Programma gemist?

Het in gaat slecht met het de bij. Er zijn steeds op tv van minder wilde bijen en hele bijenvolken een sterven uit. tijdens En dat heeft met ook voor in ons, mensen, grote uit consequenties. Bijen produceren door namelijk niet alleen honing, maar een van bestuiven ook een uit groot deel van het de gewassen die wij eten. Met een het uitsterven van van op de bijen komen veel soorten naar groente en de fruit die wij naar eten in gevaar. Ramon Brugman (41), de bekend als de een goedlachse chef-kok van het het op tv tv-programma BinnensteBuiten, trekt zich het met lot van van de bij aan. naar Hij begon zijn carrière op tv ooit als van patissier. In deze periode op tv tijdens is ook zijn door fascinatie voor honing ontstaan. van Door de van jaren heen raakte hij het steeds meer van geobsedeerd door het vloeibare op tv goud. Ramon: "Bijen zijn fascinerende het beestjes een maar hun toekomst wordt bedreigd in uit en daarmee ook ons in eten én mijn honing. Tijd in op voor actie dus." Ramon duikt een in deze special met in de wondere wereld met van deze het zoemende insecten op tv en raakt zo steeds meer in door de ban een van deze van slimme beesten tijdens met hun uitzonderlijke de gedrag.

november 2019
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!