Programma gemist?

Mike is in enorm trots als op tv Colleen wordt toegelaten op door op tv de medische faculteit. Maar op tv ze raakt de al snel teleurgesteld als op tv Colleen besluit op tv om haar studie te op tv laten schieten voor tijdens een huwelijk met uit Andrew.

Robert met E is gefrustreerd door na de dood van zijn in zoon en het in mislukken van zijn tijdens het huwelijk. Hij wil uit zijn frustraties eruit slaan en stapt tijdens met in de ring tegen een een rondreizende naar bokskampioen.

Dokter Quinn tijdens en Sully de halen herinneringen op op tv en praten op tv over de ups op en downs in hun relatie. het Ze uit nemen een zwaarwegende beslissing van over hun het toekomst.

U.S. Marshal Elias naar naar Burch wordt beschuldigd van met moord. Hij vraagt de Matthew, die door nog steeds rechten uit studeert, om hem op te verdedigen.

Mike vreest op tv voor Brians op tv veiligheid als hij vriendschap sluit naar met een excentrieke de een man, die denkt dat hij een een vogel op tv is.

Jake en Teresa uit verheugen zich op een hun trouwdag. Ondertussen een proberen van Mike en Sully Dansende op Wolk tijdens uit de gevangenis te krijgen. op Hij werd gearresteerd toen uit hij het op tv reservaat tijdens verliet.

Dokter tijdens Quinn sluit vriendschap op met een jonge op tv Chinese vrouw die zich van voordoet als man. Alleen op met op die manier kan door ze in de traditionele de Chinese gemeenschap naar werken als tijdens arts.

Na de naar dood van Marjorie is naar in Loren kapot van met verdriet. Mike ontdekt dat hij in van plan is in om zijn in winkel te verkopen en naar weg het te gaan uit Colorado Springs. Ze het probeert hem op in andere gedachten op te op brengen.

Colleen door heeft een aanbidder: uit Patrick Collins. In eerste de instantie voelt ze zich een gevleid naar door zijn aandacht, maar Mike op tv zet op tv vraagtekens bij Patricks uit bedoelingen.

Mikes leven met staat even op de zijn op tv kop als ze vanuit met het niets wordt beschoten tijdens door een op man die een van enorme hekel op tv heeft aan artsen.

Mike en Sully een hebben Zwarte Kraai op tv en zijn dappere met met mannen veilig naar het reservaat op tv geleid van en reizen nu terug naar de huis op tv voor kerst. Onderweg helpen ze een van onfortuinlijk, pasgetrouwd op stel dat met ronddwaalt in de van wildernis.

Dokter van Quinn heeft een ontmoeting met uit een uit majoor die een naar grote hekel heeft aan in indianen. Ze probeert een op vredesovereenkomst met te regelen, uit inclusief een pardon voor op Sully, zodat hij door weer naar huis kan op tv komen.

Horace klaagt Hank de aan op tv voor het in breken van zijn neus. Met tegenzin in speelt dokter Quinn in voor in rechter. Al in snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen op tv van elkaar.

Mike is het bang dat van ze haar het zus, Marjorie, niet kan redden. Ook naar Daniel en Preston in de vallen ten prooi aan de door difterie-uitbraak.

Dokter door Quinn heeft het haar handen vol aan naar een difterie-epidemie die het hele in dorp bedreigt. het Ze stuurt door haar kinderen naar de door schuilplaats van uit Sully.

juni 2021
27-08-2019 18:34

A new beginning

Dr. Quinn, Medicine Woman - A new beginning

Mike is enorm trots als Colleen wordt toegelaten op de medische faculteit. Maar ze raakt al snel teleurgesteld als Colleen besluit om haar studie te laten schieten voor een huwelijk met Andrew.

26-08-2019 18:35

The fight

Dr. Quinn, Medicine Woman - The fight

Robert E is gefrustreerd na de dood van zijn zoon en het mislukken van zijn huwelijk. Hij wil zijn frustraties eruit slaan en stapt in de ring tegen een rondreizende bokskampioen.

23-08-2019 18:36

To have and to hold

Dr. Quinn, Medicine Woman - To have and to hold

Dokter Quinn en Sully halen herinneringen op en praten over de ups en downs in hun relatie. Ze nemen een zwaarwegende beslissing over hun toekomst.

22-08-2019 18:31

Vengeance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Vengeance

U.S. Marshal Elias Burch wordt beschuldigd van moord. Hij vraagt Matthew, die nog steeds rechten studeert, om hem te verdedigen.

21-08-2019 18:34

Birdman

Dr. Quinn, Medicine Woman - Birdman

Mike vreest voor Brians veiligheid als hij vriendschap sluit met een excentrieke man, die denkt dat hij een vogel is.

20-08-2019 18:36

Happily ever after

Dr. Quinn, Medicine Woman - Happily ever after

Jake en Teresa verheugen zich op hun trouwdag. Ondertussen proberen Mike en Sully Dansende Wolk uit de gevangenis te krijgen. Hij werd gearresteerd toen hij het reservaat verliet.

19-08-2019 18:34

Life in balance

Dr. Quinn, Medicine Woman - Life in balance

Dokter Quinn sluit vriendschap met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als man. Alleen op die manier kan ze in de traditionele Chinese gemeenschap werken als arts.

16-08-2019 18:34

Seven kinds of lonely

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seven kinds of lonely

Na de dood van Marjorie is Loren kapot van verdriet. Mike ontdekt dat hij van plan is om zijn winkel te verkopen en weg te gaan uit Colorado Springs. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen.

15-08-2019 18:31

Seeds of doubt

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seeds of doubt

Colleen heeft een aanbidder: Patrick Collins. In eerste instantie voelt ze zich gevleid door zijn aandacht, maar Mike zet vraagtekens bij Patricks bedoelingen.

14-08-2019 18:35

Point blank

Dr. Quinn, Medicine Woman - Point blank

Mikes leven staat even op zijn kop als ze vanuit het niets wordt beschoten door een man die een enorme hekel heeft aan artsen.

13-08-2019 18:31

The homecoming

Dr. Quinn, Medicine Woman - The homecoming

Mike en Sully hebben Zwarte Kraai en zijn dappere mannen veilig naar het reservaat geleid en reizen nu terug naar huis voor kerst. Onderweg helpen ze een onfortuinlijk, pasgetrouwd stel dat ronddwaalt in de wildernis.

12-08-2019 18:35

Safe passage

Dr. Quinn, Medicine Woman - Safe passage

Dokter Quinn heeft een ontmoeting met een majoor die een grote hekel heeft aan indianen. Ze probeert een vredesovereenkomst te regelen, inclusief een pardon voor Sully, zodat hij weer naar huis kan komen.

09-08-2019 18:38

Civil wars

Dr. Quinn, Medicine Woman - Civil wars

Horace klaagt Hank aan voor het breken van zijn neus. Met tegenzin speelt dokter Quinn voor rechter. Al snel beginnen meer dorpelingen rechtszaken tegen elkaar.

08-08-2019 18:35

A time to heal (part 2)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 2)

Mike is bang dat ze haar zus, Marjorie, niet kan redden. Ook Daniel en Preston vallen ten prooi aan de difterie-uitbraak.

07-08-2019 18:44

A time to heal (part 1)

Dr. Quinn, Medicine Woman - A time to heal (part 1)

Dokter Quinn heeft haar handen vol aan een difterie-epidemie die het hele dorp bedreigt. Ze stuurt haar kinderen naar de schuilplaats van Sully.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Quinn, Medicine Woman bij Dr. Quinn, Medicine Woman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Quinn, Medicine Woman. Heb je een uitzending van Dr. Quinn, Medicine Woman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist

Dramaserie over dokter Michaela 'Mike' Quinn, die zich halverwege de 19e eeuw vestigt in een klein stadje in Colorado. Ze neemt de zorg op zich van drie weeskinderen en vindt liefde bij de ruige Sully Byron. Omdat ze een vrouw is, moet ze zich voortdurend bewijzen. Dokter Quinn probeert zich aan te passen aan het leven in het wilde westen en doet op haar beurt een poging vooroordelen weg te nemen en de dorpelingen voor zich te winnen.

Uitzending gemist van Dr. Quinn, Medicine Woman? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Quinn, Medicine Woman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!