Programma gemist?

Vanavond naar gaat de nieuwe Nederlandse tijdens dramaserie Oogappels van het start de op NPO 1. Elke donderdag is in rond 20:30 tijdens uur een nieuwe aflevering de op tv te zien. De serie Oogappels gaat een over alles wat door komt kijken naar bij gezinnen met door kinderen op de een middelbare school. Vier gezinnen op tv hebben allemaal naar hun eigen naar manier van opvoeden. Voor in alle ouders geldt door dat ze de lat voor de uit zowel hun kinderen als zichzelf in enorm tijdens hoog leggen. In de eerste op tv aflevering is te zien het dat Fabie met (gespeeld door Bracha van Doesburgh) in alle ballen tijdens in de lucht op probeert te houden. door Op school wordt hard een gewerkt op aan de een musical. Lees meer over Oogappels op het gids.tv/serie/oogappels.

mei 2020
24-01-2019 20:35

Nieuw: Oogappels

Oogappels - Nieuw: Oogappels

Vanavond gaat de nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels van start op NPO 1. Elke donderdag is rond 20:30 uur een nieuwe aflevering te zien. De serie Oogappels gaat over alles wat komt kijken bij gezinnen met kinderen op de middelbare scho...

Oogappels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oogappels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oogappels bij Oogappels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oogappels. Heb je een uitzending van Oogappels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oogappels gemist

Uitzending gemist van Oogappels? Hier kun je alle uitzendingen van Oogappels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!