Programma gemist?

Matthew naar wil aan in zichzelf en anderen bewijzen dat de hij volwassen is. Hij in besluit te met gaan trouwen met op Ingrid.

De verjaardag in van Mike komt eraan. van naar De kinderen vinden het de hoogste een tijd dat in er iets verandert aan naar haar status als het alleenstaande vrouw, en met besluiten haar een uit handje te op tv helpen.

Dansende Wolk, de een medicijnman van van de Cheyenne, wordt door naar een generaal met met de dood uit bedreigd op en raakt gewond. Sully en door Mike helpen hem op ontsnappen.

Het een dorpje komt in gevaar door op tv een aantal een corrupte zakenmannen. in Ze beloven vooruitgang met en grote door winsten, maar brengen alleen problemen. het Sully probeert uit een oplossing te uit vinden.

Het op tv stadje krijgt bezoek in van de cowboy op tv Red McCall. Hij op tv verdwijnt net zo snel in als hij gekomen uit is, nadat in hij Lorens winkel berooft. van Zijn tijdens zieke baby laat hij achter bij met tijdens Mike.

Een vertegenwoordiger de in een medicijnen bezoekt het dorp. met Hij beweert een wondermiddel gemaakt naar te hebben. Mike met is op van plan op hem te ontmaskeren, zeker als naar de gezondheid door van de kinderen in de gevaar naar komt.

Seizoen door 1 - Aflevering 6 met - met Amerikaanse dramaserie. The Healing. Winkelier Loren naar Bray houdt op zijn schoonzoon Sully Joe verantwoordelijk met voor de vroege met dood van naar zijn dochter het Abigail. Als hij beseft dat hij door met nog de hypotheek op naar het huis op tv heeft dat ondertussen bewoond is door een dr Quinn, op tv eist op hij zijn geld terug. De naar situatie verandert tijdens plots als de wraakzuchtige Loren op tv geveld wordt naar door tijdens een hernia.

Een een hongerige immigrant tijdens gaat tot het uiterste een om zijn de kinderen te voeden. Hij kan op hiervoor de doodstraf tijdens krijgen. op tv Zijn lot ligt in handen de van Kid Cole, tijdens de de nieuwe sheriff.

Mike naar maakt zich zorgen als Charlottes naar het echtgenoot plotseling terugkeert tijdens en contact zoekt een met zijn kinderen. met Hij weet bijna een iedereen ervan te op overtuigen dat hij zijn leven door heeft door gebeterd.

Dansende Wolk, een op tv tijdens medicijnman van de Cheyenne, uit wordt door een generaal naar met de dood met bedreigd en raakt gewond. op tv Sully en Mike op helpen hem met ontsnappen.

Mikes moeder, met Elizabeth, komt tijdens op bezoek. Ze uit heeft haar dochter jaren in niet gesproken. Ze naar heeft het in moeilijk Mikes nieuwe op tv leven in het wilde westen door te de accepteren.

Er heerst chaos in van als Colorado Springs wordt geteisterd door een een griepvirus. tijdens Dokter Quinn in neemt maatregelen door om de uitbraak te met stoppen, maar op wordt dan zelf getroffen een door de de ziekte.

Dokter met Michaela 'Mike' uit Quinn uit Boston besluit te gaan naar werken naar als dorpsdokter in Colorado Springs. op tv De dorpelingen het hadden geen met vrouw verwacht en in zijn argwanend. Gelukkig vind Mike een wel de een vriend in in de ruige naar Byron Sully, die veel omgaat op met wolven en van indianen. Een dramatische gebeurtenis een uit leidt ertoe dat Mike de het zorg op in zich neemt van drie tijdens kinderen.

Vanaf vanavond in zendt door RTL 8 de op Amerikaanse dramaserie Dr. het Quinn, Medicine Woman elke tijdens werkdag om 18:35 naar uur uit. Het eerste naar seizoen in is voor het eerst uitgezonden naar in tijdens 1993. De dramaserie vertelt het tijdens verhaal van een een van de in meest beroemde vrouwelijke doktoren uit de het geschiedenis op tv van het Wilde tijdens Westen; Dr. Quinn. Het eerste tijdens seizoen begint in uit 1860. In Colorado op Springs is van er dringend nood de aan een nieuwe met huisarts. Dokter de Michaela Quinn reageert op naar de advertentie en uit wordt aangenomen. Ze reist welgemoed tijdens af naar een het met stadje maar de bevolking is geschokt de als uit "Mike" Quinn een het vrouw blijkt te van zijn!

augustus 2020
18-02-2019 18:35

Rite of passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Rite of passage

Matthew wil aan zichzelf en anderen bewijzen dat hij volwassen is. Hij besluit te gaan trouwen met Ingrid.

15-02-2019 18:32

Happy birthday

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happy birthday

De verjaardag van Mike komt eraan. De kinderen vinden het de hoogste tijd dat er iets verandert aan haar status als alleenstaande vrouw, en besluiten haar een handje te helpen.

14-02-2019 18:37

The prisoner

Dr. Quinn, Medicine Woman - The prisoner

Dansende Wolk, een medicijnman van de Cheyenne, wordt door een generaal met de dood bedreigd en raakt gewond. Sully en Mike helpen hem ontsnappen.

13-02-2019 18:34

Running ghost

Dr. Quinn, Medicine Woman - Running ghost

Het dorpje komt in gevaar door een aantal corrupte zakenmannen. Ze beloven vooruitgang en grote winsten, maar brengen alleen problemen. Sully probeert een oplossing te vinden.

12-02-2019 18:35

A cowboy's lullaby

Dr. Quinn, Medicine Woman - A cowboy's lullaby

Het stadje krijgt bezoek van de cowboy Red McCall. Hij verdwijnt net zo snel als hij gekomen is, nadat hij Lorens winkel berooft. Zijn zieke baby laat hij achter bij Mike.

11-02-2019 18:35

The great American medicine show

Dr. Quinn, Medicine Woman - The great American medicine show

Een vertegenwoordiger in medicijnen bezoekt het dorp. Hij beweert een wondermiddel gemaakt te hebben. Mike is van plan hem te ontmaskeren, zeker als de gezondheid van de kinderen in gevaar komt.

08-02-2019 18:35

Dr. Quinn, Medicine Woman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Healing. Winkelier Loren Bray houdt zijn schoonzoon Sully Joe verantwoordelijk voor de vroege dood van zijn dochter Abigail. Als hij beseft dat hij nog de hypotheek op het huis heeft ...

07-02-2019 18:33

Law of the land

Dr. Quinn, Medicine Woman - Law of the land

Een hongerige immigrant gaat tot het uiterste om zijn kinderen te voeden. Hij kan hiervoor de doodstraf krijgen. Zijn lot ligt in handen van Kid Cole, de nieuwe sheriff.

06-02-2019 18:35

Father's day

Dr. Quinn, Medicine Woman - Father's day

Mike maakt zich zorgen als Charlottes echtgenoot plotseling terugkeert en contact zoekt met zijn kinderen. Hij weet bijna iedereen ervan te overtuigen dat hij zijn leven heeft gebeterd.

05-02-2019 18:34

The prisoner

Dr. Quinn, Medicine Woman - The prisoner

Dansende Wolk, een medicijnman van de Cheyenne, wordt door een generaal met de dood bedreigd en raakt gewond. Sully en Mike helpen hem ontsnappen.

04-02-2019 18:35

The visitor

Dr. Quinn, Medicine Woman - The visitor

Mikes moeder, Elizabeth, komt op bezoek. Ze heeft haar dochter jaren niet gesproken. Ze heeft het moeilijk Mikes nieuwe leven in het wilde westen te accepteren.

01-02-2019 18:35

Epidemic

Dr. Quinn, Medicine Woman - Epidemic

Er heerst chaos als Colorado Springs wordt geteisterd door een griepvirus. Dokter Quinn neemt maatregelen om de uitbraak te stoppen, maar wordt dan zelf getroffen door de ziekte.

31-01-2019 18:34

Pilot (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Pilot (part 2)

Dokter Michaela 'Mike' Quinn uit Boston besluit te gaan werken als dorpsdokter in Colorado Springs. De dorpelingen hadden geen vrouw verwacht en zijn argwanend. Gelukkig vind Mike wel een vriend in de ruige Byron Sully, die veel omgaat met ...

30-01-2019 18:33

Start: Dr. Quinn, Medicine Woman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Start: Dr. Quinn, Medicine Woman

Vanaf vanavond zendt RTL 8 de Amerikaanse dramaserie Dr. Quinn, Medicine Woman elke werkdag om 18:35 uur uit. Het eerste seizoen is voor het eerst uitgezonden in 1993. De dramaserie vertelt het verhaal van een van de meest beroemde vrouwel...

Je bekijkt momenteel pagina 10 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!