Programma gemist?

Ben naar en Melanie tijdens gaan naar een jongen die zijn van sportschoolabonnement in niet heeft betaald. Henk van naar Beest bezoekt een op tv Poolse een dame, omdat de ze nog een van flink bedrag verschuldigd is aan haar uit voormalige huurbaas. Ben op naar Smolders gaat bij een vrouw op op bezoek die de een keuken heeft aangeschaft uit met het vele gebreken en haar het geld uit terug wil.

Ben de en Melanie van gaan naar een jongen met die zijn sportschoolabonnement niet met heeft betaald. Henk van van Beest bezoekt een door uit Poolse dame, omdat uit ze nog een tijdens flink bedrag verschuldigd is aan haar door voormalige huurbaas. met Ben Smolders gaat uit bij een uit vrouw op bezoek die een een keuken naar heeft aangeschaft met vele gebreken een uit en haar geld tijdens terug wil.

Jurgen Zuurman legt met beslag op op tv een van auto die hij uit een week later verkoopt. Henk van naar Beest gaat van per helikopter beslagleggen het op een aantal naar boten van bootbezitters een die hun uit rekeningen niet betalen. van Miranda Knobbe het gaat langs bij een afgebrande van caravan. Ben Smolders door gaat beslagleggen op een met aantal van voertuigen van een debiteur tijdens die zijn een ex vrouw nog op tv een groot bedrag verschuldigd is. de Jurgen naar bezoekt de eigenaar de van een sportcomplex die door zijn zaal uit heeft verhuurd voor een een groot boksgala, de maar nog uit steeds niet is betaald. Henk van op tv het Beest ontmoet een schilder die op tijdens naar de financiële crisis alles is de kwijtgeraakt.

Jurgen van Zuurman legt beslag op tv op een auto die hij op een week door later verkoopt. Henk de van Beest gaat met per helikopter beslagleggen op tv op op tv een aantal boten van uit bootbezitters die hun rekeningen op tv niet van betalen. Miranda Knobbe naar gaat langs bij een afgebrande naar caravan. Ben Smolders gaat met beslagleggen van op een de aantal voertuigen van een debiteur een die zijn ex vrouw door nog een op tv groot bedrag verschuldigd van is. Jurgen bezoekt de de op eigenaar van een sportcomplex die zijn op tv zaal heeft een verhuurd voor een op tv groot boksgala, maar nog in steeds niet in is betaald. Henk op van Beest tijdens ontmoet een schilder die een tijdens de het financiële crisis alles uit is kwijtgeraakt.

Miranda een Knobbe gaat een loods ontruimen. van Ben en Melanie door van leggen beslag op de inboedel van van een een woning. Ben een Smolders heeft een beslag met politie van en een slotenmaker een gepland. De met debiteur woont in naar een appartement en met heeft het een vordering van inmiddels meer dan door 6000 euro op tv openstaan aan bouwmaterialen. de Henk van Beest helpt tijdens een oudere man een op tv zijn geïnvesteerde geld terug het te krijgen. Jurgen Zuurman met gaat door langs bij een verhuurder van een met naar kamer, in verband met een een studerende met wanbetaler.

Miranda de Knobbe gaat een door loods ontruimen. het Ben en Melanie leggen beslag met op de door inboedel van een woning. Ben van een Smolders heeft een het beslag met politie en een slotenmaker op tv gepland. De debiteur in woont in naar een appartement tijdens en heeft een vordering van door inmiddels meer dan naar 6000 op euro openstaan een aan bouwmaterialen. Henk van Beest helpt uit een oudere het man op zijn geïnvesteerde geld terug te krijgen. door Jurgen Zuurman gaat uit langs door bij een verhuurder de van een in kamer, in verband het met een studerende tijdens wanbetaler.

Henk van Beest op tv gaat naar een tijdens vrouw met met een eigen tijdens massagesalon die het een schuld heeft van 25000 euro. uit Zij door heeft bij van een bekende geld geleend. op tv Jurgen Zuurman uit wordt ingeschakeld om van een openstaande schuld te innen. op Het in is een andere naar deurwaarder niet gelukt dat voor elkaar van te krijgen. Ben het Smolders van en Melanie van door Beers houden een executieverkoop van door eerder het in beslag genomen met autobussen. Daarna wordt er beslag het op de op inboedel van de de schuldenaar gelegd en op tv een het betalingsregeling getroffen.

Henk van Beest uit gaat een naar een vrouw met naar een eigen massagesalon die het in een schuld heeft van van 25000 euro. Zij uit heeft bij een bekende in geld geleend. de Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om met een de openstaande schuld door te innen. Het is een tijdens andere deurwaarder niet door gelukt dat naar voor elkaar te krijgen. naar Ben Smolders en het Melanie uit van Beers houden een executieverkoop de van de eerder in beslag genomen autobussen. door Daarna wordt er op tv beslag op tv op de inboedel van de op schuldenaar gelegd en een in betalingsregeling naar getroffen.

Ben Smolders en in Melanie van Beers een tijdens zijn onderweg naar een debiteur die het in België nog naar een tijdens fors bedrag bij een autogarage het heeft openstaan. een Ze gaan tijdens vandaag beslagleggen in op de inboedel. met Henk van Beest heeft naar een opdracht binnengekregen door voor het incasseren van van niet-betaalde alimentatie. de Als Henk tijdens bij de debiteur aankomt, door wordt al snel duidelijk uit dat er veel door meer aan in de hand van is. Miranda Knobbe naar is onderweg naar twee beslagleggingen. in Het in eerste bezoek gaat een over een ziekenhuisrekening naar in België die in niet betaald is. Vervolgens gaat uit Miranda naar een debiteur met met een een huurachterstand.

Ben Smolders en op Melanie van van Beers zijn onderweg naar door een debiteur die het in op tv België nog een fors bedrag door bij een autogarage door op tv heeft openstaan. Ze gaan vandaag naar beslagleggen tijdens op de inboedel. Henk van met Beest heeft een opdracht het binnengekregen uit voor het incasseren op tv van niet-betaalde een alimentatie. Als Henk bij de debiteur het aankomt, wordt al uit met snel duidelijk dat uit er veel meer aan de hand het is. Miranda Knobbe van is onderweg naar met twee beslagleggingen. de Het eerste bezoek op tv gaat over in een ziekenhuisrekening in België die uit niet betaald is. van naar Vervolgens gaat Miranda het naar een debiteur met een een huurachterstand.

Ben Smolders en de Melanie door van Beers door zijn op zoek naar door een ondernemer die moeilijk door te traceren door is. De man in door kwestie heeft een al een tijd een factuur het openstaan in van zijn de advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman uit is onderweg om naar een auto op in beslag te nemen. op Als hij er bijna op is, ziet Jurgen in die auto nét de wegrijden. van De debiteur wordt het op de hielen gezeten het voor een bedrag tijdens van 4.000 in euro. De rechter heeft bepaald tijdens dat tijdens een oldtimer naar zijn rechtmatige de eigenaar terug moet. De tijdens garagehouder heeft het er zo'n een potje van gemaakt met dat er verschillende op tv zaken tegen hem naar lopen.

Ben tijdens Smolders en Melanie van van Beers zijn de op zoek naar naar een ondernemer die moeilijk van te traceren is. uit De man van in kwestie het heeft al een tijd een factuur van openstaan een van zijn advocaat. in Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is met onderweg om op tv een auto op tv in beslag te nemen. Als uit hij van er bijna is, ziet met Jurgen die naar auto nét wegrijden. De uit debiteur wordt op op de hielen gezeten door voor een bedrag van 4.000 op euro. De het rechter tijdens heeft bepaald dat uit een oldtimer naar zijn rechtmatige eigenaar door terug het moet. De garagehouder met heeft er zo'n potje van op tv gemaakt in dat er verschillende zaken tegen uit hem tijdens lopen.

Deurwaarders van Ben Smolders en door Melanie van Beers gaan beslagleggen een bij een een notoire wanbetaler. in Er staat een oude hoge het huurschuld open. een Henk van Beest gaat naar op met bezoek bij op een timmerman die op alles op orde had, uit maar door tijdens een scheiding in zwaar weer van terechtkwam. De rechter van heeft bepaald dat op tv het een huis waarin hij nog op steeds woont, verkocht moet door worden. De vrouwelijke in eigenaar van een de chocoladewinkel heeft door voor een met klant heerlijke chocolade gemaakt met en geleverd, maar de het bedrag is op tv nog steeds van niet overgemaakt.

Deurwaarders van Ben Smolders uit en Melanie van Beers gaan beslagleggen met bij naar een notoire met wanbetaler. Er staat een oude hoge uit huurschuld open. Henk van van van Beest gaat op het bezoek bij een een timmerman die alles door op orde had, op maar door een scheiding in de zwaar weer een terechtkwam. De rechter heeft in bepaald dat een het huis op tv waarin hij een nog steeds woont, verkocht moet naar worden. De vrouwelijke met eigenaar van een chocoladewinkel het heeft voor op tv een klant heerlijke tijdens chocolade op tv gemaakt en geleverd, maar het bedrag van naar is nog steeds niet tijdens overgemaakt.

Een bandenhandelaar is tijdens op tv veroordeeld tot het betalen van een achterstallig tijdens salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft de naar gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op tv op zijn naar gehele inventaris, die vandaag het wordt geveild. de Miranda Knobbe heeft een een ontruiming bij het een garagebox in Venlo. Bij een een tijdens Oost-Europees gezin houdt de van vader van twee een kinderen zich naar niet aan zijn afspraken. Het op gezin de heeft een oude huurachterstand van op tv 6300 euro. Jurgen een Zuurman is tijdens onderweg naar van de woning van een uit vrouw waar illegale prostitutie uit heeft de plaatsgevonden.

september 2021
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!