Programma gemist?

Lieke van Lexmond op maakt kennis met met met Marieke en haar een dochters Bo en het Sil. Het krijgen van van kinderen heeft deze drie door vrouwen helaas niet alleen naar geluk gebracht. De een verder slanke op tv vrouwen hebben sinds in hun met zwangerschap namelijk alle het drie last van veel loshangend vel door bij hun buik. het Robine en haar met dochters Lonneke, met Carlijn en Marlies uit hebben last van de overhangende oogleden. tijdens Zij worden door het op specialistische team alle vier met behandeld aan deze de van familiekwaal.

Programma waarin presentatrice in Lieke een van Lexmond verschillende het families ontmoet waarin meerdere mensen naar hetzelfde op opvallende uiterlijk delen. Een team van naar van cosmetisch chirurgen van helpt deze families, zodat ook zij in op tv met zelfvertrouwen door het leven met gaan.

Programma in waarin presentatrice Lieke door van Lexmond naar verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen de in hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een tijdens team van van cosmetisch chirurgen het helpt deze families, zodat ook op zij naar met zelfvertrouwen door uit het leven gaan.

De op 52-jarige Bianca en het haar 24-jarige dochter, Romy, naar hebben allebei veel last van van de op vorm en grootte van uit hun neus. Beide naar vrouwen met worden al vanaf hun een pubertijd ernstig op gepest met hun door neus en zijn daardoor naar flink een beschadigd. Lieke van van Lexmond neemt de twee vrouwen mee uit naar met de plastisch chirurg. De 49-jarige op moeder Bianca het en haar 20-jarige dochter, van Daphne, hebben uit de tijdens dunne bovenlip van Bianca's een moeder geërfd. door Daphne heeft vooral naar last van de dunne tijdens bovenlip en Bianca wil de graag van van haar chagrijnige blik door af.

De 52-jarige Bianca in en haar een 24-jarige dochter, Romy, hebben op door allebei veel last van van de vorm en van grootte van hun neus. Beide van op vrouwen worden al vanaf hun pubertijd het ernstig gepest met met op hun neus en zijn daardoor flink van beschadigd. in Lieke van Lexmond naar neemt de twee vrouwen naar mee naar de plastisch van chirurg. De 49-jarige het moeder Bianca de en haar de 20-jarige dochter, van Daphne, hebben de dunne bovenlip van een Bianca's het moeder geërfd. Daphne heeft vooral op last van de een dunne bovenlip op en Bianca wil graag het op van haar chagrijnige op blik af.

De 51-jarige tijdens Simone en haar het 53-jarige zus, Diana, de hebben de ernstige gezichtsrimpels een van hun in moeder en hun oma op geërfd. Daardoor op tv zien ze door er ouder uit uit dan ze daadwerkelijk in zijn. Samen een met Lieke van Lexmond gaan met ze naar de de plastisch chirurg. een De 41-jarige Marieke heeft met het kalende met hoofd van haar in moeder, de 71-jarige op Jos, geërfd. Vooral Marieke schaamt tijdens zich. Ze de is tactisch inkoper van van beroep en uit voelt zich vaak op opgelaten door als ze contact heeft met met klanten. De dames gaan op naar een op haarwerkspecialist.

De 51-jarige Simone in en haar door 53-jarige de zus, Diana, hebben met de ernstige gezichtsrimpels in van hun moeder en hun oma door geërfd. in Daardoor zien ze naar er ouder van uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen tijdens met Lieke van op Lexmond door gaan ze op tv naar de plastisch met chirurg. De 41-jarige Marieke uit heeft het kalende hoofd van van haar moeder, de de 71-jarige Jos, geërfd. van Vooral in Marieke schaamt tijdens zich. Ze is tactisch inkoper op tv van beroep en voelt het uit zich vaak opgelaten als ze het contact heeft met de klanten. De dames het gaan naar een het haarwerkspecialist.

De in 29-jarige Dominique en haar zus, op de tijdens 26-jarige Manon, in verloren al op jonge door leeftijd beide ouders. Zij wonen een het nu samen in het ouderlijk huis naar in met het 6-jarige zoontje van de Dominique. het Naast de zorg voor uit zoontje Sem delen de zussen een ook een familiekwaal. met De door zussen voelen zich absoluut op tv niet in vrouwelijk door hun het niet-volgroeide borsten. De nichtjes Sylvia van uit 57 op en Helma van 50 delen van naast met hun hechte band tijdens ook hun hangende een oogleden. De vrouwen een zien er altijd naar vermoeid uit en op tv daar willen ze door maar al te graag naar vanaf.

De tijdens 29-jarige Dominique uit en haar zus, de 26-jarige Manon, de verloren uit al op jonge leeftijd beide in ouders. Zij wonen door nu samen op tv in met het ouderlijk huis met door het 6-jarige zoontje van naar Dominique. Naast de zorg naar voor zoontje tijdens Sem de delen de zussen uit ook een familiekwaal. De zussen in voelen zich absoluut niet de de vrouwelijk door hun niet-volgroeide borsten. De van van nichtjes Sylvia van 57 op en Helma een van 50 delen naast een hun hechte van band ook hun hangende in oogleden. De met vrouwen zien er door altijd vermoeid uit van en daar willen ze maar al met te van graag vanaf.

Claudia, een haar vader, Wil, en uit zijn zussen, met Diana en Jacqueline, door vormen samen met in hun partners op en kinderen een hechte door Amsterdamse familie. Maar met ze lijden ook erg onder van de familiekwaal: extreem de los vel in in hun in gezicht. Daardoor zien tijdens ze er jaren ouder op dan ze daadwerkelijk de zijn. Marwan en zijn een zus, door Bushra, zijn ruim vier jaar het geleden samen de met uit hun ouders en broertjes en zusjes uit uit met Irak naar Nederland gevlucht. het Hun familiekwaal weerhoudt de hen ervan zich écht op tv vrij te kunnen een met bewegen, vooral in naar de zomer. Broer en zus in hebben allebei ernstige uit overbeharing op hun van benen.

Claudia, in haar vader, Wil, en uit zijn zussen, Diana en met met Jacqueline, vormen samen met hun partners in en naar kinderen een hechte Amsterdamse van familie. Maar ze in lijden ook erg onder de op tv de familiekwaal: extreem los vel tijdens in hun in gezicht. Daardoor zien ze in er jaren uit ouder dan ze daadwerkelijk zijn. een Marwan door en zijn op tv zus, Bushra, zijn ruim vier jaar een geleden samen tijdens met op hun ouders en een broertjes en zusjes uit Irak de naar Nederland gevlucht. op tv Hun familiekwaal weerhoudt hen op tv ervan zich op écht vrij te kunnen van uit bewegen, vooral in op tv de zomer. Broer en met zus hebben allebei tijdens ernstige overbeharing op hun het benen.

De zussen Aline door op tv en Lisanne hebben de een grote neus van uit hun vader, Richard, het geërfd. De meiden lijden op al sinds in de brugklas ernstig het onder deze familiekwaal. Barbara tijdens en haar vader, Ronaldus, in delen niet alleen een hun liefde uit voor elkaar, op tv maar hebben beiden ook met enorme wallen op onder hun ogen. van Daar hebben ze uit zowel fysiek als mentaal veel op tv door last.

De zussen de Aline en tijdens Lisanne hebben met de grote neus naar van hun vader, Richard, het geërfd. De meiden lijden in al op tv sinds de brugklas ernstig onder op deze familiekwaal. Barbara en van haar vader, de Ronaldus, delen het niet alleen met hun liefde voor elkaar, tijdens maar hebben beiden ook met enorme wallen onder in hun ogen. Daar uit hebben ze een zowel fysiek als mentaal veel op tv tijdens last.

Lieke van Lexmond tijdens maakt kennis met het van Marieke en haar van dochters Bo en Sil. Het krijgen tijdens van kinderen het heeft deze drie vrouwen van helaas niet alleen tijdens door geluk gebracht. De het verder slanke vrouwen hebben sinds hun uit zwangerschap van namelijk alle drie last een van veel loshangend vel op op tv bij hun buik. Robine tijdens en haar dochters Lonneke, tijdens Carlijn en Marlies naar hebben op last van overhangende oogleden. tijdens Zij worden door het specialistische het team alle in vier behandeld in aan deze met familiekwaal.

Vanavond start het op een nieuwe realityprogramma Het Zit In op tv De uit Familie, over familieleden die hetzelfde in opvallende uiterlijk delen. Presentatrice Lieke door van Lexmond op ontmoet wekelijks verschillende families tijdens waarin naar meerdere mensen hetzelfde tijdens opvallende uiterlijk delen. Een de team van cosmetisch chirurgen uit helpt deze families, door zodat ook zij het met naar zelfvertrouwen door het leven gaan. uit Voor een mensen die een zo onzeker en op ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan naar een cosmetische ingreep naar levensveranderend zijn. Lees op meer over dit met programma op tijdens gids.tv/programma/het-zit-in-de-familie.

juli 2019
15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

06-02-2019 21:32

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

31-01-2019 16:04

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

30-01-2019 21:32

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

24-01-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

23-01-2019 21:35

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

17-01-2019 16:05

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

16-01-2019 21:30

Nieuw: Het Zit In De Familie

Het Zit In De Familie - Nieuw: Het Zit In De Familie

Vanavond start het nieuwe realityprogramma Het Zit In De Familie, over familieleden die hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Presentatrice Lieke van Lexmond ontmoet wekelijks verschillende families waarin meerdere mensen hetzelfde opvalle...

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 15-07-2019 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord