Programma gemist?

Aflevering 8 - op In DanceSing is uit er een alleen plaats voor de op allergrootste doorzetters; supertalenten van die zich uit voor duizend procent inzetten om de op dans- in én op een zanggebied een plek te door veroveren de tussen artiesten in de door showbusiness. Wie in van de overgebleven naar kandidaten wint DanceSing en krijgt op de ultieme kick-start voor van een met internationale droomcarrière en uit een door op topproducer RedOne en zijn de team geschreven en met geproduceerde track?

Aflevering op tv 7 - In DanceSing is door er de alleen plaats voor de met allergrootste doorzetters; uit supertalenten die zich voor tijdens duizend procent inzetten om tijdens op van dans- én op zanggebied een in plek van te veroveren de tussen artiesten in een de showbusiness. De winnaar van tijdens DanceSing de krijgt de ultieme kick-start in voor een in internationale droomcarrière. En dat een is niet alles: Hij op of zij krijgt door hierbij het hulp van top producer RedOne en het op tv mag een door RedOne en zijn een team geschreven en op tv geproduceerde track het opnemen.

Aflevering 6 - naar In uit DanceSing is er tijdens alleen plaats voor de op tv allergrootste in doorzetters; supertalenten die zich voor duizend een procent inzetten van om op door dans- én op naar zanggebied een van plek te veroveren tussen artiesten tijdens in op tv de showbusiness. De winnaar van DanceSing met het krijgt de ultieme uit kick-start voor een internationale droomcarrière. uit En dat is niet een alles: op Hij of zij krijgt hierbij met hulp van naar top producer tijdens RedOne en mag een de door RedOne en uit zijn team de geschreven en geproduceerde track tijdens opnemen.

Aflevering 5 - naar naar In DanceSing is er de alleen plaats voor van de allergrootste doorzetters; supertalenten die de zich de voor duizend procent op inzetten om op dans- in én op zanggebied een een een plek te veroveren tussen artiesten uit in de showbusiness. De door op winnaar van DanceSing krijgt van de ultieme kick-start voor een een internationale op droomcarrière. En dat naar is niet alles: tijdens Hij of zij krijgt uit hierbij hulp van van top producer het RedOne en op mag een door in RedOne en zijn team geschreven in en geproduceerde door track opnemen.

Aflevering 4 door - door In DanceSing is de er alleen plaats voor naar de allergrootste naar doorzetters; supertalenten die van zich voor duizend door procent inzetten om op met dans- én tijdens op zanggebied een plek tijdens te veroveren tussen artiesten de in door de showbusiness. De winnaar het van DanceSing op tv krijgt de ultieme kick-start voor door een internationale door droomcarrière. En dat is het niet in alles: Hij of zij de krijgt hierbij hulp van in top tijdens producer RedOne en mag een naar door RedOne op tv en zijn team op geschreven en geproduceerde door track opnemen.

Aflevering op tv 3 - In DanceSing is het er alleen de plaats naar voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die op zich voor op duizend procent inzetten om in op dans- met én op het zanggebied een plek te van veroveren tussen artiesten uit in het de showbusiness. De op tv winnaar van DanceSing krijgt de naar ultieme kick-start voor een het de internationale droomcarrière. En uit dat is niet alles: Hij door of op zij krijgt hierbij hulp van met top producer RedOne en van mag een door van RedOne en zijn in team geschreven met en geproduceerde een track opnemen.

Aflevering 2 - in In de DanceSing is er alleen met plaats voor de uit allergrootste doorzetters; supertalenten van die van zich voor duizend procent inzetten om op tv van op dans- én naar op zanggebied een plek te veroveren de tussen artiesten door in de showbusiness. De door winnaar op tv van DanceSing krijgt de ultieme met kick-start voor in een internationale het droomcarrière. En dat is niet in tijdens alles: Hij of zij krijgt in hierbij van hulp van top een producer RedOne en mag een op door RedOne en zijn met van team geschreven en geproduceerde met track opnemen.

Vanavond op start de nieuwe talentshow DanceSing. in De komende de donderdagen is de zoektocht uit de naar multi-talenten, die met net als Beyoncé, Ariana Grande en door Bruno de Mars spectaculair goed op tv kunnen dansen uit én zingen, wekelijks om 20:30 uur met te op tv zien op uit SBS6. Tijdens de audities beoordelen Trijntje in tijdens Oosterhuis en Gordon de deelnemers tijdens op de zangkwaliteiten. Daarnaast naar zullen de de kandidaten uit dansen. Daarop worden in ze beoordeeld door Timor de Steffens en door Kenzo Alvares. Johnny de een Mol en Romy naar Monteiro presenteren het uit programma waarin gebruik wordt van gemaakt van de meest tijdens vernieuwende uit en geavanceerde technieken op op het gebied in van videomapping en augmented reality, tijdens zodat de decors uit waarin de talenten door optreden worden getransformeerd de tot hightech videoclips. Lees de meer over van DanceSing op uit gids.tv/programma/dancesing.

juli 2021
28-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 8 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. Wie van de overg...

21-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 7 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

14-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 6 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

07-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 5 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

31-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 4 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

24-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 3 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

17-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 2 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

10-01-2019 20:30

Nieuw: DanceSing

DanceSing - Nieuw: DanceSing

Vanavond start de nieuwe talentshow DanceSing. De komende donderdagen is de zoektocht naar multi-talenten, die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair goed kunnen dansen én zingen, wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. ...

DanceSing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DanceSing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DanceSing bij DanceSing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DanceSing. Heb je een uitzending van DanceSing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DanceSing gemist

Uitzending gemist van DanceSing? Hier kun je alle uitzendingen van DanceSing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!