Programma gemist?

Na weken bouwen uit en keihard naar timmeren het en zagen is uit het zover: de finale van de met tijdens Boomhut Battle. Het van grote moment van de waarheid voor op alle vier uit de teams en hun op tv jonge teamcaptains: in wie heeft de met mooiste boomhut een en wie heeft het meeste op tv uit boomhutgevoel in de hut in gebouwd? Onder toeziend tijdens oog van familie en tijdens vrienden presenteren de door teamcaptain hun boomhut aan uit jurylid Rob van de Boomhutbouwer. Wat tijdens vindt Rob van het naar eindresultaat? door En de grote uit vraag is: heeft iedereen met de door hut wel op tijd op af?

De laatste tijdens bouwfase gaat van in: het dichttimmeren van het van dak van en het inrichten van de tijdens hut. op tv Bij alle teams slaan de een tijdens zenuwen toe. Gaan ze de tijdens keiharde naar deadline wel halen? Er moet namelijk uit nog zo ongelofelijk het veel op gebeuren. Maar iedereen gooit nu door op ook z'n geheime Boomhut Battle op tv wapen in de met strijd: op de Boomhuttrap. Alle teams hebben op daar waanzinnige coole in ideeën voor bedacht het en tijdens zijn hard bezig met om de entree van de hutten de naar zo spectaculair mogelijk te maken. tijdens Maar het dan moeten ze niet de in rest vergeten, want in jurylid Rob van de Boomhutbouwer van let overal op, op tv en niet alleen op naar de trap.

De grote uit Boomhut op tv Battle finale nadert, een de tijd begint te dringen. Bouwfase tijdens twee moet af, de het isoleren van uit in de boomhut en het aftimmeren van een de wanden. op Alle teams zetten alles een op alles het om die deadline op te halen, en naar dat uit heeft behoorlijk wat het voeten in de Drentse van aarde. Want er moet uit ook van nog aan het boomhutgevoel op gewerkt worden, en vooral op tv Team Geel en de Team in Blauw vinden het heel de lastig om dat gevoel in de hun boomhut te uit krijgen. Teamcaptains Nina een en Femke van naar met Team Groen hebben iets in bedacht waarmee ze van extra punten hopen van te scoren op bij jurylid Rob de Boomhutbouwer: een op een supermilieuvriendelijke wc met speciale poepvijver. En door in ook Team Rood het denkt alvast vooruit en begint op tv met het maken van in een op tv speciale boomhutlamp. Maar wat het vindt Rob van dit naar in alles?

Vandaag door worden de platforms en de het wanden geplaatst, uit maar dat gaat tijdens niet de bij iedereen even goed. Ook uit geeft op jurylid Rob de eerste in punten.

Rob tijdens heeft de bouw in van drie fases ingedeeld. Fase naar 1 het is klaar, dat waren tijdens de door vloeren en het eerste deel de van de muren. op tv Nu is het tijd op naar voor fase 2; het aftimmeren met van de wanden. Daar het op tv krijgen de teams twee weken de een naar tijd voor. Als volgende week op bouwfase twee met is afgerond, door dan gaat Rob uit weer zijn puntjes verdelen. Maar de uit teams kunnen door nu al in bonuspunten verdienen, op met de Boomhut Bonus van Battle. In deze met battle moeten de een teams deze stoel in uit elkaar zetten, want in de iedere boomhut door moet natuurlijk een stoel een met boomhutgevoel staan. tijdens een Daarvoor moeten de teamcaptains de met Drentse natuur in in en zo snel door mogelijk de stoelonderdelen bij in elkaar zoeken! Wie de gaat deze Bonus de Battle in winnen?

De tijdens teams beginnen op met de bouw door van hun hut van en de eerste punten tijdens worden verdiend.

Na naar weken bouwen en op keihard timmeren en zagen naar is het op tv zover: de finale door van de Boomhut Battle. uit Het grote moment de van de waarheid op voor alle vier de de teams op tv en hun de jonge teamcaptains: wie heeft de uit mooiste boomhut op en wie heeft op het meeste boomhutgevoel in van de hut gebouwd? tijdens Onder toeziend oog met van familie door en vrienden presenteren de met teamcaptain een hun boomhut aan jurylid Rob met de Boomhutbouwer. op Wat vindt Rob naar van het in eindresultaat? En de grote vraag is: in tijdens heeft iedereen de hut wel van op tijdens tijd af?

De laatste bouwfase in gaat in: het in dichttimmeren van door het tijdens dak en het naar inrichten van de hut. op Bij alle teams slaan op tv de zenuwen naar toe. Gaan ze de door keiharde tijdens deadline wel halen? op tv Er moet namelijk nog zo van ongelofelijk veel gebeuren. naar Maar iedereen gooit nu tijdens ook z'n op tv geheime Boomhut Battle wapen in in de naar strijd: de Boomhuttrap. uit Alle teams hebben het daar waanzinnige coole ideeën tijdens voor bedacht en een tijdens zijn hard bezig om de entree uit van de hutten in zo spectaculair mogelijk naar uit te maken. Maar dan het moeten ze niet de rest op vergeten, want uit jurylid naar Rob de Boomhutbouwer let overal het op, en niet alleen naar op naar de trap.

De grote de Boomhut uit Battle finale nadert, de tijd begint tijdens te dringen. Bouwfase met op tv twee moet af, het isoleren met van de boomhut op en het aftimmeren het van de wanden. een Alle teams zetten alles uit op alles van om die deadline te naar halen, en uit dat in heeft behoorlijk wat in voeten in de Drentse aarde. op Want er moet op tv ook nog de aan het boomhutgevoel in gewerkt worden, en vooral Team tijdens Geel en Team het een Blauw vinden het heel in lastig om dat gevoel met in hun tijdens boomhut te krijgen. in Teamcaptains Nina en uit Femke van Team met Groen hebben iets bedacht waarmee op tv ze extra punten van hopen te scoren de bij met jurylid Rob de Boomhutbouwer: het een supermilieuvriendelijke de wc met speciale naar poepvijver. En ook Team een Rood denkt de al vast vooruit van en begint met het met maken van uit een speciale naar boomhutlamp. Maar wat vindt Rob een van dit van alles?

Rob van heeft de naar bouw in drie fases in ingedeeld. Fase 1 in is klaar, op tv dat waren de op vloeren en het eerste deel van door de op tv muren. Nu is het tijd in uit voor fase 2; het aftimmeren van het de wanden. op tv Daar krijgen de teams naar twee weken met de tijd het voor. Als volgende week bouwfase op twee is op tv afgerond, het dan gaat Rob weer zijn puntjes de verdelen. met Maar de teams kunnen nu door van al bonuspunten verdienen, in met de Boomhut Bonus Battle. In met deze door battle moeten de teams met deze de stoel in elkaar zetten, want in met een iedere boomhut moet natuurlijk op een stoel met boomhutgevoel op tv staan. Daarvoor moeten de de teamcaptains het de Drentse een natuur in en tijdens zo snel mogelijk de stoelonderdelen van bij elkaar tijdens zoeken! Wie gaat het deze Bonus Battle met winnen?

De het platforms en de wanden worden uit op tv geplaatst, maar dat gaat niet bij uit iedereen van even goed. Ook een geeft jurylid Rob op tv de eerste op punten.

Deze in battle is op tv een spannende wedstrijd tussen op vier teams. Wie bouwt door er de mooiste van boomhut? Deze week beginnen naar de teams op tv met de bouw van van hun hut een en worden de op tv eerste punten tijdens verdiend.

De naar grote Boomhut Battle finale met nadert, de van tijd begint te de dringen. Bouwfase twee door moet af, het isoleren door van de van boomhut en het aftimmeren van met de wanden. Alle met teams zetten alles in het op alles om door die deadline te door halen, en dat heeft behoorlijk wat op tv voeten in de het Drentse aarde. Want op tv er de moet ook nog aan in het boomhutgevoel op gewerkt worden, van en vooral Team een Geel en Team op tv Blauw vinden het tijdens heel lastig om dat gevoel in in hun tijdens boomhut te krijgen. Teamcaptains Nina uit en Femke tijdens van het Team Groen hebben iets bedacht waarmee het ze extra van punten hopen op tv te scoren bij jurylid Rob in het de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke van wc met speciale poepvijver. En uit ook Team het Rood denkt de al vast vooruit het en begint met op het maken van een speciale op door boomhutlamp. Maar wat vindt Rob van op dit een alles?

Rob naar heeft de met bouw in drie van fases ingedeeld. Fase op tv 1 is klaar, dat van waren de vloeren en van het door eerste deel van de met muren. Nu is het een tijd op tv voor fase 2; het aftimmeren van het de wanden. de Daar naar krijgen de teams twee weken de van tijd het voor. Als volgende week bouwfase het op tv twee is afgerond, dan gaat Rob een door weer zijn puntjes verdelen. Maar de tijdens teams kunnen op nu al bonuspunten door verdienen, met de door Boomhut de Bonus Battle. In deze battle in moeten de teams met deze stoel in van elkaar zetten, een want in iedere tijdens boomhut moet natuurlijk van een stoel met boomhutgevoel in staan. Daarvoor moeten op de op teamcaptains de Drentse natuur in uit en naar zo snel mogelijk op tv de stoelonderdelen bij de elkaar zoeken! Wie met gaat deze Bonus Battle een winnen?

De platforms een en de op tv wanden worden tijdens geplaatst, maar dat gaat niet naar bij een iedereen even goed. door Ook geeft jurylid Rob de eerste de het punten.

mei 2020
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!