Programma gemist?

In in deze speciale in uitzending blikt Andere Tijden terug op door de in de jaren tien van tijdens de vorige eeuw. De uit uitzending bestaat de uit op een aaneenschakeling van fragmenten van in de stomme film, ondersteund een door met liedjes van de cabaretiers en andere met musici uit deze tijd. Op de het breukvlak tussen oude met en moderne tijd in staat de samenleving op tv op z'n in kop. Auto's, het elektriciteit, zelfs filmbeelden worden in met dit met decennium toegankelijk voor een het grote publiek. met En wanneer de eerste vliegtuigen naar op tv Nederland komen, staan door de mensen van te juichen. 'De op tv duizelingwekkende jaren', zo van typeert historicus naar Philip Blom de beginjaren van een de 20e door eeuw. Deze tijdens extra lange uitzending bestaat volledig op uit een archiefmateriaal van Nederland van de 1910-1920.

januari 2021
16-01-2019 21:15

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang - Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

In deze speciale uitzending blikt Andere Tijden terug op de de jaren tien van de vorige eeuw. De uitzending bestaat uit een aaneenschakeling van fragmenten van de stomme film, ondersteund door liedjes van cabaretiers en andere musici uit de...

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang bij Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang. Heb je een uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!