Programma gemist?

Het gaat slecht de met door de bij. uit Er zijn steeds minder van wilde bijen en hele bijenvolken de sterven in uit. En dat heeft ook van door voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen door produceren door namelijk niet alleen honing, het maar bestuiven op tv ook een groot deel door van naar de gewassen die wij met eten. Met een het uitsterven van de bijen op tv komen veel op soorten groente en het fruit die een wij eten in gevaar. Ramon naar Brugman (41), bekend als naar de goedlachse een chef-kok van het tv-programma BinnensteBuiten, door trekt het zich het in lot van de een bij aan. Hij begon uit zijn carrière uit ooit als patissier. In deze tijdens periode is ook tijdens zijn de fascinatie voor honing ontstaan. Door de uit jaren heen raakte uit hij steeds meer van geobsedeerd door het door vloeibare van goud. Ramon: "Bijen zijn fascinerende door beestjes op tv maar hun toekomst naar wordt bedreigd uit en daarmee ook ons eten naar én mijn honing. met Tijd het voor actie dus." Ramon duikt in door deze special in van de uit wondere wereld van met deze zoemende insecten uit en raakt zo uit steeds meer in de ban naar van deze op tv slimme beesten met naar hun uitzonderlijke met gedrag.

september 2020
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!