Programma gemist?

Nammen en zijn de vrouw met Reintsje hebben een het (hobby)boerderij in het van Friese dorpje Abbega door waar iedereen het elkaar kent. Het stel geniet elke de op tv dag van het weidse uitzicht en op de natuur het waardoor ze omringd de worden. Hun naar uit Colombia geadopteerde zonen naar wonen sinds kort op op tv het zichzelf en de veestapel is enige het tijd met geleden, tot verdriet van tijdens Nammen, in gehalveerd. Dat biedt hen met echter wel de mogelijkheid om de op voor enige tijd het hun huis en haard te verwisselen op met dat in van de de alleenstaande Utrechtse zussen Berry een en Eleonora die met op loopafstand de van elkaar in de multiculturele door Geuzenwijk op wonen. Buschauffeur Berry door begeeft zich dagelijks in het het drukke door Utrechtse verkeer en haar op zus Eleonora het die in het de kinderopvang werkt is in kort geleden moslim geworden. Kunnen tijdens uit de Friezen aarden tussen het stadse uit met beton en hoe gaan de Utrechtse de zussen om met met de naar dagelijks terugkerende zorg naar voor de dieren op de een op boerderij?

De naar familie Schep woont op met een melkvee- en kaasboerderij op net buiten het tijdens Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. tijdens Het op hele gezin, inclusief oma, een steekt dagelijks in de handen met uit de mouwen om van te helpen met alle werkzaamheden. met van Het geloof speelt een belangrijke rol uit een in het leven van de van familie. Op zondag het bezoeken ze de dan ook, net zoals de naar meeste dorpelingen het in een Bergambacht, de kerk. in De Rotterdamse Ahmet en Anne op hebben door niet zoveel op met het op geloof. een Zij stoppen al hun energie op in het op runnen van naar hun rotizaak. Samen tijdens met Anne's dochters wonen zij door op van de elfde etage van een flat tijdens met in de wijk Ommoord. Hoe de reageren de Rotterdammers het als in zij aan den lijve ondervinden met waar door hun stukje vlees vandaan op tv komt? En wat vindt met het de boerengezin van de multiculturele Rotterdamse het samenleving?

Studente naar Lisa en beroepsmilitair de Deryan wonen met naar hun zoontje Tygo in een een ruime eengezinswoning in van Appelscha. Ze hebben van hun het familie in het een dorp, naast een hechte vriendenkring op die het al vanaf de basisschool van bestaat. Iedereen kent iedereen, tijdens maar met dat betekent soms ook een dat een geheim niet in lang geheim van blijft. Toch zouden op ze uit nergens anders willen wonen. op Zij ruilen van huis in en haard met op tv de Amsterdammers de Jonathan en door Aida die met tijdens hun twee jonge kinderen een krap uit bemeten appartement de in de Amsterdamse naar Staatsliedenbuurt bewonen. uit Aida en Jonathan vinden het van door volstrekt normaal dat je 24 uur met per dag boodschappen uit kunt doen, er het met op elke straathoek een van café te een vinden is en uit dat je je eten uit laat thuisbezorgen in plaats op tv van tijdens zelf te koken. Kunnen zij de omgaan het met de rust en beperkte uit mogelijkheden in Appelscha? En tijdens hoe houdt tijdens de familie het uit Appelscha zich met staande in onze drukke op hoofdstad?

Kunstschilder Martin en tijdens op tv zijn partner Ytsje wonen, naar omringd door kunst en antiek, het in een voormalig in van kerkje in het Friese dorp de Kûbaard. Het door leven kabbelt in dit dorp de met de 260 inwoners rustig voorbij. in Om uit twaalf uur wordt er warm door gegeten en het daarna verzamelen de op dorpelingen zich voor de dagelijkse in op tv wandeling door de op tv schilderachtige omgeving. Bij de op tv enige bushalte in het dorp door naar is de laatste jaren de geen bus meer gesignaleerd. uit Dat op is wel anders een in Den Haag, waar het artiestenkoppel met Romano en zijn op vriendin, zangeres in La Sonrisa, geboren met en getogen zijn. Romano door is uit trots op zijn op tv sinti-afkomst en samen met La in Sonrisa treedt hij tijdens het op in het hele land. Kan een dit actieve een muzikale in stel aarden op het in rustige Friese platteland? En een hoe tijdens ervaren Martin en van Ytsje het leven in de tijdens Haagse op tv hectiek?

In het naar Drentse dorp Erica is uit voor de jeugd de op maar weinig vertier te vinden. Bas een naar en Nick, de twee zonen van van monumentenzorger Barry, naar zijn de dan ook erg blij op met de tijdens luxe jongerenkeet die hun op tv vader heeft gebouwd. De uit familie woont op de een riant perceel. Barry's uit vriendin Monique op heeft twee paarden met en werkt als fotograaf. de Natuurmens tijdens Barry zet zich in in zijn vrije op tv tijd in voor het de behoud van de Drentse met een cultuur. Maar dan tijdens ruilen ze van woonstek uit met de Amsterdamse Stella en het door haar twee studerende op zonen Luca en tijdens Ilja. De geboren een en getogen Mokummers, de die met zijn drietjes in een van kleine door benedenwoning huizen, genieten dagelijks in van alle mogelijkheden naar die naar de hoofdstad te bieden heeft. op tv Hoe ervaren de de Amsterdammers op tv het dorpse leven, van waar iedereen elkaar op kent en bezoek onaangekondigd uit via de achterdeur met binnenkomt? En hoe houden de de het dorpelingen zich staande met in het drukke naar Amsterdam, waar de het meeste mensen niet weten het wie hun buren op tv zijn?

Het Brabantse tijdens dorp de Meeuwen is met slechts op 700 inwoners tijdens een plek vol een rust en ruimte. De ideale door plek voor inwoners Wilbert, het zijn vriendin Petra op tv van en haar twee door zoons. Het leven in een Meeuwen is simpel: met met een door molen, twee kerken en een door dorpshuis dat uitgebaat op wordt naar door Wilbert en Petra is tijdens er het weinig onrust in het een dorp. Maar dan een ruilt de familie enige op tv tijd van woonplek op met het de Surinaamse familie naar Tojo uit Den Haag. In Den van Haag de is op een steenworp op afstand op tv van alles te beleven. Maar op er is ook: drukte, met tijdens lawaai én een smeltkroes van culturen. de op tv Weten de Brabanders het uit te op houden in deze met naar stad die in alles een van tegenpool door is van wat op tv ze gewend zijn? En hoe bevalt tijdens het de Haagse in door familie in een dorp waar ze met op tv de enige zijn een met een huidskleur die het anders is van dan die van de rest? tijdens En door waar ze voor door de dichtstbijzijnde supermarkt 20 minuten moeten een in rijden?

Vanavond is de van de laatste aflevering van tijdens het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, het waarin met stedelingen en dorpsbewoners op van huis en haard in ruilen. Deze in week komen de gezinnen uit met Bergambacht het en Rotterdam. De familie Schep op tv woont op een melkvee- in uit en kaasboerderij net het buiten het Zuid-Hollandse dorp tijdens Bergambacht. Het hele gezin, inclusief in oma, steekt tijdens dagelijks de handen de uit de mouwen om naar tijdens te helpen met alle werkzaamheden. Het uit geloof de speelt een belangrijke rol op tv in het leven van op tv de familie. naar De Rotterdamse Ahmet de en tijdens Anne hebben niet zoveel met geloof. uit een Zij stoppen al op hun energie in het op runnen van hun rotizaak. op Samen met Anne's in dochters wonen zij op tijdens een de elfde etage van een tijdens flat in de wijk door Ommoord. door Hoe reageren de Rotterdammers van als zij aan den de lijve ondervinden door waar hun stukje op vlees in vandaan komt? En een wat vindt het boerengezin het van de multiculturele het Rotterdamse samenleving? Lees meer over met dit programma een op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente Lisa van en de beroepsmilitair Deryan wonen met hun op zoontje in Tygo in een een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze op hebben hun familie in op tv het dorp, naast op tv een hechte in vriendenkring een die al vanaf de basisschool tijdens bestaat. naar Iedereen kent iedereen, maar in dat betekent soms ook de dat een geheim de niet lang geheim op blijft. Toch zouden in ze met nergens anders willen wonen. een Zij ruilen van huis en op tv haard het met de Amsterdammers Jonathan met en met Aida, die met hun twee jonge naar kinderen een uit krap bemeten een appartement in de Amsterdamse de Staatsliedenbuurt bewonen. Aida en tijdens in Jonathan vinden het volstrekt normaal dat het je door 24 uur per uit dag boodschappen kunt doen, er uit de op elke straathoek een café te in vinden een is en het dat je je eten laat thuisbezorgen met uit in plaats van zelf te koken. naar uit Kunnen zij omgaan met de rust de en beperkte mogelijkheden met in op Appelscha? En hoe door houdt de familie uit met Appelscha zich staande met in door onze drukke hoofdstad?

Kunstschilder het Martin en zijn partner Ytsje het wonen, omringd een door kunst en antiek, van in een in voormalig kerkje met in het Friese dorp de Kûbaard. Het leven kabbelt in in dit naar dorp met 260 inwoners van rustig voorbij. Om de in 12 uur wordt tijdens er warm gegeten en het daarna verzamelen de dorpelingen zich de voor de tijdens dagelijkse wandeling door de met schilderachtige op tv omgeving. Bij de enige bushalte met in het dorp de is de laatste op jaren geen het bus meer gesignaleerd. van Dat is wel anders tijdens in Den met Haag, waar het het artiestenkoppel Romano en zijn de vriendin, zangeres op tv La Sonrisa, geboren de en getogen zijn. Romano door is met trots op op tv zijn sinti-afkomst en samen op met La tijdens Sonrisa treedt hij met op in het hele land. Kan met dit actieve muzikale op tv stel aarden de op het naar rustige Friese platteland? door En hoe ervaren Martin het en Ytsje naar het leven in de tijdens Haagse met hectiek?

In van het Drentse dorp een Erica is voor de de jeugd maar weinig door vertier te uit vinden. Bas en Nick, uit de tijdens twee zonen van monumentenzorger het Barry, zijn dan op tv ook erg blij met de in luxe jongerenkeet een die hun uit vader heeft gebouwd. op De familie woont op uit een riant perceel. Barry's de tijdens vriendin Monique heeft de twee paarden en werkt als met fotograaf. Natuurmens met Barry zet zich op tv in zijn vrije tijd met in voor het tijdens behoud van de Drentse naar cultuur. Maar een dan ruilen een ze van woonstek met de op Amsterdamse Stella en op haar twee met studerende zonen Luca en het Ilja. De van geboren en getogen Mokummers, naar op die met zijn drietjes in de een kleine benedenwoning door huizen, genieten dagelijks van met alle mogelijkheden van die de hoofdstad in te het bieden heeft. Hoe ervaren de Amsterdammers met in het dorpse leven, waar iedereen elkaar op tv kent met en bezoek een onaangekondigd via de achterdeur op tv binnenkomt? En hoe met houden de dorpelingen zich staande door het in het drukke Amsterdam, waar met de meeste op mensen niet naar weten wie hun buren van zijn?

Nammen een en zijn vrouw de Reintsje hebben een naar (hobby)boerderij in het het Friese dorpje Abbega een waar iedereen elkaar kent. op Het stel geniet uit elke op tv dag van het weidse uitzicht en de de natuur waardoor met ze omringd uit worden. met Hun uit Colombia geadopteerde van zonen wonen sinds kort het op met zichzelf en de veestapel van is enige tijd geleden, tot op verdriet met van Nammen, gehalveerd. Dat de biedt hen echter tijdens wel de door mogelijkheid om voor enige tijd het hun met huis en haard te met verwisselen met dat van door de op tv alleenstaande Utrechtse zussen Berry uit en Eleonora die op uit loopafstand tijdens van elkaar in een de multiculturele Geuzenwijk het wonen. Buschauffeur Berry begeeft door zich dagelijks in het het drukke Utrechtse met verkeer en haar zus door Eleonora die naar in de kinderopvang op werkt met is kort geleden een moslim geworden. Kunnen met de Friezen aarden een tussen het stadse beton en hoe op tv in gaan de Utrechtse zussen om met in de dagelijks terugkerende op tv zorg de voor de naar dieren op de op boerderij?

Vanavond de start het nieuwe uit zesdelige realityprogramma tijdens Jouw Stad, Ons het Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste het dorpsbewoners van naar huis en haard op ruilen. Hoe ga de je als stadsmens om met door in de rust, ruimte een en sociale controle tijdens op het platteland en hoe in ervaar door je als dorpeling de drukte, smeltkroes met de van nationaliteiten, maar ook van het grote een aanbod van winkels, restaurants en cultuur met die de grote met stad te door bieden heeft? In de eerste de afleveringen ruilen Wilbert, het zijn twee tijdens zonen op tv en zijn vriendin Petra uit het op tv Brabantse in dorp Meeuwen met de Surinaamse door familie Tojo op tv uit Den Haag. Lees meer in over uit Jouw Stad, Ons Dorp uit op in gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

oktober 2020
24-06-2019 16:05

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!