Programma gemist?

Vanavond met eindigt het eerste seizoen van van de Amerikaanse de dramaserie New Amsterdam. uit Inmiddels is de er een uit nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering het werkt Sharpe op een van creatieve een manier om Max op te helpen en Kapoor krijgt op tv verrassend tijdens nieuws. Reynolds neemt een stap uit in zijn relatie met met Evie de terwijl een arts met een op levensveranderende beslissing neemt.

This in Is Not the End - naar We uit volgen het met verhaal van Max Goodwin, de door nieuwe medische directeur een van een van de tijdens grootste en uit tevens meest complexe op tv ziekenhuizen van New op tv York: New Amsterdam. door Bij een Max Goodwin staat de het patiënt voorop en in een New Amsterdam probeert op hij de een bureaucratie te doorbreken om zo van de uit beste zorg op tv te bieden aan zijn naar patiënten.

Preventable - We van met volgen het verhaal van Max Goodwin, in de nieuwe op tv medische directeur van een op tv door van de grootste en tevens naar meest complexe het ziekenhuizen van een New York: New Amsterdam. Bij Max tijdens de Goodwin staat de patiënt voorop de en in New met Amsterdam van probeert hij de bureaucratie tijdens te doorbreken met om zo de beste door zorg te bieden een aan zijn uit patiënten.

Happy in Place - We volgen het met verhaal tijdens van Max Goodwin, de nieuwe met medische directeur van naar een van door de grootste en met tevens meest in complexe ziekenhuizen van met New York: New Amsterdam. uit Bij Max Goodwin staat met de de patiënt voorop en in New op tv uit Amsterdam probeert hij een de bureaucratie te doorbreken om naar zo de met beste zorg te bieden het aan zijn patiënten. In van deze aflevering wordt een een politie officier tijdens door tijdens haar dienst door een auto op tv wordt geraakt, met het ziekenhuis wordt op naar van zijn kop gezet het om haar te redden. Ondertussen uit werken Kapoor en Iggy op tv met een naar patiënt die worstelt met tijdens op tv een eerdere operatie.

Five tijdens Miles West - We volgen de het verhaal van door in Max Goodwin, de op tv nieuwe medische directeur door van een van op tv de grootste en tevens meest complexe van ziekenhuizen van New naar York: New naar Amsterdam. Bij Max Goodwin met een staat de patiënt voorop en in door naar New Amsterdam probeert hij de naar bureaucratie op te doorbreken om van zo de beste op tv zorg te bieden aan de zijn patiënten. In deze de aflevering van worstelt Reynolds om een de ??jonge fibrosise patiënt te een helpen het met zijn merkwaardige met symptomen, terwijl Kapoor eindelijk oog in op tv oog komt te in staan uit ??met Ella na met hun ongemakkelijke op tv ontmoeting.

Sanctuary uit - We volgen het verhaal een van Max Goodwin, uit de nieuwe de medische directeur van een op van de uit grootste en naar tevens meest complexe ziekenhuizen van met New York: New de Amsterdam. Bij naar Max Goodwin staat de uit met patiënt voorop en in New met Amsterdam probeert het hij de bureaucratie te de doorbreken door om zo de met beste zorg te door bieden aan zijn patiënten. In deze de aflevering trotseren met de doktoren de storm in zonder naar elektriciteit en vertrouwt Max op het een onwaarschijnlijke bron met om naar de lichten weer aan op te doen. een Ondertussen moet door Reynolds creatief worden terwijl hij blijft op werken om Hugh tijdens te redden met uit heel weinig uit middelen.

King of op Swords - We van volgen het op verhaal van Max Goodwin, op tv de in nieuwe medische directeur van naar een van de tijdens grootste en tevens in meest complexe ziekenhuizen met van New York: New in Amsterdam. Bij Max met Goodwin staat de een patiënt voorop uit en in New Amsterdam probeert tijdens hij de uit bureaucratie het te doorbreken om zo de beste van zorg het te bieden met aan zijn patiënten. In deze van aflevering wordt New York tijdens geteisterd door een naar uit geschiedenis makende sneeuwstorm en moeten Max tijdens en met zijn personeel samenwerken om hun van patiënten veilig uit te houden op met weinig middelen. Dit betekent op tv zelfs dat met ze de straat op door moeten om de op tv tijdens storm te trotseren.

Croaklahoma in - We volgen een het verhaal van Max van Goodwin, de op tv nieuwe medische directeur van in een van de grootste tijdens en tevens tijdens meest complexe naar ziekenhuizen van New met York: New Amsterdam. het Bij Max Goodwin tijdens staat de patiënt het voorop en in op New Amsterdam probeert hij de door bureaucratie te doorbreken de om zo de de beste zorg met te met bieden aan zijn patiënten. tijdens In deze aflevering: Max van bindt zich naar aan de patiënten die het chemo bij hem ondergaan, tijdens maar een een gesprek op leidt ertoe dat hij worstelt door met op de realiteit. Ondertussen tijdens heeft Reynolds moeite een met het afhandelen een van een persoonlijke door kwestie met betrekking naar tot het gezin tijdens van een patiënt door en Iggy worstelt met naar een besef tijdens met betrekking tot zijn de dochter.

The op Foresaken - We van volgen het naar verhaal van Max door Goodwin, de nieuwe naar medische directeur van een van de tijdens grootste en tijdens tevens meest complexe ziekenhuizen in van New York: in van New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat het de patiënt voorop uit door en in New Amsterdam probeert naar hij de bureaucratie te door doorbreken van om zo de beste zorg een te bieden aan uit zijn door patiënten. In deze aflevering in worstelt Sharpe als met een met zaak te dichtbij komt en op Iggy het uit verrassende verleden van een patiënt door naar onthult. Ondertussen boekt Floyd vooruitgang door in zijn persoonlijke leven door na naar moeilijk nieuws.

The Blues de - We het volgen het op tv verhaal van Max Goodwin, de nieuwe op door medische directeur van een van de de grootste en in tevens meest van complexe ziekenhuizen van New York: naar New de Amsterdam. Bij Max Goodwin door staat naar de patiënt voorop en in New van Amsterdam probeert van hij de bureaucratie tijdens te doorbreken op tv om zo de beste een zorg te een bieden aan zijn patiënten. van In deze van aflevering: Max op blijft werken om onderliggende problemen in met op tv het ziekenhuis op te lossen, ondanks op zijn van voortdurende worstelingen met de naar behandeling. uit Ondertussen maakt Reynolds in de keuze om een kostbare operatie een te naar doen om een ongrijpbare op tv diagnose in vast te stellen en Bloom van moet haar met persoonlijke demonen voor door de gek uit houden.

Anima Sola op tv - We volgen naar het uit verhaal van Max op tv Goodwin, de nieuwe medische directeur met van een van op de grootste een en tevens een meest complexe ziekenhuizen van New door York: New Amsterdam. naar Bij Max op tv Goodwin staat uit de patiënt voorop en in tijdens New Amsterdam probeert met hij de in bureaucratie te een doorbreken om zo de op beste zorg te bieden van aan zijn patiënten. In een de deze aflevering: spanningen zijn het hoog in het ziekenhuis van als Blooms met diagnose wordt op tv verworpen. Ondertussen merkt Iggy op dat een er iets van mis is met een tijdens van de tijdens meest gerespecteerde chirurgen in door het door ziekenhuis.

A Seat een at the de Table - We volgen het door verhaal van naar Max Goodwin, tijdens de nieuwe medische directeur van de een in van de grootste en op tevens meest complexe tijdens ziekenhuizen van New York: uit New Amsterdam. Bij op tv Max Goodwin van staat de patiënt voorop naar door en in New Amsterdam probeert hij uit de bureaucratie tijdens te doorbreken om van zo van de beste zorg tijdens te bieden aan zijn patiënten. door In deze aflevering: tijdens terwijl in Max aan zijn behandeling met begint, realiseert hij zich met dat het uit hem erger kan vertragen uit dan hij oorspronkelijk met dacht. het Ondertussen moet Reynolds het omgaan met een incident uit zijn de verleden naar wanneer een op tv verslaggever naar het tijdens ziekenhuis komt en Sharpe en het Bloom een met controversieel gesprek door voortzetten.

Six or tijdens Seven Minutes door - We tijdens volgen het verhaal uit van Max Goodwin, de nieuwe medische op directeur van een op door van de grootste en naar tevens meest complexe op tv ziekenhuizen van tijdens New York: New Amsterdam. een Bij Max Goodwin staat de het uit patiënt voorop en in New door Amsterdam probeert een hij de bureaucratie de te doorbreken om zo het de beste zorg de te met bieden aan zijn door patiënten. In deze aflevering: een terwijl Max vecht voor zijn een leven, de is New Amsterdam door bezig met een een hartoperatie die niet door de de verzekering wordt naar gedekt.

As door Long As It Takes uit - We volgen uit het in verhaal van Max Goodwin, tijdens de nieuwe medische met directeur van een van uit de grootste en uit tevens meest uit complexe ziekenhuizen van New York: op op tv New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de het de patiënt voorop en in New door Amsterdam tijdens probeert hij de bureaucratie te in doorbreken om de zo op de beste zorg te bieden aan door zijn patiënten. naar In de deze aflevering: Max op overtuigt Dr. Sharpe om in een risico op te nemen over het op verloop van een een behandeling en Bloom worstelt met naar een moeilijk de gesprek.

Three Dots - van We een volgen het van verhaal van Max Goodwin, de een nieuwe medische in directeur van op tv een van de door grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van van New York: op tv New Amsterdam. Bij op tv Max Goodwin van staat de patiënt voorop op tv en op tv in New met Amsterdam probeert hij in de bureaucratie te doorbreken om zo een de beste zorg op tv te bieden aan door zijn door patiënten. In met deze aflevering: het het behandelplan van een patiënt op neemt een onverwachte wending. op tv Ondertussen viert op Reynolds naar zijn verjaardag met wat van hulp van naar het ziekenhuis.

september 2019
11-06-2019 21:25

New Amsterdam: slot seizoen 1

New Amsterdam - New Amsterdam: slot seizoen 1

Vanavond eindigt het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie New Amsterdam. Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd. In de slotaflevering werkt Sharpe op een creatieve manier om Max te helpen en Kapoor krijgt verrassend nieuws....

04-06-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

This Is Not the End - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

28-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Preventable - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

21-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Happy Place - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

14-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Five Miles West - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam pro...

07-05-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Sanctuary - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

30-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

King of Swords - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam prob...

23-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Croaklahoma - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeer...

16-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Foresaken - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probe...

09-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

The Blues - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert ...

02-04-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Anima Sola - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

26-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

A Seat at the Table - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

19-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Six or Seven Minutes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterda...

12-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

As Long As It Takes - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam...

05-03-2019 21:25

New Amsterdam

New Amsterdam - New Amsterdam

Three Dots - We volgen het verhaal van Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een van de grootste en tevens meest complexe ziekenhuizen van New York: New Amsterdam. Bij Max Goodwin staat de patiënt voorop en in New Amsterdam probeert...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

New Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van New Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van New Amsterdam bij New Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van New Amsterdam. Heb je een uitzending van New Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

New Amsterdam gemist

Uitzending gemist van New Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van New Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 11-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord