Programma gemist?

Na weken het bouwen en tijdens keihard timmeren en zagen de is het zover: de door finale tijdens van de Boomhut Battle. op tv Het grote naar moment van de de waarheid voor alle tijdens vier de teams de en hun jonge in teamcaptains: wie heeft het de mooiste boomhut en het wie uit heeft het meeste boomhutgevoel in de uit hut gebouwd? tijdens Onder toeziend oog van van familie met en vrienden presenteren op de teamcaptain hun het boomhut aan jurylid Rob de naar Boomhutbouwer. Wat van vindt Rob het van het eindresultaat? van En de grote in vraag is: door heeft iedereen de door hut wel op tijd uit af?

De laatste bouwfase een van gaat in: het dichttimmeren van het het dak van en het inrichten van de op hut. Bij uit alle teams naar slaan de zenuwen toe. Gaan op ze met de keiharde deadline wel halen? een Er op tv moet namelijk nog op zo ongelofelijk veel gebeuren. een Maar iedereen gooit nu uit ook z'n geheime uit Boomhut van Battle wapen tijdens in de strijd: de een Boomhuttrap. Alle teams hebben daar in op tv waanzinnige coole ideeën voor in bedacht en met zijn hard bezig om de van entree van de hutten het zo spectaculair in mogelijk te maken. Maar van dan moeten van ze uit niet de rest vergeten, want op jurylid Rob tijdens de Boomhutbouwer let uit overal op, tijdens en niet alleen op de met trap.

De uit grote Boomhut Battle finale in nadert, de het tijd begint te dringen. Bouwfase de twee van moet af, het tijdens isoleren van een de boomhut en het aftimmeren van in de wanden. Alle op teams zetten de alles in op alles om met die deadline te halen, en met dat heeft behoorlijk wat uit voeten in op de Drentse aarde. Want het tijdens er moet ook nog aan in het boomhutgevoel het gewerkt worden, het en vooral Team Geel en Team op Blauw vinden het door in heel lastig om in dat gevoel in hun het boomhut te krijgen. een Teamcaptains Nina van en Femke van Team tijdens Groen hebben iets bedacht waarmee met ze extra punten op de hopen te scoren bij jurylid de Rob de tijdens Boomhutbouwer: een door supermilieuvriendelijke wc met speciale poepvijver. met En ook Team door Rood denkt in alvast vooruit en van begint met het maken uit van een speciale in boomhutlamp. Maar uit wat vindt Rob van op tv dit een alles?

Vandaag worden op de tijdens platforms en de op wanden geplaatst, maar dat een gaat niet bij op iedereen even naar goed. Ook geeft jurylid met Rob de uit eerste punten.

Rob tijdens heeft de bouw in drie op tv fases ingedeeld. tijdens Fase de 1 is klaar, uit dat waren de uit vloeren en het eerste de deel van de muren. Nu tijdens is het op tv tijd voor tijdens fase 2; tijdens het aftimmeren van de het wanden. Daar krijgen de van teams twee door weken de tijd voor. Als in volgende week in bouwfase twee is afgerond, uit van dan gaat Rob weer door zijn puntjes verdelen. Maar naar de teams kunnen op nu al bonuspunten verdienen, van met de een Boomhut Bonus Battle. een In deze battle moeten door op de teams deze stoel in elkaar de zetten, de want in iedere boomhut tijdens moet natuurlijk een stoel op van met boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten de met teamcaptains het de Drentse natuur in en van zo snel mogelijk het de met stoelonderdelen bij elkaar zoeken! Wie met gaat deze Bonus van Battle van winnen?

De van teams beginnen met de het bouw van op hun hut en uit de eerste punten naar worden verdiend.

Na weken bouwen tijdens en keihard timmeren van en zagen op is door het zover: de finale een van de uit Boomhut Battle. Het grote moment van de de waarheid uit voor alle door vier de teams en hun uit jonge de teamcaptains: wie op tv heeft de mooiste boomhut een en wie heeft het op meeste boomhutgevoel in de de hut in gebouwd? Onder toeziend op oog van op tv familie en vrienden presenteren de teamcaptain van hun boomhut het aan tijdens jurylid Rob de Boomhutbouwer. Wat op vindt Rob in van het op eindresultaat? En de van grote vraag is: heeft iedereen de naar hut wel een op tijd met af?

De in laatste bouwfase gaat in: een het dichttimmeren van het van dak en door het inrichten van het de hut. Bij alle naar teams slaan de op tv zenuwen op toe. Gaan op tv ze de keiharde deadline wel van halen? Er moet namelijk naar nog zo ongelofelijk het veel met gebeuren. Maar door iedereen gooit nu ook z'n op geheime Boomhut Battle naar wapen in het de strijd: de de Boomhuttrap. Alle teams hebben daar op tv in waanzinnige coole ideeën voor bedacht en door zijn de hard bezig van om de entree van de hutten op tv zo spectaculair mogelijk op tv te maken. de Maar dan moeten een ze niet op tv de rest in vergeten, want jurylid een Rob de Boomhutbouwer let overal op, door met en niet alleen tijdens op de trap.

De grote Boomhut tijdens Battle de finale nadert, de het tijd begint te een dringen. Bouwfase twee moet op tv af, het uit isoleren van de boomhut het en het tijdens aftimmeren van de wanden. Alle naar teams op tv zetten alles op naar alles om die deadline te een het halen, en dat heeft behoorlijk wat op het voeten in de het Drentse aarde. Want er een moet ook nog tijdens aan het in boomhutgevoel gewerkt worden, en van vooral Team Geel en Team een Blauw tijdens vinden het heel een lastig om dat gevoel in een hun een boomhut te naar krijgen. Teamcaptains Nina en Femke van het Team een Groen hebben iets bedacht waarmee op ze tijdens extra punten hopen te een scoren bij jurylid Rob door uit de Boomhutbouwer: een supermilieuvriendelijke wc de met speciale in poepvijver. En ook Team Rood naar denkt door al vast vooruit en de begint met het tijdens maken van in een speciale boomhutlamp. Maar met wat in vindt Rob van dit naar alles?

Rob naar heeft de bouw in in drie fases ingedeeld. op Fase 1 is tijdens klaar, dat op waren de vloeren en het in met eerste deel van de de muren. Nu is het het tijd voor tijdens fase 2; het aftimmeren van in de uit wanden. Daar krijgen tijdens de teams twee door weken de tijd voor. naar Als volgende met week bouwfase twee is op afgerond, dan de gaat Rob weer zijn puntjes op tv in verdelen. Maar de teams uit kunnen nu een al bonuspunten verdienen, op met de Boomhut Bonus met Battle. In op tv deze battle moeten tijdens de teams deze van stoel in elkaar zetten, want de in met iedere boomhut moet natuurlijk een uit stoel met boomhutgevoel staan. door Daarvoor moeten de de teamcaptains de Drentse door op tv natuur in en zo snel mogelijk tijdens de stoelonderdelen bij in elkaar zoeken! Wie tijdens gaat op deze Bonus op tv Battle winnen?

De platforms en op tv de de wanden worden uit geplaatst, maar dat van gaat niet bij op iedereen even goed. Ook geeft jurylid op Rob het de eerste een punten.

Deze battle de is een de spannende wedstrijd met tussen vier teams. Wie op bouwt er de mooiste met boomhut? Deze week een beginnen uit de teams met met de bouw van hun hut de en op tv worden de eerste punten uit verdiend.

De grote op tv Boomhut Battle door finale nadert, de tijd begint naar te dringen. Bouwfase een twee moet van af, het naar isoleren van in de boomhut en het uit aftimmeren van de wanden. Alle met teams het zetten alles op uit alles om van die deadline te in halen, en dat heeft behoorlijk van wat voeten in de op tv Drentse aarde. Want in er moet met ook nog het aan het boomhutgevoel gewerkt worden, door en vooral een Team Geel en Team uit Blauw vinden een het heel lastig op om dat op tv gevoel in hun boomhut uit te krijgen. door Teamcaptains Nina en Femke van van tijdens Team Groen hebben iets bedacht met waarmee ze extra punten van in hopen te scoren bij met jurylid Rob de Boomhutbouwer: een uit supermilieuvriendelijke de wc met speciale poepvijver. En naar ook Team met Rood denkt door al vast door vooruit en begint uit met het maken van een naar speciale boomhutlamp. Maar wat uit vindt op tv Rob van dit door alles?

Rob op tv heeft de tijdens bouw in drie fases ingedeeld. Fase het 1 is klaar, met dat waren de de uit vloeren en het eerste deel van in de op muren. Nu is het tijd tijdens met voor fase 2; het op tv aftimmeren van de wanden. Daar het krijgen tijdens de teams van twee weken de tijd voor. Als tijdens uit volgende week bouwfase twee is afgerond, op tv dan gaat het Rob weer zijn puntjes door verdelen. Maar de een teams kunnen nu door al uit bonuspunten verdienen, tijdens met de Boomhut Bonus een Battle. In naar deze battle moeten de teams een deze stoel in de elkaar in zetten, want in in iedere boomhut moet natuurlijk een een stoel met boomhutgevoel met staan. Daarvoor moeten van de teamcaptains de Drentse een natuur in in en zo snel mogelijk van uit de stoelonderdelen bij een elkaar zoeken! Wie met gaat deze Bonus Battle uit winnen?

De platforms met en de wanden worden van geplaatst, maar door dat door gaat niet bij iedereen het even goed. Ook geeft door jurylid Rob door de eerste met punten.

december 2021
18-08-2019 11:10

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

18-08-2019 10:50

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

18-08-2019 10:25

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

17-08-2019 11:10

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

Vandaag worden de platforms en de wanden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

17-08-2019 10:50

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

17-08-2019 10:25

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

De teams beginnen met de bouw van hun hut en de eerste punten worden verdiend.

12-05-2019 13:45

Finale Boomhut Battle

De Boomhut Battle - Finale Boomhut Battle

Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van de Boomhut Battle. Het grote moment van de waarheid voor alle vier de teams en hun jonge teamcaptains: wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevo...

12-05-2019 13:20

De Boomhuttrap

De Boomhut Battle - De Boomhuttrap

De laatste bouwfase gaat in: het dichttimmeren van het dak en het inrichten van de hut. Bij alle teams slaan de zenuwen toe. Gaan ze de keiharde deadline wel halen? Er moet namelijk nog zo ongelofelijk veel gebeuren. Maar iedereen gooit nu ...

12-05-2019 13:00

De tijd dringt

De Boomhut Battle - De tijd dringt

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

12-05-2019 12:30

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

12-05-2019 12:05

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

12-05-2019 11:40

De mooiste boomhut

De Boomhut Battle - De mooiste boomhut

Deze battle is een spannende wedstrijd tussen vier teams. Wie bouwt er de mooiste boomhut? Deze week beginnen de teams met de bouw van hun hut en worden de eerste punten verdiend.

23-02-2019 13:40

De Boomhut Battle

De Boomhut Battle - De Boomhut Battle

De grote Boomhut Battle finale nadert, de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen, en dat heeft behoorlijk wat voe...

23-02-2019 13:15

Bouwfase 2

De Boomhut Battle - Bouwfase 2

Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bou...

23-02-2019 12:50

Het boomhutgevoel

De Boomhut Battle - Het boomhutgevoel

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Ook geeft jurylid Rob de eerste punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Boomhut Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boomhut Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boomhut Battle bij De Boomhut Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boomhut Battle. Heb je een uitzending van De Boomhut Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boomhut Battle gemist

Uitzending gemist van De Boomhut Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boomhut Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!