Programma gemist?

Het gaat slecht van met de bij. het op Er zijn steeds op minder wilde bijen en in hele bijenvolken sterven uit. En op in dat heeft ook uit voor ons, mensen, grote met consequenties. Bijen produceren uit namelijk niet alleen honing, maar van bestuiven ook een door groot tijdens deel van de gewassen die met van wij eten. Met het op uitsterven van de bijen komen met naar veel soorten groente tijdens en fruit die wij eten in in gevaar. Ramon Brugman op (41), de bekend als de goedlachse het chef-kok van het tv-programma BinnensteBuiten, naar trekt zich het op lot van tijdens de bij aan. Hij door een begon zijn carrière ooit door als patissier. In deze periode uit is ook zijn op tv fascinatie voor honing tijdens uit ontstaan. Door de jaren heen raakte naar hij steeds meer het met geobsedeerd door het vloeibare tijdens goud. Ramon: "Bijen zijn fascinerende een beestjes maar hun tijdens uit toekomst wordt bedreigd en met daarmee ook ons eten uit én mijn honing. Tijd het naar voor actie dus." Ramon duikt door in deze uit special in de een wondere wereld van deze zoemende op insecten en op tv raakt zo steeds meer in tijdens de in ban van deze slimme beesten uit met hun op uitzonderlijke op gedrag.

december 2019
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!