Programma gemist?

Programma waarin met presentatrice Lieke van op Lexmond verschillende het families ontmoet waarin meerdere van mensen hetzelfde met opvallende uiterlijk delen. Een team van een van cosmetisch chirurgen op tv helpt deze families, zodat naar ook zij met het zelfvertrouwen door het leven op tv gaan.

Programma waarin met presentatrice Lieke van Lexmond op op tv verschillende families ontmoet een waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uit uiterlijk delen. Een team naar van cosmetisch chirurgen het helpt een deze families, zodat met ook zij met zelfvertrouwen door naar het leven tijdens gaan.

De 52-jarige in Bianca en haar 24-jarige uit dochter, Romy, op tv hebben allebei veel last in van de met vorm en grootte van met hun naar neus. Beide op tv vrouwen worden al de vanaf hun pubertijd ernstig gepest met van hun het neus en het zijn daardoor flink beschadigd. Lieke op tv van Lexmond een neemt de twee vrouwen mee op naar de plastisch de chirurg. De 49-jarige in moeder naar Bianca en haar de 20-jarige dochter, Daphne, het hebben de een dunne bovenlip van Bianca's uit moeder geërfd. Daphne heeft vooral op last van de de dunne bovenlip en het Bianca wil graag van van haar een chagrijnige blik een af.

De uit 51-jarige Simone en haar door 53-jarige van zus, Diana, hebben de ernstige van gezichtsrimpels van hun de moeder en van hun oma geërfd. Daardoor met zien ze de er ouder uit dan ze in daadwerkelijk in zijn. Samen met op Lieke van Lexmond met gaan ze naar de een plastisch chirurg. De op 41-jarige Marieke heeft het in uit kalende hoofd van haar moeder, tijdens de 71-jarige Jos, geërfd. op Vooral Marieke uit schaamt op tv zich. Ze is tactisch inkoper van een beroep en door voelt zich vaak opgelaten door de als ze contact door heeft met klanten. De het dames gaan naar een naar haarwerkspecialist.

De 29-jarige Dominique het een en haar zus, de de 26-jarige Manon, naar verloren al op jonge leeftijd op beide ouders. Zij op tv wonen tijdens nu samen in het ouderlijk huis op met het de 6-jarige zoontje tijdens van Dominique. Naast de zorg met voor van zoontje Sem delen tijdens de zussen ook een familiekwaal. door De tijdens zussen voelen zich naar absoluut niet vrouwelijk door hun door niet-volgroeide in borsten. De nichtjes uit Sylvia van 57 de en Helma van 50 naar delen naast hun in hechte band ook in hun hangende oogleden. op De vrouwen op tv zien er altijd vermoeid uit tijdens en daar met willen ze maar door al te graag op vanaf.

Claudia, haar met vader, Wil, en door zijn zussen, Diana uit en op tv Jacqueline, vormen samen met naar hun partners en tijdens kinderen een hechte naar Amsterdamse familie. naar Maar ze lijden tijdens ook erg onder de familiekwaal: op extreem los vel naar in hun gezicht. naar Daardoor zien op tv ze er jaren ouder dan de ze daadwerkelijk zijn. de Marwan uit en zijn van zus, Bushra, zijn ruim vier jaar op geleden uit samen met hun ouders en door broertjes van en zusjes uit Irak naar de Nederland gevlucht. Hun de familiekwaal weerhoudt hen een ervan zich uit écht vrij door te kunnen bewegen, vooral het in de zomer. een Broer en zus hebben de allebei ernstige op tv overbeharing op hun met benen.

De uit zussen Aline en Lisanne een hebben de grote op tv neus van hun vader, uit Richard, geërfd. naar De meiden met lijden al door sinds de brugklas ernstig onder op tv deze familiekwaal. Barbara van en haar het vader, Ronaldus, delen niet alleen met hun liefde voor op tv elkaar, door maar hebben beiden ook tijdens enorme door wallen onder hun op tv ogen. Daar hebben ze zowel fysiek de als naar mentaal veel op last.

Lieke van naar Lexmond op tv maakt kennis met Marieke een en haar dochters Bo en tijdens Sil. het Het krijgen in van kinderen heeft deze drie vrouwen door helaas niet alleen op tv geluk gebracht. op De verder slanke het vrouwen hebben sinds naar hun op zwangerschap namelijk alle drie naar last van veel loshangend vel met in bij hun buik. Robine en door haar dochters op tv Lonneke, Carlijn en de Marlies hebben last van met overhangende oogleden. tijdens Zij worden het door het specialistische team alle vier de behandeld aan van deze uit familiekwaal.

Programma waarin presentatrice met uit Lieke van Lexmond op verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen tijdens hetzelfde opvallende uiterlijk een een delen. Een team van het cosmetisch chirurgen helpt deze naar families, zodat ook zij uit met zelfvertrouwen naar door het leven in gaan.

Programma de waarin presentatrice Lieke van de Lexmond verschillende op families ontmoet naar waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende op uiterlijk delen. Een door team van uit cosmetisch chirurgen helpt deze in families, van zodat ook zij met zelfvertrouwen van door het leven een gaan.

De op 52-jarige Bianca en in haar 24-jarige dochter, op tv Romy, hebben allebei veel last in van de vorm op tv en de grootte van hun op tv neus. Beide op vrouwen worden al vanaf hun uit pubertijd uit ernstig gepest met hun in neus en zijn daardoor flink het beschadigd. Lieke van uit uit Lexmond neemt de naar twee vrouwen mee naar de plastisch op chirurg. door De 49-jarige op moeder Bianca en het haar 20-jarige dochter, Daphne, hebben naar de dunne bovenlip van van Bianca's moeder geërfd. het Daphne heeft op tv vooral last van uit de naar dunne bovenlip en Bianca de wil graag van haar tijdens chagrijnige het blik af.

De 52-jarige Bianca met en haar 24-jarige naar een dochter, Romy, hebben op allebei veel last van de de vorm en grootte op van hun op neus. Beide van vrouwen worden al vanaf in hun pubertijd ernstig gepest op tv met hun neus op en zijn uit daardoor flink beschadigd. Lieke van met Lexmond neemt uit de twee vrouwen in mee naar de uit plastisch chirurg. het De 49-jarige moeder Bianca en een haar 20-jarige het dochter, Daphne, in hebben de dunne bovenlip de van Bianca's het moeder geërfd. op Daphne heeft vooral last van de tijdens dunne bovenlip uit en Bianca wil tijdens graag van van haar chagrijnige van blik af.

De 51-jarige Simone het en haar 53-jarige door met zus, Diana, hebben de ernstige naar gezichtsrimpels op tv van hun moeder en hun op oma geërfd. Daardoor zien door ze er het ouder uit dan ze met de daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke het van naar Lexmond gaan ze naar de plastisch het chirurg. De 41-jarige door Marieke heeft het het op kalende hoofd van haar een moeder, de 71-jarige Jos, geërfd. tijdens op tv Vooral Marieke schaamt zich. Ze op is tactisch van inkoper van van beroep en voelt door zich vaak opgelaten als de ze contact heeft met klanten. van in De dames gaan naar naar een haarwerkspecialist.

De een 51-jarige Simone op en haar 53-jarige zus, naar Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels op van van hun moeder en hun oma van op tv geërfd. Daardoor zien van ze er ouder uit naar dan ze daadwerkelijk uit zijn. Samen met Lieke van uit Lexmond gaan ze tijdens naar de plastisch een uit chirurg. De 41-jarige Marieke heeft het een kalende hoofd van uit haar moeder, met de 71-jarige Jos, geërfd. tijdens Vooral Marieke schaamt door zich. Ze is in tactisch inkoper de van beroep en voelt door zich vaak van opgelaten als ze naar contact heeft in met klanten. De dames gaan tijdens naar een tijdens haarwerkspecialist.

De 29-jarige op Dominique en haar met zus, de 26-jarige door Manon, op tv verloren al op tijdens jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen door nu samen in naar het ouderlijk in huis met het 6-jarige door zoontje de van Dominique. de Naast de zorg voor zoontje het Sem tijdens delen de zussen ook een door familiekwaal. tijdens De zussen voelen van zich absoluut niet vrouwelijk door van hun niet-volgroeide borsten. van De op tv nichtjes Sylvia van met 57 en Helma van door 50 delen op naast hun hechte band op ook hun hangende op oogleden. De naar vrouwen zien er in altijd vermoeid uit op tv en daar willen ze maar met al van te graag vanaf.

oktober 2021
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!