Programma gemist?

Programma met waarin presentatrice door Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet op tv waarin meerdere mensen uit in hetzelfde opvallende uiterlijk tijdens delen. Een team van cosmetisch chirurgen het helpt op deze families, zodat ook naar zij op tv met zelfvertrouwen door door het leven gaan.

Programma met waarin presentatrice Lieke van de Lexmond naar verschillende families ontmoet waarin het meerdere mensen hetzelfde opvallende uit uiterlijk met delen. Een team van cosmetisch chirurgen uit helpt op deze families, zodat ook zij op tv met in zelfvertrouwen door het leven tijdens gaan.

De 52-jarige een Bianca en haar uit 24-jarige dochter, Romy, hebben op tv allebei veel last met van het de vorm en de grootte van hun neus. in Beide vrouwen worden al op vanaf met hun pubertijd ernstig gepest een met hun neus en het zijn tijdens daardoor flink beschadigd. Lieke van op tv Lexmond neemt naar de twee een vrouwen mee naar op de plastisch chirurg. tijdens De 49-jarige moeder Bianca en het haar 20-jarige uit dochter, Daphne, hebben de met dunne bovenlip met van Bianca's moeder geërfd. op tv tijdens Daphne heeft vooral in last van de dunne op tv bovenlip en Bianca uit wil graag uit van haar chagrijnige blik op tv af.

De 51-jarige door Simone de en haar 53-jarige zus, Diana, op tv hebben de ernstige het gezichtsrimpels van hun met moeder en het hun oma geërfd. Daardoor zien naar ze er op tv ouder tijdens uit dan ze op daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke op tv van Lexmond uit gaan ze uit naar de plastisch chirurg. naar De 41-jarige in Marieke heeft het kalende hoofd op tv van haar met moeder, de 71-jarige met Jos, geërfd. Vooral Marieke schaamt op zich. Ze is op van tactisch inkoper van beroep en het voelt zich vaak opgelaten naar als van ze contact heeft met klanten. van op tv De dames gaan naar een op haarwerkspecialist.

De met 29-jarige Dominique en tijdens haar zus, de 26-jarige naar Manon, op verloren al op van jonge leeftijd beide ouders. Zij door wonen nu samen in op het ouderlijk huis met met het uit 6-jarige zoontje uit van Dominique. Naast een de zorg voor zoontje op Sem tijdens delen de zussen ook van een familiekwaal. van De zussen voelen zich absoluut niet met vrouwelijk door hun op tv niet-volgroeide borsten. naar De nichtjes door Sylvia van met 57 en Helma naar van 50 delen naast hun van hechte band door ook hun hangende de oogleden. De in vrouwen zien er altijd vermoeid uit tijdens en daar de willen uit ze maar al te graag van vanaf.

Claudia, naar haar vader, Wil, en in zijn de zussen, Diana en Jacqueline, tijdens vormen samen met hun partners naar en kinderen een tijdens hechte in Amsterdamse familie. Maar van ze lijden ook erg van onder de van familiekwaal: extreem los vel in tijdens een hun gezicht. Daardoor zien ze op tv er uit jaren ouder dan ze uit daadwerkelijk zijn. Marwan op tv en zijn het zus, Bushra, zijn ruim uit vier jaar tijdens geleden samen met hun ouders de en broertjes en door zusjes met uit Irak naar Nederland gevlucht. Hun door familiekwaal weerhoudt door hen ervan zich écht uit met vrij te kunnen op bewegen, vooral in de de zomer. Broer en zus hebben op tv allebei ernstige tijdens overbeharing op naar hun benen.

De op tv zussen Aline en het Lisanne hebben de grote naar neus van hun van vader, Richard, de geërfd. De op tv meiden lijden al sinds de brugklas uit de ernstig onder deze een familiekwaal. Barbara en haar vader, op tv Ronaldus, delen niet tijdens alleen van hun liefde voor elkaar, naar maar hebben beiden ook op enorme wallen onder hun het ogen. Daar het hebben ze zowel in fysiek als het mentaal veel de last.

Lieke van Lexmond een naar maakt kennis met Marieke en een haar dochters naar Bo en Sil. op tv Het krijgen van de kinderen heeft deze drie vrouwen de helaas niet op tv alleen op tv geluk gebracht. De verder slanke vrouwen een hebben met sinds hun zwangerschap namelijk in alle drie last van van veel uit loshangend vel bij hun buik. tijdens een Robine en haar dochters Lonneke, Carlijn door van en Marlies hebben tijdens last van overhangende oogleden. Zij worden door door door het specialistische team alle van vier behandeld aan van deze in familiekwaal.

Programma waarin in presentatrice Lieke van Lexmond op tv tijdens verschillende families ontmoet waarin meerdere een mensen het hetzelfde opvallende uiterlijk delen. van Een team van cosmetisch chirurgen in helpt in deze families, zodat ook zij de met zelfvertrouwen met door het uit leven gaan.

Programma van waarin presentatrice Lieke de van Lexmond verschillende families op tv ontmoet waarin meerdere een mensen de hetzelfde opvallende uiterlijk van delen. Een team op tv van cosmetisch chirurgen door helpt deze families, in zodat ook zij met door zelfvertrouwen door op tv het leven gaan.

De 52-jarige een Bianca en haar door 24-jarige dochter, Romy, hebben naar allebei veel op tv last van de naar vorm en een grootte van hun uit neus. Beide vrouwen het worden al vanaf hun pubertijd op ernstig gepest op met hun neus naar en zijn daardoor van flink beschadigd. Lieke met van Lexmond met neemt de de twee vrouwen mee naar de plastisch een een chirurg. De 49-jarige uit moeder Bianca en een haar 20-jarige dochter, Daphne, hebben de door dunne bovenlip van tijdens door Bianca's moeder geërfd. Daphne heeft vooral een last uit van de naar dunne bovenlip en Bianca met wil graag van haar chagrijnige door blik naar af.

De 52-jarige Bianca tijdens en haar de 24-jarige tijdens dochter, Romy, hebben in allebei veel last van de vorm op en in grootte van hun neus. in Beide vrouwen worden de al vanaf met hun pubertijd ernstig gepest met door hun het neus en door zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van tijdens Lexmond neemt door de het twee vrouwen mee naar met de plastisch chirurg. De 49-jarige uit moeder Bianca en tijdens haar 20-jarige naar dochter, Daphne, hebben de een dunne bovenlip door van Bianca's tijdens moeder geërfd. Daphne heeft in vooral last van door de dunne bovenlip het en in Bianca wil graag van naar haar chagrijnige blik de af.

De tijdens 51-jarige Simone en van haar 53-jarige een zus, Diana, hebben de de ernstige gezichtsrimpels van naar hun moeder en hun oma door geërfd. Daardoor in zien ze met er ouder van uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen van met de Lieke van Lexmond op gaan ze naar de plastisch uit chirurg. De 41-jarige de in Marieke heeft het kalende hoofd van de het haar moeder, de 71-jarige Jos, geërfd. door Vooral Marieke in schaamt zich. Ze is met tactisch inkoper op van beroep en voelt tijdens zich vaak opgelaten van als ze op contact heeft met klanten. op De dames het gaan naar een uit haarwerkspecialist.

De 51-jarige Simone in op tv en haar 53-jarige zus, van Diana, hebben de naar ernstige gezichtsrimpels het van hun moeder en op tv hun oma in geërfd. Daardoor zien ze met er ouder een uit dan ze daadwerkelijk zijn. door Samen met de Lieke van Lexmond gaan ze tijdens op tv naar de plastisch chirurg. door De 41-jarige het Marieke heeft het kalende hoofd van in haar moeder, uit de 71-jarige door Jos, geërfd. in Vooral Marieke schaamt zich. Ze is naar tactisch met inkoper van de beroep en voelt zich vaak opgelaten een als in ze contact heeft met met klanten. De het dames gaan naar door een haarwerkspecialist.

De 29-jarige het Dominique een en haar zus, de 26-jarige Manon, in verloren op al op jonge tijdens leeftijd beide een ouders. Zij wonen de nu samen in het tijdens ouderlijk huis een met het 6-jarige zoontje naar van Dominique. de Naast de zorg voor zoontje Sem op tv delen tijdens de zussen ook een familiekwaal. met De zussen voelen het zich naar absoluut niet vrouwelijk door van hun het niet-volgroeide borsten. De een nichtjes Sylvia van 57 en Helma van van in 50 delen naast hun uit hechte op tv band ook hun hangende oogleden. tijdens De vrouwen zien in er altijd vermoeid tijdens uit en het daar willen in ze maar al te graag op vanaf.

september 2019
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord