Programma gemist?

Seizoen in 4 - naar Aflevering 26 - Amerikaanse het dramaserie. One nation. De spanningen het tussen het in regeringsleger en de op indianen nemen verder toe wanneer een met soldaat naar tijdens een gevecht per ongeluk in wordt neergeschoten. Terwijl in dr. op tv Mike het door leven van de jonge soldaat door probeert door te redden, probeert het Sully het leven van Cloud Dancing naar te op redden.

Seizoen door 4 - Aflevering 25 tijdens - Amerikaanse dramaserie. Fear itself. Een naar met aantrekkelijke kunstenares bezoekt het dorp. Ze een wordt door iedereen tijdens tijdens vriendelijk ontvangen. Vooral door Preston, die op haar wel erg op tv graag uit mag.

Dokter Quinn is het naar hoogzwanger en probeert haar werkuren met te in verminderen. Maar als Emma een mogelijk een dodelijke van tumor heeft en tijdens Dansende Wolk wordt neergestoken, moet tijdens ze uit toch aan de tijdens slag.

Dokter een Quinn is genomineerd voor Colorado's met Vrouw Van de Het Jaar. De tijdens dorpelingen trakteren de uit jury door op verhalen over uit haar fantastische prestaties. Hank krijgt bezoek het tijdens van zijn oma en van moet de het schone schijn ophouden.

Mikes beste studievriendin naar komt op tv op bezoek. Ze zijn in blij op om elkaar weer te zien, maar het al snel in barst van hun oude concurrentiestrijd tijdens weer los. Dorothy heeft problemen om door de Gazette het uit te naar breiden.

Er door wordt een school geopend in uit het indianenreservaat. op Mike en uit de dominee van zijn er blij mee, maar Dansende uit door Wolk ziet de school als de naar definitieve vernietiging van naar zijn cultuur. een Dorothy uit probeert een lening te met krijgen bij de bank het om een gebouw op tv te kopen tijdens voor haar van krant.

Een de zwerver wordt ter dood veroordeeld tijdens de voor een moord en door een verkrachting. De dorpelingen verschillen een van tijdens mening over het vonnis van en de gemoederen door lopen hoog van op.

De het vroegere mentor van een de dominee heeft uit een bezoek aan Colorado een Springs het aangekondigd. De dominee wil een door goede indruk op in hem maken door in de kerk te een restaureren. Hij besluit geld door te lenen door van Hank, tijdens met de kerk als onderpand. tijdens Als een hij de uit lening niet op tijd terugbetaalt, van moet de kerk plaatsmaken op voor een met hotel.

De dorpelingen met zitten nog het steeds achter de man aan het die de zoon van naar van een senator heeft ontvoerd. Met op op tv een grote beloning in het vooruitzicht van verandert de door zoekgroep in van een onhandelbare bende. Mike het is niet tevreden naar met haar de vervanger.

Als een van senator een in Colorado Springs is om met campagne het te voeren, wordt zijn zoon ontvoerd. het Sully, Matthew en het Robert E. bieden uit aan hem te uit zoeken. de De kidnapper leeft in de met natuur, in dus komt Sully's gebiedskennis goed een van van pas. Mike moet vanwege een haar de zwangerschap een stapje terug een doen in door haar praktijk.

Een uit oud-collega van Preston naar brengt een bezoekje aan Colorado het op Springs. Hij verkoopt op aandelen in een niet-bestaande door uitvinding. Bijna iedereen trapt in met de tijdens zwendel.

Na op tv een lange in periode van rouw is Matthew eindelijk in naar weer verliefd geworden. Wat het uit lastig maakt, het is dat zijn op tv nieuwe liefje in het met plaatselijke bordeel door werkt. Preston tijdens biedt Myra een baan door aan.

De een criminaliteit in Colorado Springs neemt door toe, tijdens dus is er behoefte in aan een in sheriff. Matthew een neemt de verantwoordelijkheid op zich. Hij uit verbiedt wapenbezit op tv en komt naar daarmee onverwacht in op tv gevaar.

Dokter Quinn de is een de eerste vrouw die de wordt toegelaten tot de op tv prestigieuze American Medical Society, met maar door die certificering tijdens helpt haar niet uit om een diagnose op te stellen bij een doodziek tijdens jongetje.

Terwijl door iedereen voorbereidingen treft voor kerstmis, op ontvangt Mike met een tijdens onverwacht cadeau van haar moeder: een naar dwergpoedel genaamd Fifi. met Het beestje de veroorzaakt een ravage in in Colorado een Springs.

juni 2019
18-06-2019 18:32

Dr. Quinn, Medicine Woman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Amerikaanse dramaserie. One nation. De spanningen tussen het regeringsleger en de indianen nemen verder toe wanneer een soldaat tijdens een gevecht per ongeluk wordt neergeschoten. Terwijl dr. Mike het leven va...

17-06-2019 18:30

Dr. Quinn, Medicine Woman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Fear itself. Een aantrekkelijke kunstenares bezoekt het dorp. Ze wordt door iedereen vriendelijk ontvangen. Vooral door Preston, die haar wel erg graag mag.

14-06-2019 18:34

Last chance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Last chance

Dokter Quinn is hoogzwanger en probeert haar werkuren te verminderen. Maar als Emma een mogelijk dodelijke tumor heeft en Dansende Wolk wordt neergestoken, moet ze toch aan de slag.

13-06-2019 18:33

Woman of the year

Dr. Quinn, Medicine Woman - Woman of the year

Dokter Quinn is genomineerd voor Colorado's Vrouw Van Het Jaar. De dorpelingen trakteren de jury op verhalen over haar fantastische prestaties. Hank krijgt bezoek van zijn oma en moet de schone schijn ophouden.

12-06-2019 18:33

Reunion

Dr. Quinn, Medicine Woman - Reunion

Mikes beste studievriendin komt op bezoek. Ze zijn blij om elkaar weer te zien, maar al snel barst hun oude concurrentiestrijd weer los. Dorothy heeft problemen om de Gazette uit te breiden.

11-06-2019 18:33

Hearts and minds

Dr. Quinn, Medicine Woman - Hearts and minds

Er wordt een school geopend in het indianenreservaat. Mike en de dominee zijn er blij mee, maar Dansende Wolk ziet de school als de definitieve vernietiging van zijn cultuur. Dorothy probeert een lening te krijgen bij de bank om een gebouw ...

10-06-2019 18:35

Eye for an eye

Dr. Quinn, Medicine Woman - Eye for an eye

Een zwerver wordt ter dood veroordeeld voor een moord en een verkrachting. De dorpelingen verschillen van mening over het vonnis en de gemoederen lopen hoog op.

07-06-2019 18:33

Deal with the devil

Dr. Quinn, Medicine Woman - Deal with the devil

De vroegere mentor van de dominee heeft een bezoek aan Colorado Springs aangekondigd. De dominee wil een goede indruk op hem maken door de kerk te restaureren. Hij besluit geld te lenen van Hank, met de kerk als onderpand. Als hij de lening...

06-06-2019 18:34

Dead or alive (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dead or alive (part 2)

De dorpelingen zitten nog steeds achter de man aan die de zoon van een senator heeft ontvoerd. Met een grote beloning in het vooruitzicht verandert de zoekgroep in een onhandelbare bende. Mike is niet tevreden met haar vervanger.

05-06-2019 18:33

Dead or alive (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - Dead or alive (part 1)

Als een senator in Colorado Springs is om campagne te voeren, wordt zijn zoon ontvoerd. Sully, Matthew en Robert E. bieden aan hem te zoeken. De kidnapper leeft in de natuur, dus komt Sully's gebiedskennis goed van pas. Mike moet vanwege ha...

04-06-2019 18:34

The iceman cometh

Dr. Quinn, Medicine Woman - The iceman cometh

Een oud-collega van Preston brengt een bezoekje aan Colorado Springs. Hij verkoopt aandelen in een niet-bestaande uitvinding. Bijna iedereen trapt in de zwendel.

03-06-2019 18:35

If you love someone

Dr. Quinn, Medicine Woman - If you love someone

Na een lange periode van rouw is Matthew eindelijk weer verliefd geworden. Wat het lastig maakt, is dat zijn nieuwe liefje in het plaatselijke bordeel werkt. Preston biedt Myra een baan aan.

31-05-2019 18:34

Tin star

Dr. Quinn, Medicine Woman - Tin star

De criminaliteit in Colorado Springs neemt toe, dus is er behoefte aan een sheriff. Matthew neemt de verantwoordelijkheid op zich. Hij verbiedt wapenbezit en komt daarmee onverwacht in gevaar.

30-05-2019 18:35

Change of heart

Dr. Quinn, Medicine Woman - Change of heart

Dokter Quinn is de eerste vrouw die wordt toegelaten tot de prestigieuze American Medical Society, maar die certificering helpt haar niet om een diagnose te stellen bij een doodziek jongetje.

29-05-2019 18:35

Fifi's first Christmas

Dr. Quinn, Medicine Woman - Fifi's first Christmas

Terwijl iedereen voorbereidingen treft voor kerstmis, ontvangt Mike een onverwacht cadeau van haar moeder: een dwergpoedel genaamd Fifi. Het beestje veroorzaakt een ravage in Colorado Springs.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 98
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 18:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord