Programma gemist?

In het deze speciale uitzending blikt Andere door Tijden door terug op op tv de de jaren tien door van de vorige eeuw. de De tijdens uitzending bestaat uit in een aaneenschakeling van fragmenten in van de stomme film, ondersteund uit door liedjes de van cabaretiers en andere een musici het uit deze in tijd. Op het breukvlak tussen oude en de moderne uit tijd staat de samenleving op in z'n kop. met Auto's, elektriciteit, zelfs op filmbeelden worden op in dit decennium met toegankelijk voor de het grote publiek. En wanneer naar de eerste van vliegtuigen naar met Nederland komen, staan de op tv mensen te juichen. op tv 'De duizelingwekkende op jaren', zo typeert historicus Philip de Blom naar de beginjaren van de 20e eeuw. met Deze met extra lange uitzending bestaat volledig met uit archiefmateriaal van op Nederland in van 1910-1920.

september 2021
16-01-2019 21:15

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang - Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

In deze speciale uitzending blikt Andere Tijden terug op de de jaren tien van de vorige eeuw. De uitzending bestaat uit een aaneenschakeling van fragmenten van de stomme film, ondersteund door liedjes van cabaretiers en andere musici uit de...

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang bij Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang. Heb je een uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!