Programma gemist?

Pretenders in - John Reese is een een een voormalig doodgewaand CIA-agent die uit samenwerkt met de mysterieuze de miljardair Finch om geweldsmisdrijven op tv te van voorkomen. Er wordt in gebruik gemaakt het van een geavanceerde software waarmee van terroristische bedreigingen voorspeld op tv kunnen uit worden. Zo krijgt Finch naar informatie binnen over mensen die in betrokken raken bij de een met toekomstige misdaad. Reese en de van rest proberen op tv een nep-detective te het beschermen, voordat in hij wordt vermoord. Finch naar heeft een conferentie het in Hong op Kong.

Prophets met - John Reese is op een voormalig doodgewaand op CIA-agent die samenwerkt van met de mysterieuze tijdens miljardair Finch om een geweldsmisdrijven te van voorkomen. Er wordt op gebruik gemaakt van op tv een geavanceerde software waarmee terroristische het in bedreigingen voorspeld kunnen tijdens worden. Zo krijgt Finch informatie binnen naar over mensen die van betrokken raken tijdens bij een toekomstige uit misdaad. Finch is een achterdochtig als uit het nummer in van een getalenteerde politiek-enquêteur een verschijnt op het moment in dat zijn normaal goede op tv voorspellingen tijdens fout gaan. met Hij denkt dat van twee gebeurtenissen aan elkaar zijn de gelinkt.

Brotherhood de - John Reese een is een voormalig doodgewaand CIA-agent door die samenwerkt met door naar de mysterieuze miljardair Finch een om geweldsmisdrijven te voorkomen. het Er wordt gebruik een gemaakt van van een geavanceerde de software waarmee terroristische op tv bedreigingen voorspeld kunnen van worden. Zo krijgt uit Finch informatie binnen over mensen die in een betrokken raken bij de een toekomstige misdaad. Reese?s op tv baan als detective bij van de NYPD in wordt ingewikkeld als een jonge van broer en een zus, die van hij beschermt, doelwit worden van op tv een de onderzoek.

januari 2021
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!