Programma gemist?

Aflevering in 6 - Dat Verzin Je een Niet! is op een nieuwe hilarische spelshow door in met vragen waarop je in het antwoord niet kunt, maar tijdens met wel heel graag wil weten. Gordon de de heeft de leiding de over dit even verbazingwekkende van als spannende vraag- en antwoordspel, tijdens de waarbij in elke de aflevering een koppel het door opneemt tegen een honderdkoppig tijdens publiek. De vraag is naar niet óf op er naar iemand met geld uit naar huis gaat, maar wíe van - en het met hoeveel.

Aflevering een 5 - Dat met Verzin Je Niet! is een naar nieuwe naar hilarische spelshow met vragen waarop met je het een antwoord tijdens niet kunt, maar wel naar heel graag naar wil weten. Gordon heeft de door leiding over dit even uit naar verbazingwekkende als spannende vraag- en door antwoordspel, waarbij in met elke tijdens aflevering een koppel het opneemt tegen op tv een in honderdkoppig publiek. tijdens De vraag is niet óf uit er iemand met geld uit naar huis gaat, met maar wíe de - en met in hoeveel.

Aflevering 4 in - Dat Verzin Je naar de Niet! is een nieuwe de hilarische spelshow met de vragen waarop je door het antwoord niet door kunt, maar wel heel graag van wil een weten. Gordon heeft de een leiding over dit door even verbazingwekkende als op tv spannende vraag- en antwoordspel, door waarbij in elke de het aflevering een koppel het opneemt tegen op tv een honderdkoppig publiek. de uit De vraag is niet naar óf er iemand van met geld naar huis op tv gaat, maar wíe van - en met op hoeveel.

Aflevering 3 op tv - Dat op tv Verzin Je Niet! is tijdens een nieuwe hilarische spelshow een met vragen waarop door je in het antwoord niet kunt, maar de wel heel graag de wil weten. Gordon naar heeft van de leiding over dit even tijdens door verbazingwekkende als spannende vraag- een en antwoordspel, waarbij in elke van een aflevering een koppel het opneemt het tegen een honderdkoppig publiek. naar van De vraag is niet op tv óf er iemand met geld tijdens naar huis in gaat, maar wíe van - en in met hoeveel.

Vanavond uit start de nieuwe spelshow op Dat Verzin op Je Niet!, van gepresenteerd door Gordon. met Het programma gaat door over vragen waarop met je het antwoord van eigenlijk niet kunt, maar wel heel op tv de graag wilt weten. Gordon het heeft de leiding over dit naar even verbazingwekkende als spannende naar vraag- en antwoordspel, de waarbij in elke op tv aflevering een op koppel het opneemt van tegen het een honderdkoppig publiek. De een vraag is niet óf er de iemand met naar geld naar huis op tv gaat, maar wíe - tijdens en met hoeveel. Het in spel bestaat van uit twee rondes om naar met het geldbedrag vast te op stellen. Hoe dit werkt, op tv lees je op een gids.tv/programma/dat-verzin-je-niet.

juli 2020
17-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 6 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

10-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

03-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

27-01-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 3 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

13-01-2019 21:40

Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Vanavond start de nieuwe spelshow Dat Verzin Je Niet!, gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat over vragen waarop je het antwoord eigenlijk niet kunt, maar wel heel graag wilt weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwek...

Dat Verzin Je Niet! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Verzin Je Niet! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Verzin Je Niet! bij Dat Verzin Je Niet! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Verzin Je Niet!. Heb je een uitzending van Dat Verzin Je Niet! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Verzin Je Niet! gemist

Uitzending gemist van Dat Verzin Je Niet!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Verzin Je Niet! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!