Programma gemist?

Aflevering 6 de - Dat Verzin een Je Niet! is een een nieuwe van hilarische spelshow met met vragen waarop je het antwoord tijdens niet kunt, tijdens maar door wel heel graag wil de weten. Gordon heeft in de leiding over uit dit even verbazingwekkende als de spannende vraag- en een antwoordspel, waarbij op in elke aflevering op een koppel het opneemt tegen de een een honderdkoppig publiek. De vraag het is niet in óf er door iemand met geld naar uit huis gaat, maar de wíe - in en met hoeveel.

Aflevering 5 met - Dat Verzin Je uit Niet! is de een nieuwe hilarische op tv spelshow met vragen een waarop met je het antwoord niet een kunt, maar wel heel graag door van wil weten. Gordon op tv heeft de leiding over tijdens dit even uit verbazingwekkende als spannende in vraag- en antwoordspel, waarbij op in elke aflevering uit een koppel het opneemt naar tegen een de honderdkoppig publiek. in De vraag is met niet óf er iemand tijdens met geld naar huis uit gaat, maar wíe - op en met in hoeveel.

Aflevering 4 - op tv Dat Verzin door Je tijdens Niet! is een nieuwe hilarische uit spelshow van met vragen waarop je het op tv antwoord niet de kunt, maar wel heel graag van wil weten. een Gordon heeft de op leiding op over dit even op verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, met waarbij de in elke aflevering een koppel het het opneemt tijdens tegen een honderdkoppig de publiek. De vraag een is op tv niet óf er iemand met geld tijdens van naar huis gaat, door maar wíe - op tv en met hoeveel.

Aflevering 3 - in Dat Verzin op Je op Niet! is een nieuwe op hilarische spelshow met de vragen waarop je het antwoord de niet kunt, naar maar wel heel graag op tv wil weten. een Gordon heeft op tv de leiding het over dit even verbazingwekkende als het spannende vraag- uit en antwoordspel, van waarbij in elke met aflevering een koppel het van opneemt tegen een uit honderdkoppig publiek. De een vraag is niet óf uit er tijdens iemand met geld de naar huis gaat, het maar wíe - en met de hoeveel.

Vanavond tijdens start de nieuwe met spelshow Dat van Verzin Je Niet!, gepresenteerd door op tv Gordon. op tv Het programma gaat in over vragen waarop je uit het antwoord eigenlijk naar niet kunt, maar wel heel de graag door wilt weten. Gordon heeft de leiding naar over dit een even verbazingwekkende in als spannende uit vraag- en antwoordspel, waarbij in uit elke aflevering een koppel het een het opneemt tegen in een honderdkoppig publiek. op De vraag is het niet óf er in iemand met geld naar door huis gaat, maar wíe - de van en met hoeveel. Het spel met bestaat uit twee rondes om op het geldbedrag vast uit te stellen. Hoe een dit naar werkt, lees je op naar gids.tv/programma/dat-verzin-je-niet.

maart 2021
17-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 6 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

10-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

03-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

27-01-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 3 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

13-01-2019 21:40

Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Vanavond start de nieuwe spelshow Dat Verzin Je Niet!, gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat over vragen waarop je het antwoord eigenlijk niet kunt, maar wel heel graag wilt weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwek...

Dat Verzin Je Niet! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Verzin Je Niet! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Verzin Je Niet! bij Dat Verzin Je Niet! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Verzin Je Niet!. Heb je een uitzending van Dat Verzin Je Niet! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Verzin Je Niet! gemist

Uitzending gemist van Dat Verzin Je Niet!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Verzin Je Niet! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!