Programma gemist?

Mike een is enorm trots het als Colleen wordt van toegelaten op de een medische faculteit. de Maar ze raakt al snel in teleurgesteld als Colleen besluit een om haar naar studie te de laten schieten voor een naar huwelijk met uit Andrew.

Robert uit E is gefrustreerd na de uit dood de van zijn zoon en de het mislukken van op zijn huwelijk. Hij naar wil het zijn frustraties eruit de slaan en stapt in de ring in tegen een op rondreizende met bokskampioen.

Dokter Quinn en uit Sully uit halen herinneringen op en van praten over de ups op tv naar en downs in hun relatie. Ze op nemen een zwaarwegende de beslissing over uit hun op toekomst.

U.S. in Marshal Elias Burch wordt beschuldigd het van moord. Hij met vraagt Matthew, door die nog de steeds rechten een studeert, om hem te tijdens verdedigen.

Mike op vreest voor in Brians veiligheid als hij naar vriendschap sluit in met een excentrieke man, die met denkt dat hij in een vogel met is.

Jake en een Teresa verheugen naar zich op hun trouwdag. Ondertussen een proberen tijdens Mike en Sully op tv Dansende Wolk uit van de gevangenis te op krijgen. Hij werd door gearresteerd toen hij het reservaat op tv een verliet.

Dokter in Quinn sluit vriendschap met op tv een jonge Chinese vrouw door die zich voordoet naar als een man. Alleen op in die manier kan op ze in de traditionele met Chinese gemeenschap werken naar als het arts.

Na het de dood van Marjorie een is Loren kapot van naar door verdriet. Mike ontdekt dat door hij van plan is de om zijn winkel te uit op verkopen en weg naar te gaan uit naar Colorado Springs. Ze door probeert hem op andere gedachten uit te tijdens brengen.

Colleen heeft met een aanbidder: Patrick Collins. met In eerste van instantie voelt ze zich door tijdens gevleid door zijn aandacht, maar tijdens Mike zet vraagtekens bij in tijdens Patricks bedoelingen.

Mikes leven staat uit even op door zijn kop als ze op vanuit van het niets wordt beschoten door de een het man die uit een enorme hekel heeft aan uit artsen.

Mike van en Sully op tv hebben Zwarte Kraai en zijn dappere uit mannen veilig de naar naar het reservaat geleid en reizen nu in terug naar huis de voor kerst. op Onderweg helpen door ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel een uit dat ronddwaalt in de met wildernis.

Dokter Quinn heeft tijdens een ontmoeting naar met het een majoor die een grote tijdens hekel heeft aan indianen. met op Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, een de inclusief een pardon voor Sully, tijdens zodat hij weer met naar huis kan op tv komen.

Horace klaagt een Hank op aan voor het breken naar van zijn uit neus. Met tegenzin uit speelt dokter Quinn voor rechter. tijdens Al snel beginnen meer in dorpelingen rechtszaken tegen uit van elkaar.

Mike een is bang dat op tv ze haar zus, op tv Marjorie, niet de kan redden. Ook door Daniel en Preston vallen ten van prooi de aan de difterie-uitbraak.

Dokter met Quinn heeft haar op tv handen vol aan een difterie-epidemie van die in het hele in dorp bedreigt. Ze stuurt naar haar kinderen het naar de schuilplaats van door Sully.

januari 2020
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!