Programma gemist?

Seizoen 1 - van Aflevering een 19 - naar Amerikaanse dramaserie. Happy Place. 'New een Amsterdam' volgt dokter Max Goodwin, die uit medisch directeur wordt naar op tv van het New Amsterdam-ziekenhuis. Zijn doel van is om op tv het beleid van in het ziekenhuis om te naar naar gooien en de tijdens best mogelijke zorgen te bieden voor op tv de naar patiënten.

Five tijdens Miles West de - We volgen tijdens het verhaal van de Max Goodwin, de tijdens nieuwe medische directeur het van een van de op grootste en tevens op meest complexe ziekenhuizen van New op York: New Amsterdam. door Bij Max naar Goodwin staat de patiënt de tijdens voorop en in met New Amsterdam probeert hij in de bureaucratie uit te doorbreken om zo de op tv beste zorg te bieden uit aan zijn van patiënten. In deze het aflevering worstelt het Reynolds om een naar ??jonge fibrosise op tv patiënt te helpen met zijn het merkwaardige symptomen, terwijl een Kapoor tijdens eindelijk oog in oog komt van te een staan ??met Ella na hun ongemakkelijke het in ontmoeting.

Sanctuary op - We volgen het verhaal op tv van tijdens Max Goodwin, tijdens de nieuwe medische directeur van op tv een van door de grootste en tevens een meest complexe op tv ziekenhuizen van New op York: New tijdens Amsterdam. Bij Max Goodwin staat in de patiënt voorop en op in New in Amsterdam probeert hij de in naar bureaucratie te doorbreken een om zo de beste op tv zorg te bieden van aan zijn op patiënten. In deze door aflevering trotseren de van doktoren de storm de zonder elektriciteit en vertrouwt Max op op door een onwaarschijnlijke bron tijdens om de lichten weer aan uit te doen. Ondertussen door moet Reynolds creatief worden door met terwijl hij blijft van werken om Hugh te redden tijdens met heel op weinig middelen.

King of met Swords - We op tv volgen het in verhaal van Max Goodwin, in de nieuwe medische het directeur op tv van een van de grootste en een tevens meest tijdens complexe ziekenhuizen het van New door York: New Amsterdam. uit Bij Max Goodwin staat de patiënt door voorop en in het New Amsterdam in probeert hij de in bureaucratie met te doorbreken om zo de beste op zorg uit te bieden aan zijn patiënten. de In deze uit aflevering uit wordt New York geteisterd door naar een de geschiedenis makende sneeuwstorm in en moeten Max tijdens en zijn personeel samenwerken om door hun patiënten veilig te een houden met van weinig middelen. Dit het betekent zelfs dat ze op tv de het straat op met moeten om de storm te met trotseren.

Croaklahoma - de We op tv volgen het verhaal van Max in Goodwin, uit de nieuwe medische directeur van naar een van de grootste in en tevens meest naar complexe in ziekenhuizen van in New York: New Amsterdam. Bij Max op met Goodwin staat de patiënt van voorop en in New in Amsterdam probeert op tv hij de bureaucratie door te doorbreken om zo de uit beste zorg de te bieden door aan zijn patiënten. In in deze aflevering: Max op tv bindt zich aan de door patiënten tijdens die chemo bij hem een ondergaan, maar een van gesprek leidt in ertoe dat hij van worstelt met de realiteit. Ondertussen in heeft Reynolds moeite door met door het afhandelen van uit een persoonlijke kwestie met betrekking uit tot in het gezin van een de patiënt en Iggy uit worstelt met een besef het met met betrekking tot van zijn dochter.

The Foresaken - een We volgen het naar verhaal van uit Max Goodwin, de de nieuwe medische directeur met van een van de de met grootste en tevens naar meest complexe ziekenhuizen van met New York: New door Amsterdam. Bij Max Goodwin van staat de in patiënt voorop en in New het Amsterdam probeert hij een de bureaucratie te in doorbreken om met zo met de beste zorg te bieden aan het zijn patiënten. In van deze aflevering worstelt op tv Sharpe als een naar naar zaak te dichtbij komt en in Iggy het verrassende verleden met van de een patiënt onthult. Ondertussen op boekt naar Floyd vooruitgang in het zijn persoonlijke leven een na moeilijk nieuws.

The een Blues - We volgen het met uit verhaal van Max uit Goodwin, de nieuwe medische directeur van op een op tv van de naar grootste en tevens meest tijdens complexe ziekenhuizen van New op tv York: New Amsterdam. Bij op Max Goodwin op staat de een patiënt voorop en het in New de Amsterdam probeert hij de op tv bureaucratie te in doorbreken om zo de beste zorg op te een bieden aan zijn patiënten. In op tv deze op tv aflevering: Max het blijft werken om onderliggende problemen een in het ziekenhuis de op te lossen, tijdens ondanks naar zijn voortdurende worstelingen met de behandeling. het Ondertussen maakt Reynolds tijdens de door keuze om een in kostbare operatie te doen om de een ongrijpbare door diagnose vast te uit stellen en Bloom met moet naar haar persoonlijke demonen voor de het gek een houden.

Anima in Sola - We het volgen het een verhaal van Max het Goodwin, de nieuwe medische directeur tijdens van een van een de grootste op tv en tevens meest complexe het ziekenhuizen van New York: een New de Amsterdam. Bij uit Max Goodwin staat de patiënt in voorop en in tijdens New Amsterdam uit probeert hij de bureaucratie te op doorbreken op om zo de beste zorg met te op tv bieden aan zijn patiënten. op tv In deze aflevering: tijdens spanningen zijn de hoog in de het ziekenhuis als Blooms diagnose wordt van verworpen. de Ondertussen merkt op tv Iggy op dat er iets tijdens mis is met een een het van de meest op gerespecteerde chirurgen in het uit ziekenhuis.

A met Seat at the uit Table - van We volgen het verhaal een van Max op tv Goodwin, de nieuwe medische directeur van van een uit van de grootste en in tevens uit meest complexe ziekenhuizen van New York: een een New Amsterdam. Bij Max Goodwin van staat de patiënt op tv voorop en uit in New Amsterdam de probeert hij de bureaucratie op tv te doorbreken om de zo de de beste zorg te bieden aan naar zijn op patiënten. In van deze aflevering: terwijl door Max aan zijn behandeling tijdens begint, realiseert hij zich dat in een het hem erger de kan vertragen dan met hij oorspronkelijk dacht. Ondertussen moet Reynolds het omgaan met een van incident uit zijn naar verleden door wanneer een verslaggever van naar het ziekenhuis met komt en Sharpe en een Bloom een van controversieel gesprek de voortzetten.

Six or Seven naar Minutes - We in volgen het tijdens verhaal van Max Goodwin, naar op de nieuwe medische directeur de van een van de grootste een een en tevens meest complexe ziekenhuizen van door met New York: New Amsterdam. Bij op tv Max Goodwin van staat de met patiënt voorop en in tijdens New Amsterdam probeert met hij de tijdens bureaucratie te doorbreken om zo de op tv het beste zorg te bieden op aan zijn patiënten. In het deze op tv aflevering: terwijl Max vecht voor een zijn tijdens leven, is New het Amsterdam bezig met een op hartoperatie die niet door de tijdens verzekering wordt door gedekt.

As het Long As It Takes een - We volgen het het in verhaal van Max Goodwin, met de nieuwe tijdens medische directeur van een van van de grootste naar en tevens door meest complexe ziekenhuizen van New het York: New Amsterdam. het Bij Max het Goodwin staat de de patiënt voorop en van in New Amsterdam probeert tijdens hij de door bureaucratie te door doorbreken om zo de beste het zorg de te bieden aan zijn patiënten. met In deze aflevering: Max door overtuigt Dr. Sharpe met om een risico op tv te nemen door over het verloop het van op een behandeling en Bloom uit worstelt met op een moeilijk gesprek.

Three Dots - het op tv We volgen het verhaal van een Max een Goodwin, de nieuwe medische directeur van op een van de uit grootste en naar tevens meest op tv complexe ziekenhuizen van een New York: New door Amsterdam. Bij Max in Goodwin staat de patiënt voorop in en uit in New Amsterdam probeert uit hij de uit bureaucratie te doorbreken uit om zo de beste zorg op tv uit te bieden aan zijn patiënten. door In deze uit aflevering: op het behandelplan van op tv een patiënt neemt op tv een onverwachte wending. in Ondertussen viert Reynolds zijn verjaardag door met van wat hulp van het in ziekenhuis.

The Domino Effect op van - We volgen het naar verhaal van Max Goodwin, de in nieuwe medische tijdens directeur van van een van de grootste en naar tevens meest complexe door van ziekenhuizen van New York: van New Amsterdam. uit Bij Max Goodwin staat de uit patiënt voorop en in door New Amsterdam van probeert hij de bureaucratie uit te in doorbreken om zo de op beste zorg te van bieden aan zijn naar patiënten. van In deze aflevering: met een de grote donortransplantatie op op tv de planning uit moet Max beslissen of een hij aanwezig kan op zijn in met het ziekenhuis terwijl hij het in ook met zijn ziekte worstelt. Ondertussen op boekt Iggy op tv vooruitgang op door een al lang bestaande in zaak.

Anthropocen het - We volgen uit het verhaal van Max tijdens Goodwin, uit de nieuwe medische met directeur van een van de grootste van en tevens met meest tijdens complexe ziekenhuizen van de New York: New Amsterdam. Bij tijdens Max Goodwin staat naar de patiënt voorop naar en in New naar Amsterdam probeert hij op de bureaucratie te het doorbreken om zo op tv de beste zorg te in de bieden aan zijn patiënten. In deze het aflevering: tijdens de druk op is hoog als Max zijn naar eerste, jaarlijkse het fondsenwervende gala in de het ziekenhuis op van zich neemt door en de emoties tijdens lopen hoog op. Iggy worstelt om door moeilijk nieuws te de door vertellen aan zijn tijdens dochter.

Cavitation uit - We volgen tijdens het verhaal van uit Max Goodwin, de nieuwe uit medische directeur van een de van tijdens de grootste en tevens meest van complexe uit ziekenhuizen van New York: New op tv naar Amsterdam. Bij Max Goodwin staat op tv de uit patiënt voorop en tijdens in New Amsterdam probeert op hij de bureaucratie te doorbreken door om zo de in beste zorg te tijdens bieden aan in zijn patiënten. In van deze tijdens aflevering bezoekt een journalist op New Amsterdam om van zo meer uit te weten te komen over het op tijdens ziekenhuis.

mei 2019
21-05-2019 21:25

New Amsterdam: aflevering 19

New Amsterdam - New Amsterdam: aflevering 19

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Happy Place. 'New Amsterdam' volgt dokter Max Goodwin, die medisch directeur wordt van het New Amsterdam-ziekenhuis. Zijn doel is om het beleid van het ziekenhuis om te gooien en de best...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Sanctuary - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

30-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

King of Swords - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam prob...

23-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Croaklahoma - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

16-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Foresaken - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

09-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Blues - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

02-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Anima Sola - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

26-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

A Seat at the Table - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

19-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Six or Seven Minutes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

12-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

As Long As It Takes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

05-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Three Dots - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

26-02-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Domino Effect - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam p...

19-02-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Anthropocen - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

12-02-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Cavitation - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 21-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord