Programma gemist?

Het gaat door slecht met het de bij. Er zijn het steeds minder met wilde bijen en hele op bijenvolken sterven uit. En met dat heeft ook naar voor het ons, mensen, grote van consequenties. Bijen produceren namelijk uit niet de alleen honing, maar tijdens bestuiven ook een met groot deel van de een gewassen die wij eten. Met tijdens het met uitsterven van de bijen op komen in veel soorten groente en met fruit die wij eten op in gevaar. Ramon de Brugman (41), bekend van als de op tv goedlachse chef-kok van van het tv-programma BinnensteBuiten, trekt zich met het lot van de door bij van aan. Hij begon zijn carrière met het ooit als patissier. In naar deze periode met is ook zijn fascinatie voor honing de ontstaan. Door de tijdens jaren uit heen raakte hij een steeds meer geobsedeerd op tv door het vloeibare goud. uit Ramon: "Bijen zijn van fascinerende de beestjes maar hun toekomst wordt naar bedreigd en tijdens daarmee ook het ons eten én mijn uit honing. Tijd door voor actie dus." Ramon duikt uit in deze special in naar de wondere wereld met van van deze zoemende insecten en raakt op tv zo op steeds meer in de met ban van deze slimme beesten een met hun een uitzonderlijke met gedrag.

januari 2020
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!