Programma gemist?

Vanavond gaat met de nieuwe Nederlandse door dramaserie Oogappels van naar start op NPO uit 1. Elke met donderdag is rond 20:30 uur op tv een nieuwe aflevering het te met zien. De serie Oogappels gaat over uit alles wat komt door kijken bij door gezinnen tijdens met kinderen op de middelbare een school. Vier gezinnen hebben een allemaal hun eigen in manier van opvoeden. met Voor een alle ouders geldt dat een ze uit de lat voor zowel hun met kinderen als zichzelf enorm door hoog leggen. In een de eerste aflevering naar is te de zien dat op Fabie (gespeeld door Bracha van van Doesburgh) alle tijdens ballen in de in lucht probeert te houden. Op naar school met wordt hard tijdens gewerkt aan de musical. Lees meer over de Oogappels op uit gids.tv/serie/oogappels.

april 2021
24-01-2019 20:35

Nieuw: Oogappels

Oogappels - Nieuw: Oogappels

Vanavond gaat de nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels van start op NPO 1. Elke donderdag is rond 20:30 uur een nieuwe aflevering te zien. De serie Oogappels gaat over alles wat komt kijken bij gezinnen met kinderen op de middelbare scho...

Oogappels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oogappels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oogappels bij Oogappels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oogappels. Heb je een uitzending van Oogappels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oogappels gemist

Uitzending gemist van Oogappels? Hier kun je alle uitzendingen van Oogappels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!