Programma gemist?

Programma waarin van presentatrice Lieke op van Lexmond verschillende families ontmoet in waarin meerdere mensen in een hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een het team van cosmetisch chirurgen van door helpt deze families, zodat ook de zij met met zelfvertrouwen door het leven de gaan.

Programma van waarin presentatrice Lieke van Lexmond het verschillende naar families ontmoet waarin meerdere uit mensen van hetzelfde opvallende uiterlijk met delen. Een team van cosmetisch met chirurgen helpt deze families, uit zodat ook zij door met met zelfvertrouwen door het naar leven gaan.

De uit 52-jarige Bianca en naar haar 24-jarige het dochter, Romy, hebben allebei door veel last van de vorm tijdens en grootte de van hun op tv neus. Beide vrouwen worden door al vanaf in hun pubertijd ernstig gepest uit met naar hun neus en zijn daardoor door flink beschadigd. Lieke op van Lexmond neemt op tv de twee vrouwen mee met van naar de plastisch de chirurg. De 49-jarige een moeder Bianca en haar uit 20-jarige dochter, Daphne, hebben uit de door dunne bovenlip van op tv Bianca's moeder geërfd. Daphne heeft op tv vooral last van tijdens de dunne bovenlip en naar Bianca het wil graag met van haar chagrijnige blik tijdens af.

De uit 51-jarige Simone en op tv haar 53-jarige zus, Diana, hebben op de de ernstige gezichtsrimpels door van hun moeder op tv en hun oma de geërfd. Daardoor zien ze er ouder tijdens uit dan ze op tv daadwerkelijk zijn. met Samen met Lieke van een een Lexmond gaan ze naar de uit plastisch chirurg. De het 41-jarige Marieke heeft het de kalende hoofd van het haar moeder, van de in 71-jarige Jos, geërfd. Vooral in Marieke schaamt zich. Ze is de tactisch uit inkoper van beroep en voelt het zich van vaak opgelaten als ze tijdens contact heeft met klanten. met naar De dames gaan naar de een haarwerkspecialist.

De het 29-jarige Dominique een en haar zus, de 26-jarige Manon, uit verloren al op een jonge een leeftijd beide ouders. door Zij wonen nu samen in op tv de het ouderlijk huis in met het 6-jarige zoontje van op Dominique. Naast de zorg het voor zoontje Sem door delen een de zussen ook door een familiekwaal. De zussen voelen uit van zich absoluut niet uit vrouwelijk door hun op tv niet-volgroeide borsten. De nichtjes Sylvia van het 57 en het Helma naar van 50 delen naast hun hechte het uit band ook hun uit hangende oogleden. De vrouwen zien er het altijd vermoeid uit uit en daar door willen ze maar een al te graag tijdens vanaf.

Claudia, op haar vader, Wil, en zijn een zussen, Diana op tv en op Jacqueline, vormen samen met hun partners in en kinderen naar een hechte de Amsterdamse familie. Maar ze uit lijden ook op erg onder de familiekwaal: extreem naar los vel van in hun door gezicht. Daardoor uit zien ze er uit jaren ouder dan ze daadwerkelijk zijn. door een Marwan en zijn zus, van Bushra, zijn ruim vier jaar van geleden samen van met hun ouders het en naar broertjes en zusjes naar uit Irak naar de Nederland gevlucht. Hun familiekwaal van weerhoudt hen ervan de zich écht vrij op tv te kunnen op tv bewegen, vooral in tijdens de zomer. Broer en zus door hebben allebei tijdens ernstige overbeharing tijdens op hun benen.

De het zussen Aline op en Lisanne hebben de grote op neus van hun vader, het Richard, geërfd. naar De tijdens meiden lijden al naar sinds de brugklas ernstig onder op deze familiekwaal. Barbara de en haar vader, van Ronaldus, delen het niet alleen hun liefde voor op tv in elkaar, maar hebben beiden naar ook enorme wallen onder hun op in ogen. Daar hebben ze zowel fysiek in als mentaal door veel tijdens last.

Lieke in van Lexmond maakt kennis een met het Marieke en haar dochters het Bo en Sil. Het krijgen naar van kinderen heeft de deze drie uit vrouwen uit helaas niet alleen in geluk gebracht. De verder tijdens slanke vrouwen hebben sinds de hun zwangerschap naar namelijk alle drie last van door naar veel loshangend vel bij hun een buik. Robine en haar op dochters van Lonneke, Carlijn en Marlies hebben naar last van van overhangende de oogleden. Zij worden door het uit specialistische team alle vier de tijdens behandeld aan deze uit familiekwaal.

Programma de waarin presentatrice Lieke in van Lexmond verschillende families uit ontmoet waarin uit meerdere mensen een hetzelfde opvallende uiterlijk delen. met Een team van cosmetisch het chirurgen helpt door deze families, zodat ook zij een met zelfvertrouwen naar door op het leven gaan.

Programma op waarin presentatrice Lieke van Lexmond op de verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen naar hetzelfde opvallende uiterlijk door delen. uit Een team van met cosmetisch chirurgen helpt deze families, van zodat ook met zij met de zelfvertrouwen door het leven de gaan.

De uit 52-jarige Bianca en haar een 24-jarige dochter, Romy, hebben het allebei veel de last van naar de vorm en grootte op tv van hun een neus. Beide vrouwen van worden al vanaf uit hun pubertijd op ernstig gepest met hun tijdens neus en zijn daardoor flink in van beschadigd. Lieke van naar Lexmond neemt de twee vrouwen op tv mee naar de in plastisch chirurg. de De 49-jarige moeder Bianca door en haar de 20-jarige dochter, tijdens Daphne, hebben de dunne bovenlip van van Bianca's moeder geërfd. een Daphne heeft vooral uit last van de in dunne op bovenlip en Bianca wil graag een van haar door chagrijnige blik de af.

De 52-jarige van Bianca tijdens en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben uit allebei door veel last van de de vorm en grootte van op hun naar neus. Beide vrouwen worden al het vanaf hun pubertijd met ernstig gepest van met hun neus en in uit zijn daardoor flink in beschadigd. Lieke van uit Lexmond neemt de een twee vrouwen mee naar de plastisch tijdens chirurg. De 49-jarige tijdens met moeder Bianca en met haar 20-jarige dochter, Daphne, hebben uit de dunne bovenlip met van Bianca's met moeder geërfd. van Daphne heeft vooral op tv last van de dunne bovenlip door en Bianca wil met graag van haar op tv chagrijnige blik uit af.

De het 51-jarige Simone en haar 53-jarige van zus, Diana, in hebben de ernstige in gezichtsrimpels van hun moeder het en tijdens hun oma geërfd. van Daardoor zien ze er ouder tijdens uit dan in ze daadwerkelijk zijn. Samen het met Lieke tijdens van Lexmond gaan ze uit een naar de plastisch door chirurg. De 41-jarige Marieke heeft naar het kalende hoofd op van haar moeder, de door 71-jarige door Jos, geërfd. Vooral Marieke schaamt van een zich. Ze is tactisch uit inkoper van beroep en voelt met zich vaak het opgelaten als ze van contact heeft met met klanten. De dames in gaan naar een met haarwerkspecialist.

De met 51-jarige Simone en haar in 53-jarige van zus, Diana, hebben de ernstige naar gezichtsrimpels van hun moeder door en hun uit oma een geërfd. Daardoor zien ze er met ouder uit dan ze tijdens daadwerkelijk zijn. van Samen met Lieke met van naar Lexmond gaan ze naar een de plastisch chirurg. De 41-jarige in in Marieke heeft het kalende van hoofd van uit haar moeder, de 71-jarige Jos, het geërfd. Vooral Marieke schaamt op tv naar zich. Ze is tactisch inkoper uit van beroep en voelt op tv zich vaak opgelaten naar als op ze contact heeft met klanten. de uit De dames gaan naar naar een haarwerkspecialist.

De 29-jarige de Dominique een en haar zus, van de 26-jarige Manon, verloren al op de jonge op tv leeftijd beide ouders. Zij in wonen nu tijdens samen in de het ouderlijk huis met met het 6-jarige zoontje van tijdens Dominique. Naast de naar zorg voor zoontje Sem op tv delen in de zussen ook een familiekwaal. op De zussen naar voelen zich absoluut niet uit vrouwelijk in door hun niet-volgroeide borsten. met De nichtjes Sylvia van in op tv 57 en Helma van van 50 delen naast hun de hechte het band ook hun hangende oogleden. uit De vrouwen het zien er altijd vermoeid het uit en daar het willen een ze maar al te graag op vanaf.

december 2019
27-08-2019 13:56

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-08-2019 16:04

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

19-08-2019 16:04

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

12-08-2019 16:04

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

05-08-2019 15:55

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

29-07-2019 15:58

Afl. 3

Het Zit In De Familie - Afl. 3

Claudia, haar vader, Wil, en zijn zussen, Diana en Jacqueline, vormen samen met hun partners en kinderen een hechte Amsterdamse familie. Maar ze lijden ook erg onder de familiekwaal: extreem los vel in hun gezicht. Daardoor zien ze er jaren...

22-07-2019 16:06

Afl. 2

Het Zit In De Familie - Afl. 2

De zussen Aline en Lisanne hebben de grote neus van hun vader, Richard, geërfd. De meiden lijden al sinds de brugklas ernstig onder deze familiekwaal. Barbara en haar vader, Ronaldus, delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar hebben be...

15-07-2019 16:02

Afl. 1

Het Zit In De Familie - Afl. 1

Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van ve...

27-06-2019 14:13

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

26-06-2019 21:31

Afl. 7

Het Zit In De Familie - Afl. 7

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het le...

21-02-2019 16:00

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

20-02-2019 21:32

Afl. 6

Het Zit In De Familie - Afl. 6

De 52-jarige Bianca en haar 24-jarige dochter, Romy, hebben allebei veel last van de vorm en grootte van hun neus. Beide vrouwen worden al vanaf hun pubertijd ernstig gepest met hun neus en zijn daardoor flink beschadigd. Lieke van Lexmond ...

14-02-2019 16:05

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

13-02-2019 21:31

Afl. 5

Het Zit In De Familie - Afl. 5

De 51-jarige Simone en haar 53-jarige zus, Diana, hebben de ernstige gezichtsrimpels van hun moeder en hun oma geërfd. Daardoor zien ze er ouder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Samen met Lieke van Lexmond gaan ze naar de plastisch chirurg. D...

07-02-2019 16:04

Afl. 4

Het Zit In De Familie - Afl. 4

De 29-jarige Dominique en haar zus, de 26-jarige Manon, verloren al op jonge leeftijd beide ouders. Zij wonen nu samen in het ouderlijk huis met het 6-jarige zoontje van Dominique. Naast de zorg voor zoontje Sem delen de zussen ook een fami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zit In De Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zit In De Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zit In De Familie bij Het Zit In De Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zit In De Familie. Heb je een uitzending van Het Zit In De Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zit In De Familie gemist

Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Uitzending gemist van Het Zit In De Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zit In De Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 13:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!