarder niet gelukt in de dat voor elkaar te met krijgen. Ben Smolders en de Melanie van het Beers houden een op executieverkoop van eerder in beslag op tv genomen autobussen. op Daarna een wordt er beslag met op de inboedel van de schuldenaar met gelegd en in een betalingsregeling uit getroffen.

Henk van Beest van gaat naar de een vrouw uit met een eigen massagesalon op die een van schuld heeft van 25000 euro. de Zij op heeft bij een bekende tijdens geld geleend. in Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om met een openstaande in schuld te innen. met Het is een andere in deurwaarder niet gelukt door dat voor elkaar op tv het te krijgen. Ben in Smolders en Melanie van op Beers houden een executieverkoop naar van eerder op in beslag in genomen autobussen. Daarna wordt er beslag de op op de inboedel van de van schuldenaar naar gelegd en een betalingsregeling op tv getroffen.

Ben naar Smolders en Melanie in van Beers zijn van onderweg naar een debiteur in die in België van nog een fors tijdens bedrag uit bij een autogarage op tv heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen uit op op de inboedel. Henk op van Beest heeft een opdracht met binnengekregen voor tijdens het incasseren van niet-betaalde uit alimentatie. Als Henk met bij van de debiteur met aankomt, wordt al snel het duidelijk dat van er veel meer aan de hand uit is. Miranda Knobbe in is naar onderweg naar twee beslagleggingen. Het op tv eerste bezoek gaat met in over een ziekenhuisrekening in België door die niet het betaald is. Vervolgens met gaat Miranda naar een debiteur uit met naar een huurachterstand.

Ben het Smolders en Melanie van Beers op tv zijn onderweg op naar een debiteur die naar door in België nog een in fors bedrag bij een autogarage de tijdens heeft openstaan. Ze gaan naar vandaag beslagleggen op de inboedel. in Henk van naar Beest tijdens heeft een opdracht binnengekregen voor het het incasseren tijdens van niet-betaalde alimentatie. tijdens Als Henk bij tijdens de debiteur tijdens aankomt, wordt al snel duidelijk dat op de er veel meer aan de de hand is. Miranda door Knobbe is onderweg naar door twee beslagleggingen. Het een eerste bezoek van gaat over een met ziekenhuisrekening in België de die de niet betaald is. Vervolgens gaat op tv Miranda naar een debiteur met met een door huurachterstand.

Ben met Smolders en het Melanie van Beers zijn op in zoek naar een van ondernemer een die moeilijk te traceren is. door De op tv man in kwestie heeft al een met tijd een factuur de openstaan van zijn in advocaat. tijdens Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg het om een de auto in uit beslag te nemen. Als hij met er het bijna is, ziet Jurgen de die auto nét wegrijden. het De debiteur wordt een op de hielen door gezeten voor naar een door bedrag van 4.000 euro. in De rechter heeft op bepaald dat een oldtimer naar met zijn op tv rechtmatige eigenaar terug moet. de De garagehouder heeft er een zo'n potje door van gemaakt de dat er het verschillende zaken tegen hem de lopen.

Ben Smolders uit en door Melanie van Beers zijn op de zoek naar een naar ondernemer uit die moeilijk te traceren is. De van man van in kwestie heeft al op een tijd een naar factuur openstaan van het zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen op Zuurman tijdens is onderweg om een op auto in beslag te het nemen. Als hij in er bijna tijdens is, ziet Jurgen tijdens die van auto nét wegrijden. tijdens De debiteur wordt op van de hielen gezeten voor een van bedrag tijdens van 4.000 euro. De rechter op heeft van bepaald dat een in oldtimer naar zijn op rechtmatige eigenaar terug moet. op tv De tijdens garagehouder heeft er het zo'n potje van een gemaakt dat er verschillende zaken tegen op tv hem uit lopen.

Deurwaarders door Ben Smolders en tijdens Melanie van Beers gaan op beslagleggen bij een notoire op het wanbetaler. Er staat een oude hoge de huurschuld open. naar Henk van Beest gaat door op van bezoek bij een timmerman die in alles met op orde had, met maar door een scheiding in op zwaar weer door terechtkwam. De rechter tijdens heeft in bepaald dat het huis in waarin hij nog steeds door woont, verkocht uit moet worden. De door vrouwelijke eigenaar van een uit chocoladewinkel heeft voor in een klant een heerlijke chocolade gemaakt en geleverd, door maar het tijdens bedrag van is nog steeds niet een overgemaakt.

Deurwaarders Ben Smolders het en Melanie door van Beers gaan beslagleggen tijdens bij een het notoire wanbetaler. uit Er staat een door oude hoge huurschuld naar open. Henk op van Beest gaat in op bezoek bij uit een timmerman die alles op in orde had, maar door op tv een scheiding in de zwaar met weer terechtkwam. De rechter door heeft bepaald dat het met een huis waarin hij nog steeds het woont, verkocht moet met worden. De vrouwelijke op eigenaar van door een chocoladewinkel heeft voor een een tijdens klant heerlijke chocolade gemaakt en geleverd, in maar het bedrag naar is met nog steeds niet door overgemaakt.

Een door bandenhandelaar is veroordeeld tot uit het betalen van achterstallig tijdens salaris aan een met oud-werknemer. van Daarom heeft gerechtsdeurwaarder een Ben Smolders beslag gelegd de op zijn gehele in inventaris, die vandaag door wordt geveild. op Miranda Knobbe heeft op tv een ontruiming in bij een garagebox op tv in Venlo. Bij van een Oost-Europees gezin houdt met de vader van twee kinderen van zich niet aan met zijn een afspraken. Het gezin heeft naar een een oude huurachterstand van 6300 euro. Jurgen de van Zuurman is onderweg naar de in woning naar van een vrouw waar illegale tijdens prostitutie heeft naar plaatsgevonden.

april 2020
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!