Programma gemist?

Serie op tv portretten van inspirerende uit tachtigers; mensen die nog in volop en tijdens actief in het leven naar staan. in CDA prominent Hannie van naar Leeuwen, 84 jaar en door nog steeds uit actief in politiek en op tv maatschappij.

Serie portretten de van inspirerende tachtigers; in mensen die nog volop naar en door actief in uit het leven staan. door Herman van Elteren, 82 met jaar, beeldend kunstenaar. Altijd op door zoek naar met de schoonheid tijdens van het een leven.

87 het jaar,Serie portretten van inspirerende op tachtigers; mensen die op nog met volop en actief in met het leven de staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 naar jaar. Zij het werkte meer dan 50 jaar de in de het verpleging het en is nu steun en uit toeverlaat van tijdens haar medezusters in het het moederhuis van haar orde, in de met Zusters van liefde, door in Tilburg.

Serie portretten met van inspirerende in tachtigers: mensen de die nog volop en een actief in het leven staan. met Journalist Gerard van door den Boomen, de 87 jaar en nog door altijd van aan het schrijven. Na de tijdens jarenlange een zorg voor zijn dementerende op vrouw woont de hij nu al op weer een paar jaar met alleen.

Serie portretten tijdens van inspirerende het tachtigers; mensen die nog een volop op tv en actief in het op leven staan. Henny Dormits. op tv Als joods op tv meisje overleeft ze de Holocaust. van Nu een vertelt ze haar levensverhaal aan naar de kinderen op school om te waarschuwen met voor door wat haat op tv en racisme kan een aanrichten.

Serie portretten. Levensverhalen tijdens van sterke tachtigers. van Henny Dormits, op tv tachtig jaar, met overleefde Theresienstadt samen tijdens met haar ouders tijdens en zus en vertelt nu van op haar oorlogsverhaal op het scholen.

Serie op portretten. Levensverhalen een van sterke tachtigers. Met Cees Marré, uit 87 jaar. Wereldkampioen uit op tennis bij de op tv 85-plussers, reed ook twee elfstedentochten, het in 1956 en die een van van 1963.

Serie portretten. in Levensverhalen van van sterke tachtigers. van De 85-jarige huisarts Nico het van Hasselt. Hij het heeft nog steeds tijdens z'n eigen praktijk. Huisarts het worden is een met belofte een die hij zichzelf deed in de met van Tweede Wereldoorlog. 'Als ik door de oorlog uit mocht overleven, wilde het ik iets nuttig doen op met mijn leven', aldus door van door Hasselt.

september 2021
11-10-2010 18:25

Aflevering 11

Allemachtig 80! - Aflevering 11

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. CDA prominent Hannie van Leeuwen, 84 jaar en nog steeds actief in politiek en maatschappij.

04-10-2010 18:25

Aflevering 9

Allemachtig 80! - Aflevering 9

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Herman van Elteren, 82 jaar, beeldend kunstenaar. Altijd op zoek naar de schoonheid van het leven.

27-09-2010 18:25

Zuster Jozefta

Allemachtig 80! - Zuster Jozefta

87 jaar,Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 jaar. Zij werkte meer dan 50 jaar in de verpleging en is nu steun en toeverlaat van haar medezusters in het mo...

20-09-2010 18:25

Aflevering 7

Allemachtig 80! - Aflevering 7

Serie portretten van inspirerende tachtigers: mensen die nog volop en actief in het leven staan. Journalist Gerard van den Boomen, 87 jaar en nog altijd aan het schrijven. Na de jarenlange zorg voor zijn dementerende vrouw woont hij nu al w...

13-09-2010 18:25

Aflevering 6

Allemachtig 80! - Aflevering 6

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Henny Dormits. Als joods meisje overleeft ze de Holocaust. Nu vertelt ze haar levensverhaal aan kinderen op school om te waarschuwen voor wat h...

26-01-2010 17:05

Aflevering 4

Allemachtig 80! - Aflevering 4

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Henny Dormits, tachtig jaar, overleefde Theresienstadt samen met haar ouders en zus en vertelt nu haar oorlogsverhaal op scholen.

19-01-2010 17:10

Aflevering 3

Allemachtig 80! - Aflevering 3

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Met Cees Marré, 87 jaar. Wereldkampioen tennis bij de 85-plussers, reed ook twee elfstedentochten, in 1956 en die van 1963.

12-01-2010 17:10

Aflevering 2

Allemachtig 80! - Aflevering 2

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. De 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. Hij heeft nog steeds z'n eigen praktijk. Huisarts worden is een belofte die hij zichzelf deed in de Tweede Wereldoorlog. 'Als ik de oorlog mocht...

Allemachtig 80! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Allemachtig 80! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Allemachtig 80! bij Allemachtig 80! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Allemachtig 80!. Heb je een uitzending van Allemachtig 80! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Allemachtig 80! gemist

In Allemachtig 80 worden vier energieke tachtigers geportretteerd. Allemaal zijn ze nog actief op hun eigen gebied.Onder andere het verhaal van een wereldkampioen tennis 85+ en van een huisarts, die met 85 jaar nog steeds zijn eigenpraktijk runt. Het leven van nu, de waan van alle dag en de ouderdom van de tachtigers worden evengoed belicht als hunlevensverhaal.

Uitzending gemist van Allemachtig 80!? Hier kun je alle uitzendingen van Allemachtig 80! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-10-2010 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!