Programma gemist?

Nammen en de zijn van vrouw Reintsje hebben met een (hobby)boerderij in het door Friese dorpje Abbega waar iedereen op elkaar kent. Het door op stel geniet elke dag van op het weidse uitzicht op en de de natuur waardoor door ze omringd worden. Hun uit Colombia op tv geadopteerde zonen wonen naar sinds kort een op zichzelf en de in veestapel is van enige tijd geleden, een tot de verdriet van Nammen, gehalveerd. Dat biedt naar op hen echter wel de mogelijkheid tijdens om voor enige uit tijd hun huis naar en haard te het verwisselen met het dat van de alleenstaande Utrechtse een zussen Berry en uit Eleonora in die op loopafstand de van elkaar in in de multiculturele Geuzenwijk met wonen. Buschauffeur Berry begeeft zich met dagelijks in van het drukke het Utrechtse verkeer tijdens en haar zus Eleonora die op tv in een de kinderopvang werkt is kort op tv geleden moslim geworden. een Kunnen de Friezen aarden met tussen het stadse uit beton en hoe met gaan de de Utrechtse zussen uit om met de dagelijks naar terugkerende zorg voor de van dieren op de een naar boerderij?

De familie Schep door woont op van een melkvee- en kaasboerderij in net buiten het met Zuid-Hollandse van dorp Bergambacht. Het hele op tv gezin, op inclusief oma, steekt dagelijks de handen in uit met de mouwen uit om te helpen met alle door werkzaamheden. Het geloof op tv speelt een belangrijke tijdens rol in het leven een in van de familie. Op zondag het bezoeken ze dan ook, een net zoals de door meeste dorpelingen in op tv Bergambacht, de in kerk. van De Rotterdamse Ahmet en Anne door hebben niet op tv zoveel op met met het geloof. door Zij stoppen al hun energie in tijdens het met runnen van hun in rotizaak. Samen met een Anne's dochters wonen zij uit op de elfde etage door van met een flat in de op tv wijk met Ommoord. Hoe reageren het de Rotterdammers als zij aan den het in lijve ondervinden waar op hun stukje vlees vandaan komt? op tv En wat vindt door het boerengezin van de op tv multiculturele Rotterdamse op samenleving?

Studente Lisa de en het beroepsmilitair Deryan wonen met hun naar zoontje Tygo in een naar tijdens ruime eengezinswoning in Appelscha. op Ze hebben tijdens hun familie in het dorp, naar naast op tv een hechte vriendenkring die al vanaf de de van basisschool bestaat. Iedereen op kent iedereen, maar dat betekent naar soms ook dat het de een geheim niet naar lang geheim blijft. Toch zouden in ze nergens naar anders willen wonen. Zij op ruilen van huis op tv en haard door met de naar Amsterdammers Jonathan en Aida die de met hun twee uit jonge kinderen het een krap bemeten op appartement in de Amsterdamse tijdens Staatsliedenbuurt bewonen. Aida een en van Jonathan vinden het volstrekt het normaal dat je 24 op tv uur per dag door boodschappen kunt doen, door er op elke met straathoek een uit café te vinden is en in in dat je je eten tijdens laat thuisbezorgen het in plaats van zelf te een koken. Kunnen zij een omgaan met tijdens de rust en in beperkte mogelijkheden in Appelscha? En uit hoe de houdt de familie uit uit Appelscha zich staande tijdens in onze drukke de hoofdstad?

Kunstschilder Martin uit en zijn door partner Ytsje wonen, omringd door uit kunst en antiek, op in in een voormalig kerkje in op tv het in Friese dorp Kûbaard. tijdens Het leven kabbelt door in dit dorp met tijdens 260 inwoners rustig tijdens voorbij. Om twaalf de uur wordt er warm gegeten tijdens uit en daarna verzamelen de dorpelingen tijdens zich voor de dagelijkse met wandeling door de naar schilderachtige door omgeving. Bij de de enige bushalte in het dorp naar op is de laatste jaren op geen bus met meer gesignaleerd. Dat is wel het anders in de Den Haag, waar naar het artiestenkoppel Romano de en zijn vriendin, in zangeres La Sonrisa, het geboren en getogen in zijn. Romano is trots door op zijn sinti-afkomst en een samen op met La op tv Sonrisa treedt hij van op in het met hele land. Kan dit een actieve muzikale uit stel aarden op het rustige in Friese platteland? En de hoe ervaren Martin het en Ytsje uit het leven in de in Haagse uit hectiek?

In het Drentse het dorp Erica op tv is tijdens voor de jeugd maar in weinig vertier te vinden. tijdens Bas door en Nick, de twee zonen een van monumentenzorger op tv Barry, zijn het dan ook erg blij op met de luxe jongerenkeet die door de hun vader heeft gebouwd. De naar familie woont op de een het riant perceel. Barry's vriendin de Monique heeft twee uit paarden en werkt als tijdens fotograaf. Natuurmens Barry op zet zich in het zijn vrije op tv tijd in voor het behoud naar met van de Drentse cultuur. uit Maar dan van ruilen ze van in woonstek met de Amsterdamse Stella op en haar twee met studerende door zonen Luca en Ilja. De door geboren door en getogen Mokummers, die een met zijn drietjes in een tijdens kleine benedenwoning huizen, de genieten dagelijks van van tijdens alle mogelijkheden die de hoofdstad met te bieden heeft. Hoe de ervaren tijdens de Amsterdammers tijdens het dorpse leven, de waar iedereen elkaar kent en bezoek naar onaangekondigd via naar de achterdeur met binnenkomt? En de hoe houden de dorpelingen met zich staande in het met drukke Amsterdam, waar met de meeste mensen niet de weten wie naar hun buren van zijn?

Het Brabantse dorp met in Meeuwen is met slechts een 700 inwoners een plek door vol rust en ruimte. in De ideale plek een voor door inwoners Wilbert, zijn in vriendin Petra het en haar twee met zoons. Het leven het in Meeuwen is tijdens simpel: met een molen, twee kerken met en een dorpshuis op op tv dat uitgebaat wordt door Wilbert en naar Petra is een er weinig onrust naar in het dorp. de Maar dan naar ruilt de familie enige tijdens tijd van woonplek met het de Surinaamse familie op tv Tojo uit Den op tv door Haag. In Den Haag is tijdens op een steenworp een afstand van alles te naar beleven. naar Maar er is ook: drukte, door lawaai op én een in smeltkroes van culturen. Weten de Brabanders door het een uit te een houden in deze stad op die in de alles een tegenpool is van wat in ze van gewend zijn? En hoe het bevalt het de een Haagse familie in een door dorp waar het ze de enige de zijn uit met een huidskleur die in anders is dan die van door de rest? En de waar ze tijdens voor met de dichtstbijzijnde supermarkt op 20 minuten moeten een rijden?

Vanavond is de in laatste aflevering van het het realityprogramma naar Jouw Stad, tijdens Ons Dorp, waarin stedelingen tijdens en dorpsbewoners op van huis en haard ruilen. de Deze week de komen de op tv gezinnen uit Bergambacht met en Rotterdam. De familie Schep op woont op een melkvee- het en door kaasboerderij net buiten het in Zuid-Hollandse dorp in Bergambacht. Het op hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks naar de handen uit de de mouwen met om te helpen het met alle werkzaamheden. Het met geloof speelt een van belangrijke rol in in het het leven van de met familie. De naar Rotterdamse Ahmet en met Anne hebben niet de zoveel met geloof. Zij stoppen al uit hun energie in van het op runnen van hun rotizaak. door Samen met Anne's dochters naar wonen zij op op de de elfde etage van een flat een in de wijk met Ommoord. Hoe reageren tijdens de Rotterdammers op tv als in zij aan den lijve ondervinden in waar met hun stukje vlees vandaan komt? En op tv wat vindt de het boerengezin van op tv de multiculturele Rotterdamse samenleving? Lees tijdens meer op over dit programma uit op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente Lisa en het beroepsmilitair Deryan de wonen met op hun zoontje het Tygo in een naar ruime eengezinswoning in van Appelscha. Ze hebben hun familie op in het dorp, door naast een een hechte vriendenkring die al vanaf op de het basisschool bestaat. Iedereen kent met iedereen, maar dat op tv betekent soms ook een dat een naar geheim niet van lang geheim blijft. Toch een zouden ze nergens op anders willen het wonen. Zij ruilen van huis en een een haard met de een Amsterdammers Jonathan en Aida, die met het hun in twee jonge kinderen een krap op tv het bemeten appartement in door de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. het Aida en Jonathan in vinden het op volstrekt normaal dat naar je 24 uur per met dag boodschappen kunt op tv doen, er op elke op straathoek een café te een vinden op tv is en de dat je je op eten laat thuisbezorgen in plaats door van zelf het te koken. Kunnen zij omgaan de door met de rust en beperkte mogelijkheden van in door Appelscha? En hoe met houdt de een familie uit Appelscha uit zich staande in onze drukke tijdens hoofdstad?

Kunstschilder Martin met en zijn partner de Ytsje wonen, omringd de door kunst en antiek, uit in een voormalig van kerkje in het op Friese de dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in in dit met dorp een met 260 inwoners rustig voorbij. Om het een 12 uur wordt er warm een gegeten en daarna verzamelen uit de dorpelingen de zich voor de dagelijkse door wandeling door de de schilderachtige omgeving. naar Bij de enige bushalte tijdens in het dorp tijdens het is de laatste jaren op tv geen bus meer gesignaleerd. Dat met is wel anders naar het in Den Haag, waar het artiestenkoppel een uit Romano en zijn vriendin, zangeres met La Sonrisa, geboren tijdens en getogen met zijn. Romano is trots op in zijn sinti-afkomst en het samen het met La door Sonrisa treedt hij op in het het hele land. door Kan dit actieve muzikale door stel aarden op door met het rustige Friese platteland? op En hoe uit ervaren Martin en op Ytsje het leven in door de Haagse de hectiek?

In een het Drentse tijdens dorp Erica is van voor de jeugd maar het weinig vertier te vinden. tijdens Bas en Nick, de met twee tijdens zonen van monumentenzorger Barry, het zijn dan op tv ook erg blij met de van met luxe jongerenkeet die hun vader door heeft tijdens gebouwd. De familie op tv woont op een in riant perceel. Barry's vriendin Monique tijdens heeft uit twee paarden en naar werkt als fotograaf. op Natuurmens Barry zet zich in zijn op tv vrije tijd in in voor het behoud op tv van de Drentse de cultuur. van Maar dan ruilen ze van naar woonstek met de op Amsterdamse naar Stella en haar in twee studerende zonen Luca en van naar Ilja. De geboren en getogen met Mokummers, die het met zijn drietjes in door een naar kleine benedenwoning huizen, naar genieten dagelijks van alle mogelijkheden naar die de met hoofdstad te in bieden heeft. Hoe ervaren met de Amsterdammers het dorpse leven, op waar de iedereen elkaar kent en bezoek het onaangekondigd via de in achterdeur naar binnenkomt? En hoe houden door de dorpelingen op zich staande in het drukke op tv Amsterdam, uit waar de uit meeste mensen niet weten van wie hun naar buren zijn?

Nammen de en zijn vrouw Reintsje op hebben een (hobby)boerderij in op tv het Friese op tv dorpje het Abbega waar iedereen elkaar kent. een Het stel de geniet elke dag van van het weidse uitzicht en in de in natuur waardoor ze omringd door worden. Hun het uit Colombia geadopteerde uit zonen wonen door sinds kort op zichzelf en de op tv veestapel tijdens is enige tijd geleden, tot uit de verdriet van Nammen, gehalveerd. een Dat biedt hen tijdens echter wel de mogelijkheid het om voor enige naar tijd hun tijdens huis en haard te verwisselen door met dat uit van door de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en een Eleonora die door op loopafstand uit van elkaar in in de multiculturele Geuzenwijk wonen. Buschauffeur de Berry begeeft zich uit dagelijks in het de in drukke Utrechtse verkeer en uit haar zus Eleonora die in het de kinderopvang werkt uit op tv is kort geleden moslim geworden. Kunnen op het de Friezen aarden tussen het stadse op op tv beton en hoe gaan de op Utrechtse zussen om met het de dagelijks tijdens terugkerende zorg voor van de dieren op de van op boerderij?

Vanavond start het het nieuwe zesdelige naar realityprogramma met Jouw Stad, Ons Dorp, door waarin echte stedelingen met en honkvaste naar dorpsbewoners van huis en door haard ruilen. Hoe van ga je als stadsmens om met naar de door rust, ruimte en sociale controle op op het platteland van en het hoe ervaar je door als dorpeling de naar drukte, smeltkroes van nationaliteiten, tijdens maar uit ook het grote aanbod in van winkels, de restaurants en cultuur van die de grote stad te bieden een op tv heeft? In de eerste afleveringen een ruilen Wilbert, zijn op twee zonen en zijn vriendin met Petra het uit het uit Brabantse dorp Meeuwen met de Surinaamse in familie Tojo uit op Den naar Haag. Lees meer over door Jouw Stad, Ons naar Dorp op met gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

januari 2021
24-06-2019 16:05

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!