Programma gemist?

Na de weken bouwen en keihard de timmeren en zagen is van op het zover: de finale van op tv de door Boomhut Battle. Het grote moment van het de in waarheid voor alle vier met de teams en hun uit op tv jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste in boomhut en naar wie heeft de het meeste met boomhutgevoel in de hut uit gebouwd? Onder toeziend op tv oog van op familie en vrienden presenteren de teamcaptain met hun boomhut door aan jurylid Rob een de Boomhutbouwer. Wat vindt op tv Rob van het het de eindresultaat? En de het grote vraag is: heeft iedereen van de hut het wel op tijd uit af?

De de laatste bouwfase gaat in: het door dichttimmeren van tijdens het dak en het het inrichten van op de hut. op Bij alle teams slaan de het zenuwen naar toe. Gaan ze de het keiharde deadline wel halen? van Er moet namelijk met nog zo ongelofelijk tijdens veel gebeuren. met Maar iedereen tijdens gooit nu ook in z'n geheime Boomhut Battle wapen tijdens in het de strijd: de Boomhuttrap. Alle met teams met hebben daar waanzinnige coole met ideeën voor een bedacht en zijn hard bezig op om van de entree van de de hutten zo spectaculair mogelijk de te naar maken. Maar de dan moeten ze niet de rest met de vergeten, want jurylid Rob de Boomhutbouwer van let overal met op, met en niet alleen op een de trap.

De met grote Boomhut Battle finale in nadert, de tijd tijdens begint te dringen. Bouwfase naar naar twee moet af, het isoleren van het op de boomhut en het aftimmeren van met naar de wanden. Alle teams zetten alles in op een alles om die deadline te van op tv halen, en dat heeft behoorlijk een wat voeten met in de Drentse naar aarde. Want er op moet ook nog aan het naar de boomhutgevoel gewerkt worden, en van vooral Team Geel tijdens en Team Blauw vinden het een heel op tv lastig om dat gevoel een in hun boomhut te tijdens krijgen. Teamcaptains Nina naar in en Femke van Team Groen hebben naar door iets bedacht waarmee uit ze extra punten hopen te scoren van door bij jurylid Rob de Boomhutbouwer: de een supermilieuvriendelijke van wc met de speciale poepvijver. En het ook Team Rood denkt van al vast vooruit en door begint met een het maken het van een speciale boomhutlamp. op Maar wat vindt Rob van tijdens dit met alles?

Rob in heeft de bouw door in drie fases ingedeeld. in Fase 1 is een klaar, dat waren de in vloeren en op het eerste deel van een in de muren. Nu is het het tijd naar voor fase 2; het aftimmeren van door van de wanden. Daar krijgen de teams naar het twee weken de tijd voor. van Als volgende in week bouwfase twee is naar afgerond, dan gaat Rob de een weer zijn puntjes op verdelen. Maar de teams kunnen tijdens nu al de bonuspunten verdienen, in met de Boomhut Bonus Battle. een In deze battle moeten naar de uit teams deze stoel in elkaar door zetten, want in op tv uit iedere boomhut moet natuurlijk een van stoel met boomhutgevoel staan. met Daarvoor moeten op tv de uit teamcaptains de Drentse natuur in en met zo in snel mogelijk de stoelonderdelen op bij elkaar zoeken! uit Wie gaat deze Bonus het Battle op tv winnen?

De de platforms en de tijdens wanden worden geplaatst, maar dat in uit gaat niet bij iedereen een even goed. Ook geeft tijdens jurylid Rob de eerste het een punten.

Deze de battle is een spannende wedstrijd naar het tussen vier teams. Wie met bouwt er de mooiste op tv boomhut? in Deze week beginnen op tv de teams met de bouw op tv van hun hut op tv en worden de op tv eerste punten het verdiend.

De uit grote Boomhut Battle met finale nadert, de uit tijd begint te dringen. Bouwfase naar twee moet af, van het het isoleren van de boomhut en in het tijdens aftimmeren van de wanden. op tv Alle teams op zetten alles naar op alles om op die deadline te op halen, en dat heeft tijdens behoorlijk wat voeten in de tijdens Drentse aarde. naar Want met er moet ook nog uit aan het boomhutgevoel gewerkt worden, uit en vooral Team in Geel de en Team Blauw op tv vinden het een heel lastig om dat naar gevoel in hun boomhut te met krijgen. Teamcaptains Nina door en Femke van een van Team Groen hebben iets bedacht op tv waarmee naar ze extra punten hopen te op scoren op tv bij jurylid Rob de met Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke door wc met speciale poepvijver. door En ook Team op Rood denkt op al vast uit vooruit en begint tijdens met het maken van door een speciale boomhutlamp. Maar wat op vindt op Rob van dit het alles?

Rob op tv heeft de bouw in de drie fases ingedeeld. in Fase 1 is een klaar, dat waren een de tijdens vloeren en het eerste deel een van de naar muren. Nu is een het tijd naar voor fase 2; het aftimmeren het van de wanden. de Daar op tv krijgen de teams uit twee weken de in tijd voor. Als volgende week van bouwfase twee is afgerond, in dan gaat uit Rob weer met zijn puntjes verdelen. Maar de op teams door kunnen nu al bonuspunten verdienen, het door met de Boomhut op Bonus Battle. In deze battle moeten het met de teams deze van stoel in elkaar zetten, want uit in iedere naar boomhut moet natuurlijk een stoel met het met boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten tijdens de teamcaptains de Drentse met de natuur in en een zo snel mogelijk door de stoelonderdelen bij elkaar zoeken! het Wie uit gaat deze Bonus tijdens Battle winnen?

De van platforms en de wanden door worden geplaatst, maar op tv dat gaat niet naar bij in iedereen even goed. Ook met geeft jurylid Rob de de eerste in punten.

Deze in battle is naar een spannende wedstrijd tussen vier teams. op Wie het bouwt er de mooiste met boomhut? De teams beginnen met met op de bouw van hun op hut en een worden de de eerste punten verdiend.

Na door weken bouwen en keihard timmeren een en met zagen is het tijdens zover: de finale op tv van de Boomhut Battle. Het het op tv grote moment van de waarheid voor uit uit alle vier de teams en hun in jonge teamcaptains: op wie heeft de mooiste de boomhut tijdens en wie heeft het meeste naar boomhutgevoel de in de hut gebouwd? tijdens Onder toeziend uit oog van familie het en vrienden presenteren van de teamcaptain tijdens hun boomhut aan jurylid tijdens Rob de het Boomhutbouwer. Wat vindt Rob van het met eindresultaat? En uit de grote vraag is: naar de heeft iedereen de hut wel op een tijd het af?

Aflevering op 5 - Spelshow van (2019). De laatste bouwfase gaat van in: op het dichttimmeren van het met dak en de het inrichten van de tijdens hut. Bij alle teams het slaan de van zenuwen toe. uit Gaan ze de keiharde deadline wel tijdens op tv halen? Er moet naar namelijk nog zo ongelofelijk de veel gebeuren. Maar met iedereen gooit nu ook van z'n geheime 'Boomhut Battle'-wapen door in een de strijd: de Boomhuttrap. uit Alle een teams hebben daar waanzinnige naar coole ideeën voor een bedacht en het zijn hard bezig om in de entree van de hutten het zo met spectaculair mogelijk te met maken.

De platforms en een de wanden het worden geplaatst, op tv maar dat gaat niet tijdens bij iedereen van even goed. Ook geeft het jurylid Rob de eerste een uit punten.

mei 2019
12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

23-02-2019 12:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? De teams beginnen met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

16-02-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

09-02-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

Aflevering 5 - Spelshow (2019). De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel ...

02-02-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

26-01-2019 19:50

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

19-01-2019 19:55

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord