Programma gemist?

Code op tv Silver - We volgen het het verhaal naar van Max Goodwin, in de nieuwe van medische directeur van een van een de grootste en in tevens meest complexe ziekenhuizen het van New York: door New in Amsterdam. Bij Max Goodwin staat in de patiënt het voorop de en in New Amsterdam probeert hij op tv de bureaucratie te op doorbreken op tv om zo de beste zorg met te een bieden aan zijn patiënten. Helen op en in Max bevinden op zich in een met situatie die hen hun leven zou met kunnen uit kosten. Ondertussen moet Bloom haar door pijn in opzij zetten naar om een ??patiënt in nood door te helpen en Iggy door door moet de problemen in zijn de huwelijk het onder ogen zien.

The Island - met We het volgen het verhaal van van Max Goodwin, de nieuwe in medische directeur tijdens van een een van de grootste en uit tevens meest op complexe ziekenhuizen uit van New York: een New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat door de de patiënt voorop en van in New Amsterdam naar probeert hij in de bureaucratie te doorbreken om zo op de met beste zorg te door bieden aan zijn patiënten. het Wanneer een de gevangene binnenkomt met met een ziekte die te een voorkomen was het gaan Max, Sharpe en van Iggy rechtstreeks naar de op tv bron, Rikers van Island. Ondertussen worstelt het Bloom met de haar herstel.

What the uit Heart in Wants - We volgen het met verhaal van door Max Goodwin, van de nieuwe medische directeur van uit een van de grootste door en tevens van meest complexe ziekenhuizen in van New de York: New een Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de de patiënt voorop en naar uit in New Amsterdam probeert hij de een bureaucratie te het doorbreken om zo naar de beste het zorg te bieden op tv aan zijn patiënten. Het met verdriet de van Max komt tot een het hoogtepunt een en Bloom zet het een ??belangrijke stap in haar een herstel.

Good een Soldiers - We volgen een het verhaal van naar Max Goodwin, de nieuwe op medische directeur van van een van van de grootste van en tevens meest tijdens complexe ziekenhuizen van in New York: het New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat een de van patiënt voorop de en in New Amsterdam probeert van hij de bureaucratie naar te door doorbreken om zo de beste zorg op te bieden uit aan zijn op tv patiënten. Wanneer uit Kapoor een patiënt introduceert in op de naar PTSS-groep van Iggy, veroorzaakt een een creatief behandelplan het onrust. Sharpe uit ontdekt een lang bewaard geheim in over een patiënt dat het het leidt tot problemen voor Max en door het een bestuur.

Righteous Right met Hand - We door volgen op het verhaal van Max naar Goodwin, de nieuwe medische naar directeur uit van een van de grootste de en tevens meest complexe door ziekenhuizen van met New York: het New Amsterdam. Bij Max door Goodwin uit staat de patiënt uit voorop en in New Amsterdam in probeert van hij de bureaucratie te doorbreken het om zo de beste een zorg een te bieden aan op zijn patiënten. Wanneer uit een groep vrouwen op van een retraite op in de ED terechtkomt, het krijgt het Max verontrustende informatie een die een patiënt in de gevaar zou kunnen naar brengen.

The Karman Line van - We volgen tijdens het verhaal van door Max naar Goodwin, de nieuwe medische directeur in van een van met tijdens de grootste en tevens meest op tv complexe ziekenhuizen van New het York: New van Amsterdam. Bij van Max Goodwin staat de patiënt tijdens voorop het en in New op tv Amsterdam probeert hij tijdens de bureaucratie met te doorbreken om zo de het beste zorg te bieden het op aan zijn patiënten.

The het Denominator - We volgen het op verhaal van een Max Goodwin, de nieuwe met medische directeur op tv van een op tv van de grootste door en tevens meest een complexe ziekenhuizen op van New York: van New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat op het de patiënt voorop op tv en in New Amsterdam uit probeert hij in de bureaucratie te doorbreken om door zo door de beste zorg te bieden uit aan door zijn patiënten. Wanneer Iggy uit en Kapoor ontdekken dat met een patiënt lijdt aan naar de loodvergiftiging, worden ze een gedwongen de stad aan tijdens te pakken.

Replacement de - We de volgen het verhaal van de Max Goodwin, de nieuwe op tv medische directeur uit van een de van de grootste en tevens meest naar complexe ziekenhuizen op tv van op New York: New Amsterdam. een Bij Max tijdens Goodwin staat de patiënt met voorop en in New Amsterdam de probeert hij de de bureaucratie een te doorbreken om zo de met beste zorg door te bieden aan zijn in patiënten. de Max grijpt een een kans op een nieuwe assistent. door Iggy de worstelt om het erachter te komen wat een in unit-brede uit ziekte veroorzaakt. Kapoor ontvangt schokkend met nieuws.

The een Big Picture - We door volgen het verhaal tijdens van Max Goodwin, van de tijdens nieuwe medische directeur van een in van de grootste in en met tevens meest complexe ziekenhuizen op van New York: New Amsterdam. met Bij Max Goodwin van staat de patiënt van voorop de en in door New Amsterdam probeert hij de bureaucratie naar te doorbreken om tijdens zo de het beste zorg een te bieden aan zijn in patiënten.

Vanavond gaat in de Amerikaanse dramaserie New door naar Amsterdam weer verder. Seizoen 2 uit gaat uit van start op Net5 en op is elke dinsdag om de 21:30 uur te uit zien, op tv na Grey's Anatomy. Het een in New York de gelegen ziekenhuis een New Amsterdam is het oudste openbare op tv ziekenhuis van een Amerika door waar Dr. Max Goodwin medisch directeur uit is. met In het tweede in seizoen probeert tijdens Max zijn draai weer te vinden naar na twee het ingrijpende gebeurtenissen: het catastrofale op tv ongeluk en de de geboorte van zijn in dochter. Terwijl hij naar zich weer helemaal van op van zijn werk stort, worstelt van Dr. Kapoor ondertussen met in de de stigma's die hij met ervaart als senior op arts. Bekijk de eerste beelden van op het nieuwe op seizoen op het gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond een eindigt het eerste seizoen van van de Amerikaanse dramaserie de New op Amsterdam. Inmiddels is er een een nieuw seizoen uit aangekondigd. In in de slotaflevering werkt Sharpe op door een creatieve op manier om Max te helpen tijdens en Kapoor krijgt de verrassend nieuws. het Reynolds neemt een met stap het in zijn relatie met op tv Evie terwijl op tv een arts een levensveranderende beslissing in neemt.

This met Is Not op tv the End - het We volgen het verhaal van tijdens Max Goodwin, de nieuwe de medische directeur van op door een van de grootste in en tevens meest complexe ziekenhuizen het van de New York: tijdens New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat een een de patiënt voorop en in in New het Amsterdam probeert hij de bureaucratie op te doorbreken om door zo de op beste zorg te een bieden aan zijn tijdens patiënten.

Preventable - op We volgen het een verhaal van uit Max Goodwin, de nieuwe medische een de directeur van een in van de grootste en met tevens meest complexe ziekenhuizen door van een New York: New Amsterdam. tijdens Bij Max op Goodwin staat de in patiënt voorop en in New Amsterdam een probeert hij de de bureaucratie te doorbreken in om zo van de beste zorg te op tv bieden het aan zijn het patiënten.

Happy op tv Place - We volgen het het een verhaal van Max uit Goodwin, de nieuwe medische directeur naar van een een van de grootste met en tevens meest complexe tijdens ziekenhuizen tijdens van New York: door New Amsterdam. Bij Max Goodwin een staat de patiënt voorop tijdens en van in New Amsterdam probeert hij op naar de bureaucratie te doorbreken om zo in een de beste zorg uit te bieden aan zijn patiënten. van In deze naar aflevering wordt een politie officier het tijdens haar van dienst door een auto door wordt geraakt, het de ziekenhuis wordt op uit zijn de kop gezet op om haar te van redden. Ondertussen werken Kapoor in en Iggy met een patiënt op tv die worstelt met het een door eerdere operatie.

Five in Miles West tijdens - We volgen het verhaal in van Max Goodwin, het de met nieuwe medische directeur van een door van de grootste en uit uit tevens meest complexe ziekenhuizen in van New op tv York: New Amsterdam. Bij Max naar Goodwin de staat de patiënt voorop en in uit New Amsterdam probeert in hij de een bureaucratie uit te doorbreken om zo de op beste zorg te van bieden het aan zijn patiënten. In deze met aflevering worstelt met Reynolds om het een ??jonge fibrosise patiënt te in helpen met de zijn merkwaardige symptomen, in terwijl Kapoor uit eindelijk oog in oog komt te de staan ??met Ella het na hun ongemakkelijke de de ontmoeting.

juli 2020
10-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Code Silver - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

03-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Island - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

What the Heart Wants - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!