Programma gemist?

Groots het opgezette liveshow naar waarin de prestigieuze een awards voor Nederlands beste naar musicalsterren en mooiste van producties worden op uitgereikt. Ook worden exclusieve fragmenten uit op tv het de nieuwe musicalseizoen de getoond.

Welke op musical weet de stem tijdens van het publiek met te op winnen en wie met gaat er naar huis met in de meeste Awards? Vanavond in is de 18e het editie van uit het Musical Awards de Gala, live vanuit in het tijdens RAI Theater in Amsterdam. Tijdens deze door liveshow worden de prestigieuze in Awards het voor Nederlands grootste uit musicalsterren en beste met producties uitgereikt, in gepresenteerd door Frits Sissing. Met een een spetterende openingsact, verzorgt door door de choreograaf de een van de film The het Greatest Showman, en optredens van een naar onder andere Mamma tijdens Mia, Evita, The Addams Family en op nog veel meer. tijdens Ook de worden exclusieve fragmenten uit uit het nieuwe met musicalseizoen getoond.

september 2020
26-01-2019 06:40

Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Musical Awards Gala 2019

Groots opgezette liveshow waarin de prestigieuze awards voor Nederlands beste musicalsterren en mooiste producties worden uitgereikt. Ook worden exclusieve fragmenten uit het nieuwe musicalseizoen getoond.

23-01-2019 21:30

Live: Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Live: Musical Awards Gala 2019

Welke musical weet de stem van het publiek te winnen en wie gaat er naar huis met de meeste Awards? Vanavond is de 18e editie van het Musical Awards Gala, live vanuit het RAI Theater in Amsterdam. Tijdens deze liveshow worden de prestigieu...

Musical Awards Gala 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2019 bij Musical Awards Gala 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2019. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2019 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-01-2019 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!