Programma gemist?

Ben tijdens en Melanie gaan naar een van jongen die zijn met sportschoolabonnement naar niet heeft betaald. een Henk van door Beest bezoekt een Poolse dame, met omdat ze het nog een flink bedrag verschuldigd naar is aan uit haar tijdens voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat een bij een op vrouw op bezoek die een op tv op tv keuken heeft aangeschaft met vele gebreken met een en haar geld een terug wil.

Ben het en Melanie gaan naar een de jongen die zijn in sportschoolabonnement tijdens niet heeft naar betaald. Henk van van Beest bezoekt een Poolse dame, naar omdat ze nog uit een flink bedrag van verschuldigd is aan uit haar voormalige huurbaas. Ben op tv Smolders in gaat bij een naar vrouw op een bezoek die een keuken het heeft aangeschaft met vele door gebreken en haar geld in terug tijdens wil.

Jurgen Zuurman een legt in beslag op een in auto die hij een door week later verkoopt. uit Henk van Beest gaat een per helikopter beslagleggen op de een aantal de boten in van bootbezitters die op hun rekeningen niet betalen. in Miranda Knobbe gaat langs op tv bij van een afgebrande caravan. Ben Smolders van gaat beslagleggen op op een een aantal voertuigen van een debiteur die in zijn ex met vrouw nog een door groot bedrag met verschuldigd is. Jurgen bezoekt de de het eigenaar van een sportcomplex tijdens die zijn zaal heeft een verhuurd voor een door groot boksgala, van maar nog steeds niet het is het betaald. Henk van Beest van ontmoet een schilder die een tijdens de met financiële crisis alles naar is kwijtgeraakt.

Jurgen een Zuurman legt naar beslag op een auto die hij de een de week later verkoopt. Henk op van Beest gaat per naar in helikopter beslagleggen op een van aantal boten van uit bootbezitters die hun rekeningen de niet betalen. Miranda een Knobbe op gaat langs bij een tijdens afgebrande caravan. van Ben Smolders gaat beslagleggen in op een aantal voertuigen op tv van een op tv debiteur die zijn met ex vrouw nog de een groot bedrag verschuldigd is. een Jurgen op tv bezoekt de op tv eigenaar van een de sportcomplex die zijn zaal heeft een verhuurd voor een van groot boksgala, maar een nog steeds door niet is betaald. Henk van het door Beest ontmoet een door schilder die tijdens de financiële crisis met een alles is kwijtgeraakt.

Miranda tijdens Knobbe gaat een tijdens loods ontruimen. Ben en Melanie door leggen beslag op op de inboedel door van een woning. Ben van Smolders door heeft een beslag met politie op en een uit slotenmaker gepland. van De debiteur naar woont in een appartement en uit heeft in een vordering van door inmiddels meer dan door 6000 euro openstaan aan bouwmaterialen. Henk door van Beest helpt de een oudere van man zijn geïnvesteerde geld in terug op te krijgen. Jurgen Zuurman het gaat langs de bij een verhuurder in van een met kamer, in verband met een op studerende naar wanbetaler.

Miranda Knobbe van gaat met een loods ontruimen. Ben en naar Melanie leggen beslag op op tv de inboedel van met een de woning. Ben uit Smolders heeft een beslag in met politie en in een slotenmaker gepland. De debiteur tijdens woont in op een appartement en in heeft de een vordering van inmiddels meer dan het van 6000 euro openstaan aan bouwmaterialen. Henk tijdens in van Beest helpt een oudere man het van zijn geïnvesteerde geld op tv terug te krijgen. Jurgen Zuurman op tv gaat op langs bij een verhuurder van een het uit kamer, in verband met de een studerende op wanbetaler.

Henk van met Beest gaat naar een tijdens een vrouw met een eigen massagesalon door die de een schuld heeft van 25000 op euro. Zij heeft bij een een bekende geld het geleend. Jurgen Zuurman naar wordt met ingeschakeld om een tijdens openstaande schuld te op innen. Het met is een andere deurwaarder niet een gelukt dat voor elkaar door te krijgen. door Ben van Smolders en Melanie van Beers in houden een executieverkoop de van van eerder in beslag genomen autobussen. door Daarna wordt er beslag het op met de inboedel het van de schuldenaar gelegd en een het in betalingsregeling getroffen.

Henk van Beest met gaat naar op tv een een vrouw met een eigen massagesalon het die een schuld naar heeft van met 25000 euro. naar Zij heeft bij een een bekende geld geleend. op Jurgen Zuurman van wordt ingeschakeld om een openstaande met schuld te innen. Het de is een andere tijdens deurwaarder niet gelukt de dat door voor elkaar te krijgen. Ben de het Smolders en Melanie het van Beers houden een tijdens executieverkoop van eerder in beslag op genomen het autobussen. Daarna uit wordt er beslag op met de inboedel van de op schuldenaar gelegd en een van betalingsregeling een getroffen.

Ben tijdens Smolders en Melanie van op tv Beers zijn onderweg een naar een debiteur die door in België op tv nog een door fors bedrag bij een op autogarage heeft het openstaan. Ze gaan met vandaag beslagleggen op de inboedel. door Henk van op tv Beest heeft uit een opdracht binnengekregen een voor het incasseren van niet-betaalde naar alimentatie. Als naar Henk bij de debiteur het op aankomt, wordt al tijdens snel duidelijk dat er veel meer van door aan de hand is. Miranda Knobbe tijdens is onderweg naar het twee beslagleggingen. een Het eerste bezoek gaat uit over door een ziekenhuisrekening in op België die niet het betaald is. Vervolgens gaat van Miranda naar een op tv debiteur met op een huurachterstand.

Ben Smolders en met Melanie op tv van Beers zijn naar onderweg naar een debiteur naar die in België nog de een met fors bedrag bij een de autogarage heeft van openstaan. Ze gaan in vandaag beslagleggen de op de inboedel. Henk een van Beest heeft een opdracht op tv binnengekregen voor het door incasseren van niet-betaalde uit uit alimentatie. Als Henk uit bij de debiteur aankomt, wordt al naar snel duidelijk dat de er het veel meer aan de op hand is. Miranda naar Knobbe op is onderweg naar twee beslagleggingen. Het uit tijdens eerste bezoek gaat over een ziekenhuisrekening op tv in België tijdens die een niet betaald is. Vervolgens gaat met Miranda naar op tv een debiteur met een naar huurachterstand.

Ben de Smolders en Melanie in van Beers zijn op zoek op tv naar een van ondernemer die tijdens moeilijk te traceren op tv is. De man in kwestie in heeft al een naar tijd met een factuur openstaan een van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen op naar Zuurman is onderweg het om een auto in in beslag te nemen. op tv Als hij op er bijna is, ziet een Jurgen die auto nét wegrijden. met De debiteur wordt naar op de de hielen gezeten voor door een bedrag van de 4.000 door euro. De rechter heeft naar bepaald dat een oldtimer naar een zijn rechtmatige tijdens eigenaar terug moet. tijdens De naar garagehouder heeft er zo'n potje tijdens van gemaakt dat er naar verschillende zaken uit tegen hem met lopen.

Ben Smolders op en Melanie van op tv Beers zijn op zoek op tv naar een uit ondernemer het die moeilijk te traceren door is. De een man in kwestie heeft al een een tijd een in factuur openstaan van zijn naar naar advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman het is onderweg om uit een auto in beslag het te nemen. Als hij met in er bijna is, ziet Jurgen op die auto nét van wegrijden. naar De debiteur wordt op in de hielen gezeten de voor een op tv bedrag van 4.000 euro. De rechter door in heeft bepaald dat op een oldtimer naar door zijn rechtmatige eigenaar terug moet. tijdens De garagehouder naar heeft er zo'n in potje van gemaakt dat uit er verschillende zaken op tegen hem de lopen.

Deurwaarders op Ben Smolders van en Melanie van Beers gaan in beslagleggen een bij een notoire uit wanbetaler. Er staat een oude hoge de huurschuld tijdens open. Henk van Beest van gaat op bezoek door bij een timmerman de die alles op orde het had, maar het door naar een scheiding in zwaar weer op tv terechtkwam. tijdens De rechter heeft bepaald dat in het huis waarin hij van tijdens nog steeds woont, verkocht moet naar worden. De vrouwelijke eigenaar met op van een chocoladewinkel heeft in voor een klant tijdens heerlijke chocolade gemaakt en uit geleverd, maar tijdens het bedrag van is nog steeds niet met overgemaakt.

Deurwaarders Ben Smolders uit en Melanie in van door Beers gaan beslagleggen bij een notoire uit uit wanbetaler. Er staat een oude de hoge door huurschuld open. Henk van Beest gaat tijdens op bezoek bij naar een een timmerman die alles op orde door naar had, maar door een scheiding in door de zwaar weer terechtkwam. De rechter heeft een bepaald een dat het tijdens huis waarin hij nog uit steeds woont, verkocht moet de worden. De vrouwelijke eigenaar in van een op chocoladewinkel met heeft voor een van klant heerlijke chocolade gemaakt het en geleverd, maar het bedrag uit met is nog steeds niet in overgemaakt.

Een bandenhandelaar is naar een veroordeeld tot het betalen uit van achterstallig salaris in aan een oud-werknemer. Daarom heeft op een gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op de zijn gehele tijdens inventaris, die uit vandaag wordt geveild. tijdens Miranda Knobbe heeft een naar ontruiming bij in een garagebox in op Venlo. Bij een van Oost-Europees gezin naar houdt de vader van twee een kinderen met zich niet aan zijn afspraken. in Het gezin heeft door een oude huurachterstand door van 6300 euro. Jurgen op een Zuurman is onderweg naar de op tv woning van op tv een vrouw waar illegale prostitutie op een heeft plaatsgevonden.

augustus 2020
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!