Programma gemist?

Na in weken bouwen en keihard op tv timmeren door en zagen is het zover: de van finale van het de Boomhut Battle. Het tijdens grote de moment van de waarheid voor op alle uit vier de op teams en hun jonge het teamcaptains: wie uit heeft de mooiste het boomhut en wie heeft op tv het meeste boomhutgevoel met in de hut gebouwd? Onder op tv toeziend oog met van familie en vrienden in van presenteren de teamcaptain hun uit boomhut aan jurylid door Rob de tijdens Boomhutbouwer. Wat vindt Rob van de het eindresultaat? En de uit grote vraag is: op heeft uit iedereen de met hut wel op het tijd af?

De laatste uit bouwfase met gaat in: het in dichttimmeren van het door dak en het inrichten van de het hut. Bij alle de teams door slaan de zenuwen toe. van Gaan in ze de keiharde op tv deadline wel halen? Er moet tijdens namelijk nog zo van ongelofelijk veel gebeuren. met Maar iedereen gooit nu een ook z'n geheime uit Boomhut het Battle wapen in de de strijd: de Boomhuttrap. Alle de teams hebben op tv daar waanzinnige coole in ideeën voor bedacht en op zijn hard tijdens bezig om op de entree van de uit hutten zo spectaculair door mogelijk te maken. Maar van dan moeten op tv ze op tv niet de rest van vergeten, want jurylid Rob de de Boomhutbouwer let overal een op, tijdens en niet alleen op de met trap.

De grote de Boomhut Battle in finale nadert, de tijd uit begint van te dringen. Bouwfase twee moet naar af, het isoleren het van de boomhut en het het aftimmeren van in de wanden. Alle het teams zetten alles op tv op alles in om die deadline te van halen, en op tv dat heeft behoorlijk van wat voeten naar in de Drentse aarde. van Want er naar moet ook nog aan het uit boomhutgevoel gewerkt tijdens worden, op tv en vooral Team Geel en Team tijdens Blauw in vinden het heel lastig om op tv dat gevoel in een hun boomhut uit te krijgen. Teamcaptains een Nina en Femke tijdens van Team Groen uit hebben iets de bedacht waarmee ze van extra punten hopen te scoren het bij uit jurylid Rob het de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke wc met uit op speciale poepvijver. En ook Team een Rood van denkt alvast vooruit en begint door met het maken van tijdens een speciale boomhutlamp. van Maar wat vindt op van Rob van dit een alles?

Vandaag door worden de op platforms en de wanden geplaatst, met maar uit dat gaat niet in bij iedereen even goed. naar Ook geeft naar jurylid Rob de eerste een punten.

Rob tijdens heeft de bouw uit in drie fases op ingedeeld. Fase 1 tijdens is klaar, in dat waren de vloeren en het met een eerste deel van de muren. Nu door is op het tijd voor naar fase 2; het aftimmeren door van de de wanden. Daar krijgen de van teams twee naar weken de tijd in voor. Als volgende week het bouwfase twee is met afgerond, dan naar gaat Rob weer zijn puntjes van verdelen. Maar een de teams kunnen op tv nu al bonuspunten verdienen, met met de Boomhut uit naar Bonus Battle. In deze battle moeten op tv de van teams deze door stoel in elkaar zetten, met want in iedere naar boomhut moet natuurlijk een stoel in met boomhutgevoel het staan. Daarvoor door moeten de teamcaptains de met Drentse uit natuur in en zo met snel mogelijk de in stoelonderdelen bij elkaar uit zoeken! Wie gaat deze met Bonus in Battle winnen?

De teams van beginnen met de de bouw van hun hut op tv en de een eerste punten worden door verdiend.

Na naar weken bouwen en keihard timmeren een en zagen in is een het zover: de door finale van de Boomhut Battle. met Het met grote moment van de door waarheid voor alle de vier de teams en met hun het jonge teamcaptains: wie door heeft de mooiste boomhut en wie op tv heeft in het meeste boomhutgevoel in de door hut gebouwd? door Onder toeziend oog het van op tv familie en vrienden presenteren op tv de teamcaptain hun boomhut aan tijdens jurylid Rob de de door Boomhutbouwer. Wat vindt Rob van het op tv eindresultaat? En in de het grote vraag is: door heeft iedereen de van hut wel op het tijd af?

De de laatste bouwfase gaat in: het naar dichttimmeren met van het uit dak en het inrichten van uit de hut. Bij alle op tv teams slaan in de in zenuwen toe. Gaan ze de naar keiharde deadline wel halen? van Er moet uit namelijk op tv nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar tijdens iedereen gooit naar nu ook z'n geheime naar Boomhut Battle een wapen in uit de strijd: de Boomhuttrap. Alle naar tijdens teams hebben daar in waanzinnige coole ideeën voor bedacht een en zijn met hard bezig om de naar entree door van de hutten zo spectaculair mogelijk uit te uit maken. Maar dan het moeten ze niet de rest op vergeten, want het jurylid Rob de tijdens Boomhutbouwer let op overal op, en niet naar alleen op de een trap.

De grote het Boomhut Battle finale nadert, tijdens tijdens de tijd begint te dringen. Bouwfase op door twee moet af, het de isoleren van de boomhut en een het aftimmeren van van de door wanden. Alle teams zetten alles tijdens op alles het om die deadline in te halen, en dat van heeft behoorlijk de wat voeten met in de Drentse aarde. Want een er de moet ook nog de aan het op boomhutgevoel gewerkt worden, en vooral Team het Geel en Team in Blauw vinden op tv het met heel lastig om dat de gevoel in op hun boomhut te krijgen. op Teamcaptains Nina en met Femke van Team in Groen hebben iets bedacht door waarmee ze extra met punten hopen te scoren door van bij jurylid Rob de Boomhutbouwer: een de supermilieuvriendelijke wc met met speciale het poepvijver. En ook de Team Rood op tv denkt al vast vooruit en begint de met het op maken van een speciale naar boomhutlamp. Maar wat door vindt Rob van van dit naar alles?

Rob tijdens heeft de bouw in van drie tijdens fases ingedeeld. Fase 1 is in klaar, dat waren op de vloeren en de het van eerste deel van de muren. Nu van is het op tv tijd met voor fase 2; het in aftimmeren van door de wanden. Daar een krijgen de teams twee weken de door tijd op voor. Als volgende week bouwfase uit twee is afgerond, op tv dan met gaat Rob weer van zijn puntjes verdelen. Maar het de teams kunnen in nu in al bonuspunten verdienen, met de Boomhut uit Bonus Battle. In de deze battle uit moeten de teams deze de stoel met in elkaar zetten, want op tv in iedere boomhut moet uit natuurlijk een stoel op met naar boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten een de teamcaptains de de Drentse natuur in door en in zo snel mogelijk de stoelonderdelen bij een elkaar van zoeken! Wie door gaat deze Bonus Battle het winnen?

De platforms het en de wanden worden het op geplaatst, maar dat door gaat niet bij iedereen even op goed. Ook geeft de jurylid Rob de naar eerste de punten.

Deze battle op is een tijdens spannende wedstrijd tussen op vier teams. Wie naar bouwt er de een mooiste boomhut? Deze week met beginnen de teams naar met de bouw van het hun hut en de worden de van eerste in punten verdiend.

De uit grote Boomhut Battle finale een nadert, de tijd begint naar te dringen. in Bouwfase twee moet af, door het isoleren het van de boomhut en op het van aftimmeren van de wanden. een Alle teams zetten alles op tv uit op alles om het die deadline te halen, en tijdens dat heeft naar behoorlijk wat voeten in de van Drentse aarde. Want op er in moet ook nog aan het tijdens op boomhutgevoel gewerkt worden, en vooral Team een van Geel en Team Blauw vinden het de een heel lastig om van dat gevoel in in hun boomhut te krijgen. Teamcaptains in Nina en de Femke van Team op Groen hebben iets met bedacht waarmee met ze extra punten hopen te van scoren bij jurylid Rob op tv de Boomhutbouwer: uit een supermilieuvriendelijke wc het met een speciale poepvijver. En ook Team Rood de denkt uit al vast vooruit en de begint met het de maken van een speciale tijdens boomhutlamp. Maar een wat vindt tijdens Rob van dit op alles?

Rob heeft de tijdens bouw op tv in drie fases ingedeeld. van Fase 1 is klaar, uit van dat waren de vloeren en het het eerste deel van op de muren. Nu op is het tijd van voor fase met 2; door het aftimmeren van in de wanden. Daar uit krijgen de teams twee weken de een tijd voor. Als door met volgende week bouwfase van twee is afgerond, dan met gaat Rob weer met zijn puntjes verdelen. Maar van de tijdens teams kunnen nu al bonuspunten met verdienen, met op de Boomhut Bonus Battle. met In deze het battle moeten de teams deze het stoel in uit elkaar zetten, want tijdens in iedere boomhut een moet natuurlijk een de stoel met boomhutgevoel op tv staan. Daarvoor moeten de door teamcaptains de op Drentse natuur in in en zo snel mogelijk van de stoelonderdelen in bij elkaar op zoeken! Wie gaat met deze Bonus Battle tijdens winnen?

De de platforms en de wanden het worden geplaatst, de maar dat gaat niet op tv bij iedereen met even goed. met Ook geeft jurylid het Rob de eerste uit punten.

januari 2021
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!