Programma gemist?

Na van weken bouwen en van keihard timmeren en zagen op tv is het zover: op de finale van in de in Boomhut Battle. Het van grote moment van tijdens de waarheid voor naar alle vier de van teams en hun jonge tijdens teamcaptains: wie heeft de met mooiste boomhut een en wie de heeft het meeste boomhutgevoel in de met hut tijdens gebouwd? Onder toeziend oog van in in familie en vrienden presenteren de teamcaptain door met hun boomhut aan een jurylid Rob de Boomhutbouwer. het Wat vindt Rob van door het eindresultaat? in En de grote vraag is: op tv in heeft iedereen de hut op wel op de tijd af?

De de laatste bouwfase gaat in: het een dichttimmeren van de het dak en door het inrichten uit van de hut. Bij op alle teams het slaan de zenuwen toe. Gaan een ze op de keiharde deadline wel halen? op Er moet namelijk van nog zo op tv ongelofelijk het veel gebeuren. Maar het iedereen gooit nu ook z'n geheime in Boomhut Battle tijdens wapen in de op strijd: het de Boomhuttrap. Alle teams hebben daar de waanzinnige met coole ideeën van voor bedacht en zijn hard bezig op tv de om de entree van de hutten in zo spectaculair mogelijk het te maken. door Maar dan van moeten ze niet uit de rest vergeten, want naar jurylid Rob het de Boomhutbouwer let met overal op, en niet van alleen op de op tv trap.

De grote Boomhut door Battle op tv finale nadert, de tijd begint op te dringen. de Bouwfase naar twee moet af, het uit isoleren van de door boomhut en tijdens het aftimmeren van de wanden. Alle in teams een zetten alles op tijdens alles om op tv die deadline te halen, en naar dat heeft een behoorlijk wat voeten in de de Drentse door aarde. Want er door moet ook nog aan het op tv boomhutgevoel het gewerkt worden, en een vooral Team Geel en van Team Blauw vinden in het heel op tv lastig om dat gevoel een in hun boomhut tijdens te krijgen. Teamcaptains een Nina en Femke in van Team van Groen hebben iets bedacht naar waarmee ze naar extra punten hopen te met scoren tijdens bij jurylid Rob de met Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke door wc met speciale poepvijver. En met ook Team Rood de denkt een alvast vooruit een en begint met het maken van uit op tv een speciale boomhutlamp. Maar wat vindt het op tv Rob van dit de alles?

Vandaag op tv worden de platforms en een de wanden geplaatst, maar van dat gaat door niet een bij iedereen even goed. Ook geeft de jurylid Rob van de eerste met punten.

Rob heeft de op bouw in drie op tv fases ingedeeld. uit Fase van 1 is klaar, dat waren de een vloeren en op tv het van eerste deel van de van muren. Nu met is het tijd met voor fase 2; het aftimmeren van van de wanden. uit Daar krijgen de naar teams twee weken het de tijd voor. in Als van volgende week bouwfase twee is afgerond, met dan een gaat Rob een weer zijn puntjes verdelen. met Maar de teams kunnen met nu van al bonuspunten verdienen, met een de Boomhut Bonus met Battle. In deze door battle moeten de teams deze naar stoel met in elkaar zetten, want op tv in iedere naar boomhut moet natuurlijk een op stoel op met boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten de tijdens teamcaptains de Drentse uit natuur in het en van zo snel mogelijk de stoelonderdelen bij door elkaar zoeken! van Wie gaat deze Bonus naar Battle naar winnen?

De naar teams beginnen met de een bouw van hun een hut en de de eerste op punten worden verdiend.

Na weken de bouwen en keihard een timmeren en door zagen is naar het zover: de finale van de tijdens Boomhut Battle. Het uit grote moment uit van de tijdens waarheid voor alle vier de in teams en hun van jonge teamcaptains: wie van heeft met de mooiste boomhut en wie uit heeft het van meeste boomhutgevoel de in de hut gebouwd? in Onder op toeziend oog van familie en een vrienden in presenteren de teamcaptain hun uit boomhut aan jurylid door Rob de Boomhutbouwer. in Wat vindt met Rob van het eindresultaat? En met de op tv grote vraag is: heeft van iedereen de hut naar wel op tijd van af?

De laatste bouwfase een het gaat in: het dichttimmeren van de het dak en uit het het inrichten van de hut. met Bij alle teams op slaan de zenuwen toe. Gaan tijdens in ze de keiharde deadline naar wel halen? Er de moet namelijk met nog zo ongelofelijk veel van gebeuren. Maar iedereen met gooit nu een ook z'n geheime Boomhut in Battle wapen in uit de strijd: de Boomhuttrap. Alle op teams hebben daar een een waanzinnige coole ideeën het voor bedacht en van zijn hard bezig om de een entree van met de hutten uit zo spectaculair mogelijk te maken. het Maar dan moeten ze op niet de uit rest vergeten, want jurylid op tv de Rob de Boomhutbouwer let overal op tv op, en uit niet alleen op de met trap.

De in grote Boomhut Battle naar finale nadert, de op tv tijd begint te op tv dringen. Bouwfase twee moet af, een het in isoleren van uit de boomhut en het aftimmeren naar van de wanden. Alle een teams zetten alles naar op alles om op tv die door deadline te halen, en uit dat heeft behoorlijk naar wat voeten in in de Drentse aarde. door Want er in moet ook op nog aan het boomhutgevoel naar gewerkt worden, en vooral Team met Geel de en Team het Blauw vinden het heel van lastig om dat op tv gevoel in hun het boomhut te krijgen. Teamcaptains uit Nina en Femke van met Team Groen hebben tijdens iets bedacht waarmee een tijdens ze extra punten het hopen te scoren bij tijdens jurylid Rob de Boomhutbouwer: een uit op supermilieuvriendelijke wc met door speciale poepvijver. En ook Team een Rood op tv denkt al vast uit vooruit en begint de met het maken van van een speciale boomhutlamp. op Maar wat vindt uit Rob van door dit alles?

Rob heeft de tijdens bouw de in drie fases ingedeeld. Fase de met 1 is klaar, dat waren het de vloeren en een het eerste deel van op de door muren. Nu is het door tijd met voor fase 2; het aftimmeren op tv van de wanden. tijdens Daar krijgen door de teams naar twee weken de tijd voor. de Als volgende week door bouwfase de twee is afgerond, in dan gaat Rob op tv weer zijn puntjes verdelen. Maar de in teams een kunnen nu al met bonuspunten verdienen, met de Boomhut een Bonus Battle. het In deze battle moeten op de met teams deze stoel in elkaar met op zetten, want in van iedere boomhut moet natuurlijk door een stoel met door boomhutgevoel staan. van Daarvoor moeten de teamcaptains de in Drentse de natuur in en in zo snel mogelijk met de stoelonderdelen bij van elkaar zoeken! Wie gaat deze Bonus met Battle naar winnen?

De platforms uit en het de wanden worden geplaatst, maar op dat gaat op niet bij iedereen even het goed. Ook geeft jurylid naar op tv Rob de eerste naar punten.

Deze battle door is een spannende wedstrijd naar tussen vier teams. in met Wie bouwt er de mooiste boomhut? met Deze week van beginnen de teams met een de op bouw van hun hut het en worden de met eerste punten tijdens verdiend.

De op grote Boomhut Battle finale met nadert, de tijd in begint op tv te dringen. Bouwfase twee moet af, op het isoleren tijdens van de boomhut naar en het in aftimmeren van de wanden. op tv Alle teams zetten alles de op alles van om die deadline van te halen, en dat in heeft behoorlijk wat het tijdens voeten in de Drentse aarde. van Want er naar moet ook nog aan de het de boomhutgevoel gewerkt worden, uit en vooral Team Geel en Team door van Blauw vinden het heel lastig om met dat gevoel in de tijdens hun boomhut te krijgen. door Teamcaptains Nina en een Femke van op tv Team Groen hebben iets bedacht door waarmee ze door extra punten hopen een te scoren de bij jurylid Rob de Boomhutbouwer: een de uit supermilieuvriendelijke wc met met speciale poepvijver. En ook Team tijdens Rood tijdens denkt al vast vooruit en in begint met het van maken van een speciale op boomhutlamp. Maar wat een vindt het Rob van met dit alles?

Rob heeft uit de bouw in drie van fases ingedeeld. met Fase 1 naar is klaar, dat waren tijdens de vloeren uit en het naar eerste deel van de muren. door Nu is het tijd de voor fase 2; van het aftimmeren van door de wanden. Daar naar de krijgen de teams twee weken de naar in tijd voor. Als volgende met week bouwfase een twee is afgerond, dan gaat op tv Rob weer zijn een puntjes verdelen. Maar naar de teams kunnen in nu al bonuspunten op tv verdienen, het met de Boomhut Bonus Battle. In door op tv deze battle moeten de een teams deze stoel een in elkaar zetten, want door in iedere boomhut van moet natuurlijk een tijdens stoel tijdens met boomhutgevoel staan. Daarvoor uit moeten de uit teamcaptains de Drentse natuur in de en zo snel mogelijk op tv de stoelonderdelen bij met elkaar zoeken! Wie de gaat deze op tv Bonus van Battle winnen?

De platforms tijdens en de wanden van worden geplaatst, maar naar dat gaat door niet bij iedereen even in goed. Ook geeft met jurylid Rob de een eerste door punten.

september 2020
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!