Programma gemist?

Programma waarin van presentatrice Lieke van Lexmond tijdens verschillende families de ontmoet op tv waarin meerdere mensen hetzelfde tijdens opvallende uiterlijk delen. Een tijdens team van de cosmetisch chirurgen helpt op tv deze families, zodat ook op tv zij met zelfvertrouwen naar door het op tv leven gaan.

Programma door waarin presentatrice naar Lieke van Lexmond een verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen uit hetzelfde opvallende in uiterlijk delen. Een door team van cosmetisch chirurgen van helpt deze het families, zodat op tv ook zij op met zelfvertrouwen door de het leven gaan.

De 52-jarige van Bianca en met haar 24-jarige de dochter, Romy, hebben allebei van veel last van de vorm met en grootte op van hun neus. van Beide vrouwen van worden al vanaf hun pubertijd met ernstig gepest met uit hun naar neus en zijn het daardoor flink beschadigd. Lieke van met Lexmond neemt de naar de twee vrouwen mee naar de het plastisch in chirurg. De 49-jarige tijdens moeder Bianca en haar op tv 20-jarige dochter, Daphne, hebben de het dunne bovenlip van op het Bianca's moeder geërfd. Daphne heeft op vooral last van de de dunne met bovenlip en Bianca wil door graag van op tv haar chagrijnige op blik af.

De met 51-jarige Simone en op haar 53-jarige zus, Diana, een hebben de de ernstige gezichtsrimpels van hun naar moeder en van hun oma geërfd. een Daardoor zien ze er ouder met uit op dan ze daadwerkelijk zijn. door Samen naar met Lieke van Lexmond gaan tijdens ze naar de plastisch door chirurg. van De 41-jarige Marieke met heeft het kalende hoofd van door van haar moeder, de op 71-jarige Jos, geërfd. Vooral Marieke op schaamt zich. Ze in is tactisch inkoper van van beroep en voelt tijdens zich de vaak opgelaten als ze van contact met heeft met klanten. De tijdens dames gaan naar door een haarwerkspecialist.

De de 29-jarige Dominique en haar op zus, de 26-jarige het Manon, door verloren al op een jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen de nu naar samen in het in ouderlijk huis met op het 6-jarige zoontje van het Dominique. Naast de zorg tijdens voor zoontje Sem een delen de zussen in ook een familiekwaal. op De het zussen voelen zich absoluut niet met vrouwelijk op door hun het niet-volgroeide borsten. De door nichtjes Sylvia van 57 tijdens en Helma van 50 naar delen naast door hun hechte een band ook hun hangende op oogleden. De tijdens vrouwen zien er altijd vermoeid de uit en daar van willen ze maar uit al te graag naar vanaf.

Claudia, in haar vader, Wil, op en zijn zussen, Diana een en uit Jacqueline, vormen samen met hun op partners en kinderen een met hechte van Amsterdamse familie. Maar het ze lijden ook een erg onder de familiekwaal: extreem tijdens los vel de in hun op gezicht. Daardoor zien van ze er jaren ouder op tv dan op ze daadwerkelijk zijn. Marwan en zijn uit in zus, Bushra, zijn ruim vier naar jaar geleden het samen met hun ouders op en tijdens broertjes en zusjes uit Irak naar het Nederland gevlucht. naar Hun familiekwaal weerhoudt tijdens hen het ervan zich écht vrij in te kunnen een bewegen, vooral in de zomer. Broer door en zus hebben door allebei naar ernstige overbeharing van op hun benen.

De zussen Aline naar en Lisanne hebben op tv met de grote neus van hun in vader, Richard, geërfd. naar De meiden lijden met al sinds de tijdens brugklas ernstig onder met deze familiekwaal. Barbara uit en op haar vader, Ronaldus, naar delen niet alleen in hun liefde voor een elkaar, maar hebben beiden ook uit enorme wallen onder van hun ogen. Daar hebben tijdens door ze zowel fysiek als mentaal veel op het last.

Lieke van Lexmond het maakt door kennis met Marieke en haar uit dochters op Bo en Sil. het Het krijgen van kinderen uit heeft deze de drie vrouwen helaas de niet alleen geluk gebracht. De op door verder slanke vrouwen door hebben sinds hun op zwangerschap namelijk alle drie in last van veel in loshangend vel bij hun door buik. van Robine en haar dochters Lonneke, de Carlijn op en Marlies hebben last een van overhangende oogleden. tijdens Zij worden de door het specialistische team alle vier naar naar behandeld aan deze een familiekwaal.

Programma waarin met presentatrice naar Lieke van Lexmond verschillende families van ontmoet naar waarin meerdere mensen hetzelfde naar opvallende uiterlijk delen. Een naar team op tv van cosmetisch chirurgen tijdens helpt deze families, zodat ook tijdens zij met zelfvertrouwen door op het leven op gaan.

Programma waarin presentatrice de Lieke in van Lexmond van verschillende families ontmoet waarin meerdere van mensen hetzelfde opvallende uit uiterlijk delen. naar Een team van tijdens cosmetisch chirurgen helpt van deze families, zodat ook een zij door met zelfvertrouwen door het met leven gaan.

De met 52-jarige Bianca en haar door 24-jarige dochter, van Romy, hebben allebei veel last op een van de vorm naar en grootte van van hun neus. Beide vrouwen worden al het op vanaf hun pubertijd ernstig tijdens gepest met hun een neus en zijn daardoor door flink beschadigd. een Lieke van een Lexmond neemt de in twee vrouwen mee naar de van plastisch een chirurg. De 49-jarige moeder Bianca het en haar tijdens 20-jarige dochter, Daphne, hebben van de dunne bovenlip op tv van Bianca's moeder door geërfd. van Daphne heeft vooral last van de uit dunne bovenlip in en Bianca wil door graag van met haar chagrijnige blik een af.

De 52-jarige een Bianca en met haar 24-jarige dochter, Romy, in hebben uit allebei veel last van de het vorm en grootte door van op hun neus. Beide vrouwen worden met al vanaf op tv hun pubertijd ernstig gepest het met uit hun neus en zijn daardoor een flink beschadigd. Lieke in van Lexmond neemt de op tv twee tijdens vrouwen mee naar naar de plastisch door chirurg. De 49-jarige moeder uit Bianca en haar 20-jarige dochter, op tv naar Daphne, hebben de dunne bovenlip de van naar Bianca's moeder geërfd. op Daphne heeft vooral uit last van de dunne bovenlip en tijdens op Bianca wil graag van haar op tv chagrijnige blik uit af.

De 51-jarige de Simone en haar 53-jarige met zus, tijdens Diana, hebben de ernstige door gezichtsrimpels van hun door moeder en uit hun oma geërfd. met Daardoor zien een ze er ouder uit dan ze het een daadwerkelijk zijn. Samen met naar Lieke van in Lexmond gaan ze naar de met plastisch chirurg. De 41-jarige door in Marieke heeft het kalende hoofd een van haar moeder, de op tv 71-jarige uit Jos, geërfd. door Vooral Marieke schaamt tijdens zich. Ze is naar tactisch inkoper van beroep en op tv voelt zich vaak de opgelaten als ze op contact heeft een met klanten. op De dames gaan naar een door haarwerkspecialist.

De een 51-jarige Simone en haar 53-jarige van zus, Diana, naar hebben de uit ernstige gezichtsrimpels van door hun moeder en uit hun oma geërfd. Daardoor met zien door ze er ouder uit dan de ze een daadwerkelijk zijn. Samen met uit Lieke van naar Lexmond gaan ze naar de plastisch een chirurg. op tv De 41-jarige Marieke uit heeft het tijdens kalende hoofd van haar moeder, de de 71-jarige Jos, geërfd. op tv Vooral Marieke schaamt de zich. Ze is van tactisch met inkoper van op beroep en voelt zich vaak opgelaten met als ze het contact heeft een met klanten. het De dames gaan naar een uit haarwerkspecialist.

De tijdens 29-jarige Dominique en haar zus, uit de 26-jarige Manon, de verloren al op met jonge leeftijd naar beide ouders. Zij wonen naar nu samen tijdens in het ouderlijk een huis door met het 6-jarige zoontje van Dominique. door de Naast de zorg het voor zoontje Sem delen de zussen het ook een familiekwaal. de De zussen voelen op tv zich absoluut in niet vrouwelijk door door hun van niet-volgroeide borsten. De nichtjes Sylvia van uit 57 en uit Helma van 50 delen met naast hun de hechte band ook van hun hangende oogleden. De op tv van vrouwen zien er door altijd vermoeid uit het en daar willen door ze maar al te graag van vanaf.

november 2020
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!