Programma gemist?

Vanavond gaat de naar nieuwe in Nederlandse dramaserie Oogappels op tv van start op NPO 1. op tv Elke uit donderdag is rond tijdens 20:30 uur een nieuwe op aflevering te zien. De tijdens serie Oogappels gaat over naar alles van wat komt kijken op bij gezinnen met door kinderen op de middelbare school. de door Vier gezinnen hebben allemaal hun met eigen manier van opvoeden. uit Voor het alle ouders het geldt dat ze de lat voor van zowel naar hun kinderen als zichzelf met enorm hoog op tv leggen. In de op eerste aflevering is te zien naar dat Fabie (gespeeld tijdens door Bracha een van Doesburgh) alle naar ballen in de lucht met probeert te op houden. Op school op tv wordt hard gewerkt op tv aan de musical. Lees meer over uit Oogappels met op gids.tv/serie/oogappels.

januari 2021
24-01-2019 20:35

Nieuw: Oogappels

Oogappels - Nieuw: Oogappels

Vanavond gaat de nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels van start op NPO 1. Elke donderdag is rond 20:30 uur een nieuwe aflevering te zien. De serie Oogappels gaat over alles wat komt kijken bij gezinnen met kinderen op de middelbare scho...

Oogappels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oogappels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oogappels bij Oogappels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oogappels. Heb je een uitzending van Oogappels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oogappels gemist

Uitzending gemist van Oogappels? Hier kun je alle uitzendingen van Oogappels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!