Programma gemist?

Aflevering 8 de - In DanceSing door is er alleen naar plaats voor van de allergrootste doorzetters; tijdens supertalenten die zich met voor duizend procent inzetten om in op dans- én in op zanggebied op tv een op plek te veroveren tussen door artiesten in in de showbusiness. Wie van een de overgebleven kandidaten uit wint DanceSing en krijgt de door op ultieme kick-start voor een internationale droomcarrière het de en een door topproducer RedOne op en het zijn team geschreven en geproduceerde de track?

Aflevering uit 7 - in In DanceSing is er alleen van plaats voor de allergrootste uit met doorzetters; supertalenten die zich voor het duizend procent inzetten op om op op tv dans- én op de zanggebied een plek te op tv veroveren tussen uit artiesten in de showbusiness. van De naar winnaar van DanceSing krijgt de de ultieme de kick-start voor een internationale tijdens droomcarrière. En dat tijdens is niet alles: Hij met of zij krijgt hierbij met hulp een van top producer RedOne en van mag een door in RedOne en een zijn team geschreven door en geproduceerde track van opnemen.

Aflevering 6 tijdens - In DanceSing op is er de alleen plaats voor de allergrootste tijdens op tv doorzetters; supertalenten die zich voor naar duizend procent inzetten in om op tv op dans- én op zanggebied in een plek te uit veroveren op tussen artiesten in de de showbusiness. De winnaar uit van DanceSing tijdens krijgt de ultieme een kick-start voor een internationale naar droomcarrière. En dat is met niet alles: op Hij of de zij krijgt hierbij hulp in van top producer RedOne en de mag een door op tv RedOne en zijn de team met geschreven en geproduceerde track een opnemen.

Aflevering 5 door - In DanceSing is tijdens naar er alleen plaats voor uit de allergrootste doorzetters; met supertalenten die zich in voor duizend van procent inzetten om op dans- naar én op zanggebied de een plek te veroveren uit tussen artiesten in naar de een showbusiness. De winnaar van DanceSing tijdens door krijgt de ultieme kick-start voor een op internationale tijdens droomcarrière. En dat op tv is niet alles: Hij door of zij een krijgt hierbij hulp van top met producer RedOne en op mag een door op tv uit RedOne en zijn team geschreven in en geproduceerde track tijdens opnemen.

Aflevering naar 4 - In een DanceSing is er alleen plaats op tv voor de allergrootste op tv doorzetters; supertalenten die van zich voor naar duizend procent inzetten om naar op dans- naar én op zanggebied een een plek te in veroveren een tussen artiesten in de tijdens showbusiness. De winnaar op tv van DanceSing krijgt de ultieme op tijdens kick-start voor een de internationale droomcarrière. En dat is uit niet alles: Hij of uit zij krijgt op hierbij de hulp van top producer op tv RedOne en van mag een door RedOne en zijn de team geschreven en door met geproduceerde track opnemen.

Aflevering een 3 - In DanceSing is op uit er alleen plaats voor de allergrootste een naar doorzetters; supertalenten die zich door voor duizend procent met inzetten om op dans- én in op zanggebied op een plek op te veroveren op tv tussen artiesten in de uit showbusiness. De winnaar van in DanceSing krijgt de door ultieme kick-start naar voor een internationale droomcarrière. En een dat is niet op tv alles: Hij van of naar zij krijgt hierbij hulp van met top op producer RedOne en de mag een door RedOne en zijn met team naar geschreven en geproduceerde track een opnemen.

Aflevering het 2 - In DanceSing het is er alleen op plaats voor de door allergrootste doorzetters; supertalenten die van zich voor een duizend het procent inzetten om van op dans- én op zanggebied een op uit plek te veroveren het tussen artiesten in de showbusiness. in De winnaar van DanceSing in krijgt de op tv ultieme op tv kick-start voor een internationale in droomcarrière. En dat op tv is niet alles: het Hij of zij krijgt naar hierbij hulp naar van top naar producer RedOne en mag een van door RedOne en tijdens zijn naar team geschreven en geproduceerde track uit opnemen.

Vanavond start de de nieuwe talentshow tijdens DanceSing. De komende in donderdagen door is de zoektocht naar met multi-talenten, die op net als Beyoncé, Ariana uit Grande en in Bruno Mars spectaculair goed kunnen op tv dansen én op tv zingen, wekelijks om 20:30 op uur te zien de op SBS6. Tijdens de op audities beoordelen naar Trijntje met Oosterhuis en Gordon de deelnemers het op de zangkwaliteiten. uit Daarnaast zullen de uit kandidaten dansen. Daarop worden uit ze beoordeeld door op tv Timor Steffens en met door Kenzo Alvares. Johnny de Mol de en Romy Monteiro uit presenteren het programma door waarin gebruik wordt gemaakt op tv van de meest vernieuwende de en geavanceerde van technieken op het gebied een van videomapping en op tv augmented op tv reality, zodat de decors uit waarin de talenten het optreden worden naar getransformeerd tot hightech videoclips. Lees meer het een over DanceSing op in gids.tv/programma/dancesing.

oktober 2019
28-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 8 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. Wie van de overg...

21-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 7 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

14-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 6 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

07-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 5 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

31-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 4 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

24-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 3 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

17-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 2 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

10-01-2019 20:30

Nieuw: DanceSing

DanceSing - Nieuw: DanceSing

Vanavond start de nieuwe talentshow DanceSing. De komende donderdagen is de zoektocht naar multi-talenten, die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair goed kunnen dansen én zingen, wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. ...

DanceSing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DanceSing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DanceSing bij DanceSing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DanceSing. Heb je een uitzending van DanceSing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DanceSing gemist

Uitzending gemist van DanceSing? Hier kun je alle uitzendingen van DanceSing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!