Programma gemist?

Programma waarin presentatrice de de Lieke van Lexmond verschillende families op tv ontmoet waarin tijdens meerdere mensen uit hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team met van van cosmetisch chirurgen op helpt deze families, van zodat ook zij op met zelfvertrouwen door het de leven gaan.

Programma tijdens waarin presentatrice Lieke van Lexmond het verschillende met families ontmoet waarin meerdere mensen op het hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een in team van cosmetisch het chirurgen helpt deze door families, zodat ook zij op met op tv zelfvertrouwen door het tijdens leven gaan.

De 52-jarige in Bianca door en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben de allebei veel last tijdens van de de vorm en grootte tijdens van hun neus. op Beide in vrouwen worden al vanaf tijdens hun pubertijd tijdens ernstig gepest met hun op tv neus en zijn daardoor flink door beschadigd. Lieke van een Lexmond de neemt de twee met vrouwen mee naar de in plastisch chirurg. De met 49-jarige in moeder Bianca en haar in 20-jarige dochter, Daphne, hebben tijdens de naar dunne bovenlip van Bianca's een moeder geërfd. Daphne tijdens heeft vooral last in van de op dunne bovenlip en op tv Bianca wil graag van een haar chagrijnige blik tijdens af.

De 51-jarige in Simone en haar 53-jarige in zus, Diana, hebben van naar de ernstige gezichtsrimpels van in hun moeder het en hun oma geërfd. in Daardoor zien ze er door ouder uit uit dan ze daadwerkelijk zijn. in Samen met op Lieke van Lexmond gaan in ze naar naar de plastisch chirurg. tijdens De 41-jarige Marieke heeft op het kalende op hoofd van met haar moeder, de 71-jarige naar Jos, geërfd. Vooral Marieke schaamt naar zich. uit Ze is tactisch inkoper het van beroep en in voelt zich een vaak opgelaten als ze contact naar heeft het met klanten. de De dames gaan naar uit een haarwerkspecialist.

De 29-jarige Dominique op tv uit en haar zus, de de 26-jarige Manon, verloren het al op jonge leeftijd beide in ouders. Zij wonen een nu samen van in naar het ouderlijk huis met het 6-jarige in zoontje van van Dominique. Naast de zorg door voor zoontje in Sem delen met de zussen ook naar een familiekwaal. De zussen voelen het zich absoluut van niet vrouwelijk in door hun door niet-volgroeide borsten. De nichtjes Sylvia van door door 57 en Helma van een 50 delen in naast hun hechte band ook van hun hangende oogleden. tijdens De vrouwen zien er uit altijd vermoeid uit op tv en daar een willen ze maar al met te graag naar vanaf.

Claudia, haar vader, op tv Wil, en van zijn zussen, Diana en uit Jacqueline, op vormen samen met hun partners de en het kinderen een hechte Amsterdamse een familie. Maar in ze lijden ook op erg onder de familiekwaal: met extreem los van vel in het hun gezicht. Daardoor zien ze er de jaren door ouder dan ze door daadwerkelijk zijn. Marwan en in zijn zus, Bushra, zijn de naar ruim vier jaar geleden samen op tv met tijdens hun ouders en broertjes tijdens en zusjes uit op tv Irak naar Nederland gevlucht. Hun door familiekwaal naar weerhoudt hen met ervan zich écht vrij met te kunnen bewegen, de vooral in door de zomer. Broer naar en zus hebben uit allebei ernstige overbeharing op tijdens hun benen.

De zussen door Aline een en Lisanne hebben de grote de neus op tv van hun vader, Richard, tijdens geërfd. De in meiden lijden al sinds de brugklas op ernstig op onder deze familiekwaal. Barbara en tijdens haar vader, Ronaldus, met delen naar niet alleen tijdens hun liefde voor een elkaar, maar hebben op beiden ook enorme wallen onder tijdens hun tijdens ogen. Daar hebben door ze zowel fysiek als de mentaal veel in last.

Lieke in van Lexmond maakt kennis de met Marieke op tv en haar dochters op tv Bo en Sil. Het krijgen op tv van tijdens kinderen heeft door deze drie vrouwen helaas niet door alleen geluk gebracht. uit De tijdens verder slanke vrouwen hebben sinds van hun zwangerschap op tv namelijk alle naar drie last van door veel loshangend vel bij op hun buik. uit Robine en haar de dochters Lonneke, Carlijn en de Marlies hebben last een van overhangende naar oogleden. Zij worden door het specialistische een team alle van vier behandeld aan deze door tijdens familiekwaal.

Programma waarin in presentatrice Lieke op van Lexmond verschillende families ontmoet de waarin meerdere mensen met hetzelfde opvallende op tv uiterlijk tijdens delen. Een team een van cosmetisch chirurgen helpt deze met families, zodat in ook zij met een zelfvertrouwen door het leven een gaan.

Programma op tv waarin presentatrice Lieke van de Lexmond verschillende families ontmoet op waarin meerdere naar mensen op tv hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een op team van cosmetisch op tv chirurgen helpt deze families, door zodat naar ook zij met zelfvertrouwen tijdens door het leven door gaan.

De de 52-jarige Bianca een en haar 24-jarige door dochter, Romy, hebben allebei veel last met van de op tv vorm het en grootte van hun neus. een Beide de vrouwen worden al vanaf naar hun pubertijd op tv ernstig gepest met hun neus en door zijn daardoor van flink beschadigd. Lieke van op tv Lexmond door neemt de twee vrouwen mee uit op tv naar de plastisch chirurg. De 49-jarige de moeder Bianca en op tv naar haar 20-jarige dochter, de Daphne, hebben de uit dunne bovenlip van Bianca's op moeder geërfd. Daphne heeft op vooral een last van de tijdens dunne bovenlip en op tv Bianca wil graag van haar chagrijnige uit blik de af.

De uit 52-jarige Bianca en van haar 24-jarige dochter, Romy, hebben de allebei de veel last van de op tv vorm op tv en grootte van hun neus. naar Beide vrouwen worden van al tijdens vanaf hun pubertijd ernstig in gepest met hun uit neus en zijn daardoor op tv flink beschadigd. Lieke in van in Lexmond neemt de in twee vrouwen mee naar het de plastisch chirurg. De naar 49-jarige moeder Bianca en de haar 20-jarige naar dochter, in Daphne, hebben de dunne bovenlip van de Bianca's een moeder geërfd. Daphne heeft tijdens vooral van last van de dunne bovenlip uit en Bianca door wil graag van haar een chagrijnige blik met af.

De 51-jarige Simone tijdens en haar op tv 53-jarige van zus, Diana, hebben de ernstige naar gezichtsrimpels van op tv hun moeder en hun oma een de geërfd. Daardoor zien ze het er ouder een uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen op met Lieke tijdens van Lexmond tijdens gaan ze naar de van plastisch chirurg. De 41-jarige op tv Marieke naar heeft het kalende op tv hoofd van haar moeder, van de in 71-jarige Jos, geërfd. Vooral Marieke schaamt met met zich. Ze is tactisch inkoper de van uit beroep en voelt zich het vaak opgelaten de als ze contact heeft met klanten. de De dames gaan op tv naar een uit haarwerkspecialist.

De 51-jarige uit Simone naar en haar 53-jarige zus, Diana, een hebben de van ernstige gezichtsrimpels van van hun moeder en tijdens hun oma geërfd. Daardoor zien naar het ze er ouder uit uit dan ze daadwerkelijk zijn. op tv Samen met Lieke de van op tv Lexmond gaan ze tijdens naar de plastisch door chirurg. De 41-jarige Marieke heeft naar het uit kalende hoofd van haar moeder, op tv de 71-jarige Jos, uit geërfd. Vooral Marieke in schaamt zich. Ze is op tv tactisch tijdens inkoper van beroep in en voelt zich vaak opgelaten van als van ze contact door heeft met klanten. De dames op gaan met naar een haarwerkspecialist.

De op tv 29-jarige Dominique en haar zus, in op de 26-jarige Manon, verloren in al op jonge leeftijd beide een ouders. Zij naar wonen door nu samen in het ouderlijk de huis van met het 6-jarige zoontje van Dominique. het Naast de zorg op tv voor zoontje van Sem de delen de zussen ook een familiekwaal. op tv De zussen op tv voelen zich absoluut het niet tijdens vrouwelijk door hun niet-volgroeide borsten. uit De nichtjes Sylvia een van 57 en met Helma van 50 delen de naast hun hechte tijdens band een ook hun hangende in oogleden. De vrouwen met zien er altijd een vermoeid uit en daar willen op met ze maar al te graag van vanaf.

juni 2021
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!