Programma gemist?

Serie op tv portretten van op inspirerende tachtigers; mensen die nog volop door en actief uit in het leven op tv staan. CDA op tv prominent Hannie in van Leeuwen, 84 tijdens jaar en nog in steeds actief in politiek en van maatschappij.

Serie portretten van van op tv inspirerende tachtigers; mensen die nog volop in en met actief in het leven het staan. Herman naar van Elteren, 82 jaar, beeldend van kunstenaar. Altijd op tijdens zoek naar op de schoonheid tijdens van het tijdens leven.

87 jaar,Serie de portretten van inspirerende tachtigers; van mensen die op tv nog op volop en actief in het tijdens leven staan. Afl.: Zuster door Jozefta, 87 jaar. naar Zij werkte meer uit de dan 50 jaar tijdens in de verpleging en is nu in steun in en toeverlaat van haar medezusters de van in het moederhuis van haar door orde, naar de Zusters van liefde, in in Tilburg.

Serie portretten van tijdens in inspirerende tachtigers: mensen die met nog volop en naar actief in het leven in staan. Journalist Gerard van naar den Boomen, van 87 jaar de en nog altijd aan het uit naar schrijven. Na de jarenlange zorg door voor zijn dementerende in vrouw woont hij nu op al naar weer een paar jaar in alleen.

Serie portretten van van inspirerende tachtigers; van mensen van die nog volop en actief in uit het leven met staan. Henny naar Dormits. Als uit joods meisje overleeft ze de uit Holocaust. Nu het vertelt ze in haar levensverhaal aan kinderen op uit school om te waarschuwen tijdens voor wat door haat en racisme naar kan uit aanrichten.

Serie portretten. uit Levensverhalen uit van sterke tachtigers. Henny Dormits, naar tachtig jaar, overleefde de Theresienstadt samen met haar door ouders met en zus de en vertelt nu haar oorlogsverhaal op een uit scholen.

Serie op tv portretten. Levensverhalen van sterke naar tachtigers. een Met Cees Marré, 87 de jaar. Wereldkampioen het tennis bij de een 85-plussers, reed ook twee naar elfstedentochten, in 1956 en die in uit van 1963.

Serie portretten. in Levensverhalen van van sterke tachtigers. De 85-jarige tijdens huisarts een Nico van Hasselt. Hij heeft op nog steeds z'n in eigen praktijk. Huisarts worden het is een belofte naar die hij zichzelf tijdens deed in de in Tweede met Wereldoorlog. 'Als in ik de oorlog op tv mocht overleven, wilde ik iets in nuttig doen met tijdens mijn leven', aldus van op tijdens Hasselt.

september 2020
11-10-2010 18:25

Aflevering 11

Allemachtig 80! - Aflevering 11

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. CDA prominent Hannie van Leeuwen, 84 jaar en nog steeds actief in politiek en maatschappij.

04-10-2010 18:25

Aflevering 9

Allemachtig 80! - Aflevering 9

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Herman van Elteren, 82 jaar, beeldend kunstenaar. Altijd op zoek naar de schoonheid van het leven.

27-09-2010 18:25

Zuster Jozefta

Allemachtig 80! - Zuster Jozefta

87 jaar,Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 jaar. Zij werkte meer dan 50 jaar in de verpleging en is nu steun en toeverlaat van haar medezusters in het mo...

20-09-2010 18:25

Aflevering 7

Allemachtig 80! - Aflevering 7

Serie portretten van inspirerende tachtigers: mensen die nog volop en actief in het leven staan. Journalist Gerard van den Boomen, 87 jaar en nog altijd aan het schrijven. Na de jarenlange zorg voor zijn dementerende vrouw woont hij nu al w...

13-09-2010 18:25

Aflevering 6

Allemachtig 80! - Aflevering 6

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Henny Dormits. Als joods meisje overleeft ze de Holocaust. Nu vertelt ze haar levensverhaal aan kinderen op school om te waarschuwen voor wat h...

26-01-2010 17:05

Aflevering 4

Allemachtig 80! - Aflevering 4

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Henny Dormits, tachtig jaar, overleefde Theresienstadt samen met haar ouders en zus en vertelt nu haar oorlogsverhaal op scholen.

19-01-2010 17:10

Aflevering 3

Allemachtig 80! - Aflevering 3

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Met Cees Marré, 87 jaar. Wereldkampioen tennis bij de 85-plussers, reed ook twee elfstedentochten, in 1956 en die van 1963.

12-01-2010 17:10

Aflevering 2

Allemachtig 80! - Aflevering 2

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. De 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. Hij heeft nog steeds z'n eigen praktijk. Huisarts worden is een belofte die hij zichzelf deed in de Tweede Wereldoorlog. 'Als ik de oorlog mocht...

Allemachtig 80! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Allemachtig 80! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Allemachtig 80! bij Allemachtig 80! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Allemachtig 80!. Heb je een uitzending van Allemachtig 80! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Allemachtig 80! gemist

In Allemachtig 80 worden vier energieke tachtigers geportretteerd. Allemaal zijn ze nog actief op hun eigen gebied.Onder andere het verhaal van een wereldkampioen tennis 85+ en van een huisarts, die met 85 jaar nog steeds zijn eigenpraktijk runt. Het leven van nu, de waan van alle dag en de ouderdom van de tachtigers worden evengoed belicht als hunlevensverhaal.

Uitzending gemist van Allemachtig 80!? Hier kun je alle uitzendingen van Allemachtig 80! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-10-2010 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!