Programma gemist?

Krakau, de Europese met gastronomische hoofdstad van op 2019, van vormt het decor van de de strijd tussen in Herman en het Joris Bijdendijk. Joris, chef in van het met een op Michelinster een bekroonde restaurant RIJKS in het Amsterdam, tijdens kan niet wachten om het het tegen tijdens Herman op te nemen. in De heren worden uitgedaagd de om van een typisch Pools gerecht van uit een gerenommeerde op chef zo exact mogelijk na tijdens te koken. tijdens Lukt het hen om op de juiste uit ingrediënten te vinden op en de strenge jury naar te overtuigen de met een hun kopie?

Krakau, de van Europese op tv gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het in decor van van de strijd tussen Herman op en op tv Joris Bijdendijk. een Joris, chef van op tv het met een op tv Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, in tijdens kan niet wachten om het de tegen een Herman op te nemen. naar De heren worden uitgedaagd in om een typisch Pools door van gerecht van een uit gerenommeerde chef zo exact mogelijk na tijdens te koken. met Lukt het hen om met de in juiste ingrediënten te uit vinden en de strenge in jury te tijdens overtuigen met hun naar kopie?

In op de Portugese hoofdstad van Lissabon strijdt met Herman tegen Nigel van der Horst, tijdens ook uit bekend als de 'Chef van met lef'. door De enthousiaste chef kan in niet wachten om met het tegen Herman door op te nemen. door Na op een ontdekkingstocht door Lissabon naar wacht Herman en van Nigel een pittige uitdaging. met Ze de moeten een visgerecht bereid door met een bekende een Portugese chef zo goed mogelijk de in nakoken. De emoties lopen het in beide keukens hoog op. met van Wie overtuigd de jury het meeste op met een zijn kopie?

In de Portugese naar hoofdstad Lissabon met strijdt Herman de tegen Nigel van der Horst, de van ook bekend als de 'Chef met naar lef'. De een enthousiaste chef kan op niet wachten met om het tegen Herman op met te nemen. Na het een op ontdekkingstocht door Lissabon wacht van Herman en Nigel een de pittige uitdaging. tijdens Ze moeten een visgerecht naar bereid door op tv een bekende Portugese naar chef een zo goed mogelijk nakoken. de De emoties op lopen in beide keukens hoog uit op. het Wie overtuigd de jury het op meeste met zijn naar kopie?

Herman gaat een op Sicilië de de strijd aan tijdens met Ricardo uit van Ede, de jongste Nederlandse chef door die ooit een van Michelinster op tv behaalde. In het het levendige Catania, aan de voet op tv de van de Etna, proeven op ze de 50 uit jaar oude naar familiegerechten van een Italiaanse cheffin. Kunnen uit ze de op familieleden op van de Italiaanse cheffin van overtuigen van hun op kookkwaliteiten?

Herman met gaat op Sicilië de op tv strijd tijdens aan met Ricardo van Ede, de op tv jongste door Nederlandse chef die een ooit een Michelinster behaalde. op tv In uit het levendige Catania, op tv aan de voet van naar de Etna, proeven ze de met 50 jaar oude op familiegerechten van in een Italiaanse cheffin. op Kunnen ze van de familieleden van de van Italiaanse cheffin overtuigen van op tv hun tijdens kookkwaliteiten?

Herman gaat de het het duel aan met Jermain de op Rozario, door chef en eigenaar van het zojuist naar door Michelin met in een ster uit bekroonde restaurant van De Rozario uit in Helmond. In het prachtig besneeuwde op tv Zwitserland door buigen Herman en naar Jermain zich over twee op wel heel bijzondere van Zwitserse recepten. Herkennen ze een alle gebruikte ingrediënten met en lukt op het hun perfecte kopieën met op tafel te op uit toveren?

Herman tijdens gaat het duel aan door met Jermain tijdens de Rozario, chef en eigenaar de van het door zojuist door Michelin tijdens met een in ster bekroonde restaurant De uit Rozario in Helmond. op tv In het prachtig besneeuwde de Zwitserland buigen Herman tijdens en Jermain zich met over twee wel op tijdens heel bijzondere Zwitserse recepten. Herkennen ze door alle gebruikte ingrediënten de in en lukt het hun perfecte kopieën met op op tafel te het toveren?

London een Loy is deze door keer de uitdager die het op tv Herman flink tijdens moeilijk wil gaan door maken. tijdens Herman en London naar ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, de en in ze zijn de flink onder de indruk van van de door lokale cuisine. De heren wacht een op tv flinke op tv uitdaging qua smaak in en finesse wanneer zij uit twee gerechten van een met lokale grootheid, het die binnenkort de zijn eerste naar zaak In Amsterdam opent, moeten door nakoken.

London op Loy is met deze keer de het uitdager die het Herman flink moeilijk op tv wil gaan de maken. Herman en met London ontdekken samen de het bruisende op tv Tel Aviv, de en ze zijn flink onder met de indruk tijdens van de het lokale cuisine. De heren wacht een op flinke in uitdaging qua smaak en finesse het wanneer zij de twee gerechten van een een lokale uit grootheid, die door binnenkort zijn eerste zaak In op Amsterdam naar opent, moeten nakoken.

In het Schotse op tv Inverness op ontmoet Herman een oude bekende: de tijdens Maaike Dogan. En zij is niet naar van de minste tegenstander. de Maaike leerde in de keuken van het Hermans restaurant op tv De Engel de fijne in kneepjes van van het vak. in Herman en Maaike worden in voor een flinke uit uitdaging gesteld: ze moeten het Haggis maken. Ze naar naar hebben daarvoor allebei op tv hun eigen bereidingswijze op tv bedacht. Maar wie kan dit uit traditionele Schotse naar gerecht het best op tv nakoken?

In een het Schotse een Inverness ontmoet Herman een oude bekende: in Maaike Dogan. En uit zij is naar niet de minste een tegenstander. Maaike leerde naar in de keuken van in Hermans restaurant De door Engel de een fijne kneepjes van het van tijdens vak. Herman en Maaike worden het voor een naar flinke uitdaging gesteld: ze moeten naar Haggis in maken. Ze hebben daarvoor naar allebei hun eigen bereidingswijze het bedacht. Maar wie tijdens kan de dit traditionele Schotse door gerecht het best naar nakoken?

Herman met treft in in deze eerste aflevering meteen een geduchte een van tegenstander. Op IJslandse bodem wordt door hij verrast het door zijn goede vriend en de topchef de Alain Caron. het Beiden moeten zij drie gerechten van door een bekende IJslandse in chef zo exact van mogelijk nakoken. door Maar uit de keukens waarin de het heren terecht komen, tijdens stelt beide chefs voor een tijdens grote de uitdaging. Wie naar kan de strenge lokale jury uit overtuigen?

Vanaf op vanavond is op Herman den Blijker weer terug tijdens op televisie. Dit keer door de helpt hij geen ondernemers, naar maar gaat hij zelf de met culinaire in strijd aan op met bekende chefkoks. Elke week een gaat Den Blijker met door een chefkok naar het uit buitenland. van De plaatselijke keuken vormt met de basis door voor de culinaire naar wedstrijd. Herman en zijn de opponent mogen de de gerechten uit bekijken, ruiken en proeven. naar Wanneer zij een denken te weten hoe het uit gerecht in elkaar steekt, een gaan zij door afzonderlijk van elkaar op de pad om in de uit ingrediënten te bemachtigen op en het recept te de bereiden. Als hun creatie de klaar naar is, worden hun kookkunsten door een de naar jury, die het originele gerecht als de geen ander met kent, beoordeeld. Herman treft in het deze eerste aflevering van meteen een geduchte de tegenstander. Op IJslandse uit bodem wordt uit hij in verrast door zijn goede vriend en op tv tijdens topchef Alain Caron. Beiden moeten zij door drie gerechten door van een het bekende IJslandse tijdens chef zo exact mogelijk de nakoken. Maar de keukens de waarin de heren naar terecht komen, op stelt beide chefs voor een door door grote uitdaging. Wie kan de strenge van van lokale jury overtuigen? Bekijk wie de een overige tegenstanders van Herman op den Blijker met zijn in op gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

mei 2019
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord