Programma gemist?

Het de gaat slecht met tijdens de bij. met Er zijn steeds naar minder wilde bijen en hele de bijenvolken sterven uit. En in dat op tv heeft ook voor ons, naar mensen, grote consequenties. in Bijen produceren van namelijk niet alleen honing, maar op bestuiven op ook een groot deel van de de gewassen het die wij een eten. Met op het uitsterven van de bijen komen uit veel de soorten groente en fruit op die wij de eten in uit gevaar. Ramon Brugman (41), tijdens bekend als de goedlachse chef-kok naar van de het tv-programma BinnensteBuiten, trekt het zich het lot van door de naar bij aan. Hij begon met zijn carrière ooit als op tv patissier. In deze periode een is ook zijn in fascinatie de voor honing ontstaan. Door de een jaren heen raakte door met hij steeds meer een geobsedeerd door het met vloeibare goud. Ramon: "Bijen naar zijn fascinerende beestjes uit maar hun toekomst wordt door bedreigd en daarmee in ook ons de eten én op mijn honing. Tijd voor actie dus." Ramon tijdens duikt op in deze in special in de wondere uit wereld van deze zoemende insecten door en raakt zo op tv steeds in meer in de uit ban van deze de slimme beesten de met hun uitzonderlijke een gedrag.

september 2021
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!