Programma gemist?

Na weken uit bouwen de en keihard timmeren en op zagen is het op tv zover: de finale van de naar Boomhut Battle. op tv Het grote moment op tv van de met waarheid voor alle vier de tijdens teams de en hun de jonge teamcaptains: wie heeft de het mooiste boomhut en wie naar met heeft het meeste boomhutgevoel in de met hut gebouwd? op tv Onder toeziend door oog van familie en de vrienden presenteren de met teamcaptain hun boomhut in aan jurylid Rob de van op Boomhutbouwer. Wat vindt Rob van het uit eindresultaat? En de de op tv grote vraag is: heeft iedereen in de hut in wel op tijdens tijd af?

De de laatste bouwfase gaat in: het tijdens dichttimmeren op van het dak op en het inrichten van door de hut. Bij tijdens alle teams slaan in de zenuwen toe. Gaan in ze de met keiharde deadline door wel halen? Er moet namelijk naar nog op zo ongelofelijk veel gebeuren. met Maar op tv iedereen gooit nu in ook z'n geheime Boomhut Battle het wapen in de een strijd: de Boomhuttrap. Alle van teams op tv hebben daar waanzinnige coole op ideeën met voor bedacht en zijn hard tijdens bezig om de entree de van de met hutten tijdens zo spectaculair mogelijk te maken. Maar uit dan met moeten ze niet tijdens de rest van vergeten, want jurylid Rob de Boomhutbouwer een let overal op, het en niet uit alleen op op de trap.

De van grote Boomhut Battle met finale nadert, tijdens de tijd begint te dringen. Bouwfase van twee moet af, in uit het isoleren van met de boomhut en het aftimmeren van van de tijdens wanden. Alle de teams zetten alles op op alles om die deadline op te halen, en op dat heeft behoorlijk de wat voeten in met de Drentse in aarde. Want van er moet ook nog een aan het boomhutgevoel gewerkt door worden, naar en vooral Team Geel en Team op tv Blauw vinden het door heel lastig een om in dat gevoel in het hun boomhut te krijgen. Teamcaptains Nina tijdens en Femke het van Team door Groen hebben iets bedacht waarmee van een ze extra punten van hopen te scoren bij jurylid op tv Rob de Boomhutbouwer: een op supermilieuvriendelijke wc een met speciale uit poepvijver. En ook Team het Rood denkt een alvast vooruit en begint met tijdens het naar maken van een speciale een boomhutlamp. Maar wat vindt met Rob van van dit in alles?

Vandaag worden met de platforms en met de wanden geplaatst, maar van dat gaat het niet bij iedereen even door goed. uit Ook geeft op jurylid Rob de eerste op punten.

Rob heeft de in bouw in uit drie fases ingedeeld. Fase uit 1 is tijdens klaar, dat waren naar de het vloeren en het eerste deel door van in de muren. Nu het is het tijd van voor fase 2; het aftimmeren van tijdens de wanden. Daar door krijgen de van teams het twee weken de tijd het voor. Als volgende week in bouwfase twee is door afgerond, dan gaat Rob tijdens in weer zijn puntjes naar verdelen. Maar de teams kunnen tijdens nu al bonuspunten op verdienen, met de op Boomhut Bonus het Battle. In op deze battle moeten de teams in deze stoel in elkaar tijdens tijdens zetten, want in iedere boomhut moet het natuurlijk een uit stoel met boomhutgevoel op staan. met Daarvoor moeten de door teamcaptains de Drentse het natuur in en tijdens zo snel mogelijk op de stoelonderdelen bij elkaar zoeken! Wie tijdens gaat deze Bonus naar naar Battle winnen?

De teams op tv beginnen naar met de bouw van hun hut het en de eerste de uit punten worden verdiend.

Na weken op bouwen en keihard timmeren van met en zagen is het in zover: de finale van de van Boomhut Battle. Het uit grote moment van tijdens de naar waarheid voor alle vier de uit teams en uit hun jonge teamcaptains: de wie met heeft de mooiste boomhut een en wie heeft op het meeste boomhutgevoel in in de hut gebouwd? op tv Onder het toeziend oog van op familie en vrienden presenteren de de teamcaptain de hun boomhut aan jurylid het Rob de Boomhutbouwer. uit Wat vindt Rob van het in tijdens eindresultaat? En de grote vraag is: een op heeft iedereen de hut een wel op tijd van af?

De laatste op bouwfase gaat op tv in: het op tv dichttimmeren van het dak een en het inrichten een van de hut. Bij alle in teams slaan de op tv zenuwen toe. op tv Gaan door ze de keiharde deadline wel door halen? Er op moet namelijk uit nog zo ongelofelijk veel de gebeuren. Maar iedereen gooit nu tijdens ook z'n geheime door Boomhut op Battle wapen tijdens in de strijd: de uit Boomhuttrap. Alle met teams hebben daar waanzinnige van coole ideeën voor op bedacht en op tv zijn hard bezig om een de entree tijdens van de hutten op zo spectaculair mogelijk te naar maken. Maar dan van moeten ze niet de in rest met vergeten, want jurylid uit Rob de Boomhutbouwer let overal het op, en van niet alleen op het de trap.

De grote op tv Boomhut Battle finale door nadert, de tijd van begint te een dringen. Bouwfase twee moet af, in het isoleren het van de boomhut en uit van het aftimmeren van op de wanden. Alle op tv teams zetten alles op alles de om die deadline te op halen, en tijdens dat heeft van behoorlijk wat voeten in door de uit Drentse aarde. Want er door moet ook nog aan uit het boomhutgevoel gewerkt worden, tijdens en het vooral Team Geel en Team naar uit Blauw vinden het heel lastig in om dat gevoel in de hun boomhut in te krijgen. Teamcaptains Nina op en tijdens Femke van Team met Groen hebben iets bedacht door waarmee ze uit extra punten hopen op te scoren bij op jurylid Rob de Boomhutbouwer: in een supermilieuvriendelijke in wc met door speciale poepvijver. En ook Team tijdens Rood denkt al tijdens vast vooruit en begint van het met het maken van een het speciale tijdens boomhutlamp. Maar wat tijdens vindt Rob van dit door alles?

Rob een heeft de bouw het in drie fases de ingedeeld. Fase 1 is uit klaar, dat waren de uit vloeren en het het eerste deel naar van de muren. Nu tijdens is het door tijd voor van fase 2; het aftimmeren uit van de wanden. het Daar krijgen de teams op twee weken de naar naar tijd voor. Als volgende week bouwfase met twee is van afgerond, dan door gaat Rob weer zijn het puntjes verdelen. Maar tijdens de teams kunnen met nu al bonuspunten uit verdienen, het met de Boomhut door Bonus Battle. In deze battle de moeten de teams deze in stoel met in elkaar een zetten, want in iedere boomhut moet tijdens natuurlijk het een stoel op met boomhutgevoel staan. Daarvoor de moeten de teamcaptains de het Drentse natuur in en naar zo snel een mogelijk de door stoelonderdelen bij het elkaar zoeken! Wie een gaat deze Bonus Battle op winnen?

De tijdens platforms en de wanden worden naar geplaatst, maar uit dat gaat niet bij in iedereen even goed. het een Ook geeft jurylid Rob uit de eerste de punten.

Deze een battle is een spannende uit wedstrijd van tussen vier teams. Wie bouwt er het de mooiste tijdens boomhut? Deze week beginnen de in de teams met de bouw van uit hun hut en met de worden de eerste punten in verdiend.

De grote Boomhut door Battle tijdens finale nadert, de tijd het begint te op dringen. Bouwfase twee uit moet af, het isoleren van van de boomhut en op tv van het aftimmeren van een de wanden. Alle uit teams zetten alles op alles om een die tijdens deadline te halen, en met dat heeft tijdens behoorlijk wat voeten in een de Drentse van aarde. Want er de moet ook naar nog aan het een boomhutgevoel gewerkt worden, en vooral Team van Geel en het Team Blauw naar vinden het heel lastig de om tijdens dat gevoel in hun door boomhut te krijgen. uit Teamcaptains Nina en Femke met van met Team Groen hebben iets bedacht met waarmee ze extra met punten hopen te scoren door bij jurylid Rob op tv de Boomhutbouwer: in een supermilieuvriendelijke wc met op tv speciale poepvijver. En in ook Team met Rood denkt op al vast vooruit en begint op met het maken tijdens van uit een speciale op tv boomhutlamp. Maar wat op vindt Rob van dit naar alles?

Rob op heeft de het bouw in drie fases ingedeeld. het Fase op tv 1 is klaar, op tv dat waren de vloeren en het het eerste deel van het de muren. Nu tijdens is naar het tijd door voor fase 2; het op aftimmeren van de wanden. Daar een krijgen de teams de twee weken de de tijd tijdens voor. Als volgende week op tv bouwfase twee op tv is afgerond, dan gaat Rob van tijdens weer zijn puntjes verdelen. Maar de een tijdens teams kunnen nu al van bonuspunten verdienen, met de Boomhut een van Bonus Battle. In deze battle moeten op tv de teams deze tijdens stoel een in elkaar zetten, van want in iedere boomhut moet met natuurlijk een stoel op tv met boomhutgevoel staan. tijdens door Daarvoor moeten de teamcaptains van de Drentse natuur op tv in en naar zo snel mogelijk op tv de stoelonderdelen bij het elkaar zoeken! Wie gaat met deze Bonus Battle een winnen?

De platforms en het de wanden tijdens worden de geplaatst, maar dat het gaat niet bij met iedereen even goed. Ook geeft jurylid door met Rob de eerste op tv punten.

september 2019
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord