Programma gemist?

Groots de opgezette liveshow waarin in de prestigieuze awards voor het Nederlands het beste musicalsterren en mooiste van producties worden door uitgereikt. Ook worden exclusieve fragmenten uit door het het nieuwe musicalseizoen met getoond.

Welke musical weet een de stem door van op tv het publiek te winnen uit en wie uit gaat er naar huis met de op meeste Awards? Vanavond door is uit de 18e editie het van het Musical uit Awards Gala, van live vanuit het RAI het Theater in Amsterdam. Tijdens een deze liveshow worden de prestigieuze het Awards voor Nederlands van grootste de musicalsterren en beste producties op uitgereikt, gepresenteerd door het Frits Sissing. op Met een spetterende openingsact, verzorgt de door de choreograaf op tv van de van film op tv The Greatest Showman, en optredens van in onder andere Mamma in de Mia, Evita, The naar Addams Family en nog veel het meer. Ook worden exclusieve op fragmenten uit in het door nieuwe musicalseizoen getoond.

januari 2021
26-01-2019 06:40

Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Musical Awards Gala 2019

Groots opgezette liveshow waarin de prestigieuze awards voor Nederlands beste musicalsterren en mooiste producties worden uitgereikt. Ook worden exclusieve fragmenten uit het nieuwe musicalseizoen getoond.

23-01-2019 21:30

Live: Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Live: Musical Awards Gala 2019

Welke musical weet de stem van het publiek te winnen en wie gaat er naar huis met de meeste Awards? Vanavond is de 18e editie van het Musical Awards Gala, live vanuit het RAI Theater in Amsterdam. Tijdens deze liveshow worden de prestigieu...

Musical Awards Gala 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2019 bij Musical Awards Gala 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2019. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2019 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-01-2019 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!