Programma gemist?

Krakau, de de Europese gastronomische op tv hoofdstad van het 2019, vormt het decor van de uit strijd met tussen Herman naar en Joris Bijdendijk. Joris, door chef van van het met een Michelinster door bekroonde restaurant op tv RIJKS in Amsterdam, door kan niet wachten om door het tegen Herman op te een nemen. De het heren tijdens worden uitgedaagd om een typisch Pools de gerecht van in een gerenommeerde chef zo het exact mogelijk na uit te koken. uit Lukt het tijdens hen om de juiste op ingrediënten te vinden en uit door de strenge jury te overtuigen met door hun door kopie?

Krakau, de in Europese gastronomische hoofdstad een van 2019, vormt het met naar decor van de strijd tussen op tv Herman en Joris Bijdendijk. het Joris, chef van op tv met het met een op tv Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in op tv Amsterdam, van kan niet wachten met om het tegen Herman in op te nemen. met De heren worden uitgedaagd om met tijdens een typisch Pools gerecht op van een gerenommeerde chef door zo exact van mogelijk na het te koken. Lukt het hen het om de juiste in ingrediënten te vinden en uit de strenge jury met te op overtuigen met hun tijdens kopie?

In het de Portugese met hoofdstad Lissabon strijdt door Herman tegen Nigel met van der Horst, de ook bekend als de op tv 'Chef met lef'. De enthousiaste van door chef kan niet wachten om het op tv tegen Herman op op te nemen. op Na een een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman naar en op Nigel een pittige uitdaging. van Ze moeten een op tv visgerecht van bereid door een tijdens bekende Portugese chef zo goed mogelijk op nakoken. De emoties op tv lopen de in beide keukens hoog uit op. Wie overtuigd op de jury het van meeste met zijn in kopie?

In de door Portugese op hoofdstad Lissabon strijdt Herman het tegen Nigel van der Horst, de ook bekend naar als de 'Chef met het op lef'. De enthousiaste op tv chef kan niet wachten naar om het tegen Herman het op te met nemen. Na op tv een ontdekkingstocht door Lissabon uit wacht Herman een en Nigel een pittige uitdaging. Ze door moeten de een visgerecht een bereid door een bekende Portugese naar chef tijdens zo goed mogelijk nakoken. De het emoties lopen in op beide keukens door hoog op. Wie overtuigd de naar in jury het meeste met zijn het kopie?

Herman een gaat op Sicilië tijdens de strijd aan met Ricardo op van Ede, naar de jongste Nederlandse chef het die ooit door een op Michelinster behaalde. In het levendige Catania, de aan de voet naar van de op tv Etna, proeven uit ze de het 50 jaar oude familiegerechten van een op Italiaanse cheffin. Kunnen uit ze de familieleden in van uit de Italiaanse cheffin overtuigen van een hun van kookkwaliteiten?

Herman een gaat op Sicilië de strijd uit aan met de Ricardo uit van Ede, de jongste uit Nederlandse chef die uit ooit een Michelinster het behaalde. In het tijdens levendige Catania, aan de uit voet van de Etna, op tv proeven ze de tijdens 50 jaar oude van tijdens familiegerechten van een Italiaanse cheffin. tijdens Kunnen ze de familieleden de van op de Italiaanse cheffin overtuigen tijdens van op hun kookkwaliteiten?

Herman naar gaat het duel naar aan met in Jermain de Rozario, chef naar en eigenaar van het tijdens zojuist naar door Michelin met een ster bekroonde op restaurant De naar Rozario door in Helmond. In het prachtig de besneeuwde Zwitserland buigen op tv Herman door en Jermain zich over op twee wel heel bijzondere de Zwitserse recepten. Herkennen ze op alle gebruikte ingrediënten op het en lukt het hun perfecte op tv kopieën op tafel te door een toveren?

Herman gaat het op tv met duel aan met Jermain uit de Rozario, door chef en eigenaar van het zojuist uit door Michelin met tijdens een ster een bekroonde restaurant De uit Rozario op tv in Helmond. In het naar prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman met en Jermain een zich over twee wel van heel bijzondere met Zwitserse recepten. Herkennen ze de het alle gebruikte ingrediënten en lukt het met op tv hun perfecte kopieën een op tafel te de toveren?

London van Loy is deze keer naar de uit uitdager die het Herman een flink moeilijk wil gaan van maken. Herman en het London naar ontdekken samen het uit bruisende Tel Aviv, en het ze zijn flink op onder de indruk van de het op lokale cuisine. De heren wacht in een flinke uitdaging qua een smaak en finesse op wanneer op tv zij twee gerechten van uit een op lokale grootheid, die naar binnenkort zijn eerste zaak In Amsterdam het opent, moeten op nakoken.

London Loy het is deze tijdens keer de uitdager die in het op tv Herman flink moeilijk wil in gaan maken. Herman met en London van ontdekken samen het bruisende van Tel Aviv, en ze zijn tijdens flink onder op de indruk van de tijdens een lokale cuisine. De heren wacht een op tv flinke uitdaging qua naar smaak met en finesse wanneer zij uit twee gerechten van door een in lokale grootheid, die binnenkort van zijn eerste zaak In in Amsterdam tijdens opent, moeten nakoken.

In door het Schotse op tv Inverness ontmoet Herman uit een oude bekende: Maaike op Dogan. En het zij is niet de minste tegenstander. door Maaike van leerde in de een keuken van Hermans door restaurant De het Engel de fijne kneepjes op van het vak. Herman en uit Maaike worden naar voor in een flinke uitdaging gesteld: ze op tv moeten Haggis maken. op Ze hebben daarvoor allebei tijdens hun een eigen bereidingswijze bedacht. in Maar wie kan dit het traditionele Schotse gerecht met het best tijdens nakoken?

In het Schotse het Inverness ontmoet het Herman een oude het bekende: Maaike Dogan. En op tv zij is door niet de minste tegenstander. uit tijdens Maaike leerde in met de keuken van Hermans restaurant De het Engel de fijne in kneepjes van uit het vak. Herman en naar Maaike van worden voor een op tv flinke uitdaging met gesteld: ze moeten door Haggis maken. Ze hebben daarvoor uit allebei op hun eigen bereidingswijze bedacht. Maar naar wie kan het dit traditionele Schotse gerecht op het best uit nakoken?

Herman treft in van deze eerste aflevering uit meteen van een geduchte in tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij naar naar verrast door zijn goede een vriend en topchef Alain Caron. een op tv Beiden moeten zij drie de gerechten van een de bekende IJslandse chef met zo exact in mogelijk nakoken. Maar de keukens waarin naar de heren op tv terecht komen, stelt beide van chefs voor van een grote uitdaging. uit Wie kan de tijdens strenge uit lokale jury overtuigen?

Vanaf een vanavond is Herman door den Blijker met weer terug op televisie. Dit op tv keer uit helpt hij geen ondernemers, het maar gaat de hij zelf de culinaire strijd door aan met bekende chefkoks. Elke in week gaat van Den Blijker met met een chefkok naar het naar buitenland. De het plaatselijke in keuken vormt de basis in voor de een culinaire wedstrijd. Herman en tijdens zijn opponent mogen de gerechten in bekijken, ruiken het en proeven. Wanneer een zij denken te door weten hoe een het gerecht in van elkaar steekt, op tv gaan zij afzonderlijk tijdens van elkaar op pad om de de ingrediënten te bemachtigen van en het uit recept tijdens te bereiden. Als hun creatie door klaar is, worden hun het kookkunsten door een uit op tv jury, die het originele gerecht naar als geen door ander kent, beoordeeld. Herman uit treft in op tv deze eerste aflevering meteen een geduchte tijdens uit tegenstander. Op IJslandse bodem wordt een hij verrast door zijn uit de goede vriend en topchef Alain Caron. door Beiden de moeten zij drie uit gerechten van een in bekende IJslandse chef zo exact op mogelijk nakoken. Maar tijdens de keukens waarin door de met heren terecht op tv komen, stelt beide van chefs voor een de grote uitdaging. Wie kan op tv de strenge lokale op jury overtuigen? Bekijk wie uit de overige tegenstanders van door Herman den Blijker zijn tijdens op tijdens gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

juli 2020
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!