Programma gemist?

Aflevering 8 op tv - In DanceSing is van er alleen plaats op voor van de allergrootste tijdens doorzetters; supertalenten die zich voor duizend met op tv procent inzetten om op op tv dans- én op naar zanggebied een plek in te veroveren op tv tussen artiesten in de showbusiness. Wie op op tv van de overgebleven kandidaten wint het DanceSing en krijgt de op een ultieme kick-start voor een internationale naar droomcarrière en een door door naar topproducer RedOne en zijn tijdens team geschreven en geproduceerde tijdens track?

Aflevering naar 7 - een In DanceSing is er in alleen plaats voor de allergrootste een doorzetters; supertalenten naar die van zich voor duizend de procent inzetten om een op dans- én op tv op zanggebied een plek te het veroveren tussen artiesten de in de showbusiness. een De winnaar van DanceSing in krijgt in de ultieme kick-start voor een een internationale droomcarrière. En van van dat is niet tijdens alles: Hij of zij krijgt van hierbij hulp van het top tijdens producer RedOne en mag van een door RedOne naar en zijn van team geschreven en in geproduceerde track opnemen.

Aflevering 6 - op In een DanceSing is door er alleen plaats voor de allergrootste van doorzetters; supertalenten die van zich voor met duizend procent de inzetten om op dans- op én op tijdens zanggebied een plek te veroveren van tussen artiesten het in de showbusiness. van De winnaar van het DanceSing krijgt de ultieme uit kick-start voor een op internationale droomcarrière. En het dat het is niet met alles: Hij of zij de krijgt hierbij hulp van een top producer RedOne en op tv naar mag een door RedOne en zijn een team geschreven in en uit geproduceerde track opnemen.

Aflevering 5 naar - In in DanceSing is in er alleen plaats voor de naar allergrootste doorzetters; supertalenten die tijdens zich voor naar duizend procent op inzetten om op op dans- én op op tv zanggebied een plek te veroveren van met tussen artiesten in de uit showbusiness. De winnaar van op tv DanceSing uit krijgt de ultieme kick-start in voor een internationale droomcarrière. uit En de dat is niet alles: uit Hij of zij krijgt hierbij in hulp in van top producer RedOne uit en mag tijdens een door RedOne op en zijn team geschreven en het geproduceerde tijdens track opnemen.

Aflevering 4 - de tijdens In DanceSing is er alleen plaats op tv voor een de allergrootste in doorzetters; supertalenten die zich voor duizend de het procent inzetten om op tijdens dans- én op zanggebied een naar plek te veroveren de tussen in artiesten in de met showbusiness. De winnaar van van DanceSing krijgt op de ultieme kick-start tijdens voor een internationale in droomcarrière. En tijdens dat is niet alles: op Hij of zij krijgt hierbij de de hulp van top met producer RedOne en een mag een door RedOne op tv en zijn de team geschreven en geproduceerde in track opnemen.

Aflevering 3 - de In op tv DanceSing is er alleen plaats tijdens voor de de allergrootste doorzetters; supertalenten van die zich voor duizend door procent inzetten met om op op dans- én de op zanggebied een plek te veroveren met naar tussen artiesten in van de showbusiness. De winnaar van DanceSing de krijgt de het ultieme kick-start voor een een internationale door droomcarrière. En dat op tv is niet naar alles: Hij of zij krijgt hierbij door hulp naar van top producer RedOne uit en mag een in door RedOne en een zijn team naar geschreven en geproduceerde track het opnemen.

Aflevering tijdens 2 - In DanceSing is met er alleen door plaats voor de de allergrootste op tv doorzetters; supertalenten die zich voor duizend door procent inzetten om in op door dans- én op in zanggebied een uit plek te veroveren tussen uit artiesten in de showbusiness. naar De winnaar met van DanceSing krijgt van de ultieme kick-start voor een het internationale droomcarrière. En op dat is niet met alles: op Hij of zij het krijgt hierbij hulp van top van producer RedOne door en mag een door door tijdens RedOne en zijn team op geschreven en geproduceerde track uit opnemen.

Vanavond start de op tv nieuwe talentshow DanceSing. een De komende donderdagen tijdens is de de zoektocht naar multi-talenten, door die net als met Beyoncé, Ariana Grande en op Bruno Mars spectaculair op goed kunnen op tv dansen én zingen, wekelijks tijdens om 20:30 op tv uur te zien op het van SBS6. Tijdens de audities beoordelen op tv Trijntje Oosterhuis de en Gordon de deelnemers een op de zangkwaliteiten. Daarnaast naar zullen de op tv kandidaten dansen. Daarop worden van ze de beoordeeld door Timor de Steffens en Kenzo in Alvares. Johnny de Mol en uit Romy Monteiro presenteren het een programma een waarin gebruik wordt tijdens gemaakt van de meest vernieuwende een en tijdens geavanceerde technieken op in het gebied van videomapping en het augmented reality, zodat een met de decors waarin de talenten uit optreden worden tijdens getransformeerd tot hightech videoclips. Lees meer naar over DanceSing uit op op gids.tv/programma/dancesing.

augustus 2020
28-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 8 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. Wie van de overg...

21-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 7 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

14-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 6 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

07-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 5 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

31-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 4 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

24-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 3 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

17-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 2 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

10-01-2019 20:30

Nieuw: DanceSing

DanceSing - Nieuw: DanceSing

Vanavond start de nieuwe talentshow DanceSing. De komende donderdagen is de zoektocht naar multi-talenten, die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair goed kunnen dansen én zingen, wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. ...

DanceSing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DanceSing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DanceSing bij DanceSing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DanceSing. Heb je een uitzending van DanceSing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DanceSing gemist

Uitzending gemist van DanceSing? Hier kun je alle uitzendingen van DanceSing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!