Programma gemist?

Serie de portretten van inspirerende uit tachtigers; mensen die nog volop tijdens en actief de in het leven het staan. CDA prominent tijdens Hannie van Leeuwen, tijdens 84 jaar in en nog steeds actief in de politiek door en maatschappij.

Serie tijdens portretten van inspirerende door tachtigers; mensen die nog het volop en in actief in het tijdens leven staan. Herman van het Elteren, 82 jaar, beeldend naar kunstenaar. van Altijd op zoek naar van de schoonheid van met het in leven.

87 jaar,Serie portretten uit van inspirerende naar tachtigers; met mensen die nog volop en actief een in het leven tijdens staan. Afl.: uit Zuster Jozefta, 87 jaar. met Zij werkte tijdens meer op tv dan 50 jaar in de verpleging in en de is nu steun op en toeverlaat van tijdens haar medezusters in het moederhuis door van haar op orde, de op tv Zusters van met liefde, in Tilburg.

Serie van portretten van inspirerende op tv tachtigers: mensen die nog uit volop en actief op in het leven door staan. Journalist Gerard op tv van den van Boomen, 87 jaar en de nog altijd aan het het schrijven. tijdens Na de jarenlange uit zorg voor van zijn dementerende vrouw in woont hij nu door al weer een paar de jaar alleen.

Serie naar portretten van inspirerende tijdens tachtigers; mensen een die nog volop en actief van in de het leven staan. op Henny Dormits. Als joods meisje overleeft een naar ze de Holocaust. Nu van vertelt ze haar levensverhaal op aan kinderen op naar school om te waarschuwen in voor wat op tv haat en racisme tijdens kan uit aanrichten.

Serie een portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. in van Henny Dormits, tachtig jaar, overleefde Theresienstadt op samen met een haar ouders en zus de de en vertelt nu haar naar oorlogsverhaal op op tv scholen.

Serie portretten. op Levensverhalen een van sterke tachtigers. tijdens Met Cees Marré, 87 jaar. Wereldkampioen van tennis op tv bij de 85-plussers, reed naar ook twee elfstedentochten, in door 1956 uit en die van in 1963.

Serie door portretten. Levensverhalen van van sterke tachtigers. De het 85-jarige huisarts Nico op van Hasselt. Hij het heeft nog steeds met z'n eigen praktijk. Huisarts worden door is een van belofte die hij zichzelf door deed in de van Tweede Wereldoorlog. een 'Als ik een de oorlog mocht overleven, wilde door ik iets op tv nuttig doen met mijn het leven', aldus van naar in Hasselt.

januari 2021
11-10-2010 18:25

Aflevering 11

Allemachtig 80! - Aflevering 11

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. CDA prominent Hannie van Leeuwen, 84 jaar en nog steeds actief in politiek en maatschappij.

04-10-2010 18:25

Aflevering 9

Allemachtig 80! - Aflevering 9

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Herman van Elteren, 82 jaar, beeldend kunstenaar. Altijd op zoek naar de schoonheid van het leven.

27-09-2010 18:25

Zuster Jozefta

Allemachtig 80! - Zuster Jozefta

87 jaar,Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 jaar. Zij werkte meer dan 50 jaar in de verpleging en is nu steun en toeverlaat van haar medezusters in het mo...

20-09-2010 18:25

Aflevering 7

Allemachtig 80! - Aflevering 7

Serie portretten van inspirerende tachtigers: mensen die nog volop en actief in het leven staan. Journalist Gerard van den Boomen, 87 jaar en nog altijd aan het schrijven. Na de jarenlange zorg voor zijn dementerende vrouw woont hij nu al w...

13-09-2010 18:25

Aflevering 6

Allemachtig 80! - Aflevering 6

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Henny Dormits. Als joods meisje overleeft ze de Holocaust. Nu vertelt ze haar levensverhaal aan kinderen op school om te waarschuwen voor wat h...

26-01-2010 17:05

Aflevering 4

Allemachtig 80! - Aflevering 4

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Henny Dormits, tachtig jaar, overleefde Theresienstadt samen met haar ouders en zus en vertelt nu haar oorlogsverhaal op scholen.

19-01-2010 17:10

Aflevering 3

Allemachtig 80! - Aflevering 3

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Met Cees Marré, 87 jaar. Wereldkampioen tennis bij de 85-plussers, reed ook twee elfstedentochten, in 1956 en die van 1963.

12-01-2010 17:10

Aflevering 2

Allemachtig 80! - Aflevering 2

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. De 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. Hij heeft nog steeds z'n eigen praktijk. Huisarts worden is een belofte die hij zichzelf deed in de Tweede Wereldoorlog. 'Als ik de oorlog mocht...

Allemachtig 80! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Allemachtig 80! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Allemachtig 80! bij Allemachtig 80! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Allemachtig 80!. Heb je een uitzending van Allemachtig 80! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Allemachtig 80! gemist

In Allemachtig 80 worden vier energieke tachtigers geportretteerd. Allemaal zijn ze nog actief op hun eigen gebied.Onder andere het verhaal van een wereldkampioen tennis 85+ en van een huisarts, die met 85 jaar nog steeds zijn eigenpraktijk runt. Het leven van nu, de waan van alle dag en de ouderdom van de tachtigers worden evengoed belicht als hunlevensverhaal.

Uitzending gemist van Allemachtig 80!? Hier kun je alle uitzendingen van Allemachtig 80! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-10-2010 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!