Programma gemist?

Pretenders - uit John Reese op tv is een voormalig doodgewaand CIA-agent op tv die samenwerkt in met uit de mysterieuze miljardair Finch om op geweldsmisdrijven te voorkomen. het Er wordt op gebruik gemaakt van een een geavanceerde software waarmee terroristische op bedreigingen door voorspeld kunnen worden. met Zo krijgt het Finch informatie binnen over van mensen die betrokken uit raken bij een op tv toekomstige misdaad. Reese naar en de rest proberen door een nep-detective te beschermen, de uit voordat hij wordt vermoord. Finch door heeft uit een conferentie in Hong door Kong.

Prophets - door John Reese in is een voormalig tijdens doodgewaand CIA-agent die door samenwerkt met de mysterieuze door miljardair Finch de om geweldsmisdrijven een te voorkomen. Er tijdens wordt gebruik gemaakt van een van geavanceerde software waarmee op terroristische bedreigingen voorspeld een kunnen worden. Zo krijgt door een Finch informatie binnen over mensen het die betrokken raken bij naar een toekomstige misdaad. van Finch is achterdochtig in als de het nummer van een getalenteerde door door politiek-enquêteur verschijnt op het de moment dat zijn door normaal goede voorspellingen fout gaan. in Hij denkt het dat op twee gebeurtenissen aan elkaar zijn met gelinkt.

Brotherhood - John de Reese in is een voormalig doodgewaand tijdens CIA-agent die samenwerkt met naar door de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven een uit te voorkomen. Er in wordt gebruik gemaakt van een met geavanceerde van software waarmee terroristische een bedreigingen voorspeld kunnen uit worden. Zo krijgt Finch door informatie binnen over in mensen die betrokken raken bij naar een toekomstige misdaad. een Reese?s baan het als de detective bij de uit NYPD wordt ingewikkeld als een het jonge uit broer en zus, die hij beschermt, de van doelwit worden van een op tv onderzoek.

juli 2021
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!