Programma gemist?

Krakau, de Europese op gastronomische hoofdstad van naar 2019, vormt het een met decor van de strijd tussen in Herman en met Joris Bijdendijk. Joris, tijdens chef van het door met een in Michelinster bekroonde restaurant RIJKS uit in Amsterdam, kan niet wachten in om het tegen op Herman op te naar nemen. van De heren een worden uitgedaagd om een typisch het Pools gerecht tijdens van een gerenommeerde chef zo van uit exact mogelijk na tijdens te koken. Lukt het hen om in de juiste op ingrediënten naar te vinden en de een strenge jury met te overtuigen met hun het kopie?

Krakau, de de Europese gastronomische hoofdstad de van 2019, met vormt het in decor van de strijd naar tussen Herman en Joris Bijdendijk. van Joris, uit chef van naar het met een Michelinster bekroonde restaurant op tv RIJKS in Amsterdam, een kan niet wachten op om het tegen op tijdens Herman op te nemen. De in heren worden in uitgedaagd om in een typisch Pools gerecht van een van gerenommeerde het chef zo exact mogelijk na het te koken. Lukt uit in het hen om de juiste ingrediënten in te vinden en door de op strenge jury te in overtuigen met hun naar kopie?

In uit de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt op tv Herman tegen Nigel op tv van van der Horst, ook met bekend als de 'Chef door met lef'. van De enthousiaste van chef kan niet wachten om het door tegen Herman op de te door nemen. Na een ontdekkingstocht in door Lissabon op wacht Herman en Nigel in een pittige uitdaging. Ze het tijdens moeten een visgerecht bereid door een op bekende Portugese van chef zo goed uit mogelijk nakoken. De het emoties lopen in met beide op tv keukens hoog op. naar Wie overtuigd de jury het meeste in met zijn op kopie?

In de naar Portugese op tv hoofdstad Lissabon strijdt tijdens Herman tegen Nigel van in der Horst, ook in bekend als de tijdens 'Chef met lef'. De in enthousiaste op chef kan niet wachten de om het tegen Herman op door te een nemen. Na een ontdekkingstocht het door met Lissabon wacht Herman en het Nigel een op tv pittige uitdaging. Ze moeten een naar visgerecht bereid door een het op bekende Portugese chef zo goed in mogelijk nakoken. in De emoties lopen in met beide tijdens keukens hoog op. Wie tijdens overtuigd de de jury het meeste met zijn de kopie?

Herman gaat het op Sicilië de strijd een aan met op tv Ricardo van een Ede, de van jongste Nederlandse chef die ooit op tv een Michelinster behaalde. In uit het op levendige Catania, aan de de voet van op de Etna, proeven ze de op tv 50 jaar oude op naar familiegerechten van een Italiaanse in cheffin. Kunnen ze door de familieleden het van de Italiaanse de cheffin overtuigen van hun uit kookkwaliteiten?

Herman uit gaat op Sicilië de strijd naar aan van met Ricardo van Ede, een de jongste Nederlandse chef het in die ooit een Michelinster uit behaalde. In het levendige in Catania, aan door de voet uit van de Etna, van proeven ze de op 50 jaar oude familiegerechten van met een Italiaanse met cheffin. Kunnen het ze de familieleden van van de Italiaanse cheffin overtuigen van uit hun naar kookkwaliteiten?

Herman van gaat het de duel aan met het Jermain de Rozario, chef en eigenaar op van het met zojuist door Michelin met uit een door ster bekroonde restaurant een De Rozario in Helmond. met In het prachtig het besneeuwde Zwitserland het buigen Herman en Jermain zich naar over in twee wel tijdens heel bijzondere Zwitserse recepten. Herkennen ze tijdens met alle gebruikte ingrediënten en lukt het het hun op tv perfecte kopieën op van tafel te het toveren?

Herman gaat het door duel door aan met Jermain de Rozario, het chef en met eigenaar van het door zojuist door uit Michelin met een op ster bekroonde restaurant door De Rozario in het Helmond. In het van prachtig besneeuwde Zwitserland van buigen Herman en Jermain zich naar over twee tijdens wel de heel bijzondere Zwitserse met recepten. Herkennen ze alle gebruikte ingrediënten op en lukt uit het naar hun perfecte kopieën op op tafel te op toveren?

London door Loy is deze keer de uit uit uitdager die het Herman de flink moeilijk wil de gaan maken. Herman tijdens en London ontdekken op samen het bruisende naar Tel Aviv, het en ze zijn op flink onder de indruk van op de lokale cuisine. De in uit heren wacht een flinke de uitdaging qua uit smaak en finesse wanneer de zij twee gerechten met van een lokale grootheid, uit die in binnenkort zijn eerste zaak het In Amsterdam opent, door moeten nakoken.

London het Loy is deze keer de het uitdager het die het Herman flink met moeilijk wil gaan maken. op tv door Herman en London ontdekken samen van het bruisende door Tel Aviv, op tv en ze zijn uit flink onder de indruk van door de lokale cuisine. De naar heren naar wacht een flinke uitdaging qua tijdens in smaak en finesse wanneer zij twee het met gerechten van een een lokale grootheid, die binnenkort zijn met eerste met zaak In Amsterdam uit opent, moeten nakoken.

In het een Schotse Inverness een ontmoet Herman een met oude bekende: Maaike door Dogan. En zij met is niet de minste in tegenstander. Maaike leerde op tv in de het keuken van Hermans een restaurant De Engel de fijne van van kneepjes van het vak. Herman op tv en Maaike worden voor het met een flinke uitdaging de gesteld: ze moeten Haggis maken. Ze in hebben uit daarvoor allebei hun eigen bereidingswijze van bedacht. uit Maar wie kan dit traditionele een Schotse met gerecht het best uit nakoken?

In op tv het Schotse Inverness ontmoet het Herman een oude bekende: door naar Maaike Dogan. En zij is door niet op de minste tegenstander. Maaike leerde in de de de keuken van Hermans restaurant De met Engel met de fijne kneepjes uit van het vak. Herman en het Maaike worden voor de een flinke van uitdaging gesteld: ze het moeten Haggis tijdens maken. Ze op hebben daarvoor allebei op tv hun eigen bereidingswijze op bedacht. Maar wie kan het dit traditionele Schotse gerecht het tijdens best door nakoken?

Herman uit treft in deze van eerste aflevering meteen een een geduchte tegenstander. Op IJslandse naar bodem door wordt hij verrast door zijn uit een goede vriend en in topchef Alain Caron. van Beiden moeten zij drie met gerechten van naar een bekende IJslandse chef zo exact het door mogelijk nakoken. Maar de het keukens waarin de van heren terecht met komen, stelt beide chefs voor door een grote uitdaging. Wie met kan van de strenge lokale jury in overtuigen?

Vanaf vanavond is in de Herman den Blijker door weer terug op televisie. een Dit keer helpt hij geen op tv ondernemers, de maar gaat door hij zelf de culinaire strijd het aan met bekende chefkoks. Elke door uit week gaat Den Blijker met een een chefkok naar het door buitenland. tijdens De plaatselijke keuken op vormt de basis van voor de culinaire wedstrijd. in Herman en zijn opponent op mogen de uit gerechten op bekijken, ruiken en door proeven. Wanneer zij denken het te weten hoe het gerecht een in het elkaar steekt, naar gaan zij afzonderlijk van elkaar tijdens op pad om de naar door ingrediënten te bemachtigen en door het recept te bereiden. van Als hun creatie het klaar is, worden hun de kookkunsten door een het jury, die het de originele gerecht als van geen ander kent, een door beoordeeld. Herman treft in tijdens deze eerste aflevering meteen een geduchte de tegenstander. Op een IJslandse bodem wordt hij tijdens verrast de door zijn goede vriend en met topchef op Alain Caron. tijdens Beiden moeten zij drie op tv gerechten van een bekende in IJslandse chef zo exact op mogelijk op tv nakoken. Maar de keukens op waarin uit de heren terecht de komen, stelt beide chefs voor een een grote uitdaging. een Wie kan de strenge tijdens op lokale jury overtuigen? Bekijk wie naar de overige tegenstanders van Herman uit den Blijker naar zijn op van gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

juli 2021
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!