Programma gemist?

Programma van waarin presentatrice Lieke van Lexmond op het verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen een hetzelfde van opvallende uiterlijk op tv delen. Een team van in cosmetisch chirurgen helpt deze families, op zodat door ook zij van met zelfvertrouwen door het leven een gaan.

Programma een waarin presentatrice Lieke van het Lexmond verschillende families een ontmoet waarin meerdere mensen de hetzelfde opvallende tijdens uiterlijk delen. met Een team van cosmetisch chirurgen een helpt deze uit families, zodat ook zij uit met uit zelfvertrouwen door van het leven gaan.

De 52-jarige tijdens Bianca en in haar 24-jarige dochter, Romy, hebben de allebei veel het last op van de vorm en op tv grootte van hun tijdens neus. Beide tijdens vrouwen worden al vanaf naar hun pubertijd ernstig gepest met naar het hun neus en zijn daardoor flink door op beschadigd. Lieke van met Lexmond neemt de twee vrouwen mee de naar de plastisch in chirurg. De het 49-jarige moeder Bianca op en naar haar 20-jarige dochter, tijdens Daphne, hebben de dunne de bovenlip van Bianca's moeder tijdens geërfd. Daphne op heeft vooral last uit van de dunne bovenlip een en Bianca wil graag in van haar in chagrijnige blik tijdens af.

De uit 51-jarige Simone door en haar 53-jarige zus, het Diana, hebben de het ernstige gezichtsrimpels van hun moeder het tijdens en hun oma geërfd. Daardoor zien van ze er ouder uit uit naar dan ze op tv daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke op van Lexmond gaan ze de naar op de plastisch door chirurg. De 41-jarige naar Marieke heeft het kalende tijdens hoofd van haar moeder, de de door 71-jarige Jos, geërfd. tijdens Vooral Marieke schaamt zich. Ze een is tactisch inkoper een van beroep en voelt in naar zich vaak opgelaten als in ze contact tijdens heeft met klanten. De dames van gaan naar een een haarwerkspecialist.

De tijdens 29-jarige Dominique en haar naar zus, van de 26-jarige Manon, verloren al op de door jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen op nu samen in van het ouderlijk huis een met het 6-jarige tijdens zoontje van tijdens Dominique. Naast de een zorg van voor zoontje Sem delen de zussen naar ook een familiekwaal. uit De zussen naar voelen zich absoluut niet op vrouwelijk door hun door niet-volgroeide de borsten. De nichtjes Sylvia van in 57 en uit Helma op van 50 delen naast hun een hechte band ook op hun hangende naar oogleden. De vrouwen zien er uit altijd vermoeid uit een en op tv daar willen de ze maar al te graag een vanaf.

Claudia, de haar vader, op Wil, en zijn zussen, op Diana en met Jacqueline, vormen samen uit met hun partners en kinderen naar een hechte Amsterdamse familie. door de Maar ze lijden door ook erg onder de familiekwaal: in extreem uit los vel in hun gezicht. Daardoor het zien ze er op tv jaren ouder een dan ze de daadwerkelijk zijn. Marwan en zijn met zus, Bushra, tijdens zijn in ruim vier jaar geleden met samen met hun ouders naar en het broertjes en zusjes naar uit Irak naar met Nederland gevlucht. Hun familiekwaal door weerhoudt hen ervan zich écht naar vrij uit te kunnen bewegen, naar vooral in de zomer. uit Broer en door zus hebben allebei met ernstige overbeharing op hun naar benen.

De zussen Aline het en Lisanne door hebben de grote neus met de van hun vader, Richard, geërfd. De het meiden lijden al uit sinds de brugklas van ernstig onder deze uit familiekwaal. naar Barbara en haar vader, met Ronaldus, delen niet alleen op tv hun naar liefde voor elkaar, in maar hebben beiden ook door enorme wallen onder hun van ogen. Daar hebben het ze in zowel fysiek als mentaal het veel van last.

Lieke van een Lexmond maakt met kennis met Marieke en haar met dochters Bo en een Sil. een Het krijgen van kinderen het heeft op deze drie vrouwen helaas niet het alleen naar geluk gebracht. De de verder slanke vrouwen hebben sinds in hun op tv zwangerschap namelijk alle drie in last van veel loshangend vel op tv bij van hun buik. op Robine en haar dochters Lonneke, in Carlijn de en Marlies hebben op last van overhangende oogleden. Zij door worden door het specialistische de het team alle vier tijdens behandeld aan deze op tv familiekwaal.

Programma met waarin presentatrice Lieke door van Lexmond verschillende families op tv ontmoet waarin meerdere het mensen hetzelfde opvallende tijdens uiterlijk delen. Een team het van door cosmetisch chirurgen helpt deze families, op zodat ook in zij met zelfvertrouwen op tv door het het leven gaan.

Programma waarin tijdens presentatrice Lieke van het Lexmond op verschillende families ontmoet de waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk door op tv delen. Een team van het cosmetisch chirurgen helpt op tv deze families, zodat ook door zij met zelfvertrouwen door met het leven in gaan.

De 52-jarige Bianca naar en haar 24-jarige een dochter, Romy, uit hebben allebei veel in last van de vorm op tv en in grootte van hun uit neus. Beide vrouwen worden uit al vanaf hun pubertijd tijdens op ernstig gepest met hun tijdens neus en zijn daardoor de flink beschadigd. Lieke door van Lexmond van neemt de de twee vrouwen mee naar de met plastisch tijdens chirurg. De 49-jarige moeder Bianca en van haar 20-jarige tijdens dochter, Daphne, hebben op tv de dunne bovenlip op van op Bianca's moeder geërfd. Daphne heeft vooral op tv de last van de dunne van bovenlip en de Bianca wil graag van op tv haar chagrijnige tijdens blik af.

De 52-jarige uit Bianca van en haar 24-jarige dochter, op Romy, hebben naar allebei veel last van de uit vorm en op tv grootte van hun neus. Beide tijdens naar vrouwen worden al vanaf hun naar pubertijd ernstig gepest met in hun tijdens neus en met zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van van Lexmond neemt het de twee vrouwen tijdens mee met naar de plastisch op chirurg. De 49-jarige met moeder Bianca en haar 20-jarige dochter, de Daphne, hebben de op tv het dunne bovenlip van Bianca's moeder in geërfd. Daphne heeft vooral door last van door de uit dunne bovenlip en Bianca wil een graag naar van haar chagrijnige blik in af.

De door 51-jarige Simone en haar 53-jarige door zus, door Diana, hebben tijdens de ernstige gezichtsrimpels van hun van moeder en hun een oma met geërfd. Daardoor zien ze uit er ouder van uit dan ze op daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke door van Lexmond gaan ze van naar de plastisch naar chirurg. De 41-jarige op Marieke heeft het met het kalende hoofd van haar moeder, van de 71-jarige Jos, geërfd. met Vooral Marieke schaamt met een zich. Ze is tactisch inkoper van van tijdens beroep en voelt zich vaak opgelaten de als ze contact met heeft met met klanten. De van dames gaan naar van een haarwerkspecialist.

De op 51-jarige Simone op tv en haar 53-jarige zus, in Diana, hebben de ernstige uit gezichtsrimpels op tv van hun moeder en hun oma van met geërfd. Daardoor zien ze met er ouder uit op tv dan ze daadwerkelijk zijn. Samen tijdens met Lieke het van Lexmond naar gaan ze van naar de plastisch chirurg. De 41-jarige op tv Marieke heeft van het naar kalende hoofd van haar moeder, de door 71-jarige Jos, geërfd. de tijdens Vooral Marieke schaamt zich. de Ze is tactisch inkoper het van beroep en naar voelt zich vaak opgelaten een als ze contact naar heeft met klanten. uit tijdens De dames gaan naar op een haarwerkspecialist.

De 29-jarige Dominique op tv een en haar zus, de het 26-jarige Manon, verloren met al op jonge leeftijd op tv beide ouders. Zij wonen tijdens nu naar samen in het ouderlijk naar huis met het 6-jarige in zoontje van van Dominique. Naast de de zorg uit voor zoontje Sem delen de tijdens zussen ook uit een familiekwaal. uit De zussen voelen zich absoluut een niet vrouwelijk van door hun niet-volgroeide borsten. de De een nichtjes Sylvia van een 57 en Helma van 50 delen in naast hun hechte een band ook tijdens hun hangende het oogleden. De met vrouwen zien er altijd vermoeid uit het en door daar willen ze tijdens maar al te graag in vanaf.

december 2019
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!