Programma gemist?

Programma waarin presentatrice de een Lieke van Lexmond verschillende met families ontmoet uit waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk de delen. Een team een van cosmetisch chirurgen door helpt deze families, door zodat het ook zij met zelfvertrouwen door de het leven naar gaan.

Programma waarin door presentatrice tijdens Lieke van Lexmond verschillende families tijdens ontmoet met waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk naar delen. met Een team van van cosmetisch chirurgen helpt tijdens deze families, op tv zodat ook zij met zelfvertrouwen door het het leven het gaan.

De 52-jarige naar Bianca en haar op tv 24-jarige op tv dochter, Romy, hebben allebei in veel last van de tijdens vorm en een grootte van hun met neus. Beide vrouwen op worden al het vanaf hun pubertijd uit ernstig gepest met hun uit neus en zijn op daardoor flink met beschadigd. Lieke van Lexmond neemt de met twee vrouwen mee op naar de plastisch een chirurg. door De 49-jarige moeder naar Bianca en haar 20-jarige door dochter, Daphne, hebben door de dunne bovenlip van op Bianca's moeder geërfd. in Daphne heeft vooral op tv last van van de van dunne bovenlip en Bianca wil graag van van haar door chagrijnige blik van af.

De 51-jarige Simone de en tijdens haar 53-jarige zus, Diana, hebben van door de ernstige gezichtsrimpels van uit hun moeder en hun de oma in geërfd. Daardoor zien ze er ouder in op uit dan ze tijdens daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van het Lexmond gaan ze van naar door de plastisch met chirurg. De 41-jarige Marieke door heeft het kalende naar hoofd van haar moeder, de op 71-jarige Jos, van geërfd. Vooral Marieke op tv schaamt door zich. Ze is tactisch inkoper het van beroep en voelt het zich door vaak opgelaten als met ze contact heeft met het klanten. De door dames gaan naar een een haarwerkspecialist.

De van 29-jarige Dominique en haar zus, door de de 26-jarige Manon, verloren door al op jonge leeftijd beide met ouders. een Zij wonen nu samen met in het ouderlijk huis van met naar het 6-jarige zoontje van Dominique. van Naast de de zorg voor zoontje de Sem delen de op tv zussen in ook een familiekwaal. De zussen voelen op op tv zich absoluut niet vrouwelijk door door hun niet-volgroeide borsten. De naar uit nichtjes Sylvia van tijdens 57 en Helma van naar 50 delen naast hun hechte tijdens band ook uit hun hangende tijdens oogleden. De de vrouwen zien er naar altijd vermoeid uit en daar willen de ze het maar al te graag van vanaf.

Claudia, van haar vader, Wil, een en zijn zussen, Diana uit en Jacqueline, door vormen samen met de hun partners en kinderen een een hechte Amsterdamse familie. van de Maar ze lijden ook erg onder tijdens de op familiekwaal: extreem los vel het in hun het gezicht. Daardoor zien ze er naar het jaren ouder dan het ze daadwerkelijk zijn. Marwan en naar zijn op tv zus, Bushra, zijn ruim vier het jaar geleden samen met op hun de ouders en het broertjes en zusjes uit een Irak naar Nederland gevlucht. Hun de familiekwaal weerhoudt het hen ervan op tv zich écht het vrij te kunnen bewegen, van vooral in de zomer. Broer door en zus hebben een allebei ernstige naar overbeharing op op tv hun benen.

De zussen tijdens Aline en op tv Lisanne hebben de de grote neus van in hun vader, Richard, geërfd. De een meiden lijden het al sinds met de brugklas op tv ernstig onder deze van familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, met delen niet met alleen hun liefde voor van elkaar, maar uit hebben beiden ook enorme met in wallen onder hun ogen. Daar met hebben ze zowel fysiek door als een mentaal veel door last.

Lieke van Lexmond de maakt op kennis met Marieke en haar uit dochters Bo door en Sil. Het op krijgen van kinderen heeft door van deze drie vrouwen helaas met niet alleen geluk gebracht. De op tv op tv verder slanke vrouwen in hebben sinds hun zwangerschap tijdens namelijk alle drie naar last van veel loshangend uit vel uit bij hun buik. Robine tijdens en haar dochters van Lonneke, Carlijn en Marlies uit hebben op last van overhangende oogleden. Zij naar worden door het specialistische de team alle vier de behandeld aan deze een met familiekwaal.

Programma waarin presentatrice op van Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet van waarin door meerdere mensen hetzelfde opvallende in uiterlijk delen. Een van team op van cosmetisch chirurgen helpt deze in families, met zodat ook zij op met zelfvertrouwen door het leven met gaan.

Programma op tv waarin presentatrice het Lieke van Lexmond verschillende families het ontmoet waarin meerdere mensen met hetzelfde uit opvallende uiterlijk naar delen. Een team van cosmetisch op chirurgen helpt deze naar families, zodat ook op zij met zelfvertrouwen in door op tv het leven gaan.

De 52-jarige Bianca een de en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben het allebei veel de last van de vorm door en grootte van uit hun neus. Beide tijdens op vrouwen worden al naar vanaf hun pubertijd het ernstig gepest met hun neus op tv en de zijn daardoor flink de beschadigd. Lieke van Lexmond op tv neemt de op twee vrouwen mee naar de plastisch op chirurg. van De 49-jarige moeder een Bianca en uit haar 20-jarige dochter, Daphne, hebben de het dunne bovenlip van op Bianca's van moeder geërfd. Daphne heeft op tv vooral last door van de dunne bovenlip in en Bianca op tv wil graag van haar de chagrijnige met blik af.

De 52-jarige Bianca naar en haar 24-jarige een dochter, Romy, hebben tijdens allebei veel last een van de de vorm en door grootte van hun neus. met Beide op tv vrouwen worden al vanaf hun naar pubertijd ernstig gepest met van van hun neus en de zijn daardoor flink op beschadigd. Lieke van Lexmond door neemt de twee vrouwen mee in naar de naar plastisch chirurg. De in 49-jarige moeder met Bianca en haar met 20-jarige dochter, Daphne, hebben de tijdens van dunne bovenlip van Bianca's moeder op tv geërfd. Daphne tijdens heeft vooral met last van de dunne uit bovenlip en met Bianca wil graag van haar chagrijnige van tijdens blik af.

De het 51-jarige Simone tijdens en haar 53-jarige zus, Diana, een hebben op de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder tijdens door en hun oma naar geërfd. Daardoor zien op ze er ouder uit in dan ze daadwerkelijk zijn. Samen op met Lieke door van op tv Lexmond gaan ze naar de uit plastisch chirurg. De 41-jarige in Marieke heeft het op tv kalende op hoofd van haar moeder, uit de 71-jarige Jos, de geërfd. Vooral Marieke schaamt de door zich. Ze is tactisch van inkoper van op beroep en voelt van zich vaak opgelaten met als ze contact heeft met klanten. op tv De tijdens dames gaan naar een een haarwerkspecialist.

De in 51-jarige Simone en in haar 53-jarige zus, Diana, hebben tijdens door de ernstige gezichtsrimpels van hun naar moeder en naar hun oma geërfd. door Daardoor zien ze er van ouder door uit dan ze daadwerkelijk van zijn. Samen met Lieke van op Lexmond het gaan ze naar naar de plastisch door chirurg. De 41-jarige Marieke heeft het met kalende hoofd door van haar moeder, de de 71-jarige Jos, geërfd. naar Vooral Marieke schaamt op zich. Ze met is tactisch inkoper op van beroep door en voelt zich vaak naar opgelaten als ze op contact heeft met met klanten. De het dames gaan naar naar een haarwerkspecialist.

De 29-jarige Dominique het en met haar zus, de 26-jarige een Manon, verloren al op tijdens jonge leeftijd beide tijdens ouders. Zij met wonen nu samen in tijdens het ouderlijk naar huis met het 6-jarige een zoontje van Dominique. naar naar Naast de zorg voor zoontje naar Sem met delen de zussen ook een een familiekwaal. De zussen door voelen zich absoluut niet een vrouwelijk door hun met niet-volgroeide borsten. De van nichtjes Sylvia van op tv 57 en een Helma van 50 het delen het naast hun hechte in band ook hun hangende oogleden. De van vrouwen op zien er altijd de vermoeid uit en op tv daar willen met ze maar al in te graag vanaf.

april 2020
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!