Programma gemist?

Op de uit 24e zondag op dhj (a) door vanuit de H. op Quirinuskerk te Halsteren. Voorganger door is pastor Han Akkermans. Zang een door door het Parochieel een Gemengd koor Laurentiuskerk Dongen o.l.v. Frans op de Bullens.

Op in de 23e Zondag het dhj (a) vanuit een de St. uit Jozefkerk te Noordwijkerhout. Voorganger is een pastoor André Goumans. Zang naar door het Gemengd naar Koor naar Sancta Maria naar o.l.v. Willem Jan het van Geldre.

Afl.: Noordwijkerhout. op tv André Goumans van was al eens een te zien bij in de Paaswake, uit maar hij werd eigenlijk niet een geïntroduceerd. Dat op gebeurt dit een keer wel in een geloofsgesprek dat tijdens voor het grootste met tijdens deel op het strand werd opgenomen. een Want van André Goumans naar is daar heel graag en van bij in voorkeur in de vroege ochtend. Hij op voelt zich op in het strand van op tv Noordwijkerhout tijdens in zijn element omdat met hij één een is met de elementen van en zijn hoofd het leeg met kan maken.

Op op tv de 22e Zondag tijdens dhj (a) vanuit de Lucaskerk uit te door Den Bosch. Voorganger tijdens is plebaan Geertjan van uit Rossem. Zang het door het de Sint Lucaskoor o.l.v. Bas op Suijkerbuijk.

Afl.: Den in Bosch. Leren om in er alleen maar met te het zijn en niets te uit hoeven doen. Leren op tv om van het waarde te zijn ook als de er niet gewerkt wordt. naar Leren uit om te kunnen genieten van uit het het moment dat er de nu is en de dat helemaal niets kost. een Antoon de Hurkmans, de bisschop van Den Bosch, op tv maakte vorig op jaar indruk met zijn een het verhaal over de levenslessen na in een de periode van afwezigheid. in Bisschop Hurkmans vertelde op tv heel open over het uit feit dat hij rust in en het afstand moest nemen op tv om anders naar in zichzelf te kijken. Presentatie: Leo in Fijen.

Op op tv de 20e zondag dhj (a) op tv het vanuit de H. Willibrorduskerk naar te Bodegraven. Voorganger is pastoor het Dick naar van Klaveren. Zang door het op tv Parochieel Koor van St. Caecilia o.l.v. het Peter een Verhoogt.

Op door de 19e door Zondag dhj (a) in vanuit de H. Nicolaaskerk te Baarn. met Hoofdcelebrant is vicaris de J. met Pauw. Zang door Parochiëel koor de o.l.v. naar Mathieu Koren.

Op in de 18e met zondag door het uit jaar vanuit de Willibrorduskerk te in Bodegraven. Voorganger van is pastoor uit Dick van Klaveren. Zang uit door het de Parochieel Koor St. Caecilia o.l.v. Peter de in Verhoogt.

Op van de 17e zondag een door het jaar vanuit de naar in Bonifatiuskerk te Leeuwarden. Voorganger is pastor een Albert Buter. van Zang door Gezamenlijke op Koren o.l.v. Hendrikje een van den door Berg.

Op de 16e op Zondag door uit het jaar (a) vanuit tijdens de St. Petrus het Bandenkerk te Venray. een Voorganger de is deken de Harrie Smeets. Zang door door het koor Ars van Musica o.l.v. Jos uit Ardts.

Op in de 15e Zondag met door het jaar van (a) vanuit op de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Voorganger tijdens is tijdens pastoor Koos Smits. Zang het door Jongerenkoor Voices de of Heaven o.l.v. van Louis ten op tv Vregelaar.

Op de op tv veertiende zondag door de het jaar het (a) vanuit de H. Quirinuskerk het te Halsteren. van Voorganger is Han met Akkermans. Zang door de van Kathedrale op Cantorij Breda o.l.v. Jan uit Schuurmans.

Op door Sacramentsdag (a) van vanuit de St. Nicolaaskerk te Amsterdam. met Voorganger is Joop van Stam. Zang door naar met het koor Capella in Nicolai o.l.v. Michael naar Hedley.

Op met het Hoogfeest van de Heilige tijdens Drie-eenheid op (a) vanuit de St. op Petrus op tv Bandenkerk te Venray. Hoofdcelebrant: een Mgr. Wiertz Zang door het van Chriskokoor op tv o.l.v. Norma van Ansinger.

Op door de 7e Zondag uit van Pasen (a) door vanuit de parochie H. Antonius een van een Padua te Lepelstraat. Voorganger is met Han Akkermans. op tv Zang door het Sacramentskoor op tv Breda o.l.v. Henri van de tijdens Graauw.

februari 2020
11-09-2011 10:30

Aflevering 85

Eucharistie - Aflevering 85

Op de 24e zondag dhj (a) vanuit de H. Quirinuskerk te Halsteren. Voorganger is pastor Han Akkermans. Zang door het Parochieel Gemengd koor Laurentiuskerk Dongen o.l.v. Frans Bullens.

04-09-2011 10:30

Aflevering 84

Eucharistie - Aflevering 84

Op de 23e Zondag dhj (a) vanuit de St. Jozefkerk te Noordwijkerhout. Voorganger is pastoor André Goumans. Zang door het Gemengd Koor Sancta Maria o.l.v. Willem Jan van Geldre.

04-09-2011 10:10

Noordwijkerhout

Eucharistie - Noordwijkerhout

Afl.: Noordwijkerhout. André Goumans was al eens te zien bij de Paaswake, maar hij werd eigenlijk niet geïntroduceerd. Dat gebeurt dit keer wel in een geloofsgesprek dat voor het grootste deel op het strand werd opgenomen. Want André Gouman...

28-08-2011 10:00

Aflevering 82

Eucharistie - Aflevering 82

Op de 22e Zondag dhj (a) vanuit de Lucaskerk te Den Bosch. Voorganger is plebaan Geertjan van Rossem. Zang door het Sint Lucaskoor o.l.v. Bas Suijkerbuijk.

28-08-2011 09:35

Den Bosch

Eucharistie - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. Leren om er alleen maar te zijn en niets te hoeven doen. Leren om van waarde te zijn ook als er niet gewerkt wordt. Leren om te kunnen genieten van het moment dat er nu is en dat helemaal niets kost. Antoon Hurkmans, de bis...

14-08-2011 10:00

Aflevering 80

Eucharistie - Aflevering 80

Op de 20e zondag dhj (a) vanuit de H. Willibrorduskerk te Bodegraven. Voorganger is pastoor Dick van Klaveren. Zang door het Parochieel Koor St. Caecilia o.l.v. Peter Verhoogt.

07-08-2011 10:00

Aflevering 79

Eucharistie - Aflevering 79

Op de 19e Zondag dhj (a) vanuit de H. Nicolaaskerk te Baarn. Hoofdcelebrant is vicaris J. Pauw. Zang door Parochiëel koor o.l.v. Mathieu Koren.

31-07-2011 10:00

Aflevering 78

Eucharistie - Aflevering 78

Op de 18e zondag door het jaar vanuit de Willibrorduskerk te Bodegraven. Voorganger is pastoor Dick van Klaveren. Zang door het Parochieel Koor St. Caecilia o.l.v. Peter Verhoogt.

24-07-2011 10:00

Aflevering 77

Eucharistie - Aflevering 77

Op de 17e zondag door het jaar vanuit de Bonifatiuskerk te Leeuwarden. Voorganger is pastor Albert Buter. Zang door Gezamenlijke Koren o.l.v. Hendrikje van den Berg.

17-07-2011 10:00

Aflevering 76

Eucharistie - Aflevering 76

Op de 16e Zondag door het jaar (a) vanuit de St. Petrus Bandenkerk te Venray. Voorganger is deken Harrie Smeets. Zang door het koor Ars Musica o.l.v. Jos Ardts.

10-07-2011 10:00

Aflevering 75

Eucharistie - Aflevering 75

Op de 15e Zondag door het jaar (a) vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Voorganger is pastoor Koos Smits. Zang door Jongerenkoor Voices of Heaven o.l.v. Louis ten Vregelaar.

03-07-2011 10:00

Aflevering 74

Eucharistie - Aflevering 74

Op de veertiende zondag door het jaar (a) vanuit de H. Quirinuskerk te Halsteren. Voorganger is Han Akkermans. Zang door de Kathedrale Cantorij Breda o.l.v. Jan Schuurmans.

26-06-2011 10:00

Aflevering 73

Eucharistie - Aflevering 73

Op Sacramentsdag (a) vanuit de St. Nicolaaskerk te Amsterdam. Voorganger is Joop Stam. Zang door het koor Capella Nicolai o.l.v. Michael Hedley.

19-06-2011 10:00

Aflevering 72

Eucharistie - Aflevering 72

Op het Hoogfeest van de Heilige Drie-eenheid (a) vanuit de St. Petrus Bandenkerk te Venray. Hoofdcelebrant: Mgr. Wiertz Zang door het Chriskokoor o.l.v. Norma Ansinger.

05-06-2011 10:00

Aflevering 71

Eucharistie - Aflevering 71

Op de 7e Zondag van Pasen (a) vanuit de parochie H. Antonius van Padua te Lepelstraat. Voorganger is Han Akkermans. Zang door het Sacramentskoor Breda o.l.v. Henri de Graauw.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistie bij Eucharistie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistie. Heb je een uitzending van Eucharistie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistie gemist

RKK heeft er bewust voor gekozen om de eucharistieviering elke zondag uit te zenden en deze te spreiden over allebisdommen. Ieder bisdom komt zeven keer per jaar aan bod, iedere bisschop gaat één keer per jaar in eeneucharistieviering op televisie voor. Er is gekozen voor diversiteit van vieringen uit het hele land omdat dit ookbeter aansluit bij de religieuze zoeker van deze tijd en recht doet aan de regionale eigenheid van de bisdommen.Daarnaast is er meer ontvankelijkheid voor authentieke geloofsgetuigenissen. Daarom wordt de eucharistieviering optelevisie voorafgegaan door een geloofsgesprek. RKK wil zo een nieuw pastoraal aanbod doen.

Uitzending gemist van Eucharistie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 99
  • Laatste uitzending op 25-12-2011 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!