Programma gemist?

Decennia in later speelt het schoonheid nog altijd een rol bij op enkele het Blue Book-modellen het van toen. Emmeline Snively was eigenaresse naar tijdens van het modellenbureau en het ontdekte naast Marilyn Monroe het nog talloze andere uit mannelijke en vrouwelijke modellen. met Vandaag de dag op tv op tv leven haar ideeën over beauty nog naar steeds bij in haar modellen. van Ze zijn op tv nu rond de 90 jaar tijdens oud door en houden vast aan hun door verouderende schoonheid. Wat betekent met tijdens het voor ze om ouder het te worden en het blijft het ?mooi zijn? belangrijk naarmate de jaren van op verstrijken?

In met de documentaire The door Mother of Beauty wordt op het verhaal verteld uit van het Blue Book op tv tijdens Modelling Agency-archief waarin het door uitzonderlijke levensverhaal met van modellenagent Emmeline met Snively terug te vinden is. in Zij was met eigenaresse van uit The Blue Book Model Agency; een hét modellenbureau van een Hollywood in het naoorlogse door Amerika. met Het was Emmeline de die Marilyn met Monroe ontdekte en met een haar nog talloze andere door mannelijke in en vrouwelijke modellen. Vandaag uit de dag leven Emmeline Snively’s met ideeën over de beauty nog tijdens steeds bij haar met modellen. Ze zijn de nu rond de negentig een jaar oud en houden in vast aan hun uit verouderende schoonheid. tijdens Herinneringen uit hun door jeugd, levenservaring, ouder worden en de de sterfelijkheid vertellen het verhaal van van een periode gevuld met de tijdens humor, verdriet en alles ertussenin. in Hoe ging het naar er vroeger aan toe uit in door de modellenwereld? op Wat betekent het voor ze op om ouder te op tv worden? door En blijft 'mooi zijn' tijdens belangrijk naarmate de jaren een verstrijken?

mei 2020
15-05-2019 08:15

2Doc: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - 2Doc: The Mother of Beauty

Decennia later speelt schoonheid nog altijd een rol bij enkele Blue Book-modellen van toen. Emmeline Snively was eigenaresse van het modellenbureau en ontdekte naast Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke en vrouwelijke modellen. Vand...

16-01-2019 22:55

Docu: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - Docu: The Mother of Beauty

In de documentaire The Mother of Beauty wordt het verhaal verteld van het Blue Book Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent Emmeline Snively terug te vinden is. Zij was eigenaresse van The Blue Boo...

2Doc: The Mother of Beauty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Mother of Beauty bij 2Doc: The Mother of Beauty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Mother of Beauty. Heb je een uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Mother of Beauty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Mother of Beauty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Mother of Beauty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!