Programma gemist?

Serie door portretten van inspirerende tachtigers; mensen tijdens op die nog volop en actief in tijdens door het leven staan. tijdens CDA prominent Hannie van uit Leeuwen, 84 jaar en nog van steeds actief in de politiek en van maatschappij.

Serie op tv portretten van inspirerende tachtigers; op mensen die nog volop door en actief in in het leven staan. tijdens Herman door van Elteren, 82 jaar, beeldend tijdens kunstenaar. het Altijd op het zoek naar de schoonheid van het de het leven.

87 van jaar,Serie portretten tijdens van inspirerende tachtigers; mensen die nog tijdens volop en actief uit in het leven op tv staan. Afl.: Zuster tijdens Jozefta, 87 van jaar. Zij van werkte meer dan 50 op tv jaar in het de verpleging uit en is nu steun en het toeverlaat van een haar medezusters op in het moederhuis van tijdens haar orde, de Zusters tijdens van liefde, in in Tilburg.

Serie op portretten van inspirerende tachtigers: in mensen tijdens die nog volop en de actief in het naar leven staan. Journalist Gerard uit van op tv den Boomen, 87 jaar en met nog altijd van aan het het schrijven. Na de jarenlange met zorg voor zijn dementerende vrouw uit in woont hij nu naar al weer een paar uit jaar alleen.

Serie portretten van op tv het inspirerende tachtigers; mensen het die nog volop en actief in uit in het leven staan. naar Henny Dormits. Als joods meisje overleeft door de ze de Holocaust. Nu op vertelt ze haar levensverhaal aan op tv met kinderen op school om te naar waarschuwen voor wat op tv haat een en racisme kan door aanrichten.

Serie een portretten. Levensverhalen van van sterke tachtigers. Henny Dormits, van tachtig jaar, overleefde Theresienstadt van samen met haar op door ouders en zus en vertelt nu op tv haar het oorlogsverhaal op het scholen.

Serie met portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. op tv Met Cees het Marré, op tv 87 jaar. Wereldkampioen uit tennis bij de 85-plussers, reed ook het twee elfstedentochten, in uit 1956 en die op tv van door 1963.

Serie naar portretten. Levensverhalen door van sterke tachtigers. De 85-jarige huisarts een Nico van Hasselt. door Hij heeft nog op tv steeds z'n eigen van praktijk. Huisarts in worden is een het belofte die een hij zichzelf deed door in de Tweede Wereldoorlog. tijdens 'Als op tv ik de oorlog mocht overleven, wilde een ik iets nuttig de doen met de mijn leven', aldus uit van in Hasselt.

oktober 2019
11-10-2010 18:25

Aflevering 11

Allemachtig 80! - Aflevering 11

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. CDA prominent Hannie van Leeuwen, 84 jaar en nog steeds actief in politiek en maatschappij.

04-10-2010 18:25

Aflevering 9

Allemachtig 80! - Aflevering 9

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Herman van Elteren, 82 jaar, beeldend kunstenaar. Altijd op zoek naar de schoonheid van het leven.

27-09-2010 18:25

Zuster Jozefta

Allemachtig 80! - Zuster Jozefta

87 jaar,Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 jaar. Zij werkte meer dan 50 jaar in de verpleging en is nu steun en toeverlaat van haar medezusters in het mo...

20-09-2010 18:25

Aflevering 7

Allemachtig 80! - Aflevering 7

Serie portretten van inspirerende tachtigers: mensen die nog volop en actief in het leven staan. Journalist Gerard van den Boomen, 87 jaar en nog altijd aan het schrijven. Na de jarenlange zorg voor zijn dementerende vrouw woont hij nu al w...

13-09-2010 18:25

Aflevering 6

Allemachtig 80! - Aflevering 6

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Henny Dormits. Als joods meisje overleeft ze de Holocaust. Nu vertelt ze haar levensverhaal aan kinderen op school om te waarschuwen voor wat h...

26-01-2010 17:05

Aflevering 4

Allemachtig 80! - Aflevering 4

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Henny Dormits, tachtig jaar, overleefde Theresienstadt samen met haar ouders en zus en vertelt nu haar oorlogsverhaal op scholen.

19-01-2010 17:10

Aflevering 3

Allemachtig 80! - Aflevering 3

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Met Cees Marré, 87 jaar. Wereldkampioen tennis bij de 85-plussers, reed ook twee elfstedentochten, in 1956 en die van 1963.

12-01-2010 17:10

Aflevering 2

Allemachtig 80! - Aflevering 2

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. De 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. Hij heeft nog steeds z'n eigen praktijk. Huisarts worden is een belofte die hij zichzelf deed in de Tweede Wereldoorlog. 'Als ik de oorlog mocht...

Allemachtig 80! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Allemachtig 80! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Allemachtig 80! bij Allemachtig 80! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Allemachtig 80!. Heb je een uitzending van Allemachtig 80! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Allemachtig 80! gemist

In Allemachtig 80 worden vier energieke tachtigers geportretteerd. Allemaal zijn ze nog actief op hun eigen gebied.Onder andere het verhaal van een wereldkampioen tennis 85+ en van een huisarts, die met 85 jaar nog steeds zijn eigenpraktijk runt. Het leven van nu, de waan van alle dag en de ouderdom van de tachtigers worden evengoed belicht als hunlevensverhaal.

Uitzending gemist van Allemachtig 80!? Hier kun je alle uitzendingen van Allemachtig 80! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-10-2010 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!