Programma gemist?

Vanavond van start het uit nieuwe wetenschappelijke en humoristische tv-programma Experimensen. op tv Wekelijks neemt een cabaretier Stefano op Keizers het op wetenschappelijke nieuws door. Dat doet in hij met op humoristische en met onderzoekende wijze. Feiten, studies en onderzoeken op tv worden onder op tv de loep genomen. Dat gebeurt in met absurditeit de en verbazing. Wekelijks in neemt tijdens Maxim Hartman het op tegen een een van bekende Nederlander om de door juiste antwoorden een te vinden. Ook wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere naar is elke naar week aanwezig. met In de studio voert Keizers bovendien in proeven uit op om zaken zelf van te testen. Lees meer over op dit tijdens programma op in gids.tv/programma/experimensen.

juni 2021
11-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

04-02-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

28-01-2019 21:25

Experimensen

Experimensen - Experimensen

21-01-2019 21:25

Nieuw: Experimensen

Experimensen - Nieuw: Experimensen

Vanavond start het nieuwe wetenschappelijke en humoristische tv-programma Experimensen. Wekelijks neemt cabaretier Stefano Keizers het wetenschappelijke nieuws door. Dat doet hij op humoristische en onderzoekende wijze. Feiten, studies en ...

Experimensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Experimensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Experimensen bij Experimensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Experimensen. Heb je een uitzending van Experimensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Experimensen gemist

Uitzending gemist van Experimensen? Hier kun je alle uitzendingen van Experimensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!