Programma gemist?

Vanavond start naar het op tv nieuwe wetenschappelijke en humoristische tv-programma Experimensen. van Wekelijks neemt cabaretier naar Stefano Keizers het met naar wetenschappelijke nieuws door. Dat uit doet hij door op humoristische en onderzoekende wijze. Feiten, op studies en onderzoeken met worden onder door de loep genomen. Dat gebeurt door met absurditeit de en verbazing. Wekelijks tijdens neemt uit Maxim Hartman het op tegen een op bekende Nederlander om tijdens de op tv juiste antwoorden te vinden. Ook wetenschapsjournaliste de door Anna Gimbrere is elke een week aanwezig. In de een studio uit voert Keizers bovendien door proeven uit om op tv zaken zelf te testen. Lees meer over een in dit programma op tijdens gids.tv/programma/experimensen.

maart 2021
11-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

04-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

28-01-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

21-01-2019 21:25

Nieuw: Experimensen

Experimensen - Nieuw: Experimensen

Vanavond start het nieuwe wetenschappelijke en humoristische tv-programma Experimensen. Wekelijks neemt cabaretier Stefano Keizers het wetenschappelijke nieuws door. Dat doet hij op humoristische en onderzoekende wijze. Feiten, studies en ...

Experimensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Experimensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Experimensen bij Experimensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Experimensen. Heb je een uitzending van Experimensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Experimensen gemist

Uitzending gemist van Experimensen? Hier kun je alle uitzendingen van Experimensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!