Programma gemist?

Dokter door Quinn overtuigt Robert naar E. ervan een klus de aan te nemen bij tijdens het door spoor. Pas op tv later ontdekt ze dat op tv de klus, het tijdens repareren van een stoommachine, levensgevaarlijk uit door is.

De dorpelingen tijdens doen auditie voor tijdens een uitvoering van de 'Romeo En Julia' tijdens op Valentijnsdag. van Er ontstaan naar de nodige vetes. Brian moet het voor school een uit opstel schrijven over op liefde.

De in biologische vader van het Colleen en Brian wil zijn tijdens kinderen in weghalen bij de dokter Quinn en Sully en daarom van in rennen de kinderen weg. een Als ze worden teruggevonden, blijkt in Colleen een longontsteking tijdens op tv te hebben.

Mike naar en Sully hebben besloten met Colleen en naar Brian te adopteren. Maar dat het plan valt in mogelijk in duigen als de hun naar biologische vader plotseling naar opduikt. Hij heeft een nieuwe met uit vrouw en wil de kinderen het meenemen.

Mike maakt op kennis op tv met Sam Lindsay, een oudere op tv vrouw die vanuit op Boston naar Colorado Springs met het komt om Pike's Peak te een beklimmen. het Ze voelt zich naar verwant aan de onafhankelijke vrouw. Myra een naar Bing staat op het punt op te op tv bevallen.

Een op grote krant schrijft een artikel van over een op komeet die op weg in zou uit zijn naar aarde, met in desastreuze gevolgen. het Hank en Loren weten van te profiteren een van de massahysterie van die vervolgens naar ontstaat.

Sully naar wordt beëdigd als agent met bij de Cheyenne. Hij in een ontdekt dat voedsel dat is bestemd van voor de tijdens stam van wordt doorverkocht. Sully probeert een uit te vinden wie er een een de illegale handel op van na houdt.

De bewoners door van Colorado Springs maken een zich met op voor in kerst als een joods immigrantengezin op tv in het dorp met komt van wonen. Niet alle een dorpelingen zijn daar even door enthousiast over.

Dorothy op tv wil zich niet laten naar opereren, een ook niet als op tv dat haar leven kan redden. uit Mike heeft het daar van moeilijk mee. Jake met probeert te door ontsnappen aan uit de mannen door die hem hebben in ontvoerd.

Mike waarschuwt Dorothy op dat naar de bult in haar naar borst uit mogelijk kwaadaardig is. Mike wil haar op tv op tv opereren, maar Dorothy van weigert. Hank organiseert in een Ladies Night in van de saloon. tijdens Colleen krijgt te maken het met pijnlijke grappen van haar tijdens het klasgenoten.

Als met Mike en Sully het in Denver zijn om medische het hulpmiddelen in te met slaan, ontmoeten ze van de pasgetrouwde Kid van op tv Cole en Sister Ruth. uit Ze nodigen het hen uit voor Thanksgiving. naar Onderweg wordt hun met koets overvallen. Mike voelt naar zich in schuldig.

Sully heeft te in met weinig geld om zijn nieuwe huis het af te maken. met Dokter Quinn door biedt aan om met wat spullen voor een hem te kopen, maar met hij een is te trots om het uit aanbod te de accepteren.

Dokter Quinn van en Sully vinden tijdens het lastig om in van Washington iemand te de vinden die van hun een zorgen serieus neemt. Sully wordt de gearresteerd. naar Mike moet hem tijdens vrij krijgen om een een complot tegen de president te naar van ontmaskeren.

Het op tv plan voor de spoorweg een gaat door en de bedreigt de nu het grondgebied in van de Cheyenne. Dokter Quinn gaat op tv met op haar gezin, Sully het en Dansende Wolk naar op Washington op tv D.C. om te lobbyen voor tijdens de indianen. het Daar ontdekt ze een geheim op tv over naar Sully.

Dokter naar Quinn voert een experimentele chirurgische de behandeling uit bij op tv op tv een eenzame man met een verminkt naar op tv gezicht. Halloween komt eraan, de dus vergelijken sommige dorpelingen naar haar met met Dr. Frankenstein.

mei 2019
30-04-2019 18:35

Things my father never taught me

Dr. Quinn, Medicine Woman - Things my father never taught me

Dokter Quinn overtuigt Robert E. ervan een klus aan te nemen bij het spoor. Pas later ontdekt ze dat de klus, het repareren van een stoommachine, levensgevaarlijk is.

29-04-2019 18:34

What is love?

Dr. Quinn, Medicine Woman - What is love?

De dorpelingen doen auditie voor een uitvoering van 'Romeo En Julia' op Valentijnsdag. Er ontstaan de nodige vetes. Brian moet voor school een opstel schrijven over liefde.

26-04-2019 18:34

Cooper vs. Quinn (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Cooper vs. Quinn (part 2)

De biologische vader van Colleen en Brian wil zijn kinderen weghalen bij dokter Quinn en Sully en daarom rennen de kinderen weg. Als ze worden teruggevonden, blijkt Colleen een longontsteking te hebben.

25-04-2019 18:37

Cooper vs. Quinn (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Cooper vs. Quinn (part 1)

Mike en Sully hebben besloten Colleen en Brian te adopteren. Maar dat plan valt mogelijk in duigen als hun biologische vader plotseling opduikt. Hij heeft een nieuwe vrouw en wil de kinderen meenemen.

24-04-2019 18:33

Pike's peace

Dr. Quinn, Medicine Woman - Pike's peace

Mike maakt kennis met Sam Lindsay, een oudere vrouw die vanuit Boston naar Colorado Springs komt om Pike's Peak te beklimmen. Ze voelt zich verwant aan de onafhankelijke vrouw. Myra Bing staat op het punt te bevallen.

23-04-2019 18:33

The end of the world

Dr. Quinn, Medicine Woman - The end of the world

Een grote krant schrijft een artikel over een komeet die op weg zou zijn naar aarde, met desastreuze gevolgen. Hank en Loren weten te profiteren van de massahysterie die vervolgens ontstaat.

22-04-2019 18:34

Indian agent

Dr. Quinn, Medicine Woman - Indian agent

Sully wordt beëdigd als agent bij de Cheyenne. Hij ontdekt dat voedsel dat is bestemd voor de stam wordt doorverkocht. Sully probeert uit te vinden wie er een illegale handel op na houdt.

19-04-2019 18:32

The first Christmas

Dr. Quinn, Medicine Woman - The first Christmas

De bewoners van Colorado Springs maken zich op voor kerst als een joods immigrantengezin in het dorp komt wonen. Niet alle dorpelingen zijn daar even enthousiast over.

18-04-2019 18:33

Ladies night (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Ladies night (part 2)

Dorothy wil zich niet laten opereren, ook niet als dat haar leven kan redden. Mike heeft het daar moeilijk mee. Jake probeert te ontsnappen aan de mannen die hem hebben ontvoerd.

17-04-2019 18:35

Ladies night (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Ladies night (part 1)

Mike waarschuwt Dorothy dat de bult in haar borst mogelijk kwaadaardig is. Mike wil haar opereren, maar Dorothy weigert. Hank organiseert een Ladies Night in de saloon. Colleen krijgt te maken met pijnlijke grappen van haar klasgenoten.

16-04-2019 18:34

Thanksgiving

Dr. Quinn, Medicine Woman - Thanksgiving

Als Mike en Sully in Denver zijn om medische hulpmiddelen in te slaan, ontmoeten ze de pasgetrouwde Kid Cole en Sister Ruth. Ze nodigen hen uit voor Thanksgiving. Onderweg wordt hun koets overvallen. Mike voelt zich schuldig.

15-04-2019 18:33

Money trouble

Dr. Quinn, Medicine Woman - Money trouble

Sully heeft te weinig geld om zijn nieuwe huis af te maken. Dokter Quinn biedt aan om wat spullen voor hem te kopen, maar hij is te trots om het aanbod te accepteren.

12-04-2019 18:37

The Washington affair (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - The Washington affair (part 2)

Dokter Quinn en Sully vinden het lastig om in Washington iemand te vinden die hun zorgen serieus neemt. Sully wordt gearresteerd. Mike moet hem vrij krijgen om een complot tegen de president te ontmaskeren.

11-04-2019 18:31

The Washington affair (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - The Washington affair (part 1)

Het plan voor de spoorweg gaat door en bedreigt nu het grondgebied van de Cheyenne. Dokter Quinn gaat met haar gezin, Sully en Dansende Wolk naar Washington D.C. om te lobbyen voor de indianen. Daar ontdekt ze een geheim over Sully.

10-04-2019 18:33

Halloween II

Dr. Quinn, Medicine Woman - Halloween II

Dokter Quinn voert een experimentele chirurgische behandeling uit bij een eenzame man met een verminkt gezicht. Halloween komt eraan, dus vergelijken sommige dorpelingen haar met Dr. Frankenstein.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord