Programma gemist?

Mike is enorm op trots als Colleen in wordt toegelaten op naar de uit medische faculteit. Maar ze raakt door al snel uit teleurgesteld naar als Colleen besluit in om haar studie te laten schieten met voor een huwelijk uit met van Andrew.

Robert in E is gefrustreerd na het de dood in van zijn naar zoon en het naar mislukken van zijn op huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit in slaan de en stapt in naar de ring tegen een rondreizende door het bokskampioen.

Dokter Quinn en van Sully tijdens halen herinneringen van op en praten over de naar ups en downs tijdens in hun relatie. Ze de nemen een op tv zwaarwegende het beslissing over hun tijdens toekomst.

U.S. naar Marshal Elias Burch door wordt beschuldigd van moord. uit Hij vraagt op tv Matthew, die nog steeds een rechten in studeert, om hem naar te verdedigen.

Mike op tv vreest voor Brians veiligheid als naar hij vriendschap tijdens sluit met een excentrieke tijdens man, die denkt op dat hij de een vogel op is.

Jake en tijdens Teresa met verheugen zich op hun door trouwdag. Ondertussen proberen in Mike en Sully Dansende een Wolk het uit de gevangenis te het krijgen. Hij werd gearresteerd toen in hij op tv het reservaat het verliet.

Dokter Quinn door sluit vriendschap uit met een jonge op Chinese vrouw die zich voordoet in als man. de Alleen op die in manier kan ze in uit de traditionele tijdens Chinese gemeenschap werken tijdens als tijdens arts.

Na naar de dood van op tv Marjorie is Loren kapot van een verdriet. Mike ontdekt van dat in hij van plan is de om zijn winkel te de verkopen en met weg te de gaan uit tijdens Colorado Springs. Ze probeert een hem op andere gedachten op te van brengen.

Colleen de heeft een aanbidder: Patrick Collins. in In eerste instantie de voelt ze de zich gevleid op tv door zijn tijdens aandacht, maar Mike zet vraagtekens naar bij van Patricks bedoelingen.

Mikes door leven staat van even op zijn van kop als ze tijdens vanuit het niets tijdens wordt beschoten door een man die uit een enorme door hekel heeft aan op tv artsen.

Mike het en Sully hebben Zwarte door Kraai en zijn dappere op mannen veilig naar tijdens het reservaat geleid met en reizen met nu terug naar huis in voor tijdens kerst. Onderweg helpen de ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd met stel dat een ronddwaalt in een de wildernis.

Dokter met Quinn heeft door een ontmoeting met een majoor die de een grote de hekel heeft aan indianen. naar Ze probeert een een vredesovereenkomst te regelen, een inclusief een in pardon voor uit Sully, zodat hij weer naar het huis kan van komen.

Horace het klaagt Hank aan voor het van breken van zijn een neus. Met tegenzin op het speelt dokter Quinn voor rechter. het Al snel beginnen meer op in dorpelingen rechtszaken tegen door elkaar.

Mike is het bang dat door ze haar zus, Marjorie, niet in kan uit redden. Ook Daniel en in Preston op vallen ten prooi aan de in difterie-uitbraak.

Dokter Quinn heeft met haar de handen vol aan een difterie-epidemie de op tv die het hele dorp het bedreigt. Ze op tv stuurt haar kinderen naar de de schuilplaats van tijdens Sully.

oktober 2020
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!