Programma gemist?

Decennia later speelt het schoonheid door nog altijd met een rol bij enkele Blue tijdens Book-modellen van op tv toen. Emmeline door Snively was eigenaresse van het modellenbureau in en in ontdekte naast een Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke op tv en vrouwelijke het modellen. tijdens Vandaag de dag leven haar door ideeën over tijdens beauty nog op steeds bij haar modellen. Ze het zijn nu rond door de naar 90 jaar oud en houden vast in aan hun verouderende op tv schoonheid. Wat tijdens betekent het op tv voor ze om ouder te met een worden en blijft ?mooi zijn? belangrijk naar naarmate de jaren een uit verstrijken?

In op tv de documentaire met The Mother of Beauty wordt het het verhaal verteld in van met het Blue Book Modelling Agency-archief van waarin het uitzonderlijke levensverhaal het van modellenagent met Emmeline Snively terug te van in vinden is. Zij door was eigenaresse van The het Blue Book een Model Agency; hét modellenbureau het van Hollywood in met het naoorlogse Amerika. Het op tv was Emmeline op die Marilyn Monroe ontdekte het en met haar nog naar talloze op andere mannelijke en vrouwelijke van modellen. Vandaag de dag leven uit Emmeline Snively’s ideeën door over beauty nog op steeds uit bij haar de modellen. Ze zijn nu rond de de negentig jaar op tv oud en houden vast op tv aan met hun verouderende schoonheid. Herinneringen van uit hun op jeugd, levenservaring, de ouder worden en naar sterfelijkheid vertellen het verhaal door van een periode gevuld met door humor, door verdriet en op tv alles ertussenin. Hoe ging van het er vroeger aan toe door in de naar modellenwereld? in Wat betekent het voor op ze om ouder te worden? naar En blijft 'mooi naar zijn' belangrijk naarmate het de jaren met verstrijken?

mei 2021
15-05-2019 08:15

2Doc: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - 2Doc: The Mother of Beauty

Decennia later speelt schoonheid nog altijd een rol bij enkele Blue Book-modellen van toen. Emmeline Snively was eigenaresse van het modellenbureau en ontdekte naast Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke en vrouwelijke modellen. Vand...

16-01-2019 22:55

Docu: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - Docu: The Mother of Beauty

In de documentaire The Mother of Beauty wordt het verhaal verteld van het Blue Book Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent Emmeline Snively terug te vinden is. Zij was eigenaresse van The Blue Boo...

2Doc: The Mother of Beauty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Mother of Beauty bij 2Doc: The Mother of Beauty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Mother of Beauty. Heb je een uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Mother of Beauty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Mother of Beauty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Mother of Beauty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!