Programma gemist?

Programma waarin naar presentatrice Lieke van door Lexmond verschillende families ontmoet naar waarin meerdere van mensen hetzelfde opvallende uiterlijk op tv delen. Een op tv team van met cosmetisch chirurgen helpt naar deze families, zodat ook van zij met zelfvertrouwen door de tijdens het leven gaan.

Programma de waarin presentatrice Lieke in van Lexmond een verschillende families ontmoet met waarin meerdere mensen hetzelfde van opvallende uiterlijk door delen. Een team van een cosmetisch chirurgen helpt deze families, de zodat ook zij tijdens met tijdens zelfvertrouwen door het leven op tv gaan.

De het 52-jarige Bianca en van haar 24-jarige dochter, met Romy, hebben op allebei veel last van de vorm de en grootte van uit op hun neus. Beide van vrouwen worden al vanaf hun pubertijd met met ernstig gepest met een hun neus en zijn daardoor flink door beschadigd. Lieke het van Lexmond op tv neemt de op tv twee vrouwen mee naar de plastisch van chirurg. De 49-jarige op moeder Bianca op tv en haar 20-jarige dochter, naar Daphne, door hebben de dunne het bovenlip van Bianca's moeder geërfd. de Daphne heeft naar vooral last de van de dunne bovenlip en met Bianca wil graag met van tijdens haar chagrijnige blik met af.

De 51-jarige Simone een van en haar 53-jarige zus, Diana, naar hebben de ernstige gezichtsrimpels een van op hun moeder en hun met oma geërfd. Daardoor op zien ze in er ouder uit het dan ze daadwerkelijk zijn. van Samen naar met Lieke van naar Lexmond gaan ze met naar de plastisch chirurg. De 41-jarige van Marieke heeft tijdens het kalende het hoofd van door haar moeder, de 71-jarige Jos, geërfd. in een Vooral Marieke schaamt een zich. Ze is tactisch inkoper de van beroep en voelt uit zich vaak op tv opgelaten als ze een contact op tv heeft met klanten. De dames gaan door het naar een haarwerkspecialist.

De het 29-jarige Dominique en door haar zus, de 26-jarige Manon, met verloren al op het jonge leeftijd beide het ouders. tijdens Zij wonen nu met samen in het ouderlijk huis naar met het 6-jarige een zoontje van Dominique. uit in Naast de zorg door voor zoontje Sem delen de zussen het ook een naar familiekwaal. De zussen voelen naar het zich absoluut niet vrouwelijk door hun op niet-volgroeide borsten. het De nichtjes op Sylvia van 57 en Helma door van tijdens 50 delen naast hun een hechte band ook hun uit hangende oogleden. De op een vrouwen zien er altijd vermoeid uit op en daar willen met een ze maar al te graag tijdens vanaf.

Claudia, haar vader, naar Wil, en zijn uit zussen, naar Diana en Jacqueline, vormen op tv samen met hun op partners en met kinderen een hechte uit Amsterdamse familie. Maar ze het lijden op ook erg onder de uit familiekwaal: extreem los op vel in hun naar gezicht. Daardoor zien tijdens ze er jaren ouder dan naar ze daadwerkelijk naar zijn. Marwan en uit zijn zus, uit Bushra, zijn ruim vier van jaar geleden van samen met in hun ouders en broertjes en zusjes van op uit Irak naar Nederland gevlucht. Hun op naar familiekwaal weerhoudt hen ervan zich met écht vrij te op tv kunnen naar bewegen, vooral in de zomer. Broer op tv en zus naar hebben allebei de ernstige overbeharing het op hun benen.

De zussen Aline in en Lisanne van hebben de grote van neus in van hun vader, Richard, geërfd. in De de meiden lijden al sinds de van brugklas ernstig onder deze de familiekwaal. Barbara uit en haar vader, met Ronaldus, delen tijdens niet alleen hun liefde op voor elkaar, maar in hebben beiden op tv ook enorme wallen onder hun uit ogen. Daar op tv hebben ze zowel fysiek uit als mentaal van veel van last.

Lieke van de Lexmond een maakt kennis met Marieke en van haar dochters Bo een en Sil. Het krijgen de van kinderen naar heeft deze drie vrouwen tijdens helaas niet tijdens alleen op geluk gebracht. De verder slanke vrouwen naar hebben sinds hun de zwangerschap met namelijk alle drie last van de veel loshangend tijdens vel bij hun buik. uit op tv Robine en haar op tv dochters Lonneke, Carlijn en Marlies een hebben last een van overhangende oogleden. Zij met worden door het in specialistische team alle naar vier met behandeld aan deze het familiekwaal.

Programma waarin op presentatrice Lieke van Lexmond uit een verschillende families ontmoet waarin meerdere op tv mensen hetzelfde op opvallende uiterlijk delen. het Een team van cosmetisch naar chirurgen helpt op tv deze families, zodat ook op tv zij met zelfvertrouwen een door het leven naar gaan.

Programma met waarin presentatrice Lieke van door Lexmond in verschillende families ontmoet door waarin meerdere mensen hetzelfde op tv opvallende uiterlijk delen. Een een team van van cosmetisch chirurgen helpt op tv deze families, zodat ook de zij met zelfvertrouwen door door het naar leven gaan.

De 52-jarige een Bianca en haar 24-jarige tijdens dochter, Romy, hebben in met allebei veel last van de een vorm en door grootte van naar hun neus. Beide op tv vrouwen worden al vanaf tijdens hun pubertijd ernstig tijdens gepest met hun neus in en zijn daardoor op tv flink beschadigd. Lieke van met Lexmond neemt de op tv twee vrouwen mee uit op naar de plastisch chirurg. naar De 49-jarige moeder Bianca en naar haar 20-jarige dochter, met Daphne, hebben de op tv dunne in bovenlip van Bianca's moeder het geërfd. in Daphne heeft vooral last de van de dunne bovenlip het en Bianca wil de graag van haar chagrijnige met blik een af.

De 52-jarige met Bianca en haar tijdens 24-jarige dochter, in Romy, hebben allebei veel last met van de vorm het en grootte uit van hun neus. Beide van vrouwen het worden al vanaf de hun pubertijd ernstig gepest met met hun neus op en met zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van van Lexmond neemt naar de twee door vrouwen mee naar de op tv plastisch chirurg. De 49-jarige het moeder Bianca door en op haar 20-jarige dochter, Daphne, door hebben de dunne bovenlip van op tv Bianca's op moeder geërfd. Daphne heeft vooral door last van een de dunne op tv bovenlip en Bianca door wil graag van haar naar chagrijnige uit blik af.

De op tv 51-jarige Simone en haar uit 53-jarige op tv zus, Diana, hebben de in ernstige gezichtsrimpels van hun in moeder en hun oma met geërfd. de Daardoor zien ze er ouder tijdens uit een dan ze daadwerkelijk zijn. Samen een met tijdens Lieke van Lexmond gaan in ze naar de van plastisch chirurg. een De 41-jarige op Marieke heeft het kalende uit hoofd van haar moeder, de in 71-jarige Jos, op tv geërfd. het Vooral Marieke schaamt zich. Ze is met tactisch inkoper de van het beroep en voelt zich vaak opgelaten tijdens als uit ze contact heeft op tv met klanten. De dames naar gaan naar van een haarwerkspecialist.

De 51-jarige Simone van van en haar 53-jarige tijdens zus, Diana, hebben op de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder in het en hun oma geërfd. Daardoor zien door ze op tv er ouder uit een dan ze daadwerkelijk zijn. Samen van op tv met Lieke van Lexmond gaan ze in op tv naar de plastisch chirurg. De op tv 41-jarige naar Marieke heeft het kalende een hoofd van haar moeder, door de 71-jarige Jos, geërfd. op Vooral Marieke schaamt uit zich. Ze het is op tv tactisch inkoper van beroep en naar voelt zich vaak opgelaten de als uit ze contact heeft een met klanten. De dames gaan de een naar een haarwerkspecialist.

De 29-jarige Dominique op tv en haar uit zus, de 26-jarige de Manon, op tv verloren al op jonge leeftijd beide naar de ouders. Zij wonen nu samen in op het ouderlijk huis naar met op het 6-jarige met zoontje van Dominique. Naast een de zorg uit voor zoontje Sem delen de zussen het ook een een familiekwaal. De zussen voelen door van zich absoluut niet vrouwelijk door de hun niet-volgroeide van borsten. De het nichtjes Sylvia van 57 en een Helma van 50 van delen naast hun hechte in band van ook hun hangende oogleden. De op tv vrouwen zien met er altijd in vermoeid uit van en daar willen van ze maar al een te graag vanaf.

augustus 2020
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!