Programma gemist?

Pretenders uit - John Reese is door een voormalig met doodgewaand CIA-agent die samenwerkt het met de uit mysterieuze miljardair Finch de om geweldsmisdrijven in te voorkomen. Er wordt gebruik in gemaakt van in een geavanceerde software waarmee in terroristische bedreigingen voorspeld de kunnen worden. Zo uit krijgt op Finch informatie binnen over mensen die door betrokken tijdens raken bij een toekomstige misdaad. in Reese en in de rest proberen naar een op nep-detective te beschermen, voordat van hij wordt vermoord. Finch heeft uit een op tv conferentie in het Hong Kong.

Prophets door - John naar Reese is een uit voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt de met de met mysterieuze miljardair tijdens Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. tijdens Er wordt gebruik gemaakt van door van een geavanceerde software waarmee terroristische een bedreigingen van voorspeld kunnen worden. een Zo krijgt Finch informatie binnen naar over mensen die de betrokken in raken bij een toekomstige misdaad. de in Finch is achterdochtig als het nummer het van een getalenteerde met politiek-enquêteur verschijnt op tijdens in het moment dat zijn normaal naar goede voorspellingen fout gaan. naar Hij naar denkt dat twee een gebeurtenissen aan elkaar zijn de gelinkt.

Brotherhood - John met Reese is een tijdens voormalig in doodgewaand CIA-agent die samenwerkt tijdens met de op tv mysterieuze miljardair Finch op om geweldsmisdrijven tijdens te voorkomen. Er wordt gebruik het gemaakt van een geavanceerde een tijdens software waarmee terroristische bedreigingen van voorspeld kunnen worden. Zo in krijgt Finch door informatie binnen over mensen die tijdens betrokken de raken bij een uit toekomstige misdaad. het Reese?s baan als het detective bij de NYPD wordt ingewikkeld op als een uit jonge broer en de zus, die hij met beschermt, doelwit worden van in een uit onderzoek.

april 2021
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!