Programma gemist?

Krakau, uit de Europese gastronomische hoofdstad het van 2019, tijdens vormt het decor een van de strijd tussen Herman van een en Joris Bijdendijk. Joris, het chef van het op tv met een Michelinster de bekroonde restaurant RIJKS uit in Amsterdam, kan in niet wachten uit om het tegen van Herman op te nemen. door De heren worden uitgedaagd om met een van typisch Pools op gerecht van een gerenommeerde uit chef zo een exact mogelijk na te door koken. Lukt het hen om in de juiste ingrediënten tijdens te vinden door en met de strenge jury te het overtuigen met een hun kopie?

Krakau, de tijdens Europese gastronomische naar hoofdstad van 2019, vormt het tijdens met decor van de strijd tussen door Herman en Joris Bijdendijk. op Joris, chef uit van naar het met een Michelinster bekroonde op tv restaurant RIJKS van in Amsterdam, kan niet het wachten om het tegen tijdens Herman op door te het nemen. De heren op tv worden uitgedaagd om een op typisch Pools gerecht op van een gerenommeerde chef zo uit exact uit mogelijk na te koken. uit Lukt het hen om naar de juiste het ingrediënten te vinden het en op de strenge jury te overtuigen naar met hun op tv kopie?

In met de Portugese hoofdstad Lissabon op strijdt Herman een tegen Nigel van van der Horst, ook bekend op tv als naar de 'Chef met met lef'. De enthousiaste chef kan een niet wachten de om het tegen in Herman op te nemen. met Na een ontdekkingstocht door uit Lissabon wacht het Herman en Nigel een op pittige uitdaging. Ze naar moeten een uit visgerecht bereid door met een bekende Portugese chef van zo goed door mogelijk nakoken. uit De emoties lopen uit in beide keukens hoog op. op op tv Wie overtuigd de uit jury het meeste met zijn op tv kopie?

In de Portugese in hoofdstad Lissabon van strijdt Herman tegen Nigel tijdens van der Horst, in tijdens ook bekend als de 'Chef naar met lef'. De de enthousiaste chef kan met niet door wachten om het tegen het Herman op te de nemen. Na een ontdekkingstocht door een Lissabon uit wacht Herman en tijdens Nigel een pittige op uitdaging. Ze moeten een op visgerecht bereid door een met van bekende Portugese chef op zo goed mogelijk nakoken. De emoties naar lopen in beide uit van keukens hoog op. Wie op overtuigd de jury van het meeste met zijn een kopie?

Herman gaat op tv op Sicilië de strijd het de aan met Ricardo van Ede, de tijdens jongste Nederlandse een chef die uit ooit een Michelinster de behaalde. In het levendige Catania, een aan het de voet naar van de Etna, met proeven ze de 50 jaar oude door familiegerechten van een op Italiaanse cheffin. door Kunnen ze de door familieleden naar van de Italiaanse een cheffin overtuigen van hun in kookkwaliteiten?

Herman door gaat op Sicilië de met strijd aan met met Ricardo van Ede, de in jongste het Nederlandse chef die ooit door een Michelinster door behaalde. In het levendige op Catania, aan de tijdens voet naar van de Etna, proeven door ze de 50 jaar in oude met familiegerechten van een van Italiaanse cheffin. Kunnen ze tijdens de familieleden van de Italiaanse in met cheffin overtuigen van hun door kookkwaliteiten?

Herman naar gaat het duel het aan met Jermain de Rozario, naar chef en op eigenaar een van het zojuist door Michelin met uit een ster bekroonde met de restaurant De Rozario in Helmond. In van uit het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen de Herman op en Jermain zich tijdens over twee wel heel bijzondere Zwitserse naar recepten. Herkennen tijdens ze een alle gebruikte ingrediënten en lukt het naar hun perfecte kopieën naar op van tafel te uit toveren?

Herman naar gaat het op duel aan met Jermain de Rozario, uit tijdens chef en eigenaar van het een zojuist door uit Michelin met naar een ster bekroonde restaurant het De Rozario in Helmond. In op tv het prachtig besneeuwde op tv Zwitserland buigen door Herman het en Jermain zich over twee op tv wel heel op tv bijzondere Zwitserse recepten. Herkennen door ze alle gebruikte ingrediënten van tijdens en lukt het van hun perfecte kopieën een op tafel te met toveren?

London Loy is op tv deze keer de een van uitdager die het Herman flink het moeilijk door wil gaan maken. Herman van en London ontdekken op tv samen het bruisende op tv Tel Aviv, en ze op zijn flink onder door de een indruk van de lokale cuisine. uit De in heren wacht een flinke de uitdaging qua smaak en door finesse wanneer naar zij twee gerechten van een een lokale van grootheid, die binnenkort in zijn eerste zaak In Amsterdam van opent, moeten tijdens nakoken.

London Loy een is deze met keer de uitdager die uit het Herman flink het moeilijk een wil gaan maken. Herman en de London ontdekken uit samen het bruisende Tel op tv Aviv, en ze zijn op tv flink naar onder de indruk in van de lokale in cuisine. De heren wacht tijdens een flinke uitdaging in qua smaak en op finesse wanneer zij twee door gerechten het van een een lokale grootheid, die binnenkort zijn eerste naar zaak In Amsterdam naar opent, moeten tijdens nakoken.

In het Schotse op van Inverness ontmoet Herman een oude uit bekende: Maaike het Dogan. En zij is met niet de het minste tegenstander. tijdens Maaike leerde in op tv de keuken van Hermans een restaurant De Engel de uit fijne kneepjes van het door vak. tijdens Herman en Maaike worden op voor een flinke tijdens uitdaging gesteld: ze door moeten Haggis in maken. Ze hebben daarvoor allebei op hun eigen bereidingswijze in bedacht. met Maar wie kan dit traditionele door Schotse gerecht het een de best nakoken?

In van het Schotse Inverness ontmoet tijdens Herman een oude bekende: van Maaike Dogan. En het zij is naar niet de minste tegenstander. tijdens Maaike leerde in in de keuken door van Hermans restaurant van De Engel uit de fijne kneepjes van het op vak. Herman een en Maaike worden tijdens voor een op flinke uitdaging naar gesteld: ze moeten Haggis maken. tijdens Ze hebben daarvoor allebei tijdens van hun eigen bereidingswijze bedacht. op Maar wie op tv kan dit traditionele Schotse gerecht de het op best nakoken?

Herman op tv treft in tijdens deze eerste aflevering meteen op tv een geduchte tegenstander. Op in IJslandse bodem op wordt hij verrast door tijdens zijn goede vriend en tijdens topchef Alain tijdens Caron. een Beiden moeten zij een drie gerechten van een bekende het IJslandse chef zo uit exact tijdens mogelijk nakoken. Maar uit de keukens waarin van de heren terecht komen, stelt door beide chefs voor met een op grote uitdaging. Wie kan de door strenge lokale van jury overtuigen?

Vanaf vanavond is een Herman op tv den Blijker weer terug uit op televisie. Dit de keer een helpt hij geen ondernemers, maar gaat naar hij het zelf de culinaire uit strijd aan met bekende op chefkoks. Elke week in gaat Den een Blijker met een chefkok van naar het buitenland. De plaatselijke in keuken naar vormt de de basis voor de naar culinaire wedstrijd. Herman naar en zijn opponent mogen de naar gerechten bekijken, ruiken uit en proeven. Wanneer naar zij uit denken te weten in hoe het gerecht in elkaar steekt, tijdens gaan door zij afzonderlijk op van elkaar op pad een om de het ingrediënten te bemachtigen het en het recept te bereiden. naar Als hun op tv creatie klaar een is, worden hun kookkunsten door een het jury, op tv die het een originele gerecht als tijdens geen ander kent, beoordeeld. Herman treft met in deze uit eerste aflevering meteen een met geduchte tegenstander. Op IJslandse het naar bodem wordt hij op verrast door zijn goede vriend en naar topchef Alain Caron. tijdens een Beiden moeten zij drie een gerechten van het een bekende IJslandse chef zo uit exact mogelijk nakoken. van Maar de keukens waarin naar tijdens de heren terecht komen, stelt een beide chefs voor naar een het grote uitdaging. Wie kan uit de strenge lokale jury op tv overtuigen? Bekijk wie de overige door tegenstanders van Herman de den Blijker zijn naar op tv op gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

september 2019
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord