Programma gemist?

Studente naar Lisa en de beroepsmilitair Deryan wonen het met hun zoontje Tygo tijdens in een ruime eengezinswoning het in Appelscha. uit Ze hebben naar hun familie in het dorp, naast door in een hechte vriendenkring die al vanaf van in de basisschool bestaat. Iedereen kent op tv iedereen, maar dat de betekent soms ook dat met een geheim het niet lang door geheim blijft. Toch met zouden ze nergens anders willen naar wonen. de Zij ruilen van het huis en haard met de naar met Amsterdammers Jonathan en Aida die met tijdens hun uit twee jonge met kinderen een krap bemeten in appartement in de de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. uit Aida en Jonathan vinden het het volstrekt normaal dat met een je 24 uur per een dag boodschappen kunt doen, uit er op elke straathoek op tv een café op tv te op vinden is en dat je je door eten uit laat thuisbezorgen in plaats in van zelf uit te koken. Kunnen zij omgaan door met de op rust en beperkte mogelijkheden de een in Appelscha? En hoe uit houdt de van familie uit Appelscha zich staande in op tv onze drukke met hoofdstad?

Kunstschilder Martin op tv en tijdens zijn partner Ytsje wonen, omringd door op kunst met en antiek, in uit een voormalig kerkje in het het van Friese dorp Kûbaard. Het uit leven kabbelt in dit tijdens dorp de met 260 inwoners rustig de voorbij. Om twaalf uur wordt met er warm naar gegeten en met daarna verzamelen de dorpelingen zich op tv voor de dagelijkse uit wandeling op door de met schilderachtige omgeving. Bij de enige uit bushalte het in het dorp is de laatste het de jaren geen bus uit meer gesignaleerd. Dat is met wel anders in Den uit Haag, in waar het artiestenkoppel Romano het en zijn een vriendin, zangeres La Sonrisa, geboren en tijdens getogen zijn. Romano naar de is trots op de zijn sinti-afkomst en samen met de La een Sonrisa treedt hij in op in het hele van land. Kan dit actieve de muzikale stel aarden op met het rustige Friese in tijdens platteland? En hoe ervaren de Martin en Ytsje het het leven in de Haagse de van hectiek?

In het de Drentse dorp Erica de is uit voor de jeugd op maar weinig vertier te de vinden. Bas in en Nick, de het twee zonen van door monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg op tv blij tijdens met de door luxe jongerenkeet die met hun vader heeft gebouwd. De tijdens familie woont op op een op tv riant perceel. Barry's vriendin Monique heeft op twee paarden uit en werkt als fotograaf. door Natuurmens op tv Barry zet zich in zijn met uit vrije tijd in voor het het behoud van uit de Drentse op tv cultuur. Maar dan ruilen ze van met woonstek uit met de met Amsterdamse Stella en met haar twee studerende zonen Luca en een Ilja. De geboren uit en getogen Mokummers, een op tv die met zijn door drietjes in een tijdens kleine benedenwoning huizen, door genieten dagelijks van uit alle mogelijkheden die de hoofdstad te met bieden heeft. van Hoe ervaren de Amsterdammers op tv het dorpse leven, in waar iedereen tijdens elkaar kent en bezoek de het onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? op tv En hoe de houden de dorpelingen zich in staande in het drukke van Amsterdam, met waar de meeste mensen tijdens niet op weten wie hun buren een zijn?

Nammen het en zijn het vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het het van Friese dorpje met Abbega waar iedereen tijdens elkaar kent. Het stel geniet de elke dag van het met weidse uitzicht en tijdens de natuur waardoor tijdens ze met omringd worden. Hun uit Colombia uit geadopteerde zonen het wonen sinds kort op op tv zichzelf en met de veestapel een is enige tijd geleden, tot het uit verdriet van Nammen, gehalveerd. Dat biedt van in hen echter wel de de mogelijkheid om voor enige door tijd het hun huis en haard het te verwisselen naar met dat van de alleenstaande in Utrechtse zussen Berry en een Eleonora op die op naar loopafstand van elkaar in door de multiculturele Geuzenwijk wonen. Buschauffeur tijdens Berry begeeft een zich dagelijks in het met drukke Utrechtse op tv verkeer met en haar zus een Eleonora die in de kinderopvang werkt tijdens is een kort geleden moslim geworden. Kunnen het uit de Friezen aarden door tussen het stadse beton op en hoe gaan de het Utrechtse zussen tijdens om met op de dagelijks terugkerende zorg uit voor de een dieren op de de boerderij?

Het tijdens Brabantse dorp door Meeuwen is met slechts 700 uit inwoners een plek de vol rust uit en ruimte. naar De ideale plek voor door inwoners Wilbert, zijn op tv vriendin Petra en haar twee van zoons. tijdens Het leven in door Meeuwen is simpel: met van een molen, twee van kerken en een door dorpshuis dat uitgebaat wordt naar door Wilbert met en Petra met is er weinig onrust in tijdens op tv het dorp. Maar dan uit ruilt de familie enige in tijd van woonplek met tijdens de naar Surinaamse familie met Tojo uit Den Haag. In Den van Haag door is op een steenworp naar afstand van van alles te beleven. de Maar er is van ook: drukte, met lawaai én een smeltkroes van met culturen. Weten de Brabanders de het uit op te houden uit in deze stad die in tijdens alles een tegenpool door is van wat op tv ze naar gewend zijn? En hoe bevalt een het de Haagse met familie in tijdens een dorp de waar ze de het enige zijn met een huidskleur naar die uit anders is een dan die van de rest? En uit uit waar ze voor uit de dichtstbijzijnde supermarkt in 20 minuten moeten naar rijden?

Vanavond is op de laatste aflevering van de het realityprogramma Jouw op tv naar Stad, Ons Dorp, met waarin stedelingen en dorpsbewoners naar van huis en haard op ruilen. Deze week het komen de gezinnen uit naar Bergambacht en Rotterdam. De met op familie Schep woont een op een melkvee- een en kaasboerderij net buiten het van Zuid-Hollandse dorp het Bergambacht. Het hele gezin, inclusief door door oma, steekt dagelijks de door handen uit de de mouwen om te helpen met de alle van werkzaamheden. Het geloof een speelt een de belangrijke rol in naar het leven van tijdens de familie. De Rotterdamse Ahmet en tijdens Anne hebben op niet zoveel met geloof. tijdens een Zij stoppen al het hun energie in het het runnen van het hun rotizaak. Samen met Anne's van dochters wonen zij in op de elfde door etage van een flat een in een de wijk Ommoord. Hoe op reageren de het Rotterdammers als zij met aan den lijve ondervinden met waar hun in stukje vlees door vandaan komt? En door wat vindt het boerengezin op tv van de multiculturele Rotterdamse samenleving? Lees naar meer de over dit programma in op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente Lisa naar en beroepsmilitair Deryan wonen in door met hun zoontje met Tygo in een ruime eengezinswoning op tv in tijdens Appelscha. Ze hebben door hun familie in van het dorp, naast een tijdens hechte vriendenkring die al tijdens vanaf de basisschool bestaat. de Iedereen kent het iedereen, maar dat betekent door soms ook dat met een geheim niet in lang geheim op tv blijft. Toch een zouden ze nergens in anders willen wonen. Zij het ruilen van huis en tijdens het haard met de Amsterdammers Jonathan een en Aida, die de met hun twee op tv jonge kinderen een krap het bemeten appartement in op de tijdens Amsterdamse Staatsliedenbuurt een bewonen. Aida en Jonathan vinden het door volstrekt normaal dat op je 24 in uur per van dag boodschappen kunt doen, op tv er op elke het straathoek het een café te vinden is en in dat je met je eten laat het thuisbezorgen op in plaats van zelf te met koken. Kunnen zij omgaan met met de de rust en beperkte mogelijkheden tijdens in Appelscha? op En naar hoe houdt de familie een uit Appelscha zich staande op in op onze drukke hoofdstad?

Kunstschilder in Martin en zijn partner van Ytsje wonen, omringd uit door kunst en antiek, van op tv in een voormalig kerkje een in het Friese dorp tijdens Kûbaard. Het leven kabbelt tijdens in uit dit dorp met 260 in inwoners de rustig voorbij. Om 12 uur op wordt er warm het gegeten en daarna op verzamelen de dorpelingen op tv zich voor de dagelijkse een wandeling door de de op schilderachtige omgeving. Bij de de enige bushalte in het tijdens dorp een is de laatste jaren in geen bus meer gesignaleerd. van Dat is wel anders met in Den een Haag, waar het de artiestenkoppel Romano een en zijn vriendin, zangeres La op tv Sonrisa, geboren en met een getogen zijn. Romano is trots van op van zijn sinti-afkomst en samen naar met La door Sonrisa treedt hij uit op in het hele op tv land. Kan dit actieve het muzikale stel aarden tijdens op het tijdens rustige Friese de platteland? En hoe ervaren Martin een en Ytsje de het leven in in de Haagse een hectiek?

In het op tv Drentse dorp uit Erica is voor op tv de jeugd maar weinig vertier door naar te vinden. Bas en Nick, een de twee zonen door van monumentenzorger Barry, zijn van dan naar ook erg op tv blij met de luxe door jongerenkeet die tijdens hun vader heeft gebouwd. op tv De familie woont naar op een riant perceel. Barry's op tv vriendin in Monique heeft twee paarden en op tv tijdens werkt als fotograaf. Natuurmens Barry zet tijdens zich in met zijn vrije tijd op in voor het de behoud van de Drentse met cultuur. Maar dan het van ruilen ze van woonstek met de uit Amsterdamse de Stella en van haar twee studerende door zonen Luca en Ilja. De geboren van en getogen door Mokummers, het die met zijn drietjes op tv in een kleine benedenwoning huizen, tijdens het genieten dagelijks van alle mogelijkheden in die de hoofdstad van te bieden heeft. in Hoe ervaren de een Amsterdammers het dorpse leven, in waar het iedereen elkaar kent tijdens en bezoek onaangekondigd uit via de in achterdeur binnenkomt? En tijdens hoe houden de naar dorpelingen zich staande in de het drukke van Amsterdam, waar de meeste mensen het niet weten door wie hun buren in zijn?

Nammen en op zijn vrouw Reintsje hebben op tv een tijdens (hobby)boerderij in op het Friese dorpje Abbega waar iedereen de elkaar kent. de Het stel geniet met elke dag van naar het naar weidse uitzicht en op tv de natuur waardoor ze op omringd worden. Hun uit Colombia door geadopteerde zonen tijdens wonen sinds kort op tijdens in zichzelf en de veestapel is van enige uit tijd geleden, tot verdriet van door Nammen, gehalveerd. uit Dat biedt hen echter door wel de mogelijkheid om met voor van enige tijd hun op tv huis en haard te met verwisselen uit met dat van de van alleenstaande Utrechtse zussen Berry en het Eleonora die op uit loopafstand het van elkaar in de multiculturele de Geuzenwijk in wonen. Buschauffeur met Berry begeeft zich dagelijks in het door drukke met Utrechtse verkeer op tv en haar zus het Eleonora die in de kinderopvang werkt een is kort een geleden in moslim geworden. Kunnen de Friezen aarden in tussen het met stadse beton en hoe op gaan de Utrechtse naar zussen uit om met de dagelijks tijdens terugkerende zorg voor de tijdens tijdens dieren op de de boerderij?

Vanavond op start het nieuwe zesdelige realityprogramma in Jouw Stad, een Ons Dorp, waarin op tv echte stedelingen en naar honkvaste dorpsbewoners van op huis uit en haard ruilen. Hoe een ga je als op stadsmens om met een de rust, ruimte en van sociale controle op het platteland naar en hoe ervaar tijdens je het als dorpeling tijdens de drukte, smeltkroes van op tv nationaliteiten, maar uit ook het grote aanbod van een winkels, restaurants en naar cultuur door die de grote door stad te bieden heeft? In de van eerste afleveringen ruilen Wilbert, van in zijn twee zonen en een zijn vriendin Petra uit van het Brabantse dorp tijdens Meeuwen een met de Surinaamse familie Tojo van uit Den Haag. Lees op meer over de Jouw Stad, Ons Dorp op naar van gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

mei 2019
24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

21-05-2019 16:10

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord