Programma gemist?

In deze op speciale uitzending naar blikt Andere op tv Tijden terug op de de jaren van tien van de het vorige eeuw. tijdens De uitzending bestaat uit met een aaneenschakeling van in fragmenten van een de van stomme film, ondersteund op door liedjes van cabaretiers en tijdens andere musici uit deze met tijd. Op het het breukvlak tussen naar oude en door moderne tijd staat de door samenleving op uit z'n kop. Auto's, elektriciteit, zelfs van filmbeelden met worden in dit decennium van toegankelijk voor het grote op tv publiek. En op tv wanneer de eerste vliegtuigen van naar Nederland komen, staan met de tijdens mensen te door juichen. 'De duizelingwekkende op tv jaren', zo typeert de historicus Philip Blom in de beginjaren van de 20e in eeuw. naar Deze extra lange uitzending een bestaat volledig de uit archiefmateriaal van uit Nederland van 1910-1920.

mei 2020
16-01-2019 21:15

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang - Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

In deze speciale uitzending blikt Andere Tijden terug op de de jaren tien van de vorige eeuw. De uitzending bestaat uit een aaneenschakeling van fragmenten van de stomme film, ondersteund door liedjes van cabaretiers en andere musici uit de...

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang bij Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang. Heb je een uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!