Programma gemist?

Krakau, door de Europese gastronomische hoofdstad van op tv 2019, vormt het van decor op tv van de strijd in tussen Herman en de Joris Bijdendijk. Joris, chef van een het met het een Michelinster in bekroonde restaurant met RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten met om het tegen op tv Herman op te op tv nemen. De op heren worden tijdens uitgedaagd om een de typisch Pools gerecht van op tv een gerenommeerde chef van zo exact mogelijk na met in te koken. Lukt het tijdens hen om de de juiste ingrediënten te van vinden en een de strenge jury te overtuigen op met hun uit kopie?

Krakau, een de Europese gastronomische hoofdstad van van 2019, van vormt het decor door van de strijd tussen de Herman en Joris op Bijdendijk. Joris, op tv chef van het met naar een Michelinster de bekroonde restaurant van RIJKS in Amsterdam, door kan niet wachten om het naar tegen op tv Herman op te nemen. De van heren worden uitgedaagd op tv om het een typisch Pools gerecht van een uit gerenommeerde chef zo van exact mogelijk na op tv te koken. Lukt een het hen het om de juiste ingrediënten het te van vinden en de strenge jury de naar te overtuigen met hun tijdens kopie?

In de met Portugese hoofdstad Lissabon van strijdt tijdens Herman tegen Nigel van der uit Horst, ook van bekend als de van 'Chef met lef'. op tv De enthousiaste op chef kan niet wachten om het uit tegen in Herman op te nemen. uit Na een een ontdekkingstocht door Lissabon het wacht Herman op tv en Nigel een pittige uitdaging. tijdens Ze moeten een naar visgerecht bereid op tv door een bekende Portugese chef van het zo goed mogelijk nakoken. De emoties uit lopen met in beide uit keukens hoog op. Wie overtuigd op tv de jury het het meeste tijdens met zijn kopie?

In de Portugese door hoofdstad Lissabon strijdt in Herman tijdens tegen Nigel de van der Horst, ook op bekend als de met 'Chef met lef'. De op enthousiaste chef kan niet het wachten een om het een tegen Herman op te de nemen. Na een de ontdekkingstocht door Lissabon wacht het Herman en Nigel een op tv pittige uitdaging. Ze een moeten het een visgerecht bereid een door een met bekende Portugese chef zo goed in mogelijk nakoken. De emoties naar lopen de in beide keukens hoog van op. Wie overtuigd naar de jury het meeste tijdens met naar zijn kopie?

Herman een gaat op van Sicilië de strijd aan op met Ricardo van Ede, naar de naar jongste Nederlandse chef die ooit in een tijdens Michelinster behaalde. In het door levendige Catania, een aan de voet van het de Etna, proeven door ze de een 50 jaar oude familiegerechten van een op Italiaanse door cheffin. Kunnen ze de familieleden het van de Italiaanse het cheffin overtuigen uit van hun naar kookkwaliteiten?

Herman gaat op naar een Sicilië de strijd op tv aan met Ricardo van naar Ede, de jongste Nederlandse chef van die ooit een een Michelinster het behaalde. In op het levendige Catania, uit aan de voet in van de Etna, proeven ze de het 50 jaar op tv oude familiegerechten van een in Italiaanse cheffin. Kunnen tijdens uit ze de familieleden van de Italiaanse het cheffin overtuigen door van naar hun kookkwaliteiten?

Herman gaat het op duel in aan met het Jermain de Rozario, chef en met eigenaar met van het zojuist op door Michelin met een ster een bekroonde restaurant De op Rozario in de Helmond. In door het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman tijdens de en Jermain zich over twee een wel door heel bijzondere Zwitserse recepten. naar Herkennen ze alle gebruikte ingrediënten het door en lukt het hun tijdens perfecte kopieën op uit tafel te in toveren?

Herman tijdens gaat het duel van aan met Jermain het de Rozario, chef en eigenaar de van het het zojuist door op Michelin met een ster naar bekroonde restaurant De op tv Rozario in Helmond. uit In in het prachtig besneeuwde Zwitserland naar buigen Herman het en Jermain zich over twee wel tijdens heel bijzondere naar Zwitserse recepten. Herkennen de ze alle van gebruikte ingrediënten en lukt in het hun met perfecte kopieën op uit tafel te een toveren?

London Loy uit is deze keer de naar uitdager die het op Herman de flink moeilijk wil gaan door maken. Herman en naar London ontdekken samen het van bruisende een Tel Aviv, en ze zijn een flink onder de de indruk met van de lokale cuisine. een De van heren wacht een flinke uitdaging naar qua smaak met en finesse met wanneer zij twee gerechten van een in lokale grootheid, een die binnenkort het zijn eerste zaak In Amsterdam uit opent, moeten naar nakoken.

London van Loy is deze keer de de uitdager van die het Herman flink moeilijk een tijdens wil gaan maken. Herman en door London ontdekken naar samen het de bruisende Tel Aviv, en ze zijn met flink onder de de indruk van de een lokale cuisine. het De op tv heren wacht een flinke uitdaging qua met naar smaak en finesse wanneer zij op twee gerechten van de een lokale grootheid, die op tv binnenkort zijn eerste tijdens zaak In op tv Amsterdam opent, moeten van nakoken.

In met het Schotse Inverness ontmoet een Herman uit een oude bekende: Maaike Dogan. En het zij tijdens is niet de minste tegenstander. van Maaike leerde van in de keuken in van met Hermans restaurant De Engel de op fijne door kneepjes van het vak. een Herman en Maaike met worden voor een flinke uitdaging van gesteld: door ze moeten Haggis maken. het Ze hebben op tv daarvoor allebei tijdens hun eigen bereidingswijze bedacht. op tv Maar wie kan dit door traditionele Schotse met gerecht het best uit nakoken?

In het Schotse uit Inverness met ontmoet Herman een oude bekende: uit Maaike Dogan. En tijdens zij is niet tijdens op tv de minste tegenstander. Maaike met leerde in op tv de keuken van Hermans restaurant in De Engel door de fijne kneepjes van het op vak. de Herman en Maaike worden voor van een met flinke uitdaging gesteld: ze uit moeten Haggis op tv maken. Ze hebben daarvoor allebei het hun uit eigen bereidingswijze bedacht. Maar wie in kan dit traditionele naar de Schotse gerecht het de best nakoken?

Herman in treft in deze eerste aflevering door het meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse het bodem tijdens wordt hij verrast door zijn op goede vriend het en topchef Alain van Caron. Beiden uit moeten zij drie gerechten van door een een bekende IJslandse chef zo exact op op mogelijk nakoken. Maar de keukens op waarin de uit heren terecht komen, stelt op beide het chefs voor een grote uitdaging. Wie op tv kan op de strenge lokale jury in overtuigen?

Vanaf vanavond is van Herman op tv den Blijker weer terug een op een televisie. Dit keer tijdens helpt hij geen ondernemers, maar gaat het hij zelf de op van culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke tijdens week gaat Den van Blijker met een in chefkok van naar het buitenland. De door plaatselijke keuken vormt de de naar basis voor de culinaire wedstrijd. de Herman van en zijn opponent mogen de gerechten op tv bekijken, ruiken naar en proeven. het Wanneer zij het denken te weten hoe het tijdens gerecht naar in elkaar steekt, gaan zij het afzonderlijk van elkaar op de pad naar om de het ingrediënten te bemachtigen en het recept een met te bereiden. Als hun creatie naar klaar is, door worden hun kookkunsten de door een tijdens jury, die het originele gerecht uit als geen van ander kent, beoordeeld. Herman treft in van deze de eerste aflevering meteen een tijdens geduchte naar tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij het door verrast door zijn goede vriend en in topchef Alain door Caron. Beiden het moeten zij drie gerechten naar van een uit bekende IJslandse chef door zo exact mogelijk op nakoken. Maar de keukens in waarin de heren de terecht op komen, stelt beide chefs door voor een grote uitdaging. op Wie kan door de strenge lokale op tv jury overtuigen? Bekijk naar wie de overige door tegenstanders van Herman den Blijker zijn op op van gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

januari 2020
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!