Programma gemist?

Narsingh de Balwantsingh ontmoet mensen tijdens die op zoek door zijn naar persoonlijke de verlichting of meer het levensgeluk. Hoe zijn zij een tot hun nieuwe inzichten in gekomen? Energetisch manager het Stef Freriks lost in uit emotionele blokkades bij door dieren op. (herh. van 21 op okt 2018). op Oud-muay thai-kickbokser naar Ilonka Elmont, 'The de Killer Queen', spart met met Narsingh over van de vraag of kickboksen tot verlichting van met kan leiden. (herh. van 29 oktober tijdens 2017). Ina van Custers is oprichter van op tv de naar 'Hermetic Order of het the Temple de of Starlight'. (herh. de van 18 maart op tv 2018).

Kan je spiritualiteit de vinden in een de natuur door en hoe uit zich met dat uit dan? Narsingh gaat op stap een met met boswachter en overlevingscoach op tv Marijke van Langen. uit In een tijd waarin steeds naar meer mensen last een hebben van stress, naar probeert zij naar hen weer dichter bij uit de natuur te op tv brengen. Ze van laat Narsingh zien hoe ze het dat doet naar en leert hem onder naar andere de 'vossenpas' een de en hoe je een met veilige, droge slaapplek kunt van bouwen in van bladeren en takken. * op tv Kunstenaarsduo in Huub en Adelheid Kortekaas hebben kunst, het waarin tijdens spiritualiteit volledig is geïntegreerd, met verheven tot hun levenswerk. met Ze wonen op en werken in De het Tempelhof, dat ze van zelf hebben in ontworpen en gebouwd. Narsingh de krijgt een rondleiding op tv langs op hun inspirerende kunstwerken. * met Klaas Boomsma is 'verslaafd' een aan hardlopen. Ruim een door zes jaar geleden de was hij verslaafd aan alcohol. door Over de omslag in naar zijn leven uit schreef hij het uit boek met 'Ren voor je leven. Een in persoonlijk boek over met wat hardlopen een met jou kan het doen'. Met een voorwoord van door broer Arie Boomsma. een Klaas een en Arie uit maken Narsingh duidelijk dat hardlopen naar en uit sport verlichting kunnen tijdens brengen.

Apache met helikopterpiloot Peter Gordijn, spiritueel op leermeester het Shri Guru Anandji Maharaj op tv en Nadja de uit Vlaminck. Ze geeft uit cursussen 'Sjamanistisch coachen met met paarden'.

september 2020
17-02-2019 16:25

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

Narsingh Balwantsingh ontmoet mensen die op zoek zijn naar persoonlijke verlichting of meer levensgeluk. Hoe zijn zij tot hun nieuwe inzichten gekomen? Energetisch manager Stef Freriks lost emotionele blokkades bij dieren op. (herh. van 21 ...

10-02-2019 16:25

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

Kan je spiritualiteit vinden in de natuur en hoe uit zich dat dan? Narsingh gaat op stap met boswachter en overlevingscoach Marijke van Langen. In een tijd waarin steeds meer mensen last hebben van stress, probeert zij hen weer dichter bij ...

03-02-2019 16:25

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

27-01-2019 16:20

Best of Iedereen Verlicht

Best of Iedereen Verlicht - Best of Iedereen Verlicht

Apache helikopterpiloot Peter Gordijn, spiritueel leermeester Shri Guru Anandji Maharaj en Nadja de Vlaminck. Ze geeft cursussen 'Sjamanistisch coachen met paarden'.

Best of Iedereen Verlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of Iedereen Verlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of Iedereen Verlicht bij Best of Iedereen Verlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of Iedereen Verlicht. Heb je een uitzending van Best of Iedereen Verlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of Iedereen Verlicht gemist

Uitzending gemist van Best of Iedereen Verlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Best of Iedereen Verlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!