Programma gemist?

Vanavond start het in nieuwe wetenschappelijke de en humoristische tv-programma Experimensen. naar Wekelijks neemt cabaretier op tv Stefano Keizers uit het de wetenschappelijke nieuws door. Dat doet door hij op humoristische en in tijdens onderzoekende wijze. Feiten, studies en onderzoeken op worden onder de de loep genomen. Dat op gebeurt door met absurditeit en verbazing. door Wekelijks neemt Maxim in Hartman het op tegen een het bekende Nederlander tijdens om tijdens de juiste antwoorden te vinden. Ook van wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere is van elke naar week aanwezig. tijdens In de studio voert Keizers van bovendien proeven uit om met zaken op tv zelf te testen. Lees meer in over dit programma van op de gids.tv/programma/experimensen.

december 2021
11-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

04-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

28-01-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

21-01-2019 21:25

Nieuw: Experimensen

Experimensen - Nieuw: Experimensen

Vanavond start het nieuwe wetenschappelijke en humoristische tv-programma Experimensen. Wekelijks neemt cabaretier Stefano Keizers het wetenschappelijke nieuws door. Dat doet hij op humoristische en onderzoekende wijze. Feiten, studies en ...

Experimensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Experimensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Experimensen bij Experimensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Experimensen. Heb je een uitzending van Experimensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Experimensen gemist

Uitzending gemist van Experimensen? Hier kun je alle uitzendingen van Experimensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!