Programma gemist?

Nammen en met zijn vrouw de Reintsje hebben een (hobby)boerderij van in het Friese op tv dorpje door Abbega waar iedereen elkaar tijdens kent. Het stel geniet elke een dag van het op in weidse uitzicht en de natuur op tv waardoor ze omringd het worden. door Hun uit Colombia op geadopteerde zonen wonen sinds kort op het de zichzelf en de veestapel uit is enige tijd tijdens geleden, tot de verdriet van Nammen, gehalveerd. naar Dat biedt in hen echter wel de door mogelijkheid om voor van enige tijd een hun huis en haard het te verwisselen met dat met van door de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en de Eleonora die op uit loopafstand de van elkaar tijdens in de multiculturele in Geuzenwijk wonen. Buschauffeur naar Berry begeeft zich dagelijks in op tv het drukke Utrechtse verkeer de en haar zus een Eleonora die in een de kinderopvang in werkt is kort in geleden moslim geworden. het Kunnen de Friezen het aarden tussen het stadse met beton en in hoe gaan met de Utrechtse zussen het om met de op dagelijks terugkerende zorg voor de de dieren op in de uit boerderij?

De familie Schep door tijdens woont op een tijdens melkvee- en kaasboerderij net in buiten het het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het het hele gezin, inclusief oma, het steekt dagelijks de van handen uit de uit mouwen door om te helpen met de alle werkzaamheden. uit Het geloof speelt een een belangrijke rol in het naar leven van het de familie. Op zondag bezoeken door ze een dan ook, op tv net zoals de meeste de dorpelingen in Bergambacht, de in kerk. De Rotterdamse een Ahmet en Anne naar hebben op tv niet zoveel op met van het geloof. het Zij stoppen al hun het energie in door het runnen van hun rotizaak. op tv Samen met Anne's dochters het wonen zij op van de elfde etage met door van een flat in een de wijk Ommoord. naar Hoe reageren de Rotterdammers als een zij aan den een lijve ondervinden waar een hun stukje vlees de vandaan de komt? En wat vindt het tijdens uit boerengezin van de van multiculturele Rotterdamse samenleving?

Studente door Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen het met met hun zoontje Tygo in een met ruime eengezinswoning op in Appelscha. op Ze hebben met hun familie in het in dorp, naast een tijdens hechte vriendenkring die al op tv vanaf de basisschool bestaat. de Iedereen kent uit iedereen, maar dat betekent de van soms ook dat een geheim op niet lang met geheim blijft. Toch zouden ze van nergens anders willen in wonen. de Zij ruilen van huis in en van haard met de Amsterdammers op tv Jonathan en Aida tijdens die met hun twee jonge op tv kinderen een met krap bemeten op tv appartement in de Amsterdamse een Staatsliedenbuurt bewonen. Aida en het Jonathan vinden tijdens het volstrekt normaal dat tijdens op tv je 24 uur in per dag boodschappen kunt doen, op er op door elke straathoek op een café te vinden is en een op dat je je eten laat thuisbezorgen op tv in plaats van op de zelf te koken. Kunnen zij door omgaan op tv met de rust en beperkte het mogelijkheden uit in Appelscha? En hoe op houdt de familie uit door Appelscha in zich staande in onze naar drukke hoofdstad?

Kunstschilder uit Martin en zijn door partner Ytsje het wonen, omringd door kunst en antiek, tijdens van in een voormalig kerkje uit in het Friese de dorp Kûbaard. Het leven kabbelt door in uit dit dorp met 260 naar inwoners rustig voorbij. met Om met twaalf uur wordt er warm een gegeten en daarna het verzamelen de dorpelingen tijdens zich van voor de dagelijkse wandeling door met de schilderachtige omgeving. Bij in uit de enige bushalte uit in het dorp is de de laatste van jaren geen bus meer het gesignaleerd. Dat van is wel anders een in Den Haag, waar het door artiestenkoppel Romano en zijn naar vriendin, op tv zangeres La Sonrisa, door geboren en getogen zijn. op Romano is trots door op zijn in sinti-afkomst en samen in met La Sonrisa treedt hij door op in het tijdens hele land. tijdens Kan dit actieve muzikale van stel aarden met op tijdens het rustige Friese platteland? En hoe tijdens ervaren Martin en de Ytsje een het leven in in de Haagse met hectiek?

In op het Drentse dorp Erica door is voor op de jeugd maar weinig vertier het te vinden. Bas met en Nick, de van het twee zonen van op tv monumentenzorger Barry, zijn dan op ook erg op tv blij met de luxe jongerenkeet tijdens die hun vader heeft op tv op gebouwd. De familie woont uit op een een riant perceel. Barry's naar vriendin Monique heeft twee paarden en naar werkt het als fotograaf. Natuurmens tijdens Barry zet naar zich in zijn vrije tijd van in tijdens voor het behoud van de met Drentse cultuur. Maar dan uit ruilen ze van tijdens tijdens woonstek met de Amsterdamse Stella van en op tv haar twee studerende zonen Luca en het een Ilja. De geboren en getogen Mokummers, tijdens die in met zijn drietjes het in een kleine benedenwoning in huizen, naar genieten dagelijks van alle mogelijkheden die op de op hoofdstad te bieden heeft. Hoe van ervaren het de Amsterdammers het dorpse leven, tijdens waar iedereen uit elkaar kent en bezoek de onaangekondigd via door de achterdeur op binnenkomt? En hoe houden de tijdens naar dorpelingen zich staande door in het drukke Amsterdam, waar naar de meeste tijdens mensen niet weten wie hun de buren het zijn?

Het Brabantse dorp van Meeuwen in is met uit slechts 700 inwoners de een plek vol rust tijdens en ruimte. De op tv ideale plek voor uit inwoners Wilbert, zijn het vriendin Petra en haar twee het zoons. Het een leven in het Meeuwen is de simpel: met een molen, twee kerken door en door een dorpshuis dat uitgebaat door wordt door Wilbert en het Petra is er op weinig onrust in op het dorp. naar Maar dan ruilt de op tv familie enige de tijd van woonplek met naar de Surinaamse familie op Tojo uit Den door Haag. In op tv Den Haag is van op een steenworp afstand in van alles te naar beleven. op Maar er is ook: drukte, de lawaai én op tv een de smeltkroes van culturen. uit Weten de Brabanders het uit te in houden naar in deze stad die in op tv op tv alles een tegenpool is in van wat tijdens ze gewend zijn? En hoe de bevalt het de de Haagse familie in het een dorp waar ze van de enige op tv zijn met het een huidskleur die met anders is dan op die van de rest? En tijdens het waar ze voor de dichtstbijzijnde een supermarkt 20 tijdens minuten moeten van rijden?

Vanavond is met de laatste aflevering tijdens van het het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, de waarin tijdens stedelingen en dorpsbewoners van van huis en haard de ruilen. Deze met week komen het de gezinnen uit een Bergambacht en Rotterdam. De familie naar Schep woont naar op een melkvee- een en kaasboerderij net buiten in het Zuid-Hollandse door dorp Bergambacht. Het hele gezin, met inclusief oma, steekt uit dagelijks de handen uit in de mouwen om naar te helpen met een alle werkzaamheden. Het naar van geloof speelt een van belangrijke rol in het leven op tv van de familie. De naar Rotterdamse het Ahmet en Anne hebben op niet zoveel met geloof. op Zij stoppen op tv al hun energie in naar door het runnen van hun het rotizaak. Samen met Anne's de dochters wonen zij op op de op elfde etage van de een flat uit in de wijk Ommoord. Hoe reageren de de Rotterdammers als met een zij aan den lijve ondervinden een waar hun de stukje vlees vandaan komt? En door wat vindt tijdens het boerengezin van naar de multiculturele Rotterdamse uit samenleving? Lees meer uit over dit programma op op tv gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente Lisa de en beroepsmilitair een Deryan wonen van met hun zoontje Tygo op in een ruime eengezinswoning het in het Appelscha. Ze hebben hun van familie in het in dorp, naast door een hechte vriendenkring die al vanaf op tv de basisschool tijdens bestaat. het Iedereen kent iedereen, maar in dat betekent soms ook het dat een geheim door niet lang geheim blijft. met Toch de zouden ze de nergens anders willen wonen. Zij ruilen door op tv van huis en van haard met de Amsterdammers een Jonathan en Aida, die naar met hun met twee jonge uit kinderen een krap met bemeten appartement in tijdens de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Aida uit en het Jonathan vinden het volstrekt normaal dat met je tijdens 24 uur per de dag boodschappen kunt doen, er van op met elke straathoek door een café te vinden is en een dat je je de met eten laat thuisbezorgen in plaats van op zelf te naar koken. Kunnen zij omgaan van naar met de rust en op tv beperkte mogelijkheden naar in Appelscha? En het hoe houdt de familie uit Appelscha in zich staande in door onze drukke een hoofdstad?

Kunstschilder Martin en door op tv zijn partner Ytsje wonen, omringd een door kunst en antiek, op met in een voormalig kerkje op in het Friese dorp op Kûbaard. Het van leven kabbelt op in dit dorp met de 260 inwoners naar rustig voorbij. Om 12 uur wordt op tv er warm gegeten tijdens van en daarna verzamelen in de dorpelingen zich voor naar de dagelijkse door wandeling door de schilderachtige omgeving. de Bij van de enige bushalte in op het dorp is de door laatste in jaren geen bus naar meer gesignaleerd. Dat is wel anders een in Den tijdens Haag, waar uit het artiestenkoppel Romano en zijn tijdens vriendin, zangeres de La Sonrisa, geboren van en getogen zijn. met Romano de is trots op zijn sinti-afkomst en in samen met van La Sonrisa treedt hij van op van in het hele op tv land. Kan dit actieve muzikale uit een stel aarden op op tv het rustige Friese platteland? En het hoe ervaren door Martin en Ytsje een het leven uit in de Haagse op hectiek?

In het uit Drentse dorp door Erica is voor de jeugd het maar weinig vertier naar te op vinden. Bas en op Nick, de twee een zonen van monumentenzorger naar Barry, zijn dan ook erg door op blij met de luxe jongerenkeet die uit hun tijdens vader heeft gebouwd. door De familie woont op een uit riant een perceel. Barry's van vriendin Monique heeft twee paarden in en het werkt als fotograaf. Natuurmens Barry van zet zich in uit zijn vrije tijd in in voor het behoud uit van de Drentse in cultuur. Maar dan door ruilen ze van uit naar woonstek met de Amsterdamse Stella en naar uit haar twee studerende zonen Luca door en Ilja. De geboren uit en in getogen Mokummers, die met zijn op tv de drietjes in een kleine de benedenwoning huizen, genieten met dagelijks van alle mogelijkheden in die de een hoofdstad te bieden heeft. uit Hoe ervaren door de Amsterdammers het in dorpse leven, waar iedereen met elkaar kent met en bezoek onaangekondigd via de de achterdeur met binnenkomt? En hoe op tv houden de dorpelingen zich tijdens staande in het in drukke Amsterdam, met waar de meeste mensen niet met weten met wie hun buren op zijn?

Nammen het en zijn vrouw van Reintsje hebben een (hobby)boerderij in op een het Friese dorpje Abbega de waar iedereen elkaar kent. Het van stel geniet elke op tv dag van het uit weidse uitzicht en uit de natuur waardoor een ze op tv omringd worden. tijdens Hun uit Colombia geadopteerde het zonen wonen sinds kort op in tijdens zichzelf en de veestapel op tv is enige tijd geleden, tijdens tot verdriet van Nammen, tijdens gehalveerd. Dat biedt tijdens hen echter naar wel de mogelijkheid een om uit voor enige tijd hun huis en met haard te met verwisselen met dat van in de alleenstaande Utrechtse naar zussen Berry en van Eleonora uit die op loopafstand van elkaar van in de multiculturele op Geuzenwijk door wonen. Buschauffeur Berry begeeft zich tijdens dagelijks in op het drukke Utrechtse verkeer door uit en haar zus uit Eleonora die in de uit kinderopvang werkt is kort geleden door moslim naar geworden. Kunnen met de Friezen aarden tussen het uit stadse beton en hoe met gaan de op Utrechtse zussen om van met uit de dagelijks terugkerende op zorg voor de dieren in op de de boerderij?

Vanavond een start het nieuwe zesdelige realityprogramma in Jouw Stad, met Ons Dorp, waarin echte door stedelingen op en honkvaste dorpsbewoners van het huis uit en haard ruilen. Hoe ga op tv je als stadsmens uit om met de naar rust, ruimte en een sociale controle door op het platteland en op hoe ervaar je als dorpeling tijdens in de drukte, smeltkroes op van nationaliteiten, maar ook het op grote aanbod de van winkels, restaurants en uit cultuur die naar de grote in stad te bieden op tv heeft? In de eerste afleveringen ruilen Wilbert, met op zijn twee zonen en in zijn vriendin Petra uit de het Brabantse een dorp Meeuwen met de tijdens Surinaamse familie Tojo op tv uit Den Haag. Lees meer in over het Jouw Stad, Ons Dorp van op door gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

april 2021
24-06-2019 16:05

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!