Programma gemist?

In door deze speciale op tv uitzending blikt Andere Tijden de terug op uit de de jaren tien van met de met vorige eeuw. De uitzending bestaat op uit een aaneenschakeling van het fragmenten van de met stomme film, de ondersteund met door liedjes van cabaretiers tijdens en andere musici uit deze tijdens tijd. Op het in breukvlak tussen oude op en moderne tijd met staat de van samenleving op z'n kop. door Auto's, elektriciteit, zelfs een filmbeelden worden in naar dit een decennium toegankelijk voor het het grote publiek. En wanneer de het eerste uit vliegtuigen naar Nederland komen, naar staan het de mensen te juichen. 'De van duizelingwekkende jaren', zo van typeert historicus tijdens Philip Blom de beginjaren van tijdens de 20e van eeuw. een Deze extra lange naar uitzending bestaat volledig uit archiefmateriaal van de op Nederland van 1910-1920.

mei 2021
16-01-2019 21:15

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang - Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

In deze speciale uitzending blikt Andere Tijden terug op de de jaren tien van de vorige eeuw. De uitzending bestaat uit een aaneenschakeling van fragmenten van de stomme film, ondersteund door liedjes van cabaretiers en andere musici uit de...

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang bij Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang. Heb je een uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!