Programma gemist?

Aflevering door 8 - In van DanceSing is in er alleen plaats naar voor de allergrootste doorzetters; in supertalenten die zich met voor duizend procent met inzetten om op dans- én tijdens op een zanggebied een door plek te veroveren tussen artiesten in in de naar showbusiness. Wie naar van de overgebleven kandidaten een wint DanceSing en krijgt door de uit ultieme kick-start voor uit een internationale droomcarrière en een een door topproducer RedOne en een zijn team geschreven op en het geproduceerde track?

Aflevering op tv 7 - In het DanceSing is naar er alleen plaats voor de uit allergrootste een doorzetters; supertalenten die door zich voor duizend procent inzetten tijdens om op in dans- én op zanggebied naar een plek te met veroveren tussen artiesten het in de showbusiness. De uit winnaar van DanceSing de krijgt de de ultieme op kick-start voor een internationale door droomcarrière. En een dat is niet alles: Hij of op tv zij krijgt hierbij het hulp op van top producer op RedOne en door mag een door RedOne en een zijn op tv team geschreven en op tv geproduceerde track opnemen.

Aflevering op 6 - In het DanceSing is er alleen op tv plaats voor de op tv allergrootste doorzetters; met supertalenten die zich voor duizend op procent inzetten om uit op op dans- én op de zanggebied een plek in te veroveren de tussen artiesten in de showbusiness. De van winnaar van een DanceSing krijgt een de ultieme kick-start de voor een internationale droomcarrière. in En op dat is niet alles: Hij tijdens of zij tijdens krijgt hierbij hulp van top door producer RedOne tijdens en mag het een door RedOne en zijn door team geschreven en in geproduceerde track in opnemen.

Aflevering naar 5 - een In DanceSing is er met alleen plaats voor de de allergrootste doorzetters; supertalenten tijdens die zich naar voor duizend procent door inzetten om op de dans- én op zanggebied een de van plek te veroveren tussen artiesten uit in de showbusiness. De een winnaar van DanceSing uit op krijgt de ultieme kick-start voor met een internationale droomcarrière. En van op tv dat is niet alles: Hij met of zij op krijgt hierbij uit hulp van top producer RedOne en de mag een door het RedOne en zijn met team geschreven en uit geproduceerde track in opnemen.

Aflevering op tv 4 - In DanceSing is door met er alleen plaats van voor de allergrootste doorzetters; de supertalenten die zich op tv voor duizend het procent inzetten om op dans- én van op naar zanggebied een plek te veroveren op tussen artiesten uit in de een showbusiness. De winnaar van DanceSing uit krijgt in de ultieme kick-start voor uit een een internationale droomcarrière. En op dat is niet alles: in Hij of zij uit krijgt hierbij hulp met van top producer van RedOne en mag een op door RedOne door en zijn team geschreven en naar geproduceerde track met opnemen.

Aflevering van 3 - In een DanceSing is er alleen met plaats voor de allergrootste van uit doorzetters; supertalenten die zich de voor duizend procent inzetten op om tijdens op dans- én op zanggebied het een plek te veroveren tijdens de tussen artiesten in de showbusiness. De door winnaar van DanceSing de krijgt de ultieme tijdens kick-start voor van een naar internationale droomcarrière. En dat is het niet alles: Hij uit of zij tijdens krijgt hierbij tijdens hulp van top producer RedOne en het mag een door door RedOne op tv en zijn team van geschreven en op geproduceerde track opnemen.

Aflevering 2 - naar In DanceSing van is op tv er alleen plaats voor de op tv allergrootste doorzetters; met supertalenten die zich het voor duizend van procent inzetten om op dans- door én op zanggebied een de plek te veroveren tijdens een tussen artiesten in de op showbusiness. De tijdens winnaar van DanceSing krijgt van de ultieme kick-start voor tijdens een op internationale droomcarrière. En dat een is niet in alles: Hij of zij op krijgt hierbij hulp van het top producer RedOne en van mag op een door RedOne en zijn op team uit geschreven en geproduceerde track uit opnemen.

Vanavond start de uit nieuwe talentshow tijdens DanceSing. een De komende donderdagen is de zoektocht tijdens tijdens naar multi-talenten, die net als met Beyoncé, Ariana op Grande en Bruno Mars naar spectaculair goed kunnen dansen uit én zingen, wekelijks naar om 20:30 tijdens uur te uit zien op van SBS6. Tijdens de audities beoordelen uit Trijntje Oosterhuis van en Gordon de deelnemers op een uit de zangkwaliteiten. Daarnaast op tv zullen de kandidaten met dansen. Daarop worden ze beoordeeld in door Timor Steffens en naar Kenzo Alvares. Johnny op tv de de Mol en Romy Monteiro presenteren naar het programma waarin gebruik naar wordt gemaakt een van de meest vernieuwende op tv en de geavanceerde technieken de op het gebied van op tv videomapping en op tv augmented reality, zodat de decors waarin op tv de talenten optreden het worden met getransformeerd tot hightech videoclips. Lees naar meer over de DanceSing op uit gids.tv/programma/dancesing.

november 2020
28-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 8 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. Wie van de overg...

21-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 7 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

14-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 6 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

07-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 5 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

31-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 4 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

24-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 3 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

17-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 2 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

10-01-2019 20:30

Nieuw: DanceSing

DanceSing - Nieuw: DanceSing

Vanavond start de nieuwe talentshow DanceSing. De komende donderdagen is de zoektocht naar multi-talenten, die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair goed kunnen dansen én zingen, wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. ...

DanceSing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DanceSing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DanceSing bij DanceSing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DanceSing. Heb je een uitzending van DanceSing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DanceSing gemist

Uitzending gemist van DanceSing? Hier kun je alle uitzendingen van DanceSing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!