Programma gemist?

Ben naar en Melanie gaan naar op een jongen met die zijn uit sportschoolabonnement niet heeft betaald. door Henk van naar Beest bezoekt een Poolse naar dame, omdat ze nog een een uit flink bedrag verschuldigd is het aan haar voormalige huurbaas. Ben een tijdens Smolders gaat bij een vrouw op op tv bezoek met die een keuken heeft in aangeschaft met van vele gebreken en haar een geld een terug wil.

Ben tijdens en Melanie gaan naar het een jongen die zijn de sportschoolabonnement in niet heeft de betaald. Henk van Beest bezoekt een uit Poolse dame, omdat de ze nog een uit flink bedrag de verschuldigd is aan met haar voormalige huurbaas. Ben tijdens Smolders op gaat bij een vrouw op tv op bezoek die van een keuken op tv heeft aangeschaft met in vele gebreken en haar van geld terug met wil.

Jurgen van Zuurman legt beslag op een in tijdens auto die hij een week met later verkoopt. Henk van van Beest het gaat per helikopter beslagleggen op op tv een aantal tijdens boten van bootbezitters met die hun rekeningen niet de betalen. in Miranda Knobbe gaat in langs bij een afgebrande caravan. in tijdens Ben Smolders gaat naar beslagleggen op een uit aantal voertuigen van een debiteur die van zijn ex vrouw door een nog een groot bedrag verschuldigd is. door Jurgen bezoekt tijdens de naar eigenaar van een sportcomplex het die zijn zaal heeft het verhuurd voor een op groot in boksgala, maar nog steeds niet in is betaald. in Henk van Beest het ontmoet een schilder die de tijdens op de financiële crisis alles is met kwijtgeraakt.

Jurgen Zuurman een legt beslag op de een auto uit die hij een week in later verkoopt. Henk met van Beest gaat een per helikopter beslagleggen door op een met aantal boten tijdens van bootbezitters die uit hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe op tv gaat het langs bij uit een afgebrande caravan. naar Ben Smolders gaat beslagleggen van op een aantal voertuigen van op tv een debiteur die van zijn uit ex vrouw nog naar een groot bedrag tijdens verschuldigd is. Jurgen bezoekt met de eigenaar van naar een van sportcomplex die zijn zaal van heeft verhuurd voor van een groot het boksgala, maar nog steeds niet in is betaald. naar Henk van Beest ontmoet een het schilder die tijdens het de van financiële crisis alles is op tv kwijtgeraakt.

Miranda Knobbe op tv gaat een loods ontruimen. uit Ben de en Melanie leggen op beslag op de op tv inboedel van een het woning. Ben naar Smolders heeft een beslag met van politie en op een slotenmaker gepland. De op tv debiteur woont naar in een appartement en door heeft een het vordering van inmiddels meer dan door 6000 naar euro openstaan aan in bouwmaterialen. Henk op van Beest helpt op tv een oudere man zijn geïnvesteerde geld van terug van te krijgen. Jurgen Zuurman van gaat langs naar bij een verhuurder van een met een kamer, in verband de met een studerende van wanbetaler.

Miranda Knobbe uit gaat een loods uit ontruimen. Ben en het Melanie het leggen beslag op de inboedel van door een uit woning. Ben Smolders heeft een in beslag met door politie het en een slotenmaker gepland. De debiteur door woont tijdens in een appartement op en heeft met een vordering van inmiddels meer dan het 6000 euro openstaan uit aan het bouwmaterialen. Henk het van Beest helpt op een oudere man naar zijn geïnvesteerde geld terug te de krijgen. het Jurgen Zuurman gaat langs tijdens bij een verhuurder de van een de kamer, in verband naar met een studerende van wanbetaler.

Henk van in Beest gaat naar met een vrouw op met een eigen tijdens massagesalon die een schuld door heeft van 25000 euro. uit Zij heeft bij de een door bekende geld geleend. tijdens Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om op een openstaande de schuld te innen. Het in is een de andere deurwaarder tijdens niet gelukt dat voor de elkaar te krijgen. een Ben Smolders en Melanie uit van Beers houden het een executieverkoop met van op tv eerder in beslag genomen op tv autobussen. Daarna met wordt er beslag op de inboedel op tv van de door schuldenaar het gelegd en een betalingsregeling op getroffen.

Henk van Beest op gaat door naar een vrouw met van een het eigen massagesalon die een schuld op heeft van met 25000 euro. Zij door heeft bij een bekende geld in geleend. Jurgen uit Zuurman wordt van ingeschakeld om een uit openstaande schuld te uit innen. Het is een andere op tv deurwaarder niet gelukt door dat voor elkaar de het te krijgen. Ben Smolders en op Melanie de van Beers houden een uit executieverkoop van eerder in beslag een de genomen autobussen. Daarna wordt er de beslag een op de inboedel van de naar schuldenaar uit gelegd en een betalingsregeling tijdens getroffen.

Ben in Smolders en met Melanie van Beers zijn een onderweg naar een van debiteur die op tv in België nog een uit fors bedrag bij een uit autogarage heeft openstaan. naar Ze het gaan vandaag beslagleggen op van de inboedel. Henk tijdens van Beest heeft een een opdracht binnengekregen met voor het incasseren van van niet-betaalde de alimentatie. Als Henk op bij de debiteur aankomt, van wordt al snel duidelijk op dat er door veel meer aan in de hand is. Miranda Knobbe tijdens is met onderweg naar twee door beslagleggingen. Het eerste in bezoek gaat over een een ziekenhuisrekening in België tijdens die niet uit betaald is. Vervolgens gaat Miranda door naar een naar debiteur door met een huurachterstand.

Ben in Smolders en Melanie van tijdens Beers een zijn onderweg naar een debiteur die tijdens in België nog naar een fors bedrag door bij met een autogarage heeft uit openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen van op de inboedel. op tv Henk van het Beest heeft van een opdracht binnengekregen voor het uit de incasseren van niet-betaalde alimentatie. Als Henk van bij de debiteur van aankomt, wordt al de in snel duidelijk dat in er veel meer aan de op hand is. Miranda Knobbe de is onderweg naar uit een twee beslagleggingen. Het eerste tijdens bezoek gaat over een op tv ziekenhuisrekening in België die met op tv niet betaald is. Vervolgens gaat Miranda op tv naar een de debiteur een met een huurachterstand.

Ben Smolders en door Melanie in van Beers zijn van op zoek naar naar een ondernemer een die moeilijk te traceren in is. De naar man in kwestie tijdens heeft al een tijd een factuur met openstaan tijdens van zijn advocaat. op Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is op tv onderweg op tv om een auto van in beslag te het nemen. Als hij er een bijna is, ziet Jurgen op die auto het nét wegrijden. uit De debiteur wordt de op de hielen gezeten voor een naar bedrag van 4.000 op tv euro. een De rechter heeft bepaald dat door het een oldtimer naar zijn rechtmatige van eigenaar terug uit moet. De garagehouder door heeft er zo'n potje naar van gemaakt het dat er verschillende zaken naar tegen op tv hem lopen.

Ben door Smolders en Melanie van naar Beers zijn op zoek in naar een naar ondernemer die moeilijk met te traceren is. De door door man in kwestie op tv heeft al een tijd op een factuur het openstaan van zijn advocaat. het Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman het is onderweg om een met auto in beslag een te nemen. met Als hij er bijna tijdens is, ziet Jurgen die door auto nét wegrijden. op tv De met debiteur wordt de op de hielen naar gezeten voor een bedrag van 4.000 door euro. een De rechter naar heeft bepaald dat een door oldtimer naar zijn door rechtmatige eigenaar terug moet. De in garagehouder heeft er met zo'n potje door van met gemaakt dat er verschillende uit zaken tegen hem een lopen.

Deurwaarders met Ben Smolders en Melanie van van Beers gaan de beslagleggen bij een op tv notoire wanbetaler. Er staat een een met oude hoge huurschuld open. door Henk met van Beest gaat op bezoek naar bij een in timmerman die alles op orde een had, maar door de een scheiding van in zwaar een weer terechtkwam. De rechter heeft naar bepaald dat uit het huis waarin hij van nog op steeds woont, verkocht moet op tv worden. De vrouwelijke uit eigenaar op tv van een chocoladewinkel heeft op voor een met klant heerlijke chocolade uit gemaakt en geleverd, maar het bedrag een het is nog steeds niet met overgemaakt.

Deurwaarders op tv Ben Smolders en uit Melanie van Beers gaan beslagleggen op tijdens bij een notoire wanbetaler. Er staat met een oude de hoge huurschuld een open. Henk van Beest gaat op tv op op tv bezoek bij door een timmerman die op tv alles op orde op tv had, maar door een scheiding in tijdens zwaar op tv weer terechtkwam. De rechter de heeft op bepaald dat het huis de waarin hij nog het steeds woont, verkocht naar moet worden. in De vrouwelijke eigenaar van tijdens een chocoladewinkel heeft voor van een klant heerlijke het chocolade gemaakt uit en geleverd, het maar het bedrag van is nog steeds niet de overgemaakt.

Een bandenhandelaar de is veroordeeld van tot het betalen van van achterstallig salaris de aan een oud-werknemer. Daarom heeft de gerechtsdeurwaarder Ben Smolders de beslag met gelegd op zijn gehele inventaris, met die op vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe het het heeft een ontruiming uit bij een garagebox in Venlo. Bij op een met Oost-Europees gezin houdt de in vader van met twee kinderen zich niet aan door tijdens zijn afspraken. Het gezin heeft met een in oude huurachterstand van de 6300 euro. Jurgen Zuurman is tijdens onderweg met naar de woning van op tv een vrouw waar door illegale prostitutie heeft tijdens plaatsgevonden.

januari 2021
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!