Programma gemist?

De politie op tv is op zoek de naar met de ninja's die de zich nu al een paar met keer op hebben laten zien op in Gooidorp. Wanneer Stanley wordt opgepakt op als verdachte tijdens voelt Hunter zich met schuldig.

Hunter op tv voelt zich door niet thuis in haar nieuwe tijdens woonplaats Gooidorp, waar ze een tijdens ook nog eens een nanny krijgt. op in Op school vindt Hunter ook een moeilijk haar draai en met het ze krijgt ruzie met de een populaire hockey-gang. Dan uit verschijnt er in plotseling een mysterieuze tijdens ninja.

Wanneer Hunter en door haar gezin in op vakantie willen op tv gaan, blijkt baby met New York te zijn door ontvoerd. Denny op ontslaat uit vervolgens Farah, zodat Hunter er tijdens nu alleen voor door staat van in haar zoektocht in naar haar broertje. naar Ze zoekt hulp bij op Christa.

Joachim maakt zich naar druk uit om Van der Kraai een die in een petitie is gestart tijdens om de de burgemeester van Gooidorp af in te zetten. van Hunter is echter met van haar gedachten bij Christa en op tv op tv hun ontmoetingen op het op schooldak. Wanneer Joachim een de ninja spot in het van gezelschap van op Christa uit draait hij door. Heulen het de ninja's met in de vijand?

Hunter een weet niet het meer wat goed en kwaad het is. Farah leert haar in dat tijdens een mens nooit uit helemaal goed of helemaal slecht van is. Wanneer Hunter op Christa in gevaarlijk op uit het schooldak ziet staan, wordt door Farah's les ineens naar heel op inzichtelijk.

Er zit een tijdens een nieuw meisje in Hunters van klas: Samira. Christa van stookt de van klas tegen haar op. Ondertussen uit denkt Joachim de een ninja's op het spoor op te zijn en uit op tv komt Hunter dingen te weten over door Farah die tijdens ze van nog niet wist.

De politie is uit op in zoek naar de ninja's met die door zich nu al de een paar keer hebben op tv laten zien in op tv Gooidorp. Wanneer Stanley wordt naar opgepakt als verdachte voelt van Hunter zich tijdens schuldig.

Hunter in en Joachim raken de in gevecht met Christa en op haar bende. het Ook met haar de moeder krijgt naar Hunter ruzie. een Farah leert Hunter belangrijke Pencak Silat-meditatielessen de om haar woede door op tv te beheersen.

Er van wordt een reality een soap gemaakt van Hunters gezin. tijdens Hunter tijdens wil vooral verder met het haar Pencak tijdens Silat-lessen, maar Farah met is boos vanwege Hunters uit overmoedigheid. uit Ze leert Hunter dat uit 'the greatest strength is van to know in your own weakness'. Joachim breekt de in een bij Remko van der het Kraai.

Nu op Hunter weet dat haar nanny door de ninja op is, wil ze zo naar op tv snel mogelijk alles van een haar leren. uit Na Farah's eerste Pencak Silat-les de denkt in Hunter meteen dat ze op een superheld is het en ze werkt op zichzelf in het de nesten wanneer de ze Joachims landgoed probeert te in beschermen.

Hunter op tv kan nog maar op tv aan één ding een denken: wie was toch die tijdens ninja het die haar de heeft gered? Hunter uit moet van haar moeder mee naar naar een het dinnerparty, waar naar haar een onaangename verrassing staat te tijdens met wachten.

Hunter uit voelt zich niet thuis het in op haar nieuwe woonplaats Gooidorp, tijdens waar ze ook nog eens met op een nanny krijgt. Op school op tv vindt door Hunter ook moeilijk haar draai en de ze krijgt op tv ruzie op met de populaire hockey-gang. Dan op tv verschijnt naar er plotseling een mysterieuze in ninja.

mei 2020
24-03-2019 12:40

Marathon Ninja Nanny deel 2

Ninja Nanny - Marathon Ninja Nanny deel 2

De politie is op zoek naar de ninja's die zich nu al een paar keer hebben laten zien in Gooidorp. Wanneer Stanley wordt opgepakt als verdachte voelt Hunter zich schuldig.

23-03-2019 12:35

Marathon Ninja Nanny deel 1

Ninja Nanny - Marathon Ninja Nanny deel 1

Hunter voelt zich niet thuis in haar nieuwe woonplaats Gooidorp, waar ze ook nog eens een nanny krijgt. Op school vindt Hunter ook moeilijk haar draai en ze krijgt ruzie met de populaire hockey-gang. Dan verschijnt er plotseling een mysteri...

17-03-2019 09:10

Weg!

Ninja Nanny - Weg!

Wanneer Hunter en haar gezin op vakantie willen gaan, blijkt baby New York te zijn ontvoerd. Denny ontslaat vervolgens Farah, zodat Hunter er nu alleen voor staat in haar zoektocht naar haar broertje. Ze zoekt hulp bij Christa.

10-03-2019 09:10

Volg je hart

Ninja Nanny - Volg je hart

Joachim maakt zich druk om Van der Kraai die een petitie is gestart om de burgemeester van Gooidorp af te zetten. Hunter is echter met haar gedachten bij Christa en hun ontmoetingen op het schooldak. Wanneer Joachim de ninja spot in het gez...

03-03-2019 09:10

Kristallen

Ninja Nanny - Kristallen

Hunter weet niet meer wat goed en kwaad is. Farah leert haar dat een mens nooit helemaal goed of helemaal slecht is. Wanneer Hunter Christa gevaarlijk op het schooldak ziet staan, wordt Farah's les ineens heel inzichtelijk.

24-02-2019 09:00

Geheime dochter

Ninja Nanny - Geheime dochter

Er zit een nieuw meisje in Hunters klas: Samira. Christa stookt de klas tegen haar op. Ondertussen denkt Joachim de ninja's op het spoor te zijn en komt Hunter dingen te weten over Farah die ze nog niet wist.

17-02-2019 09:10

Beweeg in stilte

Ninja Nanny - Beweeg in stilte

De politie is op zoek naar de ninja's die zich nu al een paar keer hebben laten zien in Gooidorp. Wanneer Stanley wordt opgepakt als verdachte voelt Hunter zich schuldig.

10-02-2019 09:10

Keep it koel

Ninja Nanny - Keep it koel

Hunter en Joachim raken in gevecht met Christa en haar bende. Ook met haar moeder krijgt Hunter ruzie. Farah leert Hunter belangrijke Pencak Silat-meditatielessen om haar woede te beheersen.

03-02-2019 09:10

De grootste kracht

Ninja Nanny - De grootste kracht

Er wordt een reality soap gemaakt van Hunters gezin. Hunter wil vooral verder met haar Pencak Silat-lessen, maar Farah is boos vanwege Hunters overmoedigheid. Ze leert Hunter dat 'the greatest strength is to know your own weakness'. Joachim...

27-01-2019 09:10

Wachten, luisteren, kijken...

Ninja Nanny - Wachten, luisteren, kijken...

Nu Hunter weet dat haar nanny de ninja is, wil ze zo snel mogelijk alles van haar leren. Na Farah's eerste Pencak Silat-les denkt Hunter meteen dat ze een superheld is en ze werkt zichzelf in de nesten wanneer ze Joachims landgoed probeert ...

20-01-2019 09:10

Wie ben jij?

Ninja Nanny - Wie ben jij?

Hunter kan nog maar aan één ding denken: wie was toch die ninja die haar heeft gered? Hunter moet van haar moeder mee naar een dinnerparty, waar haar een onaangename verrassing staat te wachten.

13-01-2019 09:10

Welkom in Stanadise

Ninja Nanny - Welkom in Stanadise

Hunter voelt zich niet thuis in haar nieuwe woonplaats Gooidorp, waar ze ook nog eens een nanny krijgt. Op school vindt Hunter ook moeilijk haar draai en ze krijgt ruzie met de populaire hockey-gang. Dan verschijnt er plotseling een mysteri...

Ninja Nanny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ninja Nanny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ninja Nanny bij Ninja Nanny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ninja Nanny. Heb je een uitzending van Ninja Nanny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ninja Nanny gemist

Uitzending gemist van Ninja Nanny? Hier kun je alle uitzendingen van Ninja Nanny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!