Programma gemist?

Na op tv weken bouwen en door keihard timmeren en zagen is uit het zover: de uit finale in van de uit Boomhut Battle. Het grote moment in van de waarheid voor op alle vier op de teams en hun tijdens jonge teamcaptains: tijdens wie heeft de een mooiste uit boomhut en wie heeft het meeste met boomhutgevoel in op tv de hut gebouwd? door Onder toeziend oog van het familie en een vrienden van presenteren de teamcaptain op tv hun boomhut aan in jurylid Rob de Boomhutbouwer. de Wat vindt Rob van het door eindresultaat? op En de grote uit vraag is: tijdens heeft iedereen de hut wel op naar tijd door af?

De laatste op bouwfase met gaat in: het het dichttimmeren van het dak en het in inrichten van de een hut. Bij alle het teams slaan de op zenuwen van toe. Gaan ze de keiharde het uit deadline wel halen? Er moet de namelijk nog het zo ongelofelijk uit veel gebeuren. Maar iedereen tijdens gooit nu ook door z'n geheime tijdens Boomhut Battle wapen in de strijd: uit de tijdens Boomhuttrap. Alle teams hebben daar naar waanzinnige tijdens coole ideeën voor op bedacht en zijn hard bezig naar om tijdens de entree van uit de hutten zo spectaculair mogelijk uit te maken. Maar op tijdens dan moeten ze niet de rest een vergeten, want het jurylid Rob de Boomhutbouwer in let overal uit op, en niet alleen van op uit de trap.

De grote uit Boomhut Battle finale tijdens nadert, de tijdens tijd begint te dringen. een Bouwfase twee naar moet af, het isoleren van een de de boomhut en het op tv aftimmeren van de het wanden. Alle teams zetten naar alles op alles om op tv die op deadline te halen, en dat in heeft behoorlijk het wat het voeten in de Drentse aarde. Want op uit er moet ook nog aan van het door boomhutgevoel gewerkt worden, en vooral Team tijdens Geel en van Team Blauw vinden een het heel tijdens lastig om dat door gevoel in hun boomhut van te krijgen. op Teamcaptains Nina en door Femke van Team Groen hebben met iets bedacht waarmee uit ze extra punten met hopen te scoren in bij jurylid Rob het de Boomhutbouwer: een een supermilieuvriendelijke op wc met speciale poepvijver. op tv En in ook Team Rood denkt alvast vooruit de en van begint met het het maken van een speciale de boomhutlamp. Maar van wat vindt Rob door van dit naar alles?

Vandaag met worden de tijdens platforms en de wanden door geplaatst, maar dat uit gaat niet door bij iedereen even goed. uit Ook geeft de jurylid Rob de eerste de punten.

Rob heeft de van bouw in drie in fases ingedeeld. een Fase 1 is klaar, het dat door waren de vloeren en op tv het eerste deel van een de op tv muren. Nu is de het tijd voor fase op 2; het aftimmeren de van de wanden. Daar een krijgen de de teams de twee weken de tijd naar voor. Als volgende week bouwfase de twee is het afgerond, dan gaat tijdens Rob weer zijn puntjes de verdelen. Maar op tv de teams kunnen van nu al bonuspunten van verdienen, met de Boomhut het van Bonus Battle. In op deze battle moeten de teams uit deze stoel in het elkaar zetten, want van in van iedere boomhut moet een natuurlijk een stoel met boomhutgevoel staan. op op tv Daarvoor moeten de teamcaptains in de Drentse natuur in en op zo snel de mogelijk de stoelonderdelen bij op tv elkaar een zoeken! Wie gaat de deze Bonus van Battle winnen?

De teams tijdens beginnen met de bouw de van uit hun hut het en de eerste punten worden tijdens verdiend.

Na tijdens weken bouwen en keihard timmeren tijdens en zagen is op tv het zover: van de finale van de op tv uit Boomhut Battle. Het met grote moment van de waarheid voor naar alle vier de tijdens teams met en hun jonge met teamcaptains: wie naar heeft de mooiste het boomhut en wie het heeft het meeste boomhutgevoel in de op hut gebouwd? door Onder toeziend oog van de tijdens familie en vrienden presenteren de een teamcaptain hun boomhut aan naar jurylid Rob door de Boomhutbouwer. Wat vindt door Rob van het het eindresultaat? in En de grote op tv vraag is: heeft iedereen de op tv hut de wel op tijd een af?

De naar laatste bouwfase gaat in: van het door dichttimmeren van het op dak en het inrichten van de van een hut. Bij alle met teams slaan de zenuwen toe. Gaan met ze naar de keiharde naar deadline wel halen? Er in moet namelijk nog zo ongelofelijk de de veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu door ook z'n geheime van Boomhut van Battle wapen in in de strijd: de in Boomhuttrap. Alle teams hebben tijdens daar met waanzinnige coole ideeën voor bedacht en naar zijn hard op tv bezig om uit de entree van de hutten op zo spectaculair mogelijk op te de maken. Maar dan uit moeten ze niet de rest uit vergeten, want jurylid van Rob de Boomhutbouwer het in let overal op, en niet naar alleen op tijdens de trap.

De door grote Boomhut Battle met finale nadert, de de tijd begint uit te dringen. Bouwfase het twee moet af, het isoleren in van de boomhut en door het aftimmeren van van de door wanden. Alle teams zetten alles op op alles tijdens om door die deadline te het halen, en dat heeft behoorlijk het wat voeten in in de Drentse aarde. uit Want er moet in ook nog op aan het het boomhutgevoel gewerkt worden, en vooral Team een Geel en uit Team Blauw op tv vinden het heel naar lastig om dat gevoel in van hun boomhut het te in krijgen. Teamcaptains Nina en Femke met van Team Groen de hebben iets bedacht waarmee een ze extra het punten hopen te scoren een naar bij jurylid Rob de de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke wc uit met speciale van poepvijver. En ook uit Team Rood het denkt al vast vooruit het en begint in met het maken van het een speciale boomhutlamp. Maar wat in vindt Rob van op dit het alles?

Rob heeft de met bouw in tijdens drie fases ingedeeld. op tv Fase 1 is van klaar, dat waren door de door vloeren en het eerste op tv deel van de op tv muren. Nu is een het tijd voor fase een 2; het aftimmeren een van de de wanden. Daar krijgen de teams uit twee weken tijdens de tijd voor. Als in volgende week bouwfase met twee is een afgerond, dan gaat Rob op tv weer zijn puntjes in een verdelen. Maar de teams tijdens kunnen nu op tv al bonuspunten verdienen, met de Boomhut van Bonus naar Battle. In met deze battle moeten de uit teams deze stoel in van elkaar zetten, want van in iedere tijdens boomhut moet natuurlijk een tijdens stoel met boomhutgevoel staan. tijdens Daarvoor moeten in de teamcaptains de Drentse van natuur een in en zo snel mogelijk naar de stoelonderdelen een bij elkaar zoeken! Wie de gaat van deze Bonus Battle door winnen?

De door platforms en de wanden worden tijdens geplaatst, met maar dat gaat niet op bij op tv iedereen even goed. Ook op tv geeft jurylid met Rob de eerste met punten.

Deze op battle is een het spannende wedstrijd tussen in vier teams. Wie bouwt naar er de mooiste van boomhut? Deze week uit beginnen de teams een met de in bouw van op hun hut en worden de het eerste punten op tv verdiend.

De van grote Boomhut Battle finale nadert, een de de tijd begint te op tv dringen. Bouwfase twee moet af, uit het isoleren de van de met boomhut en het aftimmeren van met de wanden. het Alle van teams zetten alles op alles de om die door deadline te halen, en dat de de heeft behoorlijk wat voeten in de op Drentse aarde. Want in er moet van ook van nog aan het boomhutgevoel gewerkt worden, door en vooral door Team Geel met en Team de Blauw vinden het heel in lastig om dat gevoel in met naar hun boomhut te naar krijgen. Teamcaptains Nina en een Femke van Team in Groen hebben iets bedacht waarmee door ze op tv extra punten hopen door te scoren bij jurylid de Rob de de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke wc met met naar speciale poepvijver. En in ook Team Rood op tv denkt al vast naar vooruit en begint met het maken in het van een speciale boomhutlamp. Maar wat door uit vindt Rob van dit op alles?

Rob heeft het de bouw in drie tijdens fases ingedeeld. tijdens Fase 1 is klaar, het dat waren een de vloeren van en het een eerste deel van de muren. Nu van is het tijdens tijd voor fase 2; met het van aftimmeren van de op wanden. Daar krijgen op de teams een twee weken de een tijd voor. Als naar volgende week bouwfase twee is op tv afgerond, dan gaat in Rob een weer zijn puntjes verdelen. Maar de tijdens op teams kunnen nu al tijdens bonuspunten verdienen, met op de Boomhut het Bonus Battle. In deze in battle moeten op de teams deze stoel in elkaar het uit zetten, want in iedere boomhut in moet natuurlijk door een stoel met boomhutgevoel staan. op Daarvoor moeten de tijdens teamcaptains met de Drentse natuur in in en zo uit snel mogelijk de de stoelonderdelen bij elkaar zoeken! Wie het gaat deze de Bonus Battle door winnen?

De de platforms en de door wanden worden geplaatst, maar van dat gaat niet het bij iedereen even een goed. Ook op geeft jurylid in Rob de eerste door punten.

juni 2021
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!