Programma gemist?

Code naar Silver - We in volgen het verhaal op tv van Max Goodwin, de nieuwe in medische door directeur van uit een van de grootste op en tevens meest complexe uit ziekenhuizen van New York: op tv New de Amsterdam. Bij met Max Goodwin staat de patiënt het voorop en in New met Amsterdam naar probeert hij de bureaucratie te met doorbreken de om zo op tv de beste zorg te de bieden aan zijn uit patiënten. Helen op tv en Max bevinden zich met in een de situatie die hen door hun leven zou kunnen op tv kosten. Ondertussen moet Bloom haar in pijn uit opzij zetten om een naar ??patiënt in nood te door helpen tijdens en Iggy moet door de problemen in in zijn huwelijk de onder ogen zien.

The door Island - We volgen het het verhaal van Max van met Goodwin, de nieuwe medische directeur de van een van de uit grootste en tevens naar meest complexe ziekenhuizen door van New York: in New Amsterdam. op tv Bij Max Goodwin tijdens staat van de patiënt voorop en met in New een Amsterdam probeert hij op tv de bureaucratie te doorbreken de om zo de in beste zorg door te bieden aan zijn patiënten. door Wanneer een in gevangene binnenkomt een met een ziekte een die te voorkomen was gaan in Max, het Sharpe en Iggy rechtstreeks het naar de bron, Rikers Island. naar Ondertussen worstelt Bloom tijdens de met haar herstel.

What een the Heart Wants in - We in volgen het verhaal van Max Goodwin, door de het nieuwe medische directeur uit van een van de van grootste en tevens meest door naar complexe ziekenhuizen van uit New York: New van Amsterdam. Bij Max Goodwin staat door de patiënt voorop en met in door New Amsterdam probeert hij op tv de bureaucratie te doorbreken het om zo de de beste zorg met te een bieden aan zijn op patiënten. Het verdriet op tv van Max komt tot een op tv hoogtepunt en door Bloom zet een naar ??belangrijke stap in in haar herstel.

Good op tv Soldiers - We volgen het in naar verhaal van Max Goodwin, de met nieuwe door medische directeur van een door van de grootste van en tevens tijdens meest complexe ziekenhuizen van een New York: van New Amsterdam. Bij Max met Goodwin staat de patiënt in voorop en tijdens in New Amsterdam tijdens probeert hij het de bureaucratie te doorbreken om zo in de tijdens beste zorg op tv te bieden aan zijn patiënten. de Wanneer Kapoor op een patiënt introduceert in de op PTSS-groep een van Iggy, veroorzaakt een door creatief behandelplan onrust. van Sharpe ontdekt een lang van bewaard geheim door over een een patiënt dat tijdens leidt tot problemen voor Max een en het op bestuur.

Righteous van Right Hand - We volgen de van het verhaal van Max Goodwin, de op uit nieuwe medische directeur van van een van door de grootste en door tevens meest complexe ziekenhuizen van met New van York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin door staat op de patiënt voorop op tv en in New door Amsterdam probeert hij de bureaucratie uit te doorbreken om naar op zo de beste met zorg te bieden aan zijn patiënten. de Wanneer een uit groep het vrouwen op een retraite het in de ED terechtkomt, krijgt uit Max verontrustende informatie in die uit een patiënt in gevaar zou op de kunnen brengen.

The het Karman Line - We op tv volgen het verhaal van in Max op Goodwin, de nieuwe medische directeur in van een van naar de grootste door en tijdens tevens meest complexe ziekenhuizen in van New op York: New Amsterdam. Bij uit Max Goodwin naar staat de patiënt voorop en in het New Amsterdam het probeert op hij de bureaucratie te doorbreken om een zo de op tv beste door zorg te bieden aan van zijn patiënten.

The Denominator - naar We op tv volgen het verhaal van Max in Goodwin, de naar nieuwe door medische directeur van een van de door grootste op en tevens meest complexe ziekenhuizen uit van de New York: in New Amsterdam. Bij Max een Goodwin staat de naar patiënt voorop en door in New de Amsterdam probeert hij de bureaucratie het te doorbreken naar om zo de beste zorg met te bieden aan in zijn patiënten. Wanneer het Iggy door en Kapoor ontdekken van dat een patiënt lijdt aan van loodvergiftiging, worden ze in gedwongen de stad de aan te door pakken.

Replacement op tv - We volgen van het verhaal van de Max Goodwin, de uit nieuwe medische directeur van de een een van de grootste met en tevens meest complexe ziekenhuizen van het op New York: New het Amsterdam. Bij Max uit Goodwin staat de naar patiënt voorop en in New uit Amsterdam probeert hij de een bureaucratie te tijdens doorbreken om zo op de met beste zorg te bieden aan zijn van van patiënten. Max grijpt een kans op in een met nieuwe assistent. Iggy door worstelt om erachter te komen met wat uit een unit-brede ziekte veroorzaakt. Kapoor van tijdens ontvangt schokkend nieuws.

The Big Picture door - We een volgen het verhaal van van Max Goodwin, met de nieuwe medische uit directeur van van een van de grootste en tijdens tevens meest complexe een ziekenhuizen van New met York: door New Amsterdam. Bij naar Max Goodwin van staat de patiënt op voorop en in New door Amsterdam probeert hij de in bureaucratie te doorbreken om in tijdens zo de beste zorg te van bieden naar aan zijn patiënten.

Vanavond naar gaat de Amerikaanse tijdens dramaserie New Amsterdam weer het verder. Seizoen 2 op gaat van start op met Net5 met en is elke dinsdag in om het 21:30 uur te zien, een na Grey's Anatomy. Het in op tv New het York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is op tv het oudste van openbare het ziekenhuis van Amerika in waar Dr. Max Goodwin medisch tijdens directeur is. In het naar naar tweede seizoen probeert Max met zijn draai weer in te vinden de na twee ingrijpende op tv gebeurtenissen: het catastrofale ongeluk de en de geboorte van zijn door dochter. Terwijl hij met zich op tv weer helemaal op zijn op werk stort, tijdens worstelt Dr. Kapoor door ondertussen met de stigma's die tijdens hij op tv ervaart als van senior arts. Bekijk de eerste beelden van het het nieuwe seizoen op tv op door gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond eindigt het door eerste seizoen door van de het Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels door is er in een nieuw seizoen op tv aangekondigd. In naar de slotaflevering werkt Sharpe een op een creatieve manier om een Max te helpen naar en Kapoor krijgt door naar verrassend nieuws. Reynolds neemt op een stap in zijn met relatie met Evie terwijl van een op tv arts een tijdens levensveranderende beslissing neemt.

This Is Not tijdens met the End - naar We volgen het verhaal van uit Max Goodwin, de naar nieuwe medische van directeur van een de van de uit grootste en tevens meest van complexe ziekenhuizen van New York: uit uit New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat op tv de naar patiënt voorop en in tijdens New Amsterdam de probeert hij de bureaucratie te door doorbreken om met zo de tijdens beste zorg tijdens te bieden aan in zijn patiënten.

Preventable op - We volgen het verhaal uit van tijdens Max Goodwin, naar de nieuwe medische directeur van een tijdens van een de grootste het en tevens meest complexe van ziekenhuizen van New York: een New Amsterdam. Bij op Max Goodwin staat het de patiënt tijdens voorop en in New Amsterdam met op tv probeert hij de bureaucratie te een doorbreken om zo tijdens de beste zorg te door bieden op aan zijn een patiënten.

Happy Place - het We volgen door het verhaal van in Max Goodwin, de nieuwe op medische in directeur van een van met de grootste en tevens met meest complexe ziekenhuizen met van New York: de New Amsterdam. de Bij de Max Goodwin staat de patiënt op tv voorop en in New de Amsterdam probeert hij uit de bureaucratie te de een doorbreken om zo de beste zorg op tv te bieden aan tijdens op zijn patiënten. In deze in aflevering wordt een politie van officier tijdens haar dienst op door een auto uit de wordt geraakt, het in ziekenhuis wordt op zijn kop met gezet om tijdens haar te redden. Ondertussen werken in Kapoor het en Iggy met een de patiënt die door worstelt met een eerdere tijdens operatie.

Five Miles met West - op We volgen het verhaal in van Max Goodwin, de door nieuwe medische directeur tijdens van een een van met de grootste en tevens meest een complexe ziekenhuizen van het New York: New op Amsterdam. Bij Max met Goodwin met staat de patiënt het voorop en in New tijdens Amsterdam probeert hij de de bureaucratie de te doorbreken om van zo de beste zorg te bieden tijdens aan met zijn patiënten. In deze aflevering uit een worstelt Reynolds om een van ??jonge fibrosise patiënt te helpen op tv met zijn merkwaardige het symptomen, terwijl Kapoor door eindelijk oog op tv in oog naar komt te staan ??met een Ella na hun ongemakkelijke door naar ontmoeting.

juni 2021
10-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Code Silver - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

03-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Island - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

What the Heart Wants - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!