Programma gemist?

Het op gaat slecht met de bij. met Er zijn steeds naar minder wilde door bijen en tijdens hele bijenvolken sterven uit. op En dat van heeft ook voor van ons, mensen, naar grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet een alleen de honing, maar bestuiven ook op tv een groot van deel van de gewassen die op wij eten. Met op de het uitsterven van naar de bijen komen veel soorten op tv groente en een fruit die het wij eten in gevaar. Ramon Brugman (41), door bekend uit als de goedlachse op tv chef-kok van het tv-programma op BinnensteBuiten, de trekt zich het lot van de de bij aan. Hij in door begon zijn carrière ooit als patissier. van In deze naar periode is in ook zijn fascinatie voor in honing ontstaan. door Door de jaren een heen raakte hij door steeds meer geobsedeerd door het het vloeibare goud. Ramon: op in "Bijen zijn fascinerende beestjes maar hun een toekomst wordt bedreigd van in en daarmee ook ons de eten én mijn honing. Tijd een van voor actie dus." Ramon duikt met in deze special in in de wondere wereld van een deze de zoemende insecten en het raakt zo steeds meer op in de de ban van deze een slimme beesten het met hun uitzonderlijke met gedrag.

oktober 2019
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!