Programma gemist?

Decennia later de speelt schoonheid nog van altijd door een rol bij enkele Blue Book-modellen uit van toen. het Emmeline Snively was het eigenaresse van het in modellenbureau uit en ontdekte naast Marilyn Monroe nog de talloze op andere mannelijke en vrouwelijke met modellen. Vandaag de tijdens dag leven haar ideeën naar over beauty nog de de steeds bij haar modellen. Ze zijn het nu rond van de tijdens 90 jaar oud met en houden vast aan hun uit verouderende schoonheid. Wat van betekent het voor met ze om het ouder te worden op tv en blijft ?mooi zijn? belangrijk in naarmate een de jaren de verstrijken?

In de op documentaire The in Mother of Beauty uit wordt het verhaal verteld met van het het Blue Book Modelling Agency-archief op tv waarin het uitzonderlijke op tv levensverhaal op van modellenagent Emmeline Snively terug het te met vinden is. Zij was eigenaresse op van tijdens The Blue Book Model Agency; hét tijdens een modellenbureau van Hollywood in het van naoorlogse Amerika. Het was tijdens Emmeline die Marilyn het Monroe ontdekte en uit op tv met haar nog uit talloze andere mannelijke tijdens en vrouwelijke modellen. Vandaag de door dag leven met Emmeline Snively’s ideeën op tv over beauty nog steeds uit bij haar modellen. Ze door zijn nu door rond de negentig jaar oud uit en houden vast naar aan hun het verouderende schoonheid. op Herinneringen uit hun jeugd, naar levenservaring, ouder worden en tijdens sterfelijkheid vertellen het in verhaal van tijdens een het periode gevuld met naar humor, verdriet en alles ertussenin. Hoe een ging het uit er op tv vroeger aan toe in de naar modellenwereld? de Wat betekent het voor het ze om ouder naar te worden? En blijft 'mooi een door zijn' belangrijk naarmate de het jaren verstrijken?

september 2021
15-05-2019 08:15

2Doc: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - 2Doc: The Mother of Beauty

Decennia later speelt schoonheid nog altijd een rol bij enkele Blue Book-modellen van toen. Emmeline Snively was eigenaresse van het modellenbureau en ontdekte naast Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke en vrouwelijke modellen. Vand...

16-01-2019 22:55

Docu: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - Docu: The Mother of Beauty

In de documentaire The Mother of Beauty wordt het verhaal verteld van het Blue Book Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent Emmeline Snively terug te vinden is. Zij was eigenaresse van The Blue Boo...

2Doc: The Mother of Beauty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Mother of Beauty bij 2Doc: The Mother of Beauty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Mother of Beauty. Heb je een uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Mother of Beauty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Mother of Beauty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Mother of Beauty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!