Programma gemist?

Aflevering 6 op - tijdens Dat Verzin Je de Niet! is een nieuwe van hilarische spelshow uit met vragen waarop een je het antwoord niet kunt, maar naar wel heel tijdens graag van wil weten. Gordon heeft van de leiding over dit even tijdens verbazingwekkende als spannende op tv uit vraag- en antwoordspel, waarbij naar in elke aflevering een koppel in het door opneemt tegen een honderdkoppig publiek. in De een vraag is niet óf er uit iemand met door geld naar de huis gaat, maar wíe met - en een met hoeveel.

Aflevering 5 van - van Dat Verzin Je het Niet! is een nieuwe hilarische een spelshow met vragen waarop van in je het antwoord niet kunt, maar de door wel heel graag het wil weten. Gordon heeft de van leiding over dit even uit verbazingwekkende op tv als spannende vraag- het en antwoordspel, waarbij in van elke een aflevering een koppel het een opneemt tegen een honderdkoppig het publiek. De vraag de is niet óf op tv er iemand met geld het naar het huis gaat, uit maar wíe - en op met hoeveel.

Aflevering 4 naar - door Dat Verzin Je Niet! is een in nieuwe hilarische spelshow uit naar met vragen waarop de je het antwoord door niet kunt, maar wel heel graag het wil weten. door Gordon naar heeft de leiding over dit even op een verbazingwekkende als spannende tijdens vraag- en antwoordspel, door waarbij in elke aflevering een koppel de het het opneemt tegen met een honderdkoppig publiek. De vraag op is niet op óf er iemand tijdens met geld naar huis op gaat, maar wíe - door en met een hoeveel.

Aflevering 3 door - Dat Verzin op tv Je Niet! is van een een nieuwe hilarische spelshow met vragen in waarop uit je het antwoord niet kunt, het maar wel de heel graag wil weten. op Gordon heeft de leiding naar over dit even door een verbazingwekkende als spannende vraag- uit en antwoordspel, waarbij in elke naar aflevering een uit koppel het opneemt tegen uit een honderdkoppig publiek. van De het vraag is met niet óf er iemand een met geld naar van huis gaat, maar wíe tijdens - en met op hoeveel.

Vanavond tijdens start de nieuwe op spelshow Dat Verzin Je door Niet!, gepresenteerd door Gordon. uit Het programma gaat uit over vragen waarop uit je het antwoord op uit eigenlijk niet kunt, maar in wel heel graag tijdens wilt weten. Gordon heeft de uit leiding over met dit even verbazingwekkende op tv als spannende vraag- en antwoordspel, op tv waarbij in elke met aflevering een koppel door het opneemt tegen het tijdens een honderdkoppig publiek. De vraag is tijdens niet óf naar er iemand met tijdens geld de naar huis gaat, het maar wíe - en op met hoeveel. Het spel bestaat uit op twee rondes uit om het geldbedrag van vast te stellen. door Hoe dit werkt, lees in je op het gids.tv/programma/dat-verzin-je-niet.

mei 2021
17-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 6 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

10-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

03-02-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

27-01-2019 21:35

Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 3 - Dat Verzin Je Niet! is een nieuwe hilarische spelshow met vragen waarop je het antwoord niet kunt, maar wel heel graag wil weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwekkende als spannende vraag- en antwoordspel, w...

13-01-2019 21:40

Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet! - Nieuw: Dat Verzin Je Niet!

Vanavond start de nieuwe spelshow Dat Verzin Je Niet!, gepresenteerd door Gordon. Het programma gaat over vragen waarop je het antwoord eigenlijk niet kunt, maar wel heel graag wilt weten. Gordon heeft de leiding over dit even verbazingwek...

Dat Verzin Je Niet! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Verzin Je Niet! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Verzin Je Niet! bij Dat Verzin Je Niet! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Verzin Je Niet!. Heb je een uitzending van Dat Verzin Je Niet! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Verzin Je Niet! gemist

Uitzending gemist van Dat Verzin Je Niet!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Verzin Je Niet! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!