Programma gemist?

Code Silver uit - We de volgen het verhaal van Max een Goodwin, de nieuwe in medische met directeur van de een van de een grootste en tevens meest tijdens complexe ziekenhuizen van New York: een New van Amsterdam. Bij van Max Goodwin staat de patiënt voorop met en in uit New Amsterdam naar probeert hij de bureaucratie een te doorbreken om op zo de in beste zorg te bieden aan een zijn patiënten. op Helen en Max bevinden tijdens zich in op een tijdens situatie die hen hun van leven zou kunnen kosten. Ondertussen uit moet naar Bloom haar pijn opzij op zetten het om een ??patiënt in naar nood te helpen en met Iggy moet de een problemen in uit zijn huwelijk naar onder ogen zien.

The uit Island - We volgen het de verhaal in van Max Goodwin, naar de nieuwe medische met directeur van een van de uit grootste en tevens op meest op tv complexe ziekenhuizen van New York: op tv New Amsterdam. Bij op tv het Max Goodwin staat het de patiënt voorop en in New tijdens een Amsterdam probeert hij de bureaucratie te door doorbreken om naar zo de naar beste zorg te een bieden aan zijn de patiënten. Wanneer tijdens een gevangene binnenkomt met een uit ziekte die te voorkomen in was met gaan Max, Sharpe een en Iggy rechtstreeks naar door de bron, op Rikers Island. naar Ondertussen worstelt Bloom met haar uit herstel.

What the door Heart Wants - de We volgen op tv het verhaal van een Max Goodwin, de nieuwe medische naar directeur van van een van de van grootste en tevens uit meest complexe ziekenhuizen in van een New York: New Amsterdam. uit Bij Max Goodwin van staat de patiënt voorop op tv en in New Amsterdam naar probeert hij op tv de met bureaucratie te doorbreken om in zo de door beste zorg te bieden aan zijn tijdens patiënten. Het van verdriet van Max komt het in tot een hoogtepunt en Bloom een zet een op ??belangrijke stap in in haar herstel.

Good van Soldiers - We het volgen het verhaal van Max op Goodwin, op de nieuwe medische directeur van met uit een van de grootste en de tevens meest complexe tijdens ziekenhuizen van New de York: New op Amsterdam. Bij Max Goodwin uit staat een de patiënt voorop en in New op tv Amsterdam tijdens probeert hij de bureaucratie te een doorbreken om zo met de beste zorg van te bieden aan een de zijn patiënten. Wanneer Kapoor een op patiënt introduceert in de tijdens PTSS-groep van Iggy, uit veroorzaakt een creatief uit behandelplan uit onrust. Sharpe ontdekt een lang door bewaard geheim over op tv door een patiënt dat leidt tot met problemen voor op Max en het naar bestuur.

Righteous Right een Hand uit - We volgen het de verhaal van Max Goodwin, op tv de nieuwe medische tijdens directeur van een op tv van de grootste in en tevens meest complexe op tv ziekenhuizen van New door York: New een Amsterdam. Bij Max Goodwin in staat de tijdens patiënt voorop op tv en in New Amsterdam naar probeert hij de bureaucratie op te doorbreken de om zo de beste van zorg te bieden door in aan zijn patiënten. Wanneer een groep door vrouwen op een op retraite in tijdens de ED tijdens terechtkomt, krijgt Max op verontrustende informatie die op een patiënt de in gevaar zou kunnen door brengen.

The Karman Line de - We op volgen de het verhaal van Max met Goodwin, de nieuwe uit medische directeur van tijdens een van een de grootste en de tevens meest complexe op ziekenhuizen van New York: op tv New Amsterdam. Bij Max Goodwin met in staat de patiënt voorop en naar in een New Amsterdam probeert in hij de bureaucratie op tv te doorbreken om zo de door beste zorg naar te bieden aan op tv zijn patiënten.

The Denominator - van de We volgen het verhaal de van Max tijdens Goodwin, de nieuwe medische directeur het van een van de door grootste en tevens in meest de complexe ziekenhuizen van New York: het New in Amsterdam. Bij Max Goodwin staat naar de uit patiënt voorop en met in New Amsterdam probeert met hij de naar bureaucratie te doorbreken een om zo in de beste zorg te bieden een aan zijn met patiënten. Wanneer Iggy tijdens en Kapoor ontdekken dat met een patiënt op tv lijdt aan loodvergiftiging, door worden ze op tv gedwongen de stad aan te de pakken.

Replacement op tv - We volgen het op verhaal door van Max Goodwin, de nieuwe medische tijdens directeur van met een op tv van de grootste en tevens naar meest complexe ziekenhuizen van uit New tijdens York: New op Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de het patiënt voorop en een in in New Amsterdam probeert hij de tijdens bureaucratie van te doorbreken op tv om zo de beste op tv zorg te bieden het aan zijn patiënten. uit Max grijpt een met kans op een nieuwe assistent. het Iggy worstelt om een erachter te op komen wat in een unit-brede ziekte veroorzaakt. op tv Kapoor uit ontvangt schokkend nieuws.

The op Big Picture - We volgen naar het tijdens verhaal van Max Goodwin, de tijdens nieuwe medische directeur het van een van de tijdens de grootste en tevens meest complexe op van ziekenhuizen van New York: in New Amsterdam. Bij van Max Goodwin staat de patiënt op tv voorop en tijdens in tijdens New Amsterdam probeert hij de op tv bureaucratie te doorbreken om het in zo de beste op tv zorg te bieden aan zijn op tv patiënten.

Vanavond uit gaat de Amerikaanse dramaserie New door Amsterdam weer verder. uit Seizoen 2 een gaat van start op door Net5 en is op elke een dinsdag om 21:30 met uur te zien, na Grey's met Anatomy. Het in door New het York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het het oudste van openbare ziekenhuis van Amerika van een waar Dr. Max Goodwin medisch directeur door is. In het een tweede seizoen probeert het tijdens Max zijn draai op weer te vinden uit na twee ingrijpende gebeurtenissen: het tijdens catastrofale ongeluk op en de geboorte van zijn het dochter. in Terwijl hij zich weer helemaal op tijdens op zijn werk stort, in worstelt Dr. Kapoor een ondertussen met de stigma's van die hij ervaart een als van senior arts. Bekijk de op tv eerste beelden van het tijdens nieuwe seizoen op tijdens gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond op tv eindigt het eerste seizoen van van door de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels uit is er de een nieuw in seizoen aangekondigd. In de slotaflevering op werkt Sharpe op op tv een creatieve met manier om in Max te helpen en Kapoor krijgt in verrassend nieuws. op tv Reynolds neemt een door stap in zijn de relatie met in Evie terwijl een arts een uit levensveranderende beslissing uit neemt.

This een Is Not the een End - We volgen het het verhaal van Max een op Goodwin, de nieuwe medische directeur van door een van de naar de grootste en tevens meest de complexe ziekenhuizen van New in York: New naar Amsterdam. Bij Max Goodwin staat een de van patiënt voorop en in New door door Amsterdam probeert hij naar de bureaucratie te doorbreken om zo op de beste zorg tijdens te bieden aan door zijn tijdens patiënten.

Preventable in - We op tv volgen het verhaal van naar Max Goodwin, de met nieuwe medische het directeur van een van de met grootste en tevens naar meest complexe ziekenhuizen naar van New op tv York: New tijdens Amsterdam. Bij Max Goodwin staat uit de patiënt voorop en een in New het Amsterdam probeert een hij de bureaucratie te doorbreken van om op tv zo de een beste zorg te een bieden aan zijn de patiënten.

Happy tijdens Place - met We volgen het een verhaal van Max Goodwin, de met nieuwe medische een directeur van een van met de grootste en tevens een meest complexe op ziekenhuizen van New een York: New Amsterdam. een Bij Max een Goodwin staat de patiënt voorop met en in in New het Amsterdam probeert hij de tijdens bureaucratie te doorbreken om door zo door de beste zorg van te bieden aan zijn patiënten. door In naar deze aflevering wordt van een politie officier tijdens haar tijdens dienst door op tv een auto wordt naar geraakt, het door ziekenhuis wordt op op zijn kop gezet om een haar te redden. Ondertussen werken van Kapoor en de Iggy door met een patiënt die op worstelt met een in eerdere operatie.

Five Miles een West - met We volgen het verhaal een van Max Goodwin, de de nieuwe met medische directeur het van een van de grootste en in tevens meest complexe een ziekenhuizen van van New York: New Amsterdam. uit Bij naar Max Goodwin staat de op tv patiënt voorop en de in New het Amsterdam probeert uit hij de bureaucratie te op tv doorbreken om zo naar de beste zorg te naar bieden aan op zijn patiënten. In deze aflevering tijdens worstelt Reynolds om tijdens door een ??jonge fibrosise patiënt op te helpen met zijn merkwaardige met symptomen, terwijl met Kapoor eindelijk oog een in oog de komt te de staan ??met Ella na hun ongemakkelijke het de ontmoeting.

augustus 2020
10-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Code Silver - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

03-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Island - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

What the Heart Wants - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!