Programma gemist?

Five Miles West op tv - We door volgen het verhaal uit van de Max Goodwin, de nieuwe medische directeur tijdens van een van op de grootste en in door tevens meest complexe de ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. uit Bij Max met Goodwin staat met de patiënt op tv voorop en in New het Amsterdam probeert hij de bureaucratie het te doorbreken in om zo de beste door zorg naar te bieden aan zijn uit patiënten. tijdens In deze aflevering met worstelt Reynolds om de een ??jonge fibrosise het patiënt te helpen naar met zijn merkwaardige symptomen, terwijl Kapoor door eindelijk naar oog in oog tijdens komt te staan ??met Ella uit de na hun ongemakkelijke naar ontmoeting.

Sanctuary met - We volgen het verhaal door met van Max Goodwin, de nieuwe de medische directeur van met een naar van de grootste en tevens het meest complexe tijdens ziekenhuizen van New in York: New op Amsterdam. Bij Max Goodwin staat op de patiënt voorop en door in New de Amsterdam op probeert hij de bureaucratie een te doorbreken om naar zo de beste zorg tijdens te bieden uit aan zijn uit patiënten. In deze aflevering trotseren tijdens de doktoren de naar storm zonder naar elektriciteit en vertrouwt van Max op een onwaarschijnlijke uit bron naar om de lichten weer aan het te de doen. Ondertussen moet Reynolds een creatief worden een terwijl hij blijft werken om Hugh uit te van redden met heel met weinig middelen.

King in of Swords - We volgen op het in verhaal van Max op Goodwin, de nieuwe van medische directeur van een van van van de grootste en tevens meest complexe op ziekenhuizen van naar New uit York: New Amsterdam. Bij Max het Goodwin een staat de patiënt voorop en in het New Amsterdam probeert in hij uit de bureaucratie op te doorbreken om de zo de beste zorg te van bieden aan door zijn patiënten. In deze aflevering het wordt New het York geteisterd door een van uit geschiedenis makende sneeuwstorm en moeten naar Max en op zijn personeel samenwerken uit om hun patiënten veilig met te houden met weinig een middelen. de Dit betekent zelfs dat van ze de het straat op moeten om de op storm te uit trotseren.

Croaklahoma - We de volgen het in verhaal van Max tijdens Goodwin, de nieuwe een medische directeur van een een van de grootste uit het en tevens meest complexe ziekenhuizen de van New York: New uit Amsterdam. Bij op tv Max Goodwin tijdens staat de patiënt tijdens voorop en in op New Amsterdam probeert hij door de bureaucratie te doorbreken de om zo de op beste een zorg te bieden aan zijn door patiënten. In deze de door aflevering: Max bindt zich uit aan de het patiënten die chemo bij hem de ondergaan, het maar een gesprek leidt ertoe dat het hij worstelt met van de van realiteit. Ondertussen heeft Reynolds moeite de met het afhandelen met van in een persoonlijke kwestie met van betrekking tot het gezin een van een het patiënt en Iggy worstelt in in met een besef met betrekking op tv tot zijn door dochter.

The Foresaken - een tijdens We volgen het verhaal van Max met door Goodwin, de nieuwe medische naar directeur van een op van de grootste en in tevens het meest complexe ziekenhuizen van door New York: New tijdens Amsterdam. Bij Max Goodwin staat door op tv de patiënt voorop en in New naar Amsterdam probeert hij het de bureaucratie op te doorbreken om met zo de naar beste zorg te bieden het aan het zijn patiënten. In deze aflevering worstelt van door Sharpe als een zaak te dichtbij met komt en Iggy door het op tv verrassende verleden van een op patiënt onthult. Ondertussen boekt in Floyd het vooruitgang in zijn persoonlijke leven op tv na moeilijk uit nieuws.

The Blues - een We van volgen het verhaal van Max naar Goodwin, de nieuwe de medische directeur op van een van de door grootste en de tevens meest op tv complexe ziekenhuizen van New York: uit New door Amsterdam. Bij Max door Goodwin staat de patiënt uit voorop en het in New Amsterdam een probeert hij de bureaucratie tijdens te doorbreken de om zo de beste op zorg te bieden in aan op zijn patiënten. In deze aflevering: op Max blijft werken om van onderliggende problemen in door de het ziekenhuis op te lossen, tijdens ondanks zijn voortdurende worstelingen naar het met de behandeling. Ondertussen naar maakt Reynolds de de keuze om naar een kostbare operatie te doen met om een ongrijpbare diagnose door vast door te stellen en Bloom moet op haar persoonlijke tijdens demonen de voor de gek van houden.

Anima Sola - naar We volgen een het met verhaal van Max Goodwin, een de nieuwe medische uit directeur van een van van de grootste en tevens door op meest complexe ziekenhuizen van New een York: New Amsterdam. Bij op Max Goodwin staat naar de patiënt voorop tijdens en in in New uit Amsterdam probeert hij de naar bureaucratie te doorbreken om zo op tv de op tv beste zorg te bieden aan op tv zijn patiënten. tijdens In deze aflevering: spanningen naar met zijn hoog in tijdens het ziekenhuis als Blooms het diagnose wordt het verworpen. Ondertussen merkt Iggy op dat een er uit iets mis is met een naar van de in meest gerespecteerde chirurgen uit in het naar ziekenhuis.

A de Seat at the Table uit - door We volgen het verhaal van in Max met Goodwin, de nieuwe medische directeur van met een van uit de door grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen op tv van New in York: New Amsterdam. Bij op Max Goodwin staat een de patiënt voorop door en door in New Amsterdam probeert naar hij de bureaucratie te naar doorbreken in om zo de beste zorg met op te bieden aan zijn het patiënten. In het deze aflevering: terwijl Max aan zijn tijdens behandeling op tv begint, realiseert hij zich dat naar het hem erger tijdens kan vertragen in dan hij met oorspronkelijk dacht. Ondertussen moet Reynolds een omgaan met een het een incident uit zijn verleden uit wanneer een verslaggever naar tijdens het met ziekenhuis komt en Sharpe en Bloom het het een controversieel gesprek op voortzetten.

Six or op Seven Minutes de - We volgen het verhaal uit in van Max Goodwin, de nieuwe in medische directeur van een op met van de grootste en tevens door meest complexe de ziekenhuizen van New van York: New Amsterdam. Bij Max het Goodwin staat de van patiënt op voorop en in een New Amsterdam probeert hij de in bureaucratie te in doorbreken tijdens om zo de beste zorg te van bieden aan het zijn naar patiënten. In deze aflevering: terwijl tijdens Max vecht voor het zijn op tv leven, is New Amsterdam door bezig met naar een hartoperatie die op niet door de van verzekering wordt gedekt.

As op tv Long As It Takes het - We in volgen het verhaal van Max op tv Goodwin, de nieuwe uit op tv medische directeur van een van de door grootste en naar tevens meest complexe op tv ziekenhuizen van New door York: New uit Amsterdam. Bij Max Goodwin uit staat op de patiënt voorop naar en in New Amsterdam probeert hij een de bureaucratie tijdens te doorbreken om zo in de de beste zorg te bieden aan op tv zijn patiënten. In met het deze aflevering: Max overtuigt met Dr. Sharpe om op een risico van te nemen over het verloop van een van een behandeling en Bloom worstelt met een een moeilijk op tv gesprek.

Three op Dots - van We volgen het de verhaal van Max de Goodwin, de nieuwe medische directeur van tijdens een tijdens van de grootste naar en tevens meest complexe ziekenhuizen tijdens van New de York: New in Amsterdam. Bij van Max Goodwin staat de patiënt door voorop en in in New Amsterdam naar probeert hij uit de bureaucratie te doorbreken in om zo de in beste zorg te bieden aan naar zijn patiënten. op In tijdens deze aflevering: het behandelplan uit van een patiënt neemt naar een onverwachte wending. op Ondertussen door viert Reynolds uit zijn verjaardag met wat hulp op tv van een het ziekenhuis.

The Domino op Effect - We een volgen het verhaal van van Max Goodwin, de van uit nieuwe medische directeur van een een van de in grootste en tevens meest met complexe ziekenhuizen op van New York: in New Amsterdam. uit Bij Max Goodwin staat de op tv patiënt voorop en op tv in in New Amsterdam probeert hij op de bureaucratie te op tv doorbreken om zo de beste naar zorg te van bieden aan zijn patiënten. op In met deze aflevering: in met een grote het donortransplantatie op van de planning moet Max beslissen met of hij aanwezig kan door zijn in het van ziekenhuis terwijl hij naar door ook met zijn ziekte met worstelt. Ondertussen boekt Iggy vooruitgang op op een naar al lang bestaande het zaak.

Anthropocen met - We volgen het met verhaal van Max Goodwin, van de nieuwe op tv medische tijdens directeur van een van de de grootste in en tevens meest complexe ziekenhuizen op van door New York: New Amsterdam. Bij Max op tv Goodwin in staat de tijdens patiënt voorop en in New Amsterdam op probeert hij in de bureaucratie op tv te doorbreken om zo de van beste zorg te door uit bieden aan zijn patiënten. In deze met aflevering: door de druk is hoog op tv als Max zijn eerste, naar jaarlijkse fondsenwervende gala een in de het ziekenhuis op zich op neemt en de door emoties lopen door hoog op. in Iggy worstelt om moeilijk nieuws te op vertellen aan naar zijn het dochter.

Cavitation - We door volgen het verhaal in van Max het Goodwin, de door nieuwe medische directeur de van een van de de grootste en tevens meest de complexe op tv ziekenhuizen van met New York: New Amsterdam. in Bij Max Goodwin met staat de patiënt voorop in en in New Amsterdam de probeert de hij de van bureaucratie te doorbreken om zo door de beste tijdens zorg te de bieden aan zijn patiënten. In deze op tv aflevering de bezoekt een door journalist New Amsterdam om met zo meer te de weten te komen een over het met ziekenhuis.

Boundaries - op tv We volgen het op verhaal van Max het Goodwin, de door nieuwe medische in directeur van een van de grootste naar met en tevens meest uit complexe ziekenhuizen van New York: New op Amsterdam. Bij van Max Goodwin staat de de patiënt op voorop en met in New Amsterdam een probeert hij de bureaucratie te doorbreken met in om zo de beste zorg de te bieden aan zijn op tv uit patiënten.

mei 2019
14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Sanctuary - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

30-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

King of Swords - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam prob...

23-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Croaklahoma - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

16-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Foresaken - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

09-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Blues - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

02-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Anima Sola - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

26-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

A Seat at the Table - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

19-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Six or Seven Minutes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

12-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

As Long As It Takes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

05-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Three Dots - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

26-02-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Domino Effect - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam p...

19-02-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Anthropocen - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

12-02-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Cavitation - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

05-02-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Boundaries - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 14-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord