Programma gemist?

Programma het waarin presentatrice Lieke van het Lexmond verschillende families ontmoet het waarin meerdere mensen op tv op hetzelfde opvallende uiterlijk het delen. Een team van met cosmetisch chirurgen op tv helpt deze families, zodat ook met zij met op zelfvertrouwen door het leven op tv gaan.

Programma een waarin presentatrice in Lieke van Lexmond verschillende families van ontmoet waarin meerdere de mensen hetzelfde opvallende tijdens uiterlijk delen. met Een team van cosmetisch chirurgen op helpt deze families, tijdens zodat ook zij in op tv met zelfvertrouwen door het het leven gaan.

De 52-jarige Bianca met en haar 24-jarige een dochter, Romy, hebben op allebei veel last van van in de vorm en uit grootte van hun neus. Beide op tv vrouwen in worden al vanaf hun op pubertijd ernstig van gepest met hun neus in en zijn daardoor op flink door beschadigd. Lieke van Lexmond een neemt de twee vrouwen mee in naar de uit plastisch chirurg. op De 49-jarige moeder Bianca en een haar 20-jarige in dochter, de Daphne, hebben de van dunne bovenlip van Bianca's op moeder geërfd. Daphne heeft vooral tijdens last van naar de met dunne bovenlip en Bianca in wil graag een van haar chagrijnige blik op af.

De 51-jarige met Simone en door haar 53-jarige van zus, Diana, hebben de ernstige door gezichtsrimpels van hun moeder op tv en hun oma het geërfd. Daardoor het zien ze er ouder tijdens uit dan op ze van daadwerkelijk zijn. Samen met van Lieke van tijdens Lexmond gaan ze naar tijdens de plastisch chirurg. De naar 41-jarige Marieke heeft het door in kalende hoofd van door haar moeder, de 71-jarige een Jos, geërfd. Vooral met Marieke schaamt zich. Ze is van tactisch inkoper een van beroep en voelt van een zich vaak opgelaten tijdens als ze contact heeft met met klanten. de De dames gaan tijdens naar een haarwerkspecialist.

De 29-jarige tijdens Dominique naar en haar zus, de 26-jarige Manon, met verloren met al op jonge leeftijd beide de uit ouders. Zij wonen nu samen in op tv het ouderlijk huis met uit met het 6-jarige zoontje van tijdens Dominique. Naast de zorg met naar voor zoontje Sem delen de een zussen ook tijdens een familiekwaal. De uit zussen voelen zich absoluut niet in vrouwelijk een door hun niet-volgroeide het borsten. De nichtjes Sylvia van op tv op tv 57 en Helma tijdens van 50 delen naast hun tijdens hechte band ook naar hun hangende oogleden. de De vrouwen zien een er altijd vermoeid het uit tijdens en daar willen ze maar al op het te graag vanaf.

Claudia, haar vader, van Wil, en zijn op tv door zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen tijdens een met hun partners en een kinderen een hechte het Amsterdamse familie. door Maar ze lijden ook met erg onder de familiekwaal: extreem op los een vel in op hun gezicht. Daardoor zien door ze er jaren ouder in dan ze de daadwerkelijk zijn. het Marwan en zijn zus, Bushra, een zijn ruim uit vier jaar geleden door samen met tijdens hun ouders en broertjes en zusjes tijdens uit Irak op naar Nederland een gevlucht. Hun met familiekwaal weerhoudt hen ervan door zich écht vrij te van kunnen bewegen, vooral in de de zomer. tijdens Broer en zus hebben op allebei ernstige met overbeharing de op hun benen.

De zussen Aline de en in Lisanne hebben het de grote neus in van hun vader, door Richard, geërfd. De meiden lijden naar al sinds uit de brugklas ernstig onder van deze een familiekwaal. Barbara en een haar vader, Ronaldus, delen niet alleen op hun liefde voor in elkaar, op maar hebben beiden ook in enorme wallen onder hun op tijdens ogen. Daar hebben ze zowel door fysiek uit als mentaal veel naar last.

Lieke van van Lexmond maakt kennis op tv met Marieke naar en haar dochters op Bo en naar Sil. Het krijgen van met kinderen heeft deze het drie vrouwen met helaas niet alleen geluk gebracht. De het verder slanke op tv vrouwen hebben in sinds hun zwangerschap namelijk een alle drie last van de veel loshangend vel op tv bij hun buik. op Robine op en haar dochters Lonneke, een Carlijn en van Marlies hebben last op van overhangende oogleden. het Zij worden door het van specialistische team een alle vier met behandeld aan deze naar familiekwaal.

Programma waarin het presentatrice Lieke met van Lexmond op verschillende families ontmoet in waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende door uiterlijk delen. Een op tv team van cosmetisch door chirurgen helpt deze families, op tv zodat ook zij van met zelfvertrouwen tijdens door van het leven gaan.

Programma waarin presentatrice uit Lieke een van Lexmond verschillende families ontmoet het waarin meerdere mensen op hetzelfde opvallende tijdens uiterlijk delen. Een team op van cosmetisch chirurgen het helpt deze uit families, zodat ook zij met met zelfvertrouwen naar door het op leven gaan.

De 52-jarige de Bianca het en haar 24-jarige dochter, Romy, door hebben allebei veel op tv last van het de vorm en grootte van in hun van neus. Beide in vrouwen worden al de vanaf hun pubertijd ernstig gepest het met hun neus en tijdens zijn op tv daardoor flink uit beschadigd. Lieke van Lexmond de neemt de twee vrouwen mee van naar de plastisch de chirurg. in De 49-jarige moeder Bianca van en haar op tv 20-jarige dochter, Daphne, hebben de door dunne bovenlip een van naar Bianca's moeder geërfd. Daphne uit heeft vooral last van de in dunne op tv bovenlip en Bianca wil graag het naar van haar chagrijnige blik het af.

De met 52-jarige Bianca en in haar 24-jarige dochter, naar Romy, hebben allebei door veel last van de vorm door en naar grootte van hun neus. Beide tijdens vrouwen worden al met vanaf in hun pubertijd ernstig op tv gepest met hun neus en naar de zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van in Lexmond neemt de uit twee een vrouwen mee op naar de plastisch chirurg. uit De 49-jarige moeder uit Bianca en haar 20-jarige op tv dochter, van Daphne, hebben de dunne bovenlip van door uit Bianca's moeder geërfd. Daphne heeft uit vooral last van de naar dunne in bovenlip en Bianca in wil graag van haar door chagrijnige blik tijdens af.

De van 51-jarige Simone en haar op tv 53-jarige zus, het Diana, hebben de ernstige van gezichtsrimpels van hun moeder op en naar hun oma geërfd. Daardoor tijdens zien ze naar er ouder uit dan een ze daadwerkelijk zijn. in Samen met het Lieke van Lexmond gaan ze tijdens naar de plastisch op chirurg. het De 41-jarige de Marieke heeft het kalende hoofd van uit haar moeder, de in 71-jarige Jos, geërfd. de Vooral Marieke schaamt de het zich. Ze is tijdens tactisch inkoper van beroep en van voelt zich vaak de opgelaten als ze in contact heeft met klanten. van De een dames gaan naar een een haarwerkspecialist.

De 51-jarige Simone met naar en haar 53-jarige zus, op Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels tijdens van op tv hun moeder naar en hun oma op geërfd. Daardoor zien ze er ouder met uit dan door ze een daadwerkelijk zijn. Samen met op Lieke van Lexmond tijdens gaan ze door naar de plastisch op chirurg. De 41-jarige Marieke heeft het van kalende hoofd tijdens van tijdens haar moeder, de 71-jarige van Jos, geërfd. Vooral in Marieke schaamt zich. Ze een is naar tactisch inkoper van beroep en naar voelt zich een vaak opgelaten als ze contact het met heeft met klanten. De met dames gaan naar tijdens een haarwerkspecialist.

De uit 29-jarige Dominique en haar het zus, de in 26-jarige Manon, verloren tijdens al op jonge leeftijd beide het ouders. Zij wonen uit nu in samen in het het ouderlijk huis van met het 6-jarige zoontje van Dominique. op tv op tv Naast de zorg uit voor zoontje Sem door delen de zussen ook een familiekwaal. de De zussen voelen op tv zich absoluut op niet vrouwelijk door hun op tv niet-volgroeide borsten. door De nichtjes Sylvia van uit 57 op en Helma het van 50 delen naast hun hechte op band met ook hun hangende oogleden. in De door vrouwen zien er uit altijd vermoeid uit en daar op tv willen ze maar al het te graag op tv vanaf.

september 2020
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!