Programma gemist?

Ben door en Melanie op tv gaan naar een jongen het die zijn van sportschoolabonnement niet heeft de betaald. Henk van op tv Beest bezoekt een Poolse dame, omdat de ze nog een een flink met bedrag verschuldigd op is aan haar voormalige van huurbaas. Ben Smolders gaat in bij in een vrouw op bezoek naar die een keuken de heeft aangeschaft de met vele gebreken en haar geld van tijdens terug wil.

Ben en met Melanie van gaan naar een jongen door die zijn sportschoolabonnement niet op tv heeft betaald. naar Henk van Beest bezoekt tijdens een Poolse het dame, omdat ze nog van een flink bedrag verschuldigd door naar is aan haar voormalige huurbaas. Ben van van Smolders gaat bij een vrouw op tijdens bezoek die een op keuken heeft de aangeschaft met de vele gebreken en de haar geld tijdens terug wil.

Jurgen Zuurman uit legt beslag de op een auto met die hij een week een later verkoopt. Henk van een de Beest gaat per helikopter beslagleggen van op van een aantal boten van bootbezitters die de op tv hun rekeningen niet de betalen. Miranda Knobbe gaat met langs bij een afgebrande door caravan. Ben Smolders gaat van op beslagleggen op een naar aantal voertuigen van een debiteur in die zijn door ex vrouw nog een groot met bedrag verschuldigd is. van Jurgen bezoekt de de eigenaar van door een sportcomplex die zijn uit zaal heeft uit verhuurd voor een groot door boksgala, het maar nog steeds het niet is betaald. Henk van tijdens uit Beest ontmoet een schilder naar die tijdens de op tv financiële crisis alles door is kwijtgeraakt.

Jurgen Zuurman legt tijdens beslag op op een auto die van hij een naar week later in verkoopt. Henk van op tv Beest gaat per helikopter beslagleggen op naar een uit aantal boten van bootbezitters een die hun rekeningen niet op tv uit betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij de een afgebrande in caravan. Ben Smolders door gaat beslagleggen op een een aantal voertuigen van van een debiteur die op in zijn ex vrouw op nog een groot bedrag het verschuldigd is. Jurgen bezoekt naar de tijdens eigenaar van een sportcomplex op tv die zijn zaal van heeft verhuurd voor een groot uit het boksgala, maar nog steeds niet door is betaald. Henk op van Beest ontmoet op tv een schilder die tijdens van een de financiële crisis naar alles is kwijtgeraakt.

Miranda Knobbe gaat in op tv een loods ontruimen. Ben en van Melanie met leggen beslag op de inboedel van naar een woning. Ben op Smolders heeft een op tv op tv beslag met politie en op tv een slotenmaker het gepland. De debiteur woont een in een appartement en heeft een een vordering van van inmiddels meer dan van in 6000 euro openstaan aan bouwmaterialen. in Henk van Beest op helpt een een oudere man een zijn geïnvesteerde geld tijdens terug te krijgen. Jurgen naar Zuurman gaat langs in bij een door verhuurder van een kamer, in verband een met een op tv studerende de wanbetaler.

Miranda een Knobbe gaat een loods ontruimen. tijdens Ben en de Melanie leggen beslag op het tijdens de inboedel van een woning. van Ben Smolders heeft een van beslag tijdens met politie en een slotenmaker met met gepland. De debiteur woont in met een appartement met en heeft op een vordering van inmiddels meer op tv dan 6000 euro tijdens openstaan aan bouwmaterialen. Henk een van Beest helpt in een met oudere man zijn geïnvesteerde geld van op tv terug te krijgen. Jurgen Zuurman gaat uit naar langs bij een verhuurder van een tijdens kamer, van in verband met door een studerende een wanbetaler.

Henk van Beest met gaat naar op tv een vrouw uit met een eigen massagesalon die naar een schuld heeft uit van 25000 euro. op tv Zij heeft bij op een bekende op tv geld geleend. Jurgen de Zuurman wordt ingeschakeld van om een openstaande op tv schuld te innen. in Het is een uit andere naar deurwaarder niet gelukt in dat voor elkaar te krijgen. naar Ben tijdens Smolders en Melanie van Beers met houden een executieverkoop naar van eerder in in beslag genomen autobussen. Daarna naar wordt de er beslag het op de inboedel van de schuldenaar in gelegd en een uit betalingsregeling op tv getroffen.

Henk van Beest op gaat naar uit een vrouw met tijdens een een eigen massagesalon die een schuld in heeft van 25000 euro. in Zij heeft bij een met een bekende geld een geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om het een openstaande schuld het te innen. naar Het is een de andere deurwaarder niet gelukt het van dat voor elkaar te het krijgen. Ben op tv Smolders en Melanie van in Beers houden een executieverkoop van door eerder in beslag een genomen autobussen. door Daarna wordt het er beslag op op de inboedel van de tijdens schuldenaar gelegd uit en een op betalingsregeling getroffen.

Ben Smolders en het Melanie van Beers van zijn onderweg naar het naar een debiteur die in door België nog een fors bedrag van bij een de autogarage op tv heeft openstaan. Ze gaan vandaag op beslagleggen op naar de inboedel. Henk van Beest op heeft op een opdracht op binnengekregen voor het incasseren van met niet-betaalde alimentatie. Als Henk door bij de debiteur uit door aankomt, wordt al snel duidelijk dat in de er veel meer van aan de hand is. Miranda de Knobbe is onderweg het naar twee de beslagleggingen. Het eerste van bezoek gaat over op een ziekenhuisrekening in tijdens België die de niet betaald is. Vervolgens gaat het Miranda naar een naar debiteur met een in huurachterstand.

Ben een Smolders en Melanie van een Beers zijn met onderweg naar een debiteur in die in van België nog een fors bedrag door bij een autogarage een heeft openstaan. Ze een in gaan vandaag beslagleggen op uit de inboedel. Henk van Beest het heeft op een opdracht van binnengekregen voor het incasseren van een niet-betaalde alimentatie. Als van Henk bij de debiteur met op tv aankomt, wordt al snel duidelijk dat in er veel op meer aan de in hand is. Miranda Knobbe met is onderweg naar in twee beslagleggingen. Het met eerste de bezoek gaat over een in ziekenhuisrekening van in België die door niet betaald is. een Vervolgens gaat Miranda naar een debiteur met tijdens met een huurachterstand.

Ben Smolders door en in Melanie van Beers naar zijn op zoek naar een van ondernemer die moeilijk van te traceren is. in De op man in kwestie heeft al de een tijd de een factuur openstaan van zijn het advocaat. tijdens Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman op is onderweg om een auto door van in beslag te het nemen. Als hij op er bijna is, het ziet Jurgen die auto nét op wegrijden. de De debiteur wordt naar op de hielen gezeten in voor een bedrag van met 4.000 euro. De rechter het heeft bepaald dat van een oldtimer naar van zijn rechtmatige een eigenaar terug een moet. De garagehouder heeft in er zo'n met potje van gemaakt dat met er verschillende uit zaken tegen hem op tv lopen.

Ben de Smolders en Melanie van uit Beers zijn naar op zoek het naar een ondernemer die moeilijk te de de traceren is. De man met in kwestie heeft tijdens al een tijd een op factuur openstaan van zijn het advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen met Zuurman is onderweg het om een auto op uit in beslag te nemen. Als met hij er bijna is, uit ziet Jurgen die op tv auto van nét wegrijden. De debiteur naar wordt op de met hielen tijdens gezeten voor een bedrag door van 4.000 op euro. De rechter heeft bepaald in dat een op tv oldtimer naar het zijn rechtmatige eigenaar terug moet. De de garagehouder een heeft er zo'n potje een van van gemaakt dat er verschillende zaken het tegen hem met lopen.

Deurwaarders Ben Smolders naar en tijdens Melanie van een Beers gaan beslagleggen bij een uit notoire wanbetaler. Er staat op tv het een oude hoge huurschuld tijdens open. Henk van op Beest gaat op op tv bezoek bij door een timmerman die alles op van orde door had, maar door een met scheiding in zwaar weer terechtkwam. het De rechter de heeft bepaald dat een het uit huis waarin hij nog steeds woont, door de verkocht moet worden. De vrouwelijke eigenaar naar van een chocoladewinkel uit heeft voor in een klant heerlijke tijdens chocolade gemaakt en geleverd, tijdens maar het bedrag met is nog het steeds niet naar overgemaakt.

Deurwaarders Ben op Smolders en door Melanie van Beers gaan op tv beslagleggen bij een notoire uit wanbetaler. Er op tv staat een oude hoge tijdens huurschuld open. naar Henk van Beest op tv gaat op op bezoek bij een timmerman die door alles op orde uit het had, maar door met een scheiding in met zwaar weer terechtkwam. De naar rechter heeft bepaald dat met het huis waarin naar hij nog het steeds woont, naar verkocht moet worden. een De vrouwelijke eigenaar door van een chocoladewinkel heeft voor de een op klant heerlijke chocolade gemaakt op tv en geleverd, maar van het bedrag is in nog steeds niet met overgemaakt.

Een naar bandenhandelaar is veroordeeld tot een het betalen op van achterstallig salaris in aan een oud-werknemer. naar Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben uit Smolders beslag gelegd met op zijn gehele inventaris, het een die vandaag wordt geveild. Miranda naar Knobbe heeft een een ontruiming bij de een garagebox in door Venlo. Bij een Oost-Europees gezin de houdt de in vader van twee kinderen de zich van niet aan zijn afspraken. Het naar gezin heeft met een oude huurachterstand uit van 6300 op tv euro. Jurgen in Zuurman is onderweg naar de naar woning van op tv een vrouw waar illegale prostitutie uit heeft van plaatsgevonden.

juli 2020
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!