Programma gemist?

Decennia later speelt in schoonheid nog altijd een een rol bij uit enkele Blue het Book-modellen van toen. Emmeline door Snively was het eigenaresse van naar het modellenbureau en ontdekte naast naar Marilyn naar Monroe nog uit talloze andere mannelijke en vrouwelijke uit modellen. Vandaag uit de dag van leven haar ideeën over beauty nog tijdens steeds bij haar het modellen. Ze door zijn door nu rond de 90 jaar het oud en houden vast de een aan hun verouderende schoonheid. uit Wat betekent het voor ze met om ouder op tv te worden en blijft met ?mooi zijn? met belangrijk door naarmate de jaren op verstrijken?

In de naar documentaire op The Mother of Beauty op wordt het met verhaal verteld van het op tv Blue Book door Modelling Agency-archief waarin het in uitzonderlijke levensverhaal tijdens van modellenagent Emmeline Snively terug te de vinden is. tijdens Zij was van eigenaresse van The Blue van Book naar Model Agency; hét modellenbureau van Hollywood op tv in een het naoorlogse Amerika. uit Het was Emmeline die naar Marilyn het Monroe ontdekte en met haar nog op tv talloze andere tijdens mannelijke en vrouwelijke in modellen. Vandaag de dag leven uit Emmeline Snively’s door ideeën over beauty nog uit steeds bij in haar de modellen. Ze zijn nu op tv rond de op tv negentig jaar oud en de houden vast aan hun verouderende tijdens schoonheid. Herinneringen uit op hun jeugd, levenservaring, een ouder worden en het sterfelijkheid vertellen het door op tv verhaal van een periode gevuld met door humor, verdriet en uit naar alles ertussenin. Hoe ging het door er vroeger aan met toe in de modellenwereld? op Wat betekent het het voor ze om naar ouder te door worden? En in blijft 'mooi zijn' belangrijk naar naarmate de de jaren verstrijken?

januari 2021
15-05-2019 08:15

2Doc: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - 2Doc: The Mother of Beauty

Decennia later speelt schoonheid nog altijd een rol bij enkele Blue Book-modellen van toen. Emmeline Snively was eigenaresse van het modellenbureau en ontdekte naast Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke en vrouwelijke modellen. Vand...

16-01-2019 22:55

Docu: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - Docu: The Mother of Beauty

In de documentaire The Mother of Beauty wordt het verhaal verteld van het Blue Book Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent Emmeline Snively terug te vinden is. Zij was eigenaresse van The Blue Boo...

2Doc: The Mother of Beauty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Mother of Beauty bij 2Doc: The Mother of Beauty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Mother of Beauty. Heb je een uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Mother of Beauty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Mother of Beauty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Mother of Beauty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!