Programma gemist?

Ben en Melanie op naar gaan naar een jongen die zijn op sportschoolabonnement niet op tv heeft betaald. door Henk van Beest in bezoekt een Poolse dame, met omdat ze uit nog een flink bedrag van verschuldigd is aan haar naar tijdens voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij tijdens een vrouw een op bezoek in die een keuken heeft van aangeschaft in met vele gebreken en haar geld door terug in wil.

Ben met en Melanie gaan naar in een op jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft op betaald. Henk van uit Beest bezoekt een uit door Poolse dame, omdat ze van nog een flink bedrag verschuldigd de is aan naar haar voormalige huurbaas. Ben het op tv Smolders gaat bij een met vrouw op bezoek die op een keuken door heeft aangeschaft met vele op gebreken en haar geld de een terug wil.

Jurgen van Zuurman legt beslag van op een auto met die hij een op week later met verkoopt. Henk van Beest het gaat per door helikopter beslagleggen op een aantal boten op tv van het bootbezitters die hun rekeningen uit niet een betalen. Miranda Knobbe in gaat langs bij een afgebrande met caravan. Ben Smolders gaat op tv beslagleggen de op een aantal de voertuigen van een debiteur op tv die zijn ex tijdens vrouw nog tijdens een groot bedrag verschuldigd met is. Jurgen de bezoekt de eigenaar een van een sportcomplex het die zijn zaal tijdens heeft verhuurd voor een tijdens groot boksgala, maar nog door het steeds niet is met betaald. Henk van op tv Beest ontmoet een schilder die van tijdens de financiële crisis een alles in is kwijtgeraakt.

Jurgen van Zuurman legt door beslag op een auto van die hij een week de later uit verkoopt. Henk van Beest met gaat per uit helikopter beslagleggen op een aantal boten van van bootbezitters die het hun rekeningen een niet betalen. Miranda Knobbe in tijdens gaat langs bij een afgebrande caravan. met Ben Smolders gaat de beslagleggen op een met aantal voertuigen van van een debiteur het die van zijn ex vrouw op nog een groot bedrag verschuldigd op tv is. Jurgen bezoekt op de eigenaar van een op tv sportcomplex die zijn door zaal heeft de verhuurd door voor een groot boksgala, maar op nog tijdens steeds niet is het betaald. Henk van Beest ontmoet een een tijdens schilder die tijdens de financiële crisis uit alles is uit kwijtgeraakt.

Miranda Knobbe uit gaat een een loods ontruimen. Ben en met Melanie leggen beslag met op de van inboedel van een woning. de Ben Smolders naar heeft een beslag een met politie en op een slotenmaker gepland. van De debiteur woont in een naar appartement en heeft op tv een vordering een van naar inmiddels meer dan 6000 met euro openstaan op aan bouwmaterialen. Henk van Beest helpt uit een oudere van man in zijn geïnvesteerde geld terug te krijgen. het Jurgen op Zuurman gaat langs bij naar een verhuurder van een naar op kamer, in verband tijdens met een studerende door wanbetaler.

Miranda Knobbe gaat op tv een loods tijdens ontruimen. Ben en in Melanie van leggen beslag op de inboedel van op tv een woning. de Ben door Smolders heeft een beslag met tijdens politie en een van slotenmaker gepland. De de debiteur op woont in een op tv appartement en heeft een vordering van uit inmiddels meer met dan 6000 euro op openstaan aan bouwmaterialen. Henk door van Beest helpt de door een oudere man zijn geïnvesteerde geld door een terug te krijgen. Jurgen Zuurman gaat op tv langs bij van een verhuurder tijdens van een kamer, in verband in met een studerende op tv uit wanbetaler.

Henk met van Beest gaat naar in een vrouw met van een eigen met massagesalon die het een schuld heeft van 25000 in euro. door Zij heeft bij een bekende van geld geleend. op Jurgen Zuurman wordt door ingeschakeld om een openstaande schuld van te een innen. Het tijdens is een andere met deurwaarder niet gelukt dat voor elkaar een te krijgen. Ben op Smolders en door Melanie van Beers in houden een executieverkoop met van eerder in van beslag genomen autobussen. Daarna met wordt op tv er beslag op de op tv inboedel van de in schuldenaar gelegd in en een door betalingsregeling getroffen.

Henk met van Beest gaat naar een op tv vrouw met de een naar eigen massagesalon die op tv een schuld heeft het van 25000 euro. Zij met heeft bij een bekende op tv geld geleend. Jurgen een Zuurman op tv wordt ingeschakeld om een de openstaande schuld te innen. Het op is een andere de deurwaarder de niet gelukt dat voor uit elkaar te krijgen. Ben het Smolders en met Melanie van Beers op houden een executieverkoop van naar eerder tijdens in beslag tijdens genomen autobussen. Daarna wordt er beslag tijdens op de tijdens inboedel van de schuldenaar op uit gelegd en een uit betalingsregeling getroffen.

Ben Smolders in en Melanie van het Beers tijdens zijn onderweg naar een door debiteur die in door België nog een fors een bedrag bij een autogarage door heeft openstaan. van Ze gaan vandaag een beslagleggen door op de inboedel. in Henk van Beest heeft een een opdracht binnengekregen voor met het incasseren uit van niet-betaalde alimentatie. Als op Henk bij de op tv debiteur tijdens aankomt, wordt al snel duidelijk dat het er een veel meer aan op de hand is. door Miranda Knobbe is onderweg een naar twee beslagleggingen. het Het eerste bezoek gaat de over een in ziekenhuisrekening in naar België die niet betaald tijdens is. Vervolgens gaat Miranda in de naar een debiteur met een een huurachterstand.

Ben met Smolders en Melanie van op tv Beers zijn van onderweg naar met een debiteur die in België nog de een fors bedrag in bij een met autogarage de heeft openstaan. Ze gaan door vandaag beslagleggen tijdens op de inboedel. Henk van in Beest heeft op een opdracht binnengekregen voor het op incasseren met van niet-betaalde alimentatie. Als Henk in bij de van debiteur op aankomt, wordt al snel een duidelijk dat uit er veel meer aan de het hand is. Miranda Knobbe tijdens is de onderweg naar tijdens twee beslagleggingen. Het eerste bezoek in gaat over een een ziekenhuisrekening op tv in België die niet het betaald is. Vervolgens het gaat Miranda naar een op tv debiteur met een met huurachterstand.

Ben met Smolders en Melanie van Beers door zijn tijdens op zoek naar een met ondernemer die de moeilijk te traceren is. van De man in kwestie op tijdens heeft al een tijd een met factuur tijdens openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder door Jurgen een Zuurman is onderweg om een auto op tv naar in beslag te door nemen. Als hij er bijna tijdens is, door ziet Jurgen die door auto nét wegrijden. De debiteur van wordt op de hielen op tv gezeten op tv voor een bedrag van 4.000 op tv euro. de De rechter heeft bepaald dat uit naar een oldtimer naar zijn rechtmatige door eigenaar terug moet. de De garagehouder tijdens heeft er zo'n potje van het op gemaakt dat er verschillende van zaken tegen hem naar lopen.

Ben Smolders een en Melanie van uit Beers zijn op zoek de naar een ondernemer door die moeilijk te op in traceren is. De man in kwestie naar heeft van al een tijd uit een factuur openstaan van de zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen door Zuurman van is onderweg om een een auto uit in beslag te een nemen. Als hij in er bijna is, ziet Jurgen die van auto naar nét wegrijden. De debiteur de wordt een op de hielen gezeten voor een door bedrag van 4.000 door euro. in De rechter tijdens heeft bepaald dat een het oldtimer naar zijn rechtmatige op tv eigenaar terug moet. het De van garagehouder heeft er in zo'n potje van gemaakt dat het er op verschillende zaken tegen hem een lopen.

Deurwaarders uit Ben Smolders en Melanie van op Beers gaan van beslagleggen bij een notoire van wanbetaler. Er staat op tv een van oude hoge huurschuld tijdens open. Henk van Beest gaat met het op bezoek bij met een timmerman die alles op orde de het had, maar door een scheiding in in op tv zwaar weer terechtkwam. De uit rechter heeft door bepaald dat het huis op tv waarin hij nog steeds door woont, verkocht door moet worden. De vrouwelijke eigenaar de van met een chocoladewinkel heeft voor een op tv klant heerlijke met chocolade gemaakt en uit geleverd, maar het het bedrag is nog op steeds niet van overgemaakt.

Deurwaarders Ben tijdens Smolders de en Melanie van Beers gaan beslagleggen van bij op tv een notoire met wanbetaler. Er staat een op tv oude hoge een huurschuld open. Henk van Beest gaat met in op bezoek bij een timmerman die door alles met op orde had, maar door op met een scheiding in zwaar op weer terechtkwam. De rechter in heeft de bepaald dat het met huis waarin hij nog tijdens steeds woont, verkocht moet worden. op tv De in vrouwelijke eigenaar van een chocoladewinkel op tv met heeft voor een klant op tv heerlijke chocolade op gemaakt en geleverd, maar het naar bedrag is nog steeds uit niet de overgemaakt.

Een bandenhandelaar de is veroordeeld de tot het betalen van naar achterstallig salaris aan op tv een oud-werknemer. Daarom heeft op gerechtsdeurwaarder Ben Smolders in beslag van gelegd op zijn uit gehele inventaris, die uit vandaag wordt in geveild. Miranda Knobbe met heeft een ontruiming de bij een garagebox uit in Venlo. Bij een het Oost-Europees gezin de houdt de vader met van twee kinderen zich niet aan uit een zijn afspraken. Het gezin heeft de een door oude huurachterstand van van 6300 euro. Jurgen Zuurman is onderweg door naar door de woning van een uit vrouw waar illegale van prostitutie heeft het plaatsgevonden.

maart 2021
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!