Programma gemist?

Het gaat slecht het een met de bij. Er zijn in steeds minder wilde een bijen van en hele bijenvolken sterven uit. En tijdens van dat heeft ook voor ons, mensen, de tijdens grote consequenties. Bijen op tv produceren namelijk niet alleen honing, maar naar bestuiven op tv ook een groot het deel van de op gewassen die uit wij eten. Met het uitsterven van tijdens de bijen met komen veel soorten groente op tv het en fruit die wij uit eten in gevaar. Ramon Brugman (41), uit bekend als naar de goedlachse chef-kok naar van het op tv-programma BinnensteBuiten, trekt zich naar het lot van naar de bij aan. Hij een door begon zijn carrière tijdens ooit als patissier. In deze periode op is ook door zijn fascinatie tijdens voor honing ontstaan. Door de een jaren met heen raakte hij tijdens steeds meer in geobsedeerd door het de vloeibare goud. Ramon: "Bijen van zijn fascinerende beestjes maar hun met op tv toekomst wordt bedreigd tijdens en daarmee ook ons naar eten én van mijn honing. Tijd voor actie dus." Ramon op duikt het in deze special het in de met wondere wereld van deze zoemende van insecten en tijdens raakt zo steeds uit meer in naar de ban van deze slimme in beesten met hun het uitzonderlijke uit gedrag.

juni 2021
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!