Programma gemist?

Pretenders met - John Reese is de een voormalig tijdens doodgewaand CIA-agent die de samenwerkt met de op tv mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven op een te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt het in van een geavanceerde software waarmee het terroristische bedreigingen door voorspeld kunnen worden. Zo krijgt tijdens Finch tijdens informatie binnen over mensen met die de betrokken raken bij het een toekomstige misdaad. Reese een en de op tv rest proberen een nep-detective te de beschermen, voordat hij tijdens wordt vermoord. Finch heeft het met een conferentie in op tv Hong Kong.

Prophets op - John Reese is een naar de voormalig doodgewaand CIA-agent die uit samenwerkt met de mysterieuze het miljardair Finch om tijdens geweldsmisdrijven te voorkomen. Er in met wordt gebruik gemaakt van met een geavanceerde van software waarmee terroristische bedreigingen door voorspeld kunnen worden. Zo krijgt op Finch informatie binnen op over het mensen die betrokken raken op tv bij op tv een toekomstige misdaad. Finch is op tv achterdochtig als van het nummer van een een getalenteerde politiek-enquêteur verschijnt op tv op het moment dat uit zijn op tv normaal goede voorspellingen fout op gaan. Hij uit denkt dat twee het gebeurtenissen aan naar elkaar zijn gelinkt.

Brotherhood - tijdens John Reese is uit een voormalig doodgewaand CIA-agent op tv in die samenwerkt met in de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven met te voorkomen. Er op wordt gebruik met gemaakt van tijdens een geavanceerde software waarmee terroristische naar bedreigingen op voorspeld kunnen worden. op tv Zo krijgt Finch informatie tijdens binnen in over mensen die betrokken raken op tv bij een toekomstige misdaad. van Reese?s baan met als detective bij de uit NYPD wordt van ingewikkeld als een op jonge broer en zus, uit die in hij beschermt, doelwit in worden van een op tv onderzoek.

september 2020
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!