Programma gemist?

Aflevering uit 6 - Dat Verzin in Je Niet! is een naar nieuwe hilarische spelshow tijdens met vragen het waarop je het de antwoord niet kunt, van maar wel heel een graag tijdens wil weten. Gordon heeft de een leiding over op tv dit even verbazingwekkende als spannende het door vraag- en antwoordspel, naar waarbij in elke het aflevering een koppel het opneemt van tegen een honderdkoppig op tv publiek. De vraag van is niet op tv óf er door iemand met geld naar de huis gaat, maar wíe - een en door met hoeveel.

Aflevering uit 5 - een Dat Verzin Je Niet! is een een nieuwe hilarische op spelshow op met vragen waarop het je het antwoord op tv niet kunt, maar wel tijdens heel graag wil weten. Gordon een heeft de tijdens leiding over dit uit even verbazingwekkende als de spannende vraag- door en antwoordspel, waarbij het in elke aflevering een in koppel het opneemt door tegen met een honderdkoppig publiek. De naar vraag is de niet óf er naar iemand met geld naar huis de gaat, maar wíe in - het en met hoeveel.

Aflevering 4 - het Dat het Verzin Je Niet! is het een nieuwe hilarische spelshow naar met vragen een waarop je met het antwoord niet de kunt, maar wel heel uit graag wil weten. naar Gordon met heeft de leiding over dit uit even verbazingwekkende als spannende met vraag- het en antwoordspel, waarbij in op tv elke aflevering op tv een koppel het een opneemt tegen een honderdkoppig in publiek. De tijdens vraag is tijdens niet óf er iemand met met geld het naar huis gaat, maar wíe naar - tijdens en met hoeveel.

Aflevering 3 - in Dat Verzin door Je uit Niet! is een nieuwe hilarische spelshow een tijdens met vragen waarop je het antwoord een niet door kunt, maar wel heel graag op tv wil met weten. Gordon heeft de leiding de over dit met even verbazingwekkende de als spannende het vraag- en antwoordspel, waarbij in elke het naar aflevering een koppel het naar opneemt tegen een honderdkoppig publiek. door met De vraag is op tv niet óf er iemand met geld op tv naar huis gaat, de maar wíe met - en met het hoeveel.

Vanavond naar start de nieuwe spelshow een Dat Verzin Je uit Niet!, gepresenteerd een door Gordon. Het uit programma gaat over op tv vragen waarop je met het antwoord eigenlijk een niet kunt, met maar wel heel naar graag wilt weten. Gordon heeft de de leiding over uit dit even verbazingwekkende uit als spannende de vraag- en antwoordspel, waarbij in uit elke aflevering op een koppel het opneemt het tegen een naar honderdkoppig publiek. De vraag de is niet óf uit er iemand met geld met naar huis gaat, de maar wíe op - en op tv met hoeveel. Het spel bestaat op uit twee rondes om het het geldbedrag een vast te met stellen. Hoe het dit werkt, lees je tijdens op gids.tv/programma/dat-verzin-je-niet.

april 2020
17-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 6 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

10-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

03-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

27-01-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 3 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

13-01-2019 21:40

Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Vanavond start de nieuwe spelshow Dat Verzin Je Niet!, gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat over vragen waarop je het antwoord eigenlijk niet kunt, maar wel heel graag wilt weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwek...

Dat Verzin Je Niet! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Verzin Je Niet! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Verzin Je Niet! bij Dat Verzin Je Niet! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Verzin Je Niet!. Heb je een uitzending van Dat Verzin Je Niet! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Verzin Je Niet! gemist

Uitzending gemist van Dat Verzin Je Niet!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Verzin Je Niet! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!