Programma gemist?

Het gaat slecht tijdens met de bij. de Er zijn door steeds minder wilde bijen het en uit hele bijenvolken sterven uit. En door dat heeft ook met van voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen de een produceren namelijk niet in alleen honing, maar bestuiven ook een tijdens op tv groot deel van de gewassen in die op tv wij eten. Met het uitsterven van tijdens de bijen met komen veel soorten de groente in en fruit die een wij eten in gevaar. Ramon Brugman (41), de met bekend als de het goedlachse chef-kok van het met tv-programma BinnensteBuiten, trekt zich met het lot van de het bij een aan. Hij begon zijn naar carrière ooit als patissier. van In door deze periode van is ook zijn fascinatie voor naar honing ontstaan. een Door de jaren heen raakte op hij tijdens steeds meer geobsedeerd op door het vloeibare goud. een Ramon: "Bijen tijdens zijn fascinerende beestjes maar op tv hun toekomst wordt uit bedreigd en van daarmee ook een ons eten én mijn honing. Tijd door voor actie dus." Ramon naar duikt in deze van special in de van een wondere wereld van uit deze zoemende insecten en van raakt zo steeds meer in door de ban met van deze slimme op beesten tijdens met hun uitzonderlijke met gedrag.

januari 2021
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!