Programma gemist?

De het 'carport' in Den Helder naar was het ooit een levendige het ontmoetingsplek voor Antilliaanse mannen. Vanwege vermeende door op overlast werd het huisje echter op tv gesloopt. Op het het kale het grasveld gaat een filmmaker nu tijdens op de zoek naar de de verhalen die er uit verloren gingen. Maar naar is zij daarvoor wel de aangewezen in naar persoon?

juni 2021
13-01-2019 23:55

3Lab: Een film ofzo

3Lab: Een film ofzo - 3Lab: Een film ofzo

De 'carport' in Den Helder was ooit een levendige ontmoetingsplek voor Antilliaanse mannen. Vanwege vermeende overlast werd het huisje echter gesloopt. Op het kale grasveld gaat een filmmaker nu op zoek naar de verhalen die er verloren ging...

3Lab: Een film ofzo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een film ofzo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een film ofzo bij 3Lab: Een film ofzo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een film ofzo. Heb je een uitzending van 3Lab: Een film ofzo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een film ofzo gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een film ofzo? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een film ofzo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2019 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!