Programma gemist?

Code een Silver - uit We volgen het verhaal van op Max Goodwin, op tv de nieuwe medische directeur van tijdens tijdens een van de met grootste en tevens door meest complexe ziekenhuizen met van New York: New Amsterdam. uit Bij door Max Goodwin staat de patiënt naar voorop de en in New Amsterdam tijdens probeert hij de bureaucratie in te doorbreken om zo een in de beste zorg te bieden van aan zijn een patiënten. Helen en Max van bevinden zich in uit een met situatie die hen hun met leven zou kunnen op tv kosten. Ondertussen in moet Bloom haar pijn tijdens opzij zetten om een ??patiënt op in nood uit te helpen en Iggy uit moet de problemen van met in zijn huwelijk onder ogen op zien.

The het Island - We van volgen het verhaal van in Max de Goodwin, de nieuwe naar medische directeur van een van door de grootste en tevens op van meest complexe ziekenhuizen van New York: in New Amsterdam. de Bij Max Goodwin op staat uit de patiënt voorop en in New door Amsterdam probeert op hij de bureaucratie te op doorbreken om naar zo de door beste zorg de te bieden aan een zijn patiënten. Wanneer tijdens een gevangene binnenkomt met met een ziekte die te voorkomen op was gaan naar Max, Sharpe en Iggy het van rechtstreeks naar de bron, Rikers een Island. Ondertussen worstelt een Bloom met haar naar herstel.

What the uit Heart Wants naar - We volgen het het verhaal van Max Goodwin, door de met nieuwe medische uit directeur van een door van de grootste en uit tevens meest complexe een ziekenhuizen van New York: New het door Amsterdam. Bij Max op Goodwin staat de patiënt naar voorop en in New Amsterdam in met probeert hij de door bureaucratie te doorbreken om tijdens zo de beste zorg op tv te bieden de aan zijn patiënten. Het verdriet de in van Max komt tot een een hoogtepunt tijdens en Bloom zet een ??belangrijke op tv stap in het haar herstel.

Good Soldiers - door We volgen het het verhaal van Max tijdens Goodwin, de nieuwe tijdens medische het directeur van een van het de grootste uit en tevens meest complexe ziekenhuizen in van een New York: New op tv Amsterdam. Bij naar Max Goodwin staat de de patiënt voorop en naar in New Amsterdam probeert hij uit de bureaucratie te uit met doorbreken om zo de beste zorg tijdens te bieden aan een op zijn patiënten. Wanneer Kapoor een patiënt met de introduceert in de PTSS-groep van Iggy, uit veroorzaakt een creatief tijdens behandelplan uit onrust. Sharpe met ontdekt een lang bewaard geheim het over een patiënt dat het leidt tot een problemen de voor Max en het de bestuur.

Righteous naar Right Hand - We op volgen het op tv verhaal van Max Goodwin, door de nieuwe medische directeur uit van een van door de grootste en van tevens tijdens meest complexe ziekenhuizen met van New York: New van Amsterdam. Bij tijdens Max Goodwin uit staat de patiënt voorop en in in New Amsterdam naar probeert hij de het bureaucratie door te doorbreken om zo de van beste zorg te door bieden aan zijn patiënten. de Wanneer naar een groep het vrouwen op een retraite in op de met ED terechtkomt, krijgt Max in verontrustende informatie die op een patiënt in gevaar zou met kunnen op tv brengen.

The het Karman Line - We door volgen het het verhaal van Max in Goodwin, de nieuwe medische een directeur van een van uit de het grootste en de tevens meest complexe ziekenhuizen van de New een York: New Amsterdam. Bij het Max Goodwin tijdens staat de patiënt voorop en in het New Amsterdam probeert op hij naar de bureaucratie te doorbreken van om zo in de beste door zorg te bieden met aan zijn patiënten.

The Denominator tijdens - het We volgen het verhaal door van Max Goodwin, de nieuwe een uit medische directeur van van een van de de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen in naar van New York: New Amsterdam. op tv Bij het Max Goodwin staat de met patiënt voorop en de in New een Amsterdam probeert hij in de bureaucratie te doorbreken op om zo de beste uit zorg te uit bieden aan zijn patiënten. Wanneer door Iggy in en Kapoor ontdekken van dat een patiënt lijdt naar aan loodvergiftiging, in worden ze door gedwongen de stad aan te met pakken.

Replacement de - We volgen het verhaal op van Max naar Goodwin, de nieuwe medische met directeur van een de van in de grootste door en tevens meest complexe de ziekenhuizen van New York: New uit uit Amsterdam. Bij Max Goodwin staat met de het patiënt voorop en in tijdens New Amsterdam probeert hij de van de bureaucratie te doorbreken om naar zo de beste zorg in te bieden aan zijn met naar patiënten. Max grijpt een naar kans op een op tv nieuwe assistent. Iggy worstelt tijdens om erachter te naar komen wat van een unit-brede tijdens ziekte veroorzaakt. Kapoor ontvangt in schokkend nieuws.

The Big een Picture - van We volgen op het verhaal van Max Goodwin, een de nieuwe medische naar directeur van een in van de grootste door en tevens meest op tv complexe ziekenhuizen van New in York: in New Amsterdam. Bij Max Goodwin op staat de patiënt op tv voorop en een in New Amsterdam probeert van hij de door bureaucratie te doorbreken een om zo in de beste zorg te bieden op aan zijn op patiënten.

Vanavond de gaat de op Amerikaanse dramaserie New Amsterdam door weer verder. Seizoen 2 op gaat van start van op Net5 een en is elke dinsdag in om 21:30 de uur te zien, in na Grey's Anatomy. Het in in New uit York gelegen ziekenhuis New Amsterdam op tv is het met oudste openbare ziekenhuis de van Amerika waar Dr. in Max Goodwin medisch directeur door is. op tv In het tweede van seizoen probeert Max zijn draai met de weer te vinden na twee ingrijpende de gebeurtenissen: met het catastrofale ongeluk en uit de geboorte op tv van zijn dochter. de Terwijl hij zich van weer helemaal de op zijn werk stort, naar worstelt Dr. het Kapoor ondertussen met de naar stigma's die hij ervaart als met senior arts. Bekijk de op tv eerste beelden op tv van van het nieuwe seizoen op door gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond eindigt een het eerste seizoen op van de Amerikaanse op tv dramaserie New de Amsterdam. Inmiddels is er de een nieuw met seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt tijdens uit Sharpe op een de creatieve manier om Max te helpen naar en naar Kapoor krijgt verrassend tijdens nieuws. Reynolds neemt een tijdens stap in zijn door relatie met op tv Evie terwijl met een arts een levensveranderende beslissing door neemt.

This Is een Not the de End - We volgen tijdens het verhaal van Max op Goodwin, de in nieuwe in medische directeur van een van de tijdens grootste en het tevens meest door complexe ziekenhuizen van New op tv York: New Amsterdam. in Bij Max Goodwin staat op de uit patiënt voorop en in New het Amsterdam probeert de hij de de bureaucratie te van doorbreken om zo de beste met zorg te in bieden aan zijn uit patiënten.

Preventable - We op volgen met het verhaal van Max Goodwin, met de nieuwe naar medische directeur met van een van de met grootste en tevens meest van complexe ziekenhuizen naar van New York: het New Amsterdam. Bij Max tijdens in Goodwin staat de patiënt een voorop en in New op tv Amsterdam probeert uit hij de bureaucratie tijdens te doorbreken om uit zo de beste zorg te van bieden naar aan zijn de patiënten.

Happy tijdens Place - We volgen het van het verhaal van Max van Goodwin, de nieuwe op tv medische directeur van een de van de grootste tijdens en tevens meest complexe ziekenhuizen uit op van New York: het New Amsterdam. Bij Max Goodwin het staat naar de patiënt voorop en in met New Amsterdam tijdens probeert hij de de bureaucratie te naar doorbreken om zo de beste zorg een te bieden aan op tv zijn patiënten. In op tv deze de aflevering wordt in een politie officier tijdens haar in dienst op door een auto wordt tijdens geraakt, het ziekenhuis wordt door op zijn met kop gezet om door haar te van redden. Ondertussen werken naar Kapoor en Iggy van met een patiënt die worstelt het met op een eerdere operatie.

Five Miles de West - We volgen op van het verhaal van door Max Goodwin, de door nieuwe medische directeur van een van een de grootste op en tevens meest complexe door een ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. door Bij naar Max Goodwin staat de patiënt door voorop naar en in New in Amsterdam probeert hij de van bureaucratie tijdens te doorbreken om zo in de beste zorg op tv te bieden uit aan zijn patiënten. In deze aflevering door worstelt Reynolds om naar een ??jonge fibrosise door patiënt te het helpen op tv met zijn merkwaardige symptomen, op tv terwijl Kapoor naar eindelijk oog in oog komt te de staan ??met naar Ella tijdens na hun ongemakkelijke het ontmoeting.

februari 2021
10-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Code Silver - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

03-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Island - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

What the Heart Wants - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!