Programma gemist?

Het gaat met slecht een met de bij. Er tijdens zijn steeds minder wilde het bijen de en hele bijenvolken sterven uit. En op dat naar heeft ook voor het ons, mensen, grote door consequenties. Bijen produceren door namelijk niet alleen honing, tijdens maar uit bestuiven ook een groot in deel van in de gewassen die het wij eten. Met het uitsterven van op tv de bijen komen tijdens de veel soorten groente en fruit die tijdens wij eten uit in gevaar. Ramon van Brugman (41), tijdens bekend als de het goedlachse chef-kok van het tv-programma BinnensteBuiten, tijdens trekt zich tijdens het lot van de naar tijdens bij aan. Hij begon uit zijn carrière ooit het als patissier. In op tv deze periode is ook zijn op fascinatie de voor honing ontstaan. Door de naar jaren de heen raakte hij steeds de meer het geobsedeerd door het vloeibare de goud. Ramon: "Bijen zijn fascinerende op op tv beestjes maar hun toekomst wordt bedreigd met de en daarmee ook op tv ons eten én mijn honing. van Tijd voor van actie dus." Ramon duikt in uit deze met special in de wondere wereld de van deze zoemende insecten naar en raakt zo door steeds meer in een de ban van naar deze slimme de beesten met het hun uitzonderlijke tijdens gedrag.

januari 2020
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!