Programma gemist?

Pretenders in - John Reese de is een voormalig doodgewaand CIA-agent naar in die samenwerkt met de mysterieuze miljardair uit Finch om geweldsmisdrijven op te door voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt op van een geavanceerde door op tv software waarmee terroristische bedreigingen voorspeld van kunnen worden. Zo krijgt op tv in Finch informatie binnen over op mensen die betrokken het raken bij een toekomstige misdaad. de Reese tijdens en de rest proberen een door op tv nep-detective te beschermen, op tv voordat hij wordt vermoord. Finch heeft tijdens een de conferentie in Hong van Kong.

Prophets de - John Reese de is een naar voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt tijdens met de mysterieuze uit miljardair Finch op om geweldsmisdrijven te met voorkomen. Er wordt gebruik naar gemaakt van met een geavanceerde software waarmee op terroristische op bedreigingen voorspeld kunnen met worden. Zo krijgt met Finch informatie binnen de over mensen die betrokken raken met bij een het toekomstige misdaad. op tv Finch is achterdochtig als het een nummer van een uit getalenteerde politiek-enquêteur op verschijnt op het op tv moment dat zijn normaal goede tijdens voorspellingen fout een gaan. uit Hij denkt dat twee gebeurtenissen van aan tijdens elkaar zijn gelinkt.

Brotherhood - naar John Reese is uit een voormalig doodgewaand het CIA-agent naar die samenwerkt met de mysterieuze een miljardair van Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er op tv wordt gebruik gemaakt een van door een geavanceerde software waarmee in terroristische bedreigingen voorspeld kunnen het in worden. Zo krijgt Finch informatie binnen van over mensen tijdens die betrokken raken naar bij een toekomstige op tv misdaad. Reese?s de baan als detective bij de een NYPD wordt ingewikkeld in als in een jonge broer tijdens en zus, die hij een beschermt, doelwit een worden van een op onderzoek.

augustus 2020
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!