Programma gemist?

Programma naar waarin presentatrice Lieke van van Lexmond verschillende families ontmoet op waarin meerdere mensen op tv hetzelfde opvallende door uiterlijk delen. van Een team in van cosmetisch chirurgen helpt met deze families, zodat ook zij een met tijdens zelfvertrouwen door het leven een gaan.

Programma de waarin presentatrice de Lieke van Lexmond verschillende families in ontmoet waarin meerdere het mensen hetzelfde opvallende uiterlijk door delen. Een team de van van cosmetisch chirurgen helpt deze families, in zodat ook zij van van met zelfvertrouwen door het leven het gaan.

De door 52-jarige Bianca en haar 24-jarige in dochter, Romy, in hebben allebei veel tijdens last van de uit vorm en in grootte van hun met neus. Beide vrouwen met worden al vanaf een hun pubertijd ernstig op tv gepest met hun neus en het met zijn daardoor flink van beschadigd. Lieke van op Lexmond neemt de twee vrouwen mee het naar de uit plastisch chirurg. De 49-jarige in moeder Bianca en het het haar 20-jarige dochter, Daphne, hebben op tv de dunne bovenlip van een het Bianca's moeder geërfd. Daphne heeft de vooral last naar van de dunne bovenlip en door Bianca wil door graag van haar chagrijnige met blik het af.

De 51-jarige met Simone en haar 53-jarige uit zus, Diana, hebben van op de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder tijdens en hun oma tijdens geërfd. op tv Daardoor zien door ze er ouder uit dan ze op tv met daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van de Lexmond met gaan ze tijdens naar de plastisch van chirurg. De 41-jarige Marieke heeft een het kalende op hoofd van haar de moeder, de 71-jarige Jos, geërfd. door Vooral Marieke schaamt een zich. de Ze is tactisch inkoper van naar beroep door en voelt tijdens zich vaak opgelaten als ze contact het heeft met een klanten. De dames gaan het naar een van haarwerkspecialist.

De 29-jarige het Dominique en haar het zus, de 26-jarige op Manon, met verloren al op het jonge leeftijd beide ouders. Zij de wonen nu uit samen in het tijdens ouderlijk huis met het 6-jarige een zoontje uit van Dominique. Naast de het zorg in voor zoontje Sem delen naar de zussen ook een familiekwaal. de De zussen voelen op tv zich absoluut op niet vrouwelijk door op tv hun niet-volgroeide borsten. De in nichtjes Sylvia het van 57 en Helma het van door 50 delen naast op tv hun hechte band naar ook hun hangende oogleden. De uit vrouwen zien er een tijdens altijd vermoeid uit en daar van willen ze van maar al te op graag vanaf.

Claudia, haar op tv vader, een Wil, en zijn zussen, de Diana en de Jacqueline, vormen samen door met hun partners door en kinderen een hechte naar Amsterdamse familie. Maar ze lijden op tijdens ook erg onder de het familiekwaal: extreem door los vel in hun door gezicht. Daardoor op zien ze er jaren ouder in dan ze in daadwerkelijk zijn. Marwan en de zijn zus, Bushra, zijn op tv ruim vier jaar de geleden samen met in hun naar ouders en broertjes tijdens en zusjes met uit Irak naar Nederland gevlucht. de Hun familiekwaal door weerhoudt hen ervan zich écht naar naar vrij te kunnen bewegen, de vooral in het de zomer. Broer naar en zus hebben allebei ernstige overbeharing naar met op hun benen.

De zussen van Aline en Lisanne een hebben een de grote neus van van hun vader, Richard, geërfd. de De meiden lijden naar al uit sinds de brugklas ernstig een onder deze familiekwaal. naar Barbara en haar vader, Ronaldus, in uit delen niet alleen hun in liefde voor het elkaar, maar hebben beiden ook enorme door de wallen onder hun ogen. op Daar hebben van ze zowel fysiek als mentaal veel in het last.

Lieke van een Lexmond maakt kennis op tv met Marieke en haar de in dochters Bo en Sil. een Het krijgen van kinderen op tv heeft deze drie vrouwen uit helaas niet op alleen geluk het gebracht. De verder slanke met vrouwen hebben sinds hun met zwangerschap op namelijk alle drie last uit van op tv veel loshangend vel bij hun in buik. Robine en haar op tv dochters Lonneke, Carlijn op en op Marlies hebben naar last van overhangende oogleden. Zij worden van door met het specialistische team alle het vier behandeld aan deze het het familiekwaal.

Programma op waarin presentatrice op tv Lieke van Lexmond verschillende de families ontmoet de waarin meerdere mensen op tv hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team een van de cosmetisch chirurgen helpt deze uit families, zodat ook zij door met zelfvertrouwen door uit in het leven gaan.

Programma het waarin presentatrice Lieke van Lexmond van verschillende families ontmoet op waarin meerdere mensen tijdens hetzelfde opvallende uiterlijk naar op tv delen. Een team de van cosmetisch chirurgen het helpt deze families, met zodat ook zij met het zelfvertrouwen door het leven tijdens gaan.

De 52-jarige Bianca een en haar het 24-jarige dochter, Romy, in hebben allebei veel met last van een de vorm en met grootte van door hun neus. Beide het vrouwen worden al vanaf in hun pubertijd ernstig naar gepest met hun tijdens neus en het zijn daardoor flink beschadigd. Lieke in van tijdens Lexmond neemt de twee vrouwen een mee naar de uit plastisch chirurg. De 49-jarige van moeder Bianca en een haar het 20-jarige dochter, Daphne, hebben de op dunne bovenlip van op tv Bianca's uit moeder geërfd. Daphne heeft uit vooral last van de tijdens dunne bovenlip uit en Bianca wil graag de van tijdens haar chagrijnige blik met af.

De in 52-jarige Bianca in en haar 24-jarige dochter, met Romy, hebben allebei op veel last op van de vorm met en grootte van hun neus. Beide met vrouwen worden tijdens al vanaf naar hun pubertijd ernstig gepest met door hun met neus en in zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van in op tv Lexmond neemt de twee vrouwen tijdens mee naar tijdens de plastisch chirurg. De een 49-jarige moeder Bianca naar en haar 20-jarige tijdens dochter, Daphne, in hebben de dunne bovenlip van het Bianca's op moeder geërfd. Daphne heeft op vooral last in van de dunne bovenlip en het Bianca wil met graag op tv van haar chagrijnige blik in af.

De 51-jarige Simone in en haar 53-jarige met zus, Diana, op hebben de ernstige gezichtsrimpels op tv van hun met moeder een en hun oma geërfd. Daardoor zien door ze op er ouder uit dan op ze daadwerkelijk de zijn. Samen met Lieke van een Lexmond gaan ze op tv naar de plastisch een chirurg. de De 41-jarige Marieke van heeft het kalende hoofd van het de haar moeder, de 71-jarige Jos, de geërfd. Vooral Marieke schaamt tijdens de zich. Ze is tactisch in inkoper van beroep en voelt de zich vaak door opgelaten als ze contact de heeft met klanten. de De dames gaan naar naar op een haarwerkspecialist.

De op tv 51-jarige Simone een en haar 53-jarige zus, Diana, hebben van tijdens de ernstige gezichtsrimpels van hun op moeder en hun oma uit geërfd. Daardoor door zien ze er een ouder naar uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen naar met Lieke van een Lexmond gaan de ze naar met de plastisch chirurg. op De 41-jarige Marieke door heeft het naar kalende hoofd van op tv haar moeder, de 71-jarige Jos, geërfd. met Vooral Marieke schaamt door zich. het Ze is tactisch inkoper tijdens van beroep op tv en voelt zich in vaak opgelaten als ze contact uit uit heeft met klanten. De het dames gaan naar op een haarwerkspecialist.

De 29-jarige een Dominique en haar zus, op de 26-jarige Manon, tijdens op tv verloren al op jonge in leeftijd beide ouders. Zij door wonen nu het samen in het op ouderlijk huis met tijdens het 6-jarige in zoontje van Dominique. Naast de zorg uit op tv voor zoontje Sem met delen de zussen op tv ook een familiekwaal. De zussen van voelen met zich absoluut niet vrouwelijk door in hun het niet-volgroeide borsten. De nichtjes in Sylvia van op 57 en Helma van 50 van delen naast uit hun hechte band op tv ook hun hangende tijdens oogleden. De vrouwen zien er in het altijd vermoeid uit en daar willen door tijdens ze maar al te graag uit vanaf.

maart 2021
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!