Programma gemist?

Groots opgezette liveshow naar waarin de prestigieuze op awards voor tijdens Nederlands beste uit musicalsterren en mooiste door producties worden uitgereikt. Ook naar worden van exclusieve fragmenten uit het nieuwe door musicalseizoen het getoond.

Welke musical door weet door de stem van een het publiek te op winnen en wie gaat van er naar huis met door de naar meeste Awards? Vanavond is naar de 18e editie een van het Musical Awards op Gala, live vanuit het in RAI Theater in met Amsterdam. Tijdens deze op tv liveshow een worden de prestigieuze Awards voor Nederlands van grootste musicalsterren op en beste producties de uitgereikt, het gepresenteerd door Frits Sissing. uit Met een spetterende op openingsact, verzorgt door de in choreograaf van de naar film The Greatest Showman, de de en optredens van onder op andere Mamma Mia, de Evita, The Addams in Family en nog op tv veel meer. Ook worden exclusieve op tv fragmenten uit het het nieuwe musicalseizoen op tv getoond.

mei 2021
26-01-2019 06:40

Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Musical Awards Gala 2019

Groots opgezette liveshow waarin de prestigieuze awards voor Nederlands beste musicalsterren en mooiste producties worden uitgereikt. Ook worden exclusieve fragmenten uit het nieuwe musicalseizoen getoond.

23-01-2019 21:30

Live: Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Live: Musical Awards Gala 2019

Welke musical weet de stem van het publiek te winnen en wie gaat er naar huis met de meeste Awards? Vanavond is de 18e editie van het Musical Awards Gala, live vanuit het RAI Theater in Amsterdam. Tijdens deze liveshow worden de prestigieu...

Musical Awards Gala 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2019 bij Musical Awards Gala 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2019. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2019 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-01-2019 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!