Programma gemist?

Aflevering 6 in - Dat het Verzin Je Niet! is een uit nieuwe hilarische uit spelshow met met vragen waarop de je het antwoord in niet kunt, maar wel heel van graag wil weten. van Gordon heeft in de leiding over dit even met tijdens verbazingwekkende als spannende vraag- in en antwoordspel, waarbij in elke naar aflevering met een koppel het door opneemt tegen een honderdkoppig tijdens publiek. De vraag is uit niet óf de er op tv iemand met geld naar met huis gaat, maar wíe - op de en met hoeveel.

Aflevering 5 - met Dat Verzin naar Je Niet! op is een nieuwe de hilarische spelshow tijdens met vragen waarop op je het antwoord niet tijdens kunt, maar wel heel een graag op wil weten. Gordon heeft de leiding naar op over dit even verbazingwekkende als spannende op tv vraag- naar en antwoordspel, waarbij in uit elke aflevering een met koppel het opneemt het tegen een honderdkoppig publiek. tijdens De vraag is met niet uit óf er iemand met de geld naar huis gaat, tijdens maar wíe - op en in met hoeveel.

Aflevering 4 van - Dat in Verzin Je met Niet! is een nieuwe hilarische spelshow door met vragen op tv waarop je het de antwoord met niet kunt, maar naar wel heel graag wil weten. Gordon naar in heeft de leiding over dit de even verbazingwekkende als een spannende vraag- en op antwoordspel, op tv waarbij in elke aflevering een koppel naar het op tv opneemt tegen een honderdkoppig in publiek. in De vraag is niet óf er door iemand op met geld naar huis gaat, tijdens maar op wíe - van en met hoeveel.

Aflevering 3 - op in Dat Verzin Je door Niet! is een op nieuwe hilarische spelshow met vragen op tv waarop je het antwoord op niet tijdens kunt, maar wel in heel graag wil weten. uit Gordon heeft de leiding naar over dit op even door verbazingwekkende als spannende van vraag- en antwoordspel, waarbij in elke met aflevering een in koppel het naar opneemt tegen een honderdkoppig naar publiek. De vraag is de niet óf er naar op tv iemand met geld een naar huis gaat, maar wíe naar - het en met hoeveel.

Vanavond op tv start de nieuwe door spelshow Dat een Verzin Je Niet!, van gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat tijdens over vragen waarop in je het antwoord op een eigenlijk niet kunt, maar met wel heel graag door wilt weten. Gordon heeft met de leiding over dit op tv even verbazingwekkende het als spannende het vraag- en antwoordspel, waarbij in elke op tv aflevering een door koppel het het opneemt tegen een honderdkoppig publiek. van De vraag een is niet óf er uit iemand met de geld naar huis tijdens gaat, maar wíe - met en met in hoeveel. Het spel een bestaat uit twee rondes om een het geldbedrag naar vast op tv te stellen. Hoe dit werkt, lees met je op in gids.tv/programma/dat-verzin-je-niet.

oktober 2020
17-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 6 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

10-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

03-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

27-01-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 3 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

13-01-2019 21:40

Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Vanavond start de nieuwe spelshow Dat Verzin Je Niet!, gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat over vragen waarop je het antwoord eigenlijk niet kunt, maar wel heel graag wilt weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwek...

Dat Verzin Je Niet! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Verzin Je Niet! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Verzin Je Niet! bij Dat Verzin Je Niet! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Verzin Je Niet!. Heb je een uitzending van Dat Verzin Je Niet! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Verzin Je Niet! gemist

Uitzending gemist van Dat Verzin Je Niet!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Verzin Je Niet! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!