Programma gemist?

Mike de is enorm trots als Colleen op tv wordt toegelaten op naar de medische een faculteit. Maar op ze raakt al snel teleurgesteld op een als Colleen besluit om haar studie door te een laten schieten in voor een huwelijk met in Andrew.

Robert de E is gefrustreerd na van de dood van op tv zijn zoon naar en het mislukken van zijn in huwelijk. Hij van wil zijn frustraties eruit de slaan en in stapt in tijdens de ring tegen een rondreizende door het bokskampioen.

Dokter op Quinn en Sully halen herinneringen met op uit en praten over de ups de en downs in het hun relatie. tijdens Ze nemen het een zwaarwegende beslissing de over hun op tv toekomst.

U.S. door Marshal Elias Burch wordt het beschuldigd van van moord. Hij vraagt Matthew, op tv die nog een steeds rechten studeert, om hem van een te verdedigen.

Mike een vreest voor Brians veiligheid op als hij vriendschap uit sluit met een excentrieke van man, het die denkt uit dat hij een op tv vogel is.

Jake en Teresa het verheugen de zich op hun trouwdag. Ondertussen naar proberen in Mike en door Sully Dansende Wolk uit de gevangenis in te krijgen. Hij op werd gearresteerd toen van hij het reservaat met met verliet.

Dokter in Quinn sluit vriendschap van met een jonge Chinese naar vrouw die zich voordoet op op als man. Alleen op met die manier kan ze in de met de traditionele Chinese gemeenschap werken als tijdens naar arts.

Na uit de dood van Marjorie is door Loren kapot door van verdriet. Mike ontdekt een de dat hij van plan het is om naar zijn winkel te verkopen in en weg te van gaan uit Colorado Springs. Ze in in probeert hem op andere gedachten met te met brengen.

Colleen een heeft een aanbidder: het Patrick Collins. In het eerste instantie voelt ze de zich gevleid door de zijn op aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij met Patricks van bedoelingen.

Mikes leven tijdens staat even op in zijn kop de als ze vanuit naar het niets wordt beschoten een door een man in die een enorme op hekel heeft aan met artsen.

Mike en Sully de hebben op tv Zwarte Kraai en van zijn dappere van mannen veilig naar het reservaat met geleid uit en reizen nu terug naar met huis voor kerst. Onderweg in helpen ze een van onfortuinlijk, pasgetrouwd met stel dat een ronddwaalt in de tijdens wildernis.

Dokter van Quinn heeft een ontmoeting met uit een majoor van die op een grote hekel heeft de aan indianen. met Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, op tv inclusief een pardon op tv een voor Sully, zodat hij weer naar met huis kan de komen.

Horace naar klaagt Hank aan voor door het breken van door zijn neus. de Met tegenzin speelt dokter in Quinn voor op rechter. Al snel beginnen meer een op tv dorpelingen rechtszaken tegen op elkaar.

Mike naar is bang dat ze haar een uit zus, Marjorie, niet uit kan redden. Ook Daniel en Preston op tv de vallen ten prooi aan de van difterie-uitbraak.

Dokter uit Quinn heeft haar handen vol in aan een difterie-epidemie op die het van hele dorp bedreigt. Ze het met stuurt haar kinderen naar de schuilplaats op van met Sully.

juli 2020
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!