Programma gemist?

Krakau, in de Europese gastronomische hoofdstad de van 2019, van vormt het decor van van de strijd tussen op tv Herman naar en Joris Bijdendijk. Joris, het chef van het met van een Michelinster bekroonde de restaurant RIJKS in Amsterdam, van kan met niet wachten om het door tegen op Herman op te nemen. De het heren worden uitgedaagd om een een typisch de Pools op gerecht van een gerenommeerde een chef zo naar exact mogelijk na te koken. tijdens Lukt het tijdens hen om de juiste ingrediënten op de te vinden en de uit strenge jury op tv te overtuigen met uit hun kopie?

Krakau, naar de Europese gastronomische op hoofdstad van 2019, met vormt het decor van de op strijd naar tussen Herman en van Joris Bijdendijk. Joris, chef van van het van met een Michelinster tijdens bekroonde restaurant RIJKS van in Amsterdam, kan niet in wachten op tv om het tegen Herman met op te met nemen. De heren worden uitgedaagd om tijdens een het typisch Pools gerecht van de een gerenommeerde chef zo tijdens exact mogelijk na op tv te met koken. Lukt het hen op om de op juiste ingrediënten op tv te vinden en de strenge jury op van te overtuigen met hun tijdens kopie?

In de een Portugese hoofdstad Lissabon naar strijdt Herman tegen een Nigel van der uit Horst, ook bekend als door de 'Chef naar met lef'. De tijdens enthousiaste op chef kan niet wachten om naar het tegen met Herman op op tv te nemen. Na de een ontdekkingstocht door Lissabon wacht een Herman en Nigel uit een pittige uitdaging. op Ze moeten tijdens een visgerecht bereid het door een bekende Portugese van chef zo goed op tv mogelijk nakoken. De door emoties lopen in beide een keukens hoog op. tijdens Wie overtuigd de door jury op tv het meeste met zijn met kopie?

In door de Portugese hoofdstad Lissabon met strijdt tijdens Herman tegen Nigel van der het Horst, ook van bekend als de naar 'Chef met lef'. De naar enthousiaste chef van kan niet wachten om het naar tegen Herman een op te nemen. Na van een een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman door en Nigel op tv een pittige op uitdaging. Ze moeten een visgerecht het bereid door een met bekende met Portugese chef zo goed het mogelijk nakoken. op tv De emoties tijdens lopen in beide op keukens hoog op. uit Wie overtuigd de jury het op meeste met zijn door kopie?

Herman op gaat op Sicilië een de strijd aan met op tv Ricardo van Ede, de op jongste in Nederlandse chef die ooit naar een Michelinster behaalde. uit In het levendige door Catania, aan de voet op op tv van de Etna, proeven ze een de 50 jaar oude naar met familiegerechten van een Italiaanse naar cheffin. Kunnen ze op de familieleden van naar de Italiaanse cheffin overtuigen op tv van hun op tv kookkwaliteiten?

Herman gaat op uit uit Sicilië de strijd aan met Ricardo het naar van Ede, de jongste Nederlandse tijdens chef die ooit tijdens een Michelinster tijdens behaalde. In het levendige uit Catania, aan met de voet van de het Etna, van proeven ze de 50 jaar oude uit familiegerechten van een uit van Italiaanse cheffin. Kunnen het ze de familieleden van de Italiaanse naar cheffin overtuigen van van hun op kookkwaliteiten?

Herman gaat in het duel aan met in Jermain de in Rozario, een chef en eigenaar van het van zojuist door Michelin met de een ster bekroonde uit van restaurant De Rozario in Helmond. door In het prachtig uit besneeuwde Zwitserland buigen met Herman met en Jermain zich over twee op wel heel bijzondere de Zwitserse recepten. Herkennen naar ze alle het gebruikte ingrediënten tijdens en lukt het hun perfecte kopieën uit op op tafel te een toveren?

Herman gaat het een duel aan met uit Jermain de in Rozario, op chef en eigenaar van het het zojuist door uit Michelin met een ster bekroonde een restaurant van De Rozario uit in Helmond. In het prachtig besneeuwde uit Zwitserland buigen een Herman en uit Jermain zich een over twee wel een heel bijzondere Zwitserse recepten. Herkennen tijdens ze naar alle gebruikte ingrediënten en lukt het van met hun perfecte kopieën op tafel uit te een toveren?

London Loy op tv is deze door keer de uitdager die met het naar Herman flink moeilijk wil gaan maken. tijdens op Herman en London tijdens ontdekken samen het bruisende van Tel Aviv, en ze zijn het flink onder in de indruk van in de lokale cuisine. met De heren op wacht een flinke uitdaging qua op smaak en tijdens finesse wanneer zij op tv twee gerechten van van een uit lokale grootheid, die door binnenkort zijn eerste zaak In uit Amsterdam opent, moeten op nakoken.

London in Loy is deze keer het de uitdager op die het Herman uit flink moeilijk wil gaan maken. uit Herman het en London ontdekken op tv samen het bruisende het Tel Aviv, en uit ze zijn flink onder op tv de een indruk van de lokale cuisine. tijdens De heren wacht naar een flinke de uitdaging qua smaak en finesse van op wanneer zij twee gerechten op tv van een lokale grootheid, tijdens die binnenkort zijn eerste met zaak In van Amsterdam opent, naar moeten nakoken.

In het uit Schotse Inverness ontmoet van Herman met een oude bekende: Maaike Dogan. uit En uit zij is niet de minste tegenstander. van Maaike het leerde in uit de keuken van Hermans door restaurant De Engel de door fijne kneepjes van van het vak. Herman tijdens en Maaike worden voor een een in flinke uitdaging gesteld: ze moeten van van Haggis maken. Ze hebben naar daarvoor allebei hun op eigen bereidingswijze een bedacht. Maar wie naar kan dit traditionele Schotse op gerecht het best het nakoken?

In het de Schotse Inverness ontmoet Herman met een oude het bekende: Maaike het Dogan. En zij is op niet de minste tijdens tegenstander. Maaike van leerde in de keuken op tv van het Hermans restaurant De Engel tijdens de fijne met kneepjes van het vak. op Herman en Maaike worden de voor een flinke uitdaging op gesteld: een ze moeten uit Haggis maken. Ze hebben op daarvoor allebei hun een eigen bereidingswijze bedacht. Maar wie door kan dit traditionele het Schotse gerecht uit het best van nakoken?

Herman met treft in deze eerste uit aflevering van meteen een geduchte tegenstander. in Op IJslandse met bodem wordt hij verrast door met zijn goede vriend en door met topchef Alain Caron. Beiden moeten zij in drie de gerechten van een bekende IJslandse naar chef zo exact de mogelijk nakoken. op Maar de keukens waarin een de heren terecht naar op tv komen, stelt beide tijdens chefs voor een grote een uitdaging. Wie kan een de strenge lokale jury het overtuigen?

Vanaf vanavond op is naar Herman den Blijker weer terug op het televisie. Dit in keer helpt naar hij geen door ondernemers, maar gaat hij door zelf de culinaire strijd aan van met het bekende chefkoks. Elke week gaat naar Den Blijker door met een chefkok naar het tijdens buitenland. met De plaatselijke keuken een vormt de uit basis voor de culinaire wedstrijd. het Herman en zijn op opponent mogen de door gerechten bekijken, ruiken in en proeven. Wanneer uit zij denken te weten het uit hoe het gerecht in elkaar steekt, tijdens gaan zij afzonderlijk uit van een elkaar op pad om een de ingrediënten te tijdens bemachtigen en van het recept te bereiden. Als naar in hun creatie klaar uit is, worden hun kookkunsten door een met jury, op tv die het originele gerecht een als geen ander in kent, beoordeeld. Herman treft van in van deze eerste aflevering tijdens meteen een geduchte tegenstander. Op door IJslandse bodem wordt hij met van verrast door zijn met goede vriend en topchef Alain de Caron. Beiden van moeten zij drie gerechten van van een bekende van IJslandse chef tijdens zo exact mogelijk nakoken. met Maar de keukens de waarin de het heren terecht op komen, stelt beide in chefs voor een door grote uitdaging. Wie kan de strenge uit door lokale jury overtuigen? Bekijk op wie de overige tegenstanders in van Herman den met Blijker zijn op naar gids.tv/programma/herman-tegen-de-rest.

maart 2019
20-03-2019 16:01

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

19-03-2019 21:32

Afl. 7

Herman Tegen De Rest - Afl. 7

Krakau, de Europese gastronomische hoofdstad van 2019, vormt het decor van de strijd tussen Herman en Joris Bijdendijk. Joris, chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS in Amsterdam, kan niet wachten om het tegen Herman o...

13-03-2019 16:01

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

12-03-2019 21:35

Afl. 6

Herman Tegen De Rest - Afl. 6

In de Portugese hoofdstad Lissabon strijdt Herman tegen Nigel van der Horst, ook bekend als de 'Chef met lef'. De enthousiaste chef kan niet wachten om het tegen Herman op te nemen. Na een ontdekkingstocht door Lissabon wacht Herman en Nige...

06-03-2019 15:59

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

05-03-2019 21:33

Afl. 5

Herman Tegen De Rest - Afl. 5

Herman gaat op Sicilië de strijd aan met Ricardo van Ede, de jongste Nederlandse chef die ooit een Michelinster behaalde. In het levendige Catania, aan de voet van de Etna, proeven ze de 50 jaar oude familiegerechten van een Italiaanse chef...

27-02-2019 16:00

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

26-02-2019 21:30

Afl. 4

Herman Tegen De Rest - Afl. 4

Herman gaat het duel aan met Jermain de Rozario, chef en eigenaar van het zojuist door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Rozario in Helmond. In het prachtig besneeuwde Zwitserland buigen Herman en Jermain zich over twee wel heel...

20-02-2019 15:56

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

19-02-2019 21:32

Afl. 3

Herman Tegen De Rest - Afl. 3

London Loy is deze keer de uitdager die het Herman flink moeilijk wil gaan maken. Herman en London ontdekken samen het bruisende Tel Aviv, en ze zijn flink onder de indruk van de lokale cuisine. De heren wacht een flinke uitdaging qua smaak...

06-02-2019 16:00

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

05-02-2019 21:29

Afl. 2

Herman Tegen De Rest - Afl. 2

In het Schotse Inverness ontmoet Herman een oude bekende: Maaike Dogan. En zij is niet de minste tegenstander. Maaike leerde in de keuken van Hermans restaurant De Engel de fijne kneepjes van het vak. Herman en Maaike worden voor een flinke...

30-01-2019 16:04

Afl. 1

Herman Tegen De Rest - Afl. 1

Herman treft in deze eerste aflevering meteen een geduchte tegenstander. Op IJslandse bodem wordt hij verrast door zijn goede vriend en topchef Alain Caron. Beiden moeten zij drie gerechten van een bekende IJslandse chef zo exact mogelijk n...

29-01-2019 21:31

Nieuw: Herman Tegen De Rest

Herman Tegen De Rest - Nieuw: Herman Tegen De Rest

Vanaf vanavond is Herman den Blijker weer terug op televisie. Dit keer helpt hij geen ondernemers, maar gaat hij zelf de culinaire strijd aan met bekende chefkoks. Elke week gaat Den Blijker met een chefkok naar het buitenland. De plaatsel...

Herman Tegen De Rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Tegen De Rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Tegen De Rest bij Herman Tegen De Rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Tegen De Rest. Heb je een uitzending van Herman Tegen De Rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Tegen De Rest gemist

Culinaire competitie waarin chef-kok Herman den Blijker wekelijks in het buitenland een rechtstreeks kookduel aangaat met zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept. Voor Herman is het iedere aflevering een complete verrassing naar welk land hij reist, wat de lokale eetgewoontes zijn, wie zijn tegenstander is en welk gerecht hij voorgeschoteld krijgt. Zal het de chefs de cuisine lukken om de juiste ingrediënten te vinden en het recept haarfijn te evenaren?

Uitzending gemist van Herman Tegen De Rest? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Tegen De Rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord