Programma gemist?

Ben met en Melanie gaan met naar een jongen die zijn in sportschoolabonnement niet heeft een uit betaald. Henk van Beest bezoekt een een Poolse uit dame, omdat ze nog tijdens een flink bedrag op tv verschuldigd is aan van haar voormalige huurbaas. de Ben Smolders gaat bij van een vrouw op door bezoek van die een keuken heeft aangeschaft met met vele gebreken uit en haar geld door het terug wil.

Ben de en Melanie gaan naar tijdens een in jongen die zijn sportschoolabonnement niet het heeft betaald. Henk op van Beest bezoekt een uit in Poolse dame, omdat ze nog in een flink bedrag van verschuldigd is tijdens aan haar voormalige huurbaas. Ben tijdens een Smolders gaat bij een vrouw naar op bezoek die een een keuken heeft op aangeschaft met vele gebreken het en tijdens haar geld van terug wil.

Jurgen een Zuurman legt beslag op op een auto die hij op tv een op week later verkoopt. door Henk van Beest op tv gaat per helikopter beslagleggen de op een aantal boten met van bootbezitters de die hun het rekeningen niet betalen. Miranda de Knobbe gaat langs bij in een afgebrande caravan. tijdens Ben met Smolders gaat beslagleggen op naar een aantal de voertuigen van een de debiteur die zijn ex vrouw op tv nog tijdens een groot bedrag verschuldigd is. in Jurgen het bezoekt de tijdens eigenaar van een sportcomplex die zijn van zaal heeft naar verhuurd voor een groot in boksgala, maar nog naar de steeds niet is betaald. Henk door van Beest een ontmoet een schilder uit die tijdens de financiële door crisis alles in is kwijtgeraakt.

Jurgen Zuurman tijdens legt uit beslag op een met auto die hij een week van later verkoopt. Henk naar van op Beest gaat per helikopter beslagleggen tijdens op een uit aantal boten van bootbezitters die van hun naar rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe in gaat langs op bij een afgebrande een caravan. op Ben Smolders gaat tijdens beslagleggen op een aantal een voertuigen van een debiteur die de zijn in ex vrouw tijdens nog een groot bedrag verschuldigd tijdens is. Jurgen bezoekt de het eigenaar van een een sportcomplex die op zijn zaal heeft verhuurd de door voor een groot op boksgala, maar nog steeds niet uit is betaald. uit Henk van van Beest ontmoet een schilder op tv die tijdens van de financiële crisis alles is een kwijtgeraakt.

Miranda Knobbe gaat tijdens een de loods ontruimen. Ben en op Melanie leggen beslag op de van de inboedel van tijdens een woning. Ben Smolders heeft een een beslag in met politie en een een slotenmaker gepland. De tijdens debiteur woont in een op appartement het en heeft een een vordering van inmiddels meer van dan op 6000 euro openstaan naar aan bouwmaterialen. Henk een van Beest helpt een oudere man het zijn in geïnvesteerde geld terug te krijgen. tijdens Jurgen Zuurman het gaat langs bij uit een verhuurder van een door kamer, uit in verband op met een studerende op tv wanbetaler.

Miranda in Knobbe gaat een loods de ontruimen. in Ben en Melanie leggen door beslag op de inboedel door van een met woning. Ben Smolders heeft in een door beslag met politie en op een slotenmaker gepland. De debiteur op woont in uit een appartement en van heeft een tijdens vordering van inmiddels meer dan de 6000 uit euro openstaan met aan bouwmaterialen. Henk van Beest helpt op tv een het oudere man zijn een geïnvesteerde geld terug te op tv krijgen. Jurgen tijdens Zuurman gaat langs op tv bij een verhuurder van een de tijdens kamer, in verband met tijdens een studerende uit wanbetaler.

Henk door van Beest gaat naar een op vrouw door met een eigen massagesalon het die een schuld heeft een van 25000 euro. met op tv Zij heeft bij een op tv bekende geld van geleend. Jurgen Zuurman van wordt ingeschakeld om een openstaande schuld een te innen. Het op is een andere door op deurwaarder niet gelukt dat tijdens voor elkaar te krijgen. op tv Ben Smolders en naar Melanie van van Beers houden een van executieverkoop van eerder in beslag de genomen autobussen. Daarna tijdens wordt er beslag door op tijdens de inboedel van met de schuldenaar gelegd en de een naar betalingsregeling getroffen.

Henk van Beest van gaat naar een op tv vrouw met van een eigen massagesalon het die het een schuld heeft van op tv 25000 euro. Zij op heeft bij een bekende de geld geleend. Jurgen Zuurman uit wordt een ingeschakeld om uit een openstaande schuld te innen. van Het is met een andere deurwaarder in niet gelukt een dat voor elkaar te krijgen. Ben naar Smolders van en Melanie van Beers op houden een executieverkoop van uit eerder in de beslag genomen autobussen. het Daarna in wordt er beslag op de inboedel op tv door van de schuldenaar gelegd en een door betalingsregeling de getroffen.

Ben Smolders van en Melanie van Beers een zijn onderweg naar met naar een debiteur die een in België nog een uit fors bedrag in bij een autogarage de heeft openstaan. Ze in gaan vandaag beslagleggen naar op de inboedel. Henk van Beest de in heeft een opdracht uit binnengekregen voor het het incasseren van niet-betaalde op alimentatie. Als Henk bij op tv de debiteur met aankomt, wordt al snel duidelijk van dat er veel het meer op tv aan de hand is. Miranda Knobbe op is onderweg naar het twee beslagleggingen. de Het eerste bezoek van gaat over het een ziekenhuisrekening in België die op tv niet op betaald is. Vervolgens tijdens gaat Miranda naar een naar debiteur de met een huurachterstand.

Ben Smolders in en Melanie het van Beers zijn onderweg van naar een debiteur die het in naar België nog een een fors bedrag van bij een autogarage heeft op openstaan. Ze gaan vandaag van beslagleggen op met de inboedel. Henk de van Beest heeft een opdracht op door binnengekregen voor het met incasseren van niet-betaalde alimentatie. Als Henk in bij de debiteur op aankomt, tijdens wordt al snel duidelijk dat het de er veel meer aan de op tv hand naar is. Miranda Knobbe van is onderweg naar twee beslagleggingen. Het tijdens eerste bezoek gaat een over een ziekenhuisrekening met in België die de een niet betaald is. Vervolgens op tv gaat Miranda de naar een debiteur een met een huurachterstand.

Ben Smolders en het Melanie van naar Beers zijn door op zoek in naar een ondernemer die moeilijk naar te traceren is. De op tv man in met kwestie heeft al een tijdens tijd een factuur door openstaan tijdens van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen de een Zuurman is onderweg met om een auto met in beslag te nemen. Als door hij uit er bijna is, naar ziet Jurgen die auto nét op tv wegrijden. De debiteur tijdens wordt op de hielen een gezeten voor een uit bedrag de van 4.000 euro. naar De rechter heeft bepaald tijdens dat een oldtimer de naar zijn rechtmatige door eigenaar terug met moet. De in garagehouder heeft er zo'n de potje van uit gemaakt dat er verschillende zaken met tegen hem een lopen.

Ben Smolders en met uit Melanie van Beers zijn op een zoek naar een ondernemer van die het moeilijk te in traceren is. De van man in kwestie heeft al een van tijd een factuur uit openstaan in van zijn advocaat. door Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg uit om een auto uit in beslag te een nemen. Als het hij er in bijna is, op tv ziet Jurgen die auto nét wegrijden. naar het De debiteur wordt tijdens op de hielen op gezeten voor een bedrag van 4.000 op tv euro. De in rechter heeft bepaald op dat een oldtimer van naar zijn rechtmatige de eigenaar terug moet. De naar garagehouder van heeft er zo'n potje van van gemaakt dat een er verschillende zaken uit tegen hem op lopen.

Deurwaarders Ben Smolders door en naar Melanie van Beers in gaan beslagleggen bij een notoire uit wanbetaler. Er het staat een tijdens oude hoge het huurschuld open. Henk van een Beest gaat de op bezoek bij naar een timmerman die alles op orde uit had, maar in door een scheiding in op tv zwaar weer naar terechtkwam. De rechter heeft een bepaald naar dat het een huis waarin hij tijdens nog steeds woont, verkocht de moet worden. De vrouwelijke eigenaar door van door een chocoladewinkel heeft voor een op klant heerlijke het chocolade gemaakt en geleverd, het op tv maar het bedrag is de nog steeds op niet overgemaakt.

Deurwaarders een Ben Smolders en Melanie door van Beers gaan het beslagleggen bij van een notoire wanbetaler. Er staat een een oude door hoge huurschuld het open. Henk de van Beest gaat op bezoek bij een een de timmerman die alles op een orde had, maar door naar een uit scheiding in zwaar weer met terechtkwam. De van rechter heeft bepaald in dat het huis waarin hij uit in nog steeds woont, verkocht moet worden. een De vrouwelijke eigenaar door van een chocoladewinkel een heeft voor een op tv klant een heerlijke chocolade het gemaakt en geleverd, maar het van bedrag is van nog steeds niet op tv overgemaakt.

Een bandenhandelaar van is veroordeeld tot het naar de betalen van achterstallig in salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft in gerechtsdeurwaarder Ben Smolders uit beslag naar gelegd op zijn gehele op tv inventaris, de die vandaag wordt van geveild. Miranda Knobbe heeft een ontruiming in door bij een garagebox in een Venlo. Bij een de Oost-Europees gezin houdt de vader met door van twee kinderen zich niet aan door zijn afspraken. Het van gezin heeft een een van oude huurachterstand van 6300 euro. de Jurgen Zuurman van is onderweg naar op de woning van een naar vrouw waar op tv illegale prostitutie heeft op plaatsgevonden.

oktober 2020
22-02-2020 18:42

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 18:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!