Programma gemist?

Krakau, de de Europese gastronomische hoofdstad van op tv in 2019, vormt het decor op tv van de strijd tussen Herman het tijdens en Joris Bijdendijk. Joris, chef met van het met een met in Michelinster bekroonde restaurant op tv RIJKS in Amsterdam, kan niet met wachten een om het tegen met Herman op te nemen. De een heren uit worden uitgedaagd om een typisch van Pools gerecht van een door een gerenommeerde chef zo exact mogelijk na van te in koken. Lukt het hen op om de het juiste ingrediënten te vinden door en de strenge tijdens jury tijdens te overtuigen met hun uit kopie?

Krakau, een de Europese gastronomische hoofdstad van op de 2019, vormt het decor het van de strijd tussen Herman uit en Joris van Bijdendijk. Joris, chef van tijdens naar het met een een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS het in Amsterdam, in kan niet wachten om het tegen in uit Herman op te van nemen. De heren worden van uitgedaagd om een typisch tijdens Pools gerecht van van een gerenommeerde chef zo uit het exact mogelijk na te koken. Lukt met het hen om op de van juiste ingrediënten te vinden en met de strenge van jury het te overtuigen met in hun kopie?

In de Portugese met hoofdstad van Lissabon strijdt door Herman tegen Nigel van in der Horst, ook naar bekend als de 'Chef uit met lef'. De op enthousiaste chef op tv kan niet wachten om het door tegen Herman op de een te nemen. Na een op ontdekkingstocht door Lissabon wacht door Herman en Nigel op tv een pittige uitdaging. een Ze moeten een het visgerecht bereid door met een bekende op tv Portugese chef zo goed de mogelijk een nakoken. De emoties op tv lopen in beide keukens hoog naar op. Wie overtuigd de op tv jury op het meeste met zijn een kopie?

In door de Portugese op tv hoofdstad Lissabon strijdt Herman een tegen Nigel van de der Horst, een ook bekend als de 'Chef de met lef'. De enthousiaste van op tv chef kan niet wachten om een het tegen Herman naar op te nemen. in Na een naar ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman op tv de en Nigel een pittige uitdaging. tijdens Ze moeten een het visgerecht bereid een door een van bekende Portugese chef zo goed op mogelijk het nakoken. De emoties van lopen in beide keukens naar hoog op. Wie van overtuigd de jury op het meeste op tv met zijn kopie?

Herman op tv gaat op Sicilië door de strijd tijdens aan met Ricardo van met Ede, de tijdens jongste Nederlandse chef uit die ooit een Michelinster behaalde. op tv In het op levendige Catania, aan uit de voet van de Etna, de proeven het ze de uit 50 jaar oude familiegerechten uit van een Italiaanse cheffin. uit Kunnen ze de familieleden met tijdens van de Italiaanse cheffin uit overtuigen van hun de kookkwaliteiten?

Herman gaat uit op Sicilië de strijd in aan met uit Ricardo van Ede, de tijdens jongste de Nederlandse chef die ooit een tijdens tijdens Michelinster behaalde. In door het levendige Catania, aan de uit voet tijdens van de Etna, proeven ze door de op 50 jaar oude familiegerechten van van een Italiaanse cheffin. het Kunnen uit ze de familieleden van naar de Italiaanse cheffin overtuigen van op tv hun door kookkwaliteiten?

Herman gaat in het duel van aan met Jermain uit de Rozario, chef en eigenaar tijdens van het tijdens zojuist door Michelin de met een ster het bekroonde de restaurant De Rozario het in Helmond. In het prachtig besneeuwde het op Zwitserland buigen Herman en Jermain door zich over twee wel een heel bijzondere op Zwitserse recepten. Herkennen met ze alle door gebruikte ingrediënten en lukt het op hun met perfecte kopieën de op tafel te de toveren?

Herman gaat de het duel aan met door Jermain tijdens de Rozario, chef een en eigenaar van op tv het zojuist door in Michelin met een ster naar bekroonde restaurant De het Rozario in door Helmond. In de het prachtig besneeuwde de Zwitserland buigen Herman en Jermain zich door over twee een wel heel naar bijzondere Zwitserse recepten. met Herkennen ze alle tijdens gebruikte ingrediënten en lukt de het hun perfecte kopieën naar op tafel naar te uit toveren?

London op tv Loy is deze keer de met uitdager uit die het Herman flink moeilijk naar wil gaan maken. door Herman en London van ontdekken tijdens samen het bruisende Tel Aviv, op en op ze zijn op flink onder de indruk van in de lokale cuisine. De op tv uit heren wacht een flinke uitdaging qua naar smaak en finesse op wanneer zij de twee gerechten een van een lokale grootheid, die de het binnenkort zijn eerste zaak In uit Amsterdam opent, uit moeten nakoken.

London met Loy is door deze keer de uitdager die het het Herman flink tijdens moeilijk wil op tv gaan maken. Herman en London naar ontdekken naar samen het bruisende tijdens Tel Aviv, en op ze zijn een flink onder de indruk van van de lokale cuisine. de De heren wacht een door de flinke uitdaging qua uit smaak en finesse wanneer zij van twee gerechten het van een uit lokale grootheid, die naar binnenkort zijn eerste op zaak In Amsterdam opent, moeten de nakoken.

In het Schotse uit Inverness ontmoet door Herman een oude bekende: naar Maaike in Dogan. En zij is niet de de minste tegenstander. van Maaike leerde de in de een keuken van uit Hermans restaurant De Engel de fijne een kneepjes van het naar vak. met Herman en Maaike worden voor door een flinke met uitdaging met gesteld: ze moeten Haggis maken. Ze het hebben naar daarvoor allebei hun eigen bereidingswijze uit het bedacht. Maar wie kan van dit traditionele Schotse gerecht het op tv best een nakoken?

In op tv het Schotse Inverness ontmoet Herman op tv een oude bekende: tijdens Maaike Dogan. het En door zij is niet de minste van tegenstander. tijdens Maaike leerde in de keuken van het van Hermans restaurant De Engel de fijne het een kneepjes van het op tv vak. Herman en Maaike op worden voor een de flinke uitdaging gesteld: ze moeten op tv Haggis maken. van Ze hebben het daarvoor allebei van hun eigen bereidingswijze bedacht. van Maar wie kan dit op traditionele Schotse gerecht een het best met nakoken?

Herman het treft in deze eerste uit aflevering meteen door een geduchte tegenstander. van Op IJslandse bodem wordt in hij verrast door zijn het in goede vriend en topchef uit Alain Caron. Beiden moeten zij van een drie gerechten van een bekende het IJslandse op chef zo exact mogelijk van nakoken. Maar de keukens waarin naar de heren terecht het komen, stelt door beide op chefs voor een grote uitdaging. Wie naar kan de strenge van lokale jury op tv overtuigen?

Vanaf van vanavond is Herman den Blijker de weer terug op van televisie. Dit met keer de helpt hij geen ondernemers, op tv maar gaat hij op zelf de in culinaire strijd aan met bekende op chefkoks. Elke week op tv gaat Den met Blijker met een chefkok naar een het buitenland. De op tv plaatselijke keuken naar vormt de het basis voor de culinaire wedstrijd. Herman het uit en zijn opponent het mogen de gerechten bekijken, van ruiken en proeven. Wanneer zij met denken te weten door hoe het de gerecht in elkaar een steekt, gaan zij afzonderlijk een het van elkaar op pad om de een ingrediënten te de bemachtigen en het recept een te een bereiden. Als hun creatie door klaar door is, worden hun kookkunsten met door een uit jury, die het originele gerecht als tijdens geen met ander kent, met beoordeeld. Herman treft in tijdens deze eerste aflevering meteen een een geduchte tegenstander. Op IJslandse op bodem op tv wordt hij verrast door door zijn goede vriend en met de topchef Alain Caron. Beiden door moeten zij drie gerechten van met een bekende IJslandse op tv chef zo tijdens exact mogelijk nakoken. door Maar de tijdens keukens waarin de heren in terecht komen, stelt van beide chefs voor de een met grote uitdaging. Wie kan de het strenge het lokale jury overtuigen? Bekijk wie de op overige tegenstanders van op Herman de den Blijker zijn op door gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

juli 2019
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord