Programma gemist?

Krakau, de Europese een gastronomische met hoofdstad van uit 2019, vormt het decor van een de strijd tussen met Herman met en Joris Bijdendijk. Joris, naar chef van uit het met een Michelinster tijdens bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, op tv kan niet wachten van om het door tegen Herman op te door met nemen. De heren worden de uitgedaagd om van een typisch Pools een gerecht van een gerenommeerde chef zo de exact mogelijk op tv na te koken. op Lukt van het hen om de juiste door ingrediënten te vinden op en de de strenge jury te overtuigen de met door hun kopie?

Krakau, de Europese uit gastronomische hoofdstad van van 2019, vormt het naar decor van door de strijd tussen Herman een en een Joris Bijdendijk. door Joris, chef van op het met een een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in in Amsterdam, kan niet wachten op om het tegen van Herman op het te nemen. De heren van worden naar uitgedaagd om op een typisch Pools in gerecht van een gerenommeerde op tv chef zo exact mogelijk na het te met koken. Lukt het hen in om de juiste tijdens ingrediënten te vinden en uit de strenge van jury te overtuigen in met uit hun kopie?

In de met Portugese hoofdstad Lissabon strijdt op Herman tegen van Nigel tijdens van der Horst, ook de bekend als de een 'Chef met lef'. De de enthousiaste in chef kan niet wachten naar om het tegen Herman van op te van nemen. Na een ontdekkingstocht op tv door Lissabon in wacht Herman en Nigel een een pittige op uitdaging. Ze van moeten een visgerecht bereid door uit een door bekende Portugese chef zo goed in mogelijk nakoken. De emoties naar op lopen in beide keukens van hoog op. tijdens Wie overtuigd de op tv jury het meeste met naar zijn kopie?

In de uit Portugese een hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel met van van der Horst, ook bekend door als de 'Chef een met lef'. De de enthousiaste het chef kan niet wachten om tijdens het tijdens tegen Herman op te nemen. op Na door een ontdekkingstocht door Lissabon het wacht Herman en Nigel een naar pittige tijdens uitdaging. Ze moeten een tijdens visgerecht door bereid door een bekende naar Portugese chef zo op goed mogelijk nakoken. De met emoties van lopen in beide een keukens hoog op. Wie uit overtuigd de jury het meeste naar met zijn tijdens kopie?

Herman uit gaat op Sicilië de uit strijd aan in met Ricardo van Ede, de op tv door jongste Nederlandse chef die ooit een een Michelinster behaalde. In door het levendige de Catania, aan de uit voet van de tijdens Etna, een proeven ze de 50 op jaar oude familiegerechten op van een Italiaanse door cheffin. Kunnen ze de door familieleden op tv van de Italiaanse cheffin overtuigen van op tv hun naar kookkwaliteiten?

Herman de gaat op op Sicilië de strijd aan met naar Ricardo van Ede, de in jongste Nederlandse door chef die ooit een van op tv Michelinster behaalde. In het levendige Catania, door met aan de voet van de naar Etna, proeven een ze de 50 jaar naar oude familiegerechten van van een Italiaanse cheffin. van Kunnen ze op de familieleden van van de Italiaanse uit cheffin overtuigen van hun uit kookkwaliteiten?

Herman gaat naar het van duel aan met van Jermain de Rozario, chef en van eigenaar van op het zojuist door Michelin in met een ster bekroonde de restaurant De op Rozario in Helmond. in In een het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman in en door Jermain zich over twee de wel naar heel bijzondere Zwitserse recepten. Herkennen ze de alle gebruikte een ingrediënten en lukt het in met hun perfecte kopieën op door tafel te op toveren?

Herman met gaat het van duel aan met Jermain de Rozario, van chef en eigenaar van van het door zojuist op door Michelin met het een ster bekroonde restaurant De Rozario op tv in Helmond. de In het door prachtig besneeuwde Zwitserland buigen met Herman en van Jermain zich over met twee wel heel bijzondere Zwitserse op tv recepten. door Herkennen ze alle gebruikte de ingrediënten met en lukt het hun perfecte kopieën in op de tafel te tijdens toveren?

London in Loy is door deze keer de uitdager die op tv het Herman flink moeilijk tijdens wil in gaan maken. Herman en naar London ontdekken op samen het bruisende Tel Aviv, op en ze zijn het van flink onder de indruk van van de lokale de cuisine. De heren uit wacht een de flinke uitdaging qua naar smaak en finesse wanneer zij twee naar naar gerechten van een lokale grootheid, die in binnenkort zijn met eerste zaak In Amsterdam het op tv opent, moeten nakoken.

London op Loy is deze naar keer de uitdager die in het Herman flink op tv moeilijk wil een gaan maken. Herman en op tv London ontdekken samen tijdens het bruisende op Tel Aviv, en ze het zijn flink onder met de indruk tijdens van de lokale de cuisine. De heren een wacht een flinke uitdaging qua een smaak en tijdens finesse wanneer het zij twee gerechten van van een op tv lokale grootheid, die binnenkort naar zijn eerste zaak tijdens In Amsterdam opent, op moeten nakoken.

In het door Schotse Inverness ontmoet Herman op een naar oude bekende: Maaike de Dogan. En zij op is niet uit de minste tegenstander. Maaike leerde in op het de keuken van Hermans restaurant uit De Engel met de fijne kneepjes van het op het vak. Herman en Maaike worden op voor een flinke uit uitdaging gesteld: in ze moeten naar Haggis maken. Ze hebben daarvoor allebei door hun eigen tijdens bereidingswijze tijdens bedacht. Maar wie kan dit op traditionele Schotse uit gerecht het van best nakoken?

In door het Schotse Inverness de ontmoet Herman een oude op tv bekende: Maaike Dogan. uit En door zij is niet met de minste tegenstander. Maaike leerde in op tv uit de keuken van Hermans de restaurant De Engel de door fijne kneepjes van het de van vak. Herman en Maaike een worden voor op een flinke uitdaging gesteld: ze door moeten Haggis op tv maken. Ze hebben daarvoor op tv allebei hun door eigen bereidingswijze bedacht. met Maar wie kan dit traditionele uit Schotse in gerecht het best in nakoken?

Herman treft een in het deze eerste aflevering meteen een geduchte op tv tegenstander. Op IJslandse naar een bodem wordt hij verrast door op zijn goede vriend en op tv uit topchef Alain Caron. naar Beiden moeten zij drie gerechten met van een op bekende IJslandse chef zo exact door van mogelijk nakoken. Maar de keukens van waarin de heren op tv terecht komen, stelt uit beide chefs voor een op grote uitdaging. Wie naar kan de strenge door lokale tijdens jury overtuigen?

Vanaf vanavond naar is uit Herman den Blijker weer terug tijdens op televisie. van Dit keer helpt hij geen naar ondernemers, tijdens maar gaat hij zelf op tv de van culinaire strijd aan uit met bekende chefkoks. Elke naar week gaat Den op Blijker met een chefkok naar de het buitenland. het De plaatselijke keuken een vormt de basis voor op tv de culinaire wedstrijd. Herman van en met zijn opponent mogen tijdens de gerechten bekijken, ruiken en het proeven. Wanneer zij het tijdens denken te weten hoe naar het gerecht op in elkaar steekt, gaan zij een afzonderlijk in van elkaar op pad om de uit ingrediënten te bemachtigen uit en het op recept op tv te bereiden. Als hun creatie naar klaar is, worden door hun kookkunsten door door een jury, die uit het originele uit gerecht als de geen ander kent, beoordeeld. Herman treft in van op tv deze eerste aflevering meteen een op geduchte het tegenstander. Op IJslandse bodem wordt de hij verrast door tijdens zijn goede vriend en naar topchef Alain uit Caron. een Beiden moeten zij van drie gerechten van een op tv bekende IJslandse in chef zo exact mogelijk nakoken. uit Maar de keukens waarin op tv met de heren terecht komen, stelt beide op tv chefs van voor een grote uitdaging. een Wie in kan de strenge lokale jury door overtuigen? Bekijk wie in de overige tegenstanders van Herman op tv den Blijker naar zijn met op gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

maart 2021
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!