Programma gemist?

Nammen in en zijn vrouw uit Reintsje hebben de een (hobby)boerderij in het het Friese dorpje Abbega waar van iedereen elkaar kent. Het naar stel tijdens geniet elke dag door van het weidse het uitzicht en de natuur in waardoor ze door omringd worden. Hun uit op tv Colombia in geadopteerde zonen wonen uit sinds kort op zichzelf door en de veestapel is enige uit tijd geleden, tot door verdriet tijdens van Nammen, op tv gehalveerd. Dat biedt hen echter wel naar de de mogelijkheid om voor een enige tijd een hun huis en de haard te verwisselen met dat een van de alleenstaande tijdens Utrechtse zussen Berry met en Eleonora die een op loopafstand van elkaar het op in de multiculturele van Geuzenwijk wonen. Buschauffeur Berry in begeeft zich dagelijks op tv in het drukke met Utrechtse verkeer en haar op zus Eleonora die tijdens in de door kinderopvang werkt tijdens is kort geleden moslim geworden. Kunnen een de op Friezen aarden tussen het stadse door beton een en hoe gaan met de Utrechtse zussen in om met de dagelijks naar terugkerende zorg het voor de dieren op het de uit boerderij?

De familie Schep naar op woont op een een melkvee- en kaasboerderij net in buiten het naar Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. op tv Het hele gezin, inclusief op tv oma, steekt op tv dagelijks de handen uit de mouwen in om de te helpen met alle werkzaamheden. in op Het geloof speelt een een belangrijke rol in het leven het van de familie. naar Op zondag tijdens bezoeken ze van dan ook, net zoals de op tv meeste van dorpelingen in Bergambacht, de van kerk. De Rotterdamse naar Ahmet en met Anne hebben niet zoveel op op met het tijdens geloof. Zij stoppen al met hun energie in op het runnen van met uit hun rotizaak. Samen met met Anne's dochters wonen een zij op de elfde etage een van een flat met een in de wijk Ommoord. Hoe op tv reageren de de Rotterdammers als zij aan den het lijve ondervinden waar een van hun stukje vlees vandaan komt? En in wat vindt het het boerengezin van naar de multiculturele met Rotterdamse samenleving?

Studente de Lisa en in beroepsmilitair Deryan wonen het met hun zoontje Tygo in met een ruime eengezinswoning in het tijdens Appelscha. Ze hebben van hun familie in het dorp, de naast een hechte vriendenkring in die al van vanaf de naar basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, van maar dat betekent tijdens soms ook naar dat een naar geheim niet lang uit geheim blijft. Toch zouden ze het uit nergens anders willen wonen. Zij ruilen met van huis en op haard door met de Amsterdammers het Jonathan en Aida tijdens die met op hun twee jonge kinderen een in krap bemeten appartement in door de Amsterdamse een Staatsliedenbuurt naar bewonen. Aida en Jonathan vinden het uit volstrekt met normaal dat je 24 uur van per uit dag boodschappen kunt doen, de er op elke straathoek naar een het café te vinden de is en dat naar je je eten laat met thuisbezorgen in plaats van van zelf een te koken. Kunnen zij met omgaan met in de rust met en beperkte mogelijkheden in op tv Appelscha? En een hoe houdt de familie naar uit Appelscha zich het staande in onze drukke op tv hoofdstad?

Kunstschilder door Martin en zijn een partner Ytsje op tv wonen, omringd door kunst het en antiek, in een tijdens voormalig uit kerkje in het Friese op dorp Kûbaard. Het op leven kabbelt een in dit dorp met het 260 inwoners rustig voorbij. de Om twaalf de uur wordt er in warm gegeten met en daarna verzamelen de dorpelingen zich van het voor de dagelijkse wandeling met door de schilderachtige omgeving. van Bij de een enige bushalte in het dorp op is op de laatste door jaren geen bus meer gesignaleerd. Dat op in is wel anders in Den met Haag, de waar het artiestenkoppel Romano en zijn door door vriendin, zangeres La Sonrisa, geboren en door getogen in zijn. Romano de is trots op zijn de sinti-afkomst en uit samen met La van Sonrisa treedt hij op in het de hele land. Kan uit dit actieve muzikale tijdens stel op aarden op het rustige Friese een platteland? met En hoe ervaren in Martin en Ytsje het leven in in de in Haagse op tv hectiek?

In tijdens het Drentse dorp Erica is door voor de jeugd een maar weinig vertier van te vinden. Bas in en de Nick, de twee zonen van de monumentenzorger een Barry, zijn dan ook erg een de blij met de luxe jongerenkeet naar die hun vader op tv heeft gebouwd. De familie de woont op een een riant perceel. in Barry's vriendin een Monique heeft twee paarden en de werkt tijdens als fotograaf. van Natuurmens Barry zet zich op tv in zijn door vrije tijd in voor het met behoud van het de Drentse cultuur. tijdens Maar dan ruilen tijdens ze van uit woonstek met de een Amsterdamse Stella en een haar twee studerende zonen Luca op en Ilja. De tijdens geboren en met getogen Mokummers, die tijdens met zijn drietjes in uit een het kleine benedenwoning huizen, door genieten dagelijks van in alle mogelijkheden die de hoofdstad te de op bieden heeft. Hoe in ervaren de Amsterdammers het dorpse leven, tijdens waar iedereen met elkaar kent het en bezoek onaangekondigd via het de een achterdeur binnenkomt? En de hoe houden de dorpelingen een zich staande in het drukke de Amsterdam, waar het de meeste mensen uit niet weten wie hun op van buren zijn?

Het Brabantse dorp naar Meeuwen naar is met op slechts 700 inwoners op een plek vol het rust en ruimte. naar De ideale plek voor inwoners het Wilbert, zijn vriendin op tv Petra en tijdens haar twee zoons. van Het leven in de Meeuwen is op simpel: met een door molen, twee kerken op en een dorpshuis tijdens dat uitgebaat wordt door Wilbert en tijdens Petra is er in weinig een onrust in het dorp. Maar tijdens dan uit ruilt de familie op enige tijd van woonplek met op uit de Surinaamse familie Tojo uit Den een Haag. In Den naar Haag is op op tv een steenworp afstand uit van alles op te beleven. met Maar er het is ook: drukte, tijdens lawaai én een smeltkroes van culturen. op Weten op tv de Brabanders het uit op tv te houden in deze de stad die op tv in naar alles een tegenpool in is van wat ze gewend zijn? tijdens En door hoe bevalt het de van Haagse familie in een door dorp tijdens waar ze de naar enige zijn met tijdens een huidskleur uit die anders is dan die tijdens van de een rest? En waar ze op voor de dichtstbijzijnde uit supermarkt 20 minuten op moeten een rijden?

Vanavond is met de laatste aflevering van van het met realityprogramma Jouw Stad, een Ons Dorp, de waarin stedelingen en dorpsbewoners van de huis en haard van ruilen. Deze week komen van op tv de gezinnen uit Bergambacht een en Rotterdam. De van familie Schep woont een op een melkvee- en op tv kaasboerderij net op tv buiten het Zuid-Hollandse dorp op Bergambacht. Het hele gezin, op tv inclusief oma, steekt in dagelijks de het handen uit de mouwen om op tv te helpen met op alle werkzaamheden. een Het geloof speelt een op belangrijke op rol in door het leven van de het familie. De Rotterdamse Ahmet en met Anne hebben niet door zoveel op tv met geloof. Zij stoppen tijdens al hun energie op in het runnen het van tijdens hun rotizaak. Samen een met Anne's dochters wonen naar zij op de de elfde etage van de een flat door in de wijk Ommoord. Hoe op reageren de Rotterdammers de als zij aan den het lijve met ondervinden waar hun stukje in vlees vandaan komt? van En wat tijdens vindt het boerengezin van uit de op tv multiculturele Rotterdamse samenleving? Lees meer over dit door tijdens programma op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente op Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen op tv op tv met hun zoontje Tygo in een van tijdens ruime eengezinswoning in Appelscha. door Ze hebben hun familie in met het dorp, naar naast een tijdens hechte vriendenkring die al op vanaf de basisschool een bestaat. het Iedereen kent iedereen, maar dat betekent het soms ook dat met een op geheim niet lang geheim blijft. uit Toch zouden het ze nergens anders de willen wonen. Zij ruilen een uit van huis en haard met de een Amsterdammers in Jonathan en Aida, die uit met door hun twee jonge kinderen een naar krap bemeten de appartement in de Amsterdamse op tv Staatsliedenbuurt bewonen. Aida en in in Jonathan vinden het volstrekt normaal het dat in je 24 uur per het dag boodschappen kunt naar doen, er op naar elke straathoek een met café te tijdens vinden is en op tv dat je je naar eten laat thuisbezorgen in plaats van in zelf te koken. het Kunnen zij omgaan naar door met de rust en beperkte door mogelijkheden in Appelscha? van En in hoe houdt de familie uit uit Appelscha zich staande naar in onze drukke een hoofdstad?

Kunstschilder Martin met en zijn partner in Ytsje de wonen, omringd door kunst de en antiek, van in een voormalig kerkje op tv in het Friese dorp naar Kûbaard. Het leven een kabbelt in dit dorp uit met 260 tijdens inwoners naar rustig voorbij. Om 12 de uur wordt er met warm gegeten en daarna op verzamelen de op dorpelingen zich van voor de dagelijkse wandeling tijdens door de schilderachtige omgeving. op tv Bij de enige een bushalte in het dorp het is de met laatste jaren geen bus in de meer gesignaleerd. Dat is wel anders met in Den naar Haag, waar tijdens het artiestenkoppel Romano naar en zijn vriendin, zangeres met La de Sonrisa, geboren en getogen in zijn. Romano is trots op op zijn sinti-afkomst uit en samen uit met La Sonrisa met treedt hij op in het uit hele land. naar Kan dit actieve de muzikale stel tijdens aarden op het het rustige Friese platteland? En hoe door door ervaren Martin en door Ytsje het leven in de door Haagse door hectiek?

In op het Drentse dorp naar Erica is voor tijdens de jeugd maar weinig door vertier te naar vinden. Bas het en Nick, de twee het zonen van monumentenzorger Barry, uit zijn dan ook het erg blij met de in luxe tijdens jongerenkeet die hun vader met heeft gebouwd. De een familie woont een op een riant het perceel. Barry's vriendin een Monique heeft twee een paarden en werkt als fotograaf. uit Natuurmens Barry zet van zich in in zijn een vrije tijd in voor het het behoud van het de Drentse een cultuur. Maar dan het ruilen ze van woonstek met op tv de Amsterdamse Stella en door haar twee studerende naar zonen Luca en de Ilja. op De geboren en naar getogen Mokummers, van die met zijn van drietjes in een kleine benedenwoning huizen, uit genieten dagelijks naar van alle mogelijkheden die tijdens de tijdens hoofdstad te naar bieden heeft. Hoe ervaren de Amsterdammers een het dorpse leven, een door waar iedereen elkaar kent en door bezoek onaangekondigd tijdens via de achterdeur tijdens binnenkomt? En hoe houden de uit door dorpelingen zich staande een in het drukke een Amsterdam, waar de meeste mensen niet van weten naar wie hun buren van zijn?

Nammen naar en zijn vrouw Reintsje het hebben een (hobby)boerderij in op tv het van Friese dorpje Abbega tijdens waar iedereen elkaar kent. van Het stel geniet het elke dag van het op tv weidse uitzicht en door de natuur door waardoor ze omringd worden. door Hun uit op Colombia geadopteerde een zonen wonen sinds kort op door tijdens zichzelf en de veestapel op tv is enige tijd geleden, tot uit verdriet van op tv Nammen, gehalveerd. Dat uit biedt op tv hen echter wel de mogelijkheid op tv om voor van enige tijd hun van huis en haard te naar verwisselen met op tv dat van van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry de en Eleonora die op tv op loopafstand van elkaar de in de multiculturele in Geuzenwijk in wonen. Buschauffeur tijdens Berry begeeft zich dagelijks in in het drukke Utrechtse de verkeer en haar tijdens zus van Eleonora die in in de kinderopvang werkt in is kort geleden moslim geworden. Kunnen in naar de Friezen aarden tussen op tv het stadse beton naar en hoe met gaan de Utrechtse zussen op om met de dagelijks terugkerende een zorg voor de de dieren op uit de naar boerderij?

Vanavond start het van nieuwe op zesdelige realityprogramma van Jouw Stad, Ons Dorp, door waarin echte stedelingen en honkvaste de dorpsbewoners van door huis en op haard ruilen. Hoe ga je met als van stadsmens om met de rust, op ruimte en sociale controle in op het naar platteland en hoe ervaar van je als een dorpeling de drukte, het smeltkroes van nationaliteiten, maar het ook het het grote aanbod het van winkels, restaurants uit en cultuur uit die de grote stad te bieden uit heeft? In de eerste met afleveringen ruilen naar Wilbert, zijn twee van zonen en in zijn vriendin Petra uit het de Brabantse dorp op tv Meeuwen met naar de Surinaamse op familie Tojo uit Den Haag. Lees in meer over Jouw op Stad, Ons de Dorp op op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

september 2019
24-06-2019 16:05

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord