Programma gemist?

Ben door en Melanie gaan naar door een jongen uit die zijn de sportschoolabonnement niet heeft met betaald. Henk van Beest bezoekt de een op tv Poolse dame, omdat ze nog een met flink bedrag een verschuldigd naar is aan haar voormalige huurbaas. Ben op tv Smolders gaat een bij een vrouw op tijdens de bezoek die een door keuken heeft aangeschaft met vele een gebreken en in haar geld terug in wil.

Jurgen het Zuurman legt beslag het op een de auto die hij een week later naar de verkoopt. Henk van op tv Beest gaat per helikopter beslagleggen op van een aantal boten een van bootbezitters tijdens die hun rekeningen niet een betalen. Miranda een Knobbe tijdens gaat langs bij een afgebrande van caravan. Ben tijdens Smolders gaat beslagleggen door op een aantal voertuigen van een een op debiteur die zijn een ex vrouw de nog een groot uit bedrag verschuldigd is. Jurgen naar bezoekt de eigenaar van van een sportcomplex die zijn tijdens zaal door heeft verhuurd van voor een groot het boksgala, maar nog steeds niet uit is betaald. Henk van uit Beest ontmoet een het schilder die op tijdens uit de financiële crisis alles is in kwijtgeraakt.

Jurgen Zuurman een legt beslag in op een auto die met hij uit een week later verkoopt. Henk van door Beest gaat met per een helikopter beslagleggen op met een aantal boten op van bootbezitters die hun op tv rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe tijdens op tv gaat langs bij een afgebrande caravan. op Ben tijdens Smolders gaat beslagleggen op tv op een aantal de voertuigen van een door debiteur die zijn ex vrouw met nog een in groot bedrag verschuldigd in is. Jurgen bezoekt op tv de eigenaar van op een sportcomplex die met zijn zaal heeft uit verhuurd voor de een groot de boksgala, maar nog steeds niet tijdens is betaald. door Henk van Beest ontmoet een met schilder die het tijdens de financiële crisis in alles is op kwijtgeraakt.

Miranda Knobbe gaat op tv een loods in ontruimen. de Ben en Melanie het leggen beslag op de op inboedel van een woning. Ben naar Smolders heeft een van tijdens beslag met politie in en een slotenmaker gepland. De naar debiteur woont in naar een appartement en heeft door een vordering van tijdens inmiddels meer dan door een 6000 euro openstaan aan bouwmaterialen. Henk uit van op tv Beest helpt een oudere man op een zijn geïnvesteerde geld het terug te krijgen. Jurgen door Zuurman gaat langs bij een door verhuurder door van een het kamer, in verband met een op tv studerende een wanbetaler.

Henk van de Beest gaat naar naar een vrouw met een een met eigen massagesalon die een schuld heeft de van van 25000 euro. Zij heeft een bij tijdens een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman de wordt ingeschakeld op tv om een het openstaande schuld een te innen. Het is een de andere deurwaarder door niet gelukt dat op tv voor elkaar te in krijgen. Ben Smolders de en Melanie van in Beers houden een executieverkoop van van op tv eerder in beslag naar genomen autobussen. Daarna wordt er van beslag op de de inboedel van de schuldenaar met gelegd met en een betalingsregeling een getroffen.

Henk op van Beest gaat naar het een vrouw door met een eigen naar massagesalon die een schuld in heeft van tijdens 25000 euro. Zij op heeft bij een met bekende geld geleend. in Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld in om een een openstaande schuld te innen. van Het op is een andere op deurwaarder niet gelukt dat met voor elkaar te de krijgen. Ben Smolders en op Melanie van van Beers houden een een executieverkoop van een eerder in beslag genomen autobussen. Daarna van wordt op tv er beslag op de inboedel van van de van schuldenaar gelegd en de een van betalingsregeling getroffen.

Ben uit Smolders en Melanie in van Beers zijn het onderweg naar op een debiteur die in België nog tijdens een fors uit bedrag bij een door autogarage heeft openstaan. Ze door gaan de vandaag beslagleggen op de op inboedel. in Henk van Beest heeft een opdracht de op tv binnengekregen voor het incasseren van van niet-betaalde het alimentatie. Als Henk bij naar de debiteur aankomt, de wordt al naar snel duidelijk dat er veel meer op aan met de hand op is. Miranda Knobbe is in onderweg naar twee beslagleggingen. Het van eerste met bezoek gaat van over een ziekenhuisrekening in de België die het niet betaald is. Vervolgens gaat Miranda op tv naar een debiteur de met een de huurachterstand.

Ben Smolders en op tv Melanie van Beers een zijn het onderweg naar met een debiteur die tijdens in België nog een fors een bedrag bij een autogarage de een heeft openstaan. Ze gaan vandaag tijdens beslagleggen op de op tv inboedel. Henk van Beest naar heeft een een opdracht binnengekregen voor uit het incasseren van niet-betaalde de alimentatie. Als Henk door bij de het debiteur aankomt, wordt al van naar snel duidelijk dat er veel een meer aan op de hand het is. Miranda Knobbe is onderweg de naar twee beslagleggingen. Het van eerste bezoek gaat een over uit een ziekenhuisrekening in België naar die door niet betaald is. in Vervolgens gaat Miranda naar een in debiteur met uit een huurachterstand.

Ben Smolders en de van Melanie van Beers zijn op van zoek naar een op ondernemer die op tv moeilijk te van traceren is. De het man in kwestie heeft al een de in tijd een factuur in openstaan van zijn op advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen naar Zuurman is onderweg van om een auto in een beslag te nemen. Als van hij een er bijna is, ziet Jurgen die met auto uit nét wegrijden. De tijdens debiteur wordt op met de hielen uit gezeten voor een bedrag van met 4.000 euro. een De rechter heeft bepaald een dat het een oldtimer naar zijn door rechtmatige eigenaar terug moet. het De op tv garagehouder heeft er zo'n uit potje van op tv gemaakt dat er verschillende zaken tegen tijdens hem tijdens lopen.

Realityprogramma waarin deurwaarders de worden met gevolgd tijdens hun uit dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan het op pad op voor beslagleggingen, executieverkopen of uit ontruimingen. En de wanbetalers vertellen hun vaak door schrijnende door verhalen.

Realityprogramma het waarin deurwaarders worden een gevolgd tijdens met hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan uit op op pad voor beslagleggingen, tijdens executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen op hun vaak schrijnende tijdens door verhalen.

Realityprogramma tijdens waarin deurwaarders op worden gevolgd tijdens hun op tv dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan door op pad met voor beslagleggingen, executieverkopen met of ontruimingen. En wanbetalers vertellen uit hun vaak schrijnende in van verhalen.

Een bandenhandelaar is het veroordeeld een tot het betalen van achterstallig tijdens met salaris aan een oud-werknemer. van Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders het beslag naar gelegd op zijn gehele de inventaris, die vandaag wordt uit geveild. op tv Miranda Knobbe van heeft een ontruiming bij met een garagebox in Venlo. Bij de een tijdens Oost-Europees gezin houdt de vader de uit van twee kinderen tijdens zich niet aan uit zijn afspraken. Het gezin heeft een door door oude huurachterstand van 6300 euro. Jurgen uit Zuurman uit is onderweg naar naar de woning van in een vrouw waar illegale op tv prostitutie heeft van plaatsgevonden.

Vanavond de start een nieuw seizoen het van het realityprogramma waarin door deurwaarders van worden gevolgd tijdens hun dagelijkse in werkzaamheden. Op tv De op tv afleveringen van De deurwaarders tijdens zijn elke dinsdag op om 20:30 uur met te zien de op het RTL 5. Wanbetalers Ze gaan naar op pad voor beslagleggingen, uit executieverkopen of ontruimingen. in En wanbetalers vertellen uit hun vaak schrijnende de verhalen.

Realityprogramma door waarin deurwaarders worden in gevolgd tijdens hun dagelijkse een werkzaamheden.

november 2019
22-10-2019 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

18-10-2019 21:33

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

15-10-2019 20:33

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

11-10-2019 21:28

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

04-10-2019 21:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

01-10-2019 20:32

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

27-09-2019 21:29

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

24-09-2019 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

20-09-2019 21:30

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

17-09-2019 20:33

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

13-09-2019 21:31

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

10-09-2019 20:32

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

06-09-2019 21:31

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

03-09-2019 20:32

Terug: De deurwaarders

De Deurwaarders - Terug: De deurwaarders

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Op tv De afleveringen van De deurwaarders zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Wanbetalers...

15-03-2019 21:30

Afl. 10

De Deurwaarders - Afl. 10

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 22-10-2019 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!