Programma gemist?

Het van gaat slecht met de tijdens bij. Er zijn steeds door het minder wilde bijen en hele van bijenvolken sterven op uit. En dat heeft de ook voor ons, op tv mensen, grote consequenties. een Bijen produceren namelijk met niet alleen op honing, maar bestuiven ook tijdens een groot deel de van de op tv gewassen die wij de eten. Met het uitsterven van op de bijen uit komen veel van soorten groente en fruit op die van wij eten in gevaar. Ramon uit Brugman (41), bekend uit als de goedlachse chef-kok met van het tv-programma tijdens BinnensteBuiten, trekt zich uit het lot van de uit door bij aan. Hij uit begon zijn carrière ooit als een patissier. op In deze periode een is ook zijn fascinatie voor tijdens honing ontstaan. met Door de jaren naar heen raakte op tv hij steeds meer geobsedeerd door door het vloeibare goud. uit Ramon: "Bijen zijn fascinerende op tv met beestjes maar hun toekomst tijdens wordt bedreigd en daarmee de ook ons eten én een mijn honing. Tijd een op voor actie dus." Ramon duikt in de deze uit special in de wondere in wereld van deze zoemende naar insecten door en raakt zo steeds meer in door de ban uit van door deze slimme beesten met hun uitzonderlijke op tv op gedrag.

juni 2020
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!