Programma gemist?

Pretenders - het John naar Reese is een voormalig doodgewaand tijdens CIA-agent die samenwerkt met door de het mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven naar op te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt uit van een geavanceerde het de software waarmee terroristische de bedreigingen voorspeld kunnen op worden. Zo krijgt Finch informatie naar binnen over mensen met die betrokken tijdens raken bij een toekomstige misdaad. met Reese en de op van rest proberen een nep-detective op te beschermen, voordat hij het wordt vermoord. Finch het heeft een conferentie in uit Hong door Kong.

Prophets - John tijdens met Reese is een voormalig naar doodgewaand CIA-agent tijdens die samenwerkt met de mysterieuze naar miljardair in Finch om geweldsmisdrijven te een voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt in van een geavanceerde een het software waarmee terroristische bedreigingen van voorspeld kunnen worden. Zo in krijgt Finch informatie uit binnen over mensen die door betrokken in raken bij door een toekomstige misdaad. Finch tijdens is achterdochtig als het nummer door van een getalenteerde op tv politiek-enquêteur op tv verschijnt op het moment dat een zijn normaal met goede voorspellingen fout gaan. tijdens Hij het denkt dat twee gebeurtenissen aan met elkaar zijn de gelinkt.

Brotherhood - uit John Reese is een naar voormalig doodgewaand CIA-agent van die samenwerkt naar met de mysterieuze van miljardair Finch in om geweldsmisdrijven te voorkomen. het Er wordt gebruik gemaakt een van tijdens een geavanceerde software met waarmee terroristische met bedreigingen voorspeld kunnen uit worden. Zo krijgt Finch informatie in binnen over mensen die met betrokken raken tijdens bij een het toekomstige misdaad. een Reese?s baan als detective het bij de NYPD wordt van ingewikkeld als een een jonge broer en zus, uit die hij beschermt, met een doelwit worden van uit een onderzoek.

januari 2020
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!