Programma gemist?

In uit deze speciale uitzending uit blikt Andere Tijden terug uit op de op de jaren tien de van de vorige eeuw. op tv De uitzending van bestaat uit een uit aaneenschakeling van fragmenten van de op stomme met film, ondersteund tijdens door liedjes van cabaretiers en in andere musici uit de deze tijd. Op tijdens het breukvlak tussen oude op tv en moderne tijdens tijd staat de in samenleving op z'n de kop. Auto's, elektriciteit, van zelfs filmbeelden een worden in dit naar decennium toegankelijk voor het tijdens grote publiek. En wanneer op tv de eerste vliegtuigen naar het Nederland komen, door staan de mensen naar te juichen. 'De duizelingwekkende op jaren', zo op typeert historicus Philip door Blom de beginjaren een van de 20e op eeuw. Deze extra tijdens lange het uitzending bestaat volledig uit van archiefmateriaal van Nederland van met 1910-1920.

september 2020
16-01-2019 21:15

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang - Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang

In deze speciale uitzending blikt Andere Tijden terug op de de jaren tien van de vorige eeuw. De uitzending bestaat uit een aaneenschakeling van fragmenten van de stomme film, ondersteund door liedjes van cabaretiers en andere musici uit de...

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang bij Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang. Heb je een uitzending van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!