Programma gemist?

Deze battle met is met een spannende wedstrijd tussen vier teams. de van Wie bouwt er de mooiste boomhut? met De door teams beginnen met de bouw in van hun op tv hut het en worden de eerste punten tijdens verdiend.

Na op weken bouwen en van keihard timmeren en tijdens zagen is in het zover: de finale van de op de Boomhut Battle. Het met grote moment van de waarheid van voor alle vier de de teams op tv en hun jonge teamcaptains: wie een heeft de mooiste het boomhut en uit wie heeft het meeste het boomhutgevoel in op de hut met gebouwd? Onder toeziend oog op van familie en uit vrienden een presenteren de teamcaptain uit hun boomhut aan jurylid Rob een de Boomhutbouwer. Wat met vindt Rob uit van het eindresultaat? En met de in grote vraag is: heeft iedereen naar de hut wel van op tijd van af?

Aflevering 5 - uit Spelshow (2019). De het laatste bouwfase op gaat in: het op tv dichttimmeren van het dak en een tijdens het inrichten van de de hut. Bij alle teams slaan tijdens van de zenuwen toe. naar Gaan ze de keiharde door deadline wel een halen? Er moet namelijk op tv nog zo ongelofelijk veel in gebeuren. in Maar iedereen gooit met nu ook z'n door geheime 'Boomhut Battle'-wapen in de het strijd: de de Boomhuttrap. Alle naar teams hebben daar waanzinnige coole ideeën op tv in voor bedacht en zijn het hard bezig om de entree de van uit de hutten zo uit spectaculair mogelijk te uit maken.

De platforms en op een de wanden worden geplaatst, op tv maar dat naar gaat niet bij iedereen naar even goed. Ook van geeft jurylid Rob door de eerste met punten.

In het uit nieuwe spelprogramma De naar Boomhut uit Battle gaan vier teams, met van twee kinderen als teamcaptains in en uit twee volwassenen als helpers, de op tv competitie met naar elkaar aan: wie door bouwt de mooiste, tijdens creatiefste en technisch van beste op tv boomhut van Drenthe? Op in vier campings een - verspreid door door de provincie Drenthe - bouwen de tijdens met teams hard aan de totstandkoming het van hun boomhut. Het door de is flink aanpoten, met want de deadline is een krap en het moet een in bewoonbare de hut worden. Tussen het bouwen door door daagt presentatrice Anne-Mar op door Zwart de teams uit opdrachten uit de te voeren de waarmee in ze extra punten tijdens kunnen verdienen voor de finale. 'De het Boomhut Battle' van is een feelgoodprogramma voor het het hele in gezin!

juni 2021
23-02-2019 12:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? De teams beginnen met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

16-02-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

09-02-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

Aflevering 5 - Spelshow (2019). De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel ...

02-02-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

26-01-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

19-01-2019 19:55

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-01-2019 19:50

Nieuw: De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Nieuw: De Boomhut Battle

In het nieuwe spelprogramma De Boomhut Battle gaan vier teams, met twee kinderen als teamcaptains en twee volwassenen als helpers, de competitie met elkaar aan: wie bouwt de mooiste, creatiefste en technisch beste boomhut van Drenthe? Op ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!