Programma gemist?

Het gaat door slecht met de in bij. Er zijn het steeds minder het wilde bijen en hele bijenvolken uit sterven uit. En van dat heeft ook het voor op tv ons, mensen, van grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet van alleen honing, maar in bestuiven ook een een groot deel het van de gewassen van die wij eten. het Met het met uitsterven van de op bijen komen veel met soorten groente en met fruit die wij de eten in gevaar. Ramon Brugman met (41), bekend als de de goedlachse chef-kok tijdens van met het tv-programma BinnensteBuiten, trekt een zich het door lot van de bij aan. Hij op tv begon zijn carrière door ooit als het patissier. door In deze periode is het ook zijn op tv fascinatie voor honing ontstaan. Door de door van jaren heen raakte hij steeds een meer van geobsedeerd door het vloeibare goud. in Ramon: "Bijen het zijn fascinerende beestjes maar in hun toekomst wordt bedreigd in en daarmee ook op tv ons op eten én mijn honing. op tv Tijd voor op tv actie dus." Ramon duikt het in deze special in de het wondere wereld van naar deze zoemende de insecten en raakt zo door steeds meer in op de ban van tijdens deze slimme tijdens beesten naar met hun uitzonderlijke de gedrag.

oktober 2019
25-01-2019 19:40

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman - BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman

Het gaat slecht met de bij. Er zijn steeds minder wilde bijen en hele bijenvolken sterven uit. En dat heeft ook voor ons, mensen, grote consequenties. Bijen produceren namelijk niet alleen honing, maar bestuiven ook een groot deel van de ge...

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman bij BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten Bijenspecial met chef-kok Ramon Brugman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!