Programma gemist?

Vanavond start het uit nieuwe uit wetenschappelijke en met humoristische tv-programma Experimensen. tijdens Wekelijks neemt cabaretier Stefano tijdens Keizers het wetenschappelijke nieuws door. in van Dat doet hij uit op humoristische en uit onderzoekende wijze. Feiten, studies en naar onderzoeken worden onder uit de loep een genomen. Dat gebeurt met absurditeit met en verbazing. het Wekelijks neemt Maxim de Hartman het op tegen een in bekende in Nederlander om van de juiste antwoorden te vinden. Ook wetenschapsjournaliste een Anna Gimbrere met is elke week aanwezig. tijdens In de het studio voert Keizers op bovendien op tv proeven uit om zaken zelf te op testen. Lees de meer over dit programma in op van gids.tv/programma/experimensen.

mei 2020
11-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

04-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

28-01-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

21-01-2019 21:25

Nieuw: Experimensen

Experimensen - Nieuw: Experimensen

Vanavond start het nieuwe wetenschappelijke en humoristische tv-programma Experimensen. Wekelijks neemt cabaretier Stefano Keizers het wetenschappelijke nieuws door. Dat doet hij op humoristische en onderzoekende wijze. Feiten, studies en ...

Experimensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Experimensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Experimensen bij Experimensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Experimensen. Heb je een uitzending van Experimensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Experimensen gemist

Uitzending gemist van Experimensen? Hier kun je alle uitzendingen van Experimensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!