Programma gemist?

Ben op tv en Melanie gaan uit naar een jongen die tijdens zijn sportschoolabonnement met niet heeft betaald. Henk van naar Beest een bezoekt een Poolse dame, door omdat ze nog in een flink bedrag verschuldigd naar is een aan haar een voormalige huurbaas. Ben Smolders de gaat bij naar een vrouw op bezoek met die een keuken heeft door aangeschaft met vele gebreken uit en op haar geld terug door wil.

Ben en Melanie door op gaan naar een jongen die met zijn sportschoolabonnement een niet heeft betaald. Henk van tijdens Beest bezoekt een door Poolse dame, uit omdat tijdens ze nog een flink bedrag verschuldigd met is aan haar op voormalige van huurbaas. Ben Smolders gaat naar bij naar een vrouw op bezoek die in een keuken heeft aangeschaft de naar met vele gebreken en haar geld uit terug van wil.

Jurgen Zuurman legt naar beslag op een uit auto die hij uit een week van later in verkoopt. Henk van Beest gaat per een van helikopter beslagleggen op een aantal boten tijdens van bootbezitters tijdens die hun rekeningen uit niet een betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij naar uit een afgebrande caravan. tijdens Ben Smolders gaat uit beslagleggen op een de aantal voertuigen van een debiteur door die zijn ex vrouw uit door nog een groot bedrag verschuldigd door is. naar Jurgen bezoekt de eigenaar door van een sportcomplex naar die zijn tijdens zaal heeft verhuurd voor een een groot boksgala, maar nog met het steeds niet is op betaald. Henk van Beest ontmoet een de schilder die tijdens naar de door financiële crisis alles is tijdens kwijtgeraakt.

Jurgen Zuurman legt uit beslag op de een het auto die hij een week op later naar verkoopt. Henk van Beest gaat per uit helikopter beslagleggen een op een aantal boten op van een bootbezitters die hun rekeningen een niet betalen. Miranda een Knobbe gaat langs bij door een met afgebrande caravan. Ben op tv Smolders gaat op tv beslagleggen op een aantal voertuigen van uit een debiteur die tijdens de zijn ex vrouw van nog een groot tijdens bedrag verschuldigd is. Jurgen naar bezoekt de eigenaar naar van een sportcomplex die zijn naar zaal met heeft verhuurd voor uit een groot boksgala, maar met nog steeds het niet is betaald. de Henk van Beest ontmoet een in schilder die tijdens uit de financiële crisis naar alles is een kwijtgeraakt.

Miranda het Knobbe gaat een loods ontruimen. uit Ben en op Melanie leggen naar beslag op door de inboedel van een woning. een Ben in Smolders heeft een beslag met uit politie en een slotenmaker door gepland. De in debiteur met woont in een van appartement en heeft een vordering van op inmiddels het meer dan 6000 euro in openstaan aan van bouwmaterialen. Henk van Beest helpt op tv een oudere man op tv zijn tijdens geïnvesteerde geld terug een te krijgen. Jurgen Zuurman gaat in in langs bij een verhuurder van met een met kamer, in verband met een studerende door op tv wanbetaler.

Miranda Knobbe uit gaat een uit loods ontruimen. Ben en door Melanie leggen uit beslag op de van inboedel van een woning. Ben van Smolders heeft het een van beslag met politie van en een slotenmaker gepland. tijdens De debiteur het woont in een appartement en heeft tijdens naar een vordering van inmiddels meer dan uit 6000 euro naar openstaan op aan bouwmaterialen. Henk van Beest helpt uit een oudere man in zijn geïnvesteerde van geld terug te van krijgen. Jurgen Zuurman gaat het langs in bij een verhuurder van naar een een kamer, in verband met een studerende in de wanbetaler.

Henk van Beest door het gaat naar een vrouw met de een eigen massagesalon door die een schuld heeft van van 25000 uit euro. Zij het heeft bij een bekende geld het geleend. Jurgen Zuurman in in wordt ingeschakeld om een openstaande schuld tijdens te innen. door Het is een een andere deurwaarder een niet gelukt dat in voor elkaar te van krijgen. Ben Smolders en naar Melanie op van Beers houden het een executieverkoop van eerder in beslag op genomen autobussen. Daarna op wordt er beslag door naar op de inboedel van de schuldenaar de in gelegd en een betalingsregeling de getroffen.

Henk van uit Beest op gaat naar een uit vrouw met een eigen massagesalon naar die een in schuld heeft met van 25000 euro. Zij heeft bij op tv een uit bekende geld geleend. Jurgen Zuurman naar wordt ingeschakeld de om een openstaande naar schuld op te innen. Het is door een andere deurwaarder niet gelukt met dat in voor elkaar te tijdens krijgen. Ben Smolders en door Melanie op tv van Beers houden een de executieverkoop van eerder van in beslag genomen autobussen. Daarna van door wordt er beslag op naar de inboedel met van de schuldenaar het gelegd en een naar betalingsregeling getroffen.

Ben Smolders op en naar Melanie van Beers zijn onderweg naar naar een debiteur in die in in België nog een fors bedrag uit bij een autogarage van naar heeft openstaan. Ze gaan vandaag op beslagleggen op de met inboedel. Henk door van Beest van heeft een opdracht binnengekregen het voor het incasseren van naar niet-betaalde alimentatie. Als van Henk van bij de debiteur aankomt, naar wordt al snel duidelijk dat uit op tv er veel meer aan de hand uit een is. Miranda Knobbe is de onderweg naar een twee beslagleggingen. Het in eerste bezoek gaat over op een ziekenhuisrekening in een België die niet betaald in is. uit Vervolgens gaat Miranda naar met een debiteur op met een huurachterstand.

Ben naar Smolders en Melanie van Beers uit zijn onderweg naar het een op tv debiteur die in België nog in een het fors bedrag bij een op tv autogarage een heeft openstaan. Ze gaan het vandaag beslagleggen tijdens op de inboedel. Henk van van Beest heeft een een opdracht binnengekregen voor uit het met incasseren van niet-betaalde alimentatie. Als met Henk bij tijdens de debiteur aankomt, in wordt al snel met duidelijk dat naar er veel meer aan de op hand is. naar Miranda Knobbe uit is onderweg naar twee beslagleggingen. op tv Het eerste de bezoek gaat over een ziekenhuisrekening door door in België die niet met betaald is. Vervolgens gaat Miranda door naar een door debiteur het met een huurachterstand.

Ben tijdens Smolders en Melanie van Beers naar zijn op op zoek door naar een ondernemer die moeilijk te op tv traceren in is. De man in kwestie een heeft al van een tijd naar een factuur door openstaan van zijn het advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg uit om een de auto in beslag te door nemen. op tv Als hij er met bijna is, ziet Jurgen die van auto nét het wegrijden. De debiteur wordt op op de hielen van gezeten voor op tv een bedrag van uit 4.000 op euro. De rechter heeft bepaald dat tijdens een oldtimer naar naar zijn rechtmatige door eigenaar terug in moet. De garagehouder heeft er op tv zo'n potje van uit gemaakt dat er door verschillende zaken tegen op hem tijdens lopen.

Ben Smolders en uit de Melanie van Beers zijn op zoek naar naar een ondernemer door die moeilijk te op traceren is. op tv De man in kwestie het heeft al een door tijd op tv een factuur openstaan van zijn naar advocaat. Gerechtsdeurwaarder het Jurgen de Zuurman is onderweg uit om een auto in beslag in te met nemen. Als hij er bijna op tv is, ziet Jurgen op die auto nét uit wegrijden. met De debiteur wordt op de hielen van naar gezeten voor een bedrag van op tv 4.000 euro. De rechter tijdens heeft de bepaald dat een door oldtimer naar zijn naar rechtmatige eigenaar op terug moet. De uit garagehouder heeft er een zo'n potje van tijdens gemaakt dat er verschillende zaken tegen op hem in lopen.

Deurwaarders Ben Smolders op en Melanie het van Beers op gaan beslagleggen bij op een notoire wanbetaler. de Er staat een een oude hoge huurschuld in open. Henk van Beest naar gaat op op bezoek bij een de timmerman die met alles op orde had, maar op door een scheiding door in zwaar weer naar terechtkwam. door De rechter heeft bepaald naar dat het huis uit waarin hij nog van steeds woont, verkocht met moet worden. De het vrouwelijke eigenaar van van een chocoladewinkel een heeft voor een klant heerlijke chocolade het naar gemaakt en geleverd, maar het bedrag door is tijdens nog steeds niet van overgemaakt.

Deurwaarders Ben Smolders de en Melanie op van Beers gaan beslagleggen op tv van bij een notoire wanbetaler. Er staat naar van een oude hoge huurschuld open. Henk naar in van Beest gaat op een bezoek bij een timmerman die tijdens een alles op orde van had, maar door een scheiding in met op zwaar weer terechtkwam. De rechter het heeft met bepaald dat het huis waarin hij van nog van steeds woont, tijdens verkocht moet worden. tijdens De vrouwelijke eigenaar van een chocoladewinkel uit heeft voor naar een klant tijdens heerlijke chocolade gemaakt en geleverd, op tv in maar het bedrag is op tv nog steeds niet het overgemaakt.

Een de bandenhandelaar is naar veroordeeld tot het betalen van op achterstallig salaris door aan een oud-werknemer. uit Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben tijdens Smolders beslag gelegd op het zijn gehele inventaris, de die de vandaag wordt tijdens geveild. Miranda Knobbe heeft een door ontruiming bij op een garagebox in door Venlo. Bij een een Oost-Europees gezin houdt de uit vader van op tv twee kinderen zich met niet aan zijn uit afspraken. Het gezin heeft de een oude huurachterstand de van 6300 euro. een Jurgen Zuurman in is onderweg naar de woning op tv van de een vrouw waar naar illegale prostitutie heeft door plaatsgevonden.

mei 2021
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!