Programma gemist?

Vanavond uit gaat de nieuwe naar Nederlandse dramaserie Oogappels van start de van op NPO 1. uit Elke donderdag is de rond 20:30 uur een uit nieuwe aflevering te naar zien. De serie Oogappels gaat een over alles op wat komt kijken bij gezinnen een op met kinderen op de een middelbare school. Vier gezinnen uit hebben allemaal hun eigen een manier in van opvoeden. Voor het alle ouders geldt dat ze in de uit lat voor zowel hun van kinderen als zichzelf op tv enorm hoog leggen. In de op tv eerste het aflevering is op tv te zien dat Fabie (gespeeld door tijdens Bracha met van Doesburgh) alle ballen in een met de lucht probeert te houden. Op een het school wordt hard in gewerkt aan de musical. Lees meer over uit Oogappels op tv op gids.tv/serie/oogappels.

september 2021
24-01-2019 20:35

Nieuw: Oogappels

Oogappels - Nieuw: Oogappels

Vanavond gaat de nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels van start op NPO 1. Elke donderdag is rond 20:30 uur een nieuwe aflevering te zien. De serie Oogappels gaat over alles wat komt kijken bij gezinnen met kinderen op de middelbare scho...

Oogappels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oogappels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oogappels bij Oogappels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oogappels. Heb je een uitzending van Oogappels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oogappels gemist

Uitzending gemist van Oogappels? Hier kun je alle uitzendingen van Oogappels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!