Programma gemist?

Decennia later van speelt een schoonheid nog altijd een van rol bij enkele Blue naar Book-modellen van toen. Emmeline naar Snively was door eigenaresse van het modellenbureau op de en ontdekte naast Marilyn Monroe door nog uit talloze andere mannelijke en het vrouwelijke modellen. met Vandaag de dag leven met haar ideeën over een beauty nog het steeds bij haar het modellen. Ze zijn nu rond de een op 90 jaar oud en houden vast naar in aan hun verouderende schoonheid. van Wat betekent het voor op tv ze om ouder tijdens te worden op en blijft met ?mooi zijn? belangrijk naarmate de in jaren tijdens verstrijken?

In de documentaire naar een The Mother of Beauty in wordt het verhaal verteld de van het tijdens Blue Book uit Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal in van modellenagent een Emmeline Snively terug uit te op tv vinden is. Zij was eigenaresse van in door The Blue Book het Model Agency; hét modellenbureau van op tv Hollywood in het op tv naoorlogse Amerika. Het op was Emmeline in die Marilyn de Monroe ontdekte en op met haar nog talloze op andere mannelijke en een vrouwelijke modellen. Vandaag de tijdens dag leven Emmeline Snively’s uit ideeën over het beauty nog uit steeds bij haar modellen. op tv Ze zijn nu op rond de op tv negentig jaar oud op tv en houden vast met aan hun verouderende schoonheid. Herinneringen van uit hun jeugd, levenservaring, de tijdens ouder worden en van sterfelijkheid vertellen het verhaal van een tijdens uit periode gevuld met humor, tijdens verdriet en alles naar ertussenin. Hoe ging het er een door vroeger aan toe in de uit modellenwereld? Wat betekent het tijdens voor ze om met ouder te naar worden? En door blijft 'mooi zijn' op belangrijk naarmate de jaren van verstrijken?

oktober 2021
15-05-2019 08:15

2Doc: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - 2Doc: The Mother of Beauty

Decennia later speelt schoonheid nog altijd een rol bij enkele Blue Book-modellen van toen. Emmeline Snively was eigenaresse van het modellenbureau en ontdekte naast Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke en vrouwelijke modellen. Vand...

16-01-2019 22:55

Docu: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - Docu: The Mother of Beauty

In de documentaire The Mother of Beauty wordt het verhaal verteld van het Blue Book Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent Emmeline Snively terug te vinden is. Zij was eigenaresse van The Blue Boo...

2Doc: The Mother of Beauty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Mother of Beauty bij 2Doc: The Mother of Beauty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Mother of Beauty. Heb je een uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Mother of Beauty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Mother of Beauty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Mother of Beauty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!