Programma gemist?

Aflevering een 8 - In DanceSing op is op er alleen plaats voor in de allergrootste door doorzetters; supertalenten die zich met voor duizend van procent inzetten om op dans- én op op op tv zanggebied een plek op te veroveren tussen artiesten tijdens in de tijdens showbusiness. Wie op tv van de overgebleven van kandidaten wint DanceSing en krijgt de op met ultieme kick-start voor een door internationale droomcarrière en de een door naar topproducer RedOne en zijn team geschreven door uit en geproduceerde track?

Aflevering het 7 - met In DanceSing is er alleen plaats op tv voor de allergrootste de doorzetters; met supertalenten die zich voor duizend een procent inzetten om uit op tv op dans- én op zanggebied op een plek te met veroveren naar tussen artiesten in de showbusiness. tijdens De een winnaar van DanceSing krijgt in de ultieme kick-start voor een met internationale droomcarrière. En op door dat is niet alles: Hij op tv of zij krijgt hierbij de hulp van top tijdens producer met RedOne en mag een uit door RedOne uit en zijn de team geschreven en tijdens geproduceerde track opnemen.

Aflevering 6 - met In DanceSing is in er alleen in plaats met voor de allergrootste op doorzetters; supertalenten die zich voor duizend van procent inzetten om een uit op dans- én op naar zanggebied een plek te in veroveren tussen artiesten tijdens in tijdens de showbusiness. De op winnaar van DanceSing het krijgt de ultieme kick-start voor naar een in internationale droomcarrière. En tijdens dat is niet van alles: Hij of zij krijgt tijdens hierbij hulp uit van top producer RedOne en op tv op tv mag een door RedOne en van zijn team geschreven uit en geproduceerde op tv track opnemen.

Aflevering 5 - de In DanceSing door is er door alleen plaats voor de de allergrootste doorzetters; supertalenten in die zich voor van duizend procent inzetten om naar op tijdens dans- én op zanggebied een een plek in te veroveren tussen de artiesten in uit de showbusiness. De winnaar van met DanceSing op krijgt de ultieme kick-start met voor een internationale op tv droomcarrière. En het dat is niet alles: Hij of tijdens zij krijgt een hierbij hulp van top de producer van RedOne en mag een door op RedOne op en zijn team geschreven en met geproduceerde track de opnemen.

Aflevering van 4 - met In DanceSing is er alleen door plaats voor de de allergrootste doorzetters; supertalenten die naar zich voor naar duizend procent inzetten om het een op dans- én op tijdens zanggebied een plek te veroveren op tussen artiesten in door de showbusiness. op tv De op tv winnaar van DanceSing van krijgt de ultieme kick-start voor een een internationale in droomcarrière. En in dat is niet alles: Hij het of zij krijgt hierbij de hulp tijdens van top producer met RedOne en mag een door een RedOne naar en zijn team de geschreven en op geproduceerde track opnemen.

Aflevering door 3 - In DanceSing het is er alleen met plaats uit voor de allergrootste naar doorzetters; supertalenten die zich uit voor duizend procent op inzetten om uit op dans- én op tv op zanggebied een plek door te veroveren tussen uit artiesten in de showbusiness. op De uit winnaar van DanceSing krijgt de ultieme tijdens kick-start tijdens voor een internationale door droomcarrière. En dat is niet de het alles: Hij of zij door krijgt hierbij hulp de van top producer in RedOne en mag een op tv door RedOne en zijn met door team geschreven en de geproduceerde track opnemen.

Aflevering 2 in - het In DanceSing is er alleen naar plaats voor de op tv allergrootste tijdens doorzetters; supertalenten die zich voor duizend in procent naar inzetten om op dans- een én op zanggebied op een op plek te veroveren tussen van artiesten in op de showbusiness. De winnaar van uit DanceSing krijgt de door ultieme kick-start op voor een internationale droomcarrière. uit En dat is naar niet alles: Hij of door zij van krijgt hierbij hulp van de top producer RedOne en de met mag een door RedOne en een zijn in team geschreven en tijdens geproduceerde track opnemen.

Vanavond start de op het nieuwe talentshow DanceSing. De met komende donderdagen is de zoektocht de naar multi-talenten, die op tv net als Beyoncé, door een Ariana Grande en Bruno op tv Mars spectaculair goed kunnen dansen tijdens én uit zingen, wekelijks om op tv 20:30 uur te naar zien op SBS6. naar Tijdens de audities beoordelen een Trijntje Oosterhuis en op Gordon de deelnemers op uit van de zangkwaliteiten. Daarnaast zullen de kandidaten uit dansen. Daarop worden op tv ze door beoordeeld door Timor Steffens op tv en Kenzo Alvares. Johnny op de Mol en op tv Romy naar Monteiro presenteren het programma waarin gebruik op wordt door gemaakt van de meest vernieuwende de en geavanceerde technieken van op op het gebied uit van videomapping en tijdens augmented reality, zodat tijdens de decors waarin de talenten een optreden worden getransformeerd een tot hightech videoclips. Lees meer de over DanceSing tijdens op uit gids.tv/programma/dancesing.

maart 2020
28-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 8 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. Wie van de overg...

21-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 7 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

14-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 6 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

07-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 5 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

31-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 4 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

24-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 3 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

17-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 2 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

10-01-2019 20:30

Nieuw: DanceSing

DanceSing - Nieuw: DanceSing

Vanavond start de nieuwe talentshow DanceSing. De komende donderdagen is de zoektocht naar multi-talenten, die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair goed kunnen dansen én zingen, wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. ...

DanceSing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DanceSing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DanceSing bij DanceSing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DanceSing. Heb je een uitzending van DanceSing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DanceSing gemist

Uitzending gemist van DanceSing? Hier kun je alle uitzendingen van DanceSing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!