Programma gemist?

Groots in opgezette liveshow waarin de prestigieuze met op awards voor Nederlands tijdens beste musicalsterren en mooiste op tv producties worden uitgereikt. Ook worden op op exclusieve fragmenten uit het een nieuwe musicalseizoen een getoond.

Welke musical naar weet van de stem van het publiek te met op tv winnen en wie gaat op tv er naar het huis met de meeste door Awards? Vanavond het is de 18e editie van van het Musical op tv Awards Gala, live de vanuit het RAI Theater in op tv Amsterdam. Tijdens deze een liveshow van worden de prestigieuze van Awards voor Nederlands grootste musicalsterren uit en beste producties het uitgereikt, gepresenteerd door Frits tijdens Sissing. Met met een het spetterende openingsact, verzorgt van door de choreograaf met van de film uit The Greatest Showman, en optredens door van onder andere tijdens Mamma van Mia, Evita, The Addams Family een en nog van veel meer. Ook uit worden exclusieve tijdens fragmenten uit het nieuwe musicalseizoen uit getoond.

mei 2020
26-01-2019 06:40

Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Musical Awards Gala 2019

Groots opgezette liveshow waarin de prestigieuze awards voor Nederlands beste musicalsterren en mooiste producties worden uitgereikt. Ook worden exclusieve fragmenten uit het nieuwe musicalseizoen getoond.

23-01-2019 21:30

Live: Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Live: Musical Awards Gala 2019

Welke musical weet de stem van het publiek te winnen en wie gaat er naar huis met de meeste Awards? Vanavond is de 18e editie van het Musical Awards Gala, live vanuit het RAI Theater in Amsterdam. Tijdens deze liveshow worden de prestigieu...

Musical Awards Gala 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2019 bij Musical Awards Gala 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2019. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2019 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-01-2019 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!