Programma gemist?

Huub in (11) was een nog maar twee jaar toen zijn met ouders uit met elkaar gingen, hij op kan zich er dan het uit ook niets meer van herinneren. naar Wat hij wel uit weet, is op tv dat zijn ouders naar niet goed met in elkaar overweg kunnen en dat met vindt hij moeilijk. een Gelukkig kan de hij zijn gedachten naar verzetten tijdens freerunning met waar hij allemaal toffe op tijdens tricks leert. Tatum Dagelet brengt Huub uit van in zijn moeder in Voorhout naar het zijn vader door in uit Velserbroek. Onderweg daagt Huub haar uit de om ook door wat stoere tricks tijdens te met leren.

Ruim een op tv jaar geleden horen de in tweelingzusjes tijdens Veerle en Amber (10) dat tijdens hun ouders gaan op door scheiden. En dat in niet alleen: hun uit vader vertelt hen dat hij uit een uit relatie heeft gekregen met een man. op tv De meiden moeten van wennen aan naar de nieuwe op situatie, maar zijn blij dat door er minder ruzies naar zijn. het Tatum brengt de op tweeling tijdens een muzikale rit het in van hun moeder naar hun het vader.

De tienjarige Javy een door was vijf toen hij met hoorde dat zijn het ouders gingen van scheiden. Doordat zijn op moeder daarna vaak verhuist en zijn op de vader heel lang bij in opa en oma woont, een vindt Javy de de scheiding eerst moeilijk, maar door inmiddels ziet hij met in dat de zijn ouders na de met scheiding gelukkiger zijn. met Tatum Dagelet haalt in hem vandaag op uit bij zijn tijdens vader in op tv Hoofddorp. Samen voeren op tv ze zijn 'draak' Chili van en daarna brengt uit ze het hem naar zijn de moeder die ook in Hoofddorp woont. op op Het wordt een griezelige tijdens rit.

Zes jaar van geleden gingen Kayla's tijdens (11) ouders naar uit elkaar. met Sindsdien is Kayla al heel vaak tijdens verhuisd. En een dat gaat nu van weer tijdens gebeuren. Midden tussen de op tv verhuisdozen pakt ze met het Tatum Dagelet haar tas een naar om van haar moeders huis op in Bilthoven, naar de haar vader in Assen uit te op tv gaan. Een uit behoorlijke rit en van daarom zorgt Tatum een onderweg voor een door heel ander soort op tv ritje: op een op tv paard!

Sinds de de scheiding woont met Dylara (11) bij haar op moeder. door Ze ziet haar vader elke week, uit maar blijft door niet de bij hem logeren. Doordat uit haar vader een paar maanden van per van jaar in Kaapverdië uit woont kan hij nooit tijdens op haar verjaardag zijn. naar Iets de wat Dylara erg het jammer vindt. Onderweg heeft de Tatum Dagelet een op verrassing voor op tv Dylara, zodat in ze haar verjaardag het dit jaar toch door een beetje samen met haar op tv vader op tv kan vieren.

Noah (10) zit tijdens nog door in de luiers als van zijn ouders uit met elkaar gaan. Nu van negen tijdens jaar later kunnen zijn op tv ouders eigenlijk nog steeds niet door op in dezelfde ruimte zijn. Noah het houdt van de kickboksen en maakt het zo zijn hoofd leeg. Onderweg met stoppen Tatum Dagelet op en op tv Noah voor een het potje in de ring. in En daar naar moet Tatum het flink op verduren!

Fee (12) naar haar ouders zijn nog een maar naar net uit elkaar. van Een moeilijke periode voor de Fee met veel ruzies. tijdens Sinds enkele maanden van leven haar ouders op tv in twee huizen uit op op een kilometer een van elkaar vandaan. Tatum Dagelet tijdens brengt Fee naar de haar vader en maakt in daarvoor vandaag een op tv behoorlijke van omweg. Halverwege de rit staat naar een op tv van de belangrijkste tijdens personen in de Fee haar leven op op haar te van wachten...

De op ouders van Jens op (9) en Mats naar (7) zijn sinds tijdens anderhalf jaar tijdens uit elkaar. Waar ze eerst in tijdens een de rijtjeshuis met een tuin woonden, op leven de de jongens nu het met hun moeder een en twee broertjes in de een de flat. En dat is op tv wennen... Tatum de Daglet brengt de jongens naar hun de met vader en heeft onderweg nog een tijdens op kleine verrassing voor op de grote Ajax door fans.

Mila's in (11) ouders zijn al jaren in uit elkaar en door ook met al is ze aan op tv de nieuwe situatie naar gewend, de van scheiding blijft altijd lastig. op tv Ze heeft het daarom op haar kamer een tijdens plek gecreëerd met waar ze allemaal op tv mooie herinneringen aan vroeger op verzamelt, waaronder een de trouwjurk op tv van haar moeder. Tatum tijdens Dagelet pakt met Mila door de haar tas in voor de uit huizenwissel.

Taro het (10) is door drie jaar oud als zijn de ouders gaan scheiden. in Nu woont van hij met op tv zijn moeder in een Noordwijkerhout en moet hij van anderhalf uur rijden van om naar zijn vader door in het Bennekom te gaan. Taro naar mist zijn vader heel erg, met uit maar dit weekend gaat de hij hem gelukkig met weer zien. Tatum Dagelet door komt van Taro halen om hem naar de zijn vader te tijdens brengen.

Huub van (11) was nog maar op twee tijdens jaar toen zijn ouders uit tijdens elkaar gingen, hij een kan zich er met dan ook niets tijdens meer van herinneren. Wat een hij door wel weet, in is dat zijn op ouders niet goed met elkaar overweg op tv kunnen en dat op tv vindt een hij moeilijk. Gelukkig kan een hij zijn tijdens gedachten verzetten tijdens freerunning op waar hij op allemaal toffe met tricks leert. Tatum Dagelet brengt Huub uit van zijn met moeder in Voorhout naar uit zijn tijdens vader in naar Velserbroek. Onderweg daagt Huub haar met uit om een ook wat stoere tricks het te de leren.

Ruim de een jaar een geleden horen de tweelingzusjes Veerle en uit Amber (10) uit dat hun ouders op gaan het scheiden. En dat niet uit alleen: hun vader vertelt hen de dat een hij een relatie heeft met gekregen het met een man. een De meiden moeten wennen aan de door de nieuwe situatie, maar zijn naar blij dat er minder ruzies op tv zijn. het Tatum brengt de tweeling met tijdens een van muzikale rit van hun moeder uit naar hun het vader.

De tienjarige Javy in was vijf toen op hij de hoorde dat zijn ouders het gingen scheiden. een Doordat zijn de moeder daarna vaak verhuist op tv en zijn vader heel op tv lang het bij opa en uit oma woont, vindt Javy de scheiding met eerst op tv moeilijk, maar inmiddels ziet hij de in dat door zijn door ouders na de scheiding door gelukkiger zijn. Tatum Dagelet op haalt hem vandaag op van bij zijn vader tijdens in uit Hoofddorp. Samen voeren ze naar zijn 'draak' Chili met en daarna brengt ze naar hem naar zijn uit moeder die ook tijdens in Hoofddorp op tv woont. Het wordt met een griezelige van rit.

Zes tijdens jaar geleden gingen door Kayla's (11) ouders uit op tv elkaar. Sindsdien is het Kayla al heel vaak op tv verhuisd. En dat naar gaat naar nu weer gebeuren. het Midden tussen de de verhuisdozen pakt ze met op Tatum Dagelet haar een tas om een van haar met moeders huis in met Bilthoven, naar haar vader in het Assen te uit gaan. Een behoorlijke van rit en daarom door zorgt Tatum met onderweg voor een uit heel ander soort ritje: naar op een op tv paard!

Sinds tijdens de scheiding woont Dylara (11) op tv bij haar de moeder. Ze ziet de haar vader elke week, het uit maar blijft niet bij hem een logeren. Doordat haar vader de een paar door maanden een per jaar in Kaapverdië woont kan met hij nooit op tv op haar naar verjaardag zijn. Iets wat door Dylara erg jammer op tv vindt. een Onderweg heeft Tatum Dagelet van een verrassing met voor Dylara, zodat met ze haar verjaardag dit een jaar toch een beetje samen van met uit haar vader kan uit vieren.

augustus 2019
23-05-2019 16:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Huub (11) was nog maar twee jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen, hij kan zich er dan ook niets meer van herinneren. Wat hij wel weet, is dat zijn ouders niet goed met elkaar overweg kunnen en dat vindt hij moeilijk. Gelukkig kan hij zij...

18-05-2019 09:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Ruim een jaar geleden horen de tweelingzusjes Veerle en Amber (10) dat hun ouders gaan scheiden. En dat niet alleen: hun vader vertelt hen dat hij een relatie heeft gekregen met een man. De meiden moeten wennen aan de nieuwe situatie, maar ...

16-05-2019 16:25

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

De tienjarige Javy was vijf toen hij hoorde dat zijn ouders gingen scheiden. Doordat zijn moeder daarna vaak verhuist en zijn vader heel lang bij opa en oma woont, vindt Javy de scheiding eerst moeilijk, maar inmiddels ziet hij in dat zijn ...

11-05-2019 09:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Zes jaar geleden gingen Kayla's (11) ouders uit elkaar. Sindsdien is Kayla al heel vaak verhuisd. En dat gaat nu weer gebeuren. Midden tussen de verhuisdozen pakt ze met Tatum Dagelet haar tas om van haar moeders huis in Bilthoven, naar haa...

09-05-2019 16:30

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Sinds de scheiding woont Dylara (11) bij haar moeder. Ze ziet haar vader elke week, maar blijft niet bij hem logeren. Doordat haar vader een paar maanden per jaar in Kaapverdië woont kan hij nooit op haar verjaardag zijn. Iets wat Dylara er...

04-05-2019 09:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Noah (10) zit nog in de luiers als zijn ouders uit elkaar gaan. Nu negen jaar later kunnen zijn ouders eigenlijk nog steeds niet in dezelfde ruimte zijn. Noah houdt van kickboksen en maakt zo zijn hoofd leeg. Onderweg stoppen Tatum Dagelet ...

02-05-2019 16:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Fee (12) haar ouders zijn nog maar net uit elkaar. Een moeilijke periode voor Fee met veel ruzies. Sinds enkele maanden leven haar ouders in twee huizen op een kilometer van elkaar vandaan. Tatum Dagelet brengt Fee naar haar vader en maakt ...

27-04-2019 09:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

De ouders van Jens (9) en Mats (7) zijn sinds anderhalf jaar uit elkaar. Waar ze eerst in een rijtjeshuis met een tuin woonden, leven de jongens nu met hun moeder en twee broertjes in een flat. En dat is wennen... Tatum Daglet brengt de jon...

20-04-2019 09:35

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Mila's (11) ouders zijn al jaren uit elkaar en ook al is ze aan de nieuwe situatie gewend, de scheiding blijft altijd lastig. Ze heeft daarom op haar kamer een plek gecreëerd waar ze allemaal mooie herinneringen aan vroeger verzamelt, waaro...

13-04-2019 09:40

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Taro (10) is drie jaar oud als zijn ouders gaan scheiden. Nu woont hij met zijn moeder in Noordwijkerhout en moet hij anderhalf uur rijden om naar zijn vader in Bennekom te gaan. Taro mist zijn vader heel erg, maar dit weekend gaat hij hem ...

31-03-2019 13:30

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Huub (11) was nog maar twee jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen, hij kan zich er dan ook niets meer van herinneren. Wat hij wel weet, is dat zijn ouders niet goed met elkaar overweg kunnen en dat vindt hij moeilijk. Gelukkig kan hij zij...

31-03-2019 13:15

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Ruim een jaar geleden horen de tweelingzusjes Veerle en Amber (10) dat hun ouders gaan scheiden. En dat niet alleen: hun vader vertelt hen dat hij een relatie heeft gekregen met een man. De meiden moeten wennen aan de nieuwe situatie, maar ...

31-03-2019 13:05

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

De tienjarige Javy was vijf toen hij hoorde dat zijn ouders gingen scheiden. Doordat zijn moeder daarna vaak verhuist en zijn vader heel lang bij opa en oma woont, vindt Javy de scheiding eerst moeilijk, maar inmiddels ziet hij in dat zijn ...

31-03-2019 12:55

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Zes jaar geleden gingen Kayla's (11) ouders uit elkaar. Sindsdien is Kayla al heel vaak verhuisd. En dat gaat nu weer gebeuren. Midden tussen de verhuisdozen pakt ze met Tatum Dagelet haar tas om van haar moeders huis in Bilthoven, naar haa...

31-03-2019 12:40

Van Vader naar Moeder

Van Vader naar Moeder - Van Vader naar Moeder

Sinds de scheiding woont Dylara (11) bij haar moeder. Ze ziet haar vader elke week, maar blijft niet bij hem logeren. Doordat haar vader een paar maanden per jaar in Kaapverdië woont kan hij nooit op haar verjaardag zijn. Iets wat Dylara er...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Vader naar Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Vader naar Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Vader naar Moeder bij Van Vader naar Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Vader naar Moeder. Heb je een uitzending van Van Vader naar Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Vader naar Moeder gemist

Uitzending gemist van Van Vader naar Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Van Vader naar Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord