Programma gemist?

Pretenders - John met Reese is het een voormalig doodgewaand CIA-agent op tv die een samenwerkt met de op tv mysterieuze miljardair tijdens Finch om geweldsmisdrijven in te voorkomen. Er wordt door gebruik gemaakt van een geavanceerde de in software waarmee terroristische bedreigingen op tv voorspeld kunnen worden. door Zo krijgt Finch informatie het binnen over het mensen die betrokken raken bij op tv door een toekomstige misdaad. Reese en de op tv rest proberen de een nep-detective met te beschermen, voordat hij wordt uit vermoord. Finch heeft naar een conferentie tijdens in Hong de Kong.

Prophets - John een Reese op is een voormalig van doodgewaand CIA-agent die samenwerkt het met de mysterieuze miljardair met Finch om geweldsmisdrijven in te voorkomen. de Er wordt door gebruik gemaakt van in een geavanceerde software waarmee op tv terroristische van bedreigingen voorspeld kunnen worden. Zo een krijgt Finch door informatie binnen over mensen uit die het betrokken raken bij een toekomstige de misdaad. Finch is achterdochtig het als van het nummer van een met getalenteerde politiek-enquêteur tijdens verschijnt op het het moment dat zijn normaal een goede voorspellingen van fout gaan. het Hij denkt dat twee op tv gebeurtenissen aan elkaar zijn op gelinkt.

Brotherhood door - John in Reese is een voormalig doodgewaand het CIA-agent op tv die samenwerkt met de mysterieuze op miljardair Finch om de geweldsmisdrijven te voorkomen. Er naar op wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde naar software op tv waarmee terroristische bedreigingen voorspeld met kunnen worden. Zo van krijgt Finch informatie binnen door een over mensen die betrokken uit raken bij met een toekomstige misdaad. Reese?s op baan als detective bij de op tv uit NYPD wordt ingewikkeld als een uit jonge tijdens broer en zus, die naar hij beschermt, doelwit worden van op tv tijdens een onderzoek.

april 2020
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!