Programma gemist?

Pretenders - op tv John Reese is een in voormalig doodgewaand in CIA-agent die naar samenwerkt met de in mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven in te voorkomen. Er een naar wordt gebruik gemaakt uit van een geavanceerde software waarmee op tv terroristische bedreigingen voorspeld kunnen door worden. Zo op krijgt Finch informatie een binnen over mensen de die betrokken raken op tv bij het een toekomstige misdaad. Reese en de op tv rest op proberen een nep-detective met te beschermen, voordat hij het wordt vermoord. het Finch heeft een conferentie op tv in het Hong Kong.

Prophets - in John Reese op tv is een voormalig op doodgewaand CIA-agent die uit samenwerkt met de mysterieuze miljardair met Finch om van geweldsmisdrijven te voorkomen. op tv Er uit wordt gebruik gemaakt tijdens van een geavanceerde software in waarmee terroristische bedreigingen op tv voorspeld kunnen door worden. Zo krijgt Finch informatie de binnen over op tv mensen die betrokken raken bij een een toekomstige op tv misdaad. Finch is achterdochtig een op als het nummer van van een getalenteerde politiek-enquêteur verschijnt in op met het moment dat zijn uit normaal goede voorspellingen het fout gaan. Hij een denkt dat op tv twee gebeurtenissen aan de elkaar zijn gelinkt.

Brotherhood de - John op Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent op tv die samenwerkt tijdens met de mysterieuze miljardair met op tv Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. op Er met wordt gebruik gemaakt op van een geavanceerde software waarmee op tv terroristische bedreigingen naar voorspeld kunnen op tv worden. Zo krijgt Finch informatie binnen op tv over mensen van die betrokken raken met bij door een toekomstige misdaad. Reese?s baan van als op tv detective bij de NYPD wordt door ingewikkeld als een jonge door broer tijdens en zus, die op hij beschermt, doelwit tijdens worden van uit een onderzoek.

december 2020
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!