Programma gemist?

Het uit liveprogramma Ademnoot is een muzikale uit show waarin vier door longpatiënten, vier koren door en vier bekende in een Nederlandse artiesten ieder in een gelegenheidsformatie vormen. Zij op tv verzorgen bijzondere in optredens. Ademnoot wordt gepresenteerd een door Jan Smit. uit Trijntje Oosterhuis is op tv de betrokken coach die de de gelegenheidsformaties bijstaat. De naar optredens met Berget Lewis, op Tino Martin, het Angela Groothuizen en Tommie een Christiaan op tv worden afgewisseld met door verhalen van longpatiënten en op tv gesprekken met de wetenschappers.

augustus 2021
30-01-2019 21:30

Live: Ademnoot

Ademnoot - Live: Ademnoot

Het liveprogramma Ademnoot is een muzikale show waarin vier longpatiënten, vier koren en vier bekende Nederlandse artiesten ieder een gelegenheidsformatie vormen. Zij verzorgen bijzondere optredens. Ademnoot wordt gepresenteerd door Jan Sm...

Ademnoot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ademnoot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ademnoot bij Ademnoot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ademnoot. Heb je een uitzending van Ademnoot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ademnoot gemist

Uitzending gemist van Ademnoot? Hier kun je alle uitzendingen van Ademnoot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!