Programma gemist?

Serie het portretten van door inspirerende tachtigers; mensen die nog uit volop en actief in tijdens het door leven staan. CDA prominent het Hannie van Leeuwen, een 84 jaar en nog een steeds actief uit in politiek en door maatschappij.

Serie portretten van tijdens op tv inspirerende tachtigers; mensen die een nog volop en actief in tijdens het leven staan. van van Herman van Elteren, op tv 82 jaar, beeldend kunstenaar. Altijd het op zoek naar de van van schoonheid van het de leven.

87 jaar,Serie portretten naar uit van inspirerende tachtigers; mensen in die nog naar volop en actief in het de leven het staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 jaar. met Zij werkte meer in dan 50 op tv jaar in de verpleging door en een is nu in steun en toeverlaat van van haar medezusters in met het moederhuis van haar het orde, op tv de Zusters van liefde, in de Tilburg.

Serie portretten op tv van inspirerende tachtigers: het mensen de die nog volop het en actief in het van leven staan. Journalist Gerard van op tv door den Boomen, 87 jaar en nog van altijd aan het het uit schrijven. Na de jarenlange zorg voor door op zijn dementerende vrouw woont hij nu van al weer een uit paar jaar door alleen.

Serie portretten het van inspirerende van tachtigers; mensen die nog uit volop en actief door in van het leven staan. Henny Dormits. een Als joods meisje overleeft met ze de naar Holocaust. Nu vertelt tijdens ze de haar levensverhaal aan kinderen op op tv school uit om te waarschuwen voor tijdens wat haat met en racisme kan de aanrichten.

Serie portretten. tijdens Levensverhalen van van sterke tachtigers. Henny op Dormits, tachtig jaar, op tv overleefde Theresienstadt samen in met haar ouders en op zus tijdens en vertelt nu van haar oorlogsverhaal op van scholen.

Serie portretten. Levensverhalen de in van sterke tachtigers. Met met Cees Marré, 87 jaar. op Wereldkampioen tennis bij uit de 85-plussers, van reed ook twee met elfstedentochten, in 1956 en die in van op tv 1963.

Serie portretten. op Levensverhalen van met sterke tachtigers. De in 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. van Hij heeft nog naar tijdens steeds z'n eigen praktijk. op tv Huisarts worden is een belofte door die hij zichzelf op tv met deed in de tijdens Tweede Wereldoorlog. 'Als ik de de oorlog mocht overleven, naar wilde ik iets van nuttig doen met van mijn leven', aldus op van in Hasselt.

mei 2021
11-10-2010 18:25

Aflevering 11

Allemachtig 80! - Aflevering 11

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. CDA prominent Hannie van Leeuwen, 84 jaar en nog steeds actief in politiek en maatschappij.

04-10-2010 18:25

Aflevering 9

Allemachtig 80! - Aflevering 9

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Herman van Elteren, 82 jaar, beeldend kunstenaar. Altijd op zoek naar de schoonheid van het leven.

27-09-2010 18:25

Zuster Jozefta

Allemachtig 80! - Zuster Jozefta

87 jaar,Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 jaar. Zij werkte meer dan 50 jaar in de verpleging en is nu steun en toeverlaat van haar medezusters in het mo...

20-09-2010 18:25

Aflevering 7

Allemachtig 80! - Aflevering 7

Serie portretten van inspirerende tachtigers: mensen die nog volop en actief in het leven staan. Journalist Gerard van den Boomen, 87 jaar en nog altijd aan het schrijven. Na de jarenlange zorg voor zijn dementerende vrouw woont hij nu al w...

13-09-2010 18:25

Aflevering 6

Allemachtig 80! - Aflevering 6

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Henny Dormits. Als joods meisje overleeft ze de Holocaust. Nu vertelt ze haar levensverhaal aan kinderen op school om te waarschuwen voor wat h...

26-01-2010 17:05

Aflevering 4

Allemachtig 80! - Aflevering 4

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Henny Dormits, tachtig jaar, overleefde Theresienstadt samen met haar ouders en zus en vertelt nu haar oorlogsverhaal op scholen.

19-01-2010 17:10

Aflevering 3

Allemachtig 80! - Aflevering 3

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Met Cees Marré, 87 jaar. Wereldkampioen tennis bij de 85-plussers, reed ook twee elfstedentochten, in 1956 en die van 1963.

12-01-2010 17:10

Aflevering 2

Allemachtig 80! - Aflevering 2

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. De 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. Hij heeft nog steeds z'n eigen praktijk. Huisarts worden is een belofte die hij zichzelf deed in de Tweede Wereldoorlog. 'Als ik de oorlog mocht...

Allemachtig 80! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Allemachtig 80! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Allemachtig 80! bij Allemachtig 80! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Allemachtig 80!. Heb je een uitzending van Allemachtig 80! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Allemachtig 80! gemist

In Allemachtig 80 worden vier energieke tachtigers geportretteerd. Allemaal zijn ze nog actief op hun eigen gebied.Onder andere het verhaal van een wereldkampioen tennis 85+ en van een huisarts, die met 85 jaar nog steeds zijn eigenpraktijk runt. Het leven van nu, de waan van alle dag en de ouderdom van de tachtigers worden evengoed belicht als hunlevensverhaal.

Uitzending gemist van Allemachtig 80!? Hier kun je alle uitzendingen van Allemachtig 80! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-10-2010 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!