Programma gemist?

Aflevering van 6 - Dat uit Verzin Je Niet! is tijdens een nieuwe met hilarische spelshow naar met vragen waarop je het het antwoord niet kunt, uit maar wel de heel graag in wil weten. Gordon een heeft de leiding het over dit even verbazingwekkende met als spannende het vraag- en antwoordspel, waarbij in met elke aflevering een met koppel met het opneemt tegen een een honderdkoppig publiek. De vraag met is niet óf een er het iemand met geld een naar huis gaat, met maar wíe - een en met hoeveel.

Aflevering 5 op tv - op Dat Verzin Je door Niet! is een nieuwe in hilarische spelshow uit met vragen waarop je naar het antwoord een niet kunt, maar wel heel graag naar op wil weten. Gordon op tv heeft de leiding over dit in even verbazingwekkende als op spannende vraag- van en antwoordspel, waarbij uit in elke op aflevering een koppel van het opneemt tegen door een honderdkoppig publiek. De vraag op is niet óf er tijdens iemand met geld tijdens op tv naar huis gaat, maar op tv wíe - en op tv met hoeveel.

Aflevering 4 - naar Dat het Verzin Je een Niet! is een een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop in je uit het antwoord niet kunt, in maar tijdens wel heel graag het wil weten. Gordon heeft het de leiding over dit even in verbazingwekkende als een spannende het vraag- en antwoordspel, waarbij in uit elke aflevering een koppel met het op opneemt tegen een naar honderdkoppig publiek. De vraag is het niet uit óf er tijdens iemand met geld naar huis gaat, het in maar wíe - in en met hoeveel.

Aflevering tijdens 3 - Dat het Verzin Je Niet! is een het nieuwe naar hilarische spelshow met vragen waarop in je het antwoord op tv naar niet kunt, maar de wel heel graag wil weten. Gordon uit de heeft de leiding een over dit even het verbazingwekkende als spannende vraag- van en antwoordspel, waarbij in van elke aflevering een koppel op het opneemt door tegen een naar honderdkoppig publiek. tijdens De vraag is uit niet óf er op iemand met geld naar huis gaat, door maar wíe - tijdens en met met hoeveel.

Vanavond een start de nieuwe spelshow op Dat met Verzin Je Niet!, gepresenteerd een door Gordon. Het programma in gaat over vragen waarop uit je door het antwoord eigenlijk niet in kunt, maar met wel heel graag op wilt weten. Gordon heeft de tijdens leiding over dit een even verbazingwekkende naar als spannende vraag- tijdens en antwoordspel, waarbij door in elke aflevering tijdens een koppel het opneemt door tegen een tijdens honderdkoppig publiek. De vraag is uit niet uit óf er iemand met van geld naar huis het gaat, maar wíe van - en met hoeveel. Het met spel het bestaat uit in twee rondes om het geldbedrag vast van in te stellen. Hoe dit werkt, lees op je naar op gids.tv/programma/dat-verzin-je-niet.

februari 2020
17-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 6 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

10-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

03-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

27-01-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 3 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

13-01-2019 21:40

Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Vanavond start de nieuwe spelshow Dat Verzin Je Niet!, gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat over vragen waarop je het antwoord eigenlijk niet kunt, maar wel heel graag wilt weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwek...

Dat Verzin Je Niet! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Verzin Je Niet! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Verzin Je Niet! bij Dat Verzin Je Niet! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Verzin Je Niet!. Heb je een uitzending van Dat Verzin Je Niet! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Verzin Je Niet! gemist

Uitzending gemist van Dat Verzin Je Niet!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Verzin Je Niet! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!