Programma gemist?

Vanavond gaat van de tijdens nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels van start in op NPO 1. tijdens Elke tijdens donderdag is rond 20:30 uur van een nieuwe een aflevering te tijdens zien. De serie met Oogappels gaat over alles wat uit komt kijken bij op tv gezinnen met kinderen naar op de met middelbare school. in Vier gezinnen hebben allemaal hun van eigen manier van opvoeden. een Voor het alle ouders op geldt dat ze de lat een voor zowel hun kinderen op tv als zichzelf enorm op tv uit hoog leggen. In de eerste aflevering is met in te zien dat op tv Fabie (gespeeld door Bracha van Doesburgh) van alle de ballen in de lucht probeert uit te houden. Op een school wordt in hard gewerkt in aan de musical. Lees meer met over van Oogappels op gids.tv/serie/oogappels.

oktober 2020
24-01-2019 20:35

Nieuw: Oogappels

Oogappels - Nieuw: Oogappels

Vanavond gaat de nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels van start op NPO 1. Elke donderdag is rond 20:30 uur een nieuwe aflevering te zien. De serie Oogappels gaat over alles wat komt kijken bij gezinnen met kinderen op de middelbare scho...

Oogappels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oogappels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oogappels bij Oogappels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oogappels. Heb je een uitzending van Oogappels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oogappels gemist

Uitzending gemist van Oogappels? Hier kun je alle uitzendingen van Oogappels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!