Programma gemist?

Tijdens in de 3LAB door Serie Contest maken vijf pilots kans in om ontwikkeld te op tv worden van tot een een volledige dramaserie voor NPO 3. De tijdens met pilots zijn gemaakt door jonge met makers van eigen uit bodem.

december 2021
27-01-2019 23:30

3Lab: Serie Contest

3Lab: Serie Contest - 3Lab: Serie Contest

Tijdens de 3LAB Serie Contest maken vijf pilots kans om ontwikkeld te worden tot een volledige dramaserie voor NPO 3. De pilots zijn gemaakt door jonge makers van eigen bodem.

3Lab: Serie Contest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Serie Contest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Serie Contest bij 3Lab: Serie Contest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Serie Contest. Heb je een uitzending van 3Lab: Serie Contest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Serie Contest gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Serie Contest? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Serie Contest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!