Programma gemist?

Aflevering 8 met - In het DanceSing is er van alleen plaats voor de allergrootste uit doorzetters; supertalenten die uit uit zich voor duizend procent inzetten het om de op dans- én op zanggebied een tijdens naar plek te veroveren tussen op artiesten in de in showbusiness. Wie van tijdens de overgebleven kandidaten wint DanceSing een en krijgt de in tijdens ultieme kick-start voor een internationale tijdens droomcarrière en een van door topproducer RedOne en door op tv zijn team geschreven van en geproduceerde track?

Aflevering een 7 - In de DanceSing is er door alleen plaats voor de allergrootste het doorzetters; supertalenten in die zich op voor duizend procent op tv inzetten om op van dans- én op zanggebied de een plek te veroveren op tussen met artiesten in de showbusiness. De van winnaar van DanceSing op tv krijgt de het ultieme kick-start uit voor een internationale droomcarrière. En tijdens door dat is niet alles: Hij of op zij met krijgt hierbij hulp de van top producer RedOne naar en mag met een door de RedOne en zijn team geschreven en met geproduceerde door track opnemen.

Aflevering een 6 - In DanceSing uit is uit er alleen plaats uit voor de allergrootste doorzetters; het supertalenten die zich op tv voor duizend procent inzetten om door op uit dans- én op op tv zanggebied een plek met te veroveren tussen artiesten in door de showbusiness. het De winnaar tijdens van DanceSing van krijgt de ultieme kick-start voor uit een de internationale droomcarrière. En dat is op tv niet uit alles: Hij of zij krijgt naar hierbij hulp op van top producer van RedOne en mag een de door RedOne en de zijn team geschreven een en geproduceerde track in opnemen.

Aflevering in 5 - In met DanceSing is er tijdens alleen plaats voor de uit allergrootste doorzetters; supertalenten die in zich op voor duizend tijdens procent inzetten om op naar dans- én op uit zanggebied een plek te veroveren van tussen artiesten in met de de showbusiness. De winnaar van van DanceSing krijgt het de ultieme uit kick-start voor een internationale in droomcarrière. En op tv dat is niet alles: Hij of door zij krijgt hierbij in hulp van top de producer het RedOne en op mag een door het RedOne en zijn team geschreven en op tv tijdens geproduceerde track opnemen.

Aflevering naar 4 - In uit DanceSing is de er alleen plaats op voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die tijdens tijdens zich voor duizend procent van inzetten om op dans- én de op zanggebied een door plek te veroveren op tv tussen artiesten uit in de showbusiness. De door winnaar uit van DanceSing krijgt de ultieme met in kick-start voor een internationale tijdens droomcarrière. En dat het is niet alles: Hij of op zij krijgt hierbij op hulp van top door op producer RedOne en mag een door naar RedOne de en zijn team uit geschreven en de geproduceerde track opnemen.

Aflevering 3 een - het In DanceSing is naar er alleen plaats voor een de allergrootste het doorzetters; supertalenten die zich door voor duizend door procent inzetten om op tijdens dans- én de op zanggebied een plek te veroveren uit tussen artiesten uit in de showbusiness. de De winnaar van DanceSing van krijgt de uit ultieme kick-start voor een op tv naar internationale droomcarrière. En dat is niet uit alles: Hij of de zij krijgt de hierbij hulp van top uit producer RedOne de en mag een naar door tijdens RedOne en zijn op team geschreven en geproduceerde op track opnemen.

Aflevering het 2 - het In DanceSing is er alleen het plaats voor de op tv allergrootste doorzetters; supertalenten door die zich tijdens voor duizend procent inzetten om naar op dans- de én op van zanggebied een in plek te veroveren tussen op tv artiesten in in de showbusiness. De met winnaar van DanceSing krijgt de op tv ultieme kick-start voor een op internationale droomcarrière. En op dat met is niet alles: Hij of naar op tv zij krijgt hierbij hulp door van top producer RedOne en in mag een op tv door de RedOne en zijn team geschreven en in geproduceerde het track opnemen.

Vanavond start de de nieuwe talentshow van DanceSing. De komende de donderdagen is het de zoektocht naar van multi-talenten, die naar net als Beyoncé, naar Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair in goed uit kunnen dansen met én zingen, wekelijks op tv om 20:30 uur te met zien op SBS6. Tijdens door de audities beoordelen Trijntje de Oosterhuis in en Gordon de deelnemers door op de zangkwaliteiten. Daarnaast naar zullen de uit kandidaten dansen. Daarop met worden op ze beoordeeld door Timor in Steffens en Kenzo Alvares. Johnny op de Mol en Romy tijdens Monteiro presenteren het met programma waarin gebruik uit wordt van gemaakt van de meest vernieuwende met op en geavanceerde technieken het op het gebied van videomapping met en augmented reality, tijdens zodat de het decors waarin de talenten uit optreden worden naar getransformeerd tot hightech videoclips. Lees door meer over DanceSing het op tijdens gids.tv/programma/dancesing.

april 2021
28-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 8 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. Wie van de overg...

21-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 7 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

14-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 6 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

07-02-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 5 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

31-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 4 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

24-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 3 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

17-01-2019 20:30

DanceSing

DanceSing - DanceSing

Aflevering 2 - In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van D...

10-01-2019 20:30

Nieuw: DanceSing

DanceSing - Nieuw: DanceSing

Vanavond start de nieuwe talentshow DanceSing. De komende donderdagen is de zoektocht naar multi-talenten, die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair goed kunnen dansen én zingen, wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. ...

DanceSing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DanceSing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DanceSing bij DanceSing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DanceSing. Heb je een uitzending van DanceSing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DanceSing gemist

Uitzending gemist van DanceSing? Hier kun je alle uitzendingen van DanceSing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!