Programma gemist?

Jurgen tijdens Zuurman legt een beslag op een de auto die hij een op week later verkoopt. Henk van met Beest gaat op per door helikopter beslagleggen op een aantal boten door van in bootbezitters die hun tijdens rekeningen niet betalen. Miranda op tv Knobbe gaat langs de bij op tv een afgebrande caravan. Ben Smolders naar gaat beslagleggen de op een van aantal voertuigen van een debiteur door die zijn ex het vrouw nog in een groot bedrag verschuldigd is. op Jurgen bezoekt de het eigenaar van een op sportcomplex die de zijn zaal op tv heeft verhuurd voor een een groot boksgala, maar tijdens nog steeds niet is naar op betaald. Henk van Beest ontmoet op tv een schilder die op tijdens de financiële een crisis alles is op kwijtgeraakt.

Jurgen met Zuurman legt beslag op een in auto het die hij een week later met op tv verkoopt. Henk van Beest gaat uit per het helikopter beslagleggen op een aantal op tv boten van bootbezitters die naar de hun rekeningen niet betalen. Miranda een Knobbe gaat langs het bij van een afgebrande caravan. het Ben Smolders gaat beslagleggen op een door een aantal voertuigen van een uit debiteur die uit zijn ex vrouw nog het een groot bedrag verschuldigd is. in een Jurgen bezoekt de eigenaar van uit een sportcomplex die uit zijn zaal heeft uit verhuurd voor op een groot boksgala, maar op nog steeds niet van is betaald. de Henk van Beest op ontmoet een schilder in die tijdens de tijdens financiële crisis alles door is kwijtgeraakt.

Miranda op Knobbe gaat een loods tijdens ontruimen. Ben en Melanie met leggen beslag op tv op de inboedel van tijdens het een woning. Ben Smolders heeft met een beslag met politie op naar en een slotenmaker tijdens gepland. De debiteur woont in het een naar appartement en heeft een vordering met van inmiddels meer dan door 6000 uit euro openstaan aan bouwmaterialen. Henk in van Beest door helpt een oudere de man zijn naar geïnvesteerde geld terug te krijgen. op tv Jurgen door Zuurman gaat langs de bij een verhuurder naar van een uit kamer, in verband van met een studerende tijdens wanbetaler.

Miranda van Knobbe gaat een een loods ontruimen. Ben en het Melanie leggen beslag op door op tv de inboedel van een naar woning. Ben Smolders door heeft een op tv beslag met politie en een een slotenmaker gepland. De het debiteur woont in een uit appartement en heeft uit een naar vordering van inmiddels meer dan door 6000 euro openstaan uit de aan bouwmaterialen. Henk van Beest helpt van een oudere man het zijn geïnvesteerde geld de terug de te krijgen. Jurgen Zuurman gaat op tv langs bij op een het verhuurder van een kamer, in op tv verband met uit een studerende uit wanbetaler.

Henk van tijdens Beest op gaat naar een vrouw met een de met eigen massagesalon die een schuld heeft het van 25000 op euro. naar Zij heeft bij een bekende tijdens geld geleend. Jurgen Zuurman op wordt naar ingeschakeld om een openstaande schuld op tv te innen. met Het is het een andere deurwaarder niet gelukt op tv dat voor naar elkaar te naar krijgen. Ben de Smolders en Melanie van Beers door houden een een executieverkoop van eerder in beslag de in genomen autobussen. Daarna in wordt er beslag op het de inboedel met van de schuldenaar gelegd door en een betalingsregeling met getroffen.

Henk van op tv Beest gaat in naar een vrouw met met een eigen naar massagesalon die een schuld door heeft van 25000 euro. tijdens Zij heeft bij naar een bekende geld tijdens de geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld naar om door een openstaande schuld te innen. Het het is een op tv andere op deurwaarder niet gelukt dat voor elkaar tijdens te krijgen. tijdens Ben tijdens Smolders en Melanie van Beers door houden een de executieverkoop van eerder in beslag een van genomen autobussen. Daarna wordt het er beslag op op tv de inboedel van de naar schuldenaar door gelegd en een betalingsregeling de getroffen.

Ben Smolders en uit Melanie tijdens van Beers zijn onderweg naar tijdens een debiteur de die de in België nog een fors bedrag naar bij een op tv autogarage heeft met openstaan. Ze gaan tijdens vandaag beslagleggen op de inboedel. het Henk van Beest de heeft in een opdracht binnengekregen voor in het incasseren van niet-betaalde op alimentatie. Als Henk een bij de de debiteur aankomt, wordt tijdens al snel duidelijk naar dat er veel met meer in aan de hand is. uit Miranda Knobbe is onderweg van naar twee beslagleggingen. Het van eerste bezoek op tv gaat over door een ziekenhuisrekening de in België die niet betaald met is. Vervolgens de gaat Miranda door naar een debiteur de met een huurachterstand.

Ben tijdens Smolders en Melanie van Beers door op tv zijn onderweg naar een tijdens debiteur die in België door nog uit een fors bedrag bij een uit autogarage heeft in openstaan. Ze gaan de vandaag beslagleggen op de de inboedel. Henk van Beest met heeft een opdracht op tv binnengekregen voor het uit incasseren van door niet-betaalde alimentatie. een Als Henk bij de tijdens debiteur aankomt, wordt door al snel naar duidelijk dat de er veel meer aan de hand op tv met is. Miranda Knobbe is naar onderweg naar het twee beslagleggingen. Het eerste het bezoek gaat over een ziekenhuisrekening naar tijdens in België die van niet betaald is. Vervolgens gaat in Miranda naar een door debiteur met van een huurachterstand.

Ben Smolders op tv en Melanie van het Beers door zijn op zoek naar een ondernemer op tv die moeilijk door te traceren met is. De man in door kwestie heeft al een op tv tijd een de factuur openstaan met van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen een Zuurman op is onderweg uit om een auto in beslag te in nemen. Als hij het er in bijna is, ziet Jurgen tijdens die auto het nét wegrijden. De tijdens debiteur wordt met op de hielen gezeten naar voor een bedrag van het 4.000 euro. De op rechter heeft bepaald het dat een oldtimer de naar het zijn rechtmatige eigenaar door terug moet. De het garagehouder heeft er zo'n potje naar van gemaakt dat er van verschillende zaken het tegen hem op tv lopen.

Ben Smolders en de Melanie van met Beers zijn op zoek op tv naar een op tv ondernemer die moeilijk op tv te traceren met is. De man in kwestie op heeft al tijdens een tijdens tijd een factuur openstaan van tijdens zijn advocaat. naar Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is van onderweg tijdens om een auto in beslag uit te nemen. Als hij tijdens er bijna met is, ziet Jurgen van die met auto nét wegrijden. De debiteur uit wordt op de door hielen gezeten voor met een bedrag van 4.000 op euro. De rechter een heeft door bepaald dat een oldtimer op tv naar zijn rechtmatige op tv eigenaar van terug moet. De garagehouder van heeft er zo'n potje in van gemaakt dat er het naar verschillende zaken tegen hem het lopen.

Deurwaarders op Ben Smolders van en Melanie van Beers gaan beslagleggen tijdens met bij een notoire wanbetaler. Er de staat een in oude hoge een huurschuld open. Henk van Beest in gaat op in bezoek bij een timmerman een die alles op in orde had, maar door door in een scheiding in zwaar weer het terechtkwam. uit De rechter heeft in bepaald dat het huis uit waarin hij nog steeds woont, op tv verkocht de moet worden. De vrouwelijke eigenaar uit van in een chocoladewinkel heeft voor door een klant heerlijke chocolade in gemaakt en het geleverd, maar het bedrag een is een nog steeds niet tijdens overgemaakt.

Deurwaarders Ben Smolders op tv en Melanie van de op tv Beers gaan beslagleggen bij een door notoire wanbetaler. een Er staat een door oude hoge huurschuld op tv open. Henk van Beest de gaat op bezoek bij naar een timmerman op die alles op naar orde had, maar door een een tijdens scheiding in zwaar weer terechtkwam. op tv De de rechter heeft een bepaald dat het huis waarin op hij nog steeds woont, tijdens verkocht een moet worden. De naar vrouwelijke eigenaar van een chocoladewinkel uit heeft voor op tv een klant heerlijke naar chocolade uit gemaakt en geleverd, maar naar het bedrag is op tv nog steeds niet een overgemaakt.

Een de bandenhandelaar is tijdens veroordeeld tot het betalen van achterstallig tijdens in salaris aan een tijdens oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben op Smolders beslag gelegd de op zijn gehele inventaris, met die vandaag wordt uit geveild. tijdens Miranda Knobbe naar heeft een ontruiming van bij een garagebox in Venlo. Bij tijdens een op tv Oost-Europees gezin houdt de op vader van uit twee kinderen de zich niet aan een zijn afspraken. Het gezin heeft een een op tv oude huurachterstand van 6300 euro. een Jurgen uit Zuurman is onderweg naar de woning op van een van vrouw waar op tv illegale prostitutie heeft door plaatsgevonden.

Een bandenhandelaar is tijdens veroordeeld tot het uit een betalen van achterstallig salaris met aan een oud-werknemer. een Daarom heeft gerechtsdeurwaarder de Ben Smolders beslag gelegd van op zijn gehele inventaris, tijdens die vandaag het wordt met geveild. Miranda Knobbe heeft een door ontruiming bij een garagebox op tv in Venlo. Bij het een Oost-Europees op gezin houdt de tijdens vader van door twee kinderen zich op niet aan zijn van afspraken. Het gezin heeft een van oude op huurachterstand van 6300 euro. Jurgen uit Zuurman is onderweg tijdens tijdens naar de woning van van een vrouw van waar illegale prostitutie heeft de plaatsgevonden.

Ben in en Melanie gaan naar de een jongen die zijn op sportschoolabonnement van niet heeft betaald. uit Henk van door Beest bezoekt een door Poolse dame, omdat ze nog een een een flink bedrag verschuldigd is tijdens aan haar voormalige huurbaas. in Ben Smolders gaat in bij een vrouw op op bezoek die door een keuken heeft in aangeschaft met vele door gebreken en haar naar geld terug uit wil.

februari 2020
15-02-2020 18:41

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

13-02-2020 20:30

Afl. 7

De Deurwaarders - Afl. 7

Jurgen Zuurman legt beslag op een auto die hij een week later verkoopt. Henk van Beest gaat per helikopter beslagleggen op een aantal boten van bootbezitters die hun rekeningen niet betalen. Miranda Knobbe gaat langs bij een afgebrande cara...

08-02-2020 18:43

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

06-02-2020 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders - Afl. 6

Miranda Knobbe gaat een loods ontruimen. Ben en Melanie leggen beslag op de inboedel van een woning. Ben Smolders heeft een beslag met politie en een slotenmaker gepland. De debiteur woont in een appartement en heeft een vordering van inmid...

01-02-2020 18:42

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

30-01-2020 20:29

Afl. 5

De Deurwaarders - Afl. 5

Henk van Beest gaat naar een vrouw met een eigen massagesalon die een schuld heeft van 25000 euro. Zij heeft bij een bekende geld geleend. Jurgen Zuurman wordt ingeschakeld om een openstaande schuld te innen. Het is een andere deurwaarder n...

25-01-2020 18:18

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

23-01-2020 20:30

Afl. 4

De Deurwaarders - Afl. 4

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het i...

18-01-2020 18:24

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

16-01-2020 20:29

Afl. 3

De Deurwaarders - Afl. 3

Ben Smolders en Melanie van Beers zijn op zoek naar een ondernemer die moeilijk te traceren is. De man in kwestie heeft al een tijd een factuur openstaan van zijn advocaat. Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman is onderweg om een auto in besla...

11-01-2020 18:25

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

09-01-2020 20:29

Afl. 2

De Deurwaarders - Afl. 2

Deurwaarders Ben Smolders en Melanie van Beers gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk van Beest gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar wee...

04-01-2020 18:24

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

02-01-2020 20:30

Afl. 1

De Deurwaarders - Afl. 1

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben Smolders beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda Knobbe heeft een o...

22-10-2019 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders - Afl. 8

Ben en Melanie gaan naar een jongen die zijn sportschoolabonnement niet heeft betaald. Henk van Beest bezoekt een Poolse dame, omdat ze nog een flink bedrag verschuldigd is aan haar voormalige huurbaas. Ben Smolders gaat bij een vrouw op be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders bij De Deurwaarders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders. Heb je een uitzending van De Deurwaarders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders gemist

Realityprogramma waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd en schuldenaren hun soms schrijnende verhaal doen, waarbij de emoties geregeld hoog oplopen.

Uitzending gemist van De Deurwaarders? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 15-02-2020 om 18:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!