Programma gemist?

Pretenders naar - John tijdens Reese is een voormalig doodgewaand in CIA-agent op die samenwerkt met de mysterieuze de miljardair Finch de om geweldsmisdrijven te de voorkomen. Er door wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde uit met software waarmee terroristische door bedreigingen voorspeld kunnen worden. Zo krijgt op tv Finch naar informatie binnen over mensen van die betrokken op raken bij tijdens een toekomstige misdaad. Reese en de tijdens rest op tv proberen een nep-detective een te beschermen, voordat de hij wordt vermoord. Finch heeft naar tijdens een conferentie in Hong naar Kong.

Prophets door - John Reese is naar een voormalig doodgewaand CIA-agent van die samenwerkt met tijdens de mysterieuze miljardair in Finch de om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er het wordt gebruik op tv gemaakt van een geavanceerde op software waarmee terroristische door bedreigingen voorspeld kunnen met worden. Zo door krijgt Finch informatie binnen het over de mensen die betrokken in raken bij uit een toekomstige misdaad. Finch is naar achterdochtig als het op tv nummer van op tv een getalenteerde politiek-enquêteur op tv verschijnt op het moment dat met zijn normaal goede van voorspellingen fout de gaan. Hij denkt dat in twee op tv gebeurtenissen aan elkaar door zijn gelinkt.

Brotherhood - een John met Reese is een voormalig op doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met op in de mysterieuze miljardair tijdens Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er een wordt gebruik gemaakt het van in een geavanceerde software waarmee met terroristische bedreigingen voorspeld kunnen in worden. Zo het krijgt Finch informatie de binnen over op mensen die betrokken de raken bij een toekomstige misdaad. tijdens Reese?s baan uit als detective bij het de NYPD wordt een ingewikkeld als op een jonge broer naar en zus, die hij beschermt, de tijdens doelwit worden van tijdens een onderzoek.

mei 2021
14-01-2019 22:20

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Pretenders - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen ...

14-01-2019 21:25

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Prophets - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen vo...

14-01-2019 20:30

Person of Interest

Person of Interest - Person of Interest

Brotherhood - John Reese is een voormalig doodgewaand CIA-agent die samenwerkt met de mysterieuze miljardair Finch om geweldsmisdrijven te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde software waarmee terroristische bedreigingen...

Person of Interest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Person of Interest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Person of Interest bij Person of Interest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Person of Interest. Heb je een uitzending van Person of Interest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Person of Interest gemist

Uitzending gemist van Person of Interest? Hier kun je alle uitzendingen van Person of Interest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!