Programma gemist?

Na van weken bouwen en een keihard timmeren door en zagen is het zover: de van finale van de in uit Boomhut Battle. Het grote moment in van de waarheid voor de de alle vier de een teams en hun jonge teamcaptains: op wie heeft op de mooiste boomhut in en wie uit heeft het meeste boomhutgevoel van in de hut gebouwd? Onder tijdens toeziend een oog van familie en door vrienden presenteren de in teamcaptain tijdens hun boomhut aan jurylid een Rob de Boomhutbouwer. Wat vindt in Rob van een het het eindresultaat? En de grote met vraag is: heeft in iedereen de uit hut wel op tijd door af?

De op tv laatste bouwfase gaat in: met het een dichttimmeren van het dak en uit het inrichten door van de hut. Bij alle uit een teams slaan de zenuwen het toe. Gaan ze de een keiharde op tv deadline wel halen? in Er moet namelijk nog zo ongelofelijk tijdens veel op gebeuren. Maar iedereen gooit de nu ook naar z'n geheime Boomhut tijdens Battle wapen in de uit strijd: de Boomhuttrap. Alle het een teams hebben daar van waanzinnige coole ideeën voor bedacht naar en zijn hard bezig de om de van entree van van de hutten zo het spectaculair mogelijk te maken. het Maar dan van moeten ze in niet de rest vergeten, want van jurylid door Rob de Boomhutbouwer let in overal op, en naar niet alleen op op de trap.

De met grote Boomhut de Battle finale nadert, het de tijd begint te van dringen. Bouwfase twee moet af, door van het isoleren van de boomhut een en van het aftimmeren van het de wanden. Alle teams zetten alles met in op alles om die uit deadline te op halen, en dat heeft behoorlijk wat de voeten in naar de Drentse aarde. in Want er moet de ook van nog aan het boomhutgevoel gewerkt worden, uit en vooral Team het Geel tijdens en Team uit Blauw vinden het heel lastig om in naar dat gevoel in hun door boomhut te krijgen. van Teamcaptains Nina uit en Femke van op Team Groen hebben door iets bedacht waarmee ze het extra punten hopen te scoren met bij van jurylid Rob tijdens de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke wc een met speciale poepvijver. met En ook Team Rood naar denkt alvast vooruit tijdens uit en begint met naar het maken van een speciale in boomhutlamp. Maar door wat vindt van Rob van dit tijdens alles?

Vandaag worden de het platforms en in de uit wanden geplaatst, maar het dat gaat niet bij iedereen in even goed. Ook geeft uit jurylid Rob naar de eerste in punten.

Rob van heeft de bouw in drie naar fases ingedeeld. van Fase 1 is in klaar, dat naar waren de vloeren van en het eerste deel met van de muren. Nu naar is van het tijd voor fase het 2; het aftimmeren op tv van de wanden. een Daar tijdens krijgen de teams twee weken de het de tijd voor. Als volgende week bouwfase op twee is afgerond, op dan op tv gaat Rob weer zijn uit puntjes verdelen. in Maar de met teams kunnen nu al bonuspunten verdienen, de met de Boomhut de Bonus in Battle. In deze battle van moeten de teams op tv deze stoel in tijdens elkaar zetten, van want in iedere op tv boomhut moet het natuurlijk een stoel van met boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten de tijdens teamcaptains de Drentse door natuur in en een het zo snel mogelijk de stoelonderdelen bij de elkaar op zoeken! Wie gaat deze met Bonus Battle op winnen?

De teams met beginnen met de bouw door de van hun hut en de eerste met punten worden met verdiend.

Na naar weken bouwen tijdens en keihard timmeren en zagen is de het tijdens zover: de finale van de uit Boomhut van Battle. Het grote moment met van de in waarheid voor in alle vier de in teams en hun de jonge teamcaptains: wie heeft de de mooiste boomhut en wie naar heeft het in meeste boomhutgevoel de in de naar hut gebouwd? Onder de toeziend oog van op familie en vrienden presenteren een de teamcaptain hun boomhut uit aan jurylid van Rob de Boomhutbouwer. Wat uit vindt uit Rob van het eindresultaat? En met de grote vraag door is: heeft iedereen op tv de hut tijdens wel op van tijd af?

De naar laatste bouwfase gaat in: naar het dichttimmeren van het door van dak en het inrichten van door de hut. Bij de alle teams slaan de het zenuwen toe. het Gaan ze de keiharde de deadline naar wel halen? Er met moet namelijk de nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar in iedereen in gooit nu ook z'n geheime naar Boomhut Battle wapen op naar in de strijd: de Boomhuttrap. Alle naar teams hebben op daar het waanzinnige coole ideeën voor bedacht een en zijn het hard bezig om de entree een van tijdens de hutten zo spectaculair mogelijk naar te maken. van Maar op tv dan moeten ze niet de de rest vergeten, op want jurylid Rob op de Boomhutbouwer let overal op, op en niet alleen in op de de trap.

De naar grote Boomhut Battle finale in nadert, de met tijd begint te dringen. Bouwfase een twee moet af, de het isoleren van op de boomhut uit en tijdens het aftimmeren van de wanden. het Alle teams zetten alles met van op alles om die het deadline te halen, een en dat in heeft behoorlijk wat voeten in in de Drentse aarde. een Want er van moet ook nog aan tijdens het boomhutgevoel uit gewerkt worden, en vooral een Team Geel en naar Team Blauw vinden een het heel naar lastig om dat op tv gevoel in van hun boomhut te krijgen. Teamcaptains Nina van en een Femke van Team Groen hebben op tv iets bedacht waarmee de ze extra punten naar hopen het te scoren bij jurylid Rob door de Boomhutbouwer: door een supermilieuvriendelijke de wc met speciale poepvijver. En tijdens ook Team Rood op tv denkt al vast op vooruit en begint van met een het maken van een speciale van boomhutlamp. Maar wat het vindt met Rob van dit tijdens alles?

Rob in heeft de naar bouw in drie fases met ingedeeld. Fase 1 is klaar, het met dat waren de vloeren het en het eerste deel op van op tv de muren. Nu het is het tijd de voor fase 2; het aftimmeren van uit in de wanden. Daar krijgen de de teams met twee weken de tijd met voor. Als volgende week bouwfase op twee is van afgerond, dan gaat Rob uit weer op zijn puntjes verdelen. Maar de de teams een kunnen nu al bonuspunten verdienen, op tv met de Boomhut op de Bonus Battle. In deze battle op tv moeten tijdens de teams deze stoel naar in elkaar in zetten, want in iedere boomhut moet het natuurlijk een stoel een met een boomhutgevoel staan. naar Daarvoor moeten de teamcaptains de Drentse op tv natuur naar in en van zo snel mogelijk de stoelonderdelen bij op elkaar het zoeken! Wie door gaat deze Bonus Battle tijdens winnen?

De door platforms en de de wanden worden geplaatst, in maar dat gaat de niet bij tijdens iedereen even goed. Ook door geeft jurylid Rob naar de eerste op punten.

Deze het battle is met een spannende wedstrijd tussen vier op tv teams. Wie bouwt tijdens er de mooiste tijdens boomhut? Deze week beginnen met de tijdens teams met de bouw van met hun hut en in worden in de eerste punten uit verdiend.

De met grote Boomhut Battle finale uit nadert, de tijd door begint de te dringen. Bouwfase op tv twee moet af, door het isoleren van de boomhut naar en het aftimmeren uit van de wanden. door Alle op teams zetten alles op alles uit om met die deadline te halen, en op dat heeft behoorlijk uit wat voeten in de tijdens Drentse naar aarde. Want er moet naar ook nog aan op het in boomhutgevoel gewerkt worden, in en vooral Team Geel de en Team Blauw vinden het op op heel lastig om dat gevoel met in hun boomhut naar te krijgen. Teamcaptains Nina naar uit en Femke van naar Team Groen hebben iets door bedacht waarmee ze extra punten van hopen uit te scoren op tv bij jurylid Rob de Boomhutbouwer: een een supermilieuvriendelijke een wc met het speciale poepvijver. En ook Team op Rood denkt al vast de vooruit door en begint met naar het maken van een speciale de boomhutlamp. Maar wat door vindt Rob met van door dit alles?

Rob heeft de de bouw in op drie fases ingedeeld. Fase naar 1 het is klaar, een dat waren de vloeren en uit het in eerste deel van de met muren. Nu naar is het tijd met voor fase 2; het aftimmeren van op tv de wanden. Daar een krijgen de teams op twee weken met de op tv tijd voor. Als volgende week bouwfase uit naar twee is afgerond, door dan gaat Rob op weer zijn puntjes verdelen. Maar de tijdens teams kunnen nu van al bonuspunten de verdienen, met de Boomhut in Bonus Battle. In op op tv deze battle moeten de in teams deze stoel in elkaar een zetten, want het in iedere boomhut moet van natuurlijk een van stoel met met boomhutgevoel staan. tijdens Daarvoor moeten de de teamcaptains de Drentse natuur tijdens in en met zo snel mogelijk de stoelonderdelen een bij elkaar zoeken! Wie naar gaat deze Bonus het Battle naar winnen?

De de platforms en door de wanden worden geplaatst, maar op dat gaat niet bij naar iedereen in even goed. Ook geeft uit jurylid Rob op tv de eerste met punten.

mei 2021
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!