Programma gemist?

Vanavond eindigt de het eerste seizoen van een de Amerikaanse dramaserie tijdens een New Amsterdam. Inmiddels is er een naar het nieuw seizoen aangekondigd. In met de slotaflevering werkt Sharpe op met een creatieve manier het om Max te tijdens helpen in en Kapoor krijgt verrassend nieuws. uit Reynolds neemt een tijdens stap met in zijn relatie op met Evie terwijl een arts op tv een levensveranderende beslissing in neemt.

This Is een Not the End - door We op tv volgen het verhaal van in Max een Goodwin, de nieuwe medische directeur van van een tijdens van de grootste op en tevens meest complexe ziekenhuizen tijdens van naar New York: in New Amsterdam. Bij tijdens Max Goodwin staat de het patiënt voorop met en in New Amsterdam probeert hij tijdens de naar bureaucratie te doorbreken door om zo op de beste zorg op tv te bieden aan zijn naar patiënten.

Preventable het - We volgen het verhaal tijdens van het Max Goodwin, de de nieuwe medische directeur naar van een van het de grootste in en tevens meest complexe ziekenhuizen de van New van York: New Amsterdam. uit Bij Max tijdens Goodwin staat de patiënt voorop en tijdens in New naar Amsterdam probeert hij op tv de het bureaucratie te doorbreken om zo de tijdens beste in zorg te bieden aan zijn met tijdens patiënten.

Happy met Place - We volgen in het verhaal van Max op tv Goodwin, de nieuwe op tv medische directeur van naar een van de van op tv grootste en tevens meest complexe uit ziekenhuizen van New York: in een New Amsterdam. Bij Max Goodwin op staat met de patiënt voorop en in New de Amsterdam probeert naar hij een de bureaucratie te doorbreken om zo met de naar beste zorg van te bieden aan zijn op tv patiënten. In deze aflevering het wordt een de politie officier met tijdens haar dienst tijdens door een auto van wordt geraakt, het ziekenhuis wordt op uit zijn kop gezet met om haar te in het redden. Ondertussen werken Kapoor en door Iggy met door een patiënt die een worstelt met tijdens een eerdere operatie.

Five Miles West tijdens de - We volgen het verhaal van van Max Goodwin, tijdens de nieuwe van medische directeur naar van een van de het grootste en tevens meest complexe naar uit ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. op Bij Max door Goodwin staat de tijdens patiënt van voorop en in New Amsterdam het probeert met hij de bureaucratie uit te doorbreken om zo de beste uit zorg te bieden uit op aan zijn patiënten. In de deze aflevering worstelt Reynolds de om op een ??jonge fibrosise naar patiënt te helpen tijdens met zijn merkwaardige symptomen, terwijl Kapoor een eindelijk naar oog in een oog komt te staan op ??met Ella na hun ongemakkelijke op tv de ontmoeting.

Sanctuary met - We volgen het verhaal tijdens van Max in Goodwin, de in nieuwe medische directeur van een door van de grootste een en tevens meest een complexe op tv ziekenhuizen van New York: een New Amsterdam. Bij Max in op tv Goodwin staat de op tv patiënt voorop en in New Amsterdam een probeert hij de in bureaucratie te doorbreken tijdens om op tv zo de beste zorg te tijdens bieden aan zijn de patiënten. In tijdens deze een aflevering trotseren de doktoren de met storm zonder op elektriciteit en vertrouwt Max tijdens op een onwaarschijnlijke uit bron om in de lichten in weer aan te doen. tijdens Ondertussen moet op tv Reynolds creatief worden terwijl hij blijft op met werken om Hugh op tv te redden met heel tijdens weinig middelen.

King of Swords uit - uit We volgen het verhaal van het Max Goodwin, de van nieuwe van medische directeur van een een van de tijdens grootste en tevens meest op complexe ziekenhuizen op tv van New York: in New Amsterdam. Bij Max op Goodwin tijdens staat de patiënt voorop en in een New in Amsterdam probeert hij de op bureaucratie in te doorbreken om de zo de beste zorg te met bieden aan zijn in patiënten. door In deze aflevering wordt New een York geteisterd door een naar geschiedenis makende door sneeuwstorm van en moeten Max en zijn tijdens personeel samenwerken van om hun patiënten de veilig te houden met een weinig middelen. Dit betekent op zelfs met dat ze de een straat op moeten om tijdens de tijdens storm te trotseren.

Croaklahoma - op We volgen tijdens het verhaal van op tv Max Goodwin, de nieuwe medische door directeur van van een van met de grootste met en tevens meest complexe ziekenhuizen de van New York: New op tv Amsterdam. Bij uit Max Goodwin staat met de in patiënt voorop en in New Amsterdam tijdens probeert tijdens hij de bureaucratie uit te doorbreken om de zo de beste zorg op tv te bieden met aan zijn patiënten. uit In deze aflevering: Max bindt op tv zich aan de de patiënten die chemo het bij hem van ondergaan, maar met een gesprek leidt ertoe met dat hij worstelt een met op de realiteit. Ondertussen heeft Reynolds moeite de tijdens met het afhandelen van de een persoonlijke door kwestie met betrekking tot het het gezin van met een patiënt en Iggy worstelt met met een besef met een met betrekking tot zijn uit dochter.

The Foresaken - door We volgen op het tijdens verhaal van Max Goodwin, de uit nieuwe medische directeur van in een van de de grootste en tevens het naar meest complexe ziekenhuizen van New York: de New Amsterdam. Bij tijdens een Max Goodwin staat tijdens de patiënt voorop en in op New Amsterdam probeert van hij tijdens de bureaucratie te doorbreken naar om zo de beste zorg in naar te bieden aan zijn uit patiënten. In het deze aflevering worstelt Sharpe als door een zaak door te dichtbij het komt en Iggy van het verrassende verleden van met een patiënt een onthult. Ondertussen boekt Floyd vooruitgang in door zijn persoonlijke leven de na in moeilijk nieuws.

The Blues - een tijdens We volgen het verhaal naar van Max Goodwin, de uit nieuwe medische directeur van van een van een de het grootste en tevens de meest complexe ziekenhuizen van een New York: New in Amsterdam. Bij Max Goodwin het staat de patiënt uit voorop en in New op tv op Amsterdam probeert hij het de bureaucratie te op tv doorbreken om zo de beste zorg tijdens te bieden op aan zijn patiënten. in In deze aflevering: op tv Max blijft in werken om op onderliggende problemen in in het ziekenhuis op te lossen, ondanks in zijn voortdurende door worstelingen met in de behandeling. Ondertussen maakt Reynolds uit het de keuze om een kostbare operatie met te van doen om op tv een ongrijpbare diagnose door vast te stellen en Bloom moet van haar persoonlijke met demonen voor de tijdens gek het houden.

Anima door Sola - We volgen het in met verhaal van Max Goodwin, de nieuwe naar medische directeur uit van een in van de grootste uit en tevens meest naar complexe ziekenhuizen van van New York: New Amsterdam. Bij uit Max Goodwin staat op de het patiënt voorop en in New op tv Amsterdam door probeert hij de bureaucratie naar te doorbreken op tv om zo de beste zorg uit op te bieden aan zijn patiënten. op tv In naar deze aflevering: spanningen zijn hoog in op het ziekenhuis als naar Blooms uit diagnose wordt verworpen. Ondertussen een merkt Iggy op dat met door er iets mis is met een naar van de meest met gerespecteerde chirurgen in met het in ziekenhuis.

A de Seat at the uit Table - We volgen uit het verhaal van Max in Goodwin, een de nieuwe medische directeur een van een van naar de grootste tijdens en tevens meest complexe een ziekenhuizen van New van York: een New Amsterdam. Bij Max naar Goodwin staat de patiënt voorop het en in in New Amsterdam tijdens probeert hij op de bureaucratie te doorbreken met om zo de uit beste zorg te naar bieden aan zijn patiënten. van In deze aflevering: met terwijl Max door aan zijn behandeling begint, realiseert op tv hij zich dat tijdens van het hem erger het kan vertragen dan hij oorspronkelijk dacht. het Ondertussen moet uit Reynolds het omgaan met een incident uit zijn door verleden wanneer een een verslaggever naar op tv het ziekenhuis komt en op Sharpe en Bloom in een controversieel door gesprek van voortzetten.

Six or Seven van Minutes het - We volgen op het verhaal van Max tijdens Goodwin, de nieuwe op tv medische directeur met van een van het de grootste van en tevens meest een complexe ziekenhuizen van New York: New tijdens Amsterdam. Bij Max naar Goodwin staat de van een patiënt voorop en in New de Amsterdam probeert op hij de bureaucratie te naar doorbreken met om zo de beste zorg van te bieden aan met zijn patiënten. In de deze een aflevering: terwijl Max vecht voor zijn uit leven, tijdens is New op Amsterdam bezig met een hartoperatie met die niet het door de het verzekering wordt gedekt.

As Long met As It op Takes - We een volgen het het verhaal van Max door Goodwin, de nieuwe medische een directeur van in een van de grootste met en tevens op meest complexe ziekenhuizen de van New York: New Amsterdam. Bij van Max Goodwin staat op tv de op patiënt voorop en tijdens in New Amsterdam probeert op hij de bureaucratie te een doorbreken in om zo de beste door zorg van te bieden aan zijn patiënten. door In deze met aflevering: Max overtuigt op Dr. Sharpe om een met risico een te nemen over een het verloop van een behandeling en tijdens Bloom worstelt op met een moeilijk door gesprek.

Three de Dots - We het volgen het verhaal van van Max in Goodwin, de nieuwe een medische directeur van een van in de grootste op en tevens meest complexe in ziekenhuizen van New op tv York: New Amsterdam. Bij naar Max Goodwin staat van de patiënt voorop in naar en in New met Amsterdam probeert hij het de bureaucratie te op doorbreken om zo de de beste zorg te bieden aan met zijn patiënten. op naar In deze aflevering: het behandelplan de van een naar patiënt neemt een onverwachte wending. door van Ondertussen viert Reynolds zijn tijdens verjaardag met wat hulp van met het van ziekenhuis.

september 2019
11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Sanctuary - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

30-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

King of Swords - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam prob...

23-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Croaklahoma - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

16-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Foresaken - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

09-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Blues - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

02-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Anima Sola - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

26-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

A Seat at the Table - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

19-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Six or Seven Minutes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

12-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

As Long As It Takes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

05-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Three Dots - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 11-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord