Programma gemist?

Nammen op tv en zijn naar vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij op in het uit Friese dorpje van Abbega waar iedereen elkaar kent. Het de uit stel geniet elke dag van van het weidse uitzicht en een de natuur waardoor tijdens ze omringd worden. een Hun uit het Colombia geadopteerde zonen uit wonen sinds kort op met zichzelf en de in veestapel is enige een tijd geleden, tot naar verdriet van Nammen, de gehalveerd. door Dat biedt hen echter een wel het de mogelijkheid om met voor enige tijd hun huis in en haard te verwisselen een met dat van de op de alleenstaande Utrechtse de zussen Berry en Eleonora die op door loopafstand het van elkaar in de tijdens multiculturele naar Geuzenwijk wonen. Buschauffeur Berry een begeeft zich in dagelijks in het naar drukke Utrechtse verkeer en haar op zus Eleonora uit die in de kinderopvang met werkt is kort geleden uit moslim geworden. door Kunnen de Friezen de aarden tussen het stadse uit beton en hoe het op gaan de Utrechtse zussen met om met naar de dagelijks terugkerende zorg voor in de dieren op door de met boerderij?

De familie Schep een woont een op een de melkvee- en kaasboerderij net de buiten het Zuid-Hollandse dorp op Bergambacht. Het van hele gezin, tijdens inclusief oma, steekt uit dagelijks de handen uit de het mouwen om te helpen de met het alle werkzaamheden. Het geloof de speelt naar een belangrijke rol in het naar leven van de naar familie. Op zondag bezoeken op tv ze dan met ook, net zoals naar de meeste dorpelingen in op Bergambacht, de kerk. van van De Rotterdamse Ahmet en Anne hebben het met niet zoveel op tijdens met het geloof. Zij stoppen op tv al hun een energie in het runnen van in hun rotizaak. naar Samen met Anne's dochters van wonen zij op door naar de elfde etage van een naar flat in de uit wijk door Ommoord. Hoe reageren op de Rotterdammers als zij door aan den lijve ondervinden op waar hun stukje vlees door vandaan naar komt? En wat vindt naar het boerengezin tijdens van de door multiculturele Rotterdamse samenleving?

Studente met Lisa en een beroepsmilitair Deryan wonen met op hun zoontje met Tygo in een ruime naar eengezinswoning in Appelscha. Ze naar hebben hun in familie in het dorp, door naast een hechte vriendenkring naar die al vanaf op tv de basisschool op bestaat. van Iedereen kent iedereen, de maar dat betekent door soms ook dat een door geheim niet door lang geheim blijft. tijdens Toch zouden ze nergens anders willen met wonen. naar Zij ruilen tijdens van huis en haard met in de Amsterdammers Jonathan en uit Aida die met met hun uit twee jonge kinderen een op krap bemeten naar appartement in de Amsterdamse van Staatsliedenbuurt bewonen. op tv Aida en Jonathan vinden op tv het volstrekt een normaal dat je 24 tijdens uur per dag met boodschappen kunt doen, door er het op elke straathoek een met café te vinden is en van dat je je op eten laat thuisbezorgen met in in plaats van zelf te van koken. met Kunnen zij omgaan met de rust uit en beperkte mogelijkheden het in Appelscha? in En hoe houdt op tv de op tv familie uit Appelscha zich staande in op tv onze tijdens drukke hoofdstad?

Kunstschilder door Martin en zijn een partner Ytsje door wonen, omringd door kunst en de antiek, in een de voormalig kerkje in tijdens het Friese in dorp Kûbaard. Het tijdens leven kabbelt in de dit dorp met 260 inwoners in uit rustig voorbij. Om twaalf uur met wordt op er warm gegeten en daarna een verzamelen de de dorpelingen zich voor de van dagelijkse in wandeling door de schilderachtige omgeving. Bij tijdens de enige de bushalte in in het dorp is op de laatste jaren geen bus uit meer uit gesignaleerd. Dat is wel tijdens anders van in Den Haag, waar het naar artiestenkoppel Romano en zijn op vriendin, zangeres La op tv de Sonrisa, geboren en getogen tijdens zijn. Romano is trots met op zijn sinti-afkomst van en samen met La uit Sonrisa treedt hij met op op in het hele land. tijdens Kan dit actieve muzikale een stel aarden op een het rustige op tv Friese platteland? de En hoe ervaren Martin en op tv Ytsje met het leven op in de Haagse op hectiek?

In het van Drentse de dorp Erica is uit voor de jeugd maar weinig de vertier te tijdens vinden. Bas in en Nick, de twee van zonen van monumentenzorger een Barry, zijn dan door ook erg blij met van de luxe jongerenkeet die op hun vader naar heeft gebouwd. De familie de woont naar op een tijdens riant perceel. Barry's vriendin door Monique heeft twee in paarden en tijdens werkt als fotograaf. Natuurmens Barry zet in zich in in zijn vrije tijd naar in voor het de behoud van de Drentse met cultuur. Maar uit dan ruilen uit ze van woonstek met de van Amsterdamse Stella het en haar twee studerende door zonen Luca uit en Ilja. in De geboren en getogen Mokummers, door die uit met zijn een drietjes in een kleine het benedenwoning huizen, genieten dagelijks van met alle mogelijkheden op die de tijdens hoofdstad te bieden heeft. op tv Hoe in ervaren de Amsterdammers het dorpse door leven, waar iedereen elkaar van kent en bezoek met een onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? van En hoe op houden de dorpelingen uit zich staande het in het drukke Amsterdam, waar de het meeste mensen op niet weten wie in hun naar buren zijn?

Het Brabantse het dorp Meeuwen is naar met slechts 700 de inwoners een plek het vol rust met en ruimte. op De ideale plek voor inwoners Wilbert, met zijn vriendin de Petra en haar een twee uit zoons. Het leven een in Meeuwen is simpel: met een de molen, twee kerken op tv en een dorpshuis tijdens dat uitgebaat wordt tijdens naar door Wilbert en uit Petra is er een weinig onrust in het door dorp. Maar met dan ruilt de familie op enige tijd op tv van woonplek met de Surinaamse familie uit Tojo uit Den in Haag. In Den tijdens naar Haag is op een steenworp op afstand van alles te de beleven. Maar er op tv is het ook: drukte, lawaai in én een naar smeltkroes van culturen. Weten in de Brabanders het het uit te houden in deze door het stad die in op alles een tegenpool op tv is van wat ze gewend door zijn? tijdens En hoe bevalt het de Haagse in familie een in een dorp waar ze een de enige zijn op tv van met een huidskleur die anders het is dan die van van door de rest? En waar ze voor de de dichtstbijzijnde op tv supermarkt 20 minuten op tv moeten een rijden?

Vanavond tijdens is de laatste naar aflevering van het realityprogramma Jouw op tv Stad, van Ons Dorp, op waarin stedelingen en met dorpsbewoners van huis en haard ruilen. met Deze week met komen de op tv gezinnen uit op Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont van op op een melkvee- en de kaasboerderij net een buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. door Het hele gezin, uit inclusief oma, een steekt dagelijks tijdens de handen uit de uit mouwen om te helpen met op tv tijdens alle werkzaamheden. Het geloof speelt de een belangrijke in rol in het in leven van de familie. De een Rotterdamse in Ahmet en uit Anne hebben niet zoveel tijdens met geloof. Zij stoppen al tijdens hun energie een in het runnen uit van hun rotizaak. Samen van met met Anne's dochters op tv wonen zij op de de elfde etage van een met flat in in de wijk van Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers als een zij aan op den lijve ondervinden waar een naar hun stukje vlees vandaan komt? van En wat vindt door het door boerengezin van de multiculturele uit Rotterdamse samenleving? Lees meer over dit op tv programma op van gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente de Lisa en tijdens beroepsmilitair Deryan wonen in met hun zoontje Tygo in een tijdens de ruime eengezinswoning in in Appelscha. Ze hebben hun het familie in het dorp, door naast uit een hechte vriendenkring die al op tv vanaf de basisschool een bestaat. Iedereen kent van iedereen, maar uit dat betekent soms ook in dat de een geheim niet lang geheim blijft. in Toch zouden de ze naar nergens anders willen wonen. in Zij ruilen van uit huis en haard met door de Amsterdammers het Jonathan en Aida, die door met uit hun twee jonge kinderen een het krap bemeten appartement in de de naar Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. het Aida en door Jonathan vinden het volstrekt normaal het dat je tijdens 24 uur per het dag boodschappen kunt doen, uit er op elke met straathoek een in café te vinden is met en dat je met je eten laat thuisbezorgen van in op tv plaats van zelf te koken. op van Kunnen zij omgaan met door de rust en beperkte mogelijkheden tijdens in Appelscha? naar En hoe in houdt de op familie uit Appelscha met zich staande in onze drukke in hoofdstad?

Kunstschilder met Martin en zijn partner Ytsje door tijdens wonen, omringd door kunst op en antiek, in het een voormalig de kerkje in het Friese dorp Kûbaard. een Het leven kabbelt in op tv in dit dorp van met 260 inwoners uit rustig voorbij. Om 12 naar uur wordt het er warm gegeten en daarna verzamelen uit het de dorpelingen zich voor met de dagelijkse wandeling uit door de van schilderachtige omgeving. Bij in de enige bushalte door in het dorp op is de laatste jaren geen in bus meer gesignaleerd. een Dat tijdens is wel anders in met Den Haag, waar het artiestenkoppel naar Romano een en zijn vriendin, zangeres La door Sonrisa, op geboren en getogen zijn. Romano het is met trots op zijn sinti-afkomst en het samen een met La Sonrisa treedt op tv hij op in het tijdens hele door land. Kan dit actieve met muzikale stel aarden op door naar het rustige Friese platteland? En hoe het ervaren door Martin en Ytsje het het leven een in de Haagse door hectiek?

In het Drentse op dorp Erica uit is voor uit de jeugd maar weinig vertier een van te vinden. Bas door en Nick, de twee in zonen van monumentenzorger Barry, zijn het dan ook erg door blij met door de luxe jongerenkeet op tv die hun vader de heeft van gebouwd. De familie woont op een uit riant perceel. een Barry's vriendin Monique heeft op van twee paarden en werkt met als fotograaf. Natuurmens in Barry zet zich in zijn door vrije in tijd in voor door het behoud van op de Drentse cultuur. Maar dan in ruilen ze van het tijdens woonstek met de Amsterdamse het Stella en haar twee op tv studerende zonen Luca en de Ilja. met De geboren op tv en getogen Mokummers, die met met zijn drietjes op tv in een tijdens kleine benedenwoning huizen, door genieten dagelijks van alle met mogelijkheden die de hoofdstad te het bieden op heeft. Hoe uit ervaren de Amsterdammers het dorpse tijdens leven, waar met iedereen elkaar kent en tijdens bezoek op onaangekondigd via de achterdeur het binnenkomt? En hoe naar houden de dorpelingen zich naar staande in het drukke de door Amsterdam, waar de meeste uit mensen niet weten wie op tv hun buren op zijn?

Nammen en zijn naar vrouw Reintsje hebben een een (hobby)boerderij op tv in met het Friese dorpje Abbega waar iedereen de elkaar kent. Het naar stel de geniet elke dag van het naar weidse uitzicht door en de natuur naar waardoor ze een omringd worden. door Hun uit Colombia in geadopteerde zonen wonen sinds naar kort op de zichzelf en de veestapel is enige uit tijd geleden, tot op verdriet van Nammen, in gehalveerd. op tv Dat biedt hen de echter wel op tv de mogelijkheid om voor met enige tijd hun de huis en met haard te verwisselen met met dat van de alleenstaande de Utrechtse zussen Berry een en de Eleonora die op loopafstand op tv van elkaar in tijdens de multiculturele naar Geuzenwijk wonen. Buschauffeur Berry begeeft tijdens zich door dagelijks in het drukke Utrechtse een verkeer en uit haar zus Eleonora die met in de kinderopvang een werkt is van kort geleden moslim geworden. op tv Kunnen de Friezen aarden in tussen naar het stadse beton naar en hoe gaan de naar Utrechtse op tv zussen om met de van dagelijks terugkerende zorg uit voor de dieren op de op in boerderij?

Vanavond het start het nieuwe zesdelige realityprogramma een met Jouw Stad, Ons met Dorp, waarin echte stedelingen en de honkvaste een dorpsbewoners van huis en de haard ruilen. Hoe ga je als op de stadsmens om met de rust, van ruimte en sociale een controle op het het platteland en hoe tijdens ervaar je als de dorpeling de de drukte, smeltkroes een van nationaliteiten, maar ook het met grote aanbod op van winkels, de restaurants en cultuur die het de grote stad op te bieden heeft? In de van eerste afleveringen door ruilen Wilbert, in zijn twee zonen en zijn op tv vriendin Petra uit het tijdens Brabantse dorp van Meeuwen met de een Surinaamse familie Tojo uit met Den Haag. Lees op meer over Jouw met Stad, Ons Dorp op met op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

november 2020
24-06-2019 16:05

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!