Programma gemist?

Seizoen 2 - op tv Aflevering 8 door - Amerikaanse dramaserie. What in the Heart een Wants. Sharpe begeeft het zich op glad naar ijs wanneer ze net iets van te intiem door wordt met een patiënt. Het door verdriet van met Max bereikt een een hoogtepunt. Bloom door zet een een grote stap in haar van genezingsproces.

Good op Soldiers - We volgen het de verhaal van tijdens Max Goodwin, de de nieuwe medische directeur naar van tijdens een van de grootste en tijdens tevens meest complexe op tv ziekenhuizen van New York: met New Amsterdam. op Bij Max Goodwin door staat de patiënt in voorop en met in New Amsterdam probeert de hij de de bureaucratie te doorbreken om met zo de beste met zorg te bieden aan een met zijn patiënten. Wanneer Kapoor een patiënt naar introduceert in in de PTSS-groep van Iggy, met veroorzaakt een op tv creatief op tv behandelplan onrust. Sharpe ontdekt van een lang het bewaard geheim over een patiënt dat een in leidt tot problemen voor Max op en het in bestuur.

Righteous op Right Hand - We volgen de het uit verhaal van Max op tv Goodwin, de door nieuwe medische directeur in van een van de in grootste en tevens meest complexe tijdens ziekenhuizen van de New York: van New Amsterdam. Bij Max op tv Goodwin staat de van patiënt op voorop en in New een Amsterdam probeert met hij de bureaucratie tijdens te doorbreken om zo in de beste zorg te bieden uit de aan zijn patiënten. Wanneer een een groep vrouwen op een een retraite in naar de ED naar terechtkomt, krijgt Max uit verontrustende informatie die een met patiënt in gevaar op tv zou kunnen op brengen.

The naar Karman Line een - We volgen het de verhaal van Max Goodwin, in de nieuwe medische de directeur van een in van de grootste en tijdens tevens meest complexe een ziekenhuizen van het New York: New Amsterdam. tijdens Bij tijdens Max Goodwin staat de patiënt naar een voorop en in New Amsterdam probeert op hij op tv de bureaucratie te doorbreken om van een zo de beste zorg te bieden van aan zijn tijdens patiënten.

The Denominator - met We volgen op het verhaal van in Max van Goodwin, de nieuwe medische met directeur van de een van de grootste op tv en tevens meest complexe ziekenhuizen naar van New York: uit met New Amsterdam. Bij Max Goodwin een staat de patiënt uit voorop en in New naar de Amsterdam probeert hij de bureaucratie te een doorbreken om naar zo de beste zorg door te bieden aan met zijn op patiënten. Wanneer Iggy uit en Kapoor ontdekken dat in een patiënt lijdt door aan in loodvergiftiging, worden ze gedwongen de stad een aan te op pakken.

Replacement door - We een volgen het verhaal van Max de Goodwin, de de nieuwe medische directeur van in een van de grootste een en het tevens meest complexe met ziekenhuizen van New York: op New Amsterdam. Bij Max op tv Goodwin staat het de patiënt voorop van en in in New Amsterdam probeert door hij de bureaucratie te van doorbreken om zo op de beste zorg in te bieden aan zijn op patiënten. Max door grijpt naar een kans op een nieuwe door assistent. Iggy worstelt de om erachter te op komen wat een tijdens unit-brede ziekte veroorzaakt. naar Kapoor ontvangt schokkend op tv nieuws.

The Big Picture de - We volgen door het naar verhaal van Max op Goodwin, de nieuwe het medische directeur van een van uit de door grootste en tevens meest complexe een op ziekenhuizen van New York: New van Amsterdam. Bij Max Goodwin met van staat de patiënt voorop en in in New naar Amsterdam probeert hij de bureaucratie tijdens te van doorbreken om zo de beste naar zorg te tijdens bieden aan zijn tijdens patiënten.

Vanavond gaat de een Amerikaanse dramaserie het New door Amsterdam weer verder. met Seizoen 2 gaat van start uit op Net5 en is met elke uit dinsdag om 21:30 op uur te zien, naar na Grey's Anatomy. Het in New tijdens York gelegen uit ziekenhuis New Amsterdam door is het oudste het openbare met ziekenhuis van Amerika waar Dr. Max het Goodwin op tv medisch directeur is. In het van tweede van seizoen probeert uit Max zijn draai weer te vinden in na twee ingrijpende naar gebeurtenissen: het met catastrofale ongeluk de en de geboorte van zijn door dochter. Terwijl hij op tv zich weer van helemaal op zijn van werk stort, uit worstelt Dr. Kapoor van ondertussen met de stigma's op tv die hij met ervaart als senior tijdens arts. Bekijk de eerste tijdens beelden van het nieuwe seizoen het op van gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond in eindigt het eerste tijdens seizoen van de op tv Amerikaanse dramaserie op tv New Amsterdam. Inmiddels in is er een nieuw de seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt een Sharpe op een op tv creatieve manier naar om Max te helpen tijdens en Kapoor krijgt met verrassend nieuws. op tv Reynolds door neemt een stap in de zijn relatie in met Evie terwijl een door arts een levensveranderende beslissing naar neemt.

This een Is Not een the End - We met volgen het verhaal van Max van op tv Goodwin, de nieuwe medische in directeur van een op tv van de grootste en tevens de meest complexe het ziekenhuizen uit van New York: New uit Amsterdam. Bij Max Goodwin op tv staat de uit patiënt voorop het en in New op tv Amsterdam probeert hij de bureaucratie van te doorbreken om met zo op tv de beste zorg op tv te bieden aan zijn op patiënten.

Preventable - We met volgen het de verhaal van Max door Goodwin, de op tv nieuwe medische directeur van de een van de grootste op en tevens meest op complexe ziekenhuizen van de New York: door New Amsterdam. Bij door Max Goodwin staat de de patiënt voorop de en in New een Amsterdam probeert hij tijdens de bureaucratie een te doorbreken om zo de tijdens beste zorg te op tv met bieden aan zijn door patiënten.

Happy Place - door We volgen met het verhaal van Max het Goodwin, tijdens de nieuwe medische directeur op tv van op tv een van de grootste en op tevens tijdens meest complexe ziekenhuizen van van New York: uit New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat op de patiënt voorop in in en in New tijdens Amsterdam probeert hij de bureaucratie te uit doorbreken om zo tijdens de beste zorg op tv te bieden van aan zijn patiënten. door In deze op tv aflevering wordt een door politie officier tijdens door haar dienst de door een auto wordt geraakt, het naar ziekenhuis wordt door op zijn uit kop gezet met om haar te redden. Ondertussen werken het Kapoor op tv en Iggy met een patiënt een die worstelt met tijdens een het eerdere operatie.

Five Miles een West - We volgen op tv het naar verhaal van Max Goodwin, met de nieuwe tijdens medische directeur van een van het de grootste en in tevens meest complexe op tv ziekenhuizen op tv van New York: New van Amsterdam. Bij naar Max Goodwin een staat de patiënt voorop en de in New met Amsterdam probeert naar hij de bureaucratie door te doorbreken om zo de beste met zorg te het bieden aan zijn naar patiënten. In door deze aflevering met worstelt Reynolds om op tv een ??jonge fibrosise op patiënt te helpen met een zijn merkwaardige symptomen, terwijl tijdens Kapoor eindelijk oog in met oog komt met te staan ??met op tv Ella na hun ongemakkelijke op uit ontmoeting.

Sanctuary - We uit volgen het verhaal uit door van Max Goodwin, op tv de nieuwe medische op tv directeur van een van de grootste de op en tevens meest complexe ziekenhuizen van op tv van New York: New naar Amsterdam. Bij Max Goodwin met staat de patiënt uit voorop en in New Amsterdam door probeert hij uit de bureaucratie in te doorbreken om zo in de op beste zorg te bieden aan op zijn patiënten. In in deze aflevering trotseren de de van doktoren de storm zonder uit elektriciteit en vertrouwt Max een op een met onwaarschijnlijke bron om uit de lichten weer met aan te doen. de Ondertussen moet Reynolds in creatief worden terwijl door hij blijft werken het om Hugh uit te redden met heel tijdens weinig middelen.

King de of Swords - We in volgen het verhaal van in in Max Goodwin, de nieuwe van medische directeur van een van van door de grootste en de tevens meest complexe ziekenhuizen van met New York: New op Amsterdam. een Bij Max Goodwin staat de uit patiënt in voorop en in New Amsterdam op probeert hij de bureaucratie op tv te doorbreken op tv om zo met de beste zorg te door bieden aan zijn patiënten. met in In deze aflevering wordt New York van geteisterd door een een geschiedenis makende sneeuwstorm in en moeten Max op tv van en zijn personeel samenwerken om hun naar patiënten door veilig te houden met weinig naar in middelen. Dit betekent door zelfs dat ze de het straat op moeten om door de uit storm te trotseren.

februari 2020
25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. What the Heart Wants. Sharpe begeeft zich op glad ijs wanneer ze net iets te intiem wordt met een patiënt. Het verdriet van Max bereikt een hoogtepunt. Bloom zet een grote stap in haar ge...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Sanctuary - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

30-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

King of Swords - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam prob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 25-02-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!