Programma gemist?

Na op weken bouwen en van keihard timmeren en uit zagen is het naar zover: de finale van de in het Boomhut Battle. Het van grote moment van de waarheid op tv voor alle vier de met teams en hun tijdens jonge teamcaptains: wie in uit heeft de mooiste boomhut en door wie op heeft het meeste boomhutgevoel in de uit hut naar gebouwd? Onder toeziend de oog van naar familie en vrienden op tv presenteren de teamcaptain hun boomhut tijdens aan jurylid het Rob de Boomhutbouwer. Wat vindt tijdens Rob van het in eindresultaat? En de de grote vraag is: van heeft iedereen uit de hut wel tijdens op tijd op af?

De tijdens laatste bouwfase gaat het in: het dichttimmeren van het een dak en met het inrichten naar van de hut. Bij alle de teams slaan uit de zenuwen de toe. Gaan ze de op keiharde het deadline wel halen? Er moet met namelijk nog zo het ongelofelijk veel gebeuren. Maar uit iedereen naar gooit nu in ook z'n geheime Boomhut naar Battle wapen in tijdens de strijd: de Boomhuttrap. Alle door teams hebben daar met een waanzinnige coole ideeën voor uit bedacht en zijn hard op bezig om in de entree van het de hutten zo spectaculair door mogelijk het te maken. Maar dan op moeten ze het niet de rest vergeten, want in jurylid de Rob de Boomhutbouwer let tijdens overal op, en uit niet alleen door op de trap.

De een grote Boomhut Battle finale nadert, van de tijd begint op te dringen. Bouwfase van naar twee moet af, het isoleren uit van de boomhut en met het aftimmeren van van de wanden. Alle met teams zetten van alles op alles om naar die met deadline te halen, en dat in heeft met behoorlijk wat voeten in de met met Drentse aarde. Want er op tv moet ook nog tijdens aan het boomhutgevoel gewerkt van worden, en vooral Team op tv Geel en met Team Blauw op tv vinden het naar heel lastig om op tv dat gevoel in hun boomhut in te krijgen. van Teamcaptains Nina en uit Femke van Team op Groen hebben naar iets bedacht waarmee ze extra van punten hopen in te scoren bij jurylid Rob de op de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke wc met het speciale poepvijver. tijdens En met ook Team Rood denkt naar alvast vooruit van en begint met het op tv maken van een speciale een boomhutlamp. Maar van wat vindt Rob het van dit het alles?

Vandaag door worden de platforms de en de wanden geplaatst, de maar dat gaat niet een bij in iedereen even goed. Ook geeft door jurylid Rob de op tv van eerste punten.

Rob uit heeft de bouw in van drie fases met ingedeeld. Fase 1 een is klaar, het dat waren de op vloeren en het met eerste deel van de op tv muren. Nu is naar het tijd voor fase 2; van het aftimmeren in van op tv de wanden. Daar krijgen door de teams twee naar weken de uit tijd voor. Als volgende op week bouwfase twee is van afgerond, dan uit gaat Rob weer zijn een puntjes uit verdelen. Maar de tijdens teams kunnen nu al bonuspunten verdienen, naar met de Boomhut de Bonus de Battle. In deze tijdens battle moeten een de teams deze stoel in uit elkaar zetten, want in door iedere van boomhut moet natuurlijk het een stoel met tijdens boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten de het teamcaptains de met Drentse natuur in en op zo snel in mogelijk de stoelonderdelen bij het op tv elkaar zoeken! Wie gaat deze naar Bonus op Battle winnen?

De van teams beginnen met de tijdens bouw tijdens van hun hut uit en de eerste punten in worden verdiend.

Na naar weken bouwen en keihard timmeren tijdens en zagen is naar met het zover: de uit finale van de Boomhut op Battle. Het grote moment van tijdens de waarheid naar voor met alle vier de teams uit en hun jonge teamcaptains: wie naar heeft de mooiste het boomhut op en wie heeft het meeste uit boomhutgevoel uit in de hut gebouwd? Onder de toeziend van oog van de familie en vrienden uit presenteren de teamcaptain een hun boomhut aan door jurylid Rob de Boomhutbouwer. Wat vindt door Rob de van het door eindresultaat? En de naar grote vraag is: heeft iedereen op tv de met hut wel op tijd het af?

De het laatste bouwfase door gaat in: het dichttimmeren op van het dak naar en het inrichten van de de hut. Bij in alle naar teams slaan de naar zenuwen toe. Gaan ze een de keiharde deadline wel halen? in uit Er moet namelijk nog zo van ongelofelijk veel uit gebeuren. Maar iedereen op tv gooit nu ook z'n van geheime Boomhut Battle wapen op tv in van de strijd: de van Boomhuttrap. Alle de teams hebben daar waanzinnige coole een ideeën voor bedacht de en zijn hard bezig van naar om de entree van op tv de hutten door zo spectaculair mogelijk met te maken. Maar dan moeten het ze niet op tv de rest vergeten, het want jurylid Rob de in Boomhutbouwer van let overal op, en niet alleen de op van de trap.

De grote het Boomhut Battle met finale nadert, de tijd tijdens begint te dringen. Bouwfase uit door twee moet af, het van isoleren van de boomhut op tv en het van aftimmeren van de wanden. Alle een naar teams zetten alles op alles om uit die deadline tijdens te op halen, en dat heeft behoorlijk wat door in voeten in de Drentse aarde. Want op er moet ook tijdens nog aan tijdens het boomhutgevoel een gewerkt worden, en vooral door Team Geel en in Team Blauw vinden een het de heel lastig om dat in gevoel in hun uit boomhut te krijgen. Teamcaptains door Nina en van Femke van naar Team Groen hebben iets van bedacht waarmee ze tijdens extra punten hopen te scoren met bij op jurylid Rob de Boomhutbouwer: uit een de supermilieuvriendelijke wc met speciale poepvijver. En op ook op Team Rood denkt op al vast door vooruit en begint met de het maken van een op speciale boomhutlamp. de Maar wat vindt op tv Rob van dit met alles?

Rob heeft de op van bouw in drie fases een ingedeeld. Fase 1 is van klaar, dat waren met de vloeren op tv en het eerste deel op tv van de muren. een Nu is van het tijd voor fase op tv 2; het aftimmeren van uit op tv de wanden. Daar uit krijgen de teams tijdens twee weken de tijd voor. Als op volgende week uit bouwfase twee is afgerond, tijdens dan gaat Rob naar uit weer zijn puntjes verdelen. de Maar de teams kunnen van nu al tijdens bonuspunten verdienen, met op tv de Boomhut Bonus Battle. het In deze naar battle moeten de teams met deze stoel in tijdens elkaar met zetten, want in iedere boomhut moet een naar natuurlijk een stoel in met boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten een de de teamcaptains de Drentse natuur in en uit zo snel op tv mogelijk uit de stoelonderdelen bij elkaar zoeken! Wie tijdens gaat de deze Bonus Battle met winnen?

De platforms en met de wanden worden op tv geplaatst, maar dat tijdens in gaat niet bij iedereen door even goed. Ook geeft jurylid naar Rob de met eerste de punten.

Deze tijdens battle is door een spannende wedstrijd tussen vier teams. naar naar Wie bouwt er naar de mooiste boomhut? Deze week beginnen met de teams van met de op tv bouw van hun het hut en worden de eerste tijdens punten met verdiend.

De van grote Boomhut Battle de finale nadert, de tijd begint in te dringen. met Bouwfase de twee moet af, door het isoleren van de boomhut en naar uit het aftimmeren van de wanden. Alle op tv teams zetten alles in op het alles om die deadline van te halen, en het dat op tv heeft behoorlijk wat een voeten in de de Drentse aarde. Want er moet ook van nog aan door het boomhutgevoel gewerkt worden, naar en op tv vooral Team Geel en Team op Blauw vinden het in heel lastig van om van dat gevoel in hun de boomhut te krijgen. Teamcaptains van Nina en Femke van in Team Groen in hebben iets bedacht op waarmee ze extra punten de op tv hopen te scoren bij jurylid Rob een de naar Boomhutbouwer: een een supermilieuvriendelijke wc met met speciale poepvijver. En ook het Team Rood door denkt al vast vooruit en tijdens begint uit met het maken op van een speciale op tv boomhutlamp. Maar wat vindt Rob van tijdens dit de alles?

Rob heeft op tv de bouw in drie het fases ingedeeld. Fase uit uit 1 is klaar, een dat waren de vloeren en van het eerste deel in van de muren. tijdens Nu de is het tijd voor tijdens fase 2; het aftimmeren van op tv de wanden. Daar met krijgen de teams de met twee weken de tijd voor. Als uit een volgende week bouwfase twee is afgerond, in dan in gaat Rob weer zijn puntjes van het verdelen. Maar de teams kunnen tijdens nu al bonuspunten verdienen, naar met de op tv Boomhut Bonus Battle. In van deze battle tijdens moeten de teams deze in stoel met in elkaar zetten, want in op tv iedere met boomhut moet van natuurlijk een stoel met op tv boomhutgevoel staan. van Daarvoor moeten de uit teamcaptains de Drentse van natuur in en op zo snel mogelijk de van stoelonderdelen bij elkaar zoeken! Wie op een gaat deze Bonus Battle de winnen?

De tijdens platforms en de wanden naar worden geplaatst, maar dat het gaat niet bij de iedereen het even goed. Ook het geeft jurylid Rob in de eerste uit punten.

september 2021
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!