Programma gemist?

Code van Silver - We volgen door het verhaal het van Max Goodwin, de nieuwe door medische directeur in van een in van de grootste en tevens op tv meest complexe op ziekenhuizen het van New York: New Amsterdam. in Bij Max Goodwin met staat de in patiënt voorop en in New op Amsterdam een probeert hij de op tv bureaucratie te de doorbreken om zo de beste zorg uit te door bieden aan zijn naar patiënten. Helen en Max bevinden met naar zich in een situatie die hen tijdens hun leven zou een kunnen in kosten. Ondertussen moet Bloom van haar pijn opzij op tv zetten de om een ??patiënt een in nood te helpen en door Iggy moet de naar problemen in het zijn huwelijk onder ogen uit zien.

The Island op tv - We volgen het het verhaal van van Max Goodwin, de op nieuwe medische directeur van op door een van de grootste en naar tevens meest complexe ziekenhuizen op tv van met New York: New de Amsterdam. Bij Max Goodwin staat op tv de patiënt een voorop het en in New Amsterdam het probeert hij op de bureaucratie te doorbreken de om zo de beste zorg uit te bieden in aan naar zijn patiënten. Wanneer naar een gevangene binnenkomt met een ziekte met die te voorkomen naar was gaan Max, de Sharpe en naar Iggy rechtstreeks op tv naar de bron, Rikers uit Island. op tv Ondertussen worstelt Bloom met op tv haar herstel.

What naar the Heart tijdens Wants - We volgen het verhaal op van Max Goodwin, op de in nieuwe medische directeur in van een van de grootste tijdens uit en tevens meest complexe ziekenhuizen met van New York: naar New Amsterdam. Bij het Max Goodwin staat de in door patiënt voorop en naar in New Amsterdam probeert hij de een bureaucratie te doorbreken het om een zo de de beste zorg te bieden tijdens aan zijn patiënten. Het verdriet uit op van Max komt tot een op tv hoogtepunt en Bloom zet tijdens een op ??belangrijke stap in haar een herstel.

Good op Soldiers - We volgen het de verhaal van Max een van Goodwin, de nieuwe medische directeur van het een van de de grootste en tevens het meest complexe in ziekenhuizen van New van York: New Amsterdam. Bij naar Max Goodwin op staat de een patiënt voorop en in in New op tv Amsterdam probeert hij de de bureaucratie te doorbreken om zo door de beste zorg op te bieden aan in zijn patiënten. Wanneer uit door Kapoor een patiënt door introduceert in de PTSS-groep van door Iggy, het veroorzaakt een creatief behandelplan onrust. op Sharpe ontdekt een van lang bewaard geheim over in op een patiënt dat leidt op tv tot problemen voor Max en op het uit bestuur.

Righteous Right Hand door het - We volgen het tijdens verhaal van Max Goodwin, de op naar nieuwe medische directeur van met een van de naar grootste en tevens meest van complexe ziekenhuizen van New in met York: New Amsterdam. Bij Max een Goodwin staat de patiënt het voorop en in het in New Amsterdam probeert hij de bureaucratie van te doorbreken de om het zo de beste zorg te bieden uit aan zijn op tv patiënten. Wanneer een een groep vrouwen op een uit een retraite in de ED terechtkomt, krijgt met Max in verontrustende informatie die een patiënt op in gevaar zou een kunnen de brengen.

The in Karman Line naar - We volgen uit het verhaal van Max met Goodwin, de nieuwe uit medische directeur van het een van de grootste op tv en met tevens meest complexe ziekenhuizen van New op tv York: New Amsterdam. in Bij op Max Goodwin staat de patiënt uit voorop met en in van New Amsterdam probeert hij de bureaucratie in te door doorbreken om het zo de beste zorg te door bieden aan zijn op patiënten.

The Denominator - op tv We volgen het door verhaal een van Max Goodwin, de nieuwe op medische directeur op van een van op de grootste op en tevens meest complexe tijdens ziekenhuizen van New York: in New het Amsterdam. Bij het Max Goodwin staat de patiënt een voorop en in in New Amsterdam probeert de hij uit de bureaucratie te doorbreken om zo van de beste in zorg te tijdens bieden aan zijn patiënten. met Wanneer Iggy en naar Kapoor de ontdekken dat een patiënt lijdt een aan loodvergiftiging, worden naar ze gedwongen de stad tijdens op tv aan te pakken.

Replacement een - We volgen het verhaal van van Max op Goodwin, een de nieuwe medische directeur van een met van door de grootste uit en tevens meest complexe ziekenhuizen van een New het York: New Amsterdam. Bij Max een Goodwin staat de tijdens patiënt voorop de en in van New Amsterdam van probeert hij de bureaucratie te uit doorbreken uit om zo de beste van zorg te van bieden aan zijn patiënten. Max grijpt van een naar kans op een nieuwe assistent. naar Iggy worstelt om naar erachter een te komen wat een tijdens unit-brede ziekte op veroorzaakt. Kapoor ontvangt schokkend op nieuws.

The uit Big Picture - van We volgen een het verhaal van Max Goodwin, in de nieuwe naar medische directeur van een van door op tv de grootste en tevens meest tijdens complexe ziekenhuizen het van New de York: New Amsterdam. op tv Bij Max Goodwin staat de door patiënt voorop en met in New Amsterdam op tv probeert een hij de bureaucratie op te doorbreken om een zo de beste zorg te bieden naar aan zijn een patiënten.

Vanavond gaat de de Amerikaanse dramaserie New op Amsterdam met weer verder. Seizoen in 2 gaat op tv van start op Net5 en is naar elke op tv dinsdag om 21:30 uur te met zien, de na Grey's Anatomy. Het door in New York van gelegen ziekenhuis New Amsterdam het is het oudste een openbare ziekenhuis op van Amerika waar Dr. Max uit Goodwin medisch directeur tijdens is. In het op met tweede seizoen probeert Max zijn draai op weer het te vinden na twee een ingrijpende gebeurtenissen: het de catastrofale met ongeluk en de van geboorte van zijn dochter. op Terwijl hij zich de weer helemaal op zijn werk door stort, worstelt naar Dr. Kapoor tijdens ondertussen met de stigma's het die hij ervaart als de op tv senior arts. Bekijk de eerste beelden van op tv het het nieuwe seizoen op uit gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond een eindigt het in eerste seizoen van de het Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels op is uit er een nieuw seizoen aangekondigd. In door de door slotaflevering werkt Sharpe uit op een creatieve manier om tijdens op Max te helpen en Kapoor uit krijgt de verrassend nieuws. Reynolds neemt een stap een in in zijn relatie met Evie terwijl op tv een arts op tv een naar levensveranderende beslissing neemt.

This Is Not in the door End - We volgen met het naar verhaal van Max Goodwin, op tv de nieuwe medische directeur van op een van op tv de met grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen een van een New York: New Amsterdam. Bij met Max Goodwin staat van de patiënt een voorop met en in New Amsterdam probeert een hij de bureaucratie het te doorbreken om zo op tv de de beste zorg te in bieden aan zijn door patiënten.

Preventable - We op tv met volgen het verhaal tijdens van Max Goodwin, de nieuwe de medische directeur tijdens van een op van de grootste en tevens uit meest complexe ziekenhuizen uit van New York: het New Amsterdam. de Bij Max Goodwin staat een de patiënt voorop naar en met in New Amsterdam probeert hij de van naar bureaucratie te doorbreken om zo de de met beste zorg te bieden aan zijn de de patiënten.

Happy uit Place - in We volgen het verhaal van van Max Goodwin, de in nieuwe medische directeur van op tv een het van de grootste naar en tevens uit meest complexe ziekenhuizen op van New York: tijdens New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat van met de patiënt voorop en in het New Amsterdam naar probeert hij de bureaucratie het te doorbreken om zo het de op tv beste zorg te bieden aan op tv zijn patiënten. in In deze tijdens aflevering wordt een van politie officier van tijdens haar dienst door een auto door wordt geraakt, het het ziekenhuis wordt op op het zijn kop gezet door om haar te redden. Ondertussen werken van Kapoor uit en Iggy met een tijdens patiënt die op worstelt met de een eerdere operatie.

Five op Miles West - op tv We volgen het verhaal op van Max Goodwin, de uit nieuwe van medische directeur van op tv een van de grootste en de tevens meest van complexe ziekenhuizen door van New met York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin uit staat de patiënt een voorop en door in New Amsterdam probeert het de hij de bureaucratie te doorbreken op om zo de op beste zorg door te bieden uit aan zijn patiënten. In deze op tv aflevering worstelt Reynolds met om uit een ??jonge fibrosise van patiënt te helpen met zijn merkwaardige een symptomen, op terwijl Kapoor eindelijk oog in een oog het komt te staan ??met Ella in op na hun ongemakkelijke op ontmoeting.

oktober 2020
10-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Code Silver - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

03-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Island - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

What the Heart Wants - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!