Programma gemist?

Aflevering 6 uit - Dat Verzin op Je Niet! is door een met nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop uit je het het antwoord het niet kunt, maar een wel heel graag uit wil weten. Gordon heeft op de leiding over dit even door verbazingwekkende op tv als spannende vraag- in en antwoordspel, waarbij in elke uit aflevering een op tv koppel het het opneemt tegen een honderdkoppig uit publiek. De vraag een is van niet óf er iemand met het geld naar huis gaat, de door maar wíe - en van met hoeveel.

Aflevering het 5 - Dat Verzin tijdens Je de Niet! is een nieuwe hilarische met spelshow met vragen waarop een je het door antwoord op tv niet kunt, maar wel heel het graag wil weten. met Gordon op heeft de leiding over dit uit even verbazingwekkende op tv als spannende uit vraag- en antwoordspel, waarbij in elke naar aflevering een van koppel het een opneemt tegen een honderdkoppig publiek. tijdens De in vraag is niet óf er van iemand het met geld naar huis het gaat, maar door wíe - en met tijdens hoeveel.

Aflevering 4 - het Dat Verzin het Je Niet! is het een met nieuwe hilarische spelshow met vragen naar waarop je het in antwoord niet het kunt, maar wel heel naar graag wil weten. uit Gordon het heeft de leiding over tijdens dit even verbazingwekkende als een spannende door vraag- en antwoordspel, waarbij in elke naar aflevering een de koppel het opneemt tegen door een honderdkoppig publiek. naar De in vraag is de niet óf er iemand met geld tijdens naar huis in gaat, maar wíe het - en met de hoeveel.

Aflevering 3 tijdens - Dat Verzin Je de Niet! is in een nieuwe hilarische spelshow het met het vragen waarop je het door antwoord niet kunt, van maar wel heel graag in wil weten. Gordon in heeft met de leiding over dit uit even met verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, uit waarbij met in elke met aflevering een koppel het op opneemt tegen een honderdkoppig publiek. op tv een De vraag is niet óf er op iemand met geld uit naar huis uit gaat, de maar wíe - tijdens en met hoeveel.

Vanavond tijdens start de nieuwe spelshow op tv Dat op Verzin Je Niet!, gepresenteerd door de Gordon. Het programma een gaat over vragen waarop de je op tv het antwoord eigenlijk op tv niet kunt, maar wel heel door graag wilt weten. Gordon op heeft de het leiding over dit met even verbazingwekkende als op tv spannende van vraag- en antwoordspel, uit waarbij in elke aflevering de een koppel het opneemt door tegen een honderdkoppig een publiek. De vraag is op tv niet de óf er iemand met geld op tv naar huis gaat, op tv tijdens maar wíe - en met op tv hoeveel. Het spel bestaat uit uit door twee rondes om het geldbedrag vast in te door stellen. Hoe dit werkt, met lees je een op gids.tv/programma/dat-verzin-je-niet.

juli 2021
17-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 6 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

10-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

03-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

27-01-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 3 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

13-01-2019 21:40

Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Vanavond start de nieuwe spelshow Dat Verzin Je Niet!, gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat over vragen waarop je het antwoord eigenlijk niet kunt, maar wel heel graag wilt weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwek...

Dat Verzin Je Niet! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Verzin Je Niet! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Verzin Je Niet! bij Dat Verzin Je Niet! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Verzin Je Niet!. Heb je een uitzending van Dat Verzin Je Niet! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Verzin Je Niet! gemist

Uitzending gemist van Dat Verzin Je Niet!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Verzin Je Niet! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!