Programma gemist?

Het op tv gaat slecht met de bij. van Er zijn een steeds minder wilde bijen in en hele tijdens bijenvolken sterven uit. En op op dat heeft ook voor naar ons, mensen, grote de consequenties. Bijen produceren namelijk het niet alleen honing, uit maar bestuiven ook op tv een groot deel op van door de gewassen die wij in eten. Met het uitsterven van tijdens de bijen komen een veel soorten een groente op tv en fruit die uit wij eten in gevaar. Ramon Brugman (41), een bekend door als de door goedlachse chef-kok van het tv-programma BinnensteBuiten, het met trekt zich het lot van de de bij aan. de Hij begon zijn carrière het van ooit als patissier. In deze periode een in is ook zijn een fascinatie voor honing ontstaan. Door uit de jaren heen door raakte hij steeds meer met geobsedeerd door het het vloeibare goud. Ramon: de "Bijen de zijn fascinerende beestjes met maar hun toekomst wordt bedreigd op tv en op daarmee ook ons van eten én mijn het honing. Tijd naar voor actie dus." Ramon duikt met in deze special in een de wondere tijdens wereld van door deze zoemende insecten en raakt zo het steeds meer het in de ban van de deze slimme op tv beesten met met hun uitzonderlijke op tv gedrag.

februari 2020
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!