Programma gemist?

Vanavond naar gaat de nieuwe Nederlandse van dramaserie in Oogappels van start door op NPO 1. Elke donderdag is met uit rond 20:30 uur een nieuwe aflevering naar te op zien. De serie Oogappels gaat een over door alles wat komt kijken op tv bij gezinnen met kinderen de op de middelbare school. op op Vier gezinnen hebben allemaal hun met eigen manier met van opvoeden. het Voor alle ouders geldt dat uit ze de in lat voor in zowel hun kinderen als zichzelf enorm naar naar hoog leggen. In de eerste aflevering is de een te zien dat Fabie naar (gespeeld door Bracha het van Doesburgh) alle ballen in een de op tv lucht probeert te houden. Op in school wordt hard van gewerkt aan met de musical. Lees meer over een Oogappels op in gids.tv/serie/oogappels.

augustus 2021
24-01-2019 20:35

Nieuw: Oogappels

Oogappels - Nieuw: Oogappels

Vanavond gaat de nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels van start op NPO 1. Elke donderdag is rond 20:30 uur een nieuwe aflevering te zien. De serie Oogappels gaat over alles wat komt kijken bij gezinnen met kinderen op de middelbare scho...

Oogappels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oogappels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oogappels bij Oogappels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oogappels. Heb je een uitzending van Oogappels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oogappels gemist

Uitzending gemist van Oogappels? Hier kun je alle uitzendingen van Oogappels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!