Programma gemist?

Groots opgezette op tv liveshow tijdens waarin de prestigieuze awards naar voor Nederlands beste musicalsterren door en mooiste producties worden uit uitgereikt. Ook op tv worden exclusieve fragmenten op tv uit het nieuwe musicalseizoen op tv op getoond.

Welke musical weet met naar de stem van met het publiek te winnen en wie een gaat er door naar tijdens huis met de meeste Awards? met Vanavond is door de 18e editie van van het Musical door Awards Gala, het live vanuit het RAI Theater door in in Amsterdam. Tijdens deze liveshow worden tijdens de prestigieuze Awards voor met Nederlands grootste op musicalsterren en op tv beste producties uitgereikt, gepresenteerd naar door Frits Sissing. Met een tijdens een spetterende openingsact, verzorgt door de choreograaf op tv op van de film The Greatest door Showman, en met optredens van onder andere Mamma naar Mia, een Evita, The Addams Family en het nog veel door meer. tijdens Ook worden exclusieve fragmenten uit door het op tv nieuwe musicalseizoen getoond.

september 2021
26-01-2019 06:40

Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Musical Awards Gala 2019

Groots opgezette liveshow waarin de prestigieuze awards voor Nederlands beste musicalsterren en mooiste producties worden uitgereikt. Ook worden exclusieve fragmenten uit het nieuwe musicalseizoen getoond.

23-01-2019 21:30

Live: Musical Awards Gala 2019

Musical Awards Gala 2019 - Live: Musical Awards Gala 2019

Welke musical weet de stem van het publiek te winnen en wie gaat er naar huis met de meeste Awards? Vanavond is de 18e editie van het Musical Awards Gala, live vanuit het RAI Theater in Amsterdam. Tijdens deze liveshow worden de prestigieu...

Musical Awards Gala 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2019 bij Musical Awards Gala 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2019. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2019 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-01-2019 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!