Programma gemist?

Narsingh in Balwantsingh ontmoet mensen die met op zoek het zijn naar persoonlijke verlichting of naar meer levensgeluk. Hoe de zijn uit zij tot hun nieuwe inzichten door gekomen? Energetisch tijdens manager Stef Freriks naar lost emotionele met blokkades bij dieren op. (herh. op van naar 21 okt op tv 2018). Oud-muay thai-kickbokser Ilonka Elmont, 'The het Killer Queen', van spart in met Narsingh over de op tv vraag of kickboksen tot de verlichting kan de leiden. (herh. van 29 oktober in 2017). naar Ina Custers met is oprichter van de op 'Hermetic Order of the Temple op tv of Starlight'. een (herh. op van 18 maart de 2018).

Kan het je spiritualiteit op tv vinden in de natuur en door hoe op tv uit zich dat dan? Narsingh een gaat op stap met door boswachter en door overlevingscoach Marijke uit van Langen. In een met tijd waarin van steeds meer mensen last in hebben van stress, uit probeert zij het hen weer dichter bij de een een natuur te brengen. Ze laat in Narsingh het zien hoe ze op tv dat doet en leert hem onder door andere de 'vossenpas' door en op hoe je een veilige, droge op slaapplek kunt het bouwen van uit bladeren en takken. * uit Kunstenaarsduo Huub en op tv Adelheid Kortekaas door hebben kunst, waarin spiritualiteit volledig de is naar geïntegreerd, verheven tot hun levenswerk. door Ze wonen in en werken in De uit Tempelhof, dat ze tijdens zelf hebben ontworpen met met en gebouwd. Narsingh krijgt een tijdens rondleiding met langs hun inspirerende de kunstwerken. * Klaas Boomsma is door 'verslaafd' aan het hardlopen. Ruim zes jaar naar geleden was hij het verslaafd aan een alcohol. Over de omslag door in zijn leven schreef tijdens hij het boek op tv 'Ren naar voor je leven. Een naar persoonlijk boek een over wat hardlopen met jou een kan doen'. Met door een voorwoord van uit het broer Arie Boomsma. door Klaas en Arie maken op tv Narsingh duidelijk dat hardlopen en naar sport in verlichting kunnen tijdens brengen.

Apache helikopterpiloot door Peter Gordijn, in spiritueel leermeester Shri Guru Anandji de Maharaj in en Nadja het de Vlaminck. Ze het geeft cursussen 'Sjamanistisch in coachen met paarden'.

juli 2021
17-02-2019 16:25

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

Narsingh Balwantsingh ontmoet mensen die op zoek zijn naar persoonlijke verlichting of meer levensgeluk. Hoe zijn zij tot hun nieuwe inzichten gekomen? Energetisch manager Stef Freriks lost emotionele blokkades bij dieren op. (herh. van 21 ...

10-02-2019 16:25

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

Kan je spiritualiteit vinden in de natuur en hoe uit zich dat dan? Narsingh gaat op stap met boswachter en overlevingscoach Marijke van Langen. In een tijd waarin steeds meer mensen last hebben van stress, probeert zij hen weer dichter bij ...

03-02-2019 16:25

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

27-01-2019 16:20

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

Apache helikopterpiloot Peter Gordijn, spiritueel leermeester Shri Guru Anandji Maharaj en Nadja de Vlaminck. Ze geeft cursussen 'Sjamanistisch coachen met paarden'.

Best of Iedereen Verlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of Iedereen Verlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of Iedereen Verlicht bij Best of Iedereen Verlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of Iedereen Verlicht. Heb je een uitzending van Best of Iedereen Verlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of Iedereen Verlicht gemist

Uitzending gemist van Best of Iedereen Verlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Best of Iedereen Verlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!