Programma gemist?

Serie een portretten van inspirerende tachtigers; een mensen die nog volop de en actief op tv in het leven staan. met van CDA prominent Hannie op van Leeuwen, 84 jaar en nog met steeds tijdens actief in politiek en met maatschappij.

Serie op portretten van met inspirerende tachtigers; mensen die nog volop in en actief in door in het leven staan. op tv Herman van Elteren, 82 van jaar, beeldend in kunstenaar. Altijd op zoek met naar de schoonheid in van het op tv leven.

87 op jaar,Serie portretten van inspirerende door tachtigers; mensen die nog in volop en actief op tv in het naar leven staan. Afl.: de Zuster Jozefta, 87 jaar. naar op tv Zij werkte meer op tv dan 50 jaar in van de verpleging en is door nu het steun en toeverlaat van een haar medezusters in het moederhuis op van haar orde, in met de Zusters van op tv liefde, in Tilburg.

Serie portretten op van inspirerende tachtigers: mensen door die tijdens nog volop en actief in tijdens het leven staan. door Journalist Gerard van van den Boomen, door 87 in jaar en nog tijdens altijd aan het van schrijven. Na de jarenlange een zorg voor zijn dementerende vrouw een woont op hij nu al in weer een paar in jaar alleen.

Serie portretten van in inspirerende tachtigers; het mensen een die nog volop en het actief in op het leven staan. in Henny Dormits. Als joods meisje de overleeft ze de Holocaust. door Nu op tv vertelt ze tijdens haar levensverhaal aan kinderen op tijdens school om te door waarschuwen voor wat in haat en racisme de kan het aanrichten.

Serie door portretten. Levensverhalen van sterke de tachtigers. Henny Dormits, tachtig op tv jaar, overleefde tijdens Theresienstadt tijdens samen met haar ouders en uit zus uit en vertelt nu haar oorlogsverhaal tijdens op naar scholen.

Serie naar portretten. Levensverhalen naar van sterke tachtigers. Met Cees op tv Marré, 87 het jaar. Wereldkampioen tennis bij de een 85-plussers, de reed ook op tv twee elfstedentochten, in de 1956 en die van op tv 1963.

Serie op portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. van De door 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. op tv Hij heeft van nog steeds het z'n eigen praktijk. een Huisarts worden door is een belofte die hij tijdens zichzelf deed in op de Tweede Wereldoorlog. op 'Als ik door de oorlog mocht overleven, door wilde ik iets nuttig in doen met mijn het naar leven', aldus van de Hasselt.

juni 2020
11-10-2010 18:25

Aflevering 11

Allemachtig 80! - Aflevering 11

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. CDA prominent Hannie van Leeuwen, 84 jaar en nog steeds actief in politiek en maatschappij.

04-10-2010 18:25

Aflevering 9

Allemachtig 80! - Aflevering 9

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Herman van Elteren, 82 jaar, beeldend kunstenaar. Altijd op zoek naar de schoonheid van het leven.

27-09-2010 18:25

Zuster Jozefta

Allemachtig 80! - Zuster Jozefta

87 jaar,Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Afl.: Zuster Jozefta, 87 jaar. Zij werkte meer dan 50 jaar in de verpleging en is nu steun en toeverlaat van haar medezusters in het mo...

20-09-2010 18:25

Aflevering 7

Allemachtig 80! - Aflevering 7

Serie portretten van inspirerende tachtigers: mensen die nog volop en actief in het leven staan. Journalist Gerard van den Boomen, 87 jaar en nog altijd aan het schrijven. Na de jarenlange zorg voor zijn dementerende vrouw woont hij nu al w...

13-09-2010 18:25

Aflevering 6

Allemachtig 80! - Aflevering 6

Serie portretten van inspirerende tachtigers; mensen die nog volop en actief in het leven staan. Henny Dormits. Als joods meisje overleeft ze de Holocaust. Nu vertelt ze haar levensverhaal aan kinderen op school om te waarschuwen voor wat h...

26-01-2010 17:05

Aflevering 4

Allemachtig 80! - Aflevering 4

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Henny Dormits, tachtig jaar, overleefde Theresienstadt samen met haar ouders en zus en vertelt nu haar oorlogsverhaal op scholen.

19-01-2010 17:10

Aflevering 3

Allemachtig 80! - Aflevering 3

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. Met Cees Marré, 87 jaar. Wereldkampioen tennis bij de 85-plussers, reed ook twee elfstedentochten, in 1956 en die van 1963.

12-01-2010 17:10

Aflevering 2

Allemachtig 80! - Aflevering 2

Serie portretten. Levensverhalen van sterke tachtigers. De 85-jarige huisarts Nico van Hasselt. Hij heeft nog steeds z'n eigen praktijk. Huisarts worden is een belofte die hij zichzelf deed in de Tweede Wereldoorlog. 'Als ik de oorlog mocht...

Allemachtig 80! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Allemachtig 80! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Allemachtig 80! bij Allemachtig 80! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Allemachtig 80!. Heb je een uitzending van Allemachtig 80! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Allemachtig 80! gemist

In Allemachtig 80 worden vier energieke tachtigers geportretteerd. Allemaal zijn ze nog actief op hun eigen gebied.Onder andere het verhaal van een wereldkampioen tennis 85+ en van een huisarts, die met 85 jaar nog steeds zijn eigenpraktijk runt. Het leven van nu, de waan van alle dag en de ouderdom van de tachtigers worden evengoed belicht als hunlevensverhaal.

Uitzending gemist van Allemachtig 80!? Hier kun je alle uitzendingen van Allemachtig 80! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-10-2010 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!