Programma gemist?

Decennia het later speelt schoonheid nog altijd in een met rol bij enkele Blue Book-modellen door van toen. het Emmeline een Snively was eigenaresse van het modellenbureau naar het en ontdekte naast Marilyn Monroe nog van talloze door andere mannelijke en vrouwelijke modellen. op tv Vandaag met de dag het leven haar ideeën over beauty nog tijdens steeds bij door haar modellen. in Ze zijn nu rond op tv de de 90 jaar oud door en houden vast naar aan hun verouderende een schoonheid. Wat betekent het voor ze van om ouder te een op tv worden en blijft ?mooi het zijn? belangrijk naarmate in de jaren op tv verstrijken?

In op de documentaire The het Mother of Beauty een wordt het een verhaal verteld van van het Blue Book de Modelling Agency-archief waarin het het uitzonderlijke levensverhaal van naar modellenagent Emmeline Snively terug te van tijdens vinden is. Zij door was eigenaresse van The Blue Book uit Model in Agency; hét modellenbureau van Hollywood op tv met in het naoorlogse Amerika. Het was in Emmeline die naar Marilyn Monroe naar ontdekte en het met haar nog met talloze andere mannelijke en vrouwelijke met modellen. Vandaag de met dag leven van Emmeline Snively’s ideeën over beauty uit nog door steeds bij haar van modellen. Ze zijn nu met rond de negentig jaar oud op tv en tijdens houden vast aan hun verouderende in schoonheid. Herinneringen uit met hun van jeugd, levenservaring, ouder worden tijdens en sterfelijkheid vertellen het tijdens van verhaal van een periode uit gevuld met humor, verdriet en van alles ertussenin. Hoe tijdens ging een het er vroeger aan van toe in de in modellenwereld? Wat het betekent het voor ze om door ouder te door worden? En blijft naar 'mooi zijn' belangrijk uit naarmate de jaren naar verstrijken?

september 2020
15-05-2019 08:15

2Doc: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - 2Doc: The Mother of Beauty

Decennia later speelt schoonheid nog altijd een rol bij enkele Blue Book-modellen van toen. Emmeline Snively was eigenaresse van het modellenbureau en ontdekte naast Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke en vrouwelijke modellen. Vand...

16-01-2019 22:55

Docu: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - Docu: The Mother of Beauty

In de documentaire The Mother of Beauty wordt het verhaal verteld van het Blue Book Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent Emmeline Snively terug te vinden is. Zij was eigenaresse van The Blue Boo...

2Doc: The Mother of Beauty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Mother of Beauty bij 2Doc: The Mother of Beauty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Mother of Beauty. Heb je een uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Mother of Beauty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Mother of Beauty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Mother of Beauty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!