Programma gemist?

Code Silver naar - van We volgen het verhaal van Max in Goodwin, de nieuwe in medische het directeur van een de van de grootste en op tevens meest complexe van ziekenhuizen naar van New York: New Amsterdam. Bij op Max in Goodwin staat de patiënt door voorop door en in New een Amsterdam probeert hij de bureaucratie uit te doorbreken op tv om zo de op tv beste zorg te bieden een aan zijn patiënten. naar Helen en Max bevinden van zich in een het situatie die op tv hen hun leven in zou naar kunnen kosten. Ondertussen moet een Bloom haar tijdens pijn opzij zetten om een van ??patiënt in nood te naar helpen en tijdens Iggy moet van de problemen in zijn door huwelijk onder tijdens ogen zien.

The in Island - We naar volgen het verhaal van Max in Goodwin, met de nieuwe medische directeur tijdens van een met van de grootste en naar tevens meest met complexe ziekenhuizen van New York: het New Amsterdam. op tv Bij Max Goodwin het staat de patiënt naar voorop en in New het op tv Amsterdam probeert hij de bureaucratie het te doorbreken om zo door de beste zorg op te bieden aan op tv zijn patiënten. Wanneer de een gevangene binnenkomt de met een naar ziekte die uit te voorkomen de was gaan Max, op Sharpe en Iggy rechtstreeks met naar de bron, Rikers Island. een het Ondertussen worstelt Bloom met het haar herstel.

What the met Heart Wants - We de volgen het op tv verhaal van Max de Goodwin, de nieuwe medische uit directeur op van een van de grootste de en tevens van meest complexe ziekenhuizen het van New York: naar New Amsterdam. Bij met Max Goodwin staat een de patiënt voorop en in in van New Amsterdam probeert hij op de bureaucratie te doorbreken van om zo van de beste zorg te op tv bieden de aan zijn patiënten. op Het verdriet met van Max komt tijdens tot een hoogtepunt en door Bloom zet op een ??belangrijke stap in het haar herstel.

Good Soldiers - de naar We volgen het verhaal met van Max Goodwin, door de nieuwe medische directeur de van een van de de grootste op tv en tevens tijdens meest complexe ziekenhuizen op van New York: New Amsterdam. Bij op tv Max naar Goodwin staat de op patiënt voorop van en in New Amsterdam naar probeert hij op de bureaucratie te doorbreken het om zo de beste uit zorg te de bieden aan uit zijn patiënten. Wanneer door Kapoor een patiënt een introduceert in de PTSS-groep van van Iggy, veroorzaakt op een creatief behandelplan onrust. op tv Sharpe ontdekt een lang de van bewaard geheim over een een patiënt dat leidt op tv tot problemen voor Max en op het op bestuur.

Righteous Right Hand een - We volgen in van het verhaal van de Max Goodwin, de nieuwe medische directeur door van een op tv van de grootste naar en tevens het meest complexe in ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. op tv Bij Max in Goodwin staat op tv de patiënt voorop en van in New naar Amsterdam probeert hij de bureaucratie tijdens te doorbreken met om zo de van beste zorg te bieden uit aan zijn patiënten. op tv Wanneer uit een groep vrouwen door op een retraite in de de ED terechtkomt, naar krijgt Max verontrustende informatie de die door een patiënt het in gevaar zou kunnen een brengen.

The Karman in Line - door We volgen het verhaal naar van Max Goodwin, met de nieuwe medische door directeur een van een van de grootste van en tevens door meest complexe ziekenhuizen van met New York: New tijdens Amsterdam. Bij Max Goodwin naar staat de de patiënt voorop en van in New op tv Amsterdam probeert hij de het bureaucratie een te doorbreken om van zo de beste met zorg te bieden op aan zijn patiënten.

The Denominator - naar op We volgen het verhaal van de Max Goodwin, door de nieuwe medische directeur tijdens van een van de naar grootste en tevens met meest complexe ziekenhuizen tijdens het van New York: New uit Amsterdam. Bij Max Goodwin staat naar de patiënt op tv voorop en naar in New Amsterdam de probeert hij de bureaucratie tijdens te doorbreken om naar zo de beste zorg naar te van bieden aan zijn patiënten. Wanneer een op Iggy en Kapoor ontdekken op dat een tijdens patiënt lijdt aan loodvergiftiging, van worden ze gedwongen de stad op aan te op pakken.

Replacement de - We volgen het verhaal tijdens van Max met Goodwin, de nieuwe medische de directeur van van een met van de grootste en tijdens tevens meest de complexe ziekenhuizen van New York: in New Amsterdam. Bij in Max op tv Goodwin staat de naar patiënt voorop en in New Amsterdam van probeert hij een de bureaucratie het te doorbreken om zo de een beste een zorg te met bieden aan zijn patiënten. Max grijpt door een kans naar op de een nieuwe assistent. naar Iggy worstelt om erachter te tijdens komen wat op tv een unit-brede ziekte op tv veroorzaakt. Kapoor door ontvangt schokkend nieuws.

The met Big Picture - tijdens We volgen tijdens het verhaal van Max Goodwin, de uit nieuwe naar medische directeur van het een van de grootste in en tevens meest complexe het ziekenhuizen op van New York: New van Amsterdam. Bij Max van Goodwin in staat de patiënt voorop en in tijdens in New Amsterdam probeert hij de naar bureaucratie door te doorbreken om zo de beste in van zorg te bieden aan zijn het patiënten.

Vanavond gaat de de Amerikaanse dramaserie New de de Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van van met start op Net5 van en is elke op dinsdag om 21:30 uur te op zien, na een Grey's Anatomy. Het in in New uit York gelegen ziekenhuis New het Amsterdam is het de oudste openbare ziekenhuis uit van Amerika waar Dr. van Max Goodwin medisch uit directeur is. In de het tweede seizoen probeert van Max door zijn draai weer te tijdens vinden na tijdens twee ingrijpende gebeurtenissen: het op catastrofale ongeluk en de van geboorte van zijn de dochter. Terwijl hij het tijdens zich weer helemaal op door zijn werk stort, worstelt Dr. de Kapoor ondertussen met met naar de stigma's die uit hij ervaart als tijdens senior arts. Bekijk de eerste beelden van door het het nieuwe seizoen op uit gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond door eindigt het eerste seizoen uit van uit de Amerikaanse dramaserie New naar Amsterdam. Inmiddels is er van een nieuw seizoen naar aangekondigd. In de slotaflevering werkt naar Sharpe van op een in creatieve manier om Max te helpen op en Kapoor door krijgt door verrassend nieuws. Reynolds neemt een stap in in zijn naar relatie met in Evie terwijl een arts een op levensveranderende met beslissing neemt.

This Is Not tijdens the End het - We volgen uit het in verhaal van Max van Goodwin, de nieuwe op tv medische directeur van een door van de grootste en naar tevens meest een complexe ziekenhuizen van in New York: New naar Amsterdam. Bij door Max Goodwin staat de patiënt naar voorop en in het New Amsterdam probeert hij op tv de in bureaucratie te doorbreken om zo van de beste in zorg te bieden in aan zijn op tv patiënten.

Preventable - We tijdens volgen de het verhaal van Max Goodwin, op tv de nieuwe medische naar tijdens directeur van een van door de grootste en het tevens meest complexe ziekenhuizen van van New York: naar New Amsterdam. Bij Max op Goodwin staat de op patiënt voorop het en in van New Amsterdam probeert hij de naar bureaucratie te doorbreken op tv van om zo de door beste zorg te bieden aan zijn in in patiënten.

Happy naar Place - naar We volgen het tijdens verhaal van Max Goodwin, op tv de nieuwe medische directeur uit van de een van de grootste uit en tevens uit meest complexe ziekenhuizen van door New York: New Amsterdam. door Bij Max van Goodwin staat de patiënt voorop op tv en in de New Amsterdam in probeert hij de op bureaucratie te doorbreken op om zo de beste zorg met te bieden naar aan zijn patiënten. In uit deze aflevering wordt op tv een politie officier door op tv tijdens haar dienst een door een auto wordt geraakt, naar het ziekenhuis wordt op op zijn kop in gezet om op tv haar te redden. een Ondertussen werken Kapoor en naar Iggy met een patiënt een die worstelt door met een eerdere de operatie.

Five naar Miles West - het We volgen het verhaal van tijdens Max Goodwin, de met nieuwe medische directeur op van in een van de grootste en naar tevens op meest complexe ziekenhuizen van in New van York: New Amsterdam. in Bij Max Goodwin staat de patiënt van voorop door en in New door Amsterdam probeert hij de de bureaucratie te door doorbreken om zo de de beste zorg het te bieden aan met zijn patiënten. In deze van aflevering het worstelt Reynolds om een ??jonge fibrosise in patiënt het te helpen met zijn tijdens merkwaardige symptomen, terwijl Kapoor in eindelijk oog op tv in oog op tv komt te staan naar ??met Ella na van hun ongemakkelijke door ontmoeting.

oktober 2021
10-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Code Silver - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

03-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Island - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

What the Heart Wants - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!