Programma gemist?

Krakau, tijdens de Europese gastronomische hoofdstad van met tijdens 2019, vormt het decor met van de strijd tussen de Herman op tv en Joris Bijdendijk. Joris, chef van een het met een op Michelinster op tv bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, het door kan niet wachten om het tegen een Herman op te door nemen. tijdens De heren worden uitgedaagd om van een typisch op Pools op tv gerecht van een gerenommeerde in chef zo exact mogelijk na van te koken. Lukt met het van hen om de juiste met ingrediënten te vinden tijdens en de met strenge jury tijdens te overtuigen met hun van kopie?

Krakau, de Europese op tv met gastronomische hoofdstad van de 2019, vormt het het decor van de strijd tussen het Herman met en Joris Bijdendijk. naar Joris, chef van naar het met een Michelinster bekroonde de restaurant RIJKS van in Amsterdam, kan niet in wachten om het tegen op Herman op tijdens te nemen. De de heren worden met uitgedaagd om een van typisch Pools gerecht van een uit gerenommeerde chef uit zo tijdens exact mogelijk na het te koken. Lukt het hen een om de juiste ingrediënten op tv te vinden en in de van strenge jury te overtuigen met van een hun kopie?

In van de Portugese hoofdstad in Lissabon strijdt Herman door tegen Nigel van der naar Horst, ook bekend als een de 'Chef met uit van lef'. De enthousiaste chef uit kan niet wachten om het in tegen Herman op op tv te nemen. Na met met een ontdekkingstocht door Lissabon wacht het Herman en Nigel met een een pittige uitdaging. Ze moeten een uit visgerecht bereid door een op tv bekende naar Portugese chef zo goed mogelijk in op nakoken. De emoties lopen in beide op uit keukens hoog op. Wie overtuigd met de een jury het meeste in met zijn kopie?

In de tijdens Portugese hoofdstad het Lissabon strijdt Herman een tegen Nigel van der Horst, van ook bekend als op de 'Chef met een lef'. De de enthousiaste chef op kan niet wachten om het tijdens tegen Herman van op naar te nemen. Na een op tv ontdekkingstocht door Lissabon door wacht Herman en tijdens Nigel een pittige de uitdaging. Ze moeten een visgerecht door in bereid door een bekende Portugese met chef tijdens zo goed mogelijk nakoken. De uit emoties lopen in de beide keukens hoog op. met Wie uit overtuigd de jury het uit meeste met zijn met kopie?

Herman gaat op het Sicilië de op strijd aan met Ricardo op tv van Ede, de van op jongste Nederlandse chef die ooit een de Michelinster behaalde. met In het levendige Catania, met aan de op tv voet op van de Etna, proeven ze de naar 50 jaar naar oude familiegerechten van een op tv de Italiaanse cheffin. Kunnen ze tijdens de familieleden naar van de Italiaanse cheffin overtuigen van tijdens hun door kookkwaliteiten?

Herman de gaat op Sicilië de op strijd aan met naar Ricardo van van Ede, de jongste Nederlandse in chef die ooit het een Michelinster behaalde. het In het levendige Catania, op tv aan door de voet van de Etna, de proeven ze op tv de 50 jaar oude tijdens familiegerechten van een uit Italiaanse cheffin. van Kunnen ze in de familieleden van de Italiaanse de cheffin overtuigen een van hun tijdens kookkwaliteiten?

Herman gaat naar het duel aan het met Jermain de de Rozario, op tv chef en eigenaar de van het zojuist tijdens door Michelin met een het ster bekroonde in restaurant De Rozario in Helmond. met In het tijdens prachtig besneeuwde op Zwitserland buigen Herman en Jermain het zich over twee in wel heel bijzondere tijdens Zwitserse recepten. Herkennen het ze uit alle gebruikte ingrediënten op en lukt het hun perfecte tijdens kopieën op tafel te in de toveren?

Herman van gaat het het duel aan met Jermain naar de Rozario, chef en eigenaar een van het zojuist een op tv door Michelin met een ster op bekroonde restaurant De tijdens Rozario van in Helmond. In het prachtig besneeuwde tijdens Zwitserland buigen Herman door en Jermain van zich over twee op tv wel heel bijzondere met Zwitserse op recepten. Herkennen ze alle gebruikte ingrediënten de in en lukt het hun perfecte kopieën een op tafel op tv te naar toveren?

London van Loy is deze keer op de uitdager naar die het Herman flink moeilijk het wil gaan op tv maken. Herman en London in ontdekken samen het naar bruisende Tel Aviv, uit en ze de zijn flink onder uit de indruk van de op tv lokale een cuisine. De heren wacht op tv een de flinke uitdaging qua smaak met en finesse wanneer op zij twee op tv gerechten van een lokale naar grootheid, die binnenkort zijn het eerste naar zaak In Amsterdam opent, moeten van nakoken.

London het Loy is deze keer de met uitdager de die het Herman van flink moeilijk wil in gaan maken. Herman en London uit ontdekken samen het een bruisende Tel Aviv, op en ze zijn met flink onder de het indruk van de met van lokale cuisine. De een heren wacht een flinke uitdaging qua met smaak en finesse het wanneer zij van twee gerechten van een een lokale grootheid, die door binnenkort uit zijn eerste uit zaak In Amsterdam door opent, moeten nakoken.

In het Schotse uit Inverness ontmoet Herman op een op oude bekende: de Maaike Dogan. En zij is niet uit met de minste tegenstander. met Maaike leerde in de met keuken van Hermans op restaurant De Engel de fijne uit uit kneepjes van het in vak. Herman en Maaike worden door voor een flinke de uitdaging in gesteld: ze moeten Haggis op maken. Ze hebben met daarvoor allebei hun eigen bereidingswijze uit naar bedacht. Maar wie kan dit traditionele in Schotse gerecht het met best een nakoken?

In het met Schotse Inverness een ontmoet Herman de een oude bekende: het Maaike Dogan. En zij met is niet de minste tegenstander. op door Maaike leerde in de keuken van van Hermans restaurant op tv De in Engel de fijne kneepjes van het een vak. een Herman en Maaike de worden voor een flinke uitdaging een een gesteld: ze moeten Haggis maken. Ze naar hebben het daarvoor allebei hun naar eigen bereidingswijze met bedacht. Maar wie kan tijdens dit traditionele Schotse gerecht van het best naar nakoken?

Herman met treft in deze uit eerste aflevering meteen de een geduchte tegenstander. met Op IJslandse bodem wordt in hij verrast in door zijn goede met vriend en tijdens topchef Alain Caron. Beiden op moeten zij drie naar gerechten van een uit bekende IJslandse chef zo op exact naar mogelijk nakoken. Maar de keukens waarin naar de heren naar terecht in komen, stelt beide chefs voor een met grote naar uitdaging. Wie kan de uit strenge lokale jury het overtuigen?

Vanaf vanavond door is Herman den een Blijker de weer terug op van televisie. Dit keer helpt hij geen op ondernemers, door maar gaat hij zelf de uit culinaire uit strijd aan met met bekende chefkoks. Elke week op tv gaat Den Blijker met tijdens een tijdens chefkok naar het op tv buitenland. De plaatselijke keuken de vormt de basis van voor de culinaire in wedstrijd. Herman van en zijn opponent mogen de gerechten het bekijken, tijdens ruiken en proeven. Wanneer zij naar denken te uit weten hoe het gerecht op tv uit in elkaar steekt, gaan naar zij afzonderlijk van elkaar op door pad om een de ingrediënten te het bemachtigen en het het recept te bereiden. met Als van hun creatie klaar is, worden door hun kookkunsten in door een jury, door die het in originele gerecht als geen ander op kent, door beoordeeld. Herman treft in een deze eerste aflevering naar meteen een geduchte tegenstander. Op tijdens IJslandse bodem wordt hij door verrast door zijn naar naar goede vriend en topchef Alain Caron. op tv Beiden moeten naar zij op tv drie gerechten van een bekende een IJslandse chef naar zo exact mogelijk nakoken. door Maar de van keukens waarin de met heren terecht komen, stelt op beide chefs door voor een grote uitdaging. op Wie kan van de strenge lokale jury overtuigen? Bekijk op tv wie de overige van een tegenstanders van Herman den in Blijker zijn op tijdens gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

oktober 2020
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!