Programma gemist?

Decennia met later speelt schoonheid nog uit altijd door een rol bij enkele Blue Book-modellen de van toen. Emmeline op tv Snively was eigenaresse op van het modellenbureau met en ontdekte op tv naast Marilyn op Monroe nog talloze andere door mannelijke en vrouwelijke modellen. uit het Vandaag de dag met leven haar ideeën op over beauty nog steeds met bij haar modellen. met Ze zijn nu naar rond de 90 naar jaar oud en houden tijdens vast aan een hun verouderende schoonheid. de Wat betekent op tv het voor ze het om ouder te worden van en blijft door ?mooi zijn? belangrijk naarmate de met jaren naar verstrijken?

In de de documentaire The naar Mother of Beauty wordt op tv het verhaal verteld met van het het Blue Book Modelling Agency-archief waarin een met het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent van Emmeline op tv Snively terug te van vinden is. Zij was eigenaresse van van The Blue Book op tv Model van Agency; hét tijdens modellenbureau van Hollywood in met het naoorlogse Amerika. Het tijdens was Emmeline die Marilyn van Monroe ontdekte en uit met haar nog met talloze andere de mannelijke en op vrouwelijke modellen. Vandaag de dag een leven Emmeline Snively’s ideeën naar tijdens over beauty nog steeds bij haar uit modellen. Ze tijdens zijn naar nu rond de negentig uit jaar oud de en houden vast aan hun een verouderende schoonheid. Herinneringen uit uit uit hun jeugd, levenservaring, ouder worden het en sterfelijkheid vertellen het het verhaal van een tijdens periode van gevuld met het humor, verdriet en alles ertussenin. naar Hoe ging op tv het er op tv vroeger aan toe door in de modellenwereld? Wat op tv betekent het voor ze tijdens om ouder te worden? op En blijft op 'mooi zijn' belangrijk naarmate tijdens de tijdens jaren verstrijken?

juni 2021
15-05-2019 08:15

2Doc: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - 2Doc: The Mother of Beauty

Decennia later speelt schoonheid nog altijd een rol bij enkele Blue Book-modellen van toen. Emmeline Snively was eigenaresse van het modellenbureau en ontdekte naast Marilyn Monroe nog talloze andere mannelijke en vrouwelijke modellen. Vand...

16-01-2019 22:55

Docu: The Mother of Beauty

2Doc: The Mother of Beauty - Docu: The Mother of Beauty

In de documentaire The Mother of Beauty wordt het verhaal verteld van het Blue Book Modelling Agency-archief waarin het uitzonderlijke levensverhaal van modellenagent Emmeline Snively terug te vinden is. Zij was eigenaresse van The Blue Boo...

2Doc: The Mother of Beauty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Mother of Beauty bij 2Doc: The Mother of Beauty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Mother of Beauty. Heb je een uitzending van 2Doc: The Mother of Beauty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Mother of Beauty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Mother of Beauty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Mother of Beauty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!