Programma gemist?

Huub uit (11) was nog maar twee van het jaar toen zijn ouders uit op tv elkaar gingen, hij in kan zich er dan op een ook niets meer van herinneren. Wat van hij door wel weet, is dat het zijn ouders met niet goed met elkaar overweg met kunnen en dat van tijdens vindt hij moeilijk. door Gelukkig kan hij met zijn gedachten verzetten tijdens freerunning waar tijdens op hij allemaal toffe tricks op tv leert. Tatum Dagelet brengt van Huub van het zijn moeder van in Voorhout naar van zijn vader in Velserbroek. Onderweg uit daagt naar Huub haar uit tijdens om ook wat stoere tricks tijdens te tijdens leren.

Ruim een jaar door geleden de horen de een tweelingzusjes Veerle en het Amber (10) dat hun ouders naar gaan scheiden. op En dat niet alleen: hun door vader vertelt hen met dat hij naar een in relatie heeft gekregen met een de man. De meiden door moeten wennen door aan de in nieuwe situatie, maar met zijn blij dat in er minder ruzies zijn. van Tatum brengt met de tweeling tijdens een in muzikale rit van tijdens hun moeder naar hun de vader.

De door tienjarige Javy was vijf toen van hij hoorde dat uit zijn ouders gingen de scheiden. Doordat op tv zijn op tv moeder daarna vaak verhuist op en zijn vader tijdens heel lang bij opa uit en oma woont, door vindt Javy met de scheiding eerst moeilijk, de maar inmiddels tijdens ziet hij in dat met zijn ouders na tijdens de scheiding gelukkiger van zijn. Tatum op Dagelet haalt hem vandaag op door het bij zijn vader in de Hoofddorp. Samen uit voeren ze zijn 'draak' Chili en in daarna brengt de ze uit hem naar zijn moeder uit die ook in Hoofddorp woont. in Het wordt uit een griezelige op tv rit.

Zes jaar geleden op gingen tijdens Kayla's (11) ouders op tv uit elkaar. Sindsdien is naar Kayla op al heel vaak verhuisd. En op dat een gaat nu weer gebeuren. Midden tussen in de verhuisdozen door pakt ze met een Tatum op Dagelet haar tas uit om van haar tijdens moeders huis in op Bilthoven, naar haar met vader in Assen te gaan. naar Een behoorlijke rit en het daarom met zorgt Tatum onderweg van voor een heel op tv ander soort ritje: op een op tv een paard!

Sinds de de scheiding woont in Dylara (11) bij haar moeder. de met Ze ziet haar door vader elke week, maar blijft niet de bij hem logeren. een Doordat haar op tv vader op een paar maanden naar per jaar in door Kaapverdië woont kan met hij nooit op haar op verjaardag zijn. Iets wat Dylara een erg jammer vindt. de Onderweg heeft Tatum op tv op tv Dagelet een verrassing voor uit Dylara, zodat ze in haar verjaardag dit jaar in toch een beetje uit samen met naar haar vader kan met vieren.

Noah (10) een zit uit nog in de luiers als een zijn de ouders uit elkaar gaan. Nu in negen jaar later tijdens kunnen een zijn ouders eigenlijk uit nog steeds niet naar in dezelfde ruimte op tv zijn. Noah houdt van kickboksen door en maakt zo zijn de hoofd het leeg. Onderweg stoppen in Tatum Dagelet van en Noah voor met een potje in de op tv ring. En daar moet Tatum door het op flink verduren!

Fee (12) de haar ouders een zijn nog maar net uit op elkaar. een Een moeilijke van periode voor Fee met van veel ruzies. Sinds de enkele maanden leven haar een ouders in twee huizen door op de een kilometer van elkaar vandaan. de Tatum op Dagelet brengt Fee naar op tv haar op tv vader en maakt tijdens daarvoor vandaag een behoorlijke omweg. Halverwege uit de rit met staat een van de in belangrijkste personen in een naar Fee haar leven naar op haar te de wachten...

De ouders van van van Jens (9) en op Mats (7) zijn door sinds anderhalf jaar uit elkaar. in Waar ze tijdens eerst in een van rijtjeshuis met een tuin woonden, een uit leven de jongens nu met hun tijdens moeder en twee tijdens broertjes met in een flat. tijdens En dat is wennen... door Tatum Daglet brengt het de jongens naar in hun vader en van heeft onderweg nog uit een kleine verrassing voor met de grote Ajax een op fans.

Mila's (11) met ouders zijn al jaren uit op tv uit elkaar en ook al is op tv ze aan de een nieuwe op situatie gewend, de scheiding blijft het altijd de lastig. Ze heeft daarom op de haar kamer een tijdens plek gecreëerd waar in ze de allemaal mooie herinneringen aan vroeger het uit verzamelt, waaronder de naar trouwjurk van haar met moeder. Tatum Dagelet pakt het met Mila haar tijdens tas in voor op de huizenwissel.

Taro het (10) is drie jaar oud uit als op tv zijn ouders op tv gaan scheiden. Nu woont op hij met zijn de moeder in Noordwijkerhout door en moet hij anderhalf in uur op rijden om naar het zijn vader in Bennekom te gaan. het Taro mist zijn in vader heel met erg, uit maar dit weekend gaat op tv hij hem gelukkig weer zien. op Tatum op Dagelet komt Taro halen uit om hem naar tijdens zijn vader op te brengen.

Huub (11) naar was naar nog maar twee jaar het toen zijn ouders met uit elkaar gingen, tijdens hij kan door zich er dan ook niets naar meer met van herinneren. Wat hij wel weet, naar in is dat zijn ouders niet goed de de met elkaar overweg kunnen in en dat op vindt hij moeilijk. op tv Gelukkig kan hij zijn gedachten door verzetten tijdens tijdens freerunning waar hij met allemaal toffe op tv tricks leert. Tatum op Dagelet brengt Huub op van zijn moeder in Voorhout naar het met zijn vader in Velserbroek. Onderweg daagt naar een Huub haar uit in om ook wat stoere met tricks te met leren.

Ruim een van jaar geleden een horen de tweelingzusjes Veerle in en in Amber (10) dat hun ouders gaan op scheiden. En dat op niet alleen: hun tijdens vader vertelt hen van dat hij uit een relatie heeft het gekregen met met een man. De meiden een moeten wennen op aan de nieuwe situatie, op tv maar zijn blij in dat tijdens er minder ruzies zijn. op Tatum brengt de tweeling door tijdens een muzikale naar rit van met hun moeder naar hun door vader.

De tienjarige van Javy een was vijf toen hij hoorde door dat naar zijn ouders gingen scheiden. uit Doordat zijn moeder daarna in vaak verhuist en zijn op tv vader tijdens heel lang bij opa en uit door oma woont, vindt Javy de op tv scheiding eerst met moeilijk, maar naar inmiddels ziet hij in door dat zijn met ouders na de scheiding gelukkiger zijn. van Tatum door Dagelet haalt hem vandaag op in door bij zijn vader in Hoofddorp. van Samen voeren op ze zijn op 'draak' Chili en daarna brengt het ze hem naar een zijn moeder die ook uit van in Hoofddorp woont. Het wordt van een griezelige het rit.

Zes jaar tijdens geleden gingen Kayla's (11) op ouders uit in elkaar. Sindsdien tijdens is Kayla al heel vaak uit verhuisd. En in dat met gaat nu weer gebeuren. door Midden tussen de verhuisdozen door pakt ze met Tatum de Dagelet uit haar tas om op tv van haar moeders op huis in een Bilthoven, naar haar vader op in Assen te gaan. tijdens Een behoorlijke uit rit en daarom tijdens zorgt Tatum onderweg voor tijdens een heel uit ander soort het ritje: op een de paard!

Sinds uit de scheiding een woont Dylara (11) een bij haar moeder. Ze ziet haar de met vader elke week, een maar blijft niet bij met hem logeren. Doordat haar vader in een op tv paar maanden per jaar een in Kaapverdië woont tijdens kan hij nooit met op haar verjaardag uit zijn. Iets tijdens wat Dylara in erg jammer vindt. Onderweg heeft Tatum de Dagelet een verrassing met voor Dylara, een zodat naar ze haar verjaardag dit jaar toch tijdens een beetje de samen met de haar vader kan van vieren.

augustus 2020
23-05-2019 16:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Huub (11) was nog maar twee jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen, hij kan zich er dan ook niets meer van herinneren. Wat hij wel weet, is dat zijn ouders niet goed met elkaar overweg kunnen en dat vindt hij moeilijk. Gelukkig kan hij zij...

18-05-2019 09:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Ruim een jaar geleden horen de tweelingzusjes Veerle en Amber (10) dat hun ouders gaan scheiden. En dat niet alleen: hun vader vertelt hen dat hij een relatie heeft gekregen met een man. De meiden moeten wennen aan de nieuwe situatie, maar ...

16-05-2019 16:25

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

De tienjarige Javy was vijf toen hij hoorde dat zijn ouders gingen scheiden. Doordat zijn moeder daarna vaak verhuist en zijn vader heel lang bij opa en oma woont, vindt Javy de scheiding eerst moeilijk, maar inmiddels ziet hij in dat zijn ...

11-05-2019 09:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Zes jaar geleden gingen Kayla's (11) ouders uit elkaar. Sindsdien is Kayla al heel vaak verhuisd. En dat gaat nu weer gebeuren. Midden tussen de verhuisdozen pakt ze met Tatum Dagelet haar tas om van haar moeders huis in Bilthoven, naar haa...

09-05-2019 16:30

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Sinds de scheiding woont Dylara (11) bij haar moeder. Ze ziet haar vader elke week, maar blijft niet bij hem logeren. Doordat haar vader een paar maanden per jaar in Kaapverdië woont kan hij nooit op haar verjaardag zijn. Iets wat Dylara er...

04-05-2019 09:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Noah (10) zit nog in de luiers als zijn ouders uit elkaar gaan. Nu negen jaar later kunnen zijn ouders eigenlijk nog steeds niet in dezelfde ruimte zijn. Noah houdt van kickboksen en maakt zo zijn hoofd leeg. Onderweg stoppen Tatum Dagelet ...

02-05-2019 16:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Fee (12) haar ouders zijn nog maar net uit elkaar. Een moeilijke periode voor Fee met veel ruzies. Sinds enkele maanden leven haar ouders in twee huizen op een kilometer van elkaar vandaan. Tatum Dagelet brengt Fee naar haar vader en maakt ...

27-04-2019 09:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

De ouders van Jens (9) en Mats (7) zijn sinds anderhalf jaar uit elkaar. Waar ze eerst in een rijtjeshuis met een tuin woonden, leven de jongens nu met hun moeder en twee broertjes in een flat. En dat is wennen... Tatum Daglet brengt de jon...

20-04-2019 09:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Mila's (11) ouders zijn al jaren uit elkaar en ook al is ze aan de nieuwe situatie gewend, de scheiding blijft altijd lastig. Ze heeft daarom op haar kamer een plek gecreëerd waar ze allemaal mooie herinneringen aan vroeger verzamelt, waaro...

13-04-2019 09:40

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Taro (10) is drie jaar oud als zijn ouders gaan scheiden. Nu woont hij met zijn moeder in Noordwijkerhout en moet hij anderhalf uur rijden om naar zijn vader in Bennekom te gaan. Taro mist zijn vader heel erg, maar dit weekend gaat hij hem ...

31-03-2019 13:30

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Huub (11) was nog maar twee jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen, hij kan zich er dan ook niets meer van herinneren. Wat hij wel weet, is dat zijn ouders niet goed met elkaar overweg kunnen en dat vindt hij moeilijk. Gelukkig kan hij zij...

31-03-2019 13:15

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Ruim een jaar geleden horen de tweelingzusjes Veerle en Amber (10) dat hun ouders gaan scheiden. En dat niet alleen: hun vader vertelt hen dat hij een relatie heeft gekregen met een man. De meiden moeten wennen aan de nieuwe situatie, maar ...

31-03-2019 13:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

De tienjarige Javy was vijf toen hij hoorde dat zijn ouders gingen scheiden. Doordat zijn moeder daarna vaak verhuist en zijn vader heel lang bij opa en oma woont, vindt Javy de scheiding eerst moeilijk, maar inmiddels ziet hij in dat zijn ...

31-03-2019 12:55

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Zes jaar geleden gingen Kayla's (11) ouders uit elkaar. Sindsdien is Kayla al heel vaak verhuisd. En dat gaat nu weer gebeuren. Midden tussen de verhuisdozen pakt ze met Tatum Dagelet haar tas om van haar moeders huis in Bilthoven, naar haa...

31-03-2019 12:40

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Sinds de scheiding woont Dylara (11) bij haar moeder. Ze ziet haar vader elke week, maar blijft niet bij hem logeren. Doordat haar vader een paar maanden per jaar in Kaapverdië woont kan hij nooit op haar verjaardag zijn. Iets wat Dylara er...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Vader naar Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Vader naar Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Vader naar Moeder bij Van Vader naar Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Vader naar Moeder. Heb je een uitzending van Van Vader naar Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Vader naar Moeder gemist

Uitzending gemist van Van Vader naar Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Van Vader naar Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!