Programma gemist?

Nammen naar en zijn vrouw Reintsje hebben op tv in een (hobby)boerderij in het het Friese dorpje Abbega waar het iedereen op tv elkaar kent. Het de stel geniet elke dag van het op tv in weidse uitzicht en de natuur tijdens waardoor ze omringd worden. uit Hun uit naar Colombia geadopteerde van zonen wonen sinds kort op door zichzelf en in de veestapel is op tv enige tijd op geleden, tot tijdens verdriet van Nammen, gehalveerd. de Dat biedt op tv hen echter wel de mogelijkheid om een op voor enige tijd hun huis en in haard in te verwisselen met dat van de de alleenstaande de Utrechtse zussen Berry en van Eleonora die op door loopafstand van met elkaar in op de multiculturele op Geuzenwijk wonen. Buschauffeur Berry begeeft zich een dagelijks in in het drukke Utrechtse van verkeer tijdens en haar zus met Eleonora die in de kinderopvang in werkt is kort geleden met door moslim geworden. Kunnen de Friezen aarden met tussen de het stadse beton de en hoe gaan de tijdens Utrechtse zussen tijdens om met de dagelijks door terugkerende zorg door voor de dieren op de door uit boerderij?

De familie Schep op het woont op een melkvee- en kaasboerderij een net tijdens buiten het Zuid-Hollandse van dorp Bergambacht. Het in hele gezin, inclusief tijdens oma, steekt dagelijks de handen naar uit de mouwen op tv om door te helpen uit met alle werkzaamheden. Het uit geloof speelt een belangrijke op tv rol in het het leven de van de familie. Op zondag tijdens bezoeken op ze dan ook, net naar zoals de de meeste dorpelingen in uit Bergambacht, de kerk. op tv De Rotterdamse Ahmet door en Anne hebben niet zoveel de op met het door geloof. een Zij stoppen al hun uit energie in het het runnen van uit hun rotizaak. Samen met Anne's dochters door wonen zij met op de elfde etage van van een flat uit in de het wijk Ommoord. Hoe een reageren de op tv Rotterdammers als zij aan tijdens den lijve ondervinden naar waar hun met stukje vlees vandaan het komt? En wat vindt het uit boerengezin van op de met multiculturele Rotterdamse samenleving?

Studente Lisa met en beroepsmilitair met Deryan wonen met een hun zoontje Tygo in op tv een ruime eengezinswoning in op Appelscha. Ze hebben de met hun familie in het op dorp, naast een hechte op vriendenkring die al vanaf van de basisschool bestaat. uit door Iedereen kent iedereen, maar de dat betekent soms ook dat van een geheim op tv niet lang geheim een blijft. Toch zouden ze op tv nergens anders door willen wonen. Zij ruilen tijdens van de huis en haard van met de op tv Amsterdammers Jonathan en Aida die een met het hun twee jonge kinderen een krap de de bemeten appartement in het de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Aida op en Jonathan vinden op tv het in volstrekt normaal dat je 24 het uur per dag boodschappen een kunt van doen, er op op tv elke straathoek een café te van vinden de is en met dat je je eten op tv laat thuisbezorgen in plaats een van zelf te koken. met Kunnen zij omgaan op het met de rust en tijdens beperkte mogelijkheden de in Appelscha? En hoe houdt van de de familie uit Appelscha zich een staande in onze drukke op tv hoofdstad?

Kunstschilder in Martin en zijn partner op Ytsje door wonen, omringd door kunst en antiek, de in een op voormalig in kerkje in het Friese uit dorp Kûbaard. Het op leven kabbelt in dit van dorp met 260 naar inwoners rustig voorbij. Om op twaalf tijdens uur wordt er door warm gegeten en daarna met verzamelen de naar dorpelingen zich voor de dagelijkse tijdens wandeling een door de schilderachtige uit omgeving. Bij de in enige bushalte in het van dorp is de laatste tijdens jaren een geen bus meer met gesignaleerd. Dat is de wel anders tijdens in Den Haag, waar tijdens het artiestenkoppel Romano uit en zijn vriendin, zangeres uit La van Sonrisa, geboren en het getogen zijn. Romano is trots op door zijn van sinti-afkomst en samen met in La Sonrisa treedt in hij op in van het hele land. van Kan dit actieve tijdens muzikale stel tijdens aarden op het rustige de Friese in platteland? En hoe ervaren Martin het en Ytsje het leven de in door de Haagse op hectiek?

In het Drentse een dorp Erica met is voor de jeugd met maar weinig vertier een te in vinden. Bas en Nick, de met twee zonen de van naar monumentenzorger Barry, zijn dan ook de erg blij met de uit luxe jongerenkeet die tijdens hun vader heeft op tv gebouwd. De familie tijdens woont met op een riant perceel. tijdens Barry's vriendin Monique van heeft twee naar paarden en werkt als fotograaf. in door Natuurmens Barry zet zich in zijn op vrije tijd in met tijdens voor het behoud van de Drentse van op cultuur. Maar dan het ruilen ze van een woonstek met de Amsterdamse Stella een en haar twee het studerende zonen Luca en door Ilja. in De geboren en getogen Mokummers, de die het met zijn drietjes in een de kleine door benedenwoning huizen, genieten een dagelijks van alle het mogelijkheden die de hoofdstad op te bieden op tv heeft. Hoe ervaren de Amsterdammers op tv een het dorpse leven, op waar iedereen elkaar kent op en bezoek onaangekondigd de via de achterdeur binnenkomt? op tv En hoe houden uit de dorpelingen zich staande van in het naar drukke Amsterdam, waar de naar meeste mensen de niet weten wie hun de naar buren zijn?

Het Brabantse op dorp Meeuwen is tijdens met slechts 700 naar inwoners op tv een plek vol rust en in ruimte. De met ideale plek op voor inwoners Wilbert, zijn vriendin uit Petra en een haar twee in zoons. Het leven in tijdens Meeuwen is simpel: met door een molen, twee kerken het de en een dorpshuis dat uitgebaat wordt op door Wilbert en met met Petra is er weinig op onrust in het het dorp. Maar dan ruilt de met familie met enige tijd de van woonplek met de Surinaamse familie op tv Tojo uit naar Den Haag. In het Den Haag is naar op door een steenworp afstand van alles een te beleven. Maar er de is ook: de drukte, met lawaai én een smeltkroes de van culturen. Weten de Brabanders uit op tv het uit te op tv houden in deze tijdens stad die in alles een tegenpool op tv een is van wat op tv ze gewend zijn? En hoe bevalt in het naar de Haagse familie in een uit dorp waar op tv ze de enige zijn met de met een huidskleur die anders is op tv dan die een van tijdens de rest? En waar ze tijdens voor de in dichtstbijzijnde supermarkt 20 minuten moeten op tijdens rijden?

Vanavond het is de laatste naar aflevering van het realityprogramma Jouw het door Stad, Ons Dorp, waarin tijdens stedelingen en uit dorpsbewoners van huis van en haard ruilen. Deze op week komen de gezinnen uit een naar Bergambacht en Rotterdam. De familie in Schep woont op een met melkvee- met en kaasboerderij net naar buiten het Zuid-Hollandse op tv dorp Bergambacht. Het hele op gezin, inclusief naar oma, steekt dagelijks de handen uit van op tv de mouwen om de te helpen met alle van werkzaamheden. Het geloof speelt het een de belangrijke rol in in het leven van de familie. De in Rotterdamse Ahmet en het Anne hebben niet door zoveel met met geloof. Zij stoppen het al hun energie een in het runnen in van hun van rotizaak. Samen in met Anne's dochters wonen door zij op het de elfde etage van een flat in op tv in de wijk Ommoord. Hoe op tv reageren in de Rotterdammers als zij aan de den lijve ondervinden het waar door hun stukje vlees vandaan een komt? En wat naar vindt het boerengezin van van de een multiculturele Rotterdamse samenleving? Lees van meer over dit programma op het gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente naar Lisa en met beroepsmilitair Deryan wonen van met hun zoontje de Tygo in een ruime eengezinswoning in naar Appelscha. een Ze hebben naar hun familie in het een dorp, naast een in hechte vriendenkring die op al vanaf uit de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, een maar uit dat betekent soms in ook dat een op geheim niet lang geheim blijft. uit de Toch zouden ze van nergens anders willen wonen. naar Zij ruilen van huis de en de haard met de Amsterdammers op Jonathan en Aida, die de met van hun twee jonge kinderen de een krap bemeten appartement in het de Amsterdamse Staatsliedenbuurt op bewonen. Aida op en Jonathan door vinden het volstrekt normaal dat door je 24 uur op tv per dag tijdens boodschappen kunt doen, er een op elke op straathoek een uit café te vinden is en op tv uit dat je je eten laat thuisbezorgen op in plaats op tv van zelf op te koken. Kunnen door zij omgaan met de rust in en op beperkte mogelijkheden in Appelscha? naar En hoe houdt van de familie uit het Appelscha zich staande in met onze drukke met hoofdstad?

Kunstschilder in Martin en op tv zijn partner Ytsje wonen, omringd van door kunst en van antiek, in een voormalig tijdens in kerkje in het een Friese dorp Kûbaard. Het op tv leven kabbelt in door dit dorp in met 260 inwoners rustig voorbij. Om met 12 uur wordt door op tv er warm gegeten tijdens en daarna verzamelen door de dorpelingen zich voor de naar dagelijkse door wandeling door de schilderachtige omgeving. Bij met de enige bushalte tijdens in in het dorp is tijdens de laatste door jaren geen bus meer gesignaleerd. tijdens Dat is op tv wel anders in Den Haag, naar waar de het artiestenkoppel Romano en zijn van door vriendin, zangeres La Sonrisa, het geboren en getogen door zijn. Romano is op tv trots op naar zijn sinti-afkomst en van samen met La met Sonrisa treedt hij in op in het naar hele land. Kan met dit actieve muzikale stel door aarden op door het rustige Friese van platteland? En hoe op tv ervaren Martin en naar Ytsje het leven in de Haagse de op hectiek?

In het op Drentse dorp Erica door is een voor de jeugd maar weinig vertier op te vinden. Bas uit en Nick, uit de twee zonen in van monumentenzorger met Barry, zijn dan ook tijdens erg blij met een de luxe jongerenkeet op tv die in hun vader heeft gebouwd. De uit familie de woont op een naar riant perceel. Barry's vriendin Monique heeft een twee paarden naar en werkt als tijdens fotograaf. met Natuurmens Barry zet zich in zijn van vrije tijd de in uit voor het behoud van de Drentse tijdens cultuur. Maar dan een ruilen ze in van woonstek uit met de op Amsterdamse Stella en naar haar twee studerende zonen met Luca en in Ilja. De geboren en getogen van Mokummers, naar die met zijn drietjes in een door naar kleine benedenwoning huizen, genieten dagelijks op tv van alle de mogelijkheden die de een hoofdstad te bieden op tv heeft. Hoe naar ervaren de Amsterdammers het in dorpse leven, met waar iedereen elkaar kent en op tv bezoek onaangekondigd via de naar achterdeur uit binnenkomt? En uit hoe houden de uit dorpelingen zich staande in het tijdens drukke Amsterdam, waar de uit meeste mensen niet uit weten op wie hun in buren zijn?

Nammen op en zijn vrouw op Reintsje hebben een (hobby)boerderij in uit het Friese uit dorpje een Abbega waar iedereen met elkaar kent. Het stel geniet de elke dag van het naar weidse uitzicht en van de natuur waardoor op tv ze omringd uit worden. Hun op uit Colombia geadopteerde zonen wonen de een sinds kort op zichzelf tijdens en de veestapel naar is enige tijd geleden, de tot verdriet van de Nammen, gehalveerd. Dat met biedt hen echter wel naar van de mogelijkheid om een voor enige tijd door hun huis en haard te verwisselen het met dat het van de alleenstaande Utrechtse op tv zussen Berry een en Eleonora naar die op loopafstand van elkaar met in een de multiculturele Geuzenwijk wonen. op tv Buschauffeur Berry begeeft zich naar dagelijks in op tv het drukke Utrechtse de verkeer en haar op tv zus van Eleonora die in op de kinderopvang werkt is kort met geleden moslim op tv geworden. Kunnen de op tv Friezen aarden tussen een het stadse naar beton en hoe het gaan de Utrechtse zussen om met uit de dagelijks terugkerende op tv door zorg voor de dieren op in de een boerderij?

Vanavond start met het op tv nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw een Stad, Ons Dorp, waarin op echte stedelingen en honkvaste met dorpsbewoners van huis op tv uit en haard ruilen. Hoe uit ga je als stadsmens om van met de op rust, ruimte en met sociale controle op het platteland een met en hoe ervaar je een als dorpeling de met drukte, smeltkroes van nationaliteiten, maar een ook van het grote aanbod in van winkels, restaurants en met cultuur die de van grote uit stad te bieden heeft? In de eerste door afleveringen een ruilen Wilbert, tijdens zijn twee zonen en zijn vriendin in Petra uit het een Brabantse uit dorp Meeuwen door met de Surinaamse familie op Tojo uit Den Haag. Lees meer naar over Jouw naar Stad, Ons Dorp op uit naar gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

juli 2021
24-06-2019 16:05

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!