Programma gemist?

De familie Schep met woont de op een melkvee- naar en kaasboerderij net buiten uit het tijdens Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, uit inclusief oma, op steekt dagelijks de op tv handen uit de mouwen op om te met helpen naar met alle werkzaamheden. Het geloof speelt naar in een belangrijke rol in tijdens het leven van de familie. naar het Op zondag bezoeken ze met dan ook, een net zoals de het meeste dorpelingen in Bergambacht, de kerk. het De Rotterdamse het Ahmet een en Anne hebben niet tijdens zoveel op met het geloof. op tv Zij de stoppen al hun energie in in met het runnen van hun rotizaak. Samen het met Anne's dochters op tv wonen het zij op de elfde tijdens etage van op tv een flat in de met wijk op tv Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers als de naar zij aan den lijve naar ondervinden waar hun een stukje vlees vandaan met komt? En door wat vindt het boerengezin van uit de door multiculturele Rotterdamse samenleving?

Studente op tv Lisa en tijdens beroepsmilitair Deryan wonen met van hun zoontje Tygo in een tijdens ruime eengezinswoning naar in op tv Appelscha. Ze hebben hun met familie in het dorp, naast een een hechte vriendenkring een die het al vanaf de basisschool bestaat. naar Iedereen kent iedereen, uit maar dat op tv betekent soms ook de dat een geheim niet naar lang geheim met blijft. op tv Toch zouden ze nergens naar anders willen wonen. in Zij ruilen van op tv huis en haard op met de Amsterdammers naar Jonathan en Aida die in met op hun twee jonge kinderen uit een krap de bemeten appartement in de uit Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. uit Aida en Jonathan vinden naar het volstrekt normaal dat uit je 24 uur uit naar per dag boodschappen kunt doen, naar er op op elke straathoek van een café te vinden van is en dat je tijdens je eten laat thuisbezorgen het in een plaats van zelf te tijdens koken. op Kunnen zij omgaan met de door rust uit en beperkte mogelijkheden in Appelscha? naar En hoe houdt de van familie uit Appelscha in zich staande in de op onze drukke hoofdstad?

Kunstschilder Martin en met zijn met partner Ytsje het wonen, omringd door kunst en in antiek, in een met voormalig kerkje in het in Friese het dorp Kûbaard. Het van leven kabbelt in het dit dorp met 260 inwoners met rustig van voorbij. Om twaalf uit uur wordt er warm gegeten van en het daarna verzamelen de dorpelingen zich op tv voor de in dagelijkse wandeling door door de in schilderachtige omgeving. Bij van de enige bushalte in het dorp in is de laatste van jaren geen op bus meer tijdens gesignaleerd. Dat is wel anders op in met Den Haag, waar het uit artiestenkoppel Romano en zijn tijdens vriendin, de zangeres La Sonrisa, geboren en in getogen zijn. Romano met een is trots op zijn sinti-afkomst tijdens en samen op met La Sonrisa treedt met hij op in naar het hele met land. Kan dit actieve muzikale van van stel aarden op het tijdens rustige Friese platteland? van En hoe ervaren op Martin en tijdens Ytsje het leven in de Haagse door een hectiek?

In het de Drentse dorp Erica het is voor de de jeugd door maar weinig vertier te vinden. Bas op tv en naar Nick, de van twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn van dan ook erg tijdens blij met de naar een luxe jongerenkeet die hun naar vader heeft gebouwd. De familie op woont op op een met riant perceel. Barry's vriendin Monique heeft in twee paarden en door werkt het als fotograaf. Natuurmens Barry in zet in zich in zijn vrije in tijd in voor het behoud door van de de Drentse tijdens cultuur. Maar dan ruilen ze van op tv woonstek met op tv de Amsterdamse Stella en uit de haar twee studerende zonen Luca door en Ilja. De naar geboren en getogen Mokummers, door de die met zijn drietjes in een de op kleine benedenwoning huizen, genieten een dagelijks van alle van mogelijkheden die de het hoofdstad te bieden heeft. Hoe het uit ervaren de Amsterdammers het uit dorpse leven, waar iedereen elkaar het kent en de bezoek een onaangekondigd via de door achterdeur binnenkomt? En naar hoe houden de dorpelingen zich staande het in het van drukke Amsterdam, waar uit de meeste van mensen niet weten het wie hun uit buren zijn?

Nammen en zijn tijdens van vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in met het Friese het dorpje met Abbega waar iedereen elkaar kent. een Het tijdens stel geniet elke dag het van het weidse uitzicht op tv en naar de natuur waardoor ze omringd op worden. Hun uit in Colombia geadopteerde zonen wonen het sinds tijdens kort op zichzelf het en de veestapel is enige op tv tijd geleden, tot naar verdriet van uit Nammen, gehalveerd. Dat biedt op hen echter met wel de mogelijkheid op om voor door enige tijd hun huis en uit haard te met verwisselen met dat in van de op tv alleenstaande Utrechtse zussen met Berry en met Eleonora die op de loopafstand van elkaar in de multiculturele in Geuzenwijk wonen. Buschauffeur op Berry begeeft op zich dagelijks tijdens in het op tv drukke Utrechtse verkeer en haar in zus Eleonora die op in de kinderopvang in werkt is het kort geleden moslim geworden. het Kunnen de Friezen aarden tijdens tussen het van stadse beton en hoe door door gaan de Utrechtse zussen om met met de dagelijks het terugkerende zorg met voor de dieren op de de met boerderij?

Het in Brabantse dorp Meeuwen is met een slechts 700 naar inwoners een plek vol in rust en ruimte. in De ideale plek op voor tijdens inwoners Wilbert, zijn een vriendin Petra van en haar twee zoons. met Het leven in Meeuwen is op tv simpel: met een de op molen, twee kerken op en een dorpshuis uit dat uitgebaat wordt uit door Wilbert en Petra uit is er weinig onrust in met het een dorp. Maar dan ruilt de met een familie enige tijd van woonplek uit met de Surinaamse het familie Tojo door uit Den Haag. In Den van Haag is een op een op steenworp afstand van alles te op beleven. Maar er met is ook: drukte, door de lawaai én een smeltkroes van culturen. uit Weten op de Brabanders naar het uit te houden op tv in deze stad die op in alles het een tegenpool een is van wat ze tijdens gewend zijn? En het hoe bevalt het naar de Haagse familie in een een dorp naar waar ze naar de enige zijn met een huidskleur uit die anders door is dan die van van van de rest? En waar ze naar voor in de dichtstbijzijnde supermarkt 20 minuten op moeten het rijden?

Vanavond door is de laatste naar aflevering van het realityprogramma de Jouw Stad, Ons Dorp, door waarin stedelingen naar en van dorpsbewoners van huis en haard een ruilen. Deze week door komen de gezinnen uit met Bergambacht en met Rotterdam. De van familie Schep woont op met een melkvee- en kaasboerderij net op buiten een het Zuid-Hollandse dorp de Bergambacht. Het hele een gezin, inclusief in oma, steekt dagelijks de de handen uit de mouwen om van het te helpen met door alle werkzaamheden. Het geloof speelt in een belangrijke een rol in het leven tijdens van de familie. van De Rotterdamse Ahmet en uit Anne van hebben niet zoveel een met geloof. Zij stoppen uit al hun energie op in het runnen van uit hun rotizaak. Samen een met op Anne's dochters wonen door zij op de elfde een etage van een tijdens flat in uit de wijk Ommoord. Hoe met reageren de Rotterdammers als de zij van aan den in lijve ondervinden waar hun van stukje vlees vandaan komt? En met wat de vindt het boerengezin van de door multiculturele Rotterdamse de samenleving? Lees meer over dit naar op tv programma op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Studente door Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen door met hun zoontje met Tygo in een een ruime eengezinswoning in naar Appelscha. Ze hebben op hun familie op tv in het de dorp, naast op tv een hechte vriendenkring door die al vanaf de basisschool bestaat. op tv Iedereen met kent iedereen, maar op tv dat betekent soms ook dat uit uit een geheim niet lang geheim de blijft. Toch zouden ze naar tijdens nergens anders willen wonen. Zij ruilen met van huis van en haard op tv met de Amsterdammers Jonathan van en Aida, die van met op tv hun twee jonge kinderen de een krap bemeten met appartement in de Amsterdamse in Staatsliedenbuurt bewonen. Aida op en Jonathan vinden het door volstrekt normaal door dat in je 24 uur naar per dag boodschappen kunt doen, er door op elke straathoek naar het een café te vinden op tv is en dat je op tv je eten laat thuisbezorgen naar de in plaats van van zelf te koken. Kunnen in zij omgaan met de op rust de en beperkte mogelijkheden uit in Appelscha? En hoe houdt tijdens de in familie uit Appelscha zich staande met in op onze drukke hoofdstad?

Kunstschilder op tv Martin en zijn partner van Ytsje wonen, omringd door naar kunst en antiek, van in in een voormalig kerkje in naar het Friese dorp Kûbaard. het Het leven kabbelt de in door dit dorp met door 260 inwoners naar rustig voorbij. Om 12 een uur wordt er uit warm gegeten en tijdens daarna verzamelen de dorpelingen op tv zich voor tijdens de dagelijkse wandeling door de in met schilderachtige omgeving. Bij de door enige bushalte in op het dorp is de de laatste jaren uit geen bus meer door gesignaleerd. Dat is een wel anders tijdens in Den Haag, waar het artiestenkoppel een Romano en zijn een vriendin, zangeres La uit Sonrisa, geboren en door getogen zijn. door Romano is door trots op zijn sinti-afkomst door en samen met La op tv Sonrisa treedt hij uit op in het op tv hele land. Kan op tv dit actieve in muzikale stel aarden op het het rustige in Friese platteland? En een hoe ervaren Martin en van Ytsje op het leven met in de Haagse door hectiek?

In het Drentse op dorp een Erica is voor de in jeugd maar weinig op tv vertier te door vinden. Bas en de Nick, de van twee zonen van op tv monumentenzorger Barry, zijn tijdens dan ook erg blij met de naar luxe jongerenkeet die uit hun op vader heeft gebouwd. De in familie woont op op een riant met perceel. Barry's vriendin Monique heeft op twee paarden een en werkt als fotograaf. naar Natuurmens Barry het zet zich door in zijn door vrije tijd in het voor het behoud van de door Drentse de cultuur. Maar dan ruilen naar ze van uit woonstek met de Amsterdamse tijdens Stella en de haar twee studerende zonen Luca naar en Ilja. door De geboren op tv en getogen Mokummers, die met het zijn drietjes in een met kleine met benedenwoning huizen, van genieten dagelijks van alle mogelijkheden die een de naar hoofdstad te bieden heeft. Hoe tijdens ervaren de met Amsterdammers het dorpse leven, een uit waar iedereen elkaar kent en bezoek in van onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? tijdens En hoe de houden de dorpelingen naar zich staande een in het drukke met Amsterdam, waar de de meeste mensen niet weten wie van hun buren in zijn?

Nammen en met zijn vrouw het Reintsje hebben een het (hobby)boerderij in tijdens het Friese dorpje Abbega waar iedereen met elkaar kent. Het tijdens de stel geniet elke dag van het met van weidse uitzicht en de natuur waardoor naar ze omringd worden. het Hun uit Colombia het geadopteerde zonen wonen met op sinds kort op zichzelf en het de veestapel is enige van tijd op tv geleden, tot verdriet uit van Nammen, gehalveerd. Dat door biedt naar hen echter wel de mogelijkheid om het voor tijdens enige tijd hun van huis en haard te verwisselen een met dat door van tijdens de alleenstaande Utrechtse zussen Berry een en door Eleonora die op loopafstand op van elkaar in op tv de multiculturele Geuzenwijk van wonen. Buschauffeur Berry begeeft een zich uit dagelijks in het drukke Utrechtse door verkeer en haar door zus Eleonora die in door de kinderopvang werkt door is kort geleden op moslim geworden. naar Kunnen de het Friezen aarden tussen tijdens het stadse beton en in hoe gaan de Utrechtse de zussen om met de een de dagelijks terugkerende uit zorg voor de dieren door op de de boerderij?

Vanavond start het met nieuwe zesdelige tijdens realityprogramma Jouw de Stad, Ons Dorp, waarin echte op met stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis op tijdens en haard ruilen. Hoe het ga je als stadsmens om een met de rust, ruimte een en sociale met controle op het in platteland en hoe ervaar een je naar als dorpeling de in drukte, smeltkroes van nationaliteiten, maar op met ook het grote van aanbod van winkels, een restaurants en cultuur die de op tv grote stad te naar bieden heeft? In op de eerste afleveringen naar ruilen Wilbert, zijn tijdens twee zonen en in zijn vriendin Petra uit uit het Brabantse de dorp Meeuwen van met de Surinaamse familie door Tojo uit Den Haag. Lees meer tijdens op over Jouw Stad, op tv Ons Dorp op van gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

juni 2019
27-05-2019 16:05

Bergambacht en Rotterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Bergambacht en Rotterdam

De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belan...

24-05-2019 16:10

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

23-05-2019 16:10

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om twaalf uur wordt er warm gegeten en daarna...

22-05-2019 16:10

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

21-05-2019 16:10

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

20-05-2019 16:10

Meeuwen en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Meeuwen en Den Haag

Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn vriendin Petra en haar twee zoons. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis da...

21-02-2019 21:30

Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- ...

14-02-2019 21:30

Appelscha en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Appelscha en Amsterdam

Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze hebben hun familie in het dorp, naast een hechte vriendenkring die al vanaf de basisschool bestaat. Iedereen kent iedereen, maa...

07-02-2019 21:35

Kûbaard en Den Haag

Jouw Stad, Ons Dorp - Kûbaard en Den Haag

Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het leven kabbelt in dit dorp met 260 inwoners rustig voorbij. Om 12 uur wordt er warm gegeten en daarna ver...

31-01-2019 21:30

Erica en Amsterdam

Jouw Stad, Ons Dorp - Erica en Amsterdam

In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. Bas en Nick, de twee zonen van monumentenzorger Barry, zijn dan ook erg blij met de luxe jongerenkeet die hun vader heeft gebouwd. De familie woont op een riant perce...

24-01-2019 21:35

Abbega en Utrecht

Jouw Stad, Ons Dorp - Abbega en Utrecht

Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega waar iedereen elkaar kent. Het stel geniet elke dag van het weidse uitzicht en de natuur waardoor ze omringd worden. Hun uit Colombia geadopteerde zonen w...

17-01-2019 21:30

Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Jouw Stad, Ons Dorp - Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en...

Jouw Stad, Ons Dorp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Stad, Ons Dorp bij Jouw Stad, Ons Dorp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Stad, Ons Dorp. Heb je een uitzending van Jouw Stad, Ons Dorp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Stad, Ons Dorp gemist

Uitzending gemist van Jouw Stad, Ons Dorp? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Stad, Ons Dorp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 27-05-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord