Programma gemist?

Het gaat tijdens slecht met de uit bij. Er zijn steeds op minder van wilde bijen en hele bijenvolken met op sterven uit. En dat heeft ook op tv voor een ons, mensen, tijdens grote consequenties. Bijen de produceren namelijk niet het alleen honing, maar bestuiven het ook een groot deel een van de gewassen die in wij eten. het Met het uitsterven door van de bijen de komen veel soorten het groente en fruit die door wij uit eten in gevaar. Ramon Brugman (41), op op bekend als de goedlachse chef-kok van de het tv-programma BinnensteBuiten, het trekt in zich het lot van op tv de bij aan. door Hij begon met zijn carrière ooit een als patissier. In met deze periode is ook zijn het fascinatie de voor honing ontstaan. een Door de jaren heen de raakte hij steeds in meer uit geobsedeerd door het vloeibare de goud. Ramon: in "Bijen zijn fascinerende beestjes maar hun op tv toekomst wordt door bedreigd en de daarmee ook ons eten én op tv mijn honing. door Tijd voor actie dus." Ramon tijdens duikt in deze tijdens met special in de wondere wereld van het door deze zoemende insecten en raakt door zo steeds meer uit in de op ban van deze slimme beesten op met hun uitzonderlijke met op tv gedrag.

maart 2020
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!