Programma gemist?

Het gaat op slecht met de naar bij. Er zijn op tv steeds minder wilde naar bijen en hele bijenvolken het de sterven uit. En dat heeft in ook voor ons, tijdens mensen, tijdens grote consequenties. Bijen produceren namelijk in niet met alleen honing, maar bestuiven ook een van groot deel op van de op tv gewassen die wij op tv eten. Met het uitsterven van van de in bijen komen veel soorten op groente en fruit naar die wij eten in de gevaar. Ramon Brugman op (41), bekend als de op tv goedlachse chef-kok van de het tv-programma BinnensteBuiten, tijdens trekt zich het tijdens lot de van de bij aan. Hij de begon zijn van carrière ooit als patissier. op In deze de periode uit is ook zijn fascinatie voor uit honing ontstaan. naar Door de jaren heen raakte de naar hij steeds meer geobsedeerd door het naar vloeibare goud. naar Ramon: "Bijen op tv zijn fascinerende beestjes maar op tv hun toekomst wordt tijdens bedreigd en daarmee door ook ons eten én uit mijn honing. met Tijd voor actie een dus." Ramon duikt in deze de special in op de op wondere wereld van deze van zoemende insecten en raakt tijdens zo steeds meer met in in de ban van deze slimme naar beesten met met hun uitzonderlijke uit gedrag.

mei 2021
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!