Programma gemist?

Nammen en zijn van vrouw Reintsje een hebben een (hobby)boerderij de in het Friese dorpje een Abbega een waar iedereen elkaar kent. het Het stel geniet op tv elke dag van de het weidse uitzicht en naar de tijdens natuur waardoor in ze omringd worden. Hun uit van Colombia geadopteerde zonen wonen met sinds een kort op zichzelf en naar de veestapel op is enige tijd geleden, in tot verdriet van in Nammen, de gehalveerd. Dat biedt op hen echter wel de de mogelijkheid om voor in enige tijd hun met huis en haard te een verwisselen met een dat van de alleenstaande Utrechtse de zussen in Berry en Eleonora die op door loopafstand van van elkaar in uit de multiculturele Geuzenwijk wonen. Buschauffeur in Berry begeeft op zich in dagelijks in het drukke Utrechtse met verkeer en haar zus naar naar Eleonora die in de de kinderopvang werkt in is kort geleden moslim geworden. Kunnen naar de Friezen aarden naar tussen het door stadse beton het en hoe gaan de tijdens Utrechtse zussen tijdens om met op de dagelijks terugkerende zorg met voor de dieren op de op tv met boerderij?

De de familie Schep woont de op een in melkvee- en kaasboerderij van net buiten het Zuid-Hollandse dorp van Bergambacht. door Het hele gezin, inclusief oma, uit steekt door dagelijks de handen uit de de mouwen de om te helpen met tijdens alle werkzaamheden. Het geloof uit speelt een belangrijke rol in in het de leven tijdens van de familie. naar Op zondag bezoeken ze op tv dan ook, net zoals de de meeste dorpelingen in naar Bergambacht, de kerk. op De met Rotterdamse Ahmet en met Anne hebben uit niet zoveel op met het geloof. tijdens in Zij stoppen al hun energie de in uit het runnen van hun rotizaak. op tv Samen tijdens met Anne's dochters wonen zij met op de elfde naar etage van tijdens een flat in de in wijk met Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers op als zij aan den tijdens lijve ondervinden naar waar hun van stukje vlees vandaan komt? En in wat vindt het het boerengezin het van de multiculturele Rotterdamse op tv samenleving?

Studente op Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen naar met hun met zoontje Tygo met in een ruime eengezinswoning in van Appelscha. Ze van hebben hun familie het in het de dorp, naast een hechte vriendenkring op die tijdens al vanaf de basisschool in bestaat. Iedereen kent iedereen, met maar dat door betekent soms ook op dat een in geheim niet een lang geheim blijft. naar Toch zouden ze nergens anders willen met door wonen. Zij ruilen met van huis en haard met met de Amsterdammers in Jonathan en op Aida die met hun twee jonge door kinderen een een krap bemeten het appartement in de tijdens Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Aida in en Jonathan op tv vinden het volstrekt in normaal dat uit je 24 uur per dag de boodschappen kunt doen, er met op uit elke straathoek door een café te vinden is en het dat door je je eten laat thuisbezorgen op tv in plaats van door met zelf te koken. Kunnen zij omgaan door van met de rust het en beperkte mogelijkheden het in Appelscha? En hoe een houdt de familie naar uit Appelscha zich een staande in door onze drukke hoofdstad?

Kunstschilder in Martin en zijn partner naar Ytsje uit wonen, omringd door kunst en antiek, van in het een voormalig de kerkje in het het Friese dorp Kûbaard. met Het leven kabbelt in een dit dorp met 260 inwoners een rustig het voorbij. Om twaalf uur wordt met er warm gegeten van en op daarna verzamelen de dorpelingen zich de voor de dagelijkse door wandeling het door de schilderachtige omgeving. Bij naar de enige op bushalte in het dorp van is in de laatste jaren door geen bus de meer gesignaleerd. Dat is op wel anders in Den Haag, naar naar waar het artiestenkoppel Romano en naar zijn vriendin, zangeres met La naar Sonrisa, geboren en getogen zijn. op Romano is trots door op zijn sinti-afkomst van en samen met La met Sonrisa van treedt hij op uit in het op tv hele land. Kan dit het actieve muzikale stel op tv aarden op het rustige op tv Friese door platteland? En hoe op tv ervaren Martin en Ytsje het leven uit in de van Haagse op tv hectiek?

In tijdens het Drentse naar dorp Erica is voor de jeugd op tv maar weinig naar vertier in te vinden. Bas en Nick, naar de op tv twee zonen van monumentenzorger Barry, in zijn dan van ook erg op blij met de een luxe jongerenkeet die tijdens hun vader heeft gebouwd. op De familie woont op een met riant in perceel. Barry's vriendin Monique de heeft door twee paarden en werkt als met fotograaf. Natuurmens Barry in zet zich in zijn van naar vrije tijd in voor het behoud naar tijdens van de Drentse cultuur. op Maar dan ruilen ze van naar van woonstek met de Amsterdamse tijdens Stella en haar naar twee studerende zonen Luca op tv en Ilja. uit De geboren en getogen het Mokummers, die met zijn van drietjes in een naar van kleine benedenwoning huizen, met genieten dagelijks van alle mogelijkheden die in de hoofdstad een te bieden heeft. Hoe door ervaren de Amsterdammers met op tv het dorpse leven, waar iedereen elkaar van kent en bezoek een onaangekondigd op via de de achterdeur binnenkomt? En hoe houden met de dorpelingen tijdens zich staande in in het drukke Amsterdam, waar de de van meeste mensen niet weten wie hun op buren een zijn?

Het Brabantse naar dorp Meeuwen is op tv met slechts 700 uit inwoners een plek uit vol rust en door ruimte. De naar ideale plek voor inwoners het Wilbert, zijn vriendin door Petra en in haar twee zoons. Het uit leven in Meeuwen met is simpel: met een uit de molen, twee kerken tijdens en een dorpshuis dat uitgebaat uit wordt door Wilbert een en Petra is er op uit weinig onrust in het dorp. Maar uit dan ruilt op de familie enige een tijd van woonplek door met op tv de Surinaamse familie Tojo uit van Den Haag. In op tv Den Haag is de op een steenworp afstand het van de alles te beleven. Maar er het is van ook: drukte, lawaai én een uit smeltkroes van door culturen. Weten de in Brabanders op het uit te houden in deze met stad door die in alles een door tegenpool is van in wat ze gewend op tv zijn? En hoe bevalt met het van de Haagse van familie in een dorp waar naar ze de enige zijn op uit met een huidskleur die het anders is uit dan die van een de rest? En de waar ze voor de dichtstbijzijnde door supermarkt 20 met minuten moeten in rijden?

Vanavond is de op met laatste aflevering van het realityprogramma Jouw een Stad, van Ons Dorp, waarin door stedelingen en van dorpsbewoners van huis en haard ruilen. tijdens Deze week komen de de gezinnen uit een Bergambacht en Rotterdam. De op tv familie Schep uit woont op uit een melkvee- tijdens en kaasboerderij net buiten het door Zuid-Hollandse dorp door Bergambacht. Het hele tijdens gezin, inclusief op tv oma, steekt dagelijks de handen uit uit op tv de mouwen om te uit helpen met alle werkzaamheden. een Het geloof van speelt een belangrijke op tv rol in het het leven van de de familie. De uit Rotterdamse Ahmet en Anne hebben een niet zoveel met met geloof. naar Zij stoppen al tijdens hun energie in het runnen van van van hun rotizaak. Samen met Anne's dochters van wonen zij een op de elfde de etage van een flat naar in de wijk van Ommoord. Hoe van reageren de Rotterdammers als op zij aan een den lijve ondervinden waar van hun stukje vlees door van vandaan komt? En wat naar vindt het een boerengezin van de multiculturele Rotterdamse met samenleving? Lees meer op over dit op programma op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente uit Lisa en beroepsmilitair een Deryan wonen met hun zoontje tijdens Tygo in een op tv op tv ruime eengezinswoning in in Appelscha. Ze hebben hun familie in naar het dorp, naast door een hechte van vriendenkring die door al vanaf de basisschool uit bestaat. Iedereen op kent iedereen, maar dat betekent tijdens op soms ook dat met een geheim niet uit lang geheim blijft. Toch zouden ze uit nergens de anders willen wonen. Zij op tv ruilen van de huis en haard met de in Amsterdammers de Jonathan en Aida, die op tv met hun twee uit jonge kinderen naar een krap bemeten appartement uit in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt de bewonen. Aida het en Jonathan vinden de het volstrekt normaal dat van je 24 op uur per op dag boodschappen van kunt doen, er op met elke straathoek op een café te vinden is en de een dat je je eten laat het thuisbezorgen in in plaats van zelf te koken. een Kunnen zij van omgaan met de rust door en beperkte naar mogelijkheden in tijdens Appelscha? En hoe houdt van de familie uit op tv Appelscha zich staande een in het onze drukke hoofdstad?

Kunstschilder het Martin en in zijn partner Ytsje wonen, naar omringd door kunst en de antiek, de in een voormalig kerkje in het door Friese met dorp Kûbaard. Het leven kabbelt tijdens op in dit dorp met door 260 inwoners rustig voorbij. op Om 12 door uur wordt er een warm gegeten en daarna de verzamelen de op tv dorpelingen zich voor de de dagelijkse wandeling door de op schilderachtige omgeving. in Bij de enige het bushalte in het dorp op tv is de het laatste jaren geen met bus meer gesignaleerd. Dat tijdens de is wel anders in Den uit Haag, tijdens waar het artiestenkoppel Romano naar en zijn vriendin, naar zangeres La op tv Sonrisa, geboren en getogen zijn. Romano de van is trots op zijn in sinti-afkomst en samen met La van Sonrisa treedt een hij op in het een de hele land. Kan dit naar actieve muzikale in stel aarden op het van rustige Friese platteland? met En hoe ervaren Martin door en van Ytsje het leven in de Haagse op uit hectiek?

In het Drentse de op tv dorp Erica is van voor de jeugd maar weinig vertier in te vinden. met Bas en Nick, met de twee zonen van van monumentenzorger door Barry, zijn dan ook uit erg blij met de door naar luxe jongerenkeet die de hun vader heeft gebouwd. de De familie woont op een door riant perceel. een Barry's vriendin Monique heeft met op tv twee paarden en de werkt als fotograaf. Natuurmens Barry zet met naar zich in zijn vrije tijd in een voor van het behoud van het de Drentse cultuur. Maar dan tijdens tijdens ruilen ze van uit woonstek met de Amsterdamse Stella door en haar met twee studerende zonen een Luca en van Ilja. De geboren en een getogen Mokummers, die met zijn het het drietjes in een op tv kleine benedenwoning huizen, door genieten dagelijks van alle mogelijkheden in die op de hoofdstad te bieden heeft. Hoe met ervaren tijdens de Amsterdammers het dorpse in leven, waar iedereen van elkaar kent en op bezoek onaangekondigd een via de de achterdeur binnenkomt? En hoe houden door de dorpelingen zich staande de naar in het drukke Amsterdam, in waar de meeste de mensen niet weten een wie hun in buren zijn?

Nammen door en zijn vrouw Reintsje hebben door tijdens een (hobby)boerderij in het Friese dorpje een Abbega in waar iedereen elkaar naar kent. Het stel geniet elke uit dag van naar het een weidse uitzicht en de van natuur waardoor ze omringd worden. door Hun uit in Colombia geadopteerde zonen wonen de sinds door kort op zichzelf en naar de veestapel is enige door tijd geleden, naar tot verdriet van op Nammen, gehalveerd. Dat in biedt hen echter wel op tv het de mogelijkheid om van voor enige tijd naar hun huis en haard in te verwisselen met dat tijdens van de alleenstaande Utrechtse het zussen in Berry en Eleonora die van op loopafstand van elkaar door door in de multiculturele Geuzenwijk door wonen. Buschauffeur Berry tijdens begeeft zich dagelijks in het het drukke Utrechtse op tv verkeer in en haar zus Eleonora die in tijdens de op kinderopvang werkt is kort van geleden door moslim geworden. Kunnen de Friezen aarden op tv tussen het van stadse beton en uit hoe door gaan de Utrechtse zussen om met met uit de dagelijks terugkerende zorg met voor de dieren op op de op boerderij?

Vanavond van start het nieuwe zesdelige van realityprogramma Jouw tijdens Stad, Ons Dorp, de waarin echte uit stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van van huis uit en haard ruilen. Hoe ga je een als stadsmens op om met de op tv rust, ruimte en het sociale controle op het platteland door en tijdens hoe ervaar je als dorpeling met de drukte, smeltkroes een van nationaliteiten, op maar naar ook het grote in aanbod van winkels, restaurants het en cultuur die het de grote stad te bieden van heeft? In de eerste een tijdens afleveringen ruilen Wilbert, een zijn twee zonen en zijn een vriendin Petra uit door het op tv Brabantse dorp Meeuwen met de Surinaamse uit van familie Tojo uit Den op Haag. Lees meer van over Jouw Stad, het Ons Dorp op op tv gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

augustus 2020
24-06-2019 16:05

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!