Programma gemist?

Seizoen door 6 - Aflevering 8 tijdens - Realityreeks waarin deurwaarders het worden gevolgd tijdens door hun dagelijkse werkzaamheden. Ben uit en Melanie tijdens gaan naar een jongen een die de zijn sportschoolabonnement de niet heeft betaald. op Henk van Beest bezoekt een Poolse de dame, omdat ze naar nog een een flink bedrag verschuldigd is een aan haar op voormalige huurbaas. Ben Smolders van gaat bij een op vrouw op bezoek uit door die een keuken heeft aangeschaft van met vele van gebreken en haar de geld terug naar wil.

Jurgen Zuurman een legt beslag op een naar auto uit die hij naar een week later verkoopt. een Henk van in Beest gaat per helikopter beslagleggen het op een uit aantal boten van bootbezitters naar die hun rekeningen niet naar betalen. Miranda in Knobbe gaat langs van bij een afgebrande caravan. uit Ben Smolders door gaat beslagleggen in op een aantal voertuigen met van op een debiteur die zijn ex op vrouw nog een groot op in bedrag verschuldigd is. Jurgen bezoekt met de eigenaar van van een sportcomplex die op tv zijn in zaal heeft verhuurd voor een groot naar een boksgala, maar nog in steeds niet is betaald. Henk in van Beest ontmoet een door schilder die tijdens in met de financiële crisis naar alles is kwijtgeraakt.

Jurgen Zuurman naar legt door beslag op een een auto die hij een week later met verkoopt. Henk van het Beest gaat per tijdens helikopter tijdens beslagleggen op een aantal boten uit van bootbezitters die op tv hun rekeningen een niet betalen. Miranda Knobbe door gaat door langs bij een afgebrande caravan. de Ben door Smolders gaat beslagleggen op een met op tv aantal voertuigen van een debiteur die op tv zijn ex naar vrouw nog een de groot bedrag op tv verschuldigd is. Jurgen bezoekt de met eigenaar tijdens van een in sportcomplex die zijn zaal heeft verhuurd een voor een groot door tijdens boksgala, maar nog in steeds niet is betaald. Henk van met Beest ontmoet op tv een schilder op tv die tijdens de financiële crisis uit alles is met kwijtgeraakt.

Miranda het Knobbe gaat een loods ontruimen. naar Ben en uit Melanie leggen beslag naar op tijdens de inboedel van een woning. Ben naar Smolders heeft een met beslag met een politie en een op tv slotenmaker gepland. De op debiteur woont naar in een appartement en heeft in de een vordering van inmiddels meer dan uit 6000 in euro openstaan aan met bouwmaterialen. Henk van door Beest helpt een oudere uit man zijn geïnvesteerde geld een terug door te krijgen. Jurgen Zuurman gaat een naar langs bij een verhuurder van een de kamer, in verband tijdens de met een studerende van wanbetaler.

Henk van van Beest uit gaat naar een vrouw met met een eigen massagesalon op die een schuld heeft het van 25000 euro. het Zij uit heeft bij een bekende geld op tv geleend. door Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om van een openstaande op schuld te in innen. Het is een op tv andere deurwaarder niet in gelukt dat een voor elkaar te krijgen. uit Ben Smolders en uit Melanie op tv van Beers houden een een executieverkoop van eerder tijdens in beslag genomen op tv autobussen. Daarna wordt naar er beslag op de inboedel van naar van de schuldenaar gelegd en het een met betalingsregeling getroffen.

Henk van van Beest gaat naar een naar vrouw met een in eigen massagesalon van die een de schuld heeft van op tv 25000 euro. Zij op tv heeft bij een een bekende geld geleend. een Jurgen Zuurman wordt tijdens ingeschakeld om een openstaande schuld van te innen. Het van is een naar andere de deurwaarder niet gelukt dat voor elkaar het te krijgen. de Ben Smolders en Melanie tijdens van Beers houden naar een executieverkoop van een eerder in beslag in genomen van autobussen. Daarna wordt in er beslag op tv op de inboedel van op de schuldenaar gelegd de en een betalingsregeling van getroffen.

Ben tijdens Smolders en tijdens Melanie van Beers in zijn onderweg naar een in debiteur die een in België nog door een fors bedrag bij de een autogarage naar heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen een op naar de inboedel. Henk in van Beest het heeft een opdracht binnengekregen in voor het incasseren in van niet-betaalde met alimentatie. Als Henk uit bij de debiteur aankomt, wordt de al met snel duidelijk dat er veel meer op tv door aan de hand is. Miranda in Knobbe is onderweg naar naar twee beslagleggingen. op Het eerste bezoek naar gaat over een uit ziekenhuisrekening in op België die niet betaald is. van Vervolgens gaat tijdens Miranda naar de een debiteur met een het huurachterstand.

Ben Smolders door en Melanie van van Beers zijn onderweg naar door uit een debiteur die in tijdens België nog een fors bedrag met een bij een autogarage naar heeft openstaan. Ze gaan vandaag in beslagleggen op de inboedel. tijdens Henk van op tv Beest heeft een opdracht de binnengekregen voor het uit incasseren van niet-betaalde een van alimentatie. Als Henk bij in de debiteur aankomt, wordt tijdens al van snel duidelijk dat er veel de meer aan een de hand op tv is. Miranda Knobbe is onderweg naar van in twee beslagleggingen. Het eerste bezoek gaat het over een ziekenhuisrekening een in België die het niet betaald is. met Vervolgens gaat Miranda op naar op een debiteur met uit een huurachterstand.

Ben een Smolders en Melanie van een Beers de zijn op zoek naar een een ondernemer door die moeilijk te het traceren is. De man uit in kwestie heeft al een de tijd een een factuur openstaan van zijn naar advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen in Zuurman is onderweg met om op tv een auto in beslag uit te door nemen. Als hij er uit bijna is, ziet de Jurgen die op auto nét wegrijden. op De debiteur wordt op op de hielen de gezeten voor een een bedrag van 4.000 een euro. De rechter heeft bepaald dat tijdens een de oldtimer naar zijn van rechtmatige eigenaar een terug moet. De het garagehouder heeft er zo'n een potje van gemaakt naar dat er van verschillende zaken tegen hem door lopen.

Realityprogramma waarin deurwaarders van worden uit gevolgd tijdens in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan het op pad de voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. een En op wanbetalers vertellen hun door vaak schrijnende uit verhalen.

Realityprogramma met waarin deurwaarders worden gevolgd het tijdens hun dagelijkse op werkzaamheden. Ze gaan op de het pad voor beslagleggingen, de executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers het vertellen hun vaak schrijnende naar door verhalen.

Realityprogramma waarin naar deurwaarders naar worden gevolgd tijdens hun dagelijkse in werkzaamheden. Ze op gaan op uit pad voor beslagleggingen, executieverkopen naar of ontruimingen. En wanbetalers het vertellen hun vaak de schrijnende in verhalen.

Een in bandenhandelaar is in veroordeeld tot het betalen naar van achterstallig salaris van aan een op tv oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders naar beslag gelegd op op zijn met gehele inventaris, die vandaag van wordt het geveild. Miranda Knobbe heeft een ontruiming naar bij een door garagebox in Venlo. Bij op tv een Oost-Europees met gezin houdt de vader uit de van twee kinderen in zich niet aan zijn met afspraken. Het door gezin heeft een oude huurachterstand van door 6300 euro. uit Jurgen Zuurman is de onderweg naar op de woning van een de vrouw in waar illegale prostitutie heeft een plaatsgevonden.

Vanavond het start een in nieuw seizoen van met het realityprogramma waarin deurwaarders in worden gevolgd met tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Op tv De de afleveringen van met De deurwaarders naar zijn elke dinsdag om 20:30 uur tijdens te naar zien op RTL 5. Wanbetalers Ze naar gaan op pad voor door beslagleggingen, executieverkopen met of ontruimingen. op tv En wanbetalers van vertellen hun vaak schrijnende het verhalen.

Realityprogramma naar waarin deurwaarders naar worden gevolgd tijdens op hun dagelijkse werkzaamheden.

oktober 2019
22-10-2019 20:31

De deurwaarders

De Deurwaarders - De deurwaarders

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame,...

18-10-2019 21:33

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

15-10-2019 20:33

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

11-10-2019 21:28

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

04-10-2019 21:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

01-10-2019 20:32

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

27-09-2019 21:29

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

24-09-2019 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

20-09-2019 21:30

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

17-09-2019 20:33

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

13-09-2019 21:31

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

10-09-2019 20:32

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

06-09-2019 21:31

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

03-09-2019 20:32

Terug: De deurwaarders

De Deurwaarders - Terug: De deurwaarders

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Op tv De afleveringen van De deurwaarders zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Wanbetalers...

15-03-2019 21:30

Afl. 10

De Deurwaarders - Afl. 10

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 22-10-2019 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!