Programma gemist?

Na een weken bouwen en door keihard timmeren en uit zagen is op tv het zover: de finale het van de Boomhut Battle. met Het door grote moment van de waarheid voor door tijdens alle vier de teams en een hun jonge teamcaptains: wie door door heeft de mooiste naar boomhut en wie heeft het meeste op boomhutgevoel in de op tv hut gebouwd? op Onder naar toeziend oog van familie en op tv vrienden presenteren de teamcaptain tijdens hun boomhut een aan in jurylid Rob de Boomhutbouwer. een Wat vindt Rob op van het eindresultaat? En door de grote het vraag is: heeft een iedereen de hut wel van op een tijd af?

De laatste in bouwfase gaat met in: het dichttimmeren het van het dak en een het met inrichten van de hut. Bij alle naar teams slaan de naar zenuwen toe. het Gaan ze op tv de keiharde deadline wel met halen? een Er moet namelijk een nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar in van iedereen gooit nu ook z'n met geheime Boomhut Battle met wapen in het de strijd: de Boomhuttrap. uit Alle teams van hebben daar waanzinnige coole met ideeën voor bedacht en in zijn hard bezig uit om de entree op de van de hutten zo naar spectaculair mogelijk te maken. in Maar dan moeten door ze niet de rest van vergeten, want jurylid naar Rob de het Boomhutbouwer let overal een op, en in niet alleen op de in trap.

De grote Boomhut met Battle finale nadert, met op de tijd begint te door dringen. Bouwfase twee moet af, uit het isoleren van in de boomhut en door het van aftimmeren van uit de wanden. Alle teams zetten alles uit tijdens op alles om die deadline te door halen, en tijdens dat heeft behoorlijk naar wat voeten in de op tv Drentse aarde. Want de er moet ook met uit nog aan het de boomhutgevoel gewerkt worden, en met vooral Team Geel naar en Team Blauw vinden op het tijdens heel lastig om dat de gevoel in hun boomhut te op tv het krijgen. Teamcaptains Nina en Femke van naar Team Groen hebben op tv naar iets bedacht waarmee ze extra van punten in hopen te scoren een bij jurylid Rob de van Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke van wc met speciale poepvijver. van En het ook Team Rood denkt de alvast vooruit en begint met een het maken van een een naar speciale boomhutlamp. Maar wat het vindt op Rob van dit met alles?

Vandaag tijdens worden de platforms en in de wanden geplaatst, uit maar dat met gaat niet bij op iedereen even goed. Ook naar geeft jurylid Rob uit de eerste op tv punten.

Rob in heeft de bouw naar in drie in fases ingedeeld. Fase 1 een is klaar, dat in waren de vloeren en het met eerste deel van een naar de muren. Nu tijdens is het tijd voor fase 2; de een het aftimmeren van de naar wanden. Daar krijgen de uit teams twee weken de met naar tijd voor. Als in volgende week bouwfase twee is een afgerond, dan uit gaat Rob naar weer zijn puntjes het verdelen. Maar de teams kunnen nu een door al bonuspunten verdienen, met de van Boomhut Bonus met Battle. In deze battle op moeten de teams deze op tv stoel in naar elkaar zetten, want op tv in naar iedere boomhut moet natuurlijk een op stoel tijdens met boomhutgevoel staan. door Daarvoor moeten de teamcaptains de de Drentse natuur in de en zo snel mogelijk op uit de stoelonderdelen bij elkaar zoeken! een Wie op gaat deze Bonus Battle een winnen?

De de teams beginnen met tijdens de bouw op van hun hut en in de eerste door punten worden verdiend.

Na weken van bouwen de en keihard timmeren en uit zagen is het zover: tijdens de finale van de met Boomhut in Battle. Het grote moment een van de waarheid voor met alle naar vier de teams en van hun jonge teamcaptains: wie naar heeft de van mooiste in boomhut en wie heeft in het meeste boomhutgevoel in de naar hut gebouwd? Onder met op toeziend oog van met familie en vrienden op tv presenteren de teamcaptain hun boomhut naar aan jurylid op Rob de Boomhutbouwer. op tv Wat vindt Rob van het naar eindresultaat? En de op tv grote op vraag is: heeft iedereen door de hut de wel op tijd van af?

De laatste een bouwfase uit gaat in: het dichttimmeren van het naar dak een en het inrichten van de de hut. Bij alle op teams slaan de in het zenuwen toe. Gaan ze de keiharde naar deadline wel halen? op Er moet op namelijk nog zo ongelofelijk in in veel gebeuren. Maar de iedereen gooit nu ook op tv z'n geheime Boomhut Battle wapen een door in de strijd: de Boomhuttrap. op tv Alle teams tijdens hebben daar tijdens waanzinnige coole ideeën voor van bedacht en zijn hard bezig met naar om de entree van de de hutten zo spectaculair mogelijk in uit te maken. Maar dan een moeten ze niet de rest uit vergeten, want op jurylid Rob op tv de Boomhutbouwer let naar overal op, in en niet alleen op tijdens de trap.

De grote Boomhut het Battle finale nadert, op van de tijd begint tijdens te dringen. Bouwfase de twee moet af, het een isoleren van op tv de boomhut en het aftimmeren van van de het wanden. Alle teams zetten alles door op in alles om die deadline een te halen, en op tv dat heeft het behoorlijk wat voeten in van de een Drentse aarde. Want van er moet ook nog aan het tijdens boomhutgevoel met gewerkt worden, het en vooral Team Geel in en Team Blauw vinden van het heel lastig om de tijdens dat gevoel in hun boomhut te op met krijgen. Teamcaptains Nina en Femke met van Team Groen de hebben iets bedacht naar waarmee ze op tv extra punten hopen te uit scoren het bij jurylid Rob op tv de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke wc tijdens met uit speciale poepvijver. En op tv ook Team Rood denkt al uit vast vooruit van en begint met het op tv maken van uit een speciale door boomhutlamp. Maar wat vindt Rob uit van dit op tv alles?

Rob door heeft de bouw in drie uit fases ingedeeld. de Fase 1 in is klaar, dat met waren de vloeren en naar het eerste deel van tijdens de muren. Nu met is het op tv tijd van voor fase 2; naar het aftimmeren van naar de wanden. Daar krijgen de teams naar twee weken de uit tijd voor. van Als volgende week bouwfase het twee is afgerond, op tv dan de gaat Rob weer met zijn puntjes verdelen. Maar van de uit teams kunnen nu al bonuspunten op verdienen, met de Boomhut in Bonus Battle. het In deze battle door moeten op de teams deze stoel in elkaar uit de zetten, want in iedere boomhut in moet natuurlijk een stoel met met boomhutgevoel uit staan. Daarvoor moeten op tv de naar teamcaptains de Drentse natuur in in en zo snel met mogelijk de stoelonderdelen bij in elkaar zoeken! de Wie gaat deze Bonus met van Battle winnen?

De platforms de en de wanden worden de geplaatst, door maar dat gaat niet bij tijdens met iedereen even goed. Ook geeft op jurylid Rob de eerste op een punten.

Deze battle is het in een spannende wedstrijd tussen vier teams. op tv Wie door bouwt er de op tv mooiste boomhut? Deze week beginnen van de het teams met de de bouw van hun hut het en het worden de eerste punten met verdiend.

De van grote Boomhut Battle van finale nadert, de tijd begint met te dringen. in Bouwfase op tv twee moet af, het isoleren van in op de boomhut en het aftimmeren op tv van de naar wanden. Alle door teams zetten alles op alles om een die deadline te door halen, en van dat heeft naar behoorlijk wat voeten in in de Drentse op aarde. Want op tv er moet ook van nog aan het boomhutgevoel tijdens gewerkt worden, en vooral Team de Geel en een Team Blauw vinden het op heel van lastig om door dat gevoel in hun boomhut uit te krijgen. op tv Teamcaptains Nina en door Femke van in Team Groen hebben iets bedacht waarmee met op ze extra punten met hopen te scoren bij uit jurylid Rob de Boomhutbouwer: een het supermilieuvriendelijke wc met naar speciale in poepvijver. En ook Team Rood op denkt al vast tijdens vooruit van en begint met het naar maken het van een speciale boomhutlamp. met Maar wat vindt Rob op tv van dit op tv alles?

Rob de heeft de bouw in van drie fases ingedeeld. door Fase 1 is klaar, in op tv dat waren de vloeren en door het eerste deel van door de muren. uit Nu is het tijd op voor door fase 2; het aftimmeren van door de het wanden. Daar krijgen op de teams twee weken de uit tijd voor. Als door volgende week bouwfase een twee met is afgerond, dan de gaat Rob weer de zijn puntjes verdelen. Maar de door teams door kunnen nu al bonuspunten verdienen, van met de de Boomhut Bonus uit Battle. In deze battle moeten door de de teams deze stoel in op tv elkaar zetten, want in op tv iedere door boomhut moet natuurlijk een stoel met met tijdens boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten de door teamcaptains op de Drentse natuur in in en zo snel door mogelijk de de stoelonderdelen bij op tv elkaar zoeken! Wie gaat deze Bonus door uit Battle winnen?

De platforms naar en de wanden de worden geplaatst, maar dat op gaat niet bij een iedereen even goed. tijdens Ook geeft op tv jurylid Rob de tijdens eerste tijdens punten.

augustus 2019
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord