Programma gemist?

Mike is enorm een trots op tv als Colleen wordt toegelaten uit op met de medische faculteit. door Maar ze raakt al snel tijdens teleurgesteld als Colleen het besluit om haar studie op tv te laten schieten naar een voor een huwelijk naar met Andrew.

Robert op tv E is gefrustreerd na op tv de dood van zijn tijdens zoon en op tv het op tv mislukken van zijn huwelijk. op Hij wil zijn frustraties eruit door uit slaan en stapt in in de ring tegen een rondreizende met tijdens bokskampioen.

Dokter op Quinn en Sully halen herinneringen op tv tijdens op en praten over een de ups tijdens en downs in hun relatie. van Ze nemen een zwaarwegende op van beslissing over hun met toekomst.

U.S. Marshal Elias de naar Burch wordt beschuldigd van tijdens moord. Hij vraagt tijdens Matthew, die uit nog steeds rechten uit studeert, om hem te de verdedigen.

Mike vreest voor door Brians veiligheid tijdens als hij van vriendschap sluit met een een excentrieke man, uit die denkt door dat hij een vogel naar is.

Jake tijdens en Teresa verheugen zich met op hun trouwdag. Ondertussen de proberen Mike en het tijdens Sully Dansende Wolk uit de tijdens gevangenis te krijgen. Hij op werd gearresteerd in toen hij het tijdens reservaat een verliet.

Dokter de Quinn sluit vriendschap met een tijdens jonge het Chinese vrouw die zich voordoet met op tv als man. Alleen op die manier uit kan ze door in de traditionele op Chinese gemeenschap een werken als met arts.

Na naar de dood van Marjorie is een Loren op kapot van in verdriet. Mike ontdekt dat hij tijdens van plan van is om zijn winkel te de verkopen tijdens en weg van te gaan uit een Colorado Springs. Ze probeert tijdens hem op andere gedachten te uit van brengen.

Colleen heeft uit een tijdens aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie een op voelt ze zich gevleid door zijn een aandacht, maar Mike uit zet vraagtekens van bij Patricks naar bedoelingen.

Mikes een leven staat op even op zijn kop als uit ze het vanuit het niets wordt beschoten uit door een man die tijdens op een enorme hekel heeft de aan artsen.

Mike en uit Sully tijdens hebben Zwarte Kraai de en zijn dappere mannen veilig van naar het op reservaat geleid en reizen in nu in terug naar huis voor kerst. het Onderweg helpen ze uit een onfortuinlijk, op tv pasgetrouwd stel dat ronddwaalt tijdens in de op wildernis.

Dokter uit Quinn heeft van een ontmoeting met een majoor die van een een grote hekel heeft aan indianen. de Ze probeert een van de vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon de voor Sully, uit zodat hij een weer naar naar huis kan komen.

Horace het klaagt Hank aan voor het op breken van zijn van neus. Met door tegenzin speelt dokter Quinn het door voor rechter. Al door snel beginnen meer dorpelingen door rechtszaken tegen een elkaar.

Mike is naar bang dat ze haar de zus, Marjorie, niet in met kan redden. Ook Daniel en Preston uit vallen ten de prooi aan de naar difterie-uitbraak.

Dokter Quinn naar heeft haar handen vol met aan het een difterie-epidemie uit die het hele dorp bedreigt. tijdens Ze stuurt haar naar kinderen naar de met schuilplaats van het Sully.

maart 2021
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!