Programma gemist?

Code tijdens Silver - We volgen van het in verhaal van Max Goodwin, de tijdens nieuwe medische van directeur van een van de het grootste en op tevens op tv meest complexe ziekenhuizen door van New York: New Amsterdam. op Bij Max Goodwin tijdens staat de de patiënt voorop en een in New Amsterdam op probeert hij de de bureaucratie te een doorbreken om zo de het beste zorg naar te bieden aan zijn patiënten. Helen door op tv en Max bevinden van zich in een situatie die van hen hun leven zou op kunnen kosten. Ondertussen een in moet Bloom haar met pijn opzij zetten om in een ??patiënt in nood in te in helpen en Iggy door moet de problemen in zijn met huwelijk onder van ogen zien.

The Island uit - We van volgen het verhaal van Max tijdens Goodwin, de nieuwe een medische tijdens directeur van een op van de grootste en tevens door meest complexe met ziekenhuizen van New op tv York: New Amsterdam. op Bij Max Goodwin met staat de patiënt een voorop en in de New Amsterdam probeert hij met de bureaucratie te tijdens doorbreken om op zo de door beste zorg te bieden de aan zijn patiënten. Wanneer een een in gevangene binnenkomt van met een ziekte met die te voorkomen uit was gaan Max, Sharpe en uit Iggy rechtstreeks naar de in bron, Rikers Island. in Ondertussen worstelt Bloom van een met haar herstel.

What door the Heart Wants - de We volgen een het verhaal naar van Max Goodwin, de van nieuwe medische directeur van uit een van de grootste op en tevens naar meest complexe door ziekenhuizen van New York: met New Amsterdam. Bij een Max op Goodwin staat de patiënt voorop uit en een in New Amsterdam probeert hij met de bureaucratie te doorbreken op om tijdens zo de beste zorg te het bieden aan een zijn patiënten. naar Het verdriet van in Max komt tot een van hoogtepunt en met Bloom zet op een ??belangrijke stap in door haar herstel.

Good Soldiers - een een We volgen het verhaal naar van Max Goodwin, de met nieuwe medische directeur van tijdens een een van de grootste met en tevens meest complexe naar ziekenhuizen van New tijdens York: New Amsterdam. op tv Bij Max naar Goodwin staat de patiënt voorop naar en in New het Amsterdam probeert van hij de bureaucratie te een doorbreken om zo het uit de beste zorg naar te bieden aan zijn patiënten. met Wanneer Kapoor een patiënt uit introduceert de in de het PTSS-groep van Iggy, veroorzaakt een creatief naar behandelplan onrust. in Sharpe een ontdekt een lang bewaard het geheim over een patiënt met dat leidt tot uit problemen voor op Max en tijdens het bestuur.

Righteous Right het Hand - tijdens We volgen het verhaal van het Max Goodwin, de door nieuwe medische directeur van van een het van de grootste tijdens en tevens meest het complexe ziekenhuizen door van New York: van New Amsterdam. het Bij Max Goodwin staat de patiënt met voorop uit en in New het Amsterdam probeert hij de van bureaucratie te doorbreken om in tijdens zo de beste zorg te bieden het aan op zijn patiënten. Wanneer een groep tijdens vrouwen op een in retraite in uit de door ED terechtkomt, krijgt Max verontrustende met informatie die een de patiënt tijdens in gevaar zou kunnen naar brengen.

The Karman uit Line - We volgen van het verhaal de van Max Goodwin, naar de nieuwe medische op directeur van een van met de grootste naar en tevens meest een complexe ziekenhuizen van New tijdens het York: New Amsterdam. Bij op tv Max Goodwin staat tijdens de patiënt met voorop en in uit New Amsterdam probeert hij de uit bureaucratie te doorbreken om in zo de de beste van zorg te bieden aan zijn uit patiënten.

The het Denominator - We volgen uit het verhaal naar van Max Goodwin, de nieuwe de het medische directeur van een op tv van de grootste en tevens naar meest complexe tijdens ziekenhuizen naar van New York: New Amsterdam. Bij de Max op Goodwin staat de van patiënt voorop en op in New tijdens Amsterdam probeert hij de de bureaucratie te doorbreken om in zo in de beste zorg te met bieden aan zijn door patiënten. Wanneer Iggy naar en Kapoor tijdens ontdekken dat een patiënt op lijdt aan loodvergiftiging, worden naar ze een gedwongen de stad aan te op pakken.

Replacement - We tijdens volgen het verhaal met van het Max Goodwin, de nieuwe medische op tv directeur van op tv een het van de grootste en tevens meest op tv complexe ziekenhuizen van door New York: New op tv Amsterdam. Bij in Max Goodwin de staat de patiënt voorop en een in naar New Amsterdam de probeert hij de bureaucratie te doorbreken met om op zo de beste zorg uit te bieden aan zijn in patiënten. Max het grijpt een kans op van een de nieuwe assistent. Iggy worstelt tijdens om erachter te komen op tv wat de een unit-brede ziekte op tv veroorzaakt. Kapoor ontvangt schokkend uit nieuws.

The Big Picture door - We een volgen op tv het verhaal van Max de Goodwin, de het nieuwe medische directeur van op tv een van de de grootste en tevens meest complexe tijdens ziekenhuizen uit van New op tv York: New Amsterdam. Bij met Max Goodwin staat door de patiënt voorop en in naar uit New Amsterdam probeert hij de naar bureaucratie te met doorbreken om een zo de beste zorg te met bieden aan zijn uit patiënten.

Vanavond gaat de de Amerikaanse dramaserie New de in Amsterdam weer verder. Seizoen 2 met gaat van start op op Net5 en is de op elke dinsdag om van 21:30 uur te zien, na Grey's met Anatomy. Het in met New York gelegen ziekenhuis op tv New in Amsterdam is het oudste door openbare van ziekenhuis van Amerika waar Dr. Max in Goodwin medisch door directeur met is. In het tweede seizoen probeert van van Max zijn draai weer te vinden tijdens na op twee ingrijpende gebeurtenissen: het catastrofale tijdens op ongeluk en de geboorte van uit zijn in dochter. Terwijl hij met zich weer helemaal de op zijn werk stort, worstelt op Dr. van Kapoor ondertussen met de stigma's op tv die hij op ervaart als senior arts. Bekijk de naar eerste beelden van op tv het op nieuwe seizoen op in gids.tv/6500/new-amsterdam

Vanavond in eindigt het eerste seizoen van naar de Amerikaanse uit dramaserie New Amsterdam. het Inmiddels door is er een nieuw seizoen aangekondigd. In naar de slotaflevering naar werkt Sharpe op uit een op creatieve manier om Max te op tv helpen de en Kapoor krijgt op verrassend nieuws. Reynolds neemt een het stap in een zijn relatie met Evie terwijl de een arts een een levensveranderende een beslissing neemt.

This het Is Not the End op tv - met We volgen het verhaal in van Max Goodwin, de de nieuwe medische directeur van naar een van de op de grootste en tevens meest complexe op ziekenhuizen van op New York: New Amsterdam. Bij tijdens Max Goodwin een staat de patiënt in voorop en op in New op tv Amsterdam probeert hij de bureaucratie te de doorbreken door om zo de beste met zorg te bieden aan met zijn het patiënten.

Preventable van - We volgen het verhaal op tv door van Max Goodwin, uit de nieuwe medische directeur in van een van de tijdens grootste en tevens tijdens meest complexe ziekenhuizen van de op New York: New Amsterdam. Bij van Max Goodwin met staat de patiënt de voorop en in de New Amsterdam probeert op hij de bureaucratie te doorbreken tijdens om zo de de op beste zorg te bieden aan met zijn uit patiënten.

Happy met Place - We volgen uit het verhaal het van Max Goodwin, op de nieuwe medische directeur naar van een van van de grootste naar en tevens meest complexe tijdens ziekenhuizen van New tijdens York: New Amsterdam. Bij op Max Goodwin staat van de patiënt voorop in en naar in New Amsterdam probeert naar hij de in bureaucratie te doorbreken om met zo met de beste zorg te bieden door aan zijn patiënten. op In deze aflevering uit wordt een politie officier tijdens tijdens haar de dienst op door een auto met wordt geraakt, het ziekenhuis wordt op op tv zijn in kop gezet om haar te op tijdens redden. Ondertussen werken Kapoor op en Iggy met een in patiënt die worstelt uit met een het eerdere operatie.

Five in Miles West - door We volgen met het verhaal van Max Goodwin, de op het nieuwe medische directeur van van een van naar de grootste en tevens meest complexe op tv ziekenhuizen van New door York: New Amsterdam. door Bij op tv Max Goodwin staat een de patiënt voorop met en in New Amsterdam probeert op hij in de bureaucratie te doorbreken om naar uit zo de beste zorg te in bieden het aan zijn patiënten. In deze een aflevering een worstelt Reynolds om een ??jonge fibrosise door patiënt te helpen een met van zijn merkwaardige symptomen, op tv terwijl Kapoor eindelijk het oog in de oog komt te staan ??met Ella met na hun ongemakkelijke tijdens op ontmoeting.

april 2020
10-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Code Silver - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

03-03-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Island - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

25-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

What the Heart Wants - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

18-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Good Soldiers - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

11-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Righteous Right Hand - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

04-02-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Karman Line - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

28-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Denominator - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

21-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Replacement - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-01-2020 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Big Picture - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-01-2020 21:25

Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam - Nieuw: New Amsterdam seizoen 2

Vanavond gaat de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam weer verder. Seizoen 2 gaat van start op Net5 en is elke dinsdag om 21:30 uur te zien, na Grey's Anatomy. Het in New York gelegen ziekenhuis New Amsterdam is het oudste openbare zieke...

11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!