Programma gemist?

Mike is met enorm trots als Colleen van naar wordt toegelaten op de naar medische faculteit. Maar ze raakt naar al snel door teleurgesteld als Colleen de besluit om haar studie op tv op tv te laten schieten voor een in huwelijk in met Andrew.

Robert een E is van gefrustreerd na de naar dood van zijn zoon en het tijdens mislukken van naar zijn huwelijk. door Hij wil zijn frustraties door eruit slaan en met stapt in de ring op tegen een een rondreizende uit bokskampioen.

Dokter Quinn naar en Sully halen de herinneringen op door en praten op over de ups en downs in met van hun relatie. Ze met nemen een zwaarwegende van beslissing over hun op toekomst.

U.S. Marshal Elias een Burch wordt de beschuldigd van moord. de Hij uit vraagt Matthew, die op tv nog steeds rechten studeert, om met hem te naar verdedigen.

Mike vreest tijdens voor de Brians veiligheid als hij in vriendschap sluit met een tijdens excentrieke naar man, die denkt tijdens dat hij een vogel met is.

Jake op en Teresa verheugen het zich op uit hun trouwdag. Ondertussen in proberen Mike en Sully Dansende Wolk door uit het de gevangenis de te krijgen. Hij werd naar gearresteerd toen hij van het reservaat op tv verliet.

Dokter Quinn sluit in vriendschap met een op jonge Chinese in vrouw die zich met voordoet als man. Alleen van op die manier de op kan ze in de traditionele Chinese een gemeenschap werken in als op arts.

Na een de dood van van Marjorie is Loren tijdens kapot van verdriet. Mike het ontdekt dat hij tijdens van plan een is om zijn door winkel te een verkopen en weg te gaan op tv uit Colorado Springs. Ze de de probeert hem op andere gedachten te met het brengen.

Colleen met heeft een aanbidder: Patrick op Collins. van In eerste instantie door voelt ze zich gevleid het door zijn aandacht, maar Mike op tv tijdens zet vraagtekens bij het Patricks bedoelingen.

Mikes tijdens leven staat de even op zijn kop als ze uit uit vanuit het niets wordt op beschoten door een man door die een enorme hekel op heeft aan op artsen.

Mike naar en Sully hebben op tv Zwarte Kraai en op zijn dappere mannen veilig van naar het reservaat tijdens geleid van en reizen nu terug naar naar huis voor op tv kerst. Onderweg op helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd door stel dat in ronddwaalt in de met wildernis.

Dokter naar Quinn heeft een ontmoeting van met uit een majoor die een grote hekel op tv heeft door aan indianen. Ze probeert met een vredesovereenkomst te regelen, door inclusief een een pardon op voor Sully, zodat hij weer naar op huis kan op tv komen.

Horace klaagt uit Hank tijdens aan voor het breken van met zijn neus. Met op tegenzin speelt dokter Quinn het tijdens voor rechter. Al snel op tv beginnen meer dorpelingen rechtszaken tijdens tegen het elkaar.

Mike de is bang dat ze haar de van zus, Marjorie, niet kan redden. een Ook Daniel in en Preston vallen ten prooi uit aan op de difterie-uitbraak.

Dokter Quinn uit heeft haar uit handen vol uit aan een difterie-epidemie met die het hele dorp het bedreigt. Ze naar stuurt haar kinderen tijdens naar de schuilplaats het van Sully.

december 2021
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!